قیمتش همینه با گارانتی 1400000 تا 1410000 هم هست قیمت های اینترنتی بالاتر از بازاره یکمنقل قول:
Printable View
قیمتش همینه با گارانتی 1400000 تا 1410000 هم هست قیمت های اینترنتی بالاتر از بازاره یکمنقل قول:
خوب حتما کسی خرید نکرده دیگه!!!:46::46::46::46::46::46::46:نقل قول:
آخه من تو لیستش دیدم f12gfx رو زده بود 1,750 با یه سال گارانتی خودش و فکر کنم یه سال بیمه که به نظرم خوب اومد! من چند روز دیگه دارم میام تهران؛ میخواستم ببینم نمایندگی چیزی داره اونجا؛ یا اصلا شما جایی رو سراغ دارین که شرایط فروش و قابلیت اعتمادش واسه خرید وایو از بقیه جاها بهتر باشه؟! خواهشا نام ببرید؛ بحث تبلیغات ممنوع رو هم بیخیال؛ نمیشه حالا که دارم به توصیه دوستان واسه خرید لپ تاپ میام تهران اونجا حیرون شم! اگه نمیشه هم به خودم خصوصی پیغام بدین... tnx
نقل قول:
با سلام.
اتفاقآ من لبتاپم رو از سرزمین رایانه خریدم.(حسین ماجدی و صالحی نژاد) خودم ساکن اهوازم
من F122FX گرفتم.
(همین حسین ماجدی *سرزمین رایانه* به جرات میگم 70 % لپ تاپ های ایران رو میده)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
آقا این خالیا رو میبندی سرور p30world میپکه ها
حالا هی توجه نکنید
نقل قول:
خالی بندی نیست عزیز.
شما یه پرسو جو کنی متوجه میشی این سرزمین رایانه چه مارمولک هایی هستن.
آقا ما آخر نفهمیدیم!این F115 و f116 خوبنو مشکلی ندارن،یا نه،بخریم بعده یه سال باید یه تومن خرج تعمیرش کنیم؟
3ماه پیش میخواستم F115 بخرم ،بعدش به خاطر همین حرفا ترسیدم،لپ تاپ قبلیم هم Vignet بود که عالی بود،برا همین میخوام یه لپتاپی بگیرم که حداقل مثل لپ تاپه قبلیم 5 سال کار کنه!(البته قبلیه هنوزم مثل ساعت کار میکنه!خدا حفظش کنه برا این دنیا!)
آقا ما آخر نفهمیدیم!این F115 و f116 خوبنو مشکلی ندارن،یا نه،بخریم بعده یه سال باید یه تومن خرج تعمیرش کنیم؟
3ماه پیش میخواستم F115 بخرم ،بعدش به خاطر همین حرفا ترسیدم،لپ تاپ قبلیم هم Vignet بود که عالی بود،برا همین میخوام یه لپتاپی بگیرم که حداقل مثل لپ تاپه قبلیم 5 سال کار کنه!(البته قبلیه هنوزم مثل ساعت کار میکنه!خدا حفظش کنه برا این دنیا!)
نقل قول:
هیچ مشکلی ندارن،ولی خوب مدل های جدیدتر هم اومدن!
خوب حالا جاهای قابل اطمینان واسه خرید وایو تو تهران؟!
جای قابل اطمینان که نمی شه گفت،باید خودت حواست باشه!!نقل قول:
ولی اصولا یا از پایتخت خرید میکنن یا از پاساژ رضا!!
احتیاجی به پرس و جو نیست خودم اکثر وارد کننده های لپ تاپ و میشناسمنقل قول:
سلام
کسی باتری 9 سل اورجینال سونی سری f سراغ داره ؟
چقدر با 6 سل فرق داره از نظر شارژ نگه داشتن؟
ممنون
50% بهتره میشه ،یعنی اگه 1 ساعت نگه میداره میشه 90 دقیقه ،اگه 2 ساعت نگه داره میشه 3 ساعتنقل قول:
به نظرمن سری f هرکاریش کنی بازهم بدرد استفاده با باتری نمی خوره. مگه استفاده شما از لبتاب خیلی کم مصرف باشه که باتری 9سل بدردتون بخوره، ولی وقتی که شما مصرفتون فول لود باشه 60 دقیقه بشه 90 دقیقه اونم با خرید یک باتری 100 تا 200 هزارتومنی اصلا مقرون به صرف نیست.
این نویزی که می گن مربوط به میکروفون هست رو چجوری می شه قطع کرد ؟ من میکروفون رو disable می کنم باز هم نویز وجود داره و در طولانی مدت می ره روی اعصاب !
دوست عزیز باید بری تو Control Panel در اونجا برو تو قسمت Sound بعدش وقتی پنجرش باز شد برو رو سربرگ Recording بعدش از Microphone یه Properties بگیر پنجره جدید که باز شد برو رو سربرگ Listen سپس تیک عبارت Listen to this device رو بزن و سپس گزینه Digital output رو انتخاب کنید و بعد Ok کنید حالا دیگه نباید این مشکل وجود داشته باشه . :46:نقل قول:
دوستان کسی در مورد دمای قطعات لپ تاپ چیزی میدونه؟
این دماها عادیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با چه برنامه ای گرفتی ؟
عادیه!نقل قول:
ولی زمانی که اینها رو گرفتی در چه کاری بوده دستگاه!؟
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
با این احتمالا:نقل قول:
کد:ftp://ftp.cpuid.com/hwmonitor-pro/hwmonitor-pro_1.09-64bits.zip
اسم برنامه تو این مایه ها بود hardware monitorنقل قول:
موقعی که گرفتم برنامه خیلی خفنی ران نبود، شاید چندتا پیج اینترنتی..با نرم افزار speedfan هم که میگیرم عددایی تو همین مایه ها میده...من بعد ار اینکه نیم ساعت، سه ربع با لپ تاپ کارهای عادی روزانه رو انجام میدم حس میکنم موس پد و اطرافش گرم میشه(البته خیلی گرم نه ها ولی به هرحال گرم) این عادیه؟ مال شما هم همینطوره؟
اگه عیر عادیه تا قبل اینکه یک ماه از گارانتی بگذره ببرمش گارانتی...
چجوری باید حرف "پ" رو تای÷ کنم یا به کیبورد اضافه کنم ؟
به جای "پ" "÷" تای÷ می کنه.
با این اوصاف عادیهنقل قول:
دمای پردازنده و گرافیک 50 تا 70 باید باشه که تو پردازنده های جدید تا 75 و یه کم بالا پایین موردی نیست
هارد هم 45 تا 60
اون قسمت هم که میگید به خاطر اینه که هارد و کارت گرافیک زیر اونجاست و در حالت عادی گرم هست
حالا اگه میخوای راحت باشی،یه کول پد بگید و دمای محیطی که کار میکنی زیاد بالا نباشه،تا این تابستون تموم شه!
اگه نیاز به آپدیت بایوس هم هست،بکن
ولی این دماها عادیه و موردی نیست!
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
الان که تونستید حرف پ رو تایپ کنید،مشکل دیگه چیه!!!نقل قول:
دوستان در تست زیر شرکت کنید و نتیجه لپ تاپ خودتون رو بزارید. :10:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431178
نتونستین حدس یزنید که این حرف رو copy کردم ؟!نقل قول:
الان که تونستید حرف پ رو تایپ کنید،مشکل دیگه چیه!!!
شما با کدوم دکمه ی کیبورد این حرف رو تای÷ می کنید ؟
نقل قول:
بالای ENTER !!
رو دکمه اینا قرار داره : | \
نقل قول:
نه خداییش ذهنم به اونجا نرفت!!!:31::31::31::31::31::31::31:
کلیدی که این علامت روشه :|
یه تست میکردین،خودتون میتونستید کشف کنید!!!:31::31::31::31:
مرســــــــــــــــــــــ ــــــی ! :40:
آخ جون پ ! :31:
پ پ پ پ پ پ پ پ پ ! :31:
با این برنامه HW منم دما رو گرفتم در همه موارد 8 - 10 درجه گرماش کمتر اون عکس شما بود !
*البته دلیلشم میدونم بخاطر اینه که کولر گازی هست تو اتاق من تقریبا 24 ساعته هم روشنه !
نکته جالب اینجاس تو محیط ویندوز با این گرما اصلا فنش کار نیمکنه :31::31::31:
نقل قول:
همینطوره!!
این لپ تاپ ها تا الان هیچ مشکلی نداشتن،ولی به تابسنون که رسیدیم،این چیزها رو میگن،که اونم به خاطر گرمی هواست،که تاثیر می ذاره!
تازگی یه آپدیت واسه بایوسش اومده. با vaio update آپدیت کنید.
اون سوراخ کوچیک کنار چراغ وبکم مال چیه ؟
بعد اینکه چرا سرعت فنش پیوسته در حال تغیره ؟! هی صداش عوض می شه اعصاب آدمو خورد می کنه. برنامه ای هست که بشه سرعت فن رو کنترل کرد یا دید ؟
اصلا" لپتاپ چند تا فن داره ؟
و دیگه اینکه اگه بازش کنم گاراتیش می پره ؟ منی خوام ببینم توش چه خبره ! :31:
دوستان یه سوال داشتم!
من بدجوری بین f123 و N61JQ موندم!
چون هیچ کدوم که فول اچ دی نیستن سونی از سی پی یو 740 استفاده کرده اما ایسوس از 720 که تفاوت آنچنانی که ندارن!
سونی 6گیگ رم اما ایسوس 4گیگ رم می باشد!
اما در عوض ایسوس کارت گرافیک خیلی قوی تری داره،درصد خرابی کمتر،کمتر بودن صدای فن در حالی که سونی ممکنه حتی داغ هم ببکنه!
حالا چیکار کنم؟
مدلی از سونی نیست که کانفیگ F123 رو داشته باشه اما فول اچ دی باشه؟
چرا عزیزم؛ f12gfx مثل همونه با مانیتور فول اچ دی و هارد 7200 دور و ساخت آمریکا! کلا عالیه با 150 تومن حدودا اضافه قیمت...
فک می کنم هست ولی خیلی قیمتش گرونتره.
برای تفاوت CPU ها به تاپیک بنچ مارک مراجعه کنید.
راستش منم مثل شما بودم؛ ولی الآن خوشحالم که F123 خریدم. مثلا" این back light صفجه کلیدش خیلی چیز باحالیه. اصلا" نمی تونم تصور کنم کار با لپتاپ بدون back light تو شب رو !
اگه F115 به قیمت خول گیر آوردین اون صفحش full hd هست. ولی CPUش 720.
می دونید سر این موضوع داغ کردن و بعد صدای فن و سوختن هارد بعضی ها و اینا چشم ترسیده!نقل قول:
دنبال لپ تاپی هستم که ماندگاری داشته و باشه و برام اصلا دردسر درست نکنه!یکی از دلالیل قوی که می گه سونی نگریم اینه!
نظرتون چیه؟
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
آخه می گن این سری افتضاح داغ می کنه!درسته؟ترسم از ایناستنقل قول:
والا این مشکل واسه سری قبل یعنی اف 11 ها مطرح شده بود که آخر شواهدی ازش توسط کسی اینجا دیده نشد و فقط در حد اطلاعیه بود و گفتن با آپ دیت بایوس حل میشه... ولی دیگه حتی دشمن های سونی هم رو سری اف 12 و کارآیی و طراحی اون ها نتونستن حرف در بیارن و تا اینجا هر کی نظر داده رضایت 100% خودش رو از خرید این سری اعلام کرده! البته اینم ذکر کنم که مسلمه از لپ تاپ های با این سیستم و کانفیگ بالا نمیشه انتظار داشت مثل کولر کار کنن مسلمه داغ میکنن ولی این داغی نباید آسیب رسان باشه که این جور که میگن ایشالا که دیگه نیست. :)
دوست عزیز svhost
شما اگه کارت گرافیک قویتر میخوای برو سراغ Asus
وگرنه سونیم مدل خوبیه
راستش یه جورایی رم و سی پی یو احساس می کنم مهم تر از گرافیکه چون این سونی هم رمش قوی تره و هم سی پی یوش و کیفیت تصوریرشم بهتره!نقل قول:
اما خوب ایسوس هم وسه خودش یه چیز دیگه است!
باید انتخاب کرد!
اره خوبنقل قول:
قیمت اون سونیه چنده؟
ایسوز گرافیکش قویتره ولی سونی با این cpu تو پردازش قویتره بسته به انتخاب شماس
قیمتاشونم مهمه
ایسوز دوره بره 1400 هستش
سونیو دقیق نمیدونم
سونی هم با این حدودای کانفیگ دور و بر 1600000؛ جدا از اونا که گفتی بک لایت کیبرد؛ و دکمه کاربردی خاموشی صفحه رو هم که به نظر من خیلی مهم هستن رو هم به سونی اضافه کن.
خوب قیمت هم در نظر بگیرنقل قول:
به گفته ی شما چیزی حدود 200 تومن سونی گرونتره