براش بیش ازحد بروزه!!!!موتور پیکان نیمه سنتیک براش خوب نیست..همون معدنی بریزی بهتره...پراید20-50 میریزن دیگه پیکان چیه که یخاد 10-40 نیمه سنتیک بریزه؟؟؟
Printable View
براش بیش ازحد بروزه!!!!موتور پیکان نیمه سنتیک براش خوب نیست..همون معدنی بریزی بهتره...پراید20-50 میریزن دیگه پیکان چیه که یخاد 10-40 نیمه سنتیک بریزه؟؟؟
اقا این 10 -40 یا 20-50 که نوشته شده رو روغن ها یهنی چی و برا چه فصلی کدومش خوبه
این بطور خلاصه عدد ویسکوزیته روغن هست که میزان روان یا گرانروی روغن را در دو فصل گرم و سرد بیان می کنه و انتخابش با توجه چیزیه که خودرو ساز در راهنمای ماشین ذکر می کنهنقل قول:
خوببگید کدومش در چه فصلی بهتر هست
قدیما میگفتن روغن تابستون که میشه 50 و روغن زمستون که میشه 20نقل قول:
یعنی عدد کم واسه دمای پایین محیط و عدد بالا واسه شرایط دما بالاست
وقتی ترکیب میشن میشه روغن چهارفصل به قولی که زمستون تابستون نداره
شما همونی که تابستون استفاده کردی واسه فصل سرما هم خوبه
فقط اضافه کنم که برای نوع موتور و سیستم روانکاری و اویل پمپ و راه های اون به کیفیت تعویض بموقع و روغن پیشنهادی کارخانه توجه کنید و به تبلیغات دقت ننمایید
برای اب و هوای ایران برای پیکان - پراید - موتور های 8 سوپاپ داخلی - و موتور های 16 سوپاپ روغن های متفاوتی ریخته می شه
و بفرض اینکه کسی میگه من در پاترول روغن دیزل می ریزم و خوبه نمی شه در 206 هم از همون استفاده کرد
سلام دوستان. یه پراید دوگانه مدل 88 دارم. اردیبهشت ماه خریدم. نمیدونم قبلا چی توش میریختن. من بهران تکتاز ریختم توش ولی الان احساس میکنم داخل موتور جرم میذاره. چه روغنی بریزم.؟؟
بهران سوپر پیشتاز خوبه یا کلا برم رو محصولات ایرانول؟؟ ایرانول کدومش خوبه؟؟
تا حالا که تکتاز خوب بوده برا پرایدنقل قول:
سوتر پیشتاز برای پراید نیست
ولی شیلتر رو به موقع عوض کنید فکر نکنم مشکلی پیش بیاره
من دیروز رفتم روغنشو عوض کردم. دیدم سوپر پیشتاز نیمه سنتتیکه واسه همین چون یه چیزایی درباره روغنای نیمه سنتتیک شنیده بودم که کلا با بعضی ماشینا اصلا جور نیست، بهران پیشتاز ریختم که یه Level از تکتاز بالاتره (SJ هست). میخاستم بخاطر سردی هوا 10w40 بریزم که فقط مارک توتال داشت و گرونم بود که دیگه همینو ریختیم.
سلام خدمت استادان خودم. عرض ادب و احترام دارم خدمت همگی:n16:
دوستان من ال 90 دارم و تا حالا هم روغن توصیه شده یا همون الف رو ریختم.برخی معتقد هستند که با توجه به اینکه تقلبی این روغن تو بازار موجوده (و شخصا نمیدونم کدوم اصله کدوم فیک،)بهتره از روغنهای داخلی خودمون مثل ایرانول استفاده کنم.میخواستم نظرتون رو بدون؟
اگر بهتر هست چه روغنی بالاترین کیفیت رو داره؟منطروم برند هست؟
کدوم سری رو باید استفاده کنم؟منظورم سطح کیفی هست؟
و آیا این روغنهائی که تو نمایندگیها و عاملان مجاز سایپا به فروش میرسونند امکان تقلب درش هست؟
ممنون از پاسخ عزیزانم.:n16::n12:
سلام دوستان
این روغن رو میشه برای پراید استفاده کرد؟ دقیقا SG-20-50 هست که کارخونه توصیه کرده! ولی ندیدم در تاپیک کسی اینو استفاده کرده باشه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
یکی بنده رو هم تحویل بگیره:n14:
عرضم به خدمت شما که توی این 4-5 سال خودم توی ال 90 روغن های زیادی را تجربه کردم که هر کدوم مزایا یا معایب خاصی داره :
اول از همه الف سفارش تولید کنندگان داخل که مصرف من را کاهش میده ولی در عوض صدای موتور را زیاد می کنه
مورد بعدی ایرانول رویال و رونیا هست که مصرف به مقدار کمی زیاد میشه ولی صدا بشکل محسوسی کاهش پیدا می کنه
مورد بعدی ایرانول ریسینگ هست که یک بالانس بسیار عالی بین قیمت و کیفیت هست
و اما بهترین روغنی که تست کردم ادینول 5W-40 تمام سنتتیک هست که موتور بسیار کم صدا کار می کنه که 5 لیترش نزدیک 100 تومن هزینه میبره
حالا اگر شما به دنبال روغن ارزان تر ولی کیفیت بیشتر نسبت به الف هستین ریسینگ بهترین و عالیترین گزینه هست
اما اگر کمی هزینه بیشتر برای شما مشکلی ایجاد نمی کنه بین رویال و ادینول انتخاب کنید
اين روغن مناسب پرايد هست ولي علكي گرونه و بدرد نميخوره،بنظرم برو حداقل ايرانول8000 و اگه خواستي بيشتر بدهي ايرانول16000 براي پرايدت بخرنقل قول:
نقل قول:
ایرانول میریزم همیشه...
مگه این چنده؟
من اينو توي هايپر ديده بودم فكركنم حدود40 باشه كه دربرابر ايرانول30 تومني اصلا ارزش نداره
سلام و ممنونم اسی جان.نقل قول:
قیمت ایرانول ریسینگ چنده؟رو چند کیلومتر باید تعویض بشه؟ماکزیمم؟
با توجه به ترافیک و اتوبان خلاصه ترکیبی
من الف رو حدودا رو 8 تا عوض میکردم.
راستی فیلتر روغن با هر بار روغن عوض بشه یا یکی در میان؟
ممنون
خوب شما داری سوالات سخت می پرسی!آخرین باری که قیمت گرفتم 4 لیتریش 45 تومن بود ریسینگ ولی الان چند باشه نمی دونم همون موقع من 5 لیتری الف را 75 خریدمروغن های نیمه سنتتیک و تمام سنتتیک معمولا کارکرد بالایی دارند من الف را بین 10000 تا 12000 تعویض می کنم و ریسینگ هم با توجه به اینکه از نظر فنی نسبت به الف قویتر هست و مشخصات بهتری داره(طبق گفته تولید کننده) حدعقل 10000 را جواب میدهکلا روغن های نیمه سننتیک و تمام سنتتیک به راحتی تا 15000 هم جواب میدن ولی به علت کیفیت پایین بنزین مصرفی در کشور و همچنین عمر فیلتر روغن که همون 10000 هست بین 10000 تا 12000 تعویض کنید و هر بار تعویض فیلتر روغن را هم تعویض کنید حتما
کی گفته ایرانول 30 تومنه؟؟؟نقل قول:
ایرانول صبا ریختم 40 تومن!!
گرون پات حساب كردند!!ايرانول صبا3.5 ليتري هست و دبه پلاستكي گرونتر پات در مياد!!!!من 4ليتريش كه ميشه ايرانول8000 براتون به قيمت 32 راحت ميگيرم..درضمن اين قيمت مصرف كننده هست كه گرانتر از همه هست وگرنه راحت در عمده فروشا ميتوني حداقل بين10-20 %كمتر از اين قميت بخري..ايشون هم گفتند!!!نقل قول:
اگر اینجا رو ببینید خیلی مختلف اما شبیه به هم پاسخ می گیریدنقل قول:
خود من از بهران سوتر پیشتاز استفاده می کردم و یا نیمه سنتتیک
برای موتور های 8 سوپاپ پژو
و ایرانول هم خوبه
همه بر این نظر هستیم که این دو مارک بهتر از بقیه هستند
سلام
امروز توی یکی از کانالهای ایران تبلیغ روغن کَمِل camel ( شُتر ) رو گذاشت
میگه روغن با فناوری نانو تحت لیسانس انگلیس
تازه اومده ؟
کسی امتحانش کرده ؟
قیمت بهترین نوعش چنده ؟
به درد بخور هست یا یه کلاهبرداری جدیده مثل کرم حلزون فیلتر آب نمیدونم چی چی و غیره و غیره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی بگم والا من که بعید می دونم اگه همچین چیزی باشه باید سایت رسمی و در کشور های اطراف حد اقل شاسایی باشه که بعد از اون همه گیر شه و بعدم که تقلبیش وارد بازار می شهنقل قول:
چی بگم والا من که بعید می دونم اگه همچین چیزی باشه باید سایت رسمی و در کشور های اطراف حد اقل شاسایی باشه که بعد از اون همه گیر شه و بعدم که تقلبیش وارد بازار می شهنقل قول:
نمیشه نظر قطعی داد ولی میشه با استفاده از استدلال منطقی ردش کرد :
1-نانو چی هست؟
2-چرا از نانو باید درون روغن موتور استفاده کرد؟
3-هزینه استفاده از تکنولوژی نانو چقدره و در صورت استفاده در روغن موتور تفاوتش با روغن عادی چقدر میشه؟
4-عملکرد و مخصوصا طول عمرش در مقایسه با روغن عادی چه فرقی می کنه؟
من به این 4 سوال برای خودم پاسخ دادم به این نتیجه رسیدم که بیشتر در حد تبلیغ هست تا واقعیت
با سلام
دوستان برای رانا چه روغنی پیشنهاد میدین خود کارخونه زده توتال 7000 اما شنیدم کیفیت خوبی نداره.موتورش tu5 هست.
ممنون
بیشترین روغن استفاده شده برای Tu5 همون توتال هست که مدل عربی و اصلی دارهنقل قول:
الان نمی دونم واقعن کدوم اصله و کدوم تقلبی
سلام
این روغن های دنده و موتور ی که خارجی هستند، همه تقلبی اند؟ من فکر نمیکنم روغن وارداتی هم باشه!! در شرایطی که دارو رو به سختی وارد مملکت میکنن بعد روغن ماشین وارد کنن؟
شاید از پاکستان وارد کنن!!!
نظرتون چیه؟ راه ی هست که مطمئن شد؟
روغنهای ایرانی یا برند خارجی که تحت لیسانس تو ایران تولید میشن استفاده کنید.
لااقل در این زمینه حرفهای زیادی داریم واسه گفتن
منظورتون نمیفهمم میشه بیشتر بگید یا نام چند تارو ببرید؟نقل قول:
بهران سوپر پیشتاز قوطی نقره ای بهترین انتخاب جهت موتورهای TU5، K4M و سایر همرده هانقل قول:
بهران رانا جهت استفاده در مناطقی که گرما هوا بالا نیست و جهت موتورهای به روز و خارجی
ایرانول رویال جهت استفاده در موتورهای TU5، K4M و سایر همرده ها
ایرانول ریسینگ جهت استفاده در مناطقی که گرما هوا بالا نیست و جهت موتورهای به روز و خارجی
برندهای خارجی تحت لیسانس که تولید داخل هستن مثل توتال و کاسترول
بهترین انتخاب جهت انواع ماشین خارجی کاسترول مگناتک قوطی سبز سیر
کاسترول GTX قوطی سفید جهت موتورهای TU5، K4M و سایر همرده ها
ELF 10-40 قوطی آبی جهت موتورهای TU5، K4M و سایر همرده ها
اگر روغنی که استفاده میکنید کم نباشه احتمال تقلبی بودنش هم کم میشه قیمتش معقول میشه و با قیمت کمتر میتونید زود به زود روغن رو عوض کنید که در هزینه ها کلا صرفه جویی میشه.
بهترین انتخاب جهت انواع خودروی داخلی به روز ( غیر پیکان و نیسان و پراید ) بهران سوپر پیشتاز
بهترین انتخاب جهت اون سه مورد داخلی ایرانول 8000 تا 16000
موارد ذکر شده همه تولید و یا بازیافتی هستند توسط شرکتهای معتبر داخلی
ایرانول شرکتی با سابقه و پالایشگاهی عالی است.
بهران هم همینطور
شرکت به توتال که روغنهای توتال و کاسترول و الف را تولید میکند نیز از زیر شاخه های بهران است
لازم به ذکر است درصد بالایی از روغنهای موتور چه داخلی و چه خارجی بازیافت هستند که توسط مواد افزودنی بهینه و بسیار کارآمد شدند.
من كه سابقه بهران سوپر پيشتاز 10-40 را براي موتور K4M دارم،بنظرم زياد خوب نيست وشنيدم ايرانول ريسينگ بهتره،ولي خودم هنوز امتحان نكردمنقل قول:
كاسترول GTX فكر كنم 20-50 هست و بدرد پرايد مخوره وبراي TU5 و K4M هم مگنتك استفاده ميشه
دوست عزیز اون اعداد معیار مناسبی برای گزینش روغن نیستن.نقل قول:
باید به ترکیبات و نحوه ساخت و البته همین اعداد دقت کرد هنگام انتخاب روغن.
همین کاسترول gtx روغن پیشنهادی برای مزدا3 هست.
نکته اینجاست که اگر مواد شیمیایی موجود در روغن برای موتور و مخصوصا اجزا لاستیکی داخلی مثل واشرها مناسب نباشه به درد استفاده در اون موتور نمیخوره. نمونه اینکه روغن الف در موتور پیکان اصلا و ابدا مناسب نیست.
من كه عددي نگفتم!!وكاري به TBN و نقطه ريزش و..نداشتم..فقط گفتم توصيه شركت توليد كننده اينه كه براي لوگان حداقل سطح SL و 10-40 باشهنقل قول:
تجربه ام هم در مورد سوپر پيشتاز گفتم كه صداي موتور را بيشتر از روغن فابريك كارخانه كرد
اتفاقا اگه علمي بحث بشه همون الف و حتي بالاتر هم ميتونه در موتور پرايد و پيكان هم ميشه استفاده كرد..شما كه عضو TT هستي بهتون پيشنهاد ميكنم صفحه اول تاپيك روغن موتور پرايد را بخونيد خيلي دقيق و با منبع بحث شده
بحث موتور های زاپنی با موتور های سوسول اروپایی چدا هست
مثلا کمری و اریون به راحتی با روغن های پایه مینرال کار می کنند و مشکلی ندارند(توصیه تولید کننده)
ولی موتور های اروپایی در استفاده از روغن های پایه سنگین مشکل دارند
در انتخاب روغن موتور مناسب باید به توصیه سازنده توجه بشه
موتور های اروپایی به دلیل ساختار خاص و باریک مجاری حرکت روغن با ویکوزیته 20w-50 مشکل دارند
برای k4m و tu5 هم اکیدا گرید SL و ویسکوزیته 10w-40 حدعقل توصیه میشه حالا اگر کسی گرید sm یا sn استفاده کرد و از از نظر هزینه مشکلی نداشت که چه بهتر
در مورد استفاده از روغن الف در موتور پیکان به نظر من بجز بحث صرفه از نظر هزینه مشکل دیگه ای وچود نداره
دوستی را میشناسم که توی موتور پیکان بارش ریسینگ میریزه و بشدت راضی هست.
بحث خورده شدن کاسه نمد ها هم مربوط به خودرو های بسیار فرسوده و تقریبا از رده خارج هست (تولیدات دهه 70 میلادی به قبل)
این حرف تا چه حدی درسته؟
اون SG روی دفترچه راهنمای روغن مناسب برای هر خودرو حداقل هست! یعنی مثلا کیفیت SF نمیشه استفاده کرد اما SJ میشه استفاده کرد.
ترتیب کیفیت ها به ترتیب حروف الفبای انگلیسی هست، مثلا وقتی یه روغن SJ هست یعنی SG رو هم پوشش میده.
یعنی برای پراید sj هم میشه استفاده کرد.
دوما اگر درتسه تا چه حدی فرق میکنه در ماشینی مثل پراید SG ریخته بشه یا sj
با سلامنقل قول:
نوع و سطح کیفی روغن توصیه شده توسط کارخانه سازنده خودرو با توجه به زمان طراحی ، جنس و تکنولوژی موتور خودرو می باشد . در واقع تطابق فاکتورهای روغن موتور و موتور خودرو باعث عملکرد بهتر و کارایی بیشتر و عمر بیشتر موتور خودرو می شود . سطح کیفی بالاتر دلیل بر بهتر بودن روغن برای موتور خودروی شما نمی باشد زیرا این روغن ها برای موتورهای با تکنولوژی به روز تر ساخته شده اند .
به زبان ساده تر ، وقتی سایز لباس مناسب برای شما Medium باشد ، لباس XL هم میتوانید بپوشید ولی ... :n06:
با سلام
دوستان برای پارس سال ( موتور XU7JPL3 مدل 93 ) چه روغن موتوری پیشنهاد میدین ؟
تو دفترچه خودرو پیشنهاد شده :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
روی کاغذ و بر طبق مشخصات عددی به بهران سوپر پیشتاز 10w40 نیمه سنتتیک رسیدم ولی اگر بخوام تابستون از همین روغن استفاده کنم یا باید 20w50 که مینرال هست بریزم یا برند روغن رو عوض کنم که به نظرم مینرال ریختن یا عوض کردن برند برای موتور ضرر داره .
از طرفی به نظرم روغن 10w40 برای تابستون تهران مناسب نیست .
دوستان اگر راه حل یا پیشنهادی دارن ، ممنون میشم راهنمایی کنن .
یه سؤال دیگه ، کسی از مشخصات بهران سوپر پیشتاز ++ اطلاع داره ؟ تو سایت کارخونه که چیزی نزده.
ممنون
سلام
قیمت نفت خام شده یک سوم
روغن هم از نفت خام درست میشه
اینجا فقط 10% روغن ارزون شده !!!!
تو ایران چطور ؟
معمولن یا ثابت می ماند و یا