قیمت Asus G51Jx-A1 را کسی نمیدونه
gts360 قویتره یا 5730
Printable View
قیمت Asus G51Jx-A1 را کسی نمیدونه
gts360 قویتره یا 5730
دکمه بغل رو آن یا آف میکنم در هردو حالت آیکون wlan و بلوتوث میاد با علامت ممنوع انگار که کلا غیر فعال باشه f2 هم کار نکرد تو دوایس منیجر هم اثری از بلوتوث نبود چیکار کنم؟
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
اومدم آپدیتش کنم گفت no device find یعنی نمیتونه کلا بلوتوث رو پیدا کنه انگار از نصب خارج شده کلا می خوام ریستور کنم ویندوزو
کمک :11::11::11::11::11::11:
وقتی کلید بغل رو زدی و دو تا آیکون وایرلس و بلوتوث با علامت ممنوع ظاهر شد، با ماوس برو روی همون آیکون بلوتوث با علامت ممنوع کلیک کن تا فعال بشه و علامت ممنوع حذف بشه و رنگ آیکون هم عادی بشه،همین، بعد خیلی راحت میتونی با گوشی و وسایل دیگهای که بلوتوث دارن، ارتباط برقرار کنی.نقل قول:
برای وایرلس هم همینطور...
نقل قول:
دوست عزیز من که 1 بار دیگه بهت گفته بودم این مدل هنوز تو ایران وارد نشده اگه هم بیاد زیر 2.300 قیمتش نمیاد . در رابطه با گرافیک هم gts 360 قویتره . اینم لینک رتبه بندی گرافیک ها :
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
دوست عزیز باید بگم که اومده این هم لینکش در سازگار ارقام
قیمتشم فکر نمیکنم بالای 1650 باشهکد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=994
نقل قول:
مهم نیست تو سایت سازگار چی زده اون فقط امده مدل را معرفی کرده تا بخواد بیاره چند ماه طول میکشه بعدشم عزیزم اگه 1.650 بود که خودم میخریدم حاضر بودم تا 1.800 هم پاش بدم اما مهم اینه که این لپ تاپ از سری گیم ایسوس هستند و به هیچ عنوان قیمتشون زیر 2 میلیون تومان نمیاد حالا هم اگه حرفمو باور نداری صبر کن بیاد تو بازار ببین قیمتش چند میشه
نقل قول:
ببنین این قیمتم اصلا نمیارزه رم 8 گیگ چه فایده داره اصلا به کار نمیاد تازه مانیتورشم کوچیکتره با همون رزولوشن فقط گرافیکش فرق داره که اختلاف چشمگیری با 5730 نداره شاید 5 درصد بالاتر باشه اصلا نمارزه بخرینش حتی 1600 چون هیچی سرتر از N61 نداره.
نقل قول:
کارهایی رو که بهت میگم دقیق بخون که جایی رو اشتباه نکنی. انجام بده اگر نشد بعدا ریستور کن.
1. برنامه ی Windows Mobile Device Center را از لینک زیر بر حسب ویندوزی که داری دانلود کن. منظورم 32 یا 64 بیتی ویندوزت هست.
اگر نتونستی دانلود کنی بگو تا برات آپلود کنم. 32 یا 64 بیتی بودنش رو هم بگو.کد:http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx
2.بعد از نصب Windows Mobile Device Center وارد Device Manager از کنترل پنل شو و Bluetooth Peripheral Device را پیدا کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. روی Bluetooth Peripheral Device کلیک راست کن و Update Driver Software را انتخاب کن.
4. در پنجره ای که باز میشه Browse My Computer for Driver Software را انتخاب کن و بعد Let Me Pick from a List of Device Drivers on my computer را کلیک کن.
5. از لیستی که برات باز میشه Bluetooth Radio را انتخاب کن و Next را بزن.
6. Microsoft Corporation را پیدا کن. دقت کن که فقط مایکروسافت نباشه بلکه دقیقا Microsoft Corporation باشه و بعد next کن.
7. بعد روی Windows Mobile-Based Device Support در سمت راست کلیک کن و Next را بزن.
8. هر پیغامی که برات نشون داده شد YES را بزن.
بعد از کارهای بالا بلوتوثت باید درست شده باشه. اگر دیدی آیکونش در تسکبار نشون داده نمیشه با دکمه ی FN+F2 میتونی بلوتوث را فعال کنی. این دو دکمه را بگیر و وقتی روی صفحه شکلش رو بهت نشون داد با ماوست روی بلوتوث کلیک کن تا زیرش تیک بخوره.
g51jx هم باتری قوی 9 سل داره و هم مخصوص بازی هست و قطعات گرمازا پشت لپتاپ است تا خنک بشه اما n61 این طور نیست و ممکن است با بازی عمرش کم بشه رم 8 گیگ هم که بودنش ضرر نداره اگه قیمتش پایین باشه نسبت به n61 برتره
سلام
بچه ها یه برنامه میدیریت بلوتوث میخوام واسه PRO64
یا خود ویندوز اصلا حال نمیکنم
این BLUE SOLEIL آخرین ورژنش رو دانلود کردم اما رو ویندوز این لپ تاپ اصلا نصب نمیشه
ممنون از کمکتون
با سلام به شمادوستان عزيز...
بنده چندي پيش اين لپ تاپ را خريدم ... در روزهاي اول خيلي ازش راضي بودم ... اما به مرور سرعتش خيلي خيلي كند ... شد.در حدي كه نميشد باهاش كار كرد.
ديروز كه آمدم نوت بوك را روشن كنم ... ديدم .... ويندوز خراب شده و بالا نمياد.... من سالهاست كه با انواع لپ تاپ ها سرو كار دارم اما اين شكلي مشكل نديدم. سي دي هاي ريكاوري هم كار نميكنند ... امكانش هست به من آموزش دهيد چگونه با چهار دي وي دي موجود لپ تاپ را ريكاوري كنم؟
بنده به اورجينال بودن ويندوز خيلي اهميت ميدم ...
تا چندي پيش من روي لپ تاپ هام از اكس پي استفاده ميكردم كه هيچ گاه به اين مشكل برنخوردم ... دوستان كمك كنيد كه كم مونده سكته كنم!:41:
دوست گرامی اگه درایو ریکاوری رو پاک نکردید احتیاجی به دی وی دی ریکاوری ندارید و فقط کافیه زمان بوت شدن سیستم کلید F9 رو چندبار بزنید. بعد که وارد ریکاوری شدید گزینه اول رو انتخاب کنید و بزارید سیستم خودش بقیه کار رو انجام بده.
بچه ها ببخشید این سوالو اینجا میپرسم اگه یه جای یه بازی گیر کنم باید از کجا بفهمم چطوری ردش کنم منظورم سایتی یا جایی هست؟
من الان تو call of duty 5 گیر کردم یه جایی هست که سربازا پشت یه پناهگاه بتونی وایسادن منتظر تا بازیکن راه رو باز کنه از بالا هی میگه پناهگاه رو با شعله به آتیش بکش bunkers هی میگه به آتیش بکش دینامیت هم هست اما تاثیری نداره پناهگاه در چوبی داره نه آتیش ناثیری داره نه دینامیت هیچ جایی هم نیست که دیگه بشه ازش رفت کسی می تونه کمک کنه؟
کسی نیست؟چقدر بچه ها تنبل شدن استقبال از تاپیک کم شده
حذف شد......
نقل قول:
دوستان نشد.كار ديگري نميشود كرد؟ :41::41::41::41:
نقل قول:
شرمنده دوست عزیز
ولی اصلا اینجا جای این سوال نیست
لطف کنید تو تاپیک مربوطه بپرسید
اون در رو باید با لگد بشکنی. بدو سمت در و محکم یک لگد بهش بزن. این کارو چند بار تکرار کن تا بشکنه. :31:نقل قول:
فکر کنم در قسمت بازیهای کامپیوتری تاپیکش بپرسی بچه ها بیشتر بتونند راهنماییت کنند.
دوستان چرا بحث هاي متفرقه ميكنيد؟ اينجا كلوب Asus N61JQ هست ....!!!!
دوستان عزيز بنده در نهايت نتونستم كاري بكنم ... كسي ميتونه كمكم كنه؟ مثل اينكه فايل بك آپ رو نميتونه پيدا كنه ...
از طريق سي دي چطور ميشه اينكارو كرد؟؟؟؟ :(
:41::41::41::41::41:
من شنیدم که خود ویندوز یه درایو 14 گیگی میسازه که قابل دیدن نیست و ویندوز ریکاوری اونجا ذخیره میشه؟منم یه سوال دارم من یا بکاپ گرفتم که تو درایو D ذخیره کرد الان دیگه نمی تونم D رو پارتیشن بندی کنم؟خوب می خوام بعد پارتیشن بندی تو یکی از درایوها ویندوز سون 32 بیتی بریزم.حالا اگه پارتیشن بندی کردم بکاپم پاک میشه؟کلا؟یا حفظ میشه؟بابا یکی این مسئله رو کامل توضیح بده دیگه ممنون.:11:نقل قول:
سلام
من بالاخره یه n61jq خریدم (ASUS N61JQ-JX014V ):20:
یه سوالی:
پورت RJ11 برای DialUp نداره؟
فقط RJ45 داره؟!
سلامنقل قول:
من خودم تا حالا از روی دی وی دی ریکاوری نکردم ولی تا اونجایی که میدونم فقط کافیه دی وی دیه اول رو توی درایو بلوری قرار بدید و سیستم رو از روی اون بوت کنید. خودش وارد ریکاوری میشه و بقیه کارا رو انجام میده. و به ترتیب بقیه دی وی دی ها رو درخواست میکنه تا ریکاوری تکمیل شه.
اگر dvd1ریکاوری رو داخل درایور بزاری و restart کنی اتوماتیک برات ریکاوری میکنهنقل قول:
اگه برات امکان داره بکاپ رو روی dvdبگیر بعد از control panel خود ویندوز میتونی پارتیشن بندی کنی که من خودم اینکارو کردم.درایو dرو کامل پاک کردم بعد 4تا درایو جدید ساختم.اصلا به درایو ریکاوری دست نزن و پاکش نکن.این درایو ریکاوری یه درایو 14 یا 16 gbکه کنار درایو c قرار گرفته.بعد از پارتیشن بندی میتونی با استفاده از cd win 32 بیتی یه ویندوز جدید تو درایو d که جدید ساختی نصب کنینقل قول:
در تکمیل پارتیشن بندی بگم دوستان حتی میتونند از طریق DIsk managment درایو c خودشونم کم و زیاد کنندنقل قول:
به راحتی بعد از ورود به DIsk managment ,و راست کلیک کردن روی درایو c وانتخاب گزینه Shrink Volume
حجم درایو c رو کم کنند و یه درایو جدید ایجاد کنند.
Shrink a Basic Volume
You can decrease the space used by primary partitions and logical drives by shrinking them into adjacent, contiguous space on the same disk. For example, if you discover that you need an additional partition but do not have additional disks, you can shrink the existing partition from the end of the volume to create new unallocated space that can then be used for a new partition. The shrink operation can be blocked by the presence of certain file types; see Additional considerations for more information.
When you shrink a partition, any ordinary files are automatically relocated on the disk to create the new unallocated space. There is no need to reformat the disk to shrink the partition.
Membership in Backup Operators or Administrators, or equivalent, is the minimum required to complete this procedures.
بچه ها ... وقتي دي وي دي يك رو ميزارم در بلوري رام ... انگار نه انگار!.... فعال نميشه!!!
