فريم وير 68 براي ايران از طرف شركت مارت ارائه شد
کد:http://mart-co.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83:novatron&catid=39:driver&Itemid=69
Printable View
فريم وير 68 براي ايران از طرف شركت مارت ارائه شد
کد:http://mart-co.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83:novatron&catid=39:driver&Itemid=69
با سلامنقل قول:
1- در حال حاضر فقط 2 مدل 82 و83 موجود میباشد ولی 2 مدل NTR90 و NTD29 از هفته آینده در دسترس خواهد بود.
2- قیمتNTR 83 -- 2850000/ NTR 82--2750000/ NTR90--2200000 ریال میباشد.
3- کلیه مدلها از لحاظ نرم افزاری ساپورت خواهند شد.
چند سوال دیگر راجع به نوواترون داشتم:
1. آیا این مدل ها مثلا مدل 83 دارای هارد از پیش نصب شده هستند؟ اگر جواب مثبت است چند گیگابایت هارد درونش است؟ اگر نیست آیا از قیمتش کاسته می شود؟
2. آیا تمام فرمت های نوشته شده بدون هیچ مشکلی پخش میشوند؟ مثلاً فرمت های رایج HD مثل MKV و TS؟ بدون اما و اگر؟
3. آیا تصاویر تلویزیون دیجیتال بر روی ال سی دی ها برای ارتقاء کیفیت Upscale می شود؟
سلام دوستان
من یه مشکل بزرگ با subtitle از نوع SUB/idx (انگلیسی )دارم که هیچکدوم از فیلم هایی که این فرمت subtitle رو دارند ،subtitleرو نشون نمیده.من خود فیلم رو با دو تا (subtitle(sub ,idx توی یه فولدر گذاشتم.آیا setting خاص دیگه ای باید انجام بدم یا مشکل از دستگاهمه؟
مدل دستگاه NRT83
با سلام دوست عزیزنقل قول:
1- در هیچ یک از مدلها هارد نصب نمیباشد. قیمتها بر اساس بدون هارد میباشد. در مدلهای 82و83 قرار دادن هارد نیاز به هیچ گونه ابزار و یا پیچی نمیباشد.
2- تمامی فرمتها را در حالت استاندارد پخش میکنند. اما در مورد اینکه اما واگر نداشته باشد... چه عرض کنم فکر نکنم که فرمتهای TS که توسط رسیورها ضبط شده باشند را بتواند پخش کند.
3- در این مورد اطلاعی ندارم و باید بپرسم .
با تشکر
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
نقل قول:
با سلام
باید در نظر داشته باشید که نام فایلها هم باید یکسان باشند. اگر مشکل حل نشد لطفاً با من تماس بگیرید.
سوالی داشتم در زمینه پخش عکس بر روی نوواترون. آیا این دستگاه ها دارای قابلیت Slideshow با استفاده از Effectها و جلوه های زیبای تصویری هست؟ یا اینکه نشان دادن عکس ها به صورت اسلاید و پشت سر هم به شکل معمولی انجام می شود؟
ضمنا ممنون می شم لطف کنید در صورت امکان تفاوت مدل های 82 و 83 را ذکر بفرمایید.
راستی در مورد Upscale کردن تصاویر منظورم این است که با توجه به کیفیت پایین حتی کانالهای دیجیتال صدا و سیما، آیا تصاویر این کانال های دیجیتال هنگامی که توسط نوواترون بر روی تلویزیون های ال سی دی اینچ بالا پخش می شوند، آیا کیفیت پایینی دارد یا با بالا بردن کیفیت تصاویر توسط قابلیت Upscale از نوواترون خروجی با کیفیتی را خواهیم داشت؟
نقل قول:
من از تلوزيون ديجيتال استفاده نميكنم ولي يك بار كه استفاده كردم و در تلويزيون بزرگ اينچ ديدم كيفيتش بسيار خوب بود !
با سلامنقل قول:
در مورد سوال شما باید عرض کنم که بله هنگام نمایش عکسها بصورت اسلایدی با افکت براحتی انجام میپذیرد.
دو مدل 82 و 83 فقط در ظاهر با هم تفاوت دارند و در عملکرد کاملاً یکسان میباشند.
در مورد Upscale کردن ، هنگامی که با کابل HDMI کار میکنید کیفیت تصویر در حدود 10 تا 20 درصد بالاتر از کابل کامپوزیت میباشد. اما در این مورد که این عملکرد را دارد یا خیر (Upscal) باید سوال کنم.
جناب Mart-co یعنی فریمور های هر دو یکسان است؟ ومیتوان هردو ستگاه را با یک فایل آپگرید کرد؟نقل قول:
دو مدل 82 و 83 فقط در ظاهر با هم تفاوت دارند و در عملکرد کاملاً یکسان میباشند.
نقل قول:
بله فريم وير هر دو يكسان است
یکی از قابلیت های خوبی که یک HD Player باید داشته باشد این است که بتواند با استفاده از پروتکل های مخصوص شبکه، به مختوای Share شده کامپیوتر ها متصل شده و از طریق شبکه، بتواند فایل های ویدیویی، صوتی و ... که در مدیاپلیر ساپورت میشوند را تحت شبکه پخش کند. مثلا SAMBA یا FTP.
می خواستم بدونم آیا این قابلیت خوب در نواترون وجود دارند یا خیر؟
در زمینه صدای کانالهای دیجیتال هم سوال داشتم، گفته می شد صدا در Firmwareهای اخیر قطع شده است. آیا با جدیدترین فیرم ور این مشکل و همچنین کندی تعویض کانالها رفع شده است؟
سپاسگزارم
امروزه یک مدیا پلیر بدون قابلیت Networking یعنی هیچ.نقل قول:
NTRxx قابلیت اتصال به Lan از طریق کابل و یا Wireless (دانگل جداگانه باید خریداری شود) جهت Media file sharing از طریق Samba-FTP-UPNP-NAS و همینطور اتصال به اینترنت برای به اشتراک گذاشتن و یا دانلود فایل از طریق Torrent و یا برای پخش رادیو اینترنتی و با فرمور جدید قابلیت استفاده سرویسهای مدیاهای اینترنتی مثل RSS news, pickasa,flikr ,Weather و Youtube و بعضی کانالهای ایتنرنتی را دارد. هر چند youtube در ایران در حال حاضر قابل استفاده نیست.
مشکل صدای DTV با firmwareهای اصلاحی مخصوص ایران که از سایت شرکت مارت قابل دریافت است حل شده است
NTR90 با کابل HDMI ارائه می شود؟
در NTR90 می توان وضوح تصویر را به دلخواه رو حالت 576p و 720p ویا 1080p تنظیم کرد؟
شرکت محترم مارت کو
جناب آقای م . ص
با ارائه فیرم ویر جدید هم این مشکلات پا برجاست
1- عدم برنامه ریزی برای ضبط از کانالهای دیجیتال
2- تداخل در خروجی آنتن به وسایل دیگر ( پارازیت )
3- هنگ کردن در تعویض کانال حتی با تحمل کردن 12 ثانیه
4- عدم نمایش زیر نویس ها ( بعضی ها ) فرمت ساب
5- زیر نویس فارسی فقط در زبان عربی درست دیده مشود که در دستگاههای دیگر اینطور نیست
با تشکر از پیگیریتان
با سلام...
مشكل از بين رفتن ليست كانالها كماكان پابرجاست. يعني پيغام (no signal) مي دهد و فقط با ريختن دوباره فريمور حل مي شود. بنده ورژن 64 را ريختم اين مشكل وجود نداشت و فقط در فريمور 67 و 68 اين مشكل ديده مي شود.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
چرا دوست عزیزحروف اختصار، من محسن صوفیان هستم و بیشتر دوست دارم دوستانی که نام من رو میدونن به اسم صدا کنن ، اینطوری دوستانه تره
در مورد معایب :
1- متاسفانه این مشکل برطرف نشده اما طبق آخرین تماس با شرکت این مشکل به زودی برطرف خواهد شد.
2- در مورد این مشکل بیشتر توضیح بدهید ممنون میشوم.
3-تا جایی که من اطلاع دارم این مشکل کاملاً برطرف شده و دیگر این گزارش از طرف دوستان قطع شده . لطفاً کشور خود را ترکیه یا بلژیک بگذارید.
4- برای اولین بار این گزارش از طرف شما اعلام شده احتمالاً فلیل زیر نویس باید ایراد داشته باشد لطفاً یک نمونه را از طزیق همین سایت در اختیار دیگر دوستان و من قرار بدهید تا تست شود.
5-اگر فایل زیرنویس شما بر اساس استاندارد UTF8 باشد حتماً بدون مشکل و بدون نیاز به تعویض زبان اینکار انجام خواهد شد در غیر این صورت شما نیاز به تعویض زبان خواهید داشت . تا جایی که من اطلاع دارم در بقیه مدلها هم اکثراً پشتیبانی نمیشوند اما آنهایی هم که پشتیبانی میکنند فقط UTF8 قابل اجرا میباشد .
لطفاً موارد فوق را اعمال کنید و در صورت ادامه داشتن حتماً با من تماس بگیرید.
با تشکر از شما
دوست گرامینقل قول:
منظور شما این است که پس از ریختن Firmware 68 قادر به دریافت کانالها نیستید یا منقطع میباشند؟ اگر منقطع میباشند در چه زمانهایی؟ آیا همیشه اینطور میباشد؟ چون این گزارش را تا کنون نداشتیم ممنون میشوم دستگاه را برای تست به بخش فنی ما هم نشان دهید. من منتظر تماس شما هستم.در ضمن طی تماسی که با شرکت داشتم بر خلاف ادعای دوستی که دستگاههای Cinepax را وارد کرده اند این دستگاه متعلق به شرکت نواترون نبوده و نرم افزارهای این شرکت قابل اجرا بر روی آنها نمیباشد. لطفاً در این زمینه دقت نمایید.
طبق مذاکرات صورت گرفته با شرکت اصلی احتمالاً از این به بعد کلیه محصولات نواترون با کابل HDMI عرضه خواهند شد. خبر قطعی در هفته آینده اعلام خواهد شد.نقل قول:
بله امکان تغییر وضوح تصویر وجود دارد . بزودی مقایسه کاملی بین این دو دستگاه را نموده و ارائه میکنم.
نقل قول:
سلام و تشکر برای راهنماییتون
برا اعضا p30world تخفیف قائل می شوید؟
:20:
آقا بلاخره قیمت ها چی شد
هارد داره یا نه ؟
برای خرید یک MEDIAPLAYER بهترین مدل چیه ؟
اتصال به شبکه یعنی چی؟
من ----- HD دارم
فایل ها با پسوند TP0 ضبط می کند
آیا قابل پخش هستند؟
مشگل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] T حل شد که شطرنجی بود؟
نقل قول:
با تشکر از پیگیری شما
در مورد مشکل تداخل نتن
موقعیکه آنتن هوایی به دستگاه وصل میشود و میخواهیم از خورجی آنتن پشت دستگاه به تلویزیون بدهیم
کانالهای تلویزیون کلا همه دچار یکسری اختلال میشوند یا بصورت برفک و یا بصورت پرده کج و معوج میشوند
که با خاموش کردن دستگاه هم چی درست میشود
در ریسیور هم همینطور اکثر کانالهای ضعیف پارازیتی مشود
در مورد 4 و 5 هم نمونه برای شما در سایت قرار میدهم
با سلامنقل قول:
- در اينكه دستگاه نواترون است شكي ندارم .
- وقتي فريمور 67 و 68 ريخته ميشه كانالها سرچ مي شوند و پيدا مي شود و درست كار مي كند اما پس از چد بار خاموش و روشن شدن دستگاه پيغام No Signal مي دهد و حتي امكان سرچ مجدد هم نيست چون ظاهراً ليست فركانسي وجود ندارد كه سرچ كند. و فقط با ريختن مجدد فريمور امكان سرچ مجدد وجود دارد اما مشكل حل نمي شود. الان فريمور 64 ريختم در اين زمينه مشكلي ديده نمي شود و فقط مشكل هنگ كردن هست.
و اما مشكلات ديگري هم هست كه شايد ساير دوستان هم برخورده باشند.
- با آمدن برق دستگاه روشن مي شود.
- وقتي خروجي AV را روي 1080p و فركانس 50 يا 60 مي گذارم تصوير تلويزيون قطع و وصل مي شود مثلاً 1 دقيقه تصوير دارم و مي رود و دوباره مي آيد. اما وقتي در حالت 1080i مي گذارم و 24P را روشن كرده و فيلم 24P پخش ميكنم اين مشكل وجود ندارد. بنده احتمال مي دهم مشكل از TV باشد (شارپ 42 سري M66A). از دوستان اگر كسي امكانش را دارد تست كند تا اگر مشكل از TV باشد قبل از پايان زمان گارانتي ببرم بره تعمير چون توي كاتالوگ TV نوشته 1080p با فركانش 50 و 60 هرتز روي HDMI ساپورت مي شود كه بنده هم از كابل HDMI استفاده مي كنم.
