دوستانی که از دیده بان دارن چجوری حسابشنو تمدید میکنن یا ترافیک میخرن ؟؟؟ خواهشا حتما بگن :11:
Printable View
دوستانی که از دیده بان دارن چجوری حسابشنو تمدید میکنن یا ترافیک میخرن ؟؟؟ خواهشا حتما بگن :11:
کسی با وی پی ان مشکل نداره ؟ از من چند روزه قطعه میگن پورتهارو بستن شماها هم همین مشکلو دارین؟
سام منم با وی پی ان مشکل دارم میگن با آغاز اجرای طرح اینترنت ملی پورت های وی پی بستن ولی شنیدم پورت sstp و l2tp باز هستننقل قول:
دوستان میتونن از پورت sstp و l2tp/ipsec که هنوز بسته نشدن استفاده کنن :46:
دیده بان نت یه یک هفته ای هست سرعتش خیلی کم شده.. نمیدونم واسه چی هست
سرعت دانلود به زور تا 100 بیشتر نمیاد
کسی از laser اینترنت داره من خودم شاتل دارم بدرد مفت نمی خوره می خوام از laser بگیرم نظرتون چیه قیمت های سرویس های شتابشون به نظر مناسب میاد یک سوال دیگه اینا نوشتن شبانه رایگان به نظرتون شبانشون بدرد دانلود می خوره؟!
قیمتهایی که گفته به نظرم زیاده ولی کیفیتشونو نمیدونم .اما چون اخیرا" وارد عرصه شده نباید بد باشند چون خلوتند هنوز.:27:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز تازه كه وارد نشدن!!!كرمان جزو اولين ها بود من 3 سال پيش ازشون اينترنت داشتم قبلا نمايندگي شون شركت باور الكترونيك بود قبلا خوب نبود
512 مبین نت هر روز بدتر از دیروز
جالبه مبین نت توی شهر های دیگه یکم وضعش بهتر شده ولی توی کرمان بهبودی دیده نشده که هیچ بد تر هم شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کسی این جا از laser اینترنت نگرفته بیاد نظر بده؟!
پارس انلاین چی دانلود شبانش - پینگ تایمش خوبه ؟
منم الان یکساله از شاتل 512 دارم دانلود شبانش اصلا بدرد نمیخوره... محدودیت داره اگر 3-4 شب پشت سر هم دانلود کنم دیگه تا یک هفته سرعتم میشه 5kb :31:نقل قول:
من پارس 256 دارم سرعت روز رو ببین این پایین پینگ بین 200 تا 400 با سرور اروپایی .ایرانی 120 .نقل قول:
شبها سرعت 30 تا 50 درصد کمتره ولی میشه 1 الی 1/5 گیگ دانلود کرد.اما سرعتش بی نهایت نوسان داره و ثبات نداره
512 دیده بان نت..
چه سرعتی ایول دیده باننقل قول:
این 512 مبین نت که توی شرایط حجم دانلود یکسان از دیده بان خیلی هم گرون تر در میاد
میشه یکی لطف کنه لیست ISP های کرمان رو بذاره؟ بجز شاتل و پیشگامان کجا رو پیشنهاد می کنید ؟ کدوم ISP سرعت رو بالاتر میبنده ؟ آیا سرویس ها نا محدود رو هم رو سرعت بالا می بندن یا همون سرعت خودشون ؟
کسی ار پارس آنلاین نامحدود گرفته ؟ سرعتش چنده ؟ سرویسهای محدودش سرعت چنده ؟ راستی شبا با تورنت میشه ازش دانلود کرد یا پورتش رو میبندن مثل شاتل ؟
نامحدود رو بچه های شهرهای دیگه گرفته اند ظاهرا" افتضاحه
محدود 256 توی روز سرعتش اینه شبا خیلی کم میشه
من الان 512 شاتل دارم روزا که سرعتش همون 55 60 هست شبا هم معمولاً 1 گیگ میگیرم ماهی هم با گیگ اضافه 20 25 تومان برام آب میخوره حالا اگه بخوام شرکتم رو عوض کنم چه شرکتی و چه سرویسی بهم پیشنهاد میدین ؟
من 512 دیده بان دارم روزا سرعت روی 120 ولی شبا افتضاح میشه :27::27:نقل قول:
سلام
ذوستانی که 512 دیده بان نت دارند و سرعت دانلودشون روی 100 تاست میشه بگین اسم دقیق سرویستون چیه ؟
و اینکه دانلود شبانه براتون رایگان یا نیم بها ؟
من حدود 1 ساله از دیده بان نت دارم 64 نامحدود می گیرم برای وب گردی و بازی انلاین سبک خوبه سرعت دانلودم 16
dbn 512نقل قول:
رایگان از ساعت 2
:11:
خیلی ممنوننقل قول:
میشه بگین دیده بان نت برای دادن بالاتر از 128 چه مدرکی میخواد ؟
دروردنقل قول:
دیده باننت برای بالاتر کارت دانشجویی می خواد با رزومه ی یک شرکت
از اونجایی که دیدم تبلیغ برای دیده بانننت داره زیاد می شه و خودم هم ازش استفاده می کنم باید بگم که دیده باننت سرعت دانلود از 2 تا 7 صبح بسار پایین می یاد جدیدا و پینگشم بالا رفت نسبت به گذشته و حتی دچار قطعی هم در بعضی از مراکز بوده...
