نقل قول:
با سلام
بله
من بسته نامحدود یکماهه را 10 تومان گرفتم ولی در صورتحساب قبل از پایان انقضای بسته 20 هزار تومان حساب کرد.
Printable View
نقل قول:
با سلام
بله
من بسته نامحدود یکماهه را 10 تومان گرفتم ولی در صورتحساب قبل از پایان انقضای بسته 20 هزار تومان حساب کرد.
این همراه اول همچنان فقط در مراکز استان ها اینترنت ارائه میده ؟
برای من که قاطی کرد هم همراه اول هم ایرانسل ؟!!! این نشونه خوش شانسی :20: منه کاریش نمیشه کرد !!!نقل قول:
بعد از یه چند روزی البته تقریبا 1 ماهی که استفاده کردم با توجه به اینکه این سرویسها در مناطق مختلف کاملا متفاوته ، من سرعت بهتری از همراه اول داشتم اما قطعی و اعصاب خوردی بسیـــــار زیاد داشت ، اما ایرانسل یه کم سرعت پایینتری داشت اما به نسبت میشه گفت قطعیش کمتر بود .
این مشکلو دارن یواش یواش حل میکنن...نقل قول:
برای منم اینطور ی بود ، بعدش درست شد
کسی میدونه که همراه اول کی Gprs اش رو واسه ی سایر شهرستان ها فعال میکنه؟
متشکر :11:
من بسته شماره 4 (23 تا 8 صبح 3000 تومن) بکار انداختم نزدیک 150 مگابایت هم آنتی ویروس و بروزرسانی انجام دادم. تو سایت هزینه میاندوره نه 3000 تومن رو حساب کرده نه چیز دیگه ای کل قابل پرداخت هم 1400 تومن است.
بگم که من با گوشی دانلود کردم و تو سه ساعتی که طول کشید دو بار نوشت >>دانلود انجام نشد.اشکال در شبکه. ادامه میدهید؟<< منم بله رو که میزدم ادامه میداد. یعنی نمیتونید برید بخوابید.
از تمام کسانی که تمایل دارند از نتایج نظر سنجی امتیاز دهی به بسته های اینترنتی ایرانسل و همراه اول اطلاع حاصل کنند و یا در آن شرکت کنند ، دعوت می شود به این تاپیک مراجعه نمایند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال:
با بسته ی همراه اول که نمیشه به V P-N وصل شد با ایرانسل هم همینطوره؟
خیر ، من با همراه اول تست کردم نشد با ایرانسل تست نکردم احتمال زیاد نمیشه و بستن .نقل قول:
با بسته ی همراه اول که نمیشه به V P-N وصل شد با ایرانسل هم همینطوره؟
با همراه اول که تست کرده بودمنقل قول:
می خواستم ببینم ایرانسل میشه یا نه؟
کسی امتحان نکرده؟
من هنوز دو روز مونده تا یک ماهم تموم بشه اما از الآن داره شارژ کم می کنه موقع استفاده از اینترنت.(البته خیلی کمتراز قیمت جی پی آر اس)
یعنی دو روز اینترنت منو خوردند نامردا.
جالبه که وقتی تموم میشه یه sms هم برات میاد ...نقل قول:
... که صاحب و قانون نداشته باشه میشه همین :41::19:
خودم امتحان کردم V-P-N ایرانسل بازه شاید به خاطر همین هم شده این ماه بسته ایرانسل بگیرم.نقل قول:
من هفته گذشته یک بسته 24 ساعتی فعال کردم اما تا الان توی میان دوره هزار تومن اضافه نشده علتش چی می تونه باشه.
علتش اینه که سیستم محاسبه صورتحساب همراه اول اشکال داره، احتمالا چند روز دیگه بسته به مقدار مصرفت یه رقم بزرگ توی هزینه اینترنتت درج میشه.نقل قول:
من بسته شماره 4 رو فعال کردم ....
زمان OFF peak مگه شامل روزهای جمعه و تعطیل رسمی نمیشه ؟
الان که از اینترنت استفاده میکنم شارژ کم میکنه که !!
نکنه فقط بین ساعت 23 تا 8 صبح شارژ کم نمیکنه ؟!!
نه بابا Off Peak همراه اول از 11:30 هست تا 7 صبح و بس :دینقل قول:
تو را خدا این حرف و نزن، اینا (همراه اولی ها) می گیرنش. اونوقت من بدبخت میشمنقل قول:
نه بابا طبق گفته خودشون 11 تا 8 صبح و کل روزهای تعطیل رسمی هست.
سلام دوستان
ممنون میشم برای من که دائمی دارم توضیح بدین که چطور باید بفهمم بعد باقبض نمی آد
راستی مثلاً بسته 24ساعته یعنی 24 ساعت هر وقت که خواستیم باید استفاده کنیم یا 24ساعت بعد از فعالی از بین میره؟
ممنون
من دیشب می خواستم جوابت را بدم ولی نمیدونم چرا نمی شد.نقل قول:
اما برای دیدن صورتحساب میان دوره برو به این آدرساما بسته 24 ساعته از زمانی که فعال میشه تا 24 بعدش فعاله، یعنی اگر الان ساعت 10 باشه و بسته فعال بشه تا فردا ساعت 10 اعتبار دارهکد:http://217.218.110.147/billing/
همین جا باید از بچه های بازرسی همراه اول تشکر کنم، چون صورتحسابم درست شد.
به روز رسانی شد : آقا حرفمو پس می گیرم، دوباره مبلغ اینترنتم اضافه شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من استفاده کردم اما خیلی قعطی داره..
سلام من امروز بسته يک روزه رو فعال کردم ... سرعتش کم کم 20 کيلو بود ... گاهي اوقات 30 ميرسيد و خيلي کم هم به 45 ميرسيد ...
کلا راضي بودم ... قطعي هم نداشت
سلام دوستان
در حال حاضر بسته 4 شامل روزهای تعطیل میشه یا نه؟
چون به نظرم اومد که توی سایتشون اطلاعات مربوط به بسته 4 رو تغییر دادن و نوشتن: یک ماه از ساعت ۲۳ لغایت ۸ صبح
شامل روزاي تعطيل نيست ...
کلا ارزش نداره یه بار با لود عکس فروم رو باز کردم(پروفایلمو) حدود 2000 تومن برام کم کرد
باید منتظر همراه سوم موند .............
آیا سرعت دانلود به محل سکونت شما هم بستگی داره؟ در چه ساعت هایی سرعت حداکثره؟
آخه توی تالارها کاربران می گن با سرعت 20-30 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کردن ولی من روز چهارشنبه ساعت 11 شب، سرعت اینترنت سیمکارت ایرانسل و همراه اول رو در سایت SpeedTest.net چک کردم. سرعت دانلود ایرانسل دفعه اول 0.05Kbit/s یا 6 کیلوبایت بر ثانیه بود، و دفعه دوم (1 ساعت بعد) 0.07Kbit/s یا 9 کیلوبایت بر ثانیه. سرعت دانلود همراه اول هم 0.09Kbit/s یا 11 کیلوبایت بر ثانیه شد.
البته من فعلا هیچ بسته ای رو فعال نکردم و فقط سرعت GPRS موبایل رو در حالت عادی چک کردم. ضمنا موبایلم هم Edge رو ساپورت می کنه هم 3G. یعنی محدودیتی از این نظر نیست.
آخه این چه وضعشه! من کلآ یه بسته 1 و 4 خریدم که باید 4تومن هزینش باشه،در صورتی که می بینم الان 16 تومن تو صورتحساب پایان دوره 89،2 برا اینترنت زده و تو میان دوره تا چند روز پیش 4 تومن بود و الان دیدم که 8 تومن شده! در حالی که تو این چند روز 1 دقیقه هم وصل نشدم به اینترنت مزخرفشون!
یکی به من بگه من باید چی کار کنم؟
برای k970 چطور میشه فعالش کرد؟ تنظیماتش رو بگید ممنون میشم:40:
اقا کلا بیخیال همراه اول بشین سر کاری از هر 100 نفر یکی جی پی ار اس فعال میشه اونم با سرعت افتضاح....
من چرا پست میزنم پاک میکنید !!!
فقط سوال کردم !!!!!!!
گفتم این بسته نامحدود واقعا نامحدوده ؟
چطوری میشه ازش روی کامپیوتر استفاده کرد ؟ روی لپ تاپ ؟
این داستان سوختن ال سی دی و سیم کارت چیه ؟ راسته ؟
من می خواستم بسته 1 ماهه رو دوباره فعال کنم اما مسیج میده شما دارای بسته ی نامحدود نمی باشید!!
چرا؟
چرا وقتی از طریق سایت همراه اول میخوام بسته 1 رو فعال کنم مینویسه متاسفانه در هنگام انجام درخواست شما خطای غیرمنتظره ای روی داد. لطفا دوباره تلاش کنید. ؟؟؟؟؟
چند بارم امتحان کردم همش همین ارور رو میده !
از طريق ارسال اس ام اس به 8080 اقدام کن توي متنشم عدد 1 رو بنويس
اگه گوشیت نوکیا باشه با نرم افزار PC Su... با کابل میتونی اینترنت رو روی کامپیوتر وصلکنی.نقل قول:
دوستان لطفا کمک . هر ماه داره برام 9000 تومان بدون اینکه بخوام هزینه توی قبض حساب میکنه . چکار کنم دارم ورشکست میشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllll llllllllllppppppppppppppppp
دوستان از طریق اس ام اس چطوری میشه جی پی آر اس را غیر فعال کرد ؟
به شماره 8088 عدد 5 فرستادم گفت که gprs شما غیر فعال شد . یعنی دیگه 9000 تومان اینترنت توی قبض نمی آید ؟
یا اشتراک همچنان پابرجاست ؟ و فقط gprs غیرفعال شده ؟
آقا این همراه اول درگیره ها !!! من گزینه 4 رو واسش فرستادم ... یه SMS فرستاده میگه بسته شماره 1 برای شما فعال شد !!!
من دو دوره ی یک ماهه،یک دوره ی هفتگی و سه تا روزانه فعال کردم از طریق سایت و مشکلی هم نبود!