فقط پشنیبانیش با صبانته مثه اینکهنقل قول:
درود بر دوستان عزیز
راستی میدونستید مخابرات اینترنت پرسرعت رو از صبانت گرفته
اینم شماره پشتیبانی مخابراته 1899 که همون شماره پشتیبانی صبانت هست
Printable View
فقط پشنیبانیش با صبانته مثه اینکهنقل قول:
درود بر دوستان عزیز
راستی میدونستید مخابرات اینترنت پرسرعت رو از صبانت گرفته
اینم شماره پشتیبانی مخابراته 1899 که همون شماره پشتیبانی صبانت هست
نه فقط با صبانت قرار داد بستن تا کار های پشتیبانی مشترکین رو برعهده بگیرهنقل قول:
یعنی بعد از ظهر ها هم می تونی به پشتیبانی تماس بگیری
سلامنقل قول:
خودتو با این جور حرف ها گیج نکن
منم مثله خودت به همین مرحله رسیدم و نتونستم این موضوع ضریب اشتراک رو درک کنم !!!:31::31:
شما سرویس رو بر حسب کیلو بیت بر ثانیه از شرکت می گیری ولی موقع دانلود بر حسب کیلوبایت می نویسه
پس یه سرویس 512 کیلو بیت سرعت دانلودش حداکثر 64 کیلو بایته و...... این از سرویس نامحدود
ولی در مورد سرویس محدود (حجمی) سرعتت اون سرعتی که توی قرار داد می زنن نیست 2 تا 3 برابر بیشتر می زنن شما وقتی میگی با سرویس 512 سرعت دانلود 240 کیلوبایت رو گرفتی بیزحمت یه سر برو توی تنظیمات مودمت ببین که سرعتت رو روی 512 تنظیم نکردن بلکه روی 2048 کیلوبایت تنظیم کردن که شما می تونی همچین سرعتی رو بگیری
درست در همین موقع بحث ضریب اشتراک رو با این موضوع قاطی می شه که اکثرا فکر می کنن که وقتی می گن ضریب اشتراک 1 به 8 ئه یعنی سرعت شما چون بین 8 نفر تقسیم شده پس اینطوریه که در اصل این سوری نیست
فقط به خاطر اون تیبدیل واحد بیت به بایته
دارم می گم این بحث ضریب اشتراک رو بخوای با این تبدیل واحد مخلوطش کنی فقط سر خودتو درد میاری آخرش هم به نتیجه ای نمی رسی
صبانت تو کرمانشاه خیلی سرعت دانلود شبانه اش خراب شده شبی 400 تا 500 مگ بیشتر دانلود نمیکنه رفتم شرکت میگم سرعتاتون خیلی پایین اومده میگه دو هفته صبر کن سرعتها خوب میشه بعد از یکماه میبینم نه تنها سرعتها بالا نرفته بلکه بدتر هم شده دوباره رفتم شرکت گفتم شما با آدم روراست نیستید گفتند مدیر عامل شرکت اینجاست برو باهاش حرف بزن مدیر عامل اول بهم گفت پهنای باند رو زیاد میکنیم و از این حرفها بعد که من گفتم که چند ماهه این حرفو میزنید ولی تغییری نکرده بلاخره رسما گفت سرعتها همینطوریه و تغییر نمیکنه این حرفو برای کسایی گفتم که میگن از صبانت و شاتل و حسابگر و ..... گرفتم عالی قطعی نداره و سرعت دانلود 200 و .... همش حرفه
[QUOTE=hellboy9009;5970322]برای کانفیگ مودم راههای زیر رو دنبال کن
1- مودم رو ریست کن
(پشت مودم یه سوراخ کوچیک هست یه سوزن رو بنداز توش 10 سانیه وایسا تا مودم خاموش روشن بشه بعد سوزن رو در بیار)
2- تو آدرس بار اینترنت بروزر بنویس 192.168.1.1
2.بعد از انجام این کار پنجره ای را در وسط صفحه مرورگر باز میشه که نام کاربری یا User Name و رمز عبور یا Password برای وارد شدن به تنظیمات مودم را از شما میخواهد.هر دو فیلد نام کاربری و رمز عبور را admin وارد کنید و Enter را بزنید تا وارد بخش تنظیمات داخلی مودم بشی.
4- حالا یه صفحه باز میشه که باید تنضیمات زیر رو انجام بدی
(حالا از منوی سمت چپ advanced setup رو بزن بعد از زیر منوش lan رو بزن حالا تو صفحه باز شده گزینه Disable DHCP Server رو انتخاب کن و دکمه save پاینی رو بزن و حالا از منوی سمت چپ quick setup رو بزن و در صفحه باز شده تیک DSL Auto-connect رو بردار حالا هر تکست باکسی هست توش 0 وارد کن جز VCI که باید 35 وارد کنی و حالا next رو بزن و حالا گزینه Bridging رو انتخاب کن و از لیست کشویی هم LLC/SNAP-BRIDGING رو انتخاب کن و next بزن دوباره تو صفحه باز شده next بزن و باز هم next بزن و در آخر save/reboot رو بزن)
5- حالا local area conection رو یه ریپیر کن تا ip بگیره بعد یه کانکشن بساز و با یوزر پست کانکت شو.
مشکلت حل نشد دوباره بگو:11:
دوست عزیز local area conection رو repair کردم اما این پیام رو داد::45:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:blink:نقل قول:
من خودم چون bridging تنظیم نکردم به این ارور برخورد نکردم ولی به احتمال زیاد از ip ایراد گرفته
من برای کانفیگ مودمت(TP-Link TD 8811) سرچ کردم و یه چیزایی پیدا کردم که فکر میکنم حتما به دردت بخوره برو ببینشون شاید مشکلت حل بشه
این رو هم ببین:کد:http://www.google.com/webhp?hl=fa#hl=fa&biw=1024&bih=578&q=%22config+TP-Link+TD+8811%22&fp=ec2778506cdc9bfc
فقط vpi/vci یادت نره 0-35 بزنیکد:http://www.forum.gorganiha.net/showthread.php?tid=3701
:11:
[QUOTE=miracle2011;5972058]نقل قول:
شما الان باید به سیستم ip دستی و DNS بدید.
کانکشن رو باز کنید
بعد tcp/ip رو انتخاب کنبد.
حالا به ترتیب وارد کنید:
192.168.1.5
255.255.255.0
192.168.1.1
برای DNS :
4.2.2.4
8.8.8.8
سلام
خب مایه ناراحتی هست که اعلام کنم که اینطور بنظر میرسه سرویس های حسابگر دوباره داره گند میخوره بهشون یا شایدم خورده من الان دو شب هست که سرعتم از 100 بالاتر نمیره با سرویس 1 مگ محدود در صورتی که شب های قبل دوروبر 350-400 بود!
کسی پارس آنلاین نداره ؟
این 13 روز رو مجانی کرده بود خدایی دمش گرم . خیلی حال کردم
کسای دیگه هم اینقدر قطعی دارن از مخابرات؟ یا ارور 676 میده یا وصل میشه ولی سرعت 0ه!
چه غلطی کردیم رفتیم مخابرات!
من که در دوهفته گذشته نه قطعی داشتم نه افت سرعت.نقل قول:
سرعت دانلود هم همچنان بالای 60 هست.
همسایمون مشکل شما رو داشت که رفت مخابرات بعد مشکلش حل شد و تا الان هم مشکلی نداشته ...
اتفاقا من از 28 اسفند تا شنبه ی همین هفته قطع بود و وقتی رفتم مخابرات که پیگیری کنم دیدم 15 نفر دیگه هم اومدن و همین مشکل منو داشتن. بعد از اونجا که مخابرات اصلاً پشتیبانی نداره، طرف به من میگفت مودمت مشکل داره!!!! بعد مودم رو تست کردیم دیدیم مشکلی نداره. بعدش دیگه نمیدونست چی بگه!!
نکته جالب هم اینکه اون فردی که مسئول رسیدگی به مشکلات بود میگفت من فقط اٌرور 900 (OROOR)) بلدم حل کنم!!!!دیگه فکرشو بکنین!