چكار كنم؟؟؟؟؟
:41:
بچه هاي جان نوت بوكتون منو راهنمايي كنيد ... ماشالله سايت هم كه به ما اعتماد نميكنه ! بعد از يك ساعت پيام هاي منو ثبت ميكنه :41:
نقل قول:
مبارکه...
خوب معلوم که نداره چون اصلا مودم داخلی (internal) نداره (غالب لپ تاپ های جدید دیگه مودم ندارن) اگه میخواید از DialUp استفاده کنید باید یک مودم External بخری (مارک Alfix حدود 23 تومن هست و Dell هم تو همین مایهها)
رامین :11:
بچه ها سلام
1 سوال فنی :
چند روزی هست وقتی لپ تاپ من بیکار میشه یعنی باهاش کاری انجام نمیدم ولی روشنه . 1 صدایی مثل کلیک کردن موس از توش میاد اول فکر کردم 1 نویز مال کارت صداست اپدیت کردم اما درست نشد درایور تاچ پد هم میخوام اپدیت کنم شاید مال اون باشه دوستان نظری ندارن ؟ کسی تا حالا این مشکل را داشته ؟
عزیز جان نگرانی ندارهنقل قول:
روی همون صفحه اول F9 رو بزن
وارد صفحه ریکاوری خود ویندوز میشه و بدون نیاز به هیچ دی وی دی ریکاوری از رو پارتیشن ریکاوری خود ویندوز برات اینکارو انجام میده
احتمالا از همون اول بوده و شما تازه متوجه شدید. مال منم داره این صدا رو که البته خیلی کمه و با فاصله زمانیه زیاد. من فکر میکنم مال هارد یا درایو نوری باشه. که بنظر من اهمیت نداره. حالا نمی دونم مال شما هم همین شرایط رو داره یعنی با فاصله چند دقیقه یه کلیک کوچک که اگه دقت نکنی متوجه نمیشی. یا اینکه شرایطش متفاوته. اگه اولی باشه که بنظر من مشکلی نداره.نقل قول:
بچه ها یه لطف میکنین یه شات از دمای هسته های CPU تون بزارین
ببینم در حالت IDLE چه دمایی دارین
نقل قول:
اره دقیقا از منم مثل شماست ولی خب برای من یکم ازاردهندست دوست ندارم این صدا را هم داشته باشه حالا با مسئولان امرتات حرف زدم تا ببینم چی میگن
doost aziz ... baraye man ham injoori shode bood .... bad chand vaght khodesh 2rost shod.:27:
بازم من رفتم ماموریت و حدود 80 تا پست جدید.:18:بابا مرسی.اینم از بخت بده منه:41:.هر وقت هستم تو 10 الی 15 روز کلآ پستها 20 تا هم نمیشه.فکر کنم اگه همش تو ماموریت باشم برای همه بچه ها بهتره و فعالیتشون هم بیشتره:31:.(شوخی کردم)در هر حال از کلیه دوستان بخاطر فعالیت مستمر و جدی تو این تاپیک کمال تشکر رو دارم.:11::11::11:
مبارک باشه.امیدوارم که لحظات خوشی رو باهاش سپری کنی.:20:نقل قول:
آره داش ماله منم همينطوري هستش. ولي من فاصله هاي زمانيش كمتر هستش هر 3~4 ثانيه اي يكي ميزنه نميدونم صداي چي هستش بردمش پيشه چند نفر گفتن صدا نميده ولي وقتي جايه ساكتي باشي صداش به وضوح معلومه و ديگه رفته رو اعصابم. آقا اگه شما فهميدي كه چشه يه ندا هم به ما بده.نقل قول:
بچه ها نمیدونم چرا بعد از ریکاوری موفقیت آمیر ... دستگاه کمی کند شده!
به نظرتون چه دلایلی پشت این قضیه هست؟
خوش آمدی وایو من ....:27:
دوستان برند هارد موجود در N61jq چیه ؟
وسترن
هیتاچی؟؟؟؟؟