پشتیباتیشم متاسفاته مثل گدشاته نیست...
من دانشجو هستم همین کارت دانشجویی کافیه ؟ اون روزمه ی شرکت برای شرکتاست دیگه ؟نقل قول:
داداش متاسفانه تنها ISP در منطقه من دیده بان نته و دیگه چاره ای ندارم :41:نقل قول:
گول تبلیغات جاسوسان دیده بان نت رو نخورین یه نگاهی به صفحه فیسبوکشون بندازین میفهمین چه خبره
:13::13: من هیچ وقت از دیده بان نت تبلیغ نکردم به نظرمم تازگیا بد شده پینگش رفته بالا سرعت شبانه هم که به زور به 10 برسه و اگه کسی هم میخواد دانلود شبانه داشته باشه سراغ دیده بان نت نره بهتره در ضمن دیده بان نت برای سرعت بالا 128 هیچ مدرکی نمی خواد برای من که نخواست :27::27:نقل قول:
مگه تو فیس صفحه داره؟ لولنقل قول:
ا
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
باید کافی باشه....نقل قول:
من 3 سال نیم از این شرکت دید بانت دارم استفاده می کنم 3 سالش 64 و بعد 512 سرعتم 220 و شبها هم بین 60 70 بستگی به منطقه مخابراتی داره
پشتیبان اوایل خوب بود تازگی هام خراب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله صفحه داره didebannet رو سرچ کنید میاره
نقل قول::21::21:کد:http://www.facebook.com/groups/didehbannet/
شما کدوم منطقه هستید؟نقل قول:
یه تست سرعت هم بذارید
چه بهتر دوستان به این صفحه مراجعه کنند و شکایاتشون رو مستقیم بنویسن....نقل قول:
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
نقل قول:ببینید هموتطور بارها گفتم شما یک نفر از 1000 نفری هستید که از مخابرات محلتون سرویس گرفته احتمالا شانست بالا بوده خلوت بوده سیمای خونتون هم خوب از کار در اومده....نقل قول:
برای قضاوت کردن بهتره هم یه نیگاه به وضع بقیه بندازین بعدش تعریف کنید...
آقا خود مخابرات توی کرمان adsl میده ؟
نه :41::41::41:نقل قول:
کسی از داتک ( شرکت نخل ) اینترنت داره ؟ دانلود شبانه داره؟ زنگ زدم به شرکت میگه ما کلا دانلود شبانه نداریم
از شاتل آشغال تر ندیدم
پیشتبانی آنلاینشونم ارزش نداره
آقا من سیرجان از شرکت گیلاس نماینده شرکت پیشگامان ارتباطات توسعه اینترنت میگرفتم نسبتا خوب بود ولی دوستان اغفال کردن بیا شاتل بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالیه منم رفتم گرفتم الان مثل... پشیمونم سرعت دانلودش افتضاحه مخصوصا شبا دیگه 25 میرسه (سرعتم 512 هست). پینگ داغونه نمیشه آنلاین بازی کرد در صورتی من با سرعت 64 پیشگامان راحت بازی میکردم.
از سایت تورنت و رپید باز اصلا نمیشه فایل دانلود کرد.
در کل شاتل خیلی اوضاعش خرابه پیشنهاد میکنم اگه کسی میخواد بگیره طرفش نره بد ضرر میکنه.
منم این 3ماهی که512 گرفتم تموم بشه دوباره بر میگردم همون شرکت گیلاس خیلی بهتر بود. پینگش عالی بود با سایت های تورنت و رپیدباز اصلا مشکل نداشت سرعت شبانه عالی بود از ساعت 1 شروع میشد تا 7صبح افت سرعت کم داشت مثل شاتل نبود نزیدک صبح میشه ملت میخوان بخوابن سرعت بالاتر بره
در یک کلام خریت کردم رفتم شاتل کاش بیشتر تحقیق میکردم
2ماه دیگه فسخ میکنم راحت میشم.