از اونجایی که ظاهرا بعضی از دوستان نمیتونن ویدئویی که صفحه قبل گذاشتم رو دانلود کنن ( چون اینجا کسی استقبال و اظهار نظری در موردش نکرد ) من یک سری تصاویر از این ویدئو گرفتم امیدوارم براتون جالب باشه :
Printable View
از اونجایی که ظاهرا بعضی از دوستان نمیتونن ویدئویی که صفحه قبل گذاشتم رو دانلود کنن ( چون اینجا کسی استقبال و اظهار نظری در موردش نکرد ) من یک سری تصاویر از این ویدئو گرفتم امیدوارم براتون جالب باشه :
حسين جان نظره من اينه اين عكسها مربوط ميشه به نسخه pc ....من اينو از روي پيراهنشون و استيل بدنشون ميفهمم :31:( شمع )نقل قول:
واقعا رنگهاي زنده در بازي عالي هستش كاش يه روزي pes خم به اين حد برسه
همچنين تماشاگرها توي فيفا واقعا عالي طراحي ميشن و انگار واقعي هستن و يه عالت focus بسيار زيبا دارن واقعا شايسته تحسين هستش اين طراحي تماشاگرها ...يه جورايي حالت رويايي داره ..خيلي زيباست
باز هم منوی فیفا یک منوی کلاسیک هست.
یعنی خودشون رو میزنند به نفهمی و نمیدونند که الان عصر تکنولوژِی هست.
منتخبین این دورو زمونه همشون دنبال چیزهای جدید هستن و کارهای شیک و گرافیکی.
اگه فیفا یه خورده از خودش خلاقیت تو طراحی منو نشون بده بد نیست. هر سال منو تکراریه.
pes هر سال منوی بازیش رو به کلی عوض میکنه.
شاید حرف شما در مورد منوی بازی درست باشه ولی چیزی که الان مهمتره گیم پلی بازی و هوش مصنوعی اونه نه منوی بازی
منوی بازی جزو چیزهای ضروری حساب نمیشه...ولی گیم پلی و هوش مصنوعی توی این بازی ها حرف اول رو میزنه
گرافیک بازی هم که جای هیچ صحبتی رو نمیذاره
از حسین عزیز هم ممنونم که زحمت این عکس ها و تریلر رو کشید
بچه ها به نظرتون جریان این کنترلرها چیه . توی ویدئوی صفحه قبل با چپ و راست کردن و کنار هم قرار دادن کنترلرها میخواست یک چیزیو به بیننده بفهمونه . متاسفانه زبونشون انگلیسی نیست و نمیشه چیزی فهمید حالا به نظرتون این دو تا دسته که کنار هم قرار گرفتن چه امکانی به گیمرها میده :
در ضمن تو تا عکس دیگه از این ویدئو گرفتم که نشون دهنده تغییراتی در منوهای این نسخه هستش :
حسین جان این توی نسخه های قبلی هم بود یعنی دو نفر کنترل یک تیم رو دارند ، بازی هم حداکثر تا چهار نفر رو support می کنهنقل قول:
بچه ها به نظرتون جریان این کنترلرها چیه . توی ویدئوی صفحه قبل با چپ و راست کردن و کنار هم قرار دادن کنترلرها میخواست یک چیزیو به بیننده بفهمونه . متاسفانه زبونشون انگلیسی نیست و نمیشه چیزی فهمید حالا به نظرتون این دو تا دسته که کنار هم قرار گرفتن چه امکانی به گیمرها میده :
ممنون امین جان من قبلا با تعدادی از بچه ها ی انجمن خودمون چند نفره فیفا بازی کرده بودم اما متوجه این صفحه نشده بودم .نقل قول:
بعد اون دسته ای که وسط قرار گرفته اون مربوط به چی میشه ؟ و اینکه توی این تصویر سه ردیف دیده میشه اگه هر طرف دو نفر میتونن بازی کنن پس ردیفهای دو و سوم مربوط به چی میشه ؟
اون هم تیم بیرونیه دیگه.......:31:نقل قول:
ممنون امین جان من قبلا با تعدادی از بچه ها ی انجمن خودمون چند نفره فیفا بازی کرده بودم اما متوجه این صفحه نشده بودم .
بعد اون دسته ای که وسط قرار گرفته اون مربوط به چی میشه ؟ و اینکه توی این تصویر سه ردیف دیده میشه اگه هر طرف دو نفر میتونن بازی کنن پس ردیفهای دو و سوم مربوط به چی میشه ؟
میبخشید اما من فکر میکنم هم شما و هم امین دارید اشتباه میکنید .نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم هر ردیف مربوط میشه به دو نفر یکی میزبان و یکی میهمان اما اینجا میبینیم 4 تا ردیف وجود داره و در هر ردیف 4 تا دسته میتونه ثبت بشه . بنابراین اگه هر طرف دو نفر باشن 16تا دسته رو میشه ریجستر کرد .
به این تصویر نگاه کنید الان سه نفر سمت تیم میهمان هستن و یک نفر سمت میزبان :
و در اینجا میبینیم که 4 ردیف وجود داره :
لطفا حذف شود...:11:
ممنون حسین جان بابت ویدئو
البته بیشتر صحنه های گیم پلی که به نمایش در اومد مربطو به نسخه PC بود و اون اولش مال کنسول بود که میشد سرعت کم بازی رو قشنگ حس کرد...خیلی سرعت بازی خوب شده.
در مورد اون قضیه دسته هم فکر نکنم مورد خاصی باشه..چون بیشتر از 4 تا دسته باهم رو یک کنسول نمیتونه شناسایی کنه...
حسین جان همون طور که توی عکس هم دیدی 4 نفر رو support می کنه بازی اینکه میگی چرا فشردن وقتی از وسط یه سمتی میری به بالا متمایل میشه علامت کنترلر یعنی اون کنترلر چهارم رو هم که بیاری یک طرفی بازم میاد بالا بقل اولیه وای میسته!!!!!!(چی گفتم!!!!!!!!!)راستی فکر نمی کنم xbox 360 بتونه بیش از 4 دسته رو support کنه (یعنی من نتونستم)نقل قول:
میبخشید اما من فکر میکنم هم شما و هم امین دارید اشتباه میکنید .
تا اونجایی که من میدونم هر ردیف مربوط میشه به دو نفر یکی میزبان و یکی میهمان اما اینجا میبینیم 4 تا ردیف وجود داره و در هر ردیف 4 تا دسته میتونه ثبت بشه . بنابراین اگه هر طرف دو نفر باشن 16تا دسته رو میشه ریجستر کرد .
به این تصویر نگاه کنید الان سه نفر سمت تیم میهمان هستن و یک نفر سمت میزبان :
به نظر میرسه برای PC یک خبر بزرگ تو Gamescom اعلام خواهند کرد!
كمپاني بازيهاي كامپيوتري ماكروسافت اعلام كرد:
اينيستا تك ستاره فيفا 2011
خبرگزاري فارس: بازيساز تيم بارسلونا و تيم ملي فوتبال اسپانيا به عنوان ستاره اصلي بازي فيفا 2011 انتخاب شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، آندرس اينيستا نقش بسيار پررنگي در قهرماني اسپانيا در جام جهاني نوزدهم داشت و موفقيتهاي اخير بارسا نيز تا حد زيادي به درخشش اين بازيكن بزرگ مربوط ميشود.
وي در بازي به روز شده فيفا 2011 كه از هفته آينده در بازار بازيهاي كامپيوتري عرضه ميشود، به عنوان تك ستاره و آغازگر اين نرم افزار انتخاب شده است.
در فيفا 2011 تيم ملي آفريقاي جنوبي به عنوان ميزبان موفق جام نوزدهم با قدرت بيشتر و ويژگيهاي بهتري حضور دارد.
منبع:
نقل قول:
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8905080225
بچه ها من یه سوال برام پیش اومده.....
میخام بدونم فرق بین نسخه pc و کنسول فقط تو گیم پلی ه؟؟؟ منظورم اینه که مثلا تغییرات منیجر مود و سیستم ترانسفر بازیکن و این چیزا تو نسخه pc هم اعمال میشه؟؟؟؟؟ تو منو ها با هم فرقی ندارن؟؟؟؟
یکی از دوستان چند صفحه قبل لطف کرده بود گیم پدهایی که با بازی سازگارن رو گذاشته بود...من هر چی میگردم پیدا نمیکنم.میشه یکی دوباره برام اون لیستو بذاره؟؟؟؟؟
ممنون
در این تصاویر اخیر منتشر شده پیراهن تیمها بروز شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بدنیست اطلاعاتی در مورد ساخت و عملکرد پیراهن ها ی جدید بدونید. بنظرتون اگه این اطلاعات جالب میومد بگید که من بعد از منتشر شدن عکسهای جدید بازی از تیمهای مختلف در مورد پیراهنشون و کفشها در این تاپیک اطلاعاتی قرار بدم.
البته کفشها هنوز در این عکسها آپدیت نشده و به یک سال پیش برمیگرده اگه بروز شد و شما استقبال کردید از اونها هم مینویسم.
---------------------------------------------------------------------------------------------
این پیراهن جدید آدیداس برای فصل 10/11 هستش که طرحی بصورت v-neck داره.نوار قرمز رنگ دور یقه و همینطور دور لبه آستین بصورت خطوط لیزری مشخصه که طراحان اون رو کاملا با شرایط محیطی استمفوردبریج وقف دادن.
این پیراهن از تکنولوزی TechFit بهره میبره که به افزایش سرعت و تحمل و پایداری بازیکنا کمک میکنه.تنه اصلی حالت شبکه ایی داره که جلوه ی زیبایی به پیراهن میده و مزیت های عملکردی خوبی رو ارائه میده.همچنین تکنولوزی climacool که در بالاترین سطح فعالیت دمای بدن بازیکنا رو تنظیم میکنه چون در ساختار این پیراهنا از ذرات ریز رطوبتی استفاده شده.
تهویه مناسبی در قسمت های حساس و گرمازا بدن مانند قسمت بالایی سینه و پشت قرار گرفته که گرما رو به بیرون هدایت میده و جریان هوا رو بیشتر میکنه که به خشک شدن پوست کمک میکنه.
این پیراهن ها حالت ارتجاعی دارن که برای اولین بار در سه سایز مختلف ارائه شده.همه این امکانات در این پیراهن فراهم شده که اون رو فوق العاده مدرن جلوه میده...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
پیراهن فصل 10/11 آرسنال هم آماده شده.طرحی از نایک که با استفاده از فرآیند ساختاری جدیدی ساخته شده که به همان شکل مرسوم قرمز و سفید هست.
جلوی اون قرمز دور یقه سفید و دور لبه آستین قرمز و آستینها سفید هستن.در داخل پیراهن و پشت آن بالای آرم باشگاه شعاری حک شده: "VICTORIA,CONCORDIA,CRESCIT"
این پیراهن جدید 13% سبکتر از پیراهن فصل پیش شده با طراحی جدید که به سریعتر تبخیر شدن رطوبت کمک میکنه و بازیکن رو خشک نگه میداره.ناحیه تهویه در کنار پیراهن و پشت شورت ورزشی قرار گرفته تا 7% باعث بالا رفتن تنفس میشه و به لطف ساختار بافت دو لایه اون 10% بیشتر از قبل پیراهن بسط پیدا میکنه(کش میاد).
جالبه بدونیدهر پیراهن کاملا از پولیستر بازیافتی ساخته شده که تقریبا از 8 بطری آب آشامیدنی پلاستیکی بدست اومده! این قسمتی از برنامه توسعه نایک هستش که از منابع بازیافتی در ساخت و ساز بخوبی استفاده میکنه.
ترجمه از soccerbible.com
هفته آینده بازی ریلیز میشه یا دموی بازی ریلیز میشه؟نقل قول:
مگه قرار نبود بازی 2 اکتبر برابر با 14 مهر عرضه بشه؟
نقل قول:
نقل قول:
من دیشب این مساله رو از بچه های تالار EA پرسیدم اونا هم اطلاع دقیقی از این مساله توی نسخه 11 ندارن .
حالا من یک سوال دیگه دارم از اونجایی که چند ساله من بجز فوتبال تقریبا هیچ بازی دیگه ای نکردم و اطلاع دقیقی از بازیها ندارم کسی میتونه بگه توی کنسول ایکس باکس کلا چند تا دسته رو میشه ریجستر کرد و با یک کنسول توی یک بازی چند نفر میتونن همزمان بازی کنن ؟ توی PS3 چطور ؟
اگه منظور شما نسخه 11 بازی هستش که باید بگم بارها EA اعلام کرده نسخه 11 PC ترکیبی از نسخه 10 کنسولی و وردکاپ خواهد بود البته با کمی تغییرات در منوهای بازی و همینطور رفع بعضی از باگها .نقل قول:
در ضمن بچه ها انگار سیستم پنالتی وردکاپ توی نسخه 11 PC نیستش . هر چند که این مساله خیلی مهمی نیست چون سیستم پنالتی نسخه 10 هم به نظر من خوب و جالب طراحی شده تقریبا شبیه سیستم پنالتی PES 2010 ساخته شده .
360 من تا 4 نفر هم بازی کردم فکر کنم این ماکزیموم تعداده
نقل قول:
360 تا 4 تا دسته و PS3 تا 7 تا دسته رو ساپورت میکنه ..... .
در مورد ps3 مطمئنید؟البته من تاحالا ps3 بیشتر از دونفره بازی نکردم (یعنی کلا دوتا دسته دارم) ولی اگه تا 7 نفر support کنه برای بازی های ورزشی خیلی عالیهنقل قول:
360 تا 4 تا دسته و PS3 تا 7 تا دسته رو ساپورت میکنه ..... .
فکر میکنم ایشون درست میگه چون دیشب هم یک نفر توی تالار EA همین حرفو به من زد ایشون میگفت توی نسخه 10 هم 7 نفر میتونن بازی کنن .نقل قول:
حالا سوال اینجاست که چرا 7 نفر چرا یک عدد فرد ؟
:31:
Why FIFA 11 will never be as good as FIFA 98…
کد:http://www.x360magazine.com/features/why-fifa-11-will-never-be-as-good-as-fifa-98/
دوست گلم بازی 1 اکتبر 9 مهرماه 89 عرضه میشهنقل قول:
بله مطمئنم .نقل قول:
خودم PS3 دارم . تو Select Sides فیفاش جای 7 تا دسته واسه انتخاب هست ..... .
بچه ها معلوم نشد کی اخبار عکس و video جديد از بازی مياد؟
دیشب گری پترسون اعلام کرد که MANUAL LEADERBOARD توی نسخه 11 وجود خواهد داشت .
من از این مساله واقعا لذت میبرم وقتی میبینم که مسولان و سازندگان اصلی EA چقدر پیگیر فید بک ها و بازخوردهای ما هستن .
چند روز پیش یکی از بچه های تالار EA یک تاپیک در این رابطه ایجاد کرد و با بحثهای منطقی و خوبی که بچه ها داشتن نهایتا یکی از سازندگان اصلی بازی یعنی گری پترسون متقاعد شد با حضور خودش در این تاپیک این خبر خوبو به طرفداران گزینه های دستی اعلام کنه که سال بعد لیدربورد دستی برای طرفداران این بخش در بازی وجود خواهد داشت و به این شکل و در این نسخه هر گونه تبعیض بین طرفداران حالت دستی و کمکی از بین خواهد رفت .
گری پترسون این مطلبو در جواب سوالات بعضی از گیمرها عنوان کرد که قشر عمده از طرفداران بازی هنوز تمایل به بازی در حالت کمکی هستن و همین مساله سبب شده ما پیش فرض بازیو در حالت کمکی قرار بدیم این جواب متقاعد کننده ای میتونه باشه اما همچنان این مساله مطرحه که با ارائه وضعیت دستی در حالت پیش فرض و ایجاد تبلیغات بر روی این حالت مطمئنا بسیاری از گیمرها به طرف این گزینه گرایش پیدا خواهند کرد و به مرور این حالت میتونه بشکل استاندارد در بیاد .
شرح مطالب و توضیحات ایشون رو میتونین از لینک زیر بخونید :
کد:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng-first-impressions/1261781-do-ea-still-not-get-manual-5.html#post17176757
MANUAL LEADERBOARD یعنی چی؟بیشتر توضیح میدید؟
متشکر
نقل قول:
لیدربورد یک اصطلاح عمومیه که برای چیزای مختلف بکار برده میشه مثلا برای یک لیست خاص و گلچین و چیزای دیگه . مثلا توی همین بازی خودمون توی بخش منیجر مود به اون لیستی که گیمر برای خرید یا فروش بازیکنان ایجاد میکنه لیدربورد گفته میشه .
اما منظور از لیدر بورد در اینجا تفکیک گروههای مختلفه که اینجا بطور خاص بخش آنلاین بازیه . تا همین پارسال پیش فرض بازی در این بخش گزینه های کمکی بود بنابراین در حق گیمرهای MANUAL ظلم میشد چون بقیه آپشن های کمکی رو انتخاب میکردن امسال EA تصمیم گرفته این دو بخشو جدا کنه و دو قسمت Manual Leaderboard و Assisted Leaderboard توی مسابقات رنکینگی از هم جدا باشن .
اینجوری خیلی از گیمرها به شرکت در بازیهای آنلاین تمایل پیدا میکنند به امید خدا نسخه 11 بیاد ما هم میتونیم این مسابقاتو راه اندازی کنیم من تمام جزئیات مسابقات آنلاینو ( اعم از جداول , برنامه ها , سایتهای مربوطه و ..... ) از بچه های تالار EA یاد گرفتم بنابراین ما خودمون میتونیم این مسابقاتو با کیفیت مسابقاتی که گیمرها توی اروپا برگزار میکنن همین جا برگزار کنیم . من چند هفته پیش یک جا خوندم که امسال EA این بخشو قانون مند تر کرده بعنوان مثال هر کدوم از گیمرها بدون اجازه از طرف مقابل نمیتونه از مسابقه خارج بشه و چند مورد دیگه .
امیدوارم بتونیم با یک برنامه ریزی منظم امسال یک لیگ با کیفیت در بخش آنلاین راه اندازی کنیم .
حسين جون خيلی خبر خوبی بود اگه خودمون هم ليگ راه بندازيم که ديگه عالی ميشه اگه کمکی هم خواستی من هستم من فيفا 07 تو مسابقات تا فينال admin بودم ، راستی خبر های جديد کی مياد؟
چند دقیقه پیش گری پترسن اومده بود توی تالار گفتگوی EA و مطلبی درمورد سرعت بازیکنان گفت که به نظر جالب میرسه . ایشون گفت توی بخش تنظیمات کنترلر ستینگی وجود داره که که شما میتونید دویدن آنالوگ بازیکن رو فعال کنید و به این شکل TRIGGER ( منظور دکمه فشاری دسته بازیه همون دکمه ای که توی بازیهای مسابقه ای برای افزایش سرعت ماشین ازش استفاده میشه )دسته بازیو فعال کنید بنابراین شما میتونید سرعت دویدن بازیکن رو نصف کنید .
البته این مساله توی فیفا 10 وجود داشت اما بسیار محدود و فقط برای راه رفتن و نه دویدن بازیکن . این ابتکار بسیار خوبیه . من از قدیم دوست داشتم سرعت راه رفتن و یا دویدن بازیکنان داره تنوع بیشتری باشه که الان میبینم که داره این مساله محقق میشه .
بنابراین ما سرعت های متفاوتی میتونیم برای یک بازیکن داشته باشیم از راه رفتن خیلی آهسته تا دویدن سریع .
نقل قول:
توضیحات بیشتر در مورد این کنترل جدید :
No it means you can moderate your sprint speed.
RS is knock on, and R2/RT is what you feather to contol your speed.
It's like an accelerator on a console driving game.
به عبارتی مثل بقیه مواردی که میشه بصورت کمکی یا دستی قرارشون داد سرعت بازیکنان رو هم میشه دستی کرد با استیک چپ جهت بازیکنان و سرعت راه رفتنشونو کنترل کرد و با Trigger راست سرعت دویدنشون . مثل بازیهای رانندگی که با دکمه فشاری Trigger میشه سرعت ماشین رو تنظیم کرد .
فقط این Replay های مسخره و مزخرف را درست کنن!اصلا درست و حسابی نیست Replay ها!
خیلی عالیه با این حساب اگه اینا بتونن سیستم stamina بازیکنا در بازی رو هم تغییر بدن اونوقت این دستی بودن دویدن بازیکنا خیلی بکار میاد و گیمر میتونه میزان خستگی بازیکناشو کنترل کنه + در سرعت دویدن بازیکنا تنوع بیشتری ایجاد میشه.نقل قول:
بنابراین شما میتونید سرعت دویدن بازیکن رو نصف کنید .
اینا دارن آزادی عمل رو در همه زمینه ها به اوج خودش میرسونن:20:
ولی حسین من هنوز یه چیزی رو درست متوجه نشدم اینکه آخر سیستم پاس در بازی به چه شکل عمل میکنه؟
مهارت گیمر و مهارت بازیکن در پاس دادن به چه شکله ؟ با اینکه هنوزم سه نوع حالت دستی و ....... در بازی وجود داره
مثلا اگه ما در ستینگ حالت پاس رو دستی بذاریم اونوقت مهارت بازیکنا هم درش موثره؟ تا چه میزان؟ هنوز چیزی تائید شده؟
در پلی تست آدام در ماه JUNE دو تا نکته خیلی توجهشو جلب کرده بود یکی حرکات طبیعی دروازبانها و همین سیستم فردیت گرایی در پاس دادن و ....حالا هم میخوان مواردی مثل واقعی تر شدن میزان خستگی+دستی شدن سرعت بازیکنا+عملکرد واقعی تاکتیک های تیمی توسط هوش مصنوعی رو به بازی اضافه کنن.
البته به غیر از اینکه گری پترسن هر چند روز یه بار یه چیزه جدید به بازی اضافه میکنه!
حالا باید دید اینا چه آشی برای ما پختن اینطور که بوش میاد چیزه خوشمزه اییه!!:27:
فکر کنم مثل پارسال باید تا نمایشگاه GAMESCOM منتظر باشیم تا یه تریلر درست و حسابی از تغییرات بوجود اومده در بازی ببینیم .اگه یادتون باشه ویدئو بنام G Features به مدت 1:50 به نمایش در اومد که تمام تغییرات رو نشون میداد.
نمایشگاه gamescom امسال با حضور تمام شرکت های بزرگ بازی سازی در تاریخ 18 تا 22 آگوست( 27 مرداد) در کلن آلمان برگزار میشه.
EA داره روی سیستم Stamina و Fatigue کار میکنه اما هنوز بصورت رسمی اعلام نکردن که توی بازی اعمال میشه یا نه اما به هر حال چند ماهه دارن روش کار میکنن علت اینکه تا الان اعلام نکردن که این مورد توی بازی خواهد بود یا نه اینه که دارن تمام جوانب کار رو بررسی میکنه تا احیانا با کمی غفلت موجب خراب شدن بازی نشه . بالانس کردن گیم پلی بازی حقیقتا بسیار سخته من پارسال چند ماهی روی استتهای بازیکنان توی pes 010 کار میکردم و کاملا این مساله مهم برام ملموس شد . باز هم جای تقدیر داره که این شرکت با این حساسیت رو جزئیات گیم پلی وقت میزاره تا محصول ناقص ارائه نشه .نقل قول:
اما در مورد سیستم پاس که این چند وقته ذهن خیلی از گیمرهای قدیمی این بازیو به خودش مشغول کرده با اجازه من یک بار دیگه این سیستک جدیدو توضیح میدم .
توی این سیستم که بنام Pro Passing اسم گذاری شده دو مولفه دخیل هستن :
1- سیستم ارور
2- پاور بار قدرت/سرعت پاس
سیستم ارور یا خطا بر اساس شرایط ( contextual ) و موقعیت میزان دقت یک پاس رو تعیین میکنه بعضی از عوامل و شرایطی که در دقت یک پاس تاثیر گذار هستند عبارتند از :
- جهتی که پاس در اون جهت داده میشه مثلا اگه شما قصد داشته باشی یک پاس به پشت سرت بدی یعنی یک پاس در زاویه 180 درجه میزان دقت اون پاس کاهش پیدا میکنه .
- مهارت بازیکن که اون پاسو میده . مثلا دقت پاس بازیکنانی مثل ژاوی یا اسنایدر به مراتب بیشتر از یک بازیکن عادیه .
- میزان تحت فشار بودن یک بازیکن . بعنوان مثال دقت پاس یک بازیکن در حالتی که از جانب چند بازیکن حریف تحت فشار قرار گرفته به مراتب کمتر از حالتی خواهد بود که از جانب هیچ بازی تحت فشار نیست .
- موقعیتی که یک بازیکن درش قرار داره . فرضا اگر شما تصمیم داشته باشید با سرعت زیاد خودتونو به توپی برسونید که داره راهی اوت میشه و همزمان بخواید اونو به هم تیمی خودتون پاس بدید دقت اون پاس کمتر خواهد بود .
- پاسهای تک ضرب و متوالی به مراتب دقت کمتری از پاسهای اول خواهند داشت .
- پای غیر تخصصی که دقت یک پاسو کاهش میده .
و احتمالا چند عامل دیگه . البته برای هر کدوم از عوامل بالا درصدهای معینی از خطا تعریف شده که ما فعلا از این درصدها اطلاعی نداریم . بعضی از عوامل بالا در حال حاضر و توی نسخه های قبلی برای دقت شوت تعریف شده بنابراین تا حدودی با این سیستم خطا همه آشنا هستن مثلا پای غیر تخصصی در شوت و یا تحت فشار بودن بازیکن در زمان زدن شوت و چند مورد دیگه .
مورد دوم پاور بار قدرت/سرعت پاس
این مورد تا حد زیادی شباهت به سیستم قدرت پاس در حالت دستی داره البته با کمی اختلاف در نوع پاور بار . یعنی میزان فشار دادن و نگه داشتن پاس در سرعت یا قدرت پاس تاثیر گذاره .
در حالت آفلاین میشه مورد دوم یعنی پاور بار قدرت پاسو غیر فعال کرد اما در حالت آنلاین نه .
اما در مورد اعمال سیستم خطا در حالتهای دستی , نیمه کمکی و کمکی من توی این چند هفته اخیر از 3 نفر از کسانیکه توی پلی تستهای این نسخه شرکت داشتن این سوالو پرسیدم که هر سه نفر به این مطلب اشاره داشتن که این سیستم خطا در هر سه حالت وجود خواهد داشت .
does anyoone know how playing on full manual will affect Pro passing?
will player ability still affect passing as much as it would on assisted or semi?
In FIFA 11, Semi and Manual passing both have attribute-based error
So they will be affected equally regardless of your preferred assist level.
و یک سوال جالب تر :
من پرسیدم که این سیستم خطا در پاس کاری برای cpu هم مثل ما اعمال میشه که جواب دادن آره cpu هم مثل ما با توجه به شرایط مختلف دچار خطا میشن .
Q: Does the CPU misdirect passes?
A: Passing inaccuracy is across the board. The CPU plays with the same limitations that we do as far as stats are concerned. Hopefully Dave or Tom will have more to say on this.
و همین سوالات از یک نفر دیگه که توی پلی تست Guildford شرکت داشته .( Dave ) :
نقل قول:
نقل قول:
در ضمن احتمالا امسال دروازه بان رو هم میشه کنترل کرد بعضی از کاربران به این تصویر استناد میکنن و شایعه این خبر خیلی جاها منتشر شده :
احتمالا بشه تو be a pro نقش دروازه بان رو هم داشت.چون تا الان فقط تو نقش بازیکنان سایر پست ها به غیر از دروازه بان میشد بود.
بدجور منتظر این بازیم.
اگه دریبلهای بازی عوض نشده باشه ، این ویدئو که آموزش دریبلهای بازیه ، خیلی به درد می خوره
این ویدئو مال fifa 10 هست
تقریبا 23 مگ ، flv
لینک مستقیمکد:http://rapidshare.com/files/410342044/fifa.flv
کد:http://dehkadess.s79.rapidbaz.net/premium/a3f0630d14587debe60b69131df6b1b9/4c554ef3/s79.eu./6410015?fifa.flv
نقل قول:
تکنیکهای قشنگی توی این ویدئو به نمایش در اومده خصوصا اینکه نمونه هاشو هم از فوتبال واقعی نشون میده .
مهدی جان ادامشو نداری چون آخرش میگه ادامه داره . حتما میدونی توی fifa 10 چیزی در حدود پنجاه و خورده ای حرکت , فریب , دریبل و تکنیک وجود داره .
راستی شماها چند تا از این حرکاتو توی بازی اجرا میکنید راستش من که فقط روی چند تاش مسلط هستم و معمولا فقط از همون چند تا توی بازی استفاده میکنم یکیش حرکت خاص رونالدینیو هستش که خیلی قشنگه .
این مسابقات آنلاینی که میگی حسین جان مربوط به فقط کنسول دارها میشه یا ما PC باز ها هم حسابیم ؟؟:5:نقل قول:
خوبی که ایشالا مصطفی جان جدیدا کم سر میزنی به اینجا !نقل قول:
باید بازی بیاد ببینیم چی به چیه اگه نسخه pc شرایط بازی آنلاینو داشت ( مثلا احتیاج به پسورد و این حرفا نداشت ) با توجه به اینکه همه کامپیوتر دارن مسابقاتو با کامپیوتر برگزار میکنیم و گرنه مجبوریم روی گزینه کنسول تمرکز کنیم .
توی لیگی که پارسال راه انداخته بودیم با وجود اینکه بازیهای pes رو آفلاین بازی میکردیم اما جذابیت زیادی داشت حالا اگه شرایط آنلاین فراهم بشه مطمئنا جذابیت بازیها خیلی بیشتر خواهد بود .
اينم يك كار هنري با ستاره fifa 11