سلام
من الان آپدیت کردم به iOS 4.0.1 که همین یکی دو ساعت پیش Release شد، شکل آنتن ها تغییر کرده و کمی بالا پایین شدن!
---
درباره Recall هم، واقعا بعیده ..
Printable View
سلام
من الان آپدیت کردم به iOS 4.0.1 که همین یکی دو ساعت پیش Release شد، شکل آنتن ها تغییر کرده و کمی بالا پایین شدن!
---
درباره Recall هم، واقعا بعیده ..
آرمان خان حالا با آپدیت مشکل آنتن حل شد؟نقل قول:
حالا واقعا" تاثیر داره؟یا فقط نشون میده آنتن بیشتره؟
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
یادمه یه جا دیدم میگفت طول مستطیل های نشون دهنده ی سیگنال بیشتر شده و آنت رو بیشتر از چیز واقعی نشون میده.
game center که تو نسخه بتا 4 بود اضافه شده و check spell هم اضافه شده.
بالاخره من از صحت مشکلات آیفون 4 مطمئن نشدم!
خبرگذاریا رو میبینی چپ و راست میگن فلان مشکلو داره ، بصار مشکلو داره!
آرمان جان یه سوال میکنم بی تعصب جواب بده!
آیفون 4 شما تا حالا این مشکلات رو داشته؟!
هرگز آنتن دهیش افت کرده؟!
با دست چپ یا راست بگیری فرقی میکنه توو آنت دهی؟!
قضیه ی آتیش گرفتن کابل یو اس بی و موبایل چی؟!
شما خودت دیدی همچین مشکلی واسه کسی پیش بیاد؟!
خلاصه یه توضیح مختصر بده...
خیر .. قرار هم نبود تغییری کنه. فقط اشکال در نحوه نمایش خط های آنتن رو برطرف می کنه.نقل قول:
قبلا (در همه نسخه های قبل، همه آیفون های قبل) به این شکل بود یعنی تعداد خطوط رو بیشتر از حد واقعی نشون می داد... الان این باگ برطرف شده.نقل قول:
Game Center فقط در نسخه های Developer وجود داره، Check Spell هم در iOS 4.1 Beta اضافه شده، نه در iOS 4.0.1نقل قول:
درباره صحت مشکلات، همونطور که بارها قبلا گفتم تنها مشکلاتی که صحت دارن قضیه آنتن و Proximity Sensor هستن. اگه کسی هم مشکل دیگه ای داده (مثلا Home Button ، خش داشتن صفحه ، متصل نشدن به iTunes ، ...) اینها مشکلات آیفون 4 نیستند، مشکلات اون افراد بودند (یا مشکل از خود افراد، یا صرفا همون یه آیفون نقص فنی داشته، نه همه آیفون ها)نقل قول:
خوشبختانه چند سالی میشه حتی یک حرف از روی تعصب توی این انجمن نزدم :46:نقل قول:
آرمان جان یه سوال میکنم بی تعصب جواب بده!
من قبلا همه اینها رو توضیح دادم .. ولی دوباره هم میگم:نقل قول:
آیفون 4 شما تا حالا این مشکلات رو داشته؟!
هرگز آنتن دهیش افت کرده؟!
با دست چپ یا راست بگیری فرقی میکنه توو آنت دهی؟!
قضیه ی آتیش گرفتن کابل یو اس بی و موبایل چی؟!
شما خودت دیدی همچین مشکلی واسه کسی پیش بیاد؟!
خلاصه یه توضیح مختصر بده...
آنتن دهی: بله ، وقتی اون قسمت گوشی رو می گیرم خطوط آنتن دهی یکدفعه افت می کنه. ولی اینکه تا به حال به خاطر گرفتن اون منطقه یکبار تماسی قطع شده باشه یا سرعت اینترنتم کم شده باشه خیر، حتی یک بار هم چنین اتفاقی نیفتاده. قضیه هم دست راست و چپ نیست، قضیه فقط گرفتن اون نقطه حساسه.
آتیش گرفتن: راستش من اینو فقط توی چند تا خبر خوندم، این هم از همون مشکلاتیه که گفتم (فقط برای یک نفر یا یک عده خاص اتفاق افتاده) ، حالا یا دلیلش نقص فنی همون یک عدد آیفون بوده یا استفاده ناصحیح یا شاید اصلا مشکل از جای دیگه ای بوده. من به جز همون خبرهایی که همه خوندند از هیچ کس و هیچ جای دیگه چنین چیزی نشنیدم. اینطوری نیست که مثلا نصف آیفون ها آتیش بگیرن!!!!
دوستان این فعلا لینک بلاگ نویسه زنده البته انگلیسی!
هنوز هیچ کدوم از سایتهای فارسی اعلامیه نکردن!کد:http://tiny.cc/aa9iw
البته به محض آپدیت شدن من با ترجمه میزارم!!!!
کنفرانس ساعت ۹:۳۰ به وقت ایران شروع می شه!
کاملا حرف آرمان خان درسته!
من هنوز آپدیت نکردم!
می شه لینکشو بذارین!
درسته البته من یک بار در حال تماس تلفنی بودم که دستم رفت رو اون جا و قطع شد!شوخی کردم!
گوشی من اصلا آنلاک نیست!:31:
ممنون
سلام دوستان
من می خواستم بدونم که الان قیمت گوشی آیفون 4 چنده و در ایران میشه از امکانات دانلود بازی و نرم افزارش استفاده کرد؟(لطفا راهنمایی کنید. متشکرم)
قیمتش فعلا تو ایران خیلی خرتو خره.:13:نقل قول:
قیمت 16 گیگ آنلاک فکتوری:1.300 الی 1.600 تومن.
قیمت 32 گیگ آنلاک فکتوری:1.700 الی 2 ملیون هم میگن.:27:
بله عزیز تو ایران هم میشه براحتی از امکانات بازی و نرم افزاری به خوبی استفاده کرد و به هیچ وجه مشکلی نداره.
اینو ببینید تغییراتی که در در مورد آنتن بار انجام شده!
طولانی بود نرسیدم ترجمه کنم!
کد:http://tiny.cc/dgnyi
خوب کم کم داره شروع میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱۵ دقیق مونده!!
معلوم شده که recallدر کار نیست!!
فقط هم در مورد ایفون۴ هست و نه هیچ چیز دیگه!!!
خوب همه وارد شدن
اینجا فعلا تنها سایت فارسیه که داره زنده کاور میده!؟
دوستان لطفا در صورت استفاده از مطالب نامه نویسنده و لیک مطلب یادشون نره!!!
خوب شروع شد!!
با آهنگ آنتن ایفون4!!!!
و یک کلیپ از youtube
کد:http://www.youtube.com/watch?v=VKIcaejkpD4
ما بی نقص نیست. تلفن ها بی نقص نیست. ما می دانیم ، شما می دانید . اما ما می خواهیم تمام کاربران ما شاد باشند. اگر شما این را در مورد اپل نمی دانید شما اپل را نمی شناسید.
استیو میگه که این بهترین فروش بود با بیش از ۳میلیون!!!
خب دوستان ...
تموم شد! Free Case برای همه یوزرهای آیفون 4 . :46:
[بخش سوال و جواب الان شروع میشه]
یه جورایی بقیه شرکتها رو هم به یک مبارزه دعوت میکنه!!با بررسی همین نقص ایفون ۴ در سایر گوشی ها!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه باحالتر اون ویدیو بود کلی حال کردم توضیه میکنم همه نگاه کنین:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=VKIcaejkpD4
استیو میگه همهٔ تلفنها یک نقتهٔ ضعف دارن!!
میگه درسته که نوارها کم میشه ولی این بهترین کیفیت انتنیست که مردم تا به حال گزارش کردهاند
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
استیو میگه که با بررسی ای که انجام دادیم!فقط ۰.۵۵% از ایفون۴ دارها شکایت کردن از انتندهی بد!!
استیو میگه با اینکه در روزهای اول 3gs ۶% بازگشت داشتیم درمورد ایفون۴ فقط ۱.۷ بود!!!
خوبه ديگه هر كس ميخواد آيفون 4 بخره 29 دلار افتاد جلو . كيس ها 29 دلار قيمتشه .
خب مشكل proximity sensor چي شد ؟
میشه یکی این ویدیو رو آپلود کنه تو RS ؟نقل قول:
از همه باحالتر اون ویدیو بود کلی حال کردم توضیه میکنم همه نگاه کنین:
ممنون میشم
صبر نکردی!!نقل قول:
داشتم می ذاشتم!؟
اعلام شد که در اپدیت بعدی درس میشه
خوب اینم اخریش فقط بخاطر پستهای دیگه ترتیب بهم خورده
ایفون سفید آخرjuly!
بازگشت ۳۰ روز هم هست!
بفرمایید:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/407326010/YouTube_-_Song_A_Day__561-_The_iPhone_Antenna_Song.flv.html
قیمت Bumper ها 29 دلاره .. Apple قرار نیست Bumper مجانی بده. یک سری Case هست (Third Party) که کاربرها از بینشون انتخاب می کنن...نقل قول:
اینم کلیپ با بالاترین کیفیت!!حجم ۵۲ mb
دو ساعت دیگه هست!!!!!کد:http://tiny.cc/iphone4antennasong
بالاخره فیلم کنفرانس هم اومد
کد:http://events.apple.com.edgesuite.net/100716iab73asc/event/
این ویدئوی "جاناتان من" چقدر جالب و خنده داره!
به خصوص تیکه ی آخرش!
ایده ی قشنگی بود ، به زبان ساده گفت آیفون 4 تون رو نمیخواین برگردونینیش:دی!
استیو جابز: عذرخواهی میکنیم، اما تمام گوشیها مشکل آنتن دارند!
به نقل از خبرگزاری فرانسه شرکت اپل شب گذشته به طور رسمی به خاطر این موضوع که آیفون ۴، تلفن همراه جدید این شرکت نواقص فنی زیادی دارد، از مشتریان خود عذرخواهی کرد.
مدیر عامل شرکت اپل در نشست اضطراری این شرکت که به همین مناسبت برگزار شده بود گفت: ما از تمام مشتریانی که تلفنهای همراه آنها مشکل آنتندهی دارد عذرخواهی می کنیم، اما باید بگویم که مشکل آنتندهی در تلفنهای همراه یک مساله فراگیر و عمومی است و تنها مختص آیفون نیست و شرکتهای دیگر سازنده تلفن همراه مانند بلکبری یا اچتیسی هم بارها با این مشکل مواجه شدهاند.
استیو جابز در این نشست تصریح کرد: ما عالی نیستیم، این را ما میدانیم و شما هم میدانید، گوشی ها هم عالی نیستند.
اما ما میخواهیم همه کاربران را خوشحال کنیم، اگر شما این را در مورد اپل نمیدانید، پس اپل را نمیشناسید، ما عاشق خوشحال کردن کاربران هستیم.. ما به دنبال راهحل بودیم.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات مشابه در آنتندهی سایر گوشیها گفت: ما اول فهمیدیم که نوکیا، موتورولا و سایر گوشیها هم این مشکل را دارند و حتی به تصاویر ویدیوئی یوتیوب هم اعتماد نکردیم و آزمایشهای خودمان را انجام دادیم.
جابز سپس در حالی که در پشت سر وی تصاویر گوشیهای مختلف نمایش داده میشد، ادامه داد: در گوشی بلکبری مدل “Bold9700″ ابتدا ۵ خط آنتن وجود دارد اما وقتی با دست چپ آن را بگیرید، تعداد خطوط آنتن آن به یک خط کاهش پیدا میکند.
وی سپس نتایج آزمایش گوشیهایی مانند گوشی آندرویید HTC مدل Droid Eris و تلفن همراه ویندوز موبایل شرکت سامسونگ یعنی Omnia II را نشان داد که گوشی HTC تمام آنتندهی خود را از دست میداد و گوشی سامسونگ نیز تنها موفق به حفظ یک میله آنتن خود میشد.
استیو جابز در ادامه و با اشاره به این آزمایشات تاکید کرد که هیچ کدام از اینها استاندارد شده نیستند و خاطرنشان کرد که این زندگی در دنیای اسمارتفونهاست، گوشی ها عالی نیستند و هر گوشی نقاط ضعفی دارد.
جابز افزود: ما کامل نیستیم و تلفن های همراه ما نیز کامل و بیعیب و نقص نیستند اما گفتن این نکته نیز لازم است که از ۲۴ ژوئن (آغاز فروش آیفون ۴) تاکنون بیش از ۳ میلیون دستگاه آیفون ۴ به فروش رفته و رضایت مشتریان را هم جلب کرده است.
مدیر عامل شرکت اپل با تاکید بر اینکه کاربران میگویند که با بامپر (قاب روکش) همه مشکلات برطرف شده است، اعلام کرد که شرکت اپل برای جلب رضایت کامل افراد در مورد آخرین تلفن همراه خود و برطرف نمودن مشکل آنتندهی، یک قاب مجانی این تلفن را در اختیار دارندگان آن قرار میدهد.
استیو جابز با اشاره به اینکه پول تمام کاربرانی که برای قاب این گوشی هزینهای پرداخت کردهاند پس داده خواهد شد، تصریح کرد: اگر باز هم خوشحال نیستید، میتوانید گوشی خود را پس بدهید و هزینه کامل را دریافت کنید. ما میخواهیم همه را خوشحال کنیم و اگر نتوانیم شما را خوشحال کنیم ، پولتان را کامل پس میدهیم.
استیو جابز البته شرطی هم برای این موضوع تعیین کرد که آن هم این است که گوشی در زمان عودت کاملا سالم باشد.
مدیرعامل اپل در پایان نشست اضطراری تاکید کرد که ما این کار را انجام میدهیم چون کاربران خود را دوست داریم و اگر اشتباه کنیم، بلند میشویم و بیشتر سعی میکنیم و وقتی موفق شویم کاربران برای تشویق ما، با ما خواهند ماند.
وی همچنین خاطرنشان کرد که ما برای اینکه مشکل را حل کنیم، ۲۲ روز تلاش کردیم و البته اساس این مشکل را پیدا کردیم. اساس این مشکل این است که اسمارتفونها مشکلات مختلفی دارند و ما این را به آسانی و با نشان دادن اینکه چگونه باید گوشی را در دست بگیرند، شرح دادیم.
در همین حال و پس از این نشست، در سوال و جواب استیو جابز و مهندسان ارشد اپل با خبرنگاران، خبرنگاران با کنایه از جابز پرسیدند که آیا خود او هم از این قابها استفاده میکند که وی پاسخ داد: نه من مشکلی ندارم و گوشی را اینطور در دست میگیرم و باز هم روشی که این شرکت روش صحیح در دست گرفتن آیفون ۴ میداند را نشان داد.
یکی از خبرنگاران نیز به طعنه از جابز پرسید که من هر کاری میکنم گوشی بلکبری من این طور کاهش انتن ندارد، میشود به ما نشان دهیدکه چطور این کار را کردید؟ استیو جابز در پاسخ به این سوال گفت: این موضوع در بعضی مکانها اتفاق نمیافتد. خبرنگار مذکور در پاسخ گفت اما این پاسخ من نبود.
دوستان ..
نیمچه ویدیویی درست شده که بد نیست ببینید:
:دیکد:http://www.youtube.com/watch?v=mNvmEWTmyiE
آرمان عزيز كاش جاي ديگه آپ ميكردي :11:نقل قول:
اينجا ( ايران ) از يوتوپ نميشه دانلود كرد :41:
بلکبری: اپل افتضاح خود را نپوشان!
به نقل از پایگاه اینترنتی slashgear، شرکت Rim تولیدکننده تلفنهای همراه بلکبری در واکنش به اظهارت شب گذشته مدیرعامل اپل در خصوص مشکل انتندهی تللفن همراه بلکبری، پاسخ دندانشکنی به شرکت اپل داد.
مایک لازاریدیس و جیم بالسیل مدیران اجرایی شرکت ریم، شرکت اپل را به اقدام آگاهانه در تحریف افکار عمومی از مساله آنتندهی آیفون ۴ و جلب توجه افکار عمومی به شرکت ریم به متظور پوشاندن افتضاح خود متهم کردند.
این شرکت در بیانهای رسمی اعلام کرد: تلاش اپل برای پوشاندن افتضاح خود غیرقابل قبول است و به نظر میرسد شرکت اپل به منظور منحرف کردن افکار عمومی از مشکل آنتن دهی آیفون ۴، شرکت ما و نوکیا را هدف قرار داده است.
ریم یک رهبر جهانی در طراحی آنتن است و شرکت ما با موفقیت محصولات بیسیم رادیویی و دیتا را به مدت ۲۰ سال با بازدهی بالا طراحی کرده است.
این شرکت در ادامه تاکید کرده است که البته ما نیز قرار دادن آنتن در قاب تلفن همراه را همانند آنچه که شرکت اپل در آیفون ۴ بکار برده بود در ذهن داشتیم اما به خاطر ریسک کاهش آنتن در مناطقی که سیگنال ضعیف است، از روش ابداعی خودمان استفاده میکنیم.
این شرکت در پایان با کنایه به شرکت اپل اعلام کرده است که آن چیزی که مسلم است عدم نیاز کاربران گوشیهای بلکبری به استفاده از قاب محافظ برای داشتن تماس با کیفیت و سیگنال مناسب است (قابل توجه عمو استیو) و به نظر ما چون اپل شخصا این آنتن را طراحی کرده، خود نیز باید پاسخگو باشد نه اینکه توپ را به زمین رقیبان خود بیاندازد.
شرکت اپل شب گذشته در کنفرانس اضطراری خود در خصوص مشکل آنتندهی آیفون ۴ ،ضمن بررسی مشکلات این تلفن همراه، تلفنهای همراه دیگری مانند نوکیا و بلکبری ۹۷۰۰ را نیز دارای مشکل آنتندهی دانسته بود.
به روز رسانی اپل، مشکلات آیفون را تشدید کرد!
چند روز پیش اپل به روزرسانی iOS 4.0.1 را برای آیفون ارائه کرد. این به روزرسانی که قرار بود یک سری مشکلات را برطرف کند، خود مشکل ساز شده است و کاربران بسیاری این موضوع را در تالارهای گفتگوی اینترنتی منتشر کرده اند.
با نصب این وصله اصلاحی، مشکلات جدیدی به آیفون افزوده میشود که ظهور پیامهای خطا به هنگام نصب و حتی کاهش سطح آنتن دهی به میزان کمتر از قبل از آن جمله است.
به گزارش مشورت، تالار گفتگوی اپل سرشار است از شکایت کاربرانی که از بروز «پیام خطای 9» گله مندند. معنای این پیام خطا آن است که آیفون از پورت USB جدا شده است حتی اگر این امر در عمل اتفاق نیفتاده باشد.
یکی از کاربران گفته است که وی این کار را بر دو رایانه مختلف که یکی مکینتاش بوده و دیگری ویندوز 7، با دو کابل USB جداگانه تست کرده ولی مشکل برطرف نشده است.
وی در ادامه افزوده است: من iTunes را مجدداً بر هر دو رایانه نصب کردم، آنها را restart نمودم و ترفندها و نکاتی که دیگر کاربران در تالار گفتگو بیان کرده بودند را به کار بستم ولی هیچ یک سودی نبخشید.
این کاربر در پایان گفته است: من اینجا با نگرانی منتظر دریافت پاسخهایی (در خصوص این مشکل) هستم.
برخی کاربران مستاصل، این پیشامد را بدنامی دیگری در پرونده اپل بهشمار آوردهاند.
این در حالی است که گروهی از دارندگان آیفون بر این باورند که سرورهای اپل مشکل دارد.
هرچند همه کاربران مشکل به روزرسانی نداشته اند ولی آنگونه که از مندرجات تالارهای گفتگوی اینترنتی بر میآید، آنها هم هنوز از مشکل آنتن دهی رنج میبرند.
شاید بتوان اینگونه نتیجه گرفت که iOS 4.0.1 دارای یک سری باگهایی است که مشکل برقراری ارتباط را تشدید میکند.
بر اساس این گزارش اپل تاکنون نسبت به این اعتراضها واکنشی نشان نداده است.
دیشب بعد از اتمام کنفرانس خبری آیفون ۴، اپل برای نخستین بار تعداد محدودی از روزنامه نگاران را به آزمایشگاه تست ابزارهای بی سیم و آنتن های موبایل خودش برد تا به آنها نشان بدهد که چقدر روی طراحی آنتن آیفون کار کرده است. آشنایی با این آزمایشگاه که اپل نام آن را آزمایشگاه سیاه گذاشته است در نوع خودش جالب است.
دلیل این نام گذاری، محرمانه بودن آن است. به گونه ای که تا به حال حتی تعداد زیادی از کارمندان خود اپل هم از وجود چنین مکانی بی اطلاع بوده اند! هر چند حالا همه از آن خبر دارند. فقط به ده نفر از روزنامه نگاران و وبلاگ نویس ها اجازه بازدید داده شده و آنها حق عکس برداری و فیلم برداری هم نداشته اند.
مدیر ارشد بازاریابی اپل می گوید که این پیشرفته ترین آزمایشگاه برای بررسی فرکانس های رادیویی است که در جهان وجود دارد و طراحی جدید آیفون بدون این آزمایشگاه غیر ممکن بود.
آزمایشگاه از اتاق های مختلفی تشکلیل شده که در آنها هرم های آبی رنگی قرار گرفته است که کار آنها جذب امواج رادیویی در فرکانس های مختلف است. یک بازوی رباتیک گجت های مختلف مانند آیفون و آی پد را نگه داری می کند در حالی که یک نرم افزار تحلیل گر که بر روی سیستم عامل ویندوز اکس پی! اجرا می شود به بررسی وضعیت آنتن دهی می پردازد.
در یک اتاق دیگر صندلی مخصوصی قرار گرفته است که افراد روی آن در حالت نشسته با آیفون صحبت می کنند تا وضعیت آنتن دهی هنگام برخورد با بدن انسان بررسی شود. در اینجا سر مصنوعی، دست مصنوعی و حتی پای مصنوعی هم برای تست کردن وجود دارد - برای Nike+
کارشناس اپل می گوید پیش از انکه ایفون ۴ یک محصول رسمی بشود طراحی آن به مدت دو سال در این اتاق ها تست شده است. و البته داشتن یک آزمایشگاه فوق پیشرفته اختصاصی سبب میشود که اطلاعات به بیرون درز نکند.
اپل می گوید برای مشتریان خودش ارزش زیادی قایل است انقدر که تنها برای ساخت این آزمایشگاه تست رادیویی ۱۰۰ میلیون دلار هزینه کرده است.
منبع نارنجی
نینجا جون چقدر گرون به نظر تو ارزش داره یک میلیون و خرده ای بابت این گوشی بدیم اونم گوشی ای که نه قابلیت خواندن فایلهای آفیس رو داره و نه می تونه pdf رو بخونه.نقل قول:
اینکه با این قیمت ارزش داره یا خیر خب یک بحثه ... ولی اطلاعات اشتباه به سایر کاربرها ندید لطفا .نقل قول:
آیفون هم قابلیت خوندن فایل های PDF رو بطور بسیار عالی (شاید بهترین بین همه اسمارت فون ها) داره (از طریق iBooks) ، و هم قابلیت خوندن فایل های آفیس (Word, PowerPoint, Excel)
سلام به همگی
دوستان کسی میدونه قیمت ایفون 4 در چین چقدره؟؟
ممنون
اپل یه خرابکاری کرده حالا گیر داده به کمپانی های دیگه و میگه همه مشکل دارن در صورتی که اسم این کار میشه دور زدن کاربران .
استیو جابز داره خودشو بدجور بین کمپانی ها خراب میکنه .
مخلصیم .
دوستان سلام
راستش شاید اینجا جاش نباشه ، ولی من واقعا بین گوشی سامسونگ galaxy s و iphone 3gs گیر کردم ( iphone4 که خیلی ایراد دارد) . واقعا تصمیم گیری برام سخت است. میشه لطفا من را راهنمائی کنید؟
با سپاس