سلامنقل قول:
والا بنیامین جان نمیشه نظر دقیقی داد ولی چیزی که خود نوکیا گفته باید خوب باشه احتمالا
Printable View
سلامنقل قول:
والا بنیامین جان نمیشه نظر دقیقی داد ولی چیزی که خود نوکیا گفته باید خوب باشه احتمالا
یه ویئو آفیسکال از خود شرکت نوکیا
در مورد کار کردن با ان8
مسیجینگ و هوم اسکرین و بروزر و نوکیا مپس
قسمت اول از سری 3 قسمتی
[HTML]
http://www.mediafire.com/?ytgzvagddd2
[/HTML]
زحمت آپلود و کانورت رو یکی از بچه های موبایلستان کشیده(r_you168) که تشکر میکنم ازشون
فرمتش ام پی4 هستش
حجمش 8.13 مگا بایت
سلام
از دوستان کسی میدونه تو بازیای n8 از مولتی تاچ استفاده میشه یا به دلیل همون انحصار مولتی تاچ تو بازی برای اپل نمیتونه از این قابلیت تو بازی هاش استفاده کنه؟
در ضمن من شنیدم امتیاز مولتی تاچ رو اپل فروخته به اچ تی سی و الان هر کی بخواد استفاده کنه با اچ تی سی کنار بیاد. درسته؟
(بیشتر منظورم برای بازی هاست.)
احتمالاً بازی های گرافیک خفنی که برای N8 میاد رو میشه به راحتی برای S60v5 پورت کرد.
چون از نظر معماری و هسته این سیستم عامل به سیستم عامل S60v5 خیلی نزدیکه.
مطمئناً همه بازی های N8 روی گوشی های ساتیو و ویواز و i8910 به راحتی اجرا میشن. نه؟
کوروش جان می بایست دو چیز رو مد نظر قرار داد.نقل قول:
نخست این که این بازی خفن سخت افزار خفن هم می خواد که N8 داره. اما آیا ساتیو و امنیا اچ دی هم دارن؟ باز هم جای امید بسیاری برای ساتیو هست که بشه براش کارایی کرد؛ اما امنیا اچ دی دیگه پایان راهه و مسلما نمی شه بازی های خر و خفن رو روش اجرا کرد.
دوم این که اگر بازی ها مولتی تاچ باشن عملا برای این گوشی غیر قابل استفاده اند.... :13:
شاد باشین :دی
من که گوشیم ساتیوه :31:نقل قول:
حالا روی ساتیو و ویواز که اجرا میشن.
بازی های مولتی تاچ هم زیاد نیست و اگه هم باشن میشه بدون مولتی تاچ هم بازی کرد.
البته فکر کنم :19:
اصلاً یه وقت دیدین شرکت سونی اریکسون با یه آپدیت سیستم عامل ساتیو رو به سیمبین 3 ارتقا داد! :18:
با این که بهش شک دارم و احتمالا تکراری هم هستش می زارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جواب منو نمیده؟:41:
سلامنقل قول:
به تالار پی 30 ورلد خوش اومدی :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
نوکیا از اپل به خاطر دزدین ایده مولتی تاچ شکایت کرده و انشالله داره به یه جاهایی می رسه. درباره فروش امتیاز مولتی تاچ به اچ تی سی هم تا به کنون چیزی نشنیدم... :20:
شاد باشین :دی
آخه چرا از هارد نمیشه این کار رو انجام داد یعنی چی!!!!نقل قول:
دوستان سیمبیان 3 چه تفاوتهایی یا سیمبیان قبلی داره بجز قابلیت لمسی بودن که با خازنی بودن صفحه همراهه... ببینم این گوشی با سیمبیان 3 اومده چه تفاوتهایی داره!
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
دوستان و مدیران ریزبین بازهم معذرت میخوام از طرح این سوال: دوستانی که پی ان 8 هستند کسی هستش اینجا که ایکس 6 داشته باشه؟ بنده شنیدم که تو ایکس 6 گوشی صدای مخاطب ضعیف میاد آیا اینجوریه ؟ واقعا باید گوشی رو به گوش چسبوند یا دروغه؟ چون میترسم ان8 هم اینجوری بشه! خواهشا جواب منو یا اینجا بدین!
یه سوال از ali racer:
ان 8 کدوم یک از معضلات 8910 رو نداره که انقدر بهش علاقه مند شدی؟یادمه قبلنا از امنیا تعریف میکردی ولی بعد اینکه ان 8 معرفی شد امضات شد nokia for ever.
منظور اینکه دقیقا چی می بینی توی ان 8 که توی 8910 نمی بینی.
