بچه ها اگر فيزيك 9.5 بشم 10 ميدن؟؟؟:31:
فكر ميكردم 18-17 ميشم.خدا كنه خوب صحيح كنه.خوب صحيح كنه شايد 16 بشم.بد صحيح كنه 14-15
Printable View
بچه ها اگر فيزيك 9.5 بشم 10 ميدن؟؟؟:31:
فكر ميكردم 18-17 ميشم.خدا كنه خوب صحيح كنه.خوب صحيح كنه شايد 16 بشم.بد صحيح كنه 14-15
جزوه که نهنقل قول:
ولی خب من تقریبا در طول سال عربی را خوب خوندم
تقریبا مشکلی با قواعد اینا ندارم
یه مرور به ترجمه بندازم عربیم تمومه
با معدل 18.70 تا 18.90 دیگه امیدی به رتبه زیر 2000 تو کنکور هست؟
کسی را میشناسم که با معدل15 رتبش500شدنقل قول:
خيلي ها معدلشون حتي حدود پونزده شده . رتبه هاي خيلي عالي آوردن مثلا ششصدنقل قول:
اگه بخاطر زیاد نویسی نمره کم نکنن 20 میشم فیزیکو.من حتی برا سوالای 0.25 نمره ای هم 2خط دلیل مینوشتم
وای بعدیو بگو...عربی
سایتیک جزوه خلاصه عربی گذاشته ولی خودم دان نکردم ببینم خوبه یا نه.کد:http://www.mjbkonkoor.blogfa.com/
پیشنهاد خودم گاج سبزه
یکی از دوستای من با معدل کتبی17.30 تو رشته ریاضی ،رتبه 76 تجربی شد!!!نقل قول:
زیاد ربطی به این معدل نهایی نداره اگه درصدای کنکورت خوب باشه
نقل قول:
معدل چه دخلی به کنکور داره؟؟؟
چرا اینجا همه اینقد درس خونن؟؟:18:
شما واقعا اینقد درس میخونین یا بلف میکنین؟؟؟؟؟
کم کم دارم از خودم نا امید میشم :9::23:
درود خدمت دوستان عزیز.
کورش هستم و رشته ی تجربی.
سوال در مورد عربی دارم:
- برای اعراب و ... عبارت "یا مصطفی" باید چی بگیم؟ (مصطفی اعرابش تقدیری هست و منادای علم محلی)
- در "یا ایها الطالب" ، "ایـ" منادای نکره مقصوده هست و مبنی بر ضم و محلا منصوب یا چیز دیگه ای؟
پیـــروز باشید.
تو واقعا نمیدونی معدل امتحان نهایی 15 درصد تو کنکور تاثیر داره !!؟نقل قول:
سلام بچه ها
من فکر کنم بدترین امتحانی که نوشتم همین فیزیک بود
بالاخره او هم دماست یا هم فشار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
فرآیند هم فشار بود .
معنی این چی میشه؟:(درس ششم عربی ۳-ص ۸۶)
فهو ان زاد مع الشیب نقص
=====================
در ضمن اینجا مدیر داره که فکر بکنم به تاپیک ها سر بزنه. اگر کسی هم کسی رو گزارش کنه به خاطر ترسیدن از زدن بعضی سخنان نیست به خاطر ترسیدن از رفتن رو هوای انجمن هست.
============================
در ضمن دوستانی که تقلب می کنند:
همه در همه ی حورزه ها امکان تقلب ندارند.همه جا هتل نیست.همه جا دوست و آشنا نیست. همه جا کنار آدم زرنگ نیست و ...
شما هم که تقلب می کنی زحمت نکشیده تراز ۱۵ درصدت میاد از تقلب نکرده میره بالا. رتبه هم به همین صورت کمی تاثیر می گزاره و در نهایت همه به حقشون نمی رسند و شما با تقلب دارید به صورت وحشتناکی حق بقیه را می خورید. با این که ۳ تا امتحان مونده ولی باز هم سعی کنید این ۳ تا رو حداقل رعایت کنید.
کسانی هم که به گناه و ... اعتقاد دارند باید بدونند که شغل و پول به دست آمده از تقلب حرام است.مثلا شغل و پولی که از رتبه کنکور و به تناسب از دانشگاه و رشته تون به دست می آورید.
