يه سوال ... ديشب مورينيو اومد چي گفت در گوش گوارديولا که اينقدر تعجب کرد؟؟؟
Printable View
يه سوال ... ديشب مورينيو اومد چي گفت در گوش گوارديولا که اينقدر تعجب کرد؟؟؟
من به چیه مورینیو و اینتر باید حسادت کنم؟ تیمی که به زور رفتن یوونتوس به دسته 2 و ضعیف شدن آث میلان قهرمان ایتالیا میشه؟ این تیم دیگه حسادت داره؟نقل قول:
آقا وقتی تیمتون باخته .اینقدر دیگران رو مقصر نکن
شما به اینتر و مورینیو حسودیت میشه !!!وگرنه نمیگفتی مورینیو خوب نیست
اگه به عنوان یه طرفدار بارسلونا بازی رو ببینی آره خیلی هم مسخره بود چون اینتر از یک سوم خودش جلو نمیومد ولی از لحاظ تاکتیکی ببینی خیلی هم جالب بود!نقل قول:
ولی کلا بازیش خیلی مسخره بود دیدین اصلا بازیکنای اینتر بازی نمیکردن که تو پو مینداختن سمت حریف
ندیدی مسی رو چجوری مهار میکردن ! هر چی بازیکن دریبل میزد یکی دیگه ظاهر میشد جلوش!
البته منم امیدوارم اینتر فینال رو اینجوری بازی نکنه که قطعا هم اینجور بازی نمیکنه ...
رفیق باحال.....نقل قول:
شما دیگه می خواین بیشتر از بارسا حمله کنین
شما فقط یه روبن رو دارین!!!!
این اینتر ضد فوتبال بازیه همرو خراب می کنه!!!
مگه اینتر تو بازی رفت بارسا رو لوله نکرده بود؟!! که میگی ضد فوتباله....
در ضمن شما گفتی که هر تیمی که جلو براسا بازی میکنه ضد فوتباله.....واقعا بازی برگشت اینتر ضد فوتبال بازی کرد؟!!
لطفا فرا فکنی نکنید......
اشکال نداره عزیزم....لطفا عقده هاتون رو سره رئال خالی نکنید..! الانم با حذف شدن بارسا 90 درصد بارسایی ها طرف بایرن رو میگیرند :دی میدونم دیگه...:دی رئال هم یک زمان اوجی داشته الانم خوب نیست به خاطره مربیش هست.....تقریبا...نقل قول:
واقعا برای اینتر و مربی مغرورش متاسفم..........
حیف این تیم که بشه قهرمان اروپا!!!!!!!!
و به طرفدارای رئال میگم اگه عرضه داشتن بارسا رو میبردن خودشون هیچی نیستن از بقیه مایه میذارن!!!!!!
فقط بارسا و فقط پپ گواردیولا
باز دارید حرف خودتون رو میزند که... تو بازی رفت تو سن سیرو پس اینتر چیکار کرد که 3 تا زد؟! :دی هی میگن دفاع.....خوب معلومه با 10 نفره شدن اون تو نیوکمپ در مقابل تیمی که دروازبانش هم جلو میاد باید اینطور بازی کنند...نقل قول:
فقط دعا میکنم مورینیو رئال نیاد. کار ندارم که چقدر موفق میشه حالم از ال کلاسیکویی به هم میخوره که مورینیو مربی یکی از این 2 تیم بشه. میدونم مربی بارسا نمیشه. تصور کنید رونالدو و کاکا برن دفاع کنن روبرو بارسا. هیچ راهی جز دفاع محض بلد نیست مورینیو (مقابل بارسا)
در ضمن مگه عقلش پاره سنگ برداشته که وقتی حالا به هر صورتی که میتونه بعضی از دوستان میگند که بازیکن هارو بچینه تو دروازه ........ بارسا رو به همین راحتی حذف کنه....بیاد کرم بریزه حمله کنه زرت زرت 3 4 تا بره تو پاچش :دی
دیشب بعد از بازی اون فواره ها چی بود وسط زمین!؟
والدس چرا با مورینیو درگیر شد ؟
سایت گل : جواد خیابانی بعد از اتمام بازی بارسلونا - اینتر در دم درگذشت :دی
هر دو تاش عقده ای بیش نبود.نقل قول:
چون باخته بودن دلشون می خواست شادی اینتر خیلی زود تموم بشه. آب پاش گرفته بودن روشون.