مرسی
معضل بزرگش که نداره اینه که سامسونگ نیست ! مگه نه علی :دی ؟؟
با سلام و آرزوی سلامتی واسه تمامی دوستان من توی یکی از پست ها خوندم و عکس از گوشی بود که روش -- شده بود ساخت چین در صورتی که در این تصویر که من گذاشتم زده فنلاند قضیه چیه واسه خاورمیانه چین میسازه
این اصلآ عادلانه نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی قضیه فقط تعصبه؟!نقل قول:
نقل قول:جای پرسیدن این سوالات اینجا نیست تو پروفایل منه!نقل قول:
اما چرا ان8 رو زدم تو امضام
دلیلش واضح و مبرهنه
همین یو اس بی هاست ان 8 دنیاییه واسه خودش
نوکیا فور اور هم چیز جدیدی نیست
برمیگرده به سال های گذشته و زمانی که چندین و چند ماه قبل از عضویت شما در پی سی :46:
اما به نظر من مقایسه8910 و ان8 اصلا درست نیست چون 8910
تقریبا یه گوشی قدیمی هستش و ان8 هنوز وارد بازار نشده
ضمنا من هیچ وقت تعریف بیجا از 8910 نکردم
هر گوشی یه سری معایب داره یه سری مزایا !
هیچ کسی هم تو این فروم اندازه من از عیب ها و ایرادات گوشی هایی که داشته نگفته
چون همیشه اعتقاد داشتم شرکت ها مدیون ما هستند
نه ما مدیون اونها !
یا احتمالا مدلهایی واسه تست شدن هستش که تو فنلاند و بخش تحقیقات ساخته شده (بصورت رسمی که ریلیز نشده)نقل قول:
یا هم اینکه بله واسه خاورمیانه و بعضی کشورها چین می زنه واسه جاهای دیگه مثل اروپای شرقی و.. فنلاند!
اینجا پرسیدم تا کسایی که میان توی این تاپیک بدونن شمایی که کاربر فعال هستی دقیقا چه چیزایی تو این گوشی می بینی که انقد ازش خوشت اومده.نظرات کسایی مثل شما و حمید و... توی این تاپیک مهم و بعضا توی خریدن یا نخریدن گوشی تاثیر گذاره.نقل قول:
جای پرسیدن این سوالات اینجا نیست تو پروفایل منه!
مثلا تا قبل اینکه شما بگی من نمیدونستم بازی های مولتی تاچ فقط در انحصار آیفونه و فکر می کردم ان 8 هم این قابلیتو داره.
چطوری ممکنه آخه من که یه ماه قبل شما عضو پی سی بودم! :31: :10:نقل قول:
برمیگرده به سال های گذشته و زمانی که چندین و چند ماه قبل از عضویت شما در پی سی :46:
به نظر من نوکیا با این گوشی دوباره زنده میشه.....
زنده باد نوکیا
به نظر شما از نظر کیفیت یکی هستن یا کسی که میخواد بخره از اروپا بگیره ؟نقل قول:
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
نقل قول:
اینقدر با دوستان بیخود گیر نده و در ضمن شما گوشی با کلاس تر و با کیفیت تر و با پشتیبانی بیشتر و قیمت متعادل و عالی تر از برند نوکیا سراغ دارید با این شاهکار N8
و البته معضل بزرگترش اینه که سونی اریکسون نیست :دی مگه نه علی ؟!
اسپم واسه بچه ها شده نقل و نبات :دی
Demonstrating Multi-Tasking with 15 Apps
مخلصیم .کد:http://www.youtube.com/watch?v=qSSugfrqxNM
نقل قول:
بر عکس یکی از خوبی هاش این هست سونی اریکسون نیست ؟
با دوستان!! گیر ندادم.یه سوال پرسیدم.شمام سوال داری می تونی بپرسی.لطفا اسپم نده و تاپیکو الکی شلوغ نکن.نقل قول:
اینقدر با دوستان بیخود گیر نده و در ضمن شما گوشی با کلاس تر و با کیفیت تر و با پشتیبانی بیشتر و قیمت متعادل و عالی تر از برند نوکیا سراغ دارید با این شاهکار N8
مگه من گفتم تنها یوزری که تو پیسی داشتم همین بوده:31:نقل قول:
ایشالا وقتی اومد بازار با همرده سامسونگی اش(و البته نه با 8910) هم مقایسه اش میکنیم
خیلی نامردیه بخوایم با8910 بیچاره مقایسه اش کنیم:46:
امیر اسپم نده :31:نقل قول:
ویدئو 7 دقیق ای رسمی نوکیا رو نگاه کردین؟
تو توضیحات وب بروزرش میگفت قول فلش ساپورت
ادوبی باسر جریان فلش اپل لج کرده و با نوکیا قرداد بسته :31:
من ويديو رو ديدم و هنوز تو كف موندم كه چه جوري سايت رو باز كردنقل قول:
سرعتش از ديال آپ ما بيشتره:41::41::41::41:
1.5 مگابايت رو سه سوت باز كرد:18::19:
از قسمت هاي 2 و3 خبري نيست؟؟؟:40::40:
نقل قول:
مشخص هست چه کسی نظم تاپیک رو بهم میزنه با این سوال ها تون /
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
دفعه آخرت باشه این طور جواب میدی تکرار بشه مثل خودت برخورد می کنم ؟نقل قول:
هنوز منتشر نشده هر وقت منتشر بشهنقل قول:
من یا سایر دوستان اطلاع رسانی میکنن
واقعا هم سرعت اینترنتش فوق العاده بود خوش به حالشون !:13:
با سلام خدمت همه دوستان
خیلی خوشحالم که بعداز مدتها دوباره اومدم تو بحثتون از چند ماه مونده به امدنn95 یادش بخیر چقدر بحث وکارشناسی و چقدر کل کل که این گوشی که بخواد بیاد چی باشه و چقدر ذوق و شوق داشتیم تا زودتر بیاد..قیمتش چند باشه ... زمان گذشت و من جزو اولین n95 8 gb داران شدم و چقدر ذوق کردیم... تا حالا فقط بحث ها رو تو تایپیک های پی سی فقط نگاه می کردم ولی با معرفی شدن این گوشی یک بار دیگه اون ذوق خرید n95 در من زنده شد و این گوشی بنظرم می تونه جانشین شایسته ای واسه n 95 باشه ..از اون گوشی های انقلابی..اینو مطمئنم .. در یک جمله می تونم بگم:
n8 دوستت دارم و منتظرتم:11:
t2download
دوست عزیز
لطفا جو تاپیک رو با پستهاتون بهم نزنید.
ممنون.
اینم ویدئو اشنقل قول:
قسمت اول اون فلش مموری که تو امضام هست رو وصل میکنه به ان8
قسمت دومش عکس بالا سی5 رو وصل میکنه به گوشی
سرعت ترنسفر اطلاعات هم فوق العاده اس
اندازه مس مموری خود گوشیه
حتما ببینید
[HTML]
http://www.4shared.com/video/f-skIqce/n8_-usb_by_ali_racer.html
[/HTML]
خودم آپلود کردم
لینک اصلاح شد
من کار خواسی نکردم که بخوام تاپیک رو بهم بزنم .نقل قول:
سلام به همگی.من برای تعویض نوکیای عهد حجرم دنبال یه گوشی شاخ بودم که رسیدم به N8 :42:
معمولاً یا چیزی نمیگیرم یا بگیرم بهترین که تا چند سال نگهدارم.کارم کامپیوتره و نمیخوام مشکل نصب برنامه یا ضعفهای ارتباط با pc و شبکه یا ضعف دوربین و... داشته باشه
از این گوشی نقطه ضعف خاصی ندیدم.اصل قیمتشم بنظرم خوبه هر چند شهوریور که بیاد قیمتش بالاست و تا اسفند متعادل میشه
توی یه سایتی دیدم یکی گفته بود چرا با نوکیا با سیستم عامل ویندوز عرضه نکردش
بنظر شما ویندوز چه برتری داره نسبت به سیمبیان؟؟
من که سیمبیان رو به ویندوز موبایل ترجیع میدمنقل قول:
تازه این سیمبیان جدیده که دیگه واقعاً آخر سیستم عامله.
ولی در ظاهر این سیستم عامل نسبت به گوشی های قبل تغییری آنچنانی حاصل نشده
حیف که بیاد خز میشه
وگرنه می گرفتمش: دی
شايد به خاطره اينكه تو شهريور مياد و دير وارد بازار ميشه خز نشهنقل قول:
چون من الان هر كي رو مي بينم مي خواد گوشي بخره و هرچي بهش ميگم صبر كن تا شهريور ميگه نه
همشون هم يا سوني اريكسون مي خوان بخرن يا سامسونگ:46:
تجربه ثابت کرده گوشی نوکیا بیاد خز میشه........حتی اگه 3 نصفه ریلیز بشه :31:نقل قول:
ولی یه امید هست.........چون این N8 هست ملت فکر میکنن مدل خیلی پایینه و شاید سمتش نرن :27::31:
(منظورم استادان این فروم نیست:11:)
اگه بخواد شهریور هم وارد بازار ایران بشه تا اسفند باید صبر کرد که قیمت به ثریا رفته این گوشی به خشت اول خود (همون قیمت اصلی) برسه. با این مالیات های سرسنگین تو ایران که نوبرشو آوردن فکر نکنم این گوشی به ای نزودیا بیاد پایین از طرفی هم که واردات گوشی خیلی کم شدهنقل قول:
واسه خرید الان از نوکیا هم ایکس 6 بهترین گزینس گرچه قیمت ایکس 6 هم یکم گرون تر از قیمت واقعیشه ولی بازم می ارزه
مردم كه مثل ما وقتي مي خوان يه گوشي بخرن پدر اينترنت رو در نمي ارن كهنقل قول:
همينجوري سرشون رو زير ميندازن ميرن تو مغازه و يه گوشي با قيمت بالا ولي امكانات كم مي خرن:13:
مهم امکاتاتشه.من که خز بودن گوشی واسم مهم نیست.تازه گوشیایی تو این رنج قیمت زیاد خز نمیشن.
جان ارواحتون کل کل نکنید.برتری ویندوز بر سیمبیان و سیمبیان بر ویندوز را خلاصه کنید تا مام دو زار مطلب بفهمیم.توی نصب و پشتیبانی از برنامه جات و مصرف منابع و اینا منظورمه.کدوم بالاترین انعطاف را داره و اینا