خوب منم می دونسم دوست گل. من فن Gears of war هم هستم و گفتم که نمی تونه برسه این نظر من بود عزیز گل وایسا کسایه دیگه هم نظر بدن:10::10::40::40:نقل قول:
Printable View
خوب منم می دونسم دوست گل. من فن Gears of war هم هستم و گفتم که نمی تونه برسه این نظر من بود عزیز گل وایسا کسایه دیگه هم نظر بدن:10::10::40::40:نقل قول:
اخه شما رو چی میخوای مقایسه کنی؟؟؟؟نقل قول:
اگه بخوای بتلفیلد رو با یه pc قدرتمند و dx11 اجرا کنی و gears3 رو با کنسول x360 مشخصه که بازی بتلفیلد گرافیک بیشتری خواهد داشت... .
ولی اگه بتلفیلد رو با یه pc عادی یا با کنسول اجرا کنی مشخصا کیفیت بصری gears3 بهتر خواهد بود..... .
+
هر کی خواست ببینه گرافیک بازی در چه حدیه(البته این هنوز قسمت آنلاین هستش و نسبت به داستانی در حد پایینیه)این ویدیو رو دانلود کنین تاشگفت زده بشین:(دانلودش توصیه میشه)
.کد:http://www.gametrailers.com/download/719854/gt_gearsw3_pax11_mp_gp_1280x720_3500_h32.mp4
.
.
من منظورم مقایسه ی این دو بازی برو روی کنسول 360 بود نه pcنقل قول:
پس اونوقت از لحاظ گرافیکی بازی gears3 در وضعیت بهتری خواهد بود....از تریلرهایی که تا حالا از بازی اومده اینا مشهوده(ولی فقط رو کنسول)نقل قول:
من خودم چند ماه پیش beta ی بازی gears رو هم انجام دادم که گرافیک واقعا خارق العاده ای داشت.
.
..
.
.
.
دوستان دعا کنید فعلا این بازی رو قفل امنیتی جدید مایکروسافت لیک نشه بعدا جنجال به پا کنید :دی
باورم نمیشه که این بازی تا چند روز دیگه میاد!
یادم میاد بهار سال 88 بود که گفتن این بازی فروردین 89 عرضه میشه اما یه دفعه ای شش ماه تاخیر خورد!
یکی از بهترین بازی های انحصاری ایکس باکس همینه و واقعا ازش خوشم میاد.
کلیف بی : برای بازی کردن گیرز 3 نیازی به انجام دو شماره قبل ندارید
برای بسیاری از شما که تازه 360 گرفته اید یا این که تا حالا با فرنچایز Gears of War آشنا نبوده اید شاید از این که بخواهید به یک باره شماره ی آینده ی آن را بازی کنید کمی نگران شده باشید اما باید بدانید برای بازی کردن Gears of War 3 لازم نیست هیچ چیزی از دو قسمت قبلی بازی بدانید. هر چند ما پیشنهاد می کنیم که دو بازی قبلی را حتما بازی کنید چون بازی های زیبایی هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیف بی کارگردان بازی در صفحه ی توییتر خود در این مورد توضیح می دهد: “اگر تا به حال یک بار هم Gears of War را بازی نکرده اید می توانید شماره ی سوم را شروع کنید. من شخصا بازی های Burnout و GTA را تا قبل از شماره ی سوم آن ها بازی نکرده بودم.”
بنابراین نگران نباشید چون لازم نیست حتما بازی های قبلی این سری را بازی کرده باشید هر چند بهتر است حتما آن دو بازی را هم انجام دهید تا کمی بیشتر با داستان، جو و دنیای کلی Gears of War آشنا شوید.
Gears of War 3 در 20 سپتامبر 2011 به طور انحصاری بر روی ایکس باکس 360 منتشر خواهد شد.
کد:http://www.dbazinews.com/?p=6848
ماشالله چه بازی هایی هم از دست داده اصلا داستانشون مرتبط با هم دقیق :31:نقل قول:
کلیف بی کارگردان بازی در صفحه ی توییتر خود در این مورد توضیح می دهد: “اگر تا به حال یک بار هم Gears of War را بازی نکرده اید می توانید شماره ی سوم را شروع کنید. من شخصا بازی های Burnout و GTA را تا قبل از شماره ی سوم آن ها بازی نکرده بودم.”
GTA رو اصلا از هر قسمتی بازی کنی فرق نداره انقدر دقیق بوده ربط داده گریز رو با GTa افرین کیلی :31:
آره... مشخصه برای فروش بیشتر این حرف رو زده...
با نظرت کاملا موافقم.نقل قول:
کلا سیاست مایکروسافت طوریه که برای بازیهاش خیلی تبلیغ میکنه طوریکه حتی اگه بازی به درد نخور هم باشه آدم بازم بهش علاقه مند میشه مثل همین سری بازی های halo که من خودم تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتم در حالیکه اصلا اونطور که به نظر میرسید نبود.
البته سری گیرز واقعا حرف نداره و ای کاش مایکروسافت به جای halo واسه این بازی تبلیغ میکرد.