ولی مطمئن باشین این فینال یکی از زیبا ترین و هیجان انگیز ترین بازی های چند سال اخیر میشه.
به امید قهرمانی اینتر
عشق من فقط بارسلونا
حتی اگه ببازه:41:
بازی که برای من جذابیت زیادی داشت
لطفا از مسخره شدن فینال هم حرف نزنین
چیه؟
اگه بارسا به فینال نرسه مسخره میشه؟
اتفاقا به نظر من فینال خیلی جذاب و جالبی میشه
از طرفدارای بارسا هم میخوام که شکست رو قبول کنن
اگه اینتر دفاع نمیکرد احتمالا سرنوشتی مثل آرسنال دچارش میشد
حیـــف شد !!!!!!
...........حیـــف شد !!!!!!
............................حیـــف شد !!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه نگاهی به آمار بازی هم بندازی بد نیستا :دینقل قول:
مگه اینتر تو بازی رفت بارسا رو لوله نکرده بود؟!! که میگی ضد فوتباله....
توی بازی رفت توی خونه خودش 30% مالکیت توپ داشت بازی برگشت هم 20 دصد !
بقیه آمار ها هم (مثل شوت داخل چارچوب - حمله و ...) که صفره ... به قول دوستان اگه میتونست 11 نفرو روی خط دروازه نگه میداشت
اونجوری دفاع کردن جلو بارسا کار هر تیمی نیستا مورینیو>>بارسا + داور
دم مورینیو گرم...
واقعا مربیه بزرگیه:دی
ممنون/:5:
خيلي دوست دارم بدونم مورينيو دم گوش گوارديولا چي گفت:41:
کسي نميتونه آمارشو دراره ؟:40:
تبریک به هوادارای اینتر.
تسلیت به همه ی اونایی که کر کری می خوندن:دی
بابا، دیگه بسه! به قول مورینیو بگین اینتر بهتر بازی کرد و تموم کنین
عروس میلنگید، میگفت زمین کجه!
3تا تو رفت بهتون زد! بستون نبود؟ حتما باید 3 تا هم اینجا میزد تا بهونه نداشته باشین؟!
تک گل بازی رو براتون یه مدافع زد!
اون همه مسی مسی میکردین، میگفتین بهترین بازیکن تاریخه، تو زمین محو بود! فقط بلده جلو تیمایی که مربیشون تاکتیک نمفهمه و فضا میده، درست بازی کنه...
تبریک به همه هوادارنه اینتر.... همو می بینیم تو فینال..
خیلی وقت بود فینال المانی ایتالیایی ندیده بودم که حالا
اینا رو بی خیال به امید قهرمانی ارژانتین
طرفدارهای رئال این وسط چی کار دارن:41::41:نقل قول:
همین بارسا که 4 بار پی در پی میبرتون
حالا یه بار باخته عقده هاتون رو خالی نکنین:27::27:
کسی عقده نداره! حالا شما داری میسوزی گیر میدی به در و دیوار، دیگه به خودت مربوطه!نقل قول:
هر کسی، طرفدار هر تیمی باشه، حق دیدن این بازی رو داره، حق نظر دادن هم داره! خیلی مردین جواب بدین!
میاین میگین مالکیت نمیدونم 70 به 30 بود و از این حرفا! خوب چی کار کردین؟!
بر میگردین میگین اینتر ضد فوتبال بازی کرد، اینتر از نمیه اول 10 نفره شد! 2 گل هم که جلو بود! چه نیازی داره با 10 نفر حجومی بازی کنه؟!
همینه میگم عروس میلنگید میگفت زمین کجه! شما که بهترین بازیکنا رو دارین، چرا نتونستین کاری کنین؟!
مسی اومد جلو آرسنال گل زد، حلوا حلواش کردین! اون آرسنال بود که، هم بازیکن نداشت تو برگشت، هم اینکه تاکتیک مربیش بد بود! حسابی به شما فضا داد.
اما اینتر، نه تو رفت، نه تو برگشت به مسی و بقیه فضا نداد! 180 دقیقه مسی هیچی نبود!!!
