اقا این مودم ویندوز هفتو کامل ساپرت میکنه؟
Printable View
اقا این مودم ویندوز هفتو کامل ساپرت میکنه؟
من که نزدیک یک ساله دارم از این مودم با ویندوز هفت استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم.نقل قول:
با سلام من مودم TP-Link TD-W8901G دارم.با موبایل که بهش کانکت میشم بعضی موقع های سایت ها رو باز میکنه با Opera mini و مرورگر خود نوکیا ولی بیشتر مواقع باز نمیکنه.کانکت میشه و کار نمیکنه. میخواستم بدونم چی کار باید بکنم ؟ گوشیم هم 5800 هست و از شرکت صبانت اصفهان اینترنت میگیرم... لطفا جواب بدید خیلی مهمه!
با سلامنقل قول:
بله مودم ها همه ي سيستم عامل ها رو ساپورت ميكنن
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
مشكل از مودم هست اينطور مواقع
البته چك كنيد كه همون موقع آيا اينترنتتون روي كامپيوتر كار ميكنه يا خير
موفق باشيد.
با سلام
مشكل از مودم هست اينطور مواقع
البته چك كنيد كه همون موقع آيا اينترنتتون روي كامپيوتر كار ميكنه يا خير
موفق باشيد.[/QUOTE]
سلام .بله با کامپپوتر کار میکنه . دی ان اس های صبانت رو هم روی گوشی ست کردم.تنظیمات مودم WPA2/AES هست.لطفا کمک کنید
بچه ها این مدل با شاتل مشکلی که نداره.. شاید یکی بگیرم
و ایا به دلیل تحریم نمیشه وارد سایتش شد؟
یک سوال دیگه. در حال حاضر اخرین ورژن موجود در ایران چند است و ایا میشه از روی جعبه متوجه شد که مودم چه ورژنی است؟
میشه یکی از دوستان که جدیدا خریده چک کنه ببینه مودمشون ورژن چنده
با توجه به این صفحه
کد:http://www.tp-link.com/support/showfaq.asp?id=46
میشه یکی که جدیدا اینو خریده زیر مودم رو ببینه ورژن چنده . با توجه به عکس پست قبل
از من ورژن 2 بود اما جدید نیست و مال یک سال قبل هستنقل قول:
مال من 3 بود.نقل قول:
زیرش فکر میکنم نوشته بود 3.3 VERSION
خیلی ممنون. تو سایتش اخرین ورژن رو 6 زده . حالا نمیدونم اینجا پیدا میشه یا نه. از شرکتشون باید بپرسم
با سلام خدمت دوستان
مودم 8901 من ورژن 3.3 هست .
ورژن فیرم ویر اون هم
FwVer:3.11.2.167_TC3086 HwVer:T14.F7_5.0
هست . ایا اپدیت فیرم ویر موجب بهبود سرعت بالا اومدن مودم میشه؟ چون مودم حدود 45 ثانیه طول می کشه تا کامل بالا بیاد.
اصلا اپدیت فیرم ویر توصیه میشه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز درکل توصیه نمیشه مگر مشکلی برای مودمت بوجود اومده باشه.
هر Firm ware جدیدی که میاد توضیحاتش داده شده که برای رفع چه مشکلی هست.
پس اگر مشکلی ندارین بهتره آپدیت نکنین.اون مدت به isp هم مربوطه.شما با یه مودم
دیگه تست کن اگر تفاوت زیاد بود آپدیت کن.
tplink گارانتیش چند سال است؟
با سلام
دوستان با توجه به اینکه مودم پروتکل PPTP رو ساپورت می کند آیا امکان تنظیم وی پی ان روی مودم وجود دار د اگر این کار امکانپذیر باشد همه یوزهای مودم (موبایل ،پی سی و ...)از طریق وی پی ان به اینترنت وصل خواهند شد .اگر دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند لطفا دریغ نفرمائید
بله اگر از pptp پشتیبانی کنه میشه ااکنت v p n رو داخلش ست کرد و بقیه وسایل هم از همون --- استفاده می کنند. اگر میشه از قسمتی گتید یک عکس آپلد کنید چون من مدلی ندیدم تو ایران که این قابلیت رو داشته باشه.نقل قول:
گارانتی 1 سال تعویض فرادانشنقل قول:
سلام دوستان بنده همین مودم 8901 رو دارم و از شاتل دارم سرویس میگیرم و تمام تنظیماتی که ذکر شده در صفحه اول رو انجام دادم ولی چراغ اینترنتش روشن نمیشه و در واقع نمیتونم به اینترنت وصل بشم!میخواستم ببینم مشکل از کجاها میتونه باشه؟چندین حالت رو تست کردم bridge,pppoe و چیزای دیگه....
ممنون میشم کمکم کنین در ضمن من اولین بارمه وارد دنیای وایرلس میشم....
دوستان
من یه موضوعیرو متوجه شدن دیروز این مودم رو خریدم وقتی DHCP روشن باشه یهو قاطی می کنه سایت ها لود نمی شن و با دی ان اس مشکل پیدا می کنه ولی وقتی DHCP رو غیر فعال می کنم و به صورت دستی بهش آی پی می دم دی ان اس رو ست می کنم مشکلی نداره
اشگال از کجاست ؟؟
بعضی وقتها همچین مشکلی از خود isp هست
فیرمور بروز است؟ ورژن سخت افزاری مودمتون چنده؟نقل قول:
منم احتمال دادم مشکل از شرکت باشه از مخابرات گرفتم 1 2 ماهه که داره سرویس می ده به قول معروف بی دروپیکره جای خاصی برای پشتیبانی نداره:13:نقل قول:
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
Firmware Versionنقل قول:
:
3.0.1 Build 100901 Rel.23594
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
دوستان یه سوال دیگه چرا وقتی dhcp رو غیر فعال می کنم قسمت دی ان اس هم غیر فعال می شه در حالی که توی مودم قبلیم (دی لینک) dns و dhcp از هم جدا بودن مب شد هر کدوم رو غیر فعال کرد
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
برا من زده 3.5نقل قول:
خب فیرمور بروز است.نقل قول:
یک پست هم دیدم در مورد نت مخابرات که پشتیبانی tplink گفته باید ip مودم و شروع ipهای dhcp از 192.168.1.1 تغییر بکنه
کد:http://www.efstelecom.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=160
دوستان کسی روش -- یا update بلده که سرعتو بالا تر ببره ؟
من 3 تا مشکل دارم :
1- وقتی مودم روشن می کنم 10 ثانیه طول میکشه بیاد بالا :13:
2-با اینکه اکانت نتم 256 kb بیشتر از 65 kb سرعت دانلود ندارم :41:
3- میخوام از طزیق wifi مودم شبکه های اطراف و . ببینم اما نمیدونم چه جوری ؟:19:
فریم ویور رو باید آپدیت کنید . سرچ کن توی گوگل .نقل قول:
1. متوجه نشدم ! 10 ثانیه طول میکشه آماده به کار بشه ، یا اینکه روشن بشه ؟!؟
2. جناب سرعت دانلودت خیلیم خوبه ! من که 512 دارم ، با 60 تا 90 دانلود میکنم . سرعت دانلود به این شکل به دست میاد : سرعت اکانتی که دارین تقسیم بر 8 .
3. اونم الان یادم نیست :31: اما توی تنظیمات مودم یه خرده بگردی پیدا میشه ! :31:
دقیقا اون روز اول مدام پیغام یکسان بودن ای پی رو میدادنقل قول:
که حتی اومدم رنج ای پی رو عوض کردم ولی دیگه هیچ سایتی رو بالا نمی اورد مجبور شدم برش گردونم به حالت قبل ولی دیگه اون ارور ای پی نیومد
دقت کنید رنج IP درست تنظیم کردین؟نقل قول:
IP ADDRES1.1.1.1
DFCP 1.1.1.2 فقط تفاوت باید در عدد آخر باشه...DNS سرور هم اگه از کومودو استفاده میکنید بزارید در حالت DEFULT و چک کنید...
سلام
من یه پی سی دارم با xp و یه لپتاپ با 7 .
همین الان توضیحات صفحه اول رو خوندم و همه مراحل رو انجام دادم.
الان تو پی سی با کانکشن بدون مشکل به اینترنت متصل میشم.اما تو لپتاپ با اینکه مودممو میشناسه (از طریق وایرلس)ولی دیگه به اینترنت متصل نمیشه؟حتی اون علامت دو تا کامپیوتر(نماد شبکه )هم نمیاره؟
سوال بعدی من هم اینه که با این مودم میشه دو سیستم بالا رو به هم شبکه کرد طوری که امکان ارسال و دریافت فایل وجود داشته باشه؟
ممنون
دوستان بخوام قدرت خروجی وایرلس رو کم کنم باید چیکار کنم ؟؟
الان تا 50 متری خونه از یه طرف از اون طرف خونه تا 100 متری وایرلس با قدرت خوب پوشش داره بخوام کمترش کنم تا فقط محدود به محوطه خونه بشه چه تنظیماتی رو باید اعمال کنم؟
اپدیت کردن لازمه حتما ؟ یا جهت رفع اشکاله فقط ؟:5:
امروز مودم رو بردم تو حیاط رفتم چک کردم تا فاصله 260 متری سیگنال با قدرت 40 درصد دریافت می شد بدون مانع و با دید مستقیم
دیگه جا نبود بیشتر دور شم
انتن این مودم چند dbi است؟ و اینکه از wds پشتیبانی می کنه یا نه
گارانتی tplink سه ساله است.هم فرا دانش هم نوین رایان. 2 سال تعویض و 1 سال خدمات پس از فروش( تعمیر رایگان؟)
من تو نت 2 مدل از w8901g دیدم. فرق بین این 2 تا در چی هست؟
و دومی این شکلی:کد:http://www.efstelecom.com/static/products/TD-W8901G.png
کد:http://www.overclockzone.com/forums/showthread.php/868112-TP-Link-W8901G-
دوستان من تمام تنظیمات را انجام دادم ولی آخرش برای وصل شدن به اینترنت نیاز به کانکشن هست.خودش انومات وصل نمیشه.وایرلسش هم کار نمیکنه.نوت بوکمم که بهش وصل میکنم به نت وصل نمیشه ولی کامپیوترم وصله.تنظیمات ppo... هم انجام دادمم ولی بازم نمیشه!
اگه کمکم کنید ممنون میشم.
اقا یکی به زبون شیرین فارسی به ما بگه که با این مودم میشه چند کامپیوتر رو به هم شبکه کرد یا نه؟(یعنی غیر از
اشتراک اینترنت میشه باهاش چندکامپیوتر رو هم شبکه کرد؟)
ما منتظریم
جایی ندیدم به این مورد اشاره کنه. ولی مودم edimax 7284wna تا 253 کانکشن رو قبول میکنه.نقل قول:
w8901g حداقل باید 10-15 تا رو ساپورت کنه بنظرم
بچه ها کسی نظری نداره این 2 مدل چه فرقی با هم دارن
کد:http://www.amazon.co.uk/TP-LINK-Wireless-TD-W8901G-Detach-Antenna/dp/B003V4A5YI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1300122440&sr=1-2
کد:http://www.amazon.co.uk/TP-Link-TD-W8901G-4-Port-54MBPS-Wireless/dp/B001IBHG0M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1300122440&sr=1-1
شما این مشکلتون حل شد؟نقل قول:
دوست عزیز ورژن های سخت افزاریشون باهم تفاوت دارند.نقل قول:
اونیکه پایینش کاملا مشکیه ورژنش جدیدتره.tplink بعضی اوقات میاد و با تغییر ورژن سخت افزاری
یک مدل ، شکل ظاهری اون رو هم تغییر میده.بیشتر توی مدل های پرفروشش دیدم اینکارو کرده.
سلام، منم همین مودم رو دارم و سوال اسای دارم:
اینکه چطوری میتونم دو تا کامپیوتر رو که به مودم وصل هستن و از طریق مودم به اینترنت پرسرعت، و توی Network Places فایل های Share به راحتی مشاهده و قابل دسترسی هستن؛
1. حالا چطوری میتونم بازی های LAN رو انجام بدم؟ IP کامپیوتر خودم 19.168.1.2 و IP اون یکی 192.168.1.3 تعریف شده. اما توی بازی ها زمانی که IPها رو وارد میکنیم پیدا نمیشن یا وقتی search میکنم پیدا نمیشن!! باید چیکار کنم؟
2. برای بازی های online چه راه حلی هست که همزمان دو تا کامپیوتر از طریق internet آنلاین بتونن بازی کنن؟! چون زمانی که یه کامپیوتر لاگین میشه، اون یکی کامپیوتر نمیتونه لاگین کنه.