که اگر (مدت عمر) با پیری زیاد شود، نقصان و کاهش می یابد!!نقل قول:
معنی این چی میشه؟:(درس ششم عربی ۳-ص ۸۶)
فهو ان زاد مع الشیب نقص
دوستان اگه کسی نتونست درسی رو پاس کنه ، کلاس های تابستون ضروری هست ؟
اگه درسی رو خرداد پاس نکنی می ره واسه شهریور که می تونی یا بری کلاس یا بدون رفتن کلاس فقط بری امتحان بدی.نقل قول:
اگه کلاس تابستونه بری بهت نمره مستمر می دن که اگه بتونی با معلم کنار بیایی (:31:) بهت مستمر 19 یا 20 بده توی شهریور با 7.5-8 قبول می شی. :27:
اما اگه کلاس های تابستونه رو نری نمره مستمر بهت نمی دن واسه همین تو شهریور باید 10 بگیری تا قبول شی. :46:
گرفتم ، ممنون :40:نقل قول:
فقط یه سوال نحوه ی محاسبه ی قبولی چطوره ؟
یعنی میانگین مستمر با امتحان رو میگیرن یا چی ؟ !!!
ساعت 00:00
خدا كنه آسون بدن.خيلي اين عربي بي همه چيز سخته.:19:
نقل قول:
اونو میدونستم:31:
تموم شد!:26::34::15::25:
راحت شدیم ! ... دیگه 2 تای دیگه چیز سختی نیستن ! ...
1.00 غلط دارم !!! ... آزمون خوبی بود ! ...
از نظر سختی اگر ۵ از ۱۰ متوسط باشد من ۶.۵ شاید هم ۷ می دهم.
نهایی باید این طور باشد.
(عجب سخن گفتنی!)
امتحان چطور بود؟ نمیخوام جو بدما ولی به نظر من از دینی هم سختتر بود. این بدترین امتحانم بود. تازه یه چی بگم کف کنید من قواعد عربی 1 و 2 رو خوندم! با این حال... .
حالا که کلید نیومده ولی فکر کنم 16 بشمم :41:
کلید کی میاد؟
امتحان خیلی آسونی بود ، یعنی اونایی که خوندن باید بالای 18.5 بشن .
من کلن متن درسارو یک بار خوندم اونم سر سری و قواعدو + قسمت کلمات امتحانات نهایی قبل : ذی
امیدوارم 17.0 بشم ولی گویا بین 15 و 16.5 میشم . ( 15 بدترین حالت )
=
شیمی !!!!!!
امتحان خدايي خيلي متفاوت با سالهاي پيش بود.و شايد بشه گفت سختتر.من ديشب از خودم خرداد 88 و 87 رو امتحان گرفتم.تقريبا 19 شدم.ولي اينو فكر كنم 17-18 بشم.نقل قول:
واقعا تو عربي از همه مون انتقام گرفتند :41::19::2:
من عاشق شيميم . شايد به خاطر معلمم خوبمون باشه.ولي خيلي دوسش دارم.تاحالا نمره زير 18 نداشتم.فقط ميخوام 20 بگيرم.20-20-20
زبانم ميشه 18-17 گرفت.
بعدشم:26::26:
منم به نظرم خوب نوشتم حالا باید بررسی کنم
منم به شیمی خیلی علاقه دارم حتی اگه به خاطر معلممون هم که شده باید 20 بشم
آخه دبیرمون واقعا زحمت کشیده
شیمیم همیشه بالا 18 بوده(الیته امتحان های دبیرمون در حد المپیاده) و تو کانون هم همیشه بالای 80 % میزدم
امیدوارم 20 بشم
پروردگارا متشکرم که ما رو از عربی دور کردی لا اقل واسه 3هفته
میگم این سوال 10 قسمت ب چی خواسته بود
فوق سخت...ترکونده بودن!
من خودم خوب دادم...بیچاره دوستام که معدلشون 19.5 به بالائه اونا همشون 16 17 میشن!
کلماتش که خشی اصلا یادم نیومد چی چی بود چه برسه به مترادفش!
سوال 5 الف ب چی چی بود داده بودن!!!
الف اگه فعلش رو حساب میکردی 1 میشد ولی اگه از نظر مفعول مطلق نوعی حسابش میکردی 2 میشد!
اگه 5 رو درست زده باشم....19 به بالائم وگرنه 18.5
خطا رو مشخص کنید ، ازون 3 تا دوتاش تو جمله درست بود یکیش غلط .نقل قول:
میگم این سوال 10 قسمت ب چی خواسته بود
بچه ها میگم اگر این عربی رو انتخابی میکردن مثل زبان خارجه ، مثلا میشد بین عربی و آنگولایی و پرتقالی یکیرو انتخاب کرد ! من حتما یا پرتقال بودم یا آنگولا حتی حاظر بودم زمان کلیک قبیله ی کلیک که توی آفریقان رو یاد بگیرم اما عربی نخونم ! ( کلیک یه زبانه مثل زبان پرنده ها با زدن زبون به سقف دهن صحبت میکنن خیلی ردیفه ! )
-
تراز اومیم زیر 4000 ، فقط دینی رو خوب دادم و زبان رو هم 20 میشم همین ، بقیشون رو زیر 17 دادم . : |
!WARNING کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 14 (14 کاربران و 0 مهمان) !WARNING
-
منم همینو اشتباه کردم.ولی بچه ها میگفتن مفعول مطلق نوعی ارجعیت داره به فعل!!!!!!!!نقل قول:
سوال 5 الف ب چی چی بود داده بودن!!!
الف اگه فعلش رو حساب میکردی 1 میشد ولی اگه از نظر مفعول مطلق نوعی حسابش میکردی 2 میشد!
واللا !نقل قول:
ای تو روح عربی و هر چه عربه ...
من خودم عربی هیچ پخی نبودم اینا هم اینقدر سخت گرفتن !!!
حالا اینقدر تقلبی کردم که چشام داره در میاد !
آخرش هم نمیدونم 10 میگیرم یا نه !
خدا کنه که بگیرم !
اگر نگیرم هم کم کمش 6-7 میگیرم و با تک ماده قبول !!!
اما میخواستم کار به اونجا نکشه !!
به هر حال خواستم صد سال سیاه عربی یاد نگیرم که بخوام قرآن بخونم !!!
والا ...
ناخدا جان امضات فوق العدست ، دمت گرم. موفق باشی :46:
فكر كنم بچه ها اكثرا قبول داشته باشن كه شيمي 3 از شيمي 2 آسونتره . امسال من بر خلاف پارسال راستيتش از شيمي لذت ميبرم . دبيرمون هم بسيار دبير نمونه و خوبيه .
از اول سال هر امتحاني ازمون گرفتند . با بي دقتي نمرم شد هجده و برا خودم هم جالبه كه نمره هام همه مثل هم ميشد . بغير از يك بار سه دفعه بعدي همش از بي دقتي خودم ضرر كردم .
سوالات دوقسمتي . يا الف و ب و ج بعد از مطلوب است اوليه خيلي باعث ميشه دانش آموزا بي دقتي كنند . من الان همتون رو انزار ميدم كه حواستون به اين سوالات باشه
ضمنا قسمت هاي مفهومي مثل فصل دو و تا حدودي سه را كه كمتر محاسباتي هستند ياد بگيريم بهتره. مفهومي بخونيم يعني . چون با وضعي كه امسال پيش اومده بعيد نيست شيمي كه هرسال سوالاتي مشخص به دانش آموز ميدادند رو هم بپيچونند
آخه یعنی چی؟جمله اونوقت غلط میشهنقل قول:
منم نمیدونمنقل قول:
آخه یعنی چی؟جمله اونوقت غلط میشه
اگه میشه یکی جواب 5 ب رو با دلیل توضیح بده
اینیکی خیلی تنده ! البته هر کس عقیده ای داره ، با بقیشم موافقم ، امیدوارم هزینه هایی که دادم و دادیم اثر کنه ... که قطعا میکنه اما شاید دیر .نقل قول:
اونوقت به جای اینکه بخواهیم بنویسم : (( محمد بن ابی طالب همچون پدری مهربان با کودکان رفتار میکرد )) و البته پدرانشان را به جرم مسلمان نبودن میکشت و مادرانشان را به جرم بدحجابی سنگسار میکرد !!!
-
:دینقل قول:
ضمن اینکه برادرای ارزشی حتما سریعا برن و گزارش بدن !!!
آخه حرامه که یک محارب و مرتد بخواد بیاد اینجا صحبت کنه ...
ما هستیم ..
-
بنظرم بر عکسه ، امسال یک فصلش کامل فیزیک اونم نه فیزیکی که خوندیم فیزیک به زبان مغولی ف خیلی ضایست ولی من بالای 19 مِشم ! (باید بشم ! )نقل قول:
فكر كنم بچه ها اكثرا قبول داشته باشن كه شيمي 3 از شيمي 2 آسونتره . امسال من بر خلاف پارسال راستيتش از شيمي لذت ميبرم . دبيرمون هم بسيار دبير نمونه و خوبيه .
من که شانس ندارم هر چی بنویسم غلطه!نقل قول:
من 2 زدم