بازیه گشنگیه من یه هفته پیش خریدمش یک کلتی دارم با هر تیرش یک آدم می کشم به غیر از اونایی که دوشکا دارن.
Printable View
بازیه گشنگیه من یه هفته پیش خریدمش یک کلتی دارم با هر تیرش یک آدم می کشم به غیر از اونایی که دوشکا دارن.
بازی خیلی زیبا و جذابی هست. به نظرم دونستن زبان انگلیسی بازی و خیلی جذاب تر می کنه. همون مرحله 1 وقتی تونستم با حرف زدن با اون یارو گروگان و آزاد کنم خیلی فار داد! البته نمیدونم تو شرایط دیگه چی میشد ولی به هر حال اینکه میشه به شکل های مختلفی بازی و ادامه داد خیلی جالبه
سلام دوستان
چجوری میشه از تایفون استفاده کرد؟کلید استفاده از اون تو بازی چیه؟باتشکر
می تونی از کلید F2 استفاده کنی :10:نقل قول:
آقا اینطرف کجاست من پیداش نمیکنم؟
Pritchard tells you to visit an Ex-Detective named Brent Radford
من رفتم پیشه کامپیوتره(همون خبرنگار) و الان تو مبارزه با اون زنه هستم.چقدر دیگه تا پایان بازی مونده؟نقل قول:
[/COLOR]نصف بیشتر بازی رو رفتینقل قول:
من نمیدونم چجوری از تایفون استفاده کنم.F2 رو که میزنم یه منوی کوچیکی میاد که سمت راستش 8 تا تایفون رو نشون میده اما نمیدونم چجوری استفاده کنم با وجود اینکه انرژی هم دارم.چی کار کنم؟
اونایی که مثل جبی کوچیکن مگه نمیگی ؟
تو فرشگهم میفروشه
راستی footballist کسی که جواب مارو نداد تو بده لاقل:
آقا اینطرف کجاست من پیداش نمیکنم؟
Pritchard tells you to visit an Ex-Detective named
برای استفاده تایفون باید ابتدا این قابلیت رو ازقسمت اپگریت هات بگیری که زیاد جالبم نیست.هر کی در فاصله یک متری باشه میمیره.بیشتر بدرد اخرای بازی میخورهنقل قول:
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
از این سوال ها نپرس که اینجا داده نمیشه.من یک سوال یک هفته پیش کردم هیچی کی جواب نداد.نقل قول:
بعد اخه معلوم نیست کدوم میگی شما.من فقط توی کل بازی با یک کارگاه اشنا شدم که اونم اولای بازی بود برای تحقیق مادر دوست دخترتون.اگر همون اولا بازی هستی و این مامورت فرعی هست که این بنده خدا جای مرز بالا شهر و پایین شهر بین نزدیک اسلحه فروش و محل بستکبال نشسته تو اتاقی اگه نه باز بگو شاید تونستم راهنمایی کنم
از اخر همین الان که این متن رو ویرایش می کنم تونستم جواب وسال خودم که این بیل تاگرت کجاست رو پیدا کردم
میذاشتی من100% میکردم بدن بهت میگفتم
آره فریی مال اولاهم هستش
اسمس مموریتش هم اینه:
Acquaintances Forgotten
Follow Pritchard's lead to uncover the truth.
اپگرید کردم اما نمیتونم استفاده کنم.شما بلد هستید چجوری میشه استفاده کرد؟نقل قول:
توی نقشتون نگاه کنید،هر جا علامت زرد بود دنبالش بروید تا بتونید ماموریت رو انجام بدید.به جملات پرچرد هم دقت کنید.توی صحبتاش یه سری اطلاعاتی از طرف میده که کجا میتونید گیرش بیارید.موفق باشیدنقل قول:
مشکل اینکه اصلا علامت آبی نزد حالا یا من اشتباه کردم جأیرو یا bug داره یا خودم باید پیداشت کنم:41:
زرد مال اصلی آبی برای فری
در همه مرحله ها،اونجایی که باید بری رو نقشه مشخص میشه.به صحبتهای پرچرد بیشتر دقت کنید.اگر هم میتونید اطلاعات از مرحله ای که توش هستید بزارید شاید دوستان بدونن.راستی کسی نمیدونه چطوری از تایفون استفاده کنم؟:41:نقل قول:
دقیقا بعداز برگشتن از پاسگاه پلیس و برگشتن به سمت محل کار
اینم بگم این مرحله مخفی باید کار بکنمی تا باز بشه حالا اونارو انجام دادم ولی خبری نشد:41:
بالاخره پایان 4 بازی رو هم دیدم
محتوای مخفی: نظرم در مورد پایان های بازی
بهت گفتم یک کارگاه هست اونجا.باز یک کارگاه هست دم در که بخوای باهاش صحبت کنی باهات بد حرف میرنه مگه اینگه بری کامپیوترش رو -- کنی و اصلاعات رو از توش در بیاری و بعد میتونی بری دم در باهاش صحبت کنی.کارگاه دیگه یادم نمیادنقل قول:
برای استفاده تایفو وقتی اپگریت رو گرفتی نزدیک رفقا که وایستی , مهمات تایفو رو هم داشتی باشی یک F2 بزنی حله
گفتم که بعداز اینا
پیرزنرو و جسد که حل میکنی میری پیش رئیست که میگه برو چین
وقتی میری چین که خوب یادم نیست. ولی میرفتی پیش یک طرف تو یک جایی تریپ مسافر خونه طبقه سوم توی یک جای خواب که درش بسته خوابیدهنقل قول:
یعنی الان توی مپت هیچ مثلثی یا ضبدر با کیلومتری در کار نیست؟!
مرحله تو خود دیترید یعنی قبل رفتن به چین باید انجام بشه
نه هیچ مارکی
اگر میخوای یک جا سیوت رو اپ کن ببینم برای من هم همینطور باگهنقل قول:
شما اخرین اپدیت و کرک نهایی رو دارید؟
من با کنسلم.........
خیلی اینجا پست کم داده شده!
این تاپیکو اگه جستجو نمی کردم به هیچ وجه پیدا نمیشد : دی
به این بازی من خیلی امیدوارم. به نظر من بازی فوق العاده ای هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویر جدید از بازی منتشر شده که در زیر می تونید اونارو ببینید:
خوب تمومش کردم:20:
اســــــــــــاسی بهم حال داد:8:....هم نوع گیم پلی بازی و هم اکشن ترکیبی با مخفی کاریش خیلی قشنگ بود این سیستم آپگریدش هم برای خودش داستانی داشت و اگه درست ازش استفاده میکردی میتونست لذت بازی رو(مخصوصا در حالت مخفی کری) دو چندان کنه داستانش هم با اینکه فوق العاده نبود ولی نسبتا زیبا و البته تا حدودی مرموز بود و یه جورایی تا آخر بازی آدم هنوز توی شک بود که قراره آخرش چی بشه....
فقط یه چیز که کم موندم توش اونم اینه که من قبلا یه تریلر از این بازی دیدم که توی اون کیفیت بازی فوق العاده بالا بود ولی جالبیش اینجاست که نه من صحنه های این تریلر رو توی بازی دیدم و نه کیفیت حتی دموهای بازی در حد و اندازه اون نبود برای نمونه هم چند تا عکس ازش میگذارم:
ولی در کل این بازی رو به همه_ِی RPG بازها یا لااقل اونهایی که از سبک اکشن مخفی کاری خوششون میاد شدیدا توصیه میکنم:46:محتوای مخفی:
سبک جدید و نوعی بود در بازیها و خیلی جالب که واقعا حال داد امیدوارم سری دومشم بیاد
مثل این عکس:نقل قول:
کد:http://www.gamespot.com/showcases/deus-ex/images/?image=6&image_id=1540685&overridePid=944088
این بازی از یک چیز اساسی بهره میبرد اهنگ هایی بود به خود بازی میخورد
چیز دیگه که نظرم رو جلب کرد چهره صدا پیشه ادم جنسن بود که خیلی شبیه خودشه
یک چیز خیلی جالب دیگه اینکه صدای پیشه ادم با صدا پیشه مگان ازداوج کردندکد:http://www.imdb.com/title/tt1319708/
یک چیز جالب دیگه تمام دوربین های امنیتی برچسب برادر بزرگتر خوردند که این اسم تو کتاب 1984 خیلی استفاده شده(خیلی کتاب جالبی هست حتما بخونید)
ادم بعضی وقت فکر میکنه رس بازی رو در اورده بعد میره تحقیق میکنه میفهمه خودش هیچی از بازی درک نکرده
دوستان
من تو مرحله چهارمه فکر کنم ، رفتم تو اداره پلیس
من راه نمیداد برم تو ، هر کار میکردم باز گیر میداد و دست آخرم دیگه جوابمو نمیدادن
منم از یک کنار همشونو کشتم
طبقه های بالاو پایینم رفتم و هر جنبنده ای اونجا بود کشتم ، حالا هیچ علامت ماموریتی تو نقشه نیست که برم
باید چه کار کنم که این مرحله تموم بشه؟
این نسخه سومش هستنقل قول:
سبک جدید و نوعی بود در بازیها و خیلی جالب که واقعا حال داد امیدوارم سری دومشم بیاد
من با نسخه اولش اساسی حال کردم
حتما اون را هم بازی کنید
دوست مننقل قول:
بهتر نبود جواب من رو هم میداد ، که منم بتونم از این بازی زیبا لذت ببرم
اگه میخوای کسی بهت گیر نده باید از( hass )تو کلمات پیروز بشینقل قول:
اگه نشدی میتونی از پشت ساختمن بری داخل
سمت راست اداره پلیس پشت نردهها
باید بری تو سرد خونه طبقی اخر
ممنون از جوابت
کار از گیر دادن و این حرف ها گذشته :31:
رفتم تو ساختمون ، همه رو هم کشتم
تو سرد خونه هم رفتم ، دوتا جنازه بود - دکتره همش میگفت اینجا رو ترک کن ، اونم فرستادم اون دنیا
ولی نمیدونم باید چی کار کنم
-
یک مشکل دیگه هم دارم که ممنون میشم راهنماییم کنی
من هر چی میتونستم قدرت کارکتر رو آپدیت کردم و حالا که میخوام اون قسمتی رو آپدیت کنم که بتونه کامپیوتر هایی با درجه سختی 2 رو هم -- کنه
میگه امکان پذیر نیست ، میدونی باید چی کار کنم؟
خوب دیگه اون جنازی سمت چپ از تو کلهاشِ چیپ اونو وردار
برای آپدیت باید Praxis داشته باشی
ببخش که باز سوال میکنم
تو سرش هیچی نیست!، شایدم قبلا برداشتم :41:
خوب اگه ورداشتی که بهت میگه کجا بری؟ نمیگه؟
نه
تو نقشه نه علامتی هست نه هیچ چیز دیگه
برو تو اینجا ببین ماموریت active or inactive?
missions log
آقا دمت گرم
رفتم سه تا گزینه داشت و هر سه تا رو
active
کردم و 3 تا علامت تو نقشه اومد :8:
برم ببینم چیه ، ممنون
با اجازه جان Gamemaster جان:20:نقل قول:
فقط یادت باشه که اونهایی که با رنگ زرد مشخص شده ماموریت اصلی هستند و سبزها فقط ماموریتهای فرعیند که معمولا برای افزایش proxies و credit هستند و تقریبا به خط داستانی بازی مربوط نمیشند ولی انجام دادنشون خالی از لطف نیست ویه جورایی هر کدوم برای خودشون داستان مستقلی دارند:46:
از راهنمایی همه دوستان ممنونم
یه نکته جالب در مورد این بازی بگم
من بعد از 4 مرحله که اومدم ، تازه فهمیدم باید مخفی کاری میکردم:31:
من از یک کنار همه رو میکشتم و میرفتم جلو ، حالا فهمیدم باید دنبال ماموریت برم و هر بدبختی رو دیدم نکشم
:20: