وحید جان کارت عالیه ... ممنون که راه این تاپیکو امسال ادامه دادی ...
موفق باشی ... :46::40:
Printable View
وحید جان کارت عالیه ... ممنون که راه این تاپیکو امسال ادامه دادی ...
موفق باشی ... :46::40:
این احتمالا منظورش آزمونهای کانون بودهنقل قول:
جا داره دوباره از شما یه تشکر بکنم:31:نقل قول:
فقط یه سوال اینا همش روزانه است؟
من نمی دانم هر سهمیه منطقه چند درصد از دانشگاه را به خودش اختصاص می ده ولی این که یکی با 13000 منطقه 1 سمنان قبول بشه و یکی با 13000 منطقه 3 اصفهان قبول شه ظاهرا این طور نشان میده که درصد پذیرش برای مناطق محروم بیشتر هست.نقل قول:
در این که ما در مناطق محروم استعداد های بهتری داریم شکی نیست ولی دانشگاه فقط به استعداد نیست .
مثلا کسی که توی شهر به قول دوستان امکانات بهتری مثل آزمایشگاه های بهتر داشته و از معلم های بهتری برخوردار بوده برای دانشگاه شایسته تر هست ( البته خودم را نمی گم ولی هستند چنین افرادی )
یک مثال می زنم :
در رقابت یک فردی که با امکانات و معلم های بهتر درس خونده با یک نفر که از این امکانات محروم بوده بر سر رتبه کشوری رقابت ایجاد میشه ( حتی فرد منطقه 3 با رتبه های بالاتر کشور هم رقابت می کنه ) . حالا پیروز این رقابت فردی است که محرومیت بیشتری داشته و به قول دوستان امکانات کمتری داشته و معلم های بهتری نداشته .
آیا این واقعا می توانه ملاک دانشگاه قرار بگیره ؟
یک نکته دیگه هم این که مثلا یک فرد منطقه 3 نسبت به رشته ای که می خواهد برود اطلاعات بیشتری داره ( مثلا رشته کامپیوتر ) که شاید در رقابت درسی که ربطی به رشته هم نداره از یک فرد محروم تر ببازه.
دوست عزیز من خودم از منطقه 3 هستم.تو نفست از جای گرم بلند میشه که این حرفو میزنی .اگه تو منطقه 3 مثل این جایی که من هستم بودیو درس میخوندی هیچ وقت نمیگفتی که باید منطقه بندی حذف بشه. بعدشم منطقه بندی به معنای سهمیه نیست یعنی مثل مثل سهمیه شاهد وایثار از این جور چیزا نیست یعنی تو رتبه هیچ تاثیری نداره.فقط تو پذیرش دانشگاه یه مزیت هایی داره همین.نقل قول:
سلام دوستان
تو سنجش با 30 تا 40 درصد افزایش درصد دینی و حدود 10 درصد ریاضیات رتبه ام چه تعداد بالاتر میره ( الان حدود 4500 هست تو کشور ) ؟
بعد کانون را الان هم میشه جامع هاش را نوشت ؟
چه سوالی پرسیدی. منم به فکر واداشتینقل قول:
راستش من اینا رو از گزینه 2 جمع کردم
یعنی امکان داره شبانه هم باشن؟:41:
بچه ها از کجا باید بفهمیم که فلان کارنامه روزانه قبول شده یا شبانه؟
آیا همه رشته ها شبانه هم می گیرن؟
از کجا باید بفهمیم که کدوم رشته ها و کدوم دانشگاهها شبانه پذیرش می کنن؟
آیا امکان داره یک کارنامه که بارتبه فلان یه جا قبول شده ، شبانه قبول شده باشه؟:5:
من خودم الان دفترچه انتخاب رشته 89 رو دیدم اطلاعات جالبی بود شاید بشه ازش نتیجه هایی گرفت...نقل قول:
1-اینکه دانشگاه تهران شبانه فناوری و کامیپوتر نداره و پس همش روزانست
2-دانشگاه صنعتی اصفهان هم شبانه فناوری و کامیپوتر نداره و پس همش روزانست
3- صنعتی بابلسر 20 نفر شبانه کامپیوتر می گیره و فناوری شبانه نداره
بقیه دانشگاه هایی که کارنامشون رو گذاشته بودم هم شبانه نیستن
پس
همه کارنامه ها روزانست به غیر از دانشگاه بابلسر که امکان داره کامپیوترش شبانه باشه
خوب بود؟
فردوسی مشهد هم کامپیوتر شبانه میگیره فکر کنم :20:نقل قول:
سلام بچه ها بالاخره می تونید تراز دانشگاه ازادتون رو تخمین بزنید احتمالیش رو برید به این ادرس درصداتونو بزنید ببینید چنده ترازتون
دقیق نیست ولی بهتر از هیچیه!
کد:http://100dar100.net/tarazAzadUniversity.aspx
کسی از ضرایب تاثیر دروس توی کنکور اطلاعی داره ( زیرگروه 1 ) ؟ کدام درس تو عمومی ها تاثیرش بیشتره ؟
من اون دانشگاههایی که مد نظر خودم بود را نگاه کردمنقل قول:
فردوسی رو نگاه نکردم:20:
ادبیات ضریب 4-دینی ضریب 3-عربی ضریب2-انگلیسی ضریب 2نقل قول:
من کنکورهای سال های قبل رو حل می کنم(داخل.خارجاز کشور )تخمین رتبه هام همیشه بین 8000 تا9000میشه.امسال می تونم زیر 10000بیارم؟
به نظر من اگه بتونی خودت رو سر جلسه مدیریت کنی میتونی زیر 10000 بشی:31:نقل قول:
سلام
اگه میشه رتبه های رشته مهندسی صنایع (به خصوص مشهد) بذارید ... ممنون :20:
یادگار ماندگار کانون یه رتبه حدودی بهت می ده. ولی دقیق نیست و خیلی رشته ها بوده با رتبه های خیلی بالاتر هم قبول شدن، ولی خب کفش کهنه در بیابان نعمت است!نقل قول:
اگه میشه رتبه های رشته مهندسی صنایع (به خصوص مشهد) بذارید ... ممنون
مثلا برای صنایع دانشگاه مشهد نوشته : منطقه 1 : 2400 و منطقه 2: 1900
ولی بهتره دانلود کنی بعدا به دردت می خوره.
سلام.
کنکور های خارج کشور رو چطور میشه تخمین زد؟
دوستان من هم سوال مشابه دارمنقل قول:
این کنکورای خارج از کشور آیا سطحشون با کنکورای داخلی فرق داره؟
مثلا کنکور خارج 87 ریاضی سطحش چطوره؟
چون می گن تقریبا هم سطح کنکور داخله، می تونی با تخمین داخل برای خارج هم استفاده کنی.نقل قول:
کنکور های خارج کشور رو چطور میشه تخمین زد؟
نه چندان.نقل قول:
این کنکورای خارج از کشور آیا سطحشون با کنکورای داخلی فرق داره؟
سطح 87 خارج با داخل شبیهن ( هر سال داخل و خارج تقریبا هم سطحند ) ولی سطح هر سال نسبت به سال های قبل متفاوته و مثلا 89 از 88 و 87 به مراتب سطحش بالاتر بوده.
بچه ها عجب سرگذشتی دارم من....
بگم خندتون میگیره
مطالب حذف شد...
چرا؟
چون ... نمی دونم
اگه خواستید یه تاپیک بزنیم بچه ها بیان درباره ی خودشون بنویسن.
چی شده مگه؟ اگه تاپیک منحرف می شه پیغام خصوصی بده.نقل قول:
بچه ها عجب سرگذشتی دارم من....
بگم خندتون میگیره
مطالب حذف شد...
چرا؟
چون ... نمی دونم
اگه خواستید یه تاپیک بزنیم بچه ها بیان درباره ی خودشون بنویسن.
سلام
یه سوال : سهمیه مناطق فقط واسه خوده همون استانی که هستیم حساب میشه دیگه ؟ مثلا یکی که استان خراسان هست و منطقه1 یا 3 , رتبه سهمیه اش واسه اصفهان دیگه تاثیری نداره درسته ؟
علیک سلام!نقل قول:
سلام
یه سوال : سهمیه مناطق فقط واسه خوده همون استانی که هستیم حساب میشه دیگه ؟ مثلا یکی که استان خراسان هست و منطقه1 یا 3 , رتبه سهمیه اش واسه اصفهان دیگه تاثیری نداره درسته ؟
راستش دقیقا منظورت را نفهمیدم ولی فعلا این را داشته باش:
ببین کل سهمیه به دو قسمت 40% ایثارگران و 60% غیر ایثارگران تقسیم میشه که اون 60% به 4 قسمت منطقه1و2و3 و خانواده شهدا تقسیم میشه.
خب حالا یه سری شهرها مث اصفهان.تهران.شیراز اینا منطقه1 حساب میشن.یه سری دیگه شهرها منطقه2 و بقیه هم3 و خانواده شهدا هم که معلومه!
این مناطق و این حرفها مال کل کشور هستند نه اینکه هر استانی برا خودش باشه!
مثلا من که منطقه 2 استان اصفهان هستم با یکی دیگه که منطقه2 استان خوزستان هستند سهمیه مون یکیه.
سلام.
يه سوال الان بچه هاي مرور آخر گزينه دو مثل سال قبل انتخاب رشته مجازي دارند؟يعني ميتونن درصد رو بگيرن بعد انتخاب رشته كنن؟:31: كسي هست اين جا جزو مرور آخر بتونه اين كارو بكنه؟:31:
مثلا يه سري درصد بدم تو تاپيك ببينم طبق نظر گزينه دو فلان شهرا كدوم دانشگاه ها قبول ميشم؟:31:
آخه ميخوام از خودم آزمون بگيرم (مرور آخر نيستم) درصدا رو حساب كنم بعد با گزينه دو تخمين رتبشو بزنم بعد اين جا ميخوام ببينم كسي هست برام انتخاب رشته كنه؟:31:
متشكر :11:
سلام.من 11روز دیگه کنکور دارم یعنی 10تیر و میخوام بدونم برای قبولی در رشته ی سلولی و مولکولی دانشگاه تهران یا شهید بهشتی و همین طور دانشگاه رشت چه درصدهایی یا رتبه ای نیازه؟؟ با تشکر از زحمات شما.
من بخوام آزاد کرج رشته زبان قبول شم
میشه بگید تقریبی هر درسو چن درصد بزنم قبول میشم؟؟؟
با این درصدا که واسه 89 هستش چیا میشه قبئل شد؟
ادبیات=60
عربی=30
دین و زندگی=60
زبان=55
ریاضی=10
فیزیک=30
شیمی=33
منطقه3-مازندران.شبانه رشت میشه قبول شم؟برق رو میگم.
سلام خواهشا پایین ترین رتبه قبول شده منطقه 2 تو عمران دانشگاه شریف رو بذارین ممنوون
نرم افزار تخمین رتبه کسی داره؟؟؟؟
سایت گزینه دو چرا قسمت خدمات اختصاصی کار نمیکنه ؟؟ حالا ما با چی تخمین رتبه بزنیم
سلام با این درصد ها رتبم چند میشه به نظرتون؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادب:70
عربی:68
دینی:68
زبان:70
ریاضی:48
فیزیک :70
شیمی : 68
نقل قول:
منطقه 3 باشی 600 تا 700 میاری
سلام با این درصدا تو کنکور 90 رتبم چند میشه؟ممنون
ادب40
دین 40
زبان 60
عربی 10
ریاضی 15
فیزیک 30
شیمی 30
خوب چه فرقی داره؟:46:هوا بیشتر گرم تا نفسم!:31:نقل قول:
ولی من کلا با این جور سهمیه بندی مخالفم.چرا؟
باید به جای این کار نذارن زیاد دانشجو ها از شهرشون خارج شن.جاش باید چندتا دانشگاه توپ تو مناطق محروم بزارن.این فارغ التحصیلای اون مناطقم که اومدن تهرانو بزارن استادای اونجا.
بد میگم اقا؟ظلم نیست ادم نتونه دانشگاه شهر خودشو بخونه بره جایه دیگه؟:19:
موفق باشی:10:
بچه ها نفت امیرکبیر و دانشگاه تهران چند می خواد؟
بعد آیا خوب هستش یا نه؟
بعد آیا میشه بعد یک یا دو سال با درس خوندن و تلاش های زیاد:دی انتقالی بگیریم به شریف یا نه؟
سپاس
امیرکبیر حداکثر تا 3000 . دانشگاه تهرانم همین حدود یه کم کمتر .نقل قول:
2 - خیر . امسال اصلا به امید انتقالی نرید دانشگاه ! کل سیستم مهمانی و انتقالی اینترنتی شده ! خود من یه پارتی توپ داشتم می خواستم این ترم بیام دانشگاه تهران اما به خاطر همین اینترنتی شدن کنسل شد ! پس کلا انتقالی رو بیخیال
سلام من الان درصد گرفتم اینا شد(حالا ممکنه در حد یکمی بالا پایین شه)):
فارسی 18
شیمی 18
زیست 33
فیزیک 10
ریاضی 7
زمین 30
زبان 85
دینی 25
عربی 0
مجاز به انتخاب رشته میشم؟
چی تو تهران می تونم قبول شم با این حساب در بهترین حالت؟منطقه 1 بومی تهرانم