درسته مخابرات پیشتیبانی میشه گفت اصلا ندارهنقل قول:
طرف شاهکار زده که گفته ارور 900 بلده درست کنه
چون ارور 900 یعنی دیتا سرویس رو وصل نکرده
اگه مخابرات 4 تا آدم کار بلد رو برای پشتیبانی بزارن حرف نداره
اما من تو این 2 ماه که از مخابرات دارم تا حالا با مشکلی مواجه نشدم (به جز اون اویل که ارور 900 داشتم که اونم خودم حلش کردم ):8:
درود بر دوستان عزیز کرمانشاهی
در ابتدا از همه ی کسانی که منو راهنمایی کردن کمال سپاس گذاری و تشکر رو دارم:11:
بعد هم ما دیگه از خیر اینترنت پرسرعت گذشتیم و بیخیالش شدیم هر کاری کردیم ارور 678 میداد
امیدوارم این سال بر همه ی عزیزان به خوبی و خوشی بگذره و با آرزوی سلامتی و موفقیت
با تشکر:11:
آخه چرا؟نقل قول:
نهایتش این بود که یه 3-4 تومن میدادی اینایی که تنظیم میکنن برات مشکل رو حل میکرد!
دوست عزیز میتونی ی نفر رو بهم معرفی کنینقل قول:
ممنون میشم
با اون شماره که برات pm کردم تماس بگیر.نقل قول:
راه دیگه هم اینه بری مخابرات بگی میخوای برات مودم رو نصب کنن و هزینه نصب رو به اونها میدی.
the dns not responding یعنی چی ؟
نقل قول:
یعنی سرور DNS ارتباطش قطعه...
باید DNS رو عوض کنید... کار پیچیده ای نیست...
میتونید از DNS های مخابرات یا پابلیک استفاده کنید.
اینو برای منم میگه!نقل قول:
خب این یعنی چی؟نقل قول:
یعنی سرور DNS ارتباطش قطعه...
باید DNS رو عوض کنید... کار پیچیده ای نیست...
میتونید از DNS های مخابرات یا پابلیک استفاده کنید.
دوستان سلام.
یه سوال سرعت دانلود 2 مگ مخابرات باید تا چند باشه؟؟؟؟
یکی از فامیلامون توی دانشگاه کار میکنه 2مگ واسه دانشگاه وصل کرده رفتم پیشش و دانلود کردم سرعت دانلودش تا 135 بیشتر نمیرفت .یعنی 2 مگ سرعت دانلودش اینجوره؟
باید 240 و اینا باشهنقل قول:
همونجا که ip دستی میدی پایینش جای وارد کردن dns مشخصه!نقل قول:
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
فامیلتون واسه دانشگاه وصل کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
از کی تا حالا دانشگاهها ADSL میخرن :18: .عزیزم اونا مستقیماً پهنای باند اختصاصی از مخابرات میگیرن اونم با نصف قیمت (مصوبه دولت برای اماکن آموزش عالی)
آره دوسته عزیز از مخابراتم گرفته مال کرمانشاه نیست از شهرستانهاشه.نقل قول:
شرکت مخابرات خودش که توی شهرستان ها هنوز پورت ارئه نکرده!!:23:نقل قول:
ارائه کرده تو بیخبری.بپرس میفهمی ارائه کرده یا نه
حتماً میپرسم.... فقط لطف کن اسم شهرو بگو ببینم ارائه میده مخابرات یانه!نقل قول:
کجای کارینقل قول:
دانشگاه آزاد باغ نی که می رفتم
اینترنت کافی نتشون رو از حسابگر گرفته بود اونم 2مگ
دانشگاه کسری هم2 مگ دارن
((:19:هی دانشگاه آزاد خرم اباد اینترنت 10 مگی(با ماهواره گرفته بودن) صبح تا عصر 14 گیگ دانلود !!! هی:19:))
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
نه هیچ پولی دیا من هم اون اولش مشکل داشتم پورتشون مشکل داشت رفقتم پیش رئیس مرکز اعتراض که شما باید اینترنت رو در خونه سالم به من تحویل بدین اونم به زیر دستش دستور داد که باید در خونه تست کنننقل قول:
اشکال از اوناس
نقل قول:
اوه دانشگاه آزاد..... خدای من! نمیدونم چرا همش یادم میره دانشگاه آزادم دانشگاهه!!!! واقعاً الان برام قابل باور شد!از آزاد هزچی بگی برمیاد.... (یه دفعه رفتم دپارتمان کامپیوترشون که استادشون مدعو بود اون ترم تو دانشگاههمون ،ببینمش... جاتون خالی همش یه اتاق بود دپارتمان کامپیوترشون!!!!!!!!!)
ولی از شوخی گذشته اینترنت دانشگاه با کافی نت دانشگاه فرق میکنه...... حداقل برای دولتی ها که فرق میکنه چون ردیف بودجه دارن و نمیتونن همینجوری یه خط بگیرن.
بهرحال همچنان اینترنت مخابرات سرعتش عالیه و برای من بالای 60.
البته با IDM خیلی لحظات تا80 میره ولی من میانگین رو همون 60 فک کنم باشه.
دوستان مخابرات تو شهر های دیگه هم سرویس ارائه میده
دانشگاه دولتی که فرق می کنهنقل قول:
همین رازی کرمانشاه برای خوابگاه داخل دانشگاه وایرلس گذاشتن دوستم می گفت سرعت دانلود تا 5 مگابایت بر ثانیه می رفت./ دیگه تا آخرش رو بخون
ولی اکثر دانشگاه های آزاد لینک ها ماهواره ایی با سرعت 10 مگا بیت دارن خرم اباد که بودم این جوری بود تازه اونا 2 تا 10 مگابیت داشتن یکی برای اساتید یکی برای دانشجو ها
نقل قول:
این ممکن نیست...
من خودم رازی بودم ... ...الان کل پهنای باند رازی 32 مگه. تا ساعت 5 ظهر پارتیشن بندی میشه و بعد از اون کل پهنای باند یکی میشه و سرعت کاملاً بسته به تعداد سیستمهای فعاله.... که معمولاً بالای 50 سیستم فعال میمونه و خیلی کم سرعت به 1 مگ میرسه ... چه به رسه به 4 مگ که حداکثره! (5 مگابایت که میشه 40 مگ پهنای باند! اصلاً غیرممکنه!!)
یادش بخیر سال 82 که سایت مرکزی دانشگاه رازی رو ساختند با یه شرکت آلمانی قرداد اینترنت ماهوارهای بستند 8 مگ... اون موقع حسابگر کافی نت بود!!! تعداد سیستمهای دانشگاه هم کم بود و خیلی هم زمینه دانلود چیزهای سنگین وجود نداشت....
ما بودیم و یه اینترنت بدون فیلتر (جالبه که فیلتر قبل از اینترنت در ایران وجود داشته!!) و سریع و .... حیف بد سیستم ها رو چیده بودند! حیف!!!
ولی اگه میخوای سرعت اینترنت رو حس کنی یه سر بزن دانشگاه امیرکبیر 155 مگ پهنای باند دارن! تقریباً دو برابر حسابگر!!
گیلانغرب .نقل قول:
من تهران ساعت 7 سرعت 5 مگابایت رو تجربه کردم (با نرم افزار و چند نفر دیگه هم بودن)...یکی از دوستان توی رازی (گروه رباتیک) تو همین مواقع سرعت 2 مگ رو گرفته بود (یعنی 16 مگابیت)....واقعا اینترنت دانشگاه رو میشه اسم اینترنت گذاشت چون با فراغ بال نه فقط فایلهای حجیم (مثل فیلم های دی وی دی :دی) دانلود میشه بلکه آزادانه از امکانات وب 2 میشه استفاده کرد.....اصولا باید این سرعت رو داشت با بشه گفت کسی به اینترنت معتاد میشه یا نه!