این یه چیز طبیعیه که شرکت هایی مثل مایکروسافت و سونی برای بازی های انحصاری و مهم خودشون تبلیغ زیادی کنن ولی مهم اینه که در عمل چی کار می کنننقل قول:
با نظرت کاملا موافقم.
کلا سیاست مایکروسافت طوریه که برای بازیهاش خیلی تبلیغ میکنه طوریکه حتی اگه بازی به درد نخور هم باشه آدم بازم بهش علاقه مند میشه مثل همین سری بازی های halo که من خودم تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتم در حالیکه اصلا اونطور که به نظر میرسید نبود.
البته سری گیرز واقعا حرف نداره و ای کاش مایکروسافت به جای halo واسه این بازی تبلیغ میکرد.
در مورد هیلو هم توی شماره آخرش خیلی موفق بود و مثلا اگه بازی خیلی پر تبلیغی هم بوده باشه حداقلش اینه که میانگین امتیازی بالای 9 تونست داشته باشه و از خیلی سایت ها به عنوان نامزد بهترین بازی سال بود و از اکثر سایت های بهترین شوتر سال شد... ولی در مقابل مثلا یه سری بازی های انحصاری منتشر شدن که خیلی تبلیغات و سر و صدا و اینا داشتن ولی در عمل به سختی تونستن میانگین امتیازی بالای 8 داشته باشن و در آخر سال هم شانس حتی کاندید شدن توی سبک خودشون هم خیلی زیاد نیست!
یعنی در کل اگه یه بازی تبلیغات زیادی داشته باشه و در عمل موفق باشه کسی نمی تونه خرده بگیره که همین گیرز 3 هم خیلی بعیده در عمل نتونه خیلی موفق باشه و اگه نتونه میانگین امتیاز 9 به بالا داشته باشه جزو عجایب هفت گانه ست :دی
البته اتفاقا بازی halo کمی هم بهتر از gears هست به خاطر :نقل قول:
با نظرت کاملا موافقم.
داستان قشنگتر
انلاین به مراتب بهترش
در عوض گیم پلی هر دو عالیه و البته گرافیک گیرز بهتر..... ..
مشکل عمده gears اینه که روایت داستان خیلی گیرایی نداره بر عکس halo ..... .
+
علت اینکه halo تو ایران محبوب نیس گرافیک و فضای فانتزی هستش که داره........البته halo 3 گرافیکش پایین بود به وسعت نامی که داشت ولی halo reach گرافیکشم خوب بود ولی باز بهرحال فانتزی بود که باب میل اکثر ایرانیها نیس...... .
وحید اگه gears3 میانگین 90 نیاره خداییش باید کل شرکت اپیک برن بمیرن....:31:حالا نمیگم موفقیت شماره قبلی رو تکرار کنه و 93 بیاره(چون تعداد سایتای امتیاز دهنده و همینطور سخت گیریشون بیشتر شده) ولی اینکه پایین 90 بیاد واسه اپیک و شرکت سازندش یه فاجعس...... .نقل قول:
.
.
وحید جان همه حرفات صحیح ولی سونی هیچ وقت تبلیغ انچنانی نداشته این ماکروسافت بوده که همیشه نصف بیشتر درامدشو خرج تبلیغ میکنه و یه جورایی داره نون تبلیغشو میخورهنقل قول:
سونی از بازیهاش مطمئن هستش و هیچ وقت نیازی به تبلیغ انچنانی نداشت و نمیکرد چه بسا که این اواخر کمی امار تبلیغات بالا رفته و باز یک در مقابل هزار ماکروسافت هستش.
زمان انتشار هیلو 3 کم مونده بود که روی سفینه فضایی ناسا بنویسن halo یارو میرفت رستوران هات برگر بخوره بهش هیلو برگر میدادن
اما در مقابل سونی فقط به یک چیز استوار هستش سرگرمی ناب و ایجاد فضا و بستر عالی برای لذت بردن از یک گیم و نیازی به تبلیغات فضایی رو نداره.
یعنی هر کی بیشتر تبلیغ کنه یعنی به کیفیت جنس خودش مطمین نیست؟؟؟این حرف تو توجیه کم کاری سونی در قبال تبلیغ مناسب برای بازیهاش هست(البته کیفیت خیلی هاشونم هم number one نیس که مخاطب خود بخود جذبش بشه).نقل قول:
:31::31:نقل قول:
.
.
.
من عاشق اینجور بحثام !!:31:
دو طرف بحثم که حامد و مرادن ! چه شود !!!
میخوام روش بحث کردن به روشی جدید رو به شما اموزش بدم !!!دی:
:
+
حالا این بحثا یه ور ولی حامد دیگه این قضیه تبلیغارو زیاد بزرگ کردیا ! این که ارزش بده به محصولش و تبلیغش کنه یعنی محصول ضعیفی داده ؟ یا این که سونی حال نمیکنه با تبلیغ یعنی بازیاش خیلی بزرگن ؟:5:
البته بزرگن دیگه کاریشم نمیشه کرد !:21:
+
الان یاد یچی افتادم ! حامد چی میگی تو ؟؟؟!!!:8:باو همین چند وقته اخیر Resistance TV راه افتاده بعد تو میگی تبلیغ نمیکنن !!!:21::31:
از یه طرفم راست میگه دیگه این ناسا خیلی سه بود !!!
+
اقا این GEOW که بیاد که قفل داره نمیتونیم بازی کنیم ، بریم بجاش RS3 رو له و لورده کنیم بعد بیایم سراغ این !:26:
اول بگم عذر میخوام اگر همینطور وارد بحث میشم ولی...نقل قول:
مراد جان شما GOW یا GT و Uncharted رو یادت رفت؟! اینا number one نیستن؟!
مراد حالا نمیدونم ولی اینطور متوجه شدم کلا شما هر چی هم بشه طرف مایکرو رو میگیری:31:
سونی که کم کاری نکرده تو کارش یا بازیی نداده مخاطب نتونه باهاش ارتباط برقرار کنه یا کیفیت پایین بوده باشه نمونه همین GOW که کلا خودش یه پا سبک شده برای کپی رو بازی های دیگه و اون کریتوس و اون باس ها رو تو عنوان های ایکس باکس هم نخواهید دید و همین نشون میده که اونطور هم که شما میگی نیست! حالا خودت برو رو بقیه عنوان ها یه مقدار بررسی کن یا همین GT به نظر من فورزا رو نابود کرد البته این رو هم بگم فورزا3 رو زیاد باهاش بازی نکردم ولی GT کلا چیز دیگریست در سبک خودش!
+
نمیخوام توهین کنم و خواهشا نگید توهین کردی ولی ببین مراد عنوان مثل GEOW واقعا شماره یکیه؟! اون هم فقط برای مارکوس فنیکس و دام و گیم پلی اش؟! بازیی که فقط میکشی میری جلو یه اره با اسلحه دستت وسط هم یه چند تا فحش میدی همین! حالا کاری با اون داستان و طراحی هنری ندارم ولی باز طراحی هنری خیلی برتر از این طور بازی ها تو عنوان های ps3 وجود داره که حتی GEOW رو بزنه کنار!!!
!!!??? جان !!؟؟؟ فرزا رو نابود کرد !!؟؟؟ بعد از دو سال که اومد همه طرفدارای بازی یامائوچی رو به فحش کشیدن بعدا میگی نابود شده !!!نقل قول:
همین GT به نظر من فورزا رو نابود کرد البته این رو هم بگم فورزا3 رو زیاد باهاش بازی نکردم ولی GT کلا چیز دیگریست در سبک خودش!
در مورد تخریب که بازی همچین چیزی نداره ، گرافیک بازی بعد از اون همه هایپ از فرزا با این که دو سال بعدش عرضه شده بود ضعیف تره و ...
سهیل باز این همه بازی هست یکیو مثال زدی که از همه خراب تر کرده بین بازی های انحصاری !!
این بخش حرفاتم توهین نمیگیرم !!!:31: ولی خیلی باحال میبینم !!!نقل قول:
نمیخوام توهین کنم و خواهشا نگید توهین کردی ولی ببین مراد عنوان مثل GEOW واقعا شماره یکیه؟! اون هم فقط برای مارکوس فنیکس و دام و گیم پلی اش؟! بازیی که فقط میکشی میری جلو یه اره با اسلحه دستت وسط هم یه چند تا فحش میدی همین! حالا کاری با اون داستان و طراحی هنری ندارم ولی باز طراحی هنری خیلی برتر از این طور بازی ها تو عنوان های ps3 وجود داره که حتی GEOW رو بزنه کنار!!!
باو دیگه یه بازیایی رو مثال میزنی که خوده فنای SONY هم ارزوشونه رو کنسولشون ببیننش !
+
خب بکش بکش باشه که کریتوس هم از اول تا اخر فقط میکشه میره جلو!!
+
اقایون بیخیال این بحث بشیم بنظرم . بیشتر ما ها هر دو کنسول رو داریم و با هر دوشون هم کار میکنیم این بحثا به کارمون فکر نکنم بیاد
جان؟!:31:نقل قول:
اره باو نابود کرد! بعد اینکه اگر جایی دیدی یامائوچی رو به فحش کشیدن به ما هم بگو!
گرافیک ضعیف بود؟! بعد از کل لایسنس ها مراحلش رو برو ببین واقعا زیباست! دیگه گرافیک میخوایی حتما کرایسیس بشه! مناطق کویری GT کلا منفجر کرد با اون نور آفتاب تو غروب از داخل کابین ماشین دیگه این یه مقدار داره نشون میده شما به GT کم لطفی میکنید.
بعد اینکه مکانسیم و سیستم فیزیک بازی دیوانه وار حرفه ای بود دیگه چی میخوایی از این نوع فیزیک و دیگر موارد بگو برات قرار بدن بعد از طریق یه کالکتور ادیشن برات بفرستن!:31:
اون تیکه آخری منظورت همین GT بود خراب کرد؟! پس برو یه بار دیگه بازیش کن یا که با Dirt اشتباه گرفتیش!!!!
ما که از این عنوان های شما لذت نمیبریم چون بهتر از اینا رو داریم برای بازی کردن!!! البته نه فقط بازی بلکه زندگی کردن!!!نقل قول:
این بخش حرفاتم توهین نمیگیرم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خیلی باحال میبینم !!!
باو دیگه یه بازیایی رو مثال میزنی که خوده فنای SONY هم ارزوشونه رو کنسولشون ببیننش !
+
خب بکش بکش باشه که کریتوس هم از اول تا اخر فقط میکشه میره جلو!!
+
اقایون بیخیال این بحث بشیم بنظرم . بیشتر ما ها هر دو کنسول رو داریم و با هر دوشون هم کار میکنیم این بحثا به کارمون فکر نکنم بیاد
کریتوس باز یه داستان حماسی داره که GEOW توش گم میشه ... یه محیط های بزرگ داره که GEOW بره با کلیفی در خواب ببینه!!! و دیگر موارد که نیاز به گفتن هم نداره.
نقل قول:
دو طرف بحثم که حامد و مرادن ! چه شود !!!
میخوام روش بحث کردن به روشی جدید رو به شما اموزش بدم !!!دی:
کی من :19: با مراد...نقل قول:
از یه طرفم راست میگه دیگه این ناسا خیلی سه بود !!!
سه نبود چهار بود کم مونده بود صب وقتی از خواب پا میشیم به جای خورشید تو اسمون حلقه halo رو ببینیم :31:
بباا تبلیغه دیگه همون تعدا طرفداران کمی هم که تو ایران داره باز تحت تاثیر همین تبلیغات هستش چه برسه به ممالک خارج
همین ملت روسیه و شوروی و کشورهای کناریش اصلا با این تیپ بازیها حال نمیکنن که علت فروشش هم همین تبلیغات زیاد هستش میدن به خورد مردم اقا خوبه اله فلانه تا بخرن پول به جیب بزنن
ارمین میدونی هدف باید رضایت مشتری و ایجاد همون فضای صحیح یک بازی و گیم باشه همین
نه پول نه ثروت نه سرمایه بازیباز و گیمر
نه ارمین ببین من اشاره کردم که این اواخر کمی زیادتر شده چوت تبلیغات مقاومت رو دیده بودم اینو گفتم ولی برمیگردیم به عقبنقل قول:
الان یاد یچی افتادم ! حامد چی میگی تو ؟؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باو همین چند وقته اخیر Resistance TV راه افتاده بعد تو میگی تبلیغ نمیکنن !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیلی دو نه خیلی نزدیک
سهیل اینا که number one نیستن تا اونجایی که یادمه تعداشون هم کم نبود یه 10 ، 15 تا بازی number x رو سونی داره که اصلا مخاطب انچنانی هم نداره همشون درجه n :31:نقل قول:
مراد جان شما GOW یا GT و Uncharted رو یادت رفت؟! اینا number one نیستن؟!
مراد حالا نمیدونم ولی اینطور متوجه شدم کلا شما هر چی هم بشه طرف مایکرو رو میگیری
اقا دیگه از حامد فن ترم مگه هست !!! حامد تو خودت بیا این قضیه رو شفاف سازی کن ! باو سهیل یچیزی میگی که حتی فنای سونی هم نمیگن !نقل قول:
جان؟! بادمجان! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره باو نابود کرد! بعد اینکه اگر جایی دیدی یامائوچی رو به فحش کشیدن به ما هم بگو!
گرافیک ضعیف بود؟! بعد از کل لایسنس ها مراحلش رو برو ببین واقعا زیباست! دیگه گرافیک میخوایی حتما کرایسیس بشه! مناطق کویری GT کلا منفجر کرد با اون نور آفتاب تو غروب از داخل کابین ماشین دیگه این یه مقدار داره نشون میده شما به GT کم لطفی میکنید.
بعد اینکه مکانسیم و سیستم فیزیک بازی دیوانه وار حرفه ای بود دیگه چی میخوایی از این نوع فیزیک و دیگر موارد بگو برات قرار بدن بعد از طریق یه کالکتور ادیشن برات بفرستن!:دی
اون تیکه آخری منظورت همین GT بود خراب کرد؟! پس برو یه بار دیگه بازیش کن یا که با Dirt اشتباه گرفتیش!!!!
+
سیستم فیزیک دیوانه وار ؟؟!! با تو هم مارو گرفتیا ! تخریب فیزیکی همون دیرتی که گفتی هم از GT خیلی خیلی بالاتره !!
+
فیزیک بخش های ماشین هم که باید 1 و خرده ای دانلود میکردیم تا اضافه بشه !
+
اقا حرفه میزنی !!! تو فقط کویرشو دیدی ؟ پیست نوربرگرینگ المان تو هر دو بازی هستش . انصافا برو هر دو تا رو بازی کن ببین نظرت چیه !!!
+
اون همه لایسنسو قبول دارم تعدادشون ضعیف بود اما کیفیتشون فاجعه !!! از 1000 تا ماشین به زور میشد بگیم 100 تاش اساسی ساخته شدن بقیشون خیلیاش ماشینای نسخه های قبلی ( نسل پیش ) بودن که بصورت HD وارد بازی شدن و کیفیتشون از بدترین بازی های ریسینگ هم بدتر بود !
:16::16:عالی بود... .نقل قول:
:16::16::16:این از قبلی هم عالیتر بود........ .نقل قول:
+
فداییان شرکت سونی این قسمتو یه لحظه بخوونین بعد پستای جالب از خودتون ارسال کنین:
بحث ما سر اینه که هر کسی در تبلیغ کردن ازاده ولی این که بگیم تبلیغ می کنی پس حتما مزخرفه که تبلیغ می کنی حرف کلا عجیب و غریبیه و کلا از یه پنکه سونی برمیاد.... .
+
پس وقتی سونی واسه خاطر کیلزون 46 میلیون هزینه ساخت گذاشت(که می گفتن میشه halokiller) یا اینهمه event واقعی واسه gt5 گذاشت تبلیغ نبود؟؟؟؟
ولی چون از اونا نتیجه نگرفت صداش درنمیاد....... .
ولی مایکروسافت اونهمه واسه halo خرج کرد ولی چندین برابر اون سود دراورد...... .
+
در مورد number one : همونایی که تو نام بردی نامبر وان هستن به اضافه متال گیر و لیتل بیگ پلنت........و گرنه کیلزون ....اینفیموس....رزیستنس و .........از لحاظ فروش و امتیاز هشتشون گروی 9 اشون هس...(واسه مایکرو هم هستا که انحصاری ضعیف داره...زیادم هست)
.
.
.
.
.
این همه خندیدی ولی واقعیت داره یا حالا عالی بود هر چی مراد جان!!!:27:نقل قول:
تبلیغ که دیگه مثل مایکرو خودشون رو پاره نمیکنن نمیدونم برن یه پوستر از سر لس آنجلس تا نیویورک بزنن اون هم برای فن ها و یه سری افراد برن این رو ببینن شاید کنسول بخرن!
شاید از یه پنکه مایکرو بر بیاد ولی تا اونجایی که میدونم همین ایکس باکسی ها خودشون آخر پنکه هستن!!!
+
چرا میگی نتیجه نگرفت؟! چرا؟! بعد اینکه شما دیگه بزرگ کردی موضوع رو!
+
شما فک کن هشتشون گرو نهشون باشه مورد نداره جیگر برو حال کن پس الان ایکس باکس اومد ps3 رو نابود کرد آفرین خیلی قشنگ گفتی :27:
ببین ناراحت نشیا ولی بنظرم باید هر دو کنسول رو داشت تا بشه نظر داد ، الان هم حامد هم مراد هم من هر دو رو داریم و با تجربه داریم میگیم کدوم بهتره . اینی که توی میگی فقط یسری طرفداری بچه گونست که دلیلی نداره و چون از اول PS1 بعدش PS2 داشتی حالا یجور احساس دلبستگی به این کنسول داری !!!:41:نقل قول:
این همه خندیدی ولی واقعیت داره یا حالا عالی بود هر چی مراد جان!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبلیغ که دیگه مثل مایکرو خودشون رو پاره نمیکنن نمیدونم برن یه پوستر از سر لس آنجلس تا نیویورک بزنن اون هم برای فن ها و یه سری افراد برن این رو ببینن شاید کنسول بخرن!
شاید از یه پنکه مایکرو بر بیاد ولی تا اونجایی که میدونم همین ایکس باکسی ها خودشون آخر پنکه هستن!!!
+
چرا میگی نتیجه نگرفت؟! چرا؟! بعد اینکه شما دیگه بزرگ کردی موضوع رو!
+
شما فک کن هشتشون گرو نهشون باشه مورد نداره جیگر برو حال کن پس الان ایکس باکس اومد ps3 رو نابود کرد آفرین خیلی قشنگ گفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
همه میگن واقعیت نداره تو میگی داره ؟!!
من از رو هوا بر نمیدارم بیام اینجا چیز از خودم بگم اگر میگم چون یه تجربه ای داشتم رو ایکس باکس بعد اینکه شما بگو بچه گونست چون چیز دیگه نداری بگی!!!نقل قول:
شما شاید اینطور باشی اول یه کنسول داشتی بعد یه کنسول دیگه داشتی طرفدارش شدی اورین! ما اینطور نیستیم نمیدونم چی شد این رو گفتی ولی اشتباه کردی کلا چون ما اینطور نیستیم حالا شاید شما اینطوری هستی دیگه اون از خودت من هم دیگه جواب نمیدم چون داره بحث از روال عادی خارج میشه!
میدونی ارمین من و تو این انحصاری هارو بازی کردیم میدونیم چطوریاست و از روی نمره نتیجه و امتیاز حرف نمیزنیم (دقیقا باید تجربه کرد بعد نظر داد )
در ضمن ارمین سهیل تجربه همه این بازیهارو داره و این که از روی بی اطلاعی حرفی میزنه نیست.
تجربه ای که از بازی های انحصاری سونی داری رو حتما خوب میدونی. به هر حال تجربه کردن جا یخود دارد حرف زدن بدون دیدن جا یخود همین شنیدن کی بود مانند دیدن هستش.
حالا بحث فیزیک میزیک هم بسه دیگه کلیف یه تبلیغی کرد تموم شد
هنوز مثل این که جا نیوفتاده که هزینه ساخت با هزینه تبلیغ فرق داره خیلی هم فرق داره
به هر حال این همه مدت د رکنار هم امومختم که خیلی راحت و تو ام با حفظ رعایت کلمات موضوع رو ادامه بدم که چون فعلا به جای کلمه طرفدار کلمه دیگه ای هم کاربرد میشه کمی موضوع رو کنار میزنه به هر حال بحثو تموم بکنیم بهتره مرسی
موفق باشید
100 امتیاز مثبت به مراد !!
من با مراد موافقم ! اصلا اینی که می گید چون سونی از بازی هاش مطمئنه به خاطر همین تبلیغ نمی کنه خیلی حرف عجیب و به قول سهیل حرفِ چیزی هست D: !
حالا حامد بزار من یه برداشت دیگه از این بتلیغ نکردن سونی بکنم!!
مایکروسافت روی هیلو تبلیغ کرد خیلیم تبلیغ کرد، ولی به جاش مطمئن بود که چندین برابر پول این تبلیغات رو در میاره !
همین الانم ای اِی داره کلی برای بتلفیلد 3 تبلیغ می کنه و مطمئنه فروش بازی اونقدر هست که دیگه پول تبلیغات به چشمش نیاد ! ( از همین پیش فروشا مشخصه ! )
حالا می رسیم به سونی، تو گفتی سونی از بازی هاش مطمئنه به خاطر همین تبلیغ نمی کنه، ولی من می گم چون از بازی هاش مطمئن نیست تبلیغ نمی کنه، چون میترسه اونقدر فروش نکنه که بتونه اون همه پول تبلیغات رو جبران کنه !!( بازی هایی مثل اینفیموس یا رزیستنس! ) اینم یه برداشت ـه ! نظر شخصی خودم بود D: !!
نه حرف تو درسته نه جمله های بالا ! این هارو با توجه به گفته های خودت گفتم که ببینی شاید خیلی ها هم باشن که این طوری فکر کنن نه اون طوری !!
کاری به بقیه پست ها هم ندارم، چون یه سری زدن تو جاده خاکی.
این قسمت از حرفای مراد هم از اون سخنان تاریخیه که باید با آب طلا نوشت !
نقل قول:
فداییان شرکت سونی این قسمتو یه لحظه بخوونین بعد پستای جالب از خودتون ارسال کنین:
بحث ما سر اینه که هر کسی در تبلیغ کردن ازاده ولی این که بگیم تبلیغ می کنی پس حتما مزخرفه که تبلیغ می کنی حرف کلا عجیب و غریبیه و کلا از یه پنکه سونی برمیاد.... .
این پنکه سونی همون sony fan هست دیگه؟ :دی
سلام... من هم نظرمو بگم، البته جواب شخص خاصی نیست و به طور کلی میگم:
تبلیغات یک بخش خیلی بهم انتشار یک محصول هست، RDR که یادتونه، اول فیلم های پرفروش اون زمان تریلرشو میزاشتن... روی ساختمون های نیویورک پوسترشو زده بودن و ... خوب با فروشش و در کل GOTY شدنش کاملا اون تبلیغات رو جبران کرد + شد یکی از قوی ترین عنوان های RockStar.... (شایدم قویترین!)
حالا یه شرکت بیشتر تبلیغ میکنه یکی کمتر به خودش مربوطه! ممکنه یه شرکت با تبلیغی خیلی کمتر از شرکت های دیگه به فروش نجومی برسه، دلیلش هم اعتبار و کیفیت محصول اون شرکته...
حالا بحث فروش، اگه گیمی زیاد بفروشه، میشه گفت بین عموم مردم محبوب تره و در کل بازی خوبیه، ولی آیا این همیشه صدق میکنه...؟
قطعا نه...!
امتیاز ها هم ملاک خیلی خوبی برای خرید بازی هستن و نمیشه گفت الکین... ولی خوب سلیقهی افراده که در نهایت ارزش بازی رو مشخص میکنه...
حالا ممکنه یکی از یک بازی که میانگین ریتینگش بالای 90 هست خوشش نیاد، ولی این همیشگی نیست و معمولا ریتینگ بازی ها نشون دهندهی ارزش کلی اون بازی هستند...
توی بحث بین PS3 و X360 هم زیاد وارد نمیشم فقط بگم که جفتشون عنوان های خیلی قوی دارن، ولی خوب فکر میکنم دیگه عمر این کنسول ها تموم شده و خیلی ارزش بحث ندارن (الآن همه میریزید سرم :31::11: )
جدا دیگه عنوان های خیلی قدرتمند انحصاری برای این کنسول ها کم شده...
بین عنوان های PS3 و X360 هم به نظرم PS3 یک پله بالاتر قرار میگیره، به دلیل GOW 3 و Heavy Rain و عنوان های دیگه... حالا این بخش دیگه سلیقه ای هست و ممکنه افراد دیگه نظرشون این نباشه!:46:
موفق باشید.
**
اولا که به هیچ وجه نیازی نیست که من بیام ناظممو نمیدونم چی رو اثبات کنم و برام مهم هم نیست کسی می خواد بشناسه نشناسه نمی خواد هم باز مهم نیست.
خشت اول رو هم با تمام احترامات نهادم و وقتی چیزی میگم همیشه امادم تا انتقادی هم باشه قبول کنم چه بسا که اگر هر کسی میامد و جواب میداد و هر چی میگفت من با روی باز می پذیرفتم ولی این که کاربری حرفه ای و قدیمی بیاد این چنین مسخره کنه اصلا مورد قبول نیست.
من اصلا حرفه ای نیستم و یک گیمر عادی و اماتور هستم پس زین پس حرفامو در مورد نظریات بازی ها نادیده بگیرید بسیار اسونتر خواهد بود و هضمش هم راحتتر میشه.
+
در مورد سوال مبین جان هم باید بگم که کلمه پنکه رو من هیچ وقت جرات نمیکنم به کسی بگم و به خودم اجازه بی احترامی به کسی نمیدم همه دوستان و رفقای من هستن ولی مثل این که دیدگاه های طرفین متفاوت هستش
+
تا پست های دیشب رو پاک نکردم ولی امروز به بعد رو پاک میکنم چون از بحث تاپیک منحرف شد.
یه سری پست ها پاک شدن مجموعا هم این طور شد تاپیک به روال عادی گذشته برمیگرده
مرسی از دوستان
Gears of War 3 screen shots ! a
یک سری اسکرین شات مربوط به تاریخ 14 آگوست هست که ندیدم توی تاپیک باشه.(کل تاپیک رو گشتم)
گفتم بذارمش بد نیست! (با توجه به اینکه کیفیت تصاویر بالاست حتی اگر چند تاشم تکراری باشه ارزش دوباره دیدنو داره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/ravens_cine_03.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/ravens_cine_02.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/ravens_cine_01.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/hanover_campaign_02.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/hanover_campaign_01.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/gears_3_-_campaign_ravens_03.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/gears_3_-_campaign_ravens_01.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/gears_3_-_campaign_raven_s_04.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/gears_3_-_campaign_bridge_02a.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/gears_3_-_campaign_bridge_01a.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/bridge_campaign_02.jpg
کد:http://images.vg247.com/current//2011/09/bridge_campaign_01.jpg
پیش فروش این بازی تا کنون بین بازیهای x360 بیشترین مقدار رو داشته و تونسته حدود 1.3 میلیون نسخه پیش فروش داشته باشه.... .
سایت IGN هم اماری از بتا بازی که چند ماه پیش انجام شده رو گذاشته که دیدنش واقعا جالبه....(البته بتای بازی برای همه باز نبود و عده خاصی اجازه بازی داشتن ولی با این حال امار خیلی جالب):
اگر این بتا به صورت رایگان در اختیار عموم قرار میگرفت آمار 100 برابر تاریخی تر میشد : دی
واقعاً شگفت انگیزه این فروش ! به پول ما ایرونیا میشه چیزی حدوده 75 میلیارد تومن اونم فقط برای پیش فروش :31::18:نقل قول:
درسته....مخصوصا اینکه بازی واسه یه پلتفرم هستش و علاوه بر اون بازی هستش که به خاطر خشونت خیلی زیادش تو بعضی کشورها هم ممنوع هستش(مثلا شماره 3 اش تازه تو المان مجوز گرفت)..... .نقل قول:
در نتیجه رسیدن به این فروش خیلی خیلی عالیه.....رکورد هیلو ریچ رو زد تو پیش فروش.... .
+
countdown to Gears of war 3
خوب دوستان 10 روز تا عرضه بازی مونده انشالله هر روز علاوه بر اینکه روزشمار بازی رو خواهم گذاشت اطلاعاتی هم از بازی خواهم گذاشت...... .
امروز فقط روز شمار ولی از فردا انشالله با عکس و اطلاعات در خدمت خواهیم بود...... .
.
.
.
حالا این روزشماری که میزاری فایده داره ؟ :31: یعنی مطمئن باشیم که روی بازی قفل XGD3 رو نمیزارن ؟ :41:نقل قول:
یه سری بیانات تو این تاپیک بودش که دو روز پیش دیدم و خوشبختانه به همراه سعید صحبتهای مراد و حامد رو دیدیم... فرداشم یه صحبت دیگه ای هم داشتم... البته باید همون موضع میگفتم که امکانش نشد.
در اینکه حامد شروع کننده این بحث بود شکی نیست و طرف اونو نمیگیرم. به خودشم این قضیه رو گفتم... این از این... اما متاسفانه من فقط به طور ضمنی متوجه شدم ریشه این صحبتا برمیگرده به عقب تر. یعنی یه پیش زمینه بوده!! امیدوارم این قضیه بتونه حل بشه... اما مراد جان هم یه صحبتی کرد که اصلا به دل من نچسبید. یعنی چی اخه بگیم کیفیت خیلی از بازیهای سونی number one نیست؟ این صحبت هم مشکل زا بود. صحبتهای سهیل هم مبنی بر نابود شدن فورزا به دست جی تی و برتر بودن گاد آو وار به گیرز آو وار هم مواردی بود که وضعیت رو بدترین حالت ممکنه رسوند که البته اینم ادامه پست مراد بود!
خلاصه اگه بین هر دو طرف - در کل میگم - مشکلی هست باید بین خودشون اونو تو پشت صحنه حلش کنن. اگه هم به هیچ وجه حل شدنی نیست که باید بگذرین از صحبتهای طرف مقابلتون... مقابله به مثل نکنین که اصلا توجیه پذیر نیست.
مرسی!
یعنی دقیقا می خواستم همینو بگم ، اومدم پایین دیدم گفتی :31:نقل قول:
متاسفانه قفل جدید اومده و احتمال 99% هم روی این بازی هست .
امیدوارم که تا اون موقع یه -- جدیدی ، جی تگی ، چیزی اومده باشه !
کل صحبت رو که مدیر کردن و حرفشون حجت....... .نقل قول:
من فقط یه توضیح بدم در مورد خودم نه هیشکی دیگه : به نظر بنده(نظر شخصی) در حیطه گیم بازی که میانگینش تقریبا از 90(حالا یکی دو هم پایینتر)پایینتر باشه دیگه درجه یک یا به اصطلاح نامبر وان نیس...... .
این شامل همه پلتفرما و فیلما و کلا صنعت و نمره تو کلاس و .....میشه.... .مثلا من بازی الن ویک رو وقتی که از لحاظ نمره نتونست در اون حدی که باید موفق بشه بشه دیگه نامبر وان نمیدونم.حالا هر چقدر ازش لذت ببرم... .
یا مثلا من ساعتها کینکت اسپورت بازی کردم و از خیلی از بازیهای نامبر وان ازش بیشتر لذت بردم ولی هیچوقت بهش یه بازی درجه یک نمی گم........ .
یا مثلا عاشق بازی fable هستم ولی هرگز بهش درجه یک نمی گم...... .
اگه همین گیرز 3 میانگینش اومد مثلا 87 من هر چقدرم ازش لذت ببرم اونو نامبر وان نمیدونم.... .
در نتیجه از نظر من هر بازی که از حدود 90 پایینتر باشه به نظر من دیگه نامبر وان نیس....... .شرمنده که زیادی حرف زدم........خواستم سو تفاهم نشه........اگرم باعث اختلال و کلا ناملایمتی شدم از جانب خودم از مدیر و کاربرا معذرت می خوام:11::11::11:
بابا شما چقدر نا امیدین؟؟؟c4eva که کنسول x360 رو -- می کنه در مورد این قفل نوشته In progress و کلا نشانه های امید هست......:31:نقل قول:
امیدوار باشین...... .
.
.
Countdown to Gears of war 3
کاراکترها :
Anya Stroud
به عنوان اپراتور و خدمت کننده در بخش اتاق کنترل پا به عرصه جنگ نهاد.ولی با ازمحلال تدریجی COG مجبور شده تا اسلحه به دست وارد میدان نبرد شود.او به نوعی معشوقه مارکوس نیز حساب می شود.
Griffin
شخصیتی که هنوز مشخص نیز در بخش داستانی خواهد بود یا نه ولی برای انتخاب او به عنوان شخصیت قابل بازی در قسمت آنلاین باید توسط اکانت فیس بوک خود کدی را در شبکه لایو وارد می کردید و محتوای شخصیت او را دانلود می کردید.
Clayton Carmine
بزرگترین برادر از بین سه برادر خانواده کارماین دو برادر او به ترتیب در نسخه های یک و دو بازی کشته شدند حال او برای گرفتن انتقام خون انها برگشته است.
Dominic Santiago
Damon Baird
Adam Fenix
Richard Prescott
رییس حزب COG البته حالا با وخیم شدن وضعیت وضعیت او نیز چندان باثبات نیس و ان گونه که باید به او به عنوان رهبر به او احترام گذاشته نمی شود.
Samantha Byrne
با اینکه جزو اعضای دخترگروه به شمار می رود ولی خشونت زیادی در گفتار و رفتارش وجود دارد و همانطور که در سینماتیک منتشر شده از بازی می بینیم وظیفه خالکوبی کردن گروه را بر عهده دارد.
Jace Stratton
.
.