دوستان ! سلام
آموزش تصویری پرینتر سامسونگ3201g راخواستم خیلی گشتم نبود حتی چند بار دوستان نوشتندولی کسی جواب نداد خواهشاً وبرادرانه اگر کسی بلده توضیح بده !!!!!!!1:n16::n12::n16:
Printable View
دوستان ! سلام
آموزش تصویری پرینتر سامسونگ3201g راخواستم خیلی گشتم نبود حتی چند بار دوستان نوشتندولی کسی جواب نداد خواهشاً وبرادرانه اگر کسی بلده توضیح بده !!!!!!!1:n16::n12::n16:
سلام.
(امیدوارم بالاخره یکی پستهای این تاپیک رو جواب بده!)
من مشهد هستم....
1. تونر برای HP P1006 از کجا بگیرم؟ چه نوعی؟
2. استفاده از دمندهی هوا و گریس هادی الزامیه؟ چیز دیگهای نمیشه بهجاش استفاده کرد؟
اگر 2 تای بالا رو نمیدونید، حداقل یک مرکز معتبر و کاردرست! توی مشهد معرفی کنید برای شارژ P1006. جایی که قبلاً دادم شارژ کردن پودرش خوب نبود الان کمرنگ میزنه...
ممنون.
پودر تونر کرونا بخر. می تونی از تهران هم تهیه کنی برات ارسال می کنن. نیازی به دمنده و گریس هادی هم نیست. ولی باید تمیز کار کنی و به نظر من گریس هادی مضر هم هست.
خواستی یه سرچ تو اینترنت بکن تونر کرونا رو پیدا می کنی. Corona toner
سلام آموزش شارژ تونر کانن مدل i-SENSYS MF4010 رو میخوام و این که چه پودری خوبه ازش استفاده کنم و در کل برای شارژش گیریسی چیزی هم اگه نیاز داره بفرمایید ممنون میشم .الان گوشه کاغذو تا حدی سیاه میکنه.
میخوام باز کنم تمیزش کنم اما گفتم اول آموزشش رو ببینم ممنون از توجهتون!!!!!!!!!!!!!!:n17::n16:
آقا کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
تونر رو پیشنهاد می دهم تونر کرونا بخری. نیازی به گریس هم نیست. اگر کاغذت هم سیاه می شه یه قطعه ای معیوب شده . عکس پرینت رو بگذار تا بهت بگم کدوم قطعه است.
نیازی نیست که کارتریج رو باز کنی تمیز کنی فقط شارژ کن. آدرس ایمیلتو بده تا برات اموزشش رو ایمیل کنم.
منو مچل کرد ید با این سایتتون اول که اجبار ثبت نام بعد url یه سایت دیگه و register اون یه عکس انیمیشن گذاشتن این قدر سخته؟
بعدم ادرس ها ............. اخ خدایا چقدر سر کار بودن و علاف بودن سخته.
ادرس ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام و خسته نباشید
چطور میشه این فایل های آموزشی را باز کرد (دانلود کرد ) و دیگر اینکه چگونه میشود تشکر کرد هیچ گزینه ای وجود ندارد
قبلا از راهنماییتان تشکر میکنم :n16:
دوست گرامی اگر منظورتون کار با پرینتر هست کپی ،اسکن و پرینت و این جور چیزا که چیزی نداره .!!!!!!!نقل قول:
اگر آموزش شارژ کارتریجش رو میخواین با VPN به این سایت مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا لطف میکنی اموزش تصویری شارژ کاتریج hp1212 را بزارید
خیلی ممنون میشم
نقل قول:
سلام امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد.
اقا لطف میکنی تو سایت اپلود کنی یا یه جای دیگهنقل قول:
چون من به فیلترینگ دسترسی ندارم
خیلی ممنون میشم..من هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم
اقا یه نفر این ویدیو تو سایت اپلود کنه من به فیلترینگ دسترسی ندارمنقل قول:
خدا خیرتون بده
پس كو اموزشش/اينجا كه چيزي نيست.
یوتیوب فیلتره:n03::n03::n03: جای دیگه آپلود کنید لطفا
نقل قول:
ف یلت ر ش ک ن عزیز
:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا برای من ارسال کن یه دنیا ممنون
hp1212 بدون باز کردن کاتریج چطوری تونر رو بریزم داخل کاتریج؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا برای من ارسال کن یه دنیا ممنون
hp1212 بدون باز کردن کاتریج چطوری تونر رو بریزم داخل کاتریج؟؟؟
آموزش شارژ کارتریج پرینتر 4870dn کنون رو هم اگر ممکنه بزارید
من کارتریجم رو داده بودم بیرون شارژ کرده بودن
دفعه ی بعدش خودم شارژ کردم
ازونجا که فکر میکنم نوع و سبک رنگ ها تو این دو مرحله شارژ فرق داشت کیفیت پرینت به شدت اومده بود پایین و رنگ ها غیر واقعی بودند.بعد بردم دادم با شستشو درستش کردن و مجدد شارژ کردن
میخواستم بدونم این شستشوی داخلی کارتریج به چه صورته و خودمم میتونم انجام بدم؟
اخه الان رنگ هام رو دستم باد کرده :n15:
دستگاه پرینترت چی هست و کارتریجت چی هست؟نقل قول:
کارتریج ش هم فابریک خودشه(لازمه حتما اسمشو بگم؟چون الان دسترسی ندارم:n03:)
اما اگر مهمه شب نگاه میکنم میگم:n01:
نوع دستگاه : SAMSUNG SCX-4300 کارتریجش هم فابریک خودشه و 2سال به صورت معمولی و بدون مشکل کار کرده اما ...
دوستان کارتریج من مشکلی نداشت فقط پودرش کم شده بود
بازش کردم و کل درام رو با الکل پزشکی تمیز کردم بعد پودر ریختم بعد بستمش
الان وقتی پیرینت میکنم بعضی از جاها رو پرینت نمیکنه
مثلا بعضی از متن ها و کلمات کمرنگن یا نیوفتادن
دانلود نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنون
من یه p50 دارم دو رنگش نمیزد خیلی هزینه کردم و خیلی جاها بردمش ولی نشد . یه سایت پیدا کردم و مشکل و بهش گفتم سه سوت پرینترم درست شد .
با سلام کارتریج پرینترم یه سیاهی فجیعی روی کل صفحه میندازه و متن رو هم اینقدر کم رنگ میزنه که قابل خوندن نیست در حالی که تونر هم داره
مشکل از کدام قطعات کارتریج میتونه باشه ؟
اموزش سامسونگ 2160 کجاست؟
با سلام
گريس هادي چي هست كه تو شارژكارتريج زده بايد به قسمت فلزي درام ماليده بشه؟
از كجا ميشه خريد؟؟
تشكر...
نیاز به این گریس نیستنقل قول:
میتونی بدون اون انجام بدی
اگر بود بزن ولی فکر نکنم به راحتی گیر بیاری
یه نمونه پرینت تو بگذار مدل دستگاه هم بنویس چی هست.نقل قول:
سلام، من نتونستم این آموزشها رو دریافت کنم یا حتی ببینم! نمیدونم مشکل از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید.
با درود به همه دوستان من تازه عضو شدم و مشکلی که دارم . یک دستگاه کپی شارپ arm236 دارم .که نمیدونم که در هر بار شارژ کارتریچ باید چقد از تونر رو پر کنم یعنی چند گرم ؟اگه اطلاعات دارید کمکم کنید
سلام
میشه طرز شارج و تعویض چیپ ست پرینتر اچ اپی 175 nw رو آموزششو قرار بدید
ممنونم
سلام
من یک پرینتر سامسونگ مدل scx-3200 دارم که دو سال پیش تونر کارتریجش تموم شد
همونطور که میدونید برای شارژش باید یا چیپستش رو ریست کرد یا با یک روش دیگه کاری کرد که پرینتر دیگه کاری به چیپست نداره و میشه بدون چیپست از استفاده کرد
من هم طبق آموزش، روش دوم رو انجام دادم و پرینتر بدون چیپست کار میکرد تا اینکه یک دفعه که چاپ کمرنگ شده بود با ریختن تونر مشکل حل نشد و برادر برد نمایندگی تا کارتریجش رو عوض کنن
حالا دوباره شارژ کارتریج تموم شده ولی این دفعه به جای اینکه اولش کمرنگ چاپ کنه؛ کلاً دیگه چاپ نمیکنه!
اون روش قبلی رو دوباره انجام دادم ولی درست نشده و چراغ led قرمز میمونه
من فکر میکنم که نمایندگی یک کاری کرده که دیگه نشه کارتریج رو شارژ کرد و هر دفعه مجبور بشیم عوضش کنیم!
درسته؟ اگه اینطوره آیا راهی هست که کار اونا رو بی اثر کنم و مثل اولش کنم؟
با سلام و خسته نباشید لطفا نحوه آموزش تصویری شارژ کردن کاتریج HP Laser Jet P1006بفرمایید اگر فارسی باشد بهتره با تشکر
09123940247
یه پیغام بگذار تو یاهو
تا برات بفرستم
دوستان من کارتریج سامسونگ مدل scx-2400 رو برای اولین بار دادم شارژ کردن الان که تو دستگاه میزارم میگه کارتریج رو تو دستگاه بزار با اینکه من اینکارو کردم بردم پیش طرف میگه من شارژش کردم ولی این سامسونگ ها چیزهای مزخرفین از چیپش هست و ما هم خرابش نکردیم ببر نمایندگی یا بگو ریست کنن یا عوض کنن.حالا من موندم لطفا راهنمایی کنید بدجوری گیر کردم
ببخشید3400 نه 2400
خوب چیپش رو عوض کن
اون موقع که می گیم سامسونگ نخرید که گوش نمی دید می رید می خرید. حالا مشکلی نیست برو چیپش رو عوض کن. اگر فیوزی هست فقط فیوز امپر خودش رو بنداز روش نه هر فیوزی رو .
با سلام نحوه شارژکارتریج چاپگر3کاره سامسونگ scx 3200 نیز آموزش دهید
مرسی