چندسالی بود که به این تیپ اینترنت عادت کرده بودم حالا اصلا از سرویسهای ADSL راضی نیستم (تهران هم سرویسهاش شاید کمی بهتر باشه ولی سرجمع همین آش و کاسه است)...یه جوری توی ذوقم خورده ولی واسه کاربرائی مثل ما که بیشتر از نرم جامعه کار میکنیم همین آب باریکه هم غنیمته
ضمنا مخابرات داره شرکتهای خصوصی رو در کمال وقاحت و نامردی از معرکه بیرون میکنه....بحث هم بیشتر از اونی که سیاسی باشه مافیای اقتصادیه این وسط بیچاره ما!!
نقل قول:
در مورد انگیزه اقتصادی مخابرات توضیحی که به من دادند به شما میدم تا ببینید که بحث اصلاً اقتصادی نیست!
تعداد کل پورتهای ADSL در کشور چندتاست؟ چه پهنای باندی مشترکین کلاً مصرف میکنند؟
کلاً در ماه چقدر درامد نصیب مخابرات میشه؟
حالا! تعداد تلفن های ثابت و همراه در کشور چندتاست؟ اگه مخابرات فقط 700 تومن در ماه به عنوان ابونمان یا مالیات بکشه روی قبض چه درامدی برای مخابرات بدست میاد؟ اگه 700 تومن بره روی قبض تلفن همراه شما ککتون میگزه؟ اصلاً احساسش میکنید؟
یا اگه sms رو فقط 3 تومن گرون کنه میدونید چقدر درامد سرازیر میشه براش؟
این حساب کتابا رو بکنید بعد قضاوت کنید که برای پول دراوردن فروختن ADSL با این قیمتهای پایین سوداوره یا روشهای بی دردسر بالا؟!!!
این دوستم دانشجوی ارشده نیمه شب حدود ساعت 2 3 این سرعت رو بالپتاپ به صورت وایرلس تجربه کردننقل قول:
بحث ساعت نیست.نقل قول:
پهنای باند 32 مگ حداکثر میشه 4 مگ سرعت دانلود داشت.
این بدیهیه.
گفتم ممکن نیست منظورم 5 مگ بود!
اینم بگم اینترنت دانشگاه رازی به اون خوبی که شنیدی نیست..... میانگین سرعت شبا به 100 کیلوهم نمیرسه.حالا ممکنه یه شب به صد دلیل سرعت خیلی خوب بشه ولی کم پیش میاد.
بله حرف شما رو قبول دارم ولی گروهی رو تصور کنین که میتونن میلیاردها از طریقی که شما گفتین رو عاید شرکتشون کنن....این مانع ازین نمیشه که از بازار رو به رشد اینترنت پرسرعت غافل بمونن....این طبیعی هستنقل قول:
اینکه گفتم مسئله بیشتر اقتصادی هست تا سیاسی (آلبته اقتصاد رانتی خودش ذاتا سیاسی هست) واسه این هست که بحث فیلترینگ و کنترل الانش هم به طور 100 درصد در اختیار مخابرات هست....ISPها فقط یه سری دلال صرف دسته چندم بیشتر نیستند ریش و قیچی الانش هم به طور کامل دست مخابرات هست. اما سودی که مخابرات از له کردنش رقباش با توجه به رانتی که داره میتونه ببره اقتصادی هست بیشتر تا سیاسی...چون که همین الان به لحاظ وجهه سیاسی واسه مخابرات و دولت هزینه معکوس داره ... اما امکان سود بیشتر باعث شده سهامداران پشت مخابرات ازین مسائل چشم پوشی کنن و واسه همین اینترنت پرسرعت هم دندون تیز کردن ...
آقا من دانلودم خیلی زیاد هست . میخوام یه 512 یا 1Mb مخابرات بگیرم . دوستانی که مخابرات دارن سرعت ها چطور هست ؟ مشکل خیلی حادی که نداره ؟
اگه خانگی هستی که 512 بیشتر نمیدن :27:نقل قول:
اما خب برای دانلود حرف نداره تست سرعت 512 هم تو صفحه اول گذاشتم
بیشترین مشکلی که اینترنت مخابرات داره پشتیبانیه که اصلا هیچی در مورد اینترنت بلد نیستن
فقط باید تنظیمات مودم رو بلد باشی و همین :5: