من فکر کنم اینا بعد از سالها بدبختی تو کره شمالی اومده بودن تو یه کشور آزاد ، بیش از حد کیف کرده بودن، فهمیدن که این همه سال اسباب بازی حکومتشون بودن و الان هم احتمالا اعتصاب کردن، وگرنه بعضی از گل هایی که خوردن خیلی ضایع بود... مشکوک بود :دي
Printable View
من فکر کنم اینا بعد از سالها بدبختی تو کره شمالی اومده بودن تو یه کشور آزاد ، بیش از حد کیف کرده بودن، فهمیدن که این همه سال اسباب بازی حکومتشون بودن و الان هم احتمالا اعتصاب کردن، وگرنه بعضی از گل هایی که خوردن خیلی ضایع بود... مشکوک بود :دي
طوفان رو که بیخیالنقل قول:
در مورد نسیم بابا نسیم حداقل یه وزش مریضی داره ولی اینا در حد نسیم هم نبودن:18:
نقل قول:
بله پناهنده شدن...مثه خیلی از ورزشکارا و مجری های ما که قید خانواده ها شونو زدن و الان پناهنده شدن.(مثه اون مجری کشتی....مثه اون تیم بوکس یا دوچرخه(دقیق یادم نیس)...مثه اون همه خبرنگار...و......)
ولی خداییش فاجعه بازی کردن در حد افتضاح بودن.بازی بعدیش هم که با ساحل عاج....اگه اینطوری ادامه بده فکر کنم 2 هیچ یا 3 هیچ هم از اون میبازه.
تشکر ویژه از تیم کره شمالی که آبروی آسیا رو خریدن حتما دوه بعد سهمیه آسیا میشه 32 تیم
اگر پست های من رو هی هی پاک نمی کردن و الان موجود بودن میدیدن که گفته بودن برزیل بد بازی کرد شانس آوردن برزیل بازی ساحل عاج جلوشون نبود وگرنه به افتخارات آسیا باید یکی دیگه هم اضافه میشد
من بازم خسته نباشید عرض میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیر ! مثل اینکه شما نمیخواین واقعیت رو قبول کنید . آقا دست بردارین تو رو خدا . 7 تا خورد کم نیست ؟ یه جوری دفاع میکنین انگار دارین از تیم ملی کشورتون دفاع میکنن . تعصب هم حدی داره آخه
پس چی شد ؟؟؟
7 تا خوردین که ................
شنیدین 4 تا از بازیکانای کره شمالی ناپدید شدن؟؟
نه جریان چیه:18:نقل قول:
نقل قول:کد:http://news.yahoo.com/s/ap/20100618/ap_on_sp_so_ne/soc_wcup_north_korea_missing_players
هههههههههههههه
نه از شرمندگیشونه ...
روشون نیست جلو انظار عمومی ظاهر بشن ...
واقعا دست این کره ای های شمالی درد نکنه.خدا اجرشون بده.بحمدالله دوره ی بعد سهمیه ی آسیا کم می شه و تیم ایران دیگه رنگ مسابقات رو هم نمی بینه.هم خیال مارو راحت کردن هم خیال مسئولان خدمتگزار ورزش ایران رو که دیگه 800 ملیون به جناب حاج آقا قطبی ندن.از این به بعد اصلا برای فوتبال هزینه نکنن و پولش رو بدن ضریح بسازن برای رهبر کره ی شمالی که چنین خدمتی به مملکت ما کرد.
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
جریان اینه که چهار تن از این بازیکنان اغتشاش گر کره ی شمالی که از آزادی فراوان!!!! در کشورشان به ستوه آمده اند به قصد اغتشاش از اردوی تیمشون فرار کرده اند و احتمالا پناهنده شده اند و اگر خانواده ای هم در وطن عزیزشان داشته باشند هم اکنون در بازداشت نیرو های امنیتی کره ی شمالی میبا شد واگر هم نداشته باشند که خوش به حالشون.نقل قول:
اولش شكست كره شمالي برام مهم نبود
اما وقتي بعد از گل دوم فهميدم كه براي اولين بار اين بازي براي مردم رنج كشيده كره شمالي به صورت زنده پخش ميشه
با هر گل انگار يه بغضي توي گلوم بزرگ و بزرگتر ميشد
وقتي گل پنجم زده شد كارگردان سه تماشاگر كره شمالي رو نشون داد
به خدا تمام تاريخ پر درد اين ملت رو ميشد توي چشماشون ديد
بازي كه تموم شد خانمم رو ديدم كه ساكت بهم خيره شده تازه فهميدم دارم گريه ميكنم...
من به سياست هيچ كاري ندارم
فقط ميترسم
ميترسم آينده ما هم...
تا جایی که میدونم کره شمالی هیچ تماشاگر و هواداری با خودش نبرده . اینا چینی هستند که طرفدار کره شمالی شدننقل قول:
بابا بازی که اینقدر ارزش نداره که بخوای ....نقل قول:
بیخیال
:18:نقل قول:
يعني واقعا فكر ميكنيد توي آفريقاي جنوبي هيچ كس كه اهل كره شمالي باشه نيست؟؟؟
يه چيزايي ميفهمم كه....
خداي من:18:
خلایق هرچه لایق ! حقشونه اگه یه جو عقل و شعور داشتن زیر بار همچین حکومتی نمیموندن !نقل قول:
البته پست های بالا هم اشاره کردند :نقل قول:
اینهایی که براشون گریه کرده اید ،چینی هایی بوده اند که از حکومت کره شمالی پول گرفته اند بیاند ورزشگاه و این تیم رو تشویق کنند .
(تا جایی که در رسانه ها منتشر شده)
خود مردم این کشور اولا که نمیتونند از کشورشون خارج بشند.
(بنابراین احتمال اینکه حتی از کره ای های ساکن خارج از کره شمالی باشند بسیار کم هست)
ثانیا حتی نکته اول رو هم در نظر نگیریم ،اصلا از این پول ها ندارند که بخوان بیان افریقای جنوبی استودیوم مسابقه جام جهانی رو ببینند! بسیار فقیر هستند .
چرا تو هر كشوري يه چند نفر از اتباع كره شمالي هست ( حداقل سفير ها و ديپلمات هاي سفارتخانه ها )نقل قول:
البته خيلي از مهندسي و متخصصين كره شمالي به ساير كشورهاي جهان سومي ( مخصوصا خاورميانه) ارسال ميشن كه اغالب دانشمندان شاخه هاي مختلف فيزيك و همينطور متخصصين و مهندسين هوافضا و صنايع نظامي و . . . هستند .نقل قول:
اون نكته رو درست ميفرماييد كه پول ندارن . احتمالا اون چندهزار تا بليتي كه فيفا در اختيارشون قرار داده بود رو در بازار سياه فروختن و خرج تماشاگر چيني و ساير هزينه هاي تيم كردن .
به هر حال در هر كشوري به اندازه كافي شهروند چيني هست كه هيچ تيمي بدون تماشاگر نباشه
اینو نگی چی بگی؟نقل قول:
آخی... بد سوختیا... عمو جون بزرگ میشی یادت میره... 7 8 تا که چیزی نیست... اونم از بدبخت هایی مثل کره شمالی و طرفداراش :10:
اما دمشون گرم... هیچ تیمی نمیتونست اینجوری آبرو ببره ها... تو هرچی بدبخت و بی عرضه و ندید بدید باشن.. تو آبرو بردن خوب استادن
کره خیلی تابلو بود که 7 تا گل عمدی خورد
فک کنم چون می دونستن مسابقه زنده پخش می شه اینکارو کردن
دیگه هیچ وقت مسابقه زنده پخش نخواهد شد!
ماشاالله 7 تا :دی پس چی شد طوفان ؟
یه نکته شاید جالب
اون سالی که کره شمالی به طوفان زرد معروف شد در جام جهانی ، همین تیم پرتغال 5 تا گل بهشون زد و کره شمالی رو راهی خانه اش کرد .
که از 5 تا گل ، 4 گلش رو یک بازیکن برجسته پرتغال هت تریک کرد .
کل 5 گل پرتغال در یک نیمه زده شد(نیمه دوم) .
(البته کره شمالی با نتیجه 3-5 باخت . )
و اینبار هم باز،پرتغال کره شمالی رو با نتیجه پرگل و کامل تر از بار پیش برد .
از اون موقع سالها می گذرهنقل قول:
اون سالی که کره شمالی به طوفان زرد معروف شد
نه تیم پرتغال همون تیمه
نه بازیکنای کره همون بازیکنان
اون الان باید تو خانه سالمندان باشن
3 تاش رو نیمه دوم زدننقل قول:
که از 5 تا گل ، 4 گلش رو یک بازیکن برجسته پرتغال هت تریک کرد .
کل 5 گل پرتغال در یک نیمه زده شد(نیمه دوم) .
کره شمالی له شد !:5:
حالا به پرتغال حمله نظامی نکنن D:
رییس جمهور پرتغال:آقا بازی بود جدی نگیرین جون داداش!
شاید از کنسول گری شون در اونجا (اگر داشته باشند) اومذه باشند .نقل قول:
البته خيلي از مهندسي و متخصصين كره شمالي به ساير كشورهاي جهان سومي ( مخصوصا خاورميانه) ارسال ميشن كه اغالب دانشمندان شاخه هاي مختلف فيزيك و همينطور متخصصين و مهندسين هوافضا و صنايع نظامي و . . . هستند .
ولی فکر نمیکنم روابطشون با کشور افریقای جنوبی در حدی باشه که کارشناس و متخصص نظامی در اونجا داشته باشند.
افریقای جنوبی هم خود سرزمینش اینقدر ثروت و معلدن و ذخایر داره که غربی ها رو به خودش بکشونه و در زمینه های مختلف با افریقای جنوبی همکاری داشته باشند . و دیگه نیاز به کمک کشوری مثل کره شمالی نباشه !
ضمن اینکه فکر میکنم حکومت الان افریقای جنوبی چندان اهل نظامی گری نباشه و سنخیتی با کره شمالی نداره .
بنابراین به نظر من تعداد کره شمالی های مستقر در افریقای جنوبی خیلی کم باید باشه . چه برسه به اینکه بخوان همین تماشاگران اندک این تیم رو تشکیل بدند !
نه بابا انصافا خیلی قشنگ نوشته.یه بار عمیق بخوونش!! من خیلی خوشم اومد. در حد سخنرانی برای کودتا بود!!نقل قول:
نقل قول:
بابا خوب بدبختا همش سه تا دونه بودن تو کل ورزشگاه!!
اونقدر هم ناراحتو داغون بودن که راحت میشد فهمید کره ای هستن.
وگرنه کدوم چینی واسه کشور دیگه ای تره خورد میکنه!!:21:
من که خیلی دلم به حالشون سوخت .بدبختی تو چشماشون شناور بود!!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
بسوزی ای عقشششش :31:
چه فضای تاپیک تلطیف شد
قدرت و طوفان و اینا خوابید عشق و صفا باقی ماند ... D:
از اولش مشخض بود که کره شمالی حذف میشه اون بازی اولشون هم با برزیل داشتن برزیل خوب بازی نکرد وگرنه کره شمالی همش یک موقیعت بیشتر نداشت همون رو هم گل کرد.همسایه جنوبیشون که لیگ حرفه ای داره و برای تیمش کلی هزینه میکنه جلوی آرژنتین دید که چه جوری باخت.اون وقت از کره شمالی چه انتظاری دارین؟
ابروی قاره اسیا رو برد...
ایران بود حد اقل غیرتشون اجازه نمیداد 7 تا بخورن..........:2:
سلام
واقا متاسف شدم
کره نسبت به بازی برزیل خیلی بازتر بازی کرد
اصلا رو دفاع تمرکز نداشت
نیمه دوم هم فکر کنم برای گل زدن به پرتغال اومده بودن
حقش 7 تا گل نبود دفاعش از هم فرو پاشیده بود
بازی بعدیش هم مقابل ساحل عاج سخته اونا قدرت بدنیه بالایی دارن
قاره آسيا و آبرو ؟ اگه هم داشته باشه مطمعن باشين كه همين كره شمالي اولين تيمي بود كه براي آسيا آبرو كسب كردنقل قول:
ايران فعلي اگه جلوي پرتغال قرار ميگرفت بيش از 7 تا هم ميخورد . اون ايران 4 سال پيش كه فقط 2 تا خورده بود به مراتب قوي تر از ايران فعلي بود و مربي باتجربه اي هم داشت
تو اين 2-3 سال اخير كدوم بازيكن ايراني رو ديدن كه در تيم ملي كشورش با غيرت بازي كنه ؟
نقل قول:
نخير از اول مشخص نبود كه قراره بازيكن ها رو بدزدن و متعاقبش خدا ميدونه كه چقدر كشور كره شمالي به بقيه بازيكنا فشار روحي آورده كه اينطوري بازي كردن :41:
نقل قول:
قدرت عشق از عشق قدرت خيلي ارزشمندتره :46:
چقدر خوشحال شدم که کره شمالی 7 تا خورد تا چشم رژیم دیکتاتوری نظامی کمونیستی این کشور و به خصوص رهبر جنایتکارشون کیم جون ایل کور بشه :31:.
به امید آزادی و دموکراسی در کره شمالی و نفس کشیدن مردم کره.
به این میگن تعصب کورکورانه.... :41:نقل قول:
بابا اینا همه سر کاریه.واسه شوخی و خنده. شایدم جلب توجه. شما چرا جدی میگیری؟من میام این تاپیک فقط و فقط بخندم... شمام لبخند بزن. خیلی ها اینجا میخندن. مثلا اونایی که فکر میکنن بقیه رو گذاشتن سر کار.:46:نقل قول:
و همچنین ما...!نقل قول:
سايت كلمه نوشته كه تلويزيون كره شمالي بعد از دريافت گل چهارم بازي رو نشون نداده !
من واقعا موندم كه بعضي ها اين حرفها رو از كجا درميارن ؟