جواب اینا رو بده داداش! نه اینکه به رئالی بودن من گیر میدی:46:
اولا که من طرفدار بارسا نیستم اینم اولین پستم تو این تایپک بودنقل قول:
اعتقادی هم به 70 30 بودن درصد مالکیت ندارم
فقط می خواستم بگم که بارسا انتظار ها رو از بازی فوتبال بالا برده (قابل مقایسه با اینتر نیست )و وقتی که یه بار میبازه همه میان از مسی ژاوی و .... بد میگن(همون اتفاقی که واسه فیلم اواتار افتاد اینقدر پرفروش شد که همه از حسودی یه نقد هایی رو باسه این فیلم نوشتن ادم خندش میگیره:31::31:)
تبریک به هواداران واقعی اینتر...
معلوم بود با ترکیب بازی رفت نتیجه نمیگیره..بازی دادن زلاتان اشتباه بود, همینطور کیتا! تعویضای خوبی هم انجام نداد.
اینترم که ده نفره تو محوطه بود و حتی طرحی برای ضد حمله نداشت....نمیگم نباید دفاعی بازی میکرد, اما مقایسه کنید با بازی دفاعی و هدفمند چلسی در سال گذشته تا تفاوتهای هیدینگ و مورینیو آشکار بشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که انتظار میرفت آخر بازی شاهد ملق های مورینیو برای تحریک هواداران بارسا بودیم...واقعا یه مربی در این سطح چقدر میتونه بی شخصیت و حقیر باشه!(من که گفته بودم ایشون*** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
_____
جواب دوستان ریالی رو ندین, حق دارن طفلیا! :rolleye:
خیلی بازی مسخره ای بود.حیف وقتی که پای دیدنش تلف شد.
اینتر بارسا رو فلج کرده بود . بارسا هم ترکیبشو بد چیده بود .
به هر حال تبریک به ظرفدارای اینتر
به امید قهرمانی یکیشون:31:
عجیبه که برخی دوستان علارغم صعود بهونه های داوری هم مطرح می کنند. شاید تلاش برای مخفی کردن سبک بازی اینتر باشه که البته نیازی به اینجور پوشش ها نداره. به هر حال وقتی طرفدار تیمی هستید حتما با سبک بازیش به هر صورتی حتی دفاعی و کاملا بسته حال می کنید و نیازی به توجیه نیست.
حتی خود مورینیو هم اینکه اشتباهات داوری به سود اینتر و به ضرر بارسلونا شد رو با پاسخی که داد یعنی مثال زدن بازی برگشت نیمه نهایی فصل قبل قهرمانان تایید کرد. بماند که رفت همون دیدار جریان داوری برعکس بود منتهی کسی که دنبال بهونه است این بخش هارو یادش نمیاد.
اینتر در نهایت صعود کرده و به نظر من مسائل دیگه حداقل برای هوادارای واقعیش اهمیتی نداره. اما اگر دوستانی که سعی در تخریب تیم دیگری دارن همچنان اصرار می کنن حق تیمی ضایع شده از هر سایت معتبری که سراغ دارن نقد کلیه تصمیم های رفت و برگشت رو قرار بدن.
نمونه بدون گزینش:
Goal.com
Ewan Macdonald
دیدار رفت:
CL Comment: The Referee's Big Decisions In Inter-Barcelona Revisited
Decision 1: Milito's Offside Call
اعلام آفساید میلیتو
اشتباه - تقریبا مساوی با پیکه - کمک داور جا مونده بود
Decision 2: Milito's Goal
گل میلیتو
اشتباه - کاملا در آفساید - داور و کمک دید خوبی حداقل نسبت به حرکت میلیتو داشتن و باید بهتر عمل می کردن
Decision 3: Alves' Yellow Card
کارت زرد آلوز
سخت ترین تصمیم, بیشتر افرادی که باهاشون صحبت کردم احساسشون اینه که ضربه ناحیه ای وارد شده اما شخصا میگم درست
دیدار برگشت:کد:http://wwww.goal.com/en-us/news/174/uefa-champions-league/2010/04/20/1887837/cl-comment-the-referees-big-decisions-in-inter-barcelona
Champions League Comment: Referee Franck De Bleeckere's Barcelona-Inter Decisions Revisited
Decision 1: Thiago Motta's Red Card
کارت قرمز موتا *
طبق قوانین کاربردی خشونت داور درست عمل کرد - بالا آوردن دست توسط موتا از پشت هیج دلیلی نداشت - البته از نمایش بوسکت هم نمیشه گذشت
Decision 2: Cristian Chivu's Yellow Card
کارت زرد Chivu
مرموز - شاید چون Chivu بخاطر بازیکن روی زمین افتاده اینتر مسی رو اونجوری زد تصمیم به نظر تند بیاد - به هر حال داور نزدیک بود و دید عالی داشت
Decision 3: Bojan Krkic's Disallowed Goal
رد گل بویان کرکیچ
اشتباه - وضعیت یحیی توره اصلا به نحوی نبود که بشه هند محسوب کرد
نکته 1: برای توضیح کامل هر کدوم لینکهارو چک کنید.کد:http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2010/04/28/1899626/champions-league-comment-referee-franck-de-bleeckeres
نکته 2: قرار دادنشون به این معنی نیست خودم موافق نظرهای فوق هستم.
نکته 3: اگر قصد مقایسه دارید کارشناسی کامل با منبع قرار بدید.
وقتی که اینتر فقط با اختلاف یک گل اونم در شرایطی که گل کاملا آفسایدش در دیدار رفت قبول شده و یک گل سالم بارسلونا در دیدار برگشت مردود اعلام شده بالا رفته, صحبت از داوری فکر نمی کنم جز برای انحراف افکار دیگران و ایجاد حاشیه باشه. گل پیکه هم سالم بوده و حتی مشکوک تلقی نمیشه. البته شنونده(!) های صدا و سیمای ایران حق دارن شک کرده باشن.
* کارت زرد دوم نمایش داده شد.
بله..میبینم که دوستای 2 آتیشه بارسا که به قول خودشون چندین و چند ساله طرفدارشن پیداشون نیس...البته طبیعیه...بالاخره ثابت شد که ژاوی و مسی رو از این تیم بگیرن هیچی ندارن...حالا هی بگید پپ کبیر...
داور و پلاتینی هم که دیگه نتونستن واستون کاری کنن...عیبی نداره..ایشالا فصل بعد قهرمان شین:دی
کیا بودن میگفتن تو بازی برگشت 4تا..6 تا میزنیم..میگفتین سوراخ سوراخ میکنین..
گل به نظر من 100% آفساید بود...
البته یه چیز جالب اینجا این بود که همین آقای خاص که بارسا و گواردیولا و مسی رو گذاشت کنار..پارسال یه 4 تا حمله هم نتونست تو 180 دقیقه مقابل فرگی بکنه...
به هر حال امیدوارم بایرن قهرمان شه..
زنده باد فرگی...زنده باد من یو...
موافقم؛ تو صحنه ی آهسته ای هم که دیشب نشون داده شد توپ به شکم یحی توره برخورد کردم.. نمیدونم یا داور مشکل بینایی داشت یا خودش رو زده بود به کوری..نقل قول:
به هر حال اینتر صعود کرد بهتره تو سر و کله هم نزنیم.
من از زمانیکه که رونالدینهو در این تیم بازی میکرد عاشق تیم بودم و هستم و این جور باخت ها اصلا برای من مهم نیست؛ ارزش بارسلونا برای من چیز دیگه ای هست. مهم اینه که یک سری ازمسائل روشن بشه... البته این رو هم در نظر داشته باشیم که یک سری از دوستان از دیشب ناگهان طرفدار اینتر شدن که خب طبیعی هست... متاسفم.نقل قول:
بله..میبینم که دوستای 2 آتیشه بارسا که به قول خودشون چندین و چند ساله طرفدارشن پیداشون نیس
شما حداقل پست قبل خودتو میخوندی بعد اینو میگفتی !!نقل قول:
ما که عقده قهرمانی نداریم ! 40 سال یه بار برسیم فینال :دینقل قول:
این چیزایی که واسه شما آرزو واسه ما خاطرست :27:
من طرفدار هیچکدوم نیستم ولی اینتر نصبت به بارسا خیلی بد بازی میکنه بازی دیشب هم شب بارسا نبود
اگه ارسنال به بارسا نخورده بود الان ارسنال فینال بود امیدوارم که حدااقل فینال بایرن قشنگ بازی کنه.
این اینتر که ادم خوابش میبره از دیدن بازیش من موندم این مقدار کم طرفداری هم که داره از چی بازی این تیم خوششون اومده
البته در مورد نتیجه من خوشحالم مسی به ارسنال 4 تا میزنی هان!!!
عزیز من! گل کرکیچ چند ثانیه بعد از سوت داور به ثمر رسید. حالا کار ندارم که اون صحنه هند بود یا نبود ولی بازیکنای اینتر بعد از شنیدن صدای سوت تقریبا ایستادند و کرکیچ دروازه رو باز کرد. تازه باید به کرکیچ کارت زرد هم میداد که بعد از شنیدن صدای سوت، بخ توپ ضربه زده.:21:نقل قول:
Decision 3: Bojan Krkic's Disallowed Goal
رد گل بویان کرکیچ
تبریک به همه ی اینتری ها خیلی حالیدیم :31:
عجیب اینتر از دیشب تا حالا طرفدار پیدا کرده!
ساموئل اتوئو: به نظر می رسید این بازی هیچ وقت تمام نخواهد شد
سایت گل - ساموئل اتوئو، مهاجم تیم اینتر، از این تیم توانست با شکست دادن تیم سابقش، بارسلونا، با نتیجه 3-2 در مجموع دو دیدار، به فینال لیگ قهرمانان راه یابد، بسیار خوشحال است و به تحسین ژوزه مورینیو، سرمربی نرآتزوری پرداخت.
هرچند اینتر 10 نفره در دیدار شب گذشته 1-0 بازی را به بارسا واگذار کرد اما پس از 38 سال به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید.
اتوئو در مصاحبه با اینتر چنل گفت: "بازی بسیار دشواری بود. به نظر می رسید این بازی که هیچ وقت تمام نخواهد شد. شکست دادن تیمی مثل بارسلونا همیشه جذاب است. باید برای مورینیو به دلیل شکست دادن قدرتمند ترین تیم دنیا اعتبار و احترام زیادی قائل شد.
باید یادآوری کنم که همیشه قوی ترین تیم در دو دیدار رفت و برگشت به پیروزی نمی رسد. ما هم از قابلیت هایمان در این دو بازی استفاده کردیم. اکنون باید کمی استراحت کنیم اما برای بازی فینال آماده خواهیم بود."
اینتر روز 22 می در ورزشگاه برنابئو در بازی فینال به مصاف بایرن مونیخ می رود.
2010/4/29کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/29/1900514/%D8%B3%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%A6%D9%84-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%A6%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%DB%8C%DA%86-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%B4%D8%AF
گزارش اختصاصی گل از بارسلونا - شادی هواداران بارسا در لاس رامبلاس، به رغم شکست
سایت گل - دقایقی قبل از آغاز دیدار دو تیم بارسلونا و اینتر میلان در ورزشگاه نوکمپ، تمام کافی شاپها، بارها و رستورانهای پر بود. هواداران دو تیم با پوشیدن پیراهنهای تیم محبوبشان در حال حرکت به سمت رستورانها بودند و تماشای بازی در کافی شاپی اسپانیایی همراه با هواداران تیم کاتالان، استرس زیادی داشت. با اخراج تیاگو موتا از زمین مسابقه، صدای سوت و دست از همه جا شنیده می شد ولی با گذشت زمان هواداران بارسا به شدت نگران بودند و با به ثمر رسیدن گل دوم این تیم، که از سوی داور خطا اعلام شد، برای ثانیه ای آرام گرفته بودند. لحظه لحظه این بازی به منزله استرسی عظیمی بود و هواداران بارسا با هر حمله ای از سوی تیمشان فریاد سر می دادند.
پایان این بازی به منزله آب سردی برپیکره هواداران بارسا بود. با پایان این بازی انتظار داشتیم که هواداران بارسلونا به آرامی به سمت خانه هایشان بروند، ولی در خیابانها با صحنه های جالبی روبرو شدیم. به محض ورود به خیابان لاس رامبلاس، شاهد صحنه ای بودیم که پلیس اسپانیا به دنبال دو پسر جوان می دود ؛گویی که درگیری ای میان دو نفر از هواداران دو تیم رخ داده بود. با دستگیری این دو پسر جوان دوباره جو متشنج به آرامی گرائید.
اندکی پائین تر گروهی 200 نفره از هواداران تیم بارسلونا در کنار چراغ برق معروفی که محل برگزاری جشنهای تیم بارساست تجمع کرده بودند. آنها با به اهتزار درآوردن پرچمهای بارسلونا، طوری به تشویق تیمشان می پرداختند که گویی بارسلونا مجوز حضور در دیدار فینال مادرید را کسب کرده است. شعارهای این هواداران بدین ترتیب بود: "هیچ اتفاقی نیفتاده، قهرمانی در لالیگا مال ماست" و عده ای نیز با خطاب قراردادن مورینیو می گفتند: "آدم حرام....، این پرتغالی است."
جشن و پایکوبی کاتالونیایی ها تا نیمه های شب ادامه داشت. در بخش های پائین تر خیابان لاس رامبلاس تعدادی از هواداران اینتر دیده می شدند و قطعا آنها نیز در گوشه ای معین پیروزی تیمشان را جشن گرفته بودند. متروهای شهر بارسلونا تا ساعت 12.30 به صورت رایگان به جابجایی مسافران می پرداخت و در داخل واگنهای مترو مملو از هوادارانی بود که در حال بازگشت از ورزشگاه در حال تردد بودند.
غزال زیاری - بارسلونا
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/29/1899881/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%DA%AF%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D8%A7%D8%B3
2010/4/29
سايت گل - شادي مورينيو عجيبترين برونفكني مسابقه بارسلونا و اينتر بود. اين مربي پرتغالي كه بالاخره موفق شد اينتر را با اتخاذ يك شيوه دفاعي به فينال مسابقات برساند در پايان بازي مثل دوندهها به ميان زمين دويد و با بالا بردن دست راست شروع به دويدن دور ميدان كرد. او مشت گره كرده خود را به سمت طرفداران بارسلونا گرفت و سپس به سمت 5هزار هوادار خودي رفت و از آنها بابت تشويقشان تشكر نمود.
این مربی پرتغالی، مرد پیروز دوئل چهارشنبه شب ورزشگاه نوکمپ بود و بدین ترتیب در کانون تمام نگاه ها قرار داشت. او با ژستی پیروزی و موفقیت تیمش را جشن می گرفت که در حقیقت نوعی بی احترامی به قهرمان دور قبل این رقابتها که مقابل اینتر تن به شکست داده بود به نظر می رسید.
در این میان، نوع رفتار ژوزه مورینیو به مذاق ویکتور والدس، سنگربان باتجربه بارسلونا خوش نیامد و او و مورینیو، برای چند ثانیه با هم دست به یقه شدند. والدس به سمت مورینیو رفته و یقه او را گرفت ولی با پادرمیانی عده ای از مسئولان و اعضای کادر فنی این درگیری پایان یافت و کار به جای بالاتری کشیده نشد.
روزنامه ماركا در اينباره نوشته است كه تماشاي اين اتفاقات در اين سطح از فوتبال حرفهاي بسيار تعجب برانگيز است.
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/29/1900235/%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%D9%82%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%B3-%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88
2010/4/29
خیلی جالبه هر تیم که قهرمان میشه طرفدار پیدا میکنه تا دیشب اینجا سر جمع 5 تا اینتری نبودن الان چیکار دارن میکنن باشه شما رفتین بالا ولی با الکی هند گرفتن و ضد فوتبالی رفتین خوش باشید
بر ضد فوتبال احمقانه اینتر مرگ ....
حذف شدید دیگه بهونه نیارید شما زرنگ بودید 3تا توی زمینشون نمیخوردید!
فرافکنی :دینقل قول:
خیلی جالبه هر تیم که قهرمان میشه طرفدار پیدا میکنه تا دیشب اینجا سر جمع 5 تا اینتری نبودن الان چیکار دارن میکنن باشه شما رفتین بالا ولی با الکی هند گرفتن و ضد فوتبالی رفتین خوش باشید
در ضمن وقتی هر تیمی میاد بالا طرفدار های تیم های حذف شده بالاخره به یکی از 4 تا تیم علاقه دارند حالا از روی هر چیزی...
پس دلیل نمیشه!
نه دیگه..................................حذفم ون کردن به کمک ضد فوتبال شدن و کمکهای داورنقل قول:
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
نه دوست عزیز کسی که واقعا یه تیمو دوست داشته باشه مثل طرفدارای رئال حتی اگر 6 تا هم بخورند باز طرفدار تیمشون میمونن بعضی ها هم هر طرف باد بوزه حرکت میکنن......نقل قول:
VivA BarceloNaaa
only real madrid