دستت درد نکنه
دانلودش کردم بریزم تو فولدره بازی بعد بازی تو 7 ران میشه؟؟؟بعد تو xpهم ران میشه؟
آخه من بازیو که تو 7 نصب کردم تو xp ران شد
Printable View
دستت درد نکنه
دانلودش کردم بریزم تو فولدره بازی بعد بازی تو 7 ران میشه؟؟؟بعد تو xpهم ران میشه؟
آخه من بازیو که تو 7 نصب کردم تو xp ران شد
سلام. مرحله بعد از هليكوپتري كه با اون ريشيه يه دوربين دار دستمونه و دوتا از رفيقامونم جلوتر از ما روز يه كوه هستن. اونجا بايد چيكار كرد؟؟؟ خودش مختصات داد كه دونفر بودن كنار ابشاره كه كشتمشون بعدش بايد چيكار كرد؟؟؟
احتمالآ رو ویلچره...شایدم داره با عصا میدود(تو جنگ تحمیلی مجروح شده)!!! : دینقل قول:
فقط یه چیزی چرا انقدر یواش میدود؟(ادبی شد:دی)
بابا امید جان تو دیگه چرا...!
انصافآ خوب میدود بنده خدا...من که فرق زیادی با دویدن cod ندیدم
h رو بزن بهت نشون میده مختصات بعدی رو ( تک تیرانداز دشمن رو باید بزنی....یکم دقت میخواد)نقل قول:
خودش مختصات داد كه دونفر بودن كنار ابشاره كه كشتمشون بعدش بايد چيكار كرد؟؟؟
دوست عزيز جند ثانيه طول ميكشه تا دوباره فعال بشه واسه تيراندازي .نقل قول:
بهترين راهش اينه كه همون موقع كه از بالاي كوه ميان و هنوز از هم جدا نشدن بهش جهت بدي و منفجرشون كني . البته تانكاش يواشتر ميرن و زدنشون راحت تره .
من تو مرحله ای که باید با هلکوپتر 3 تا خمپاره انداز رو بزنی گیر افتادم هر چی می زنم بازم آدم می آد یکی بگه چی کار کنم؟
نقل قول:
باید با hipfire بزنی. باید 4 رو نگهداری.
کسی سریال نامبر این بازیو داره؟؟؟برای مالتی پلیر بازی کردن
سلام خدمت دوستان
یه مرحله هستش که با هلیکوپتر باید بهشون حمله کنی .
یه جایی مثل غار و انبار مهماته و با یه مستطیل مشخص میکنه و سه تا هستن . من تو سومی هرچی میزنم و منفجرشون میکنم گیم اور میده .
باید چکار کنم . . . ؟
اگر اول مرحله رو میگید که باید دکمه 4 رو نگه دارید(که احتمالا این کار رو میکنید) تا اون نوار سفید رنگ پر بشه و...اگر اون جایی رو که از روی تپه با ارپی جی بهتون حمله میشه رو میگید ،که دوتا ضد هوایی دو طرف غار هست اول اونا رو بزنید چون اونا شما رو میزنن گیم اور میده .نقل قول:
بیشترین چیزی که توی بازی رو اعصابم بود این بود که هم رزمام مثل هلو از در و دیوار و صخره میرفتن بالا بعد ما حتما باید با کمک اونا از صخره ها میرفتیم بالا تازه همرزما کلی هم قیافه ی مرام و معرفت میگرفتن!
البته جاهایی هم بودکه (البته کم )اونا جاپا میگرفتن ما میرفتیم بالا وبعد ما دست اونا رو میگرفتیم تا بیان بالا ولی کلا ما تواین بازی مشکل قوای جسمی داشتیم ،هم رزما ودشمنا مشکل قوای فکری:5:نقل قول:
دوستان گلم من این بازیو تو سون نصب کردم بازی خیلی کنده و گیر داره کارت گرافیکم هم 1 گیگ و رمم دو گیگ هست ایا پچی کرکی نیست من بزنم بهش بازی احت اجرا بشه فدای دوستان
[/COLOR]اینی که من دارم میگم بعد اون مرحله است .نقل قول:
بعد اینکه اون ده رو بمباران میکنی میاد .
ضد هوایی نداره که منو بزنه خودش گیم اور میده .
دو تا دور میزنه و گیم اور میده .
من با کارت گرافیکی 9400GT و رم 2 گیگ رو ویندوز سون نصب کردم و مشکلی هم ندارم، بازی به صورت روون اجرا میشه.نقل قول:
البته چیزی که متوجه شدم به شدت از CPU استفاده میکنه که در مورد بازیهای دیگه اینجوری نبوده تا حالا.
نقل قول:
ببین کار میکنن یا نه؟
کد:RD4D4-B94XK-QVWFP-K9PJD-GVRV3
کد:www.serials.be/serial_number/Medal_of_Honor_17648.html
کد:www.unlimitedserials.com/medal-of-honor-serial-number-key.html
این از اون مراحل عجیب بازیه.نمیدونم به حساب باگ هست که اینقدر جون سختن یا نه.من خودم رو XBOX360 بعد از کلی Game Overشدن ردش کردم.نقل قول:
شما وقتی کوه رو دور زدی برگشتی نزدیک بشی اول سمت راست یه پناهگاه هست اون رو با موشک قفل شونده بزن بعدش همونجور به بقیه طالبان شلیک کن مخصوصا اون دو تا ماشینشون.
این جا اصل کار هست که چند تو غار هستند باید با دفت اونا رو بزنی اگه سریع نزدی و رد بازی تموم میشه باید از چکپوینت بیای دوباره.
دستت دردنکنه داداش ولی سریال نامبر برای مالتی پلیر بازی کردنش تو هر باکسش 4 تا حرف بیشتر نمیتونی بنویسی.اینایی که دادی بیشتر از 4 تا هستنقل قول:
سلام من یه مشکل دارم . تو بازی اسلحه کاراکتر شفاف یا کاملا سیاه میشه! به نظر شما مشکل چیه؟:41:
منم همون مرحله بعداز ده رو میگم داری میری از بالای تپه یهو با آرپی جی میزننت یه غار هست یه ماشین جلوش، دو تا توپ 23 میلیمتری ضد هوایی دو طرف غار هست با کلی پیاده آرپی جی زن ،همه رو باید بزنی.هوش مصنوعی بازی که ماشاءالله پایینه، رو درجه سختش سه سوت طول میکشه:31:نقل قول:
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
احتمالا کارت گرافیک شما nvidia نیست؟ اگه هست باید برید تو قسمت nvidia control panel تو 3d settings این تنظیمات رو انجام بدیدنقل قول:
Anisotropic filtering: App controlled
Antialiasing - Gamma correction: On
Antialiasing Mode: App controlled
واسه من کارکرد امیدوارم واسه شماهم کارکنه
به نظر من بازیش در کل بدک نبود.فقط نمیدونم چرا بدون هیجان زیاد و تو یه مرحله معمولی بازی یهو تموم شد.تازگیا اکثر بازیا چه خوب چه بد آخرشون مثل فیلمای ایرانی بی سر و ته تموم میشه و درست اون جایی که اصلا انتظارش رو نداری, بازی تموم و آدم دلسرد میشه. 7.5 میدم بهش.
سلام
من امروز این بازی رو خریدم ریختم کرکشم کپی کردم ولی تو بازی نمیره اصلا نه پیغامی میده نه چیزی
کسی هست کمک کنه
منم مشکل رو داشتم اول برید تو فولدر PhyscLocal بعد محتواشو بریزید تو فولدر Binaries ( فولدر PhyscLocal توی Binaries ) بعد فایل MohUpdater رو اجرا کنید
با سلام
بازی medal of honor را نصب کردم با کرک ولی حالا پیغام میدهد وصل شوم به اینترنت من می خوام بازی را بصورت آفلاین انجام دهم باید چه کار کنم ؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلام
من الان بازی رو نصب کردم کرک هم کردم ولی هر چی روی آیکون بازی میزنم اون عکسه که برای آپدیت هست میاد پر میشه بعد بسته میشه اتفاقی هم نمیفته
مشکل از کجاست؟ از کرک؟
چیز خاصی باید روی سیستم نصب باشه؟
ممنون
بچه ها راهي نيست بشه سرعت موس رو آورد پايين؟
تو تنظیماتش هست دیگهنقل قول:
اینو قبول دارم...بازی ها تازگیها خیلی بی سر و ته تموم میشن...(البته خودش نوید اینو میده که قسمت بعد داشته باشه)نقل قول:
چرا بدون هیجان زیاد و تو یه مرحله معمولی بازی یهو تموم شد
نقل قول:
من الان بازی رو نصب کردم کرک هم کردم ولی هر چی روی آیکون بازی میزنم اون عکسه که برای آپدیت هست میاد پر میشه بعد بسته میشه اتفاقی هم نمیفته
مشکل از کجاست؟ از کرک؟
کرک شما باید 39 mb حجم داشته باشه..در غیر این صورت مطمئنن مشکل از کرک هستنقل قول:
بازی medal of honor را نصب کردم با کرک ولی حالا پیغام میدهد وصل شوم به اینترنت من می خوام بازی را بصورت آفلاین انجام دهم باید چه کار کنم ؟
سلامنقل قول:
من این کارو کردم وان آبدیت اومد پر شد ولی اتفاقی نیفتاد
یه کرک دیکه هم گرفتم از اینترنت بازم فرقی نکرد
هر دو کرک ۳۹ مگ خورده ای هست:31:
راستی من کارت گرافیکم ati مدل ۵۸۵۰ فکر نمیکنید مشکل از اون باشه
دوستان من بازیو نصب کردم ولی نه کرک داشت و نه چیز دیگه ای !نقل قول:
ولی خیلی زود تموم میشه . بعد ازاد کردن اون اسیرا , دلمو خوش کرده بودم که بازی از الان به بعد دیگه جالب میشه
که یهو دیدم تموم شد . . . :19:
من یچیزیو نگرفتم ، یکسری سرباز بودن که قیافشون به افغانی ها نمیخورد و حرفه ای تر و مجهز تر هم بودن ویجا همرزممون هم میگه these are serious guys. اینا کی بودن بالاخره؟ نفهمیدم برای کدوم کشور بودن و برای چی با آمریکایی ها میجنگیدن
برای من تو بازی Medal Of Honor شدیدا سرعت بالا پایین میشه چکار کنم اینم سیستمم :
Operating System : Windows 7 Ultimate - 32 Bit ( X86 )
Ram ( Memory ) : 3 GB
Graphic : Nvidia GeForce GT 240
Cpu : Intel Pentium D 3.0 GHz ( 2 Cpus )
DirectX Version : 11
Graphic Driver Version : 8.17.11.9713
بازیش قشنگه؟؟؟؟
من از دوستم قعلا گرفتم.نسبش بکنم ؟؟ می ارزه؟؟
سلام به همه گی. دوستان من بازی رو نصب کردم اما بالا نمیاره میگه باید به اینترنت وصل بشی اما ای دی اس ال ندارم. لطفا یه پتچ برای -- کردن و بالا آوردنش برام بزارید.
ممنون.
دوستان من بازی رو نصب کردم.کرکشم زدم.pc ؤیست شد و اومد بالا بعد که خواستم بازی رو اجرا کنم ارور میاد (ویندوز 7- clos the program)
چه کار کنم؟؟
فکر کنم کرک مشکل داره شایدم ++c
اقا این مرحله که سوار هلکوپتر هستیم رو باید چه کنیم ؟
این مرحلش خیلی باگ داره...نقل قول:
چند بار هدفی رو که باید میزدم رو مشخص نکرد مجبور شدم برم تو منو بعد دوباره بازی رو ادامه بدم تا درست شه...
سلام
بالاخره این بازی هم تموم شد...من که باهاش حال کردم...به اون بدی که دوستان میگفتن اصلا نبود...به امیده نسخه بعدیش...
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
سلامنقل قول:
روی هدف که قرار گرفتی...بعد کلید شماره 4 رو بزن...همین...کارشون تمومه
سلامنقل قول:
دقیقا کجا؟ اولش که باید 3 تا خمپاره اندازه با نگه داشتن کلید 4 و قفل کردن رو هدف نابود کنید. بعد از اون سراغ یه توپ خونه میرید که اون رو هم به همین نحو رد میکنید. بعد نوبت میرسه به یه منطقه رو قله ی یه کوه که دوتا توپ شما رو هدف گرفتن. و باید هر دو رو نابود کنید. بهتر سریع عمل کنید چونکه شما رو مورد اصابت قرار میدن.
کسانیکه رو ویندوز 7 نمیتونن ران کنن اینو دانلود کنن حل میشه:نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/medal_of_honor_2010.htm