*سوال:
** برخي از دستگاه ها با استفاده از كابل HDMI كنترل دستگاه هاي مختلف را با هم سينك مي كنند. آيا اين قابليت در NTR82 وجود دارد؟ اگر بله چگونه مي توان فعال كرد و كد ريموت را به آن داد؟
میگم این نواترون هم بر عکس قیمتش تو زرد از آب در اومد ! :18:
با سلام دوست عزیزنقل قول:
در مورد مشکلی که شما در مورد Firmware جدید دارید من با سایر دوستان هم مشورت کردم و با این مشکل برخورد نکردم بسایر سپاسگذار خواهم بود اگر دستگاه را برای تست به بخس فنی ما ارجاع بدهید تا در آنجا تست شود . برای تنظیم گزارش خطا.
در مورد روشن شدن دستگاه در صورت قطع و وصل شدن دستگاه ، به شرکت منتقل شد و جواب آن متعاقباً اعلام میگردد.
با سلامنقل قول:
لطفاً بفرمائيد به چه طريقي به شما برسونم و در ضمن اين دستگاه گارانتي مارت نيست. يعني آرمي، لوگويي از مارت ندارد. آيا مشكلي نيست؟
در مورد سينك شدن كنترلها و همچنين اشكال در حالت 1080p كماكان منتظر راهنمايي هستم.
از توجه شما متشكرم
نقل قول:
با نصب فریمور 68 باز هم مشکل جلو و عقب بردن فایل رکورد شده با بیش از 2X همچنان پابرجاست البته در فریمور 67 هیچ مشکلی نداشت امیدوارم این نقیصه هم بعلاوه برنامه ریزی ضبط زمانبدی شده از قبل، و روشن شدن خود به خود دستگاه در حالت استنادبای در هنگامی که برق شهری قطع و وصل می شود برطرف شود البته اگر هم می شد در کادری که اطلاعات کانال را نمایش می دهد زمان تنظیم شده درست نمایش دهد خیلی خوب بود چرا عملا وقتی که در تنظیمات دستگاه زمان را تنظیم می کنیم هنگام نمایش کادر حاوی اطلاعات شبکه، زمان دیگری را نمایش می دهد که جای تعجب دارد!
از مدیریت محترم شرکت مارت رایانه می خواهم این موارد را پیگیری کند.
ضمناً از دوستان دیگر می خواهم بپرسم فایل فیلم های DVD را به چه صورت در هارد ذخیره می کنند. عیناً فایل را در هارد اکسرنال گپی می کنند و یا به صورت image iso ذخیره می کنند. اگر که به صورت ایمیج ذخیره می کنند به چه شکل و با چه نرم افزاری این کار را انجام می دهند من خودم یک فیلم DVD را با نرم افزار NERO به صورت ایمیج در آوردم ولی دستگاه آن را نشان نداد. لطفاً راهنمایی کنید.
با تشکر
با سلامنقل قول:
همانگونه که حدس میزدم این دستگاه نباید نواترون باشد. در ابتدا شرکت دیگری اقدام به وارد نمودن این سری از دستگاهها که متعلق به نواترون نمیباشد نمود که با پیگیری که انجام شد اقدام به عوض نمودن مارک آن همانگونه که گفتم نمودند. تمامی دستگاههای متعلق به این شرکت دارای کارت گارانتی و هولوگرام میباشند.
در مورد سینک شدن کنترلها فعلاً کاری نمیتوان کرد چون فقط با بعضی از رسیورها این مشکل وجود دارد. در مورد 1080P آیا منظور شما همان فیلمهای BBC Planet میباشد. دوست عزیز بابک زحمت کشیده و شرح کاملی از این بابت نوشتند و من امروز با اطمینان خاطر ( چون تقریباً تمامی مدلهای موجود بازار تست شده ) میتوانم بگویم کلیه مدیا پلیر هایی که از چیپ RTL1283 استفاده میکنند این مشکل را دارند.
با سلامنقل قول:
مشکل زمان بندی در firmware جدید که فرا در اختیار قرار میگیرد بر طرف خواهد شد. در مورد روشن شدن مجدد دستگاه هنوز جوابی دریافت نگردیده اما پیگیری خواهد شد.
باری دیدن فیلمهای DVD هم میتوانید آنها را بصورت کامل کپی نمایید هم image تهیه کنید . در صورتی که پسوند فایل شما پس از گرفتن image از روی آن iso نباشد کافی است در داخل ویندوز آن را به iso. تغییر دهید. این دستگاه تنها قادر است که پسوندهای iso. را بخواند.
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
با سلام
راهنمای استفاده از سیستم IMS بر روی سایت مارت قرار گرفت.
نقل قول:
با سلام وتشكر از ارتباط مستمر شما به اطلاع ميرساند سايت مارت مشكل دارد
با سلام و تشکرنقل قول:
اینکه دستگاه دارای هولوگرام شرکت مارت نباشد به این معنی نیست که نواترون نیست. بلکه وارد کننده اش احتمالاً شما نیستید. بنده بعداً عکسهایی از دستگاه (از برد داخل و ظاهر) اینجا قرار خواهم داد.
در مورد 1080p منظور فیلمهای BBC Planet Earth نیست و آن مطلب مورد اشاره شما را خوانده ام. مشکل وقتی است که Setting مربوط به TV OUT دستگاه را روی 1080P قرار می دهم. همانطور که گفتم هنوز نمی دانم مشکل از TV است یا دستگاه. که اگر جنابعالی یا سایر دوستان زحمت تست این حالت را بکشید ممنون خواهم شد تا اگر مشکل از TV باشد سریعاً از طریق گارانتی اقدام کنم.
آقا محسن صوفيان سلام
من روز پنجشنبه يه دستگاه nrt83 از شما تهيه کردم که احتمالاً به خاطر داريد که wifi usb dongle هم از شما گرفتم تونستم با لپ تاپ شبکه برقرار کنم ولي متأسفانه فايلهاي با حجم بالا 2 gig رو نمي تونه از شبکه بخونه و از من net username و net password مي پرسه که هر کاري کردم login fail ميده لطفاً راهنمايي کنيد ؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما چک بکنین ببینین work group را درست تنظیم کردید یا خیر. در صورت درست بودن ، در صورت درخواست مجدد ،اگر در ویندوز کامپیوتر خود user تعریف کرده اید آن را بنویسید وگرنه Administrator را وارد کنید و در صورتی که پسورد نذاشته اید جای آن را خالی بگذارید.
جناب آقای صوفیان
سلام
میخواستم بدونم این مشکلات فقط در دستگاهی که به ایران میاد هست یا نه
کی منوی فارسی و بقیه مشکلاتش حل میشه
خیلی داره اذیت میکنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم اکثریت مشکلات دستگاه بجز زمان بندی ضبط از روی تلویزیون باید مرتفع شده باشه ممنون میشم در جریان مشکلات شما هم قرار بگیرم .
سلامنقل قول:
حق با شما میباشد تنها داشتن گارانتی مارت و یا هولوگرام دلیلی بر اصل یا تقلبی بودن دستگاه نمیباشد . اما شباهت هم نمی تواند دلیلی بر اصلی بودن باشد . من تنها یک سوال دارم اگر آن دوست دیگری که شما از ایشان این دستگاه را تهیه نمودید ( شرکت گارانتی کننده ) که هم شما ایشان را میشناسید و هم من ، جنس ارجینال تهیه میکرد و کالایشان هم اصل بود چرا اقدام به تعویض نام کالای خود نمود و همان کالا را با عنوان دیگری ( CinePax ) نمود. و چرا این کالای جدید هم جعبه و هم خود کالا اقدام به کپی برداری از نمونه اصلی یعنی همان نواترون نموده. در هر حال بنده خدمت شما گفتم این مشکل انحصاراً مربوط به شما میباشد و بنده هم در خدمت هستم دستگاه را بیارید تا برای شما چک کنیم و در صورت امکان ایراد آن را برطرف کنیم. این مشکلی که شما دارید مربوط به نرم افزار جدید نمیباشد.
