:40:Netherland:40:
Printable View
:40:Netherland:40:
آرين روبن شادمان از بازگشت به تركيب هلند: آسيب ديدگي چقدر سخت است!
آرين روبن که سرانجام در آخرين ديدار هلند در مرحله گروهي، مقابل کامرون به ميدان رفت، از بازگشت به مستطيل سبز بسيار شادمان است.
آرين روبن پيش از آغاز جام جهاني از ناحيه عضله ران دچار آسيب ديدگي شد و دو بازي نخست هلند در جام جهاني را از دست داد، اما با پشت سر گذاشتن دوران نقاهت توانست تيم کشورش را مقابل کامرون همراهي کند.
آرين روبن درنشست خبري بعد از بازي در جمع خبرنگاران گفت: از اين که توانستم به ميدان بروم بسيار خوشحالم. لحظه اي که مصدوم شدم گمان مي کردم که حضور در جام جهاني رويايي دست نيافتني خواهد بود، اما توانستم با کمک کادر پزشکي و تمرين هاي شبانه روزي سلامتي ام را به دست آورم.
روبن در ادامه افزود: در اين 20 روز که تمرين هاي مخصوص را پشت سر مي گذاشتم فهميدم آسيب ديدگي چقدر سخت و دشوار است.
روبن که تاثير زيادي در به ثمر رسيدن گل دوم تيمش داشت، در پايان ابراز اميدواري کرد هلند با ادامه روند موفقيت آميزش در جام جهاني با دست پر از آفريقاي جنوبي بازگردد.
هلند پنج شنبه شب با حضور روبن با نتيجه 2 بر يک از سد کامرون گذاشت و با افتدار گام به مرحله يک هشتم نهايي رقابتها گذاشت.
شاگردان فان مارويک هفتم تيرماه در ورزشگاه دوربان با اسلواکي ديدار خواهند کرد.
هلند انتقام ایتالیا رو میگیره.نقل قول:
این اسلواکی که من دیدم یهو هلند هم میبره ...
از بد شانسی ایتالیا بود که اسلواکی شیر شد یه لحظه
تو رقابتهای 2008 هم یه جا واسه ایتالیا سپر بلا شد.دونادونی میگفت من با فن باستن هم بازی بودم.اون نامرد نیست و ...:31:
حالا که روبن امد تیم روحیه اش 2 برابر و بازی های هلند هم جذاب تر میشه..........
آقا چقدر بد شد که 1/4 به برزیل می خوریم کار سختی رو در پیش داریم . می خواستم تو نیمه نهایی بهش بخوریم که نشد . ولی می بریمش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال چرا وندرسار نیومد؟
مصدوم بود یا دعوت نشد؟
متاسفانه این گوهر گران بها از تیم ملی خداحافظی کرده و ما را در این جام تنها گذاشت :41: . امسال باید با دست خالی بریم به سوی قهرمانی واقعا دستمون خالیه حالا خوبه روبن برگشت .نقل قول:
نه ايشون تصميم به خداحافظي از فوتبال ملي گرفتن و حتي با اسرار سرمربي هم به تيم نيومدند.نقل قول:
نقل قول:
به نظر من که به شیلی میخوریم .
اگرم به برزیل خوردیم ابکشش می کنیم.
این شیلی که من دیدم دیروز مال این حرفا نیست . فقط خدا کنه با خشانتی که فوتبال بازی می کنن بزنن یه چهار پنج تا از مهره های برزیلو ناکار کنن تا کار برای ما راحتتر بشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون دروازبانی که من دیدم ولش کنی تا وسط زمین هم میاد تو کارتیمی شرکت کنه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کره جنوبی و آمریکا دارن صفا می کنن واقعا رسیدن یکی از این دو تیم به 1/4 واقعا از آب خوردن هم آسونتره .
سلام
اومیدارم شیلی بیاد بالا
شیلی خیلی هجومی و قشنگ بازی میکنه.
بازی شیلی و هلند قشنگ تره تا برزیل و هلند
آره من از بازي هلند و برزيل خاطره ي بدي دارم.جام 98 رو ميگم كه تو پنالتي باختيم در حالي كه شايسته ي باخت نبوديمنقل قول:
نه برزیل بیاد لهش کنیم حالش بیشترهنقل قول:
آره من از بازي هلند و برزيل خاطره ي بدي دارم.جام 98 رو ميگم كه تو پنالتي باختيم در حالي كه شايسته ي باخت نبوديم
زدن برزیل چیز دیگس
دستمون خالی نیست در دفاع هم چندین مهره ی با ارزش رو داریم به برزیل میخوریم اگر ببریمش 90 درصد قهرمانیمنقل قول:
متاسفانه این گوهر گران بها از تیم ملی خداحافظی کرده و ما را در این جام تنها گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . امسال باید با دست خالی بریم به سوی قهرمانی واقعا دستمون خالیه حالا خوبه روبن برگشت
کوکو ، نیستر روی ، فن در سار اینا همه تو جام 2006 بودن ولی الان نیستن . بیشتر نگرانی من دروازه و خط حملس وگرنه مدافع و هافبک چیزی کم نداریم . استکلنبرگ هم دروازبان بدی نیست ولی فن در سار یه چیز دیگه بود .نقل قول:
برزیل هم چنان بازی شاخی تا حالا انجام نداده که نشه بگیم نمیشه بردش حتما می بریمش . :31:
درود;
با امید قهرمانی برای هلند..
طرفدار فرانسه.
بچه ها ميگم اين طرف جدول چه باحاله ها!اگه برزيل توش نبود خيلي باحالتر ببود.از الان فيناليست بوديم.
تو دیگه خیلی خوش خیالی. برزیل تو بازی با پرتغال کاکا و الانو رو نداشت، معلومه که تیمش افت میکنه، تو بازیهای مرحله حذفی برزیل میاد که کار تیمهای حریفش رو یکسره کنه و هجومی بازی میکنه.نقل قول:
نیمه دوم بازی با ساحل عاج برزیل خیلی خوب بود.
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
آره والا... کاش میشد تو فینال با برزیل می افتادیم.نقل قول:
اتفاقآ اين دفاهامون خيلي داغونن.جان هايتيمگا و اون دفاع راسته(فندر ول) و ماتيسن خيلي مطمئن نيستن.ببينيد من كي گفتم.نقل قول:
كاش همين الانه ياپ استام تو تيم ميبود.
فقط هافبكمون در حد قهرماني جهان هست.
با وجود بازیکن بزرگی مانند روبین فن پرسی اصلا نگران نباشید. هلند قهرمانه.نقل قول:
فانپرسي: از تجربه ليگ برتر براي بازي با اسلوواكي استفاده ميكنم
بازيکن تيم ملي فوتبال هلند گفت: از تجربه حضور در ليگ برتر انگليس براي مقابله با اسلوواکها استفاده ميکنم.
روبين فانپرسي اظهار داشت: در ليگ برتر و همراه با آرسنال مرتب در حال مقابله با تيمهايي هستيم که از دفاع سرسختي برخوردارند و ما مجبوريم از آنان عبور کنيم. فکر مي کنم اين تجربه مقابل اسلوواکي به کارم بيايد و بتوانم از اين خط عبور کنم.
اين مهاجم 26 ساله افزود: وقتي در ليگ برتر در حال بازي هستيم، روبرو شدن با تيمهايي مثل بلکبرن حکايت بازي با اسلوواکها را دارد. اميدوارم از اين تجربيات سخت بتوانيم براي کسب نتيجه مقابل اسلوواکي استفاده مطلوب کنيم.
مصاف هلند و اسلوواکي در مرحله يک هشتم نهايي فردا انجام خواهد شد.
نقل قول:
امیدوارم که خط دفاعی تو بازیهای باقی مونده گاف ندن و مشکلی تو قهرمانی هلند به وجود نیاد.نقل قول:
بنظر من بیشتر از هر کسی جای نیسترروی خالیه!!!فوروارد 6 دنگی بود!!!موقعیت شناس بود!!
ولی فان پرسی اونقدر 6 دنگ نیس...
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
من امسال بازی های برزیل رو ندیدم
چطور بودن؟امیدی هس؟
در مورد عشق من روبین فن پرسی اینجور صحبت نکن که قاطی میکنما.نقل قول:
فن پرسی کاملترین مهاجم دنیاست. ضربات سر دقیق، ضربات پای چپ سهمگین و بازیسازی عالی .
اون نیستلروی بی خاصیت به جز مرده خوری چیکار بلد بکنه؟
نه اتفاقا اين طوريا هم كه ميگي نيست.1طوري ميگي انگار فن باستنه.نه اون فن پرسي هست.نقل قول:
راجب اين ضربات سر دقيق هم بدجوري شك دارم.
اما خداييش نيستلروي اگه ميبود و اين فن پرسي پشت سرش بازي ميكرد مكمل هاي خوبي بودن.كسي نميگه فنپرسي بده.من ميگم مكمل مي خواد.بايد پشت 1 مهاجم نوك بازي كنه.
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
برزيل تا اينجا آنچنان مدعي نشون نداده.اونا تو خط حملشون خيلي ضعف دارن.نقل قول:
شما از سال 94 حساب كن و فوروارداشون رو ببين مثلآ 94:روماريو.ببتو.رونالدو. 98:رونالدو.ببتو. 2002:رونالدو.ريوالدو.رونالدي يو و...
اما اين جام آنچنان مهاجم خوبي ندارن
وقتی بازی انگلیس و آلمان رو دیدم به خط دفاع خودمون امیدوارتر شدم چرا بهش گیر میدین :31: . فقط تو این دوتا تیم دفاع بود که جا می موند و فضا به فوروارد های حریف میداد . البته آلمان کمترنقل قول:
آره به اونصورت دیگه نداره کاکا که نخودیه فقط می مونه فابیانو و روبینیو که باید مهار بشن ، همین . این داور هم باید حواسش به فابیانو باشد که دوباره دلش نخواد با دست گل بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گل زدن بلد نیست که .نقل قول:
برزيل تا اينجا آنچنان مدعي نشون نداده.اونا تو خط حملشون خيلي ضعف دارن.
شما از سال 94 حساب كن و فوروارداشون رو ببين مثلآ 94:روماريو.ببتو.رونالدو. 98:رونالدو.ببتو. 2002:رونالدو.ريوالدو.رونالدي �يو و...
اما اين جام آنچنان مهاجم خوبي ندارن
فن پرسی اصلا بدرد مهاجم نوک نمیخوره فقط میخواد جای خالی نیستر روی رو پر کنه که زیادم موفق نبوده . مارویک گذاشتتش اونجا چون کس دیگه ای رو نداره که بذاره بهتر از فن پرسی .نقل قول:
البته این ایلیا خیلی خوب و برزیلی بازی میکنه نمیدونم چرا تو ترکیب اصلی نمیذارتش مارویک . پا به توپش خیلی خوبه و حرکتهای خیلی خوبی انجام میده .
حالا ببين من كي گفتم.دفامون نگران كنندس.نقل قول:
فکر میکنین تو بازی بعدی سیستم رو عوض میکنن؟ من احساس میکنم مشکل اصلی خط دفا نیست هافبک مشکل داره!! هافبک ها بیشتر هجومی هستن و میرن و به فوروارد ها کار میکنن واسه همین که اگه دقت کننین بیشتر از طرف هافبک ها هست که دچار ضد حمله میشیم!!! و الا دفاع های بدبخت که نمیتونن بچسبن به دروازه! هرچقدر تیم حالت حجومی بگیره دفاع هم بازتر میشه و جلوتر میره! به نظرم هافبک ها بایک کمی وسط تر باشن و هافبک های هجومی که بالا و پایین هستن برن توی محوطه.
البته نظر منه!!
اشالله که به خوبی و خوشی قهرمانی رو بالای سر میبریم دوستان!!!
Hipip Ho!!!!:31:
نه سیستم رو عوض نمیکنهنقل قول:
کار اونا اینه توپ برسونن به خط حمله وقتی خط حمله فن پرسی باشه در نتیجه زیاد نمی تونه کاری بکنه برا همین خودشونم باید بکشن جلو که اینطوری میشه .
آقا راستی خیابانی جواد گفت که جادوگرا گفتن هلند قهرمان میشه . من نشنیده بودم سوتی داده یا واقعا گفتن :31:
(من شنیده بودم گفتن آرژانتین قهرمان میشه !!؟)
در بازیهای بعدی قدرت فن پرسی ثابت خواهد شد. مطمئن باشنقل قول:
نقل قول:
شما چرا دقت نمیکنین برزیل 4 سال دیگه بازی ها تو کشور خودشه نشده کسی 2 سال پشت سرهم ببره
بیشتر هم باید برزیل رو جام جهانی بعدی کار کنه ا تو کشورش موفق بشه
دست هایی پشت پردس که امسال نمیزره برزیل ببره از من گفتن
برزیل داره خیلی بد بازی میکنه اصلا در حد خودش نیست شرط مبیندم امروز هم بزور شیلی رو میزنه !
فقط روبن بازی بده حله
2 تا هافبک دفاعی هم خیلی اذیت میکنن همش پاس عقب میدن ون در وارت بره اونجا یکم بهتره توپ ها رو جمع کنه رو به جلو ببره بعد روبن بره ای ون در وارت
بچه ها برزیل -هلند تو مرحله بعد دیدنیه.کاش برزیل امروز ببره اما حس ششم به من میگه امروز شیلی برزیل را به دردسر میندازه.:13:
سلام بر خوشرنگهای اروپا بر طرفداران لاله های نارنجی بر ستاره های پر فروغی مثل فان باستن
دوستان تیم دوم من هلند هست .همیشه ارزوم پیروزی هلند بوده .متاسفانه در جام 86 این ارژآنتین بود که قهرمان میشد و اگه یه کم ارژانتین ضعیف تر بود این حق هلند بود با اون بازیکنان رویایی و فوق العاده که هنوزم وقتی اسم اون بازیکنان می شنوم عشق می کنم به اون ستاره ها هر چند تو یورو 88 با اون گل زیبا قهرمان شد(نمیدونم درست میگم یا نه؟)
در کل الان دیگه بازیکنی در هلند نیست که اندازه اون ها دوست داشتنی باشه شاید یه کم روبن فقط(البته قصد توهین ندارم)
نمیدونم کجا به هم می خوریم ولی امیدوارم فینال باشه
کاش ون نیستلروی هم بود جاش توی این جام خالیه
به هر حال یه جام جهانی توی کلکسیون هلند خالیه امیدوارم اون روز برسه
راستی چرا فن در سار (چقدر این اسم هلندی ها سخته) تو دروازه نیست؟چی شده
موفق باشید
ببینیم سناریو جام های 94 و 98 یعنی رویارویی برزیل - هلند این بار رخ می دهد ؟ آیا این بار هلند می تواند انتقام دو جام 94 و 98 رو از برزیل بگیره ؟
در جام 94 در مرحله یک چهارم هلند و برزیل به هم خوردند که اگر اشتباه نکنم برزیل 3 بر 2 هلند رو شکست داد . یکی از گل های هلند هم دنیس برگ کمپ زده بود .
