سلام دوستان ببخشید یه جای بازی هست که روچ میره سر
یه نگهبان رو گرم میکنه تا ما مخفیانه بریم و به حرفهای یه نفر گوش بدیم.
سر راه دوتا نگهبان هستن،چطور باید مخفیانه ازشون رد شد؟
Printable View
سلام.نقل قول:
یا یواشکی ازشون رد شید و برید...
یا از پشت سر بهشون نزدیک شید و وقتی اون پایین نوشت Right Click کنید.
موفق باشید.
سلام
چه جوری میشه اون دو تا خط طلسم رو بیشتر کرد؟
دوستانی که بازی رو تموم کرده یا تو مراحل اخرن میان پست میدن اما یه زحمتم نمیکشن دوستاشون رو راهنمائی کنن
ممنون میشم من رو هم راهنمائی کنین
1- راهنمای فارسی براش پیدا میشه؟
2- این پول و معجون ها که بعد کشتن هر سرباز میگیریم چیه؟
3- مثلا اگ بهخوایم یه معجون رو بخوریم برا مثلا ارتقا ...... از کجا و کدوم گزینه باید وارد بشیم که بتونیم بخوریم یکم دقیق تر راهنمائی میکنین در این مورد
4- از کدوم قسمت میریم برا خرید با اون سکه ها که گرفتیم
سلام.نقل قول:
سلام
چه جوری میشه اون دو تا خط طلسم رو بیشتر کرد؟
منظورتون انرژی(مانا) هست؟ با گرفتن مجیک های شاخه سمت چپ به یه مجیک میرسید که اضافه میکنه... اگه لازمه عکس بزارم..؟
شما صفحات قبلو ببین من چند تا پست راهنمایی زدم... واقعا زشته این طور بدون دقت حرف زدن.:13:نقل قول:
دوستانی که بازی رو تموم کرده یا تو مراحل اخرن میان پست میدن اما یه زحمتم نمیکشن دوستاشون رو راهنمائی کنن
یه سری آیتم هستن که بعضی هاشون بدرد میخورن...نقل قول:
2- این پول و معجون ها که بعد کشتن هر سرباز میگیریم چیه؟
باید کنترل رو نگه دارید و وارد گزینه Alchemy بشید برای ساخت معجون.نقل قول:
3- مثلا اگ بهخوایم یه معجون رو بخوریم برا مثلا ارتقا ...... از کجا و کدوم گزینه باید وارد بشیم که بتونیم بخوریم یکم دقیق تر راهنمائی میکنین در این مورد
و وارد گزینه Drink Potion برای نوشیدن معجون... در حین نبرد هم این کار انجام پذیر نیست.
از افراد درون شهر ها که روی نقشه به شکل کیسه پول هستند... اون ها مغازه هستند و میتونید باهاشون خرید و فروش کنید.نقل قول:
4- از کدوم قسمت میریم برا خرید با اون سکه ها که گرفتیم
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
من منظورم شما نبودین و اگه خودتون دقت کنین میبینین که هیچ کس این کارو غیر شما نمیکنه
مثلا پست 401 میگه فلان جا رسیدم اما دو پست قبلیش رو که میتونه جواب بده چون رد کرده رو جواب نمیده
بازم از دوستانی که زحمت میکشن ممنونیم و شرمنده اگه منظورم رو بد گفتم
به هر حال, دوستان دیگه ای هم هستن که کمک میکنن , و توجه داشته باشید این جا کسی موظف به پست دادن و کمک کردن به دیگران نیست.:46:نقل قول:
موفق باشید.
دوستان چپتر 2 اونجایی که میریم پیش بالتیمور و داخل خونه یه دیوار هست خراب میکنیم و از درون صندوق یه دستور العمل برمیداریم
و میگه باید از روی همین عمل کنیم و دیگه هیچ نشانه ای روی نقشه نیست و اسم ماموریتشم نوشته
زیر نقشه سمت راست
baltimore nightmare
follow the clues from baltimore notes:
باید چیکار کرد؟؟؟
باید بری خارج شهر... همون جایی که یه در منتهی میشد به اون سنگ که وسطش کریستال میذاشتی...نقل قول:
بالای در ورودی یه صندوقچه هست اونو باز کن... محتویاتش رو بردار برو دم اون کشتی شکسته
روبروش یه در مخفیه.... پشت درختها رو میگم... برو اون تو یکی دو نفر رو میکشی و تمام
آره فکر کنم همونهنقل قول:
همونایی که میتونی اون 5 تا طلسم رو باهاشون استفاده کنی(نارنجی)
اگه تونستی آیکن اون مجیک رو بزار
ممنون
ممنون عزیز این مرحله رو رفتم ...ولی بعد از این هیچ ماموریتی نداریم و روی نقشه چیزی نیست باید چیکار کرد؟؟ یا باید خودمون از روی کلید j ماموریتی شانسی انتخاب کنیم؟؟نقل قول:
سلام
اقا برا نوشیدن این موادی که بعضی جاها بدست میاریم عارف جان گفتن این گزینه رو بزن با نگه داشتن کلید کنترلAlchemy
اما من کنترل رو میگیرم گزینه ای به این نام Alchemy نیستش
تو مرحله که از زندان فرار میکنه از تو جیب سربازها کلید ورمیداره اینا بدرد کجا می خورن؟؟؟
ماموریتهایی که به شکل سپر هستند ماموریتهای اصلی بازین... بخوای نخوای باید ردشون کنینقل قول:
ولی اونایی که بدون شکل هستن فرعی محسوب میشن
اگه اهل رد کردن همه ماموریتها باشی،به نظر من اول بری سراغ فرعی ها بهتره... چون با رد کردن ماموریتهای اصلی و جلو رفتن روال بازی، بعضی از ماموریتهای فرعی "که بعضاً پول خوبی هم توشه !!!" Feild میشه و روش X میخوره
بعضی از ماموریتها هم پیش نیاز بعضی دیگه هستن
کلید j رو بزن و هر کدوم رو میخوای انتخاب کن
کلید Ctrl رو که زدی رو Meditation کلیک کن بعد برو به Alchemyنقل قول:
دوستان تو چپتر 3 اولین ماموریت که از بین خرابه ها میریم و چند تا غول رو هم میکشیم بعد یه جا میره پایین و اونجا 4 تا علامت روی دیوار و زمین هست که خاموششون می کنیم و در صندوق باز میشه و محتویاتشو
بر میدارم بعد که میام بیرون ماموریت پشته دیواره اینجا باید چه جوری رد کرد؟؟هیچ راهی نیست
اسم ماموریتم نوشته:
for a higher causel
reach the impisoned philippa through
the sewers,orget arrested
دقیقا یادم نیست که آلان کجایی توی زندان رفتی یا نه، اگه نرفتی:نقل قول:
برای اینکه بری زندان دو راه داری یا از کانالهای فاضلاب راهتو پیدا کنی یا اینکه اسیر بشی. دومی راحت تره
( میری پیش سربازهای میدون اصلی و مشغول مبارزه میشی فقط بزاری شکستت بدن، نترس گیم اور نمیشی. وقتی یکم جونت کم بشه خودش اسلحش رو میندازه و تسلیم میشه.)
یه راه دیگه هم هست
کنار کافه یه عده مشغول پوکر هستن... باهاشون صحبت که بکنی یکیشون باهات درگیر میشه
بعد از مبارزه وقتی شکستش میدی... میان میگیرنت و بقیه ماجرا......
قدرتمندترین زره ویچر رو میتونید تو چپتر سوم پیدا کنید... یا بهتر بگم درست کنید !
یکی از درهای ورودی به مسیر زیرزمین ( یه کم بالاتر از نگهبانانها ) رو وقتی وارد میشی، گوشه دیوار لای علفها یه صندوقچه هست که توش کلی خرت و پرته همراه با یه زره با قدرت 28+
این زره رو با فرمولی که کنارش هست میتونید تبدیل کنید به یه زره فوق العاده قوی با درصد Protect های بالای 70 و قدرت 30.... ( با Enchant های دیگه تا 35 هم بالا میره )
البته یه سری Object میخواد و یه 2000 تایی مایه
ولی نمیدونم چرا یه همچین زرهی رو درست آخر بازی میده
آدم حیفش میاد !!!! :13:
سلام
دوستان من مردم از بس تو این مرحله که شاه کشته میشه و تو زندانم میخوام بیام بیرون از زندان هی میمیرم و دوباره از اونجائی که غول به شاهو من و یکی دیگه رو دیوار قلعه حمله میکنه بر میگردم
حتی ترینر هم این قسمت رو جواب نمیده هزار بار مردم به خدا
چطوری رد کنم این قسمت رو؟
سوال بعدیمم ااینه که این قسمت چپتر چنده چون من تاحالا ندیدم چپتر یک یا دو نوشته باشه؟
و سوال اخرمم اینه که این ماموریت های فرعی رو که تو صفحه قبل نوشتین و گفتین کلیدj رو بزن و یکی رو انتخاب کن یعنی چی؟چطوری انتخاب میشه؟همون لحظه ادامه بازی میره برا ماموریت چطوریه ممنون میشم راهنمائیم کنین؟
شرمنده زیاد شده بازم از همتون ممنونم
با f5 سیوش کن...نقل قول:
دوستان من مردم از بس تو این مرحله که شاه کشته میشه و تو زندانم میخوام بیام بیرون از زندان هی میمیرم و دوباره از اونجائی که غول به شاهو من و یکی دیگه رو دیوار قلعه حمله میکنه بر میگردم
حتی ترینر هم این قسمت رو جواب نمیده هزار بار مردم به خدا
چطوری رد کنم این قسمت رو؟
من وقتی از زندان خارج میشم صبح شده دو تا نگهبان دم در هستند روشون بطرف من میان می کشنم چکار کنم؟؟؟
بازی جالبی هست
اره میدونم جالبه که تو این مرحله سیوم نمیشه و میگه نمیتونی سیو کنینقل قول:
چرا از 4قسمتی که میشه شخصیت بازی را اپگرید کرد فقط یکیش بازه؟
شاید داری رو درجه سختیه Insanse می ری ، رو این درجه سیو نمیشه بازی.نقل قول:
بهترین گزینه normal هست.
همون قسمت اول رو که سه چهار بار آپگرید کنی بقیه هم باز میشهنقل قول:
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
منظورت همون اول بازیه که King Slayer جلوی چشم بچه ها شاه رو میکشه و در میره..... بعد میان میگیرنت؟؟ اگه همونه که بگو تا راهنماییت کنم !نقل قول:
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
کلید j رو که میزنی، تو لیست ماموریت ها هر کدوم که تیک نخورده یعنی انجام نشدهنقل قول:
با دابل کلیک کردن روی هر کدوم، اون ماموریت فعال میشه... و. احتمالا روی Map مسیر رو بهت نشون میده
البته بعضیاش رو باید خودت راهشو پیدا کنی و هیچ نشانی تو Map ازش نیست
اونایی که علامت سپر روشه ماموریت اصلی و بقیه فرعی هستن
وقتی داری میجنگی بغیر از چپ کلیک و راست کلیک باید چکار کنی؟؟؟
اینو بخون:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6223630&postcount=365
چجوری تله بذارم؟؟
کلید Ctrl رو نگه دار و تله رو انتخاب کن....نقل قول:
بعد واسه تله گذاشتن از کلید R استفاده کن
سلام کیوان جان دقیقا همون هستش؟ اینجا چپتر چنده؟من تاحالا چپتر ندیدمنقل قول:
والا من که هنوزم نتونستم اینجا رو رد کنم
دوست عزیز ممنون بابت راهنمائیتوننقل قول:
دوستان میشه یکی دقیق توضیح بده که چطوری بنوشیم و چطوری بمب درست کنیم و با چه دکمهای منفجر کنیم در حین مبارزه
اخه دوستان یکم ما ناشیم و این که میگین کلید کنترل رو بگیر و برعد بنوش یا بمب بساز رو متوجه نمیشیم ممنون میشیم یکم دقیق و قدم به قدم یادمون بدین
الهی خیر ببینین
پست بالا تایید میشه از کجا بمب بیارم
اون غولی که وسط مرداب میپره رو باید چطوری کشت؟؟؟
بین صفحات 20 تا 30 دوستان نحوه کشتن آقا غوله !! یا همون Kayran رو مفصل توضیح دادن !نقل قول:
ABAN عزیز... شما هنوز وارد چپتر 1 نشدینقل قول:
بعد از خروج از زندان و سوار شدن به کشتی Chapter 1 تازه شروع میشه
کشتن اون نگهبانها هم بعد از خروج از زندان واقعا راحته... همون دو تا رو که بکشی Triss راهنماییت میکنه و میبرتت تو کشتی
تو محوطه زندان گوشه یکی از اتاقها یه دریچه هست. از اونجا که بری پایین، یه چوب خاردار پیدا میکنی که قدرت بالایی تو از پا درآوردن نگهبانا داره. فکر کنم Damage اون حدود 15 .... 16 تا باشه
اگه اونو گیر بیاری تا حدود زیادی کارت راحت میشه
این جایی که گیر کردی اول راهه و جدا آب خوردنه...!!! به Kayran برسی میخوای چیکار کنی !!!!؟ :27:
تک تک اتقاها رو بگردم دیگه نهنقل قول:
دقیقا یادت نیست کدوم اتاقه اون چوبه؟
تا اونجایی که یادمه اون اتاق اول که توش زندانی بودی رو مستقیم که بیای بالا... میرسی به تقاطع (همون جایی که یه سری نگهبانها از بالای پله میان و یه سری دیگه از پایین)نقل قول:
روبرو یه در هست که اولش باز نمیشه...
کلیدش تو جیب یکی از همون نگهبانهاست
بعد از کشتن غوله دیگه شمشیر نداشت من رفتم خریدم اما استفاده نمی کنه چرا؟
الان تو اون مرحلهای هستم که با دختره از شهر خارج میشن و عقربا دارن ادم میخورن...
سلام من از زندان در امدیم چپتر یک هم شروع شد وارد اون شهره کوچیک شدم و یک موجودی به کشتی حمله کرد و ... حالا من تو شهر باید چه کنم با همه حرف میزنم یا مسابقه میدیده یا نیاز های اولیه رو تامین میکنه:31:.برای رد شدن از این مرحله چه باید کرد راستی من تا همین مرحله نمیدونستم میشه نارنجک ساخت اپگرید کرد همین جوری امدم.:دی
نقل قول:
اینجا باید شما 200 تا سکه داشته باشین تا از نگهبانان دمه رودخانه که کنار یه در ایستادن پول رو بهشون
بدی و رد شی که میری یه جا تو جنگل و اونجا ماموریت بهت میده.
دوستان تو بازی همیشه اپگرید های شمشیرهاتون رو بگیرید چون دشمنانتون خیلی راحت تر میمیرن
مثلا من اژدها رو خیلی راحت کشتم یا قاتل پادشاه رو کنار شمشیرها قدرتشون رو زده مثلا 2 تا دایره تو خالی
یا 3 تا که میتونید 3 تا دایره رو پر کنید با اپگرید کردن..
خوب... امروز من این بازی رو تموم کردم... :20:
عجب بازی باحالیه... :40:
این سری تمام آپگریدامو دادم به شاخه شمشیر. خیلی قوی شده بودم. این آدرنالینشم خیلی قوی بود.
بهترین شمشیرا و زره و آپگریدا رو داشتم.
ولی روی هیچکدوم دیگه مثل تله و بمب و ساین سرمایه گذاری نکردم. فقط شمشیر و زره... :6:
تو دیالوگا هم سعی کردم خیلی مثبت و مهربون باشم!
حالا سری دوم رو شروع میکنم ولی این بار میخوام تمام آپگریدای ساین رو بدم و تصمیم های خشن بگیرم. :31:
چون دفعه دوم هم هست که میرم خیلی بهتر میتونم آیتم بخرم و آپگرید کنم چون میدونم چی به چیه.
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
اونجا که شمشیر خود یارو میفته رو زمین. ورش میداشتی دیگه. بدک هم نیست شمشیرش.نقل قول:
باید I رو بزنی و آیتم هایی رو که میخوای استفاده کنی بذاری تو جاهایی که مشخص کرده.
از زره و شمشیر و غنیمت های جنگی (trophy) گرفته تا بمب و چاقوهای پرنده و تله...
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
دکمه J رو که بزنی ماموریت هایی رو که داری میبینی.نقل قول:
یکیشو که میخوای ادامه بدی روش دوبار کلیک کن یا سلکتش کن بعد space بزن تا اکتیو بشه.
بعد روی نقشه محلشو نشون میده.
البته یه سری از ماموریت ها محل خاصی نداره و خودت باید بری دنبالش و پیداش کنی.
راستی دکمه M رو هم یادت نره. این دکمه نقشه رو نشون میده...
منم یه چند روزی میشه که سری دوم بازی رو شروع کردم.
ایندفعه تو چپتر اول با Rouch همراه شدم... کلا بازی رفت یه جای دیگه
واقعا حال کردم... الان تو چپتر دوم تو گروه اونایی هستم که سری قبل مقابلشون بودم... به جای شهر Dwarf ها ایدفعه رفتم تو یه کمپ نظامی، با ماموریتهای کاملا متمایز و جدید
فکر نمیکردم انقدر بازی روالش تغییر کنه، من که احساس میکنم یه بازی جدید رو میرم !!
خلاقیت تو داستان و GamePlay یعنی این !!!!
من الان تو شهر کوتوله ها هستم
همون شهری که بعد از عبور از مه یه رفیق کوتولم رفتم.
بعد از انجام چندتا ماموریت دیگه هیچ ماموریتی نیست توی نقشه. کل مپ هم زیرو رو کردم نبود که نبود
وقتی هم دوباره میرم تو مه تنها راه خروج همون راهی که واردش شدم ، همون که منو هدایت میکنه به شهر کوتوله ها
چیکار کنم؟
J رو که بزنی ماموریتات رو نشون میده.نقل قول:
حتما ماموریت داری که انجام بدی
چون یه سری از این ماموریت ها دنباله دارن و تا وقتی ماموریت اصلی این شهر رو انجام ندی
نمیتونی اونا رو هم تکمیل کنی.
مثلا ماموریت هارپی ها یا مسموم شدن ساسکیا
فقط فکر کنم تو هم مثل من بخاطر اینکه خونه فیلیپا رو پیدا نکردی
خیلی از ماموریت هات نصفه نیمه مونده و دیگه کاری واسه انجام دادن نداری
محتوای مخفی: محل خونه فیلیپا