فردا میرم بپرسم یوزرم ثبت شده یا نه .اگه مثل آدم جوابم دادن که هیچ اگه نه می رم سراغ تجهیزات خودم بشقاب و دی وی بی و...
Printable View
فردا میرم بپرسم یوزرم ثبت شده یا نه .اگه مثل آدم جوابم دادن که هیچ اگه نه می رم سراغ تجهیزات خودم بشقاب و دی وی بی و...
تنظیمات مودم رو از سایت شاتل به صورت PDF دانلود کردم. کارایی که من انجام دادم ایناست : اول چک کردم ip کارت شبکه روی auto باشه بعد رفتم توی اینترنت آپشن که اگه پراکسی هست غیر فعالش کنم .بعد مودم به پورت اترنت کامپیوتر زدم بعد ip مودمو پینگ کردم.وارد کنسول مودم شدم quick setting >> vpi=0 vci=35 بعد گزینه PPPoe رو انتخاب کردم بعدLLc/snap bridging بعدش یوزر و پس بهش دادم وگزینه keep alive انتخاب کردم بعد nat فعال و فایر وال غیر فعال آخر هم save & reboot .دسته آخر هم تو مرورگر زدم google.com که :41::41: کانکت نشد.نقل قول:
سلام میگم تو شهرهای دیگه هم هست مثل ساوه خبری چیزی دارید اصلا تو شهرهای کوچیک این سیستم راه اندازی میشه یا نه
رضا جان بزار همون اموزش رو منم دانلود کنم بهت میگم چیکار کنی. کاری نداره . تا فردا خبرشو بهت میدم . اون pDF رو از کجا دانلود کردی ادرسش رو بزار منم دانلود کنم و با شماره صفحه بهت میگم کجا چی رو باید وارد کنی. بخصوص که مودمت ایسوز هم هست و مال منم همینه ولی مدلش بالاتره و میتونم کمکت کنم.
شما یه زحمتی بکش : اگه بدون کانکشن کانکت میشی وارد کنسول مودمت شو بعد advanced setting بعد WAN گزینه edit رو انتخاب کن حالا عمدا یوزر و پسورد اشتباه بهش بده بعدشم سیو کن . حالا از شاخه سمت چپ گزینه Diagnostics رو انتخاب کن و یه عکس از همین قسمت بذار تاببینم error شما با مال من یکی هست یانه .اگه یکی باشه معلومه مشکل از یوزر وپسورد هست. شرمنده زحمتت میدم.نقل قول:
اینم عکس error من ولی نتونستم عکسو مستقیما اینجا بذارم آدرسشو می نویسم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتونی بجای اینکه مودم رو تنظیم کنی ، مانند روش دیال آپ یک کانکشن درست کنی.نقل قول:
منم برای تنظیم مودم وقت زیادی صرف کردم تا جواب داد کلا بگیر نگیر داره.
شما اول از همه مدوم رو ریست کن بعد در اینترنت اکسپلورر به قسمت تنظیمات برو بعد هم قسمت کانکشن بعد هم ایجاد کانکشن جدید.اگر که درست شد بعد میتوتی بجای روش بریج ، مستقیما مودم را برای اتصال به اینترنت تنظیم کنی.
شرمنده دیر جواب میدم چون پست های من نیاز به تایید مدیر داره .تاییدشم که میدونی چقدر طول داره /نقل قول:
این کارم انجام دادم نتیجه ارور 678 بود.
سلام من صفحه دیاگنوستیک ندارم ولی به جایش دکتر جون دارمنقل قول:
یه کاراکتره که به من پیغام میده و در ورژن جدید فایرویر مودمم ریخته شده
و متاسفانه اگر یوزرنیم و پسورد ایراد داشته باشه دقیقا مینویسه که یوزرنیم و پسورد ایراد داره .