در جام 98 این بار در نیمه نهایی هلند به مصاف برزیل رفت . فکر می کنم 1-1 شد و در ضربات پنالتی برزیل موفق بود البته با درخشش تافارل دروازه بان پنالتی گیری که جام 94 هم پنالتی از ایتالیا در فینال گرفته بود و برزیل قهرمان شده بود . اما هلند 98 هلند بسیار خوبی بود . گاس هیدینک مربی موفق آن زمان هلندی ها همراه با وان در سار ، استام ، کو کو ، سیدورف ، برگ کمپ ،دی بوئر ها ، کلایورت ، اوورمارس و ... تیم بسیار خوبی داشت . اما در آن جام اگر به فینال می رسید احتمالا از فرانسه شکست می خورد . حال ببینیم اگر امشب مشخص شود هلند و برزیل به هم می خورند ، آیا هلند می تواند انتقام جام های قبل رو بگیرد ؟
در کل هلند همیشه خوب و دیدنی و شناور بازی می کند . همه لذت می برند از بازی هلند . اما همیشگی نیست و فصلی است . به قول پله ، هلند مثل یه بهار هست . زود میاد و زود هم میره . هلند یک قهرمانی جهان کم دارد . لذا از جهاتی هلند شبیه اسپانیا بود و می گویند این دو تیم شخصیت قهرمانی ندارند . هو اسپانیا و هم هلند امسال آمده اند خلاف این را ثابت کنند . آیا موفق می شوند ؟
همین 2 سال پیش هلند طوری بازی ها رو شروع کرده بود که همه می گفتند از بخت های اصلی قهرمانی یورو 2008 است . اما فقط یک مرحله بعد از روسیه با مربیگری گاس هیدینک و با نتیجه 3 -1 شکست خورد .در یورو 2000 با اینکه هلند میزبان بود اما در نیمه نهایی نتوانست ایتالیای 10 نفره رو شکست بده و در ضربات پنالتی مغلوب شد . جالب این که دو پنالتی هم در جریان بازی از دست دادند . در 2002 که اصلا نتوانست صعود کند . در 2006 هم هلند با مربیگری فان باستن در یک بازی دیدنی و به یاد ماندنی و عجیب که پر از کارت بود مغلوب پرتغال شد .
کاش هلند، تو مرحله حذفی همون هلند سابق بشه. اگه مثل یورو 2008 (منهای بازی با روسیه) بازی کنه باور کن قهرمانی خیلی دور از دسترس نیست. اگه تو مرحله بعد برزیل رو بتونه شکست بده، 50 درصد راه قهرمانی رو رفته.نقل قول:
این که تا حالا یه تیم 2 دوره پشت سر هم قهرمان نشده که دلیل درستی نیست. اگه اینجوریه تو دوره های اخیر برزیل یکی در میون قهرمان جهان شده، پس این دوره نوبتشه که قهرمان بشه(سال 94، 2002 و حالا هم 2010). این که دلیل نشد. حالا اگه دستهایی پشت پرده نگذاره برزیل قهرمان بشه که قضیه دیگه ای هستش.نقل قول:
در مورد بد بازی کردن برزیل هم باهات موافق نیستم، تو بازی با کره شمالی که خوب کار نکردن ولی جلوی ساحل عاج خیلی خوب بودن. تو بازی با پرتغال یه مصدوم و یه محروم داشتن و مسلمه که نبودن کاکا و الانو رو تیمشون تاثیر میگذاره.
دوستان هلندی برای تیمتون آرزوی برد پر گلی رو میکنم چون خیلی از هلند خوشم میاد .
حیف نمیتونم بازی رو ببینم ولی دعا میکنم لوله کنه . :31:
منظورتون از دو سال همون دو دوره پیاپی در جام جهانی هست یا خیر؟نقل قول:
اگه هست ایتالیا در 34 و 38 قهرمان شد برزیل هم 58و62 قهرمان شد
مبحث خیلی خوب و منطقی ای رو مطرح کردی با تمام حرفهایی که زدی موافقم :11:نقل قول:
همین بهاری بودن هلنده که منو کشته دقیقن مثل شخصیت خودمه :31::40:
البته یه نکته ای رو هم اضافه کنم هلند یه بار تو جام جهانی ۱۹۷۴ برزیل رو شکست داده بود :10: