بابا این چه مسخره بازی هست اینا در آوردن! همه سایت های شرینگ معروف فیلتر شده! الان هم رپید رو فیلتر کردن! دیگه شورش رو در آوردن!!
Printable View
بابا این چه مسخره بازی هست اینا در آوردن! همه سایت های شرینگ معروف فیلتر شده! الان هم رپید رو فیلتر کردن! دیگه شورش رو در آوردن!!
اگر مردم هم ندونند خبریه اینها با اینکارها می فهمونند که باز خبری شده که دارند این کارها رو می کنند.
خدارو شکر چیزی به اسم ماهواره اختراع شد که هیچ ابدی نمیتونه قیلترش کنه. حالا خودتونو بکشین کل اینترنتو قیلتر کنید:20:
فعلا پارس انلاین ترر زده...سرعتا رو اوردن پایین قبلا 256 بهم میدادن الان شده 128.
سلام من پارس سری g دارم روزا 189 دان میکنم ولی شبا افتضاحه نمیدونمم چیکار کنم
سلام
یه سری راهنمایی ازتون میخوام
من شاهینشهر هستم و تازه سرویس پارس آنلاین گرفتم اسم سرویش fp1-9x هست
با نحوه سرعتش تقریباً آشنا هستم توی طول روز از ساعت 6 صبح تا 12 شب معمولا سرعت دانلود بین 30 تا 100 کیلوبرثانیه متغیره
سرعت دانلود بین ساعت 1 تا 6 صبح بین 10 تا 35 کیلوبایت بر ثانیه متغیره...
حالا من اکثر مواقع شبا دانلود دارم و دوست دارم سرعتم شبها از ساعت 1 تا 6 صبح بین 50 تا 70 کیلوبایت باشه ، آیا به نظر شما سرویس fp10-4x2 شبها بین ساعت 1 شب تا 6 صبح سرعت دانلودی 50 تا 70 کیلوبایت به من میده ؟
در نهایت اگه سرویس از پارس آنلاین مد نظر دارید به من بگید تا دفعه بعد اونو بگیرم.
دانلود من شبا از ساعت 1 شب تا 6 صبح هست که میخوام سرعت دانلود معادل 50-70 کیلوبایت بر ثانیه باشه
مصرف روزانه من در ماه ماهی 2 گیگ هست
ماهیانه 25000 تومان میتونم بپردلازم
دوست عزیز من سرویس FP5-3x2 را دارم سرعت شبانم حدود 50 کیلو بایت هست ولی خوب شاید سرعت تو شهر شما فرق داشته باشهنقل قول:
کدوم شهر هستید؟نقل قول:
من اصفهاتم ( شاهینشهر )
اره مثل اینکه اصفهان پارس و پیشگامان خوب دراومده.نقل قول:
سلام به اساتید
آقا من میخوام adsl بگیرم همه میگن پارس خوبه ولی اومدم همه صفحه های این تاپیکو خوندم به شک افتادم
آخه میگن از شاتل بهتره و آسیا تک هم دانلود شبانه نداره
من میخوام 256 با محدودیت 8 گیگو بگیرم که ماهی 30 تومنه.نظرتون چیه؟شبا هم میخوام بزنم دانلود
زنگ زدم گفت واسه شما فعلا فقط سرویس 512 30 گیگ ماهی 60 تومن داریم خلاصه منو گذاشت تو لیست انتظار
به نظرتون چقدر طول میکشه زنگ برنن؟
م.دم هم میخوام مودم وایرلسی که خودشون میدنو که قیمتش 95 تومنه و بگیرم فکر کنم مارکش zyxel بود
بیخود منتظر نباش فقط در یک حالت ممکنه خبرت کنند اونم اینه که پورت اضافه بشه وگرنه جا هم خالی بشه خبرت نمیکنن آسیاتک اخیرا شبانه رو مجانی کرده.نقل قول:
آخه میگن سرعت شاتلو آسیا تک و داتک به پارس آنلاین نمیرسه
مثکه با پارس میشه مثلا با 256 بیشتر از 100 کیلو در ثانیه هم دانلود کرد میشه بگین برای سرویس 256 حدودا با شرکتای آسیاتک و شاتل چقدر میشه دانلود کرد؟
این درست ولی زمانی سرعت زیاده که از حجمی که بهت دادن کم میشه شبا معلوم نیست وضع منطقه چطوری باشه واسه بعضیا خوبه واسه خیلیا بد.نقل قول:
خب حالا به نظرتون بغیر از پارس بهترینش کدومه که بگیرم؟از نظر سرعت حداقل یکم شبیه پارس باشه
چیزی که من میدونم روی سرویسهای حجمی نمیشه حساب باز کرد مثل تخم مرغ شانسیه حالا خودت میدونی ولی اگه دانلود زیاد نداری از مخابرات بگیر.
هر شرکتی میری مودم رو از خودشون نگیر که حداقل 15 هزار تومان گرونتر می دند بهتره اگر هم می خوای همون مدل رو بگیری از بازار بخری.نقل قول:
شما سرعت شبانت تقریبا چنده و در یک شب میانگین چقدر دانلود میکنی؟ چون منم می خوام از این سری G بگیرم:11:نقل قول:
من در تبریز هستم :20:نقل قول:
شبی چند مگ دانلودتون هست ؟ چون با همارا از 2 تا 8 صبح میشه 1300 مگ دانلود کرد.نقل قول:
شبانه متغیره و میانگین از 400 تا 600 مگ دان میکنم خیلی کمه ولی روزانش خوبه 180-189 دان میکنم.بچه ها راهی هست سرعت شبانه بهتر شه؟من اصفهانمنقل قول:
دوست عزیز من از تیر 87 تا دی ماه 88 مشترک همارا بودم اوایل هر شب نزدیک 800-900 مگ میشد دانلود کرد ولینقل قول:
از تابستون88 حداکثر حجم دانلود رسید به 400 مگ اونم اگه شانس داشتم همارا اوایل حرف نداشت ولی بعدا ...زد
به سرویسش که اگر فروم هارا مطالعه کنید متوجه ریزش یوزر هاش میشید . البته جدیدا شنیدم کیفیتش همانند
سابق خوب شده و امیدوارم اینجور باشه من چند بار باهاشون صحبت کردم و تذکر دادم ولی متاسفانه پشتیبانیش هر
بار یه جور طفره رفت. منم مجبور شدم شرکتم را عوض کنم ولی هیچوقت با سرویس کلاسیک نتونستم بالای 1 گیک
دانلود کنم حتی ان زمان که سرعتش حرف نداشت. همارا یوزر بالایی داره ولی متاسفانه پهنای باند محدود که 1 به
هشت شیر میکنه ولی خوب قیمتش از همه پایینتر هست:20: الان با 512 پارس شبی بطور میانگین 800-900 مگ دان میکنم که بازم
راضی نیستم.
خوب پس احتمال داره خط شما مشکل داشته باشه چون با پارس هم نتونستید از 1 گیگ بیشتر دانلود کنید. من همارا رو از اواخر شهریور 88 دنبال می کنم فقط 1 ماه سرعتش خراب بود .ولی شاید تو مرکز ولیعصر اینجوری باشه و بقیه جاها از کیفیتش خبر ندارم که شبانش خوبه یا نه.نقل قول:
دوستان من سرویس 128 5 گیگ دارم . میخواستم سر ماه که دوره ام تمام میشه به جای پول 5 گیگ پول 8 گیگ آنلاین پرداخت کنم و سرویسم رو به 8 گیگ تغییر بدم باید چه کار کنم ؟ داخل حساب کاربری به جای خرید 5 گیگ 8 گیگ بزنم ؟ اگه همین کارو بکنم سرویسم تغییر پیدا میکنه ؟
چرا این همه کم من با سرویس 128 fp یک گیگ شبی دانلود می کنم!!نقل قول:
پس سرویسم رو عوض نکنم:8:
روزانت چند کیلوبایت دان میکنی؟نمیدونم والا میگن سرعت شبانه مال مرکز مخابراتیه.شما کدوم شهری؟نقل قول:
روزانه 110-120 من تبریزم مرکز ازادی ولی این که میگی سرعت شبانه به مرکز بستگی داره درسته چون دوست من یه مرکز دیگه شبی 2 گیگ میزنه!!!!نقل قول:
ای ول نوش جونش:31:پس فکرنکنم شبانت تغییرخاصی کنه فقط احتمالا سرعت روزانت بهترمیشه البته پول بیشتریم باید بدینقل قول:
سلام
دوستان الان نرخ قیمتای شهرستان چجوریاست
اونی که تو سایتشون دن همرو نداره
مثلا 256 40 گیگ قیمت نزده
یه لیست بدین همرو داشته باشه :)
ممنون
پارس آنلاین قبل از خرداد ماه برای من فوق العاده بود و با اکانت رپیدشر، سرعتم 140 کیلوبایت بود!
اما الان سرعتش اومده 30 کیلوبایت.:45:
آقا نظرتون راجع به سپنتا چيه؟سرويساى نا محدودش به نظر خوب ميادکسي خبر داره سرعت دانلودشو پينگشو اينا چجوريه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب هر 15min دیس میشدم:41:
این tcp- error آدمو دیوونه میکنه
واضح تر توضیح بدید شاید بتونم کمکتون کنم.نقل قول:
[QUOTE=amir_fatal;5096725] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب هر 15min دیس میشدم:41:
شما کدوم سرویسشو داری که این همه می تونی دانلود کنی؟:8:
[QUOTE=amin_damer;5098692]نقل قول:
سرویس 128K
بعضی سایتها که از طرف من پر باز دید هست ، بعد از چند روز دیگه نمیتونم واردشون بشم و با این پیام مواجه میشم :نقل قول:
نقل قول:
Network Error (tcp_error)
A communication error occurred: "Operation timed out"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.
For assistance, contact your network support team.
یکی از دوستان میگفت مربوط به سرور پارس آنلاینه که به حالت temp میره و باید با زدن f5 رفرش بشه .
اگه کسی دلیل این مشکل و راه حل اونو میدونه راهنمایی کنه .
میشه یکی از سایت speed test از سرعت 128 بزاره؟
یکی دیگه هم با سرعت 64 بزاره؟!
سلام.
با وجود سر عت دانلود خوب، پینگم خیلی بالا!! کسی دلیلشو میدونه؟
سرویس من : EP1-4X- 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابل - مرکز دانشگاه