با سلام خدمت مهندس صوفیان نمایندگی محترم مارتنقل قول:
بر خلاف فرمایش جنابعالی ، معتقدم که مشکلات و کاستی های این دستگاه خیلی بیشتر از زمان بندی ضبط می باشد ، شما می توانید با مرور صفحات قبلی این فروم به راحتی فهرستی از مشکلاتی را که توسط دوستان ارایه شده است را یادداشت نموده و همانطور که قبلا نیز پیشنهاد داده بودم در قالب جدول زمانبندی در جهت رفع آن اقدام فرمایید . به منظور یادآوری بخشی از مشکلات و کاستی های دستگاه نواترون با فریمور 68 را که خود تجربه نموده و بارها به شما زحمت داده و تلفنی و حضوری منتقل نموده ام را فهرست می نمایم :
1- هنگ کردن : هنگ کردن های نابهنگام که البته نسبت به نسخه قبلی کمتر شده ، اما روزی چندبار گریبانگیر بنده است .
2- زمانبندی ضبط از تلویزیون : که نیاز به توضیح ندارد و از نسخه بعد از 59 کار نمی کند .
3- پخش فایلهای TS : فایلهای ضبط شده توسط خود دستگاه در هنگام پخش ، نمیتوان از سرعت 2X بالاتر استفاده کرد .
4- کلید Sleep : درزمان استفاده از Sleep با زدن مجدد کلید Sleep بجای نمایش باقیمانده زمان تا خاموش شدن دستگاه ، زمان Sleep ریست شده و از ابتدا محاسبه می شود .
5- Info bar : تاخیر در رفتن منوی اینفوبار در زمان تعویض کانال تلویزیون که خیلی آزاردهنده است (12 ثانیه)
6- خروجی صدا : خروجی صدای دستگاه نسبت به دستگاههای مشابه بسیار ضعیفتر است .
7- خروجی آنتن آنالوگ : خروجی آنتن آنالوگ دستگاه در زمان روشن بودن همراه با پارازیت شدید است و عملا قابلیت ضبط شبکه دیجیتال و تماشا کردن کانال دیگر از طریق خروجی آنالوگ را غیرممکن می سازد ( نمونه عکس های گرفته شده قبلا ارسال شده است ) .
8- رنگ زیرنویس : بعلت سفید بودن رنگ زیرنویس در بسیاری از فیلمها تشخیص و خواندن زیرنویس مشکل است و امکان تعویض رنگ زیرنویس نیز در Setup دستگاه پیش بینی نشده است .
9- زیرنویس SRT : عدم پخش زیرنویس فارسی با فرمت ANSI .
10- فرمت WMV : عدم پخش فایلهای با فرمت WMV .
11- فولدر IMS : عدم نمایش فولدر IMS روی صفحه LCD دستگاه .
12- مشکل فایل منیجر : هنگام کپی کردن فایل در مرتبه اول پس از انتخاب فایل و تعیین مقصد ، دستگاه ریست کوتاه شده و به منوی اصلی می رود .
13- مشکل ساعت : علی رغم تنظیم تایم دستگاه اما در منوی اینفوبار ، زمان نمایش داده شده با اختلاف +3.5 ساعت نمایش داده می شود .
14- برق رفتن : در هنگام قطع برق و آمدن برق ، دستگاه بطور خودکار روشن می شود و این مشکل در هنگاه سفر و ... موجب روشن ماندن زیاد دستگاه خواهد شد .
نقل قول:
ok
من هم با مشکلات و ایرادهایی که دوست عزیزمان به آنها اشاره کرده است موافقم . و خواستار پیگیری برای رفع آن ها، توسط نمایندگی مارت رایانه از شرکت IAMM در جدول زمانبندی شده حداکثر یکماه هستم.
نقل قول:
با سلام
با تشكر از شما
كليه مشكلات بالا مورد تائيد است . متاسفانه!
نقل قول:
با تشکر کلیه مشکلات مورد تایید است
و ایراد فقط و فقط از دستگاه و نرم افزار میباشد
مشکل از مصرف کننده و به اصطلاح یوزر نمیباشد.
به دنبال انداختن مشکل به گردن دیگران نباشیم
فقط به دنبال حل مشکل باشید
یا ایمیل سایت سازنده رو بدهید تا تمامی دوستان جداگانه مکاتبه کنند .
با تشكرنقل قول:
اين دستگاه داراي گارانتي نيست و از يك مغازه اي در طبقه همكف پاساژ ايران خريدم. فروشنده هم ظاهراً هيچ اطلاعاتي نداشت.
ضمن تشكر دستگاه را با هماهنگي قبلي خدمتتان مي آورم.