مشکل با اینها نیست شما با همون روش کانکشن درست کن تا من اموزش اصلی رو برات بزارم .نقل قول:
مخابرات تهرانی دیگه ؟ VPI =35???? اگه مال جای دیگه ای هستی تنظیمات مودمت رو که مرکز داده بنویس
در ضمن مواظب باش مثل این مهرداد اندیشمند !!!:27::31: با حروف بزرگ یوزرنیم و پسورد رو تایپ نکنی ایشون حدود 1 هفته اینترنت نداشت و کاشف به عمل اومد که با حروف بزرگ تایپ میکردند و باید بدونید که پسورد به حروف کوچیک و بزرگ و CAPS حساسیت زیادی داره. حتی یک حرف هم میتونه مشکل ساز بشه در ضمن فاصله هم بین روفتون نباید بزارید.
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
راستی یادم رفت من دفترچه مودمتو دانلود میکنم از سایت ایسوز و طبق همون بهت میگم . ولی حتما در اولین فرصت فریم ویر داخل دستگاه رو آپدیت کن. همون صفحه ای که میاد و داخلش تنظیمات رو وارد میکنی به همون صفحه تنظیمات میگن فریم ویر و جدیدش رو بریزی بهتره رفع نقص شده و عیب یابی شده و امکانات بیشتری رو در اختیارت میده مثل من که رفتم و اپدیت کردم و خیلی راحتتر کانکشن میسازم .
حالا یه دقیقه صبر کن تا برم ببینم چیکار میتونم برات بکنم فقط خواهشا USB رو بکن بنداز دور و با لن کار کن چون خود USB یه اموزش مجزا میخواد خدایی نمیدونم چه چیزیه که این USB رو واسه هرچیزی ساختن .
:13:ممنون . شرمنده دیر جواب میدم .پست های من نیاز به تایید مدیر داره:13:.تهرانم .هم با حروف بزرگ هم کوچیک امتحان کردم . با روش ساخت کانکشن ارور 678 میده .روش pppoe هم که وصل نمی شه .در مورد فریمور به نظرت با دیال آپ میشه فایل فریمور دانلود کنم؟usb هم که کلا نداره .مدل من AM604 هست . ویندوز xp با سون هم نشد. مادر برد p6t delux v2 دوتا lan داره که درایورشو نصب کردم توی device manager مشکلی نمی بینم. 20 متر سیم تلفن خریدم با یه پریز تبدیل مستقیم وصلش کردم به سیم مخابرات دم در. هیچ تلفنی هم روی خط نیست .با اسپلیتر هم تست کردم نشد.نقل قول:
رفتم سایت ایسوز برای این مدل هیچ دانلودی وجود نداشت:نقل قول:
نحوه کانفیگ مودم ایسوز 602
این رو از روی دفترچه مودمت در سایت ایسوز با بدبختی پیدا کردم و توضیح میدم .
اول از همه برای اینکه مودم بدقلق بازی در نیاره به نظرم USB رو بکن بنداز دور
و برو مودم رو ریست کن
تنظیمات شبکه رو روی ایکن کانکشن شبکه در پوشه کنکشن کنترل پنل انجام بده و مقادیر زیر رو وارد کن
-ip: 192.168.1.12
subnetmask:255.255.255.0
gateway:192.168.1.1
حالا برگردیم به مرور گر
مودم رو خامشو روشن کن تا بعد از انجام ریست یه حال و هوای عوض کنه و نفسی تازه کنه
و حالا که مودم خط رو شناخت در مرورگر ادرس میزنیم
192.168.1.1
وقتی وارد صفحه تنظیمات شدیم 'گزینه quick setup رو میزنیم.
این دو مقادیر رو وارد میکنیم
vpi=35
vci=0
و next میزنیم وارد صفحه بعدی میشیم
ppoe رو انتخاب میکنیم
و در قسمت پایینش هم LLC SNAP رو میزاریم و next میزنیم
و در صفحه بعد مربوط به ساخت کانکشن یوزرنیم و پسورد رو میزنیم
دقت کن keep a live رو بزنی ( اگر بعدا مشکلی پیش امد و کانکت نشدی این گزینه رو بزن چون شبیه همین رو من دارم و بدقلقی سرویسهای مخابرات و دیسکانکتی ها روی همین گیزنه لامصب هستش مثلا یه کاری که میکنه اینجوری بگم مودم رو میبره توی استندبای و ارتباط براقراره ولی دیسکانکت هستی )
و میری صفحه بعد
فایروال رو تیک نزن ENable nat رو تیک بزن.
و میری دوباره صفحه بعد
در این صفحه DHCP رو داریم
که کارش هم اینه که به سیستمهای داخل شبکه IP اختصاص میده ولی چون دوتا پورت بیشتر روی این مودم نداری موضوعش شاید دشوار باشه وقتی که وایرلس داشته باشی یا تعداد کاربرهای بیشتری باشه این موضوع خودشو نشون میده مثل الان من .
و دقت کن که اولین گزینه رو درست قرار بدی
یعنی 192.168.1.1 این آی پی برای مودمت هست که به عنوان هسته اصلی شبکه شناخته میشه . ( همون سرور )
sub net mask رو هم روی 255.255.255.0 بزار
لیز تایم هور leased time hour رو هم روی 24 بزار که مدام کانکت باشه.
و میری صفحه بعد
که تایید و ریستارت هستش این رو هم بزن و خودت بعد از سیو کردن تنظیمات یه کاری بکن
برو مودم رو خاموش روشن بکن .
و ببین میره توی شبکه یا نه
اگر نرفت و نشد زنگ بزن به مرکز مخابراتی نزدیک خونتون و قسمت ADSL رو بگیر و بگو اکنتتو چک کنند
در ضمن در موقع وارد کردن حروف شدیدا تاکید میکنم درست حروف رو وارد کنید . چون مهرداد یک هفته به خاطر این کار اینترنت نداشت.
فعلا
خیلی ممنون .دسدت درد نکنه .چون پست هام نیاز به تایید شدن داره با 10 ساعت تاخیر جواب می دم:41: تماتم کارهایی که گفتی قبلا انجام دادم . درضمن مودم من am604 هست که فرقی نمی کنه تنظیماتش یکیه.امروز صبح حضوری میرمن همونجا که ثبت نام کردم اکانت چک کنند نشد قطعش میکنم . سری که درد نمکنه رو دستمال نمی بندند. نخواستیم این فیلترنت ملی رو:2:الان دیگه تو افغانستانم با wi fi سریع و بی درد سر وصل می شن اما اینجا نه برای امنیت خطرناکه .تنها مرگ می تونه مشکلاتمونو حل کنه:18:نقل قول:
تو چت روم یارو آمری کا ییه خوب حرفی بهم زد: WE CANT GIVE U FREEDOM
سلامنقل قول:
درک میکنم ایشالا که مشکل حل بشه حالا از کی بعدا میخوای ADSL بگیری
به نظرم مشکلات مخابرات همینجوری می مونه احتمالش هست خودمم یه --- بگیرم و مثل آدم برم از اینترنت ماهواره ای استفاده کنم.
خسته شدم از این سرویسهای اشغال
بزودی هم که قراره صا ایران اینترانت کل ایران رو با سرعتهای بالا تحت پوشش بزاره که این هم یه برنامه است که پول مفت المال هدر بره و بره توی جیب یه عده مهندس مافنگی .
اگر عقل داشنند اون هزینه پهنای باند رو خرج اینترنت ملت میکردند تا از همینی که داریم بهترین وسیله استفاده کنیم.
مثل این می مونه که بریم 50 میلیون تومن هزینه کنیم و توی گاراز خونمون قطعات بنز رو مونتاژ کنیم ولی ممکنه بنز باشه و سریع باشه ولی کیفیت در حد یک RD که چه عرض کنم در حد یک ژیان هم نیست .
حالا ببین چه روزیه که این هم مثل موبایل ملی به شکست بخوره و فقط بدنامیش روی پیشونی دولت ثبت بشه.
اونهایی که یادشون نیست یادشون میندازم 3 سال پیش رفتم عصر ارتباطات خریدم و ساعت 6 عصر روز یکشنبه بود دقیقا هنوزم یادم هست یک تیتر بزرگ زده بود و نوشته بود واردات موبایل 60% افزایش یافت !!!!
و قرار شد که موبایل ملی ساخته بشه ولی نتیجه ای نداشت این هم مثل همون !
والسلام:5:
سلام دوستان
من از امروز ظهر 3تا چراغ مودم روشن ،ولی ثابتن و هر کاری که می کنم نمیتونم وصل بشم .مشکل از کجاست ؟
الان هم که با دایال آپ وصل شدم که حس می کنم تفاوت چندانی با این adsl مخابرات نداشته؛ حداقل برای باز کردن صفحات !
سلام
بابا مهندس خوشا به حالت!این قطعی های ما تمومی نداره!تازه بدترم شده دیگه وصل نمیشه!الان وقتی میخوام وصل بشم با خود مودم صفحه کانفیگ مودم میاد بالا مینویسه:ppp link is down
وقتی هم که میخوام با کانکشن ویندوز وصل بشم errorهای مختلفی میده که بیش از همه اینه:error 734:ppp link protocol was terminated.
بعد تا میام مجاب بشم که ایراد از مخابراته یهو بعد از چند بار روشن خاموش کردن مودم و قطع و وصل کردن کابل خودش وصل میشه!
دیگه واقعا داره میاد رو اعصابم که اگه بیاد دیگه یهو....!!
مال من هم همین جوری شده با این تفاوت که با روشن خاموش کردن مودم هم وصل نمیشه.نقل قول:
ارورهایی هم که میده یا همین 734 یا 619
منم البته 10ها بار خاموش روشن کردم تا درست شد!
اما بعد دوباره قطع میشه!!
:19:
بعد از پروژه نیمه اتمام دیسکانکتیهای مکرر
و اینک افـسانه ای به نام
ERROR :734
ساعت 4:32 دقیقه بعد از ظهر پنجـــــــــــــشنبه 26-1-88
متاسفانه با این پیغام نا میمون مواجه شــــــــــدیم /.:41:
و تا ساعــــت 3بامداد جمعه 27-1-88 موفق نشــــــــدم
3 بار کانکت شدم که فقط سایتهای ( گوگل -یاهـــــــــــــو
فارس نیوز) باز میشد و خبری از سایتهای دیگر نظــــــــیر
پرشین تولز . پی سی ورلد و خیل عظیمـــــــــــــــــــی
از سایتهای دیگر باز نمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــیشدند.
تورنت هم با مصــــــــــــــــــیبت تا 5 کیلو داونلود میکرد .
:13:
حذف شود....
ای بابا!مهندس تو دیگه چرا؟تو که اوضاعت خوب شده بود!:13:
راستی شما تو کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
واسه منم همینطوره.نقل قول:
تنها کاری که کمی کمک کرد اینه که اتصال خودکار رو تنظیم کردم روی 99 بار و زمانش رو هم گذاشتم روی 1 ثانیه .بعد از 10-12 بار چک کردن یوز و پس ، وصل میشه.
خدا رو شکر ما که تا حالا تو این 2 ماهی که سرویس گرفتم قطعی نداشتم و سرعت دانلود هم نهایتاً روی 13 - 14 هست .
اونایی که قطعی زیاد دارند احتمالاً مودماتون با سیستم های مخابرات مچ نیستش
من تهران نیستم ولی سرعت دانم 110 الی120 هست سرویسم هم 128 به محدودیت حجمی 9G البته یه بارم 148 شد که منم خشکم زد البته این عدد ها خونه پرشه!! ولی متوسط 80_60 هستش
دوست عزیز تاپیک رو اشتباهی اومدینقل قول:
سرویس مخابرات محدودیت حجمی نداره ...
فعلا که میسوزیم و میسازیم :13:نقل قول:
دقیقا !! همینطورهنقل قول:
همون سایتهای فارس نیوز و گوگل هم باز میشه خبری از بقیه سایتهای نیست هیچی .IMDB و بقیه سایتهای هیچیباز نمیشه .
احتمالش هست در حد یک پیاز !!!!میخوان شناساییمون کنند :31::31::31: ترسیدین؟ :31::31::27:
این مچ نبودن مودم که که افسانه است چیزی که من متوجه شدم خراب بودن دستگاههای خودشونه چون اونجا ایراد داره نه مودم من . ! اروری که میده به دستگاهههای اونجا مربوطه نه بنده . عزیز جان !نقل قول:
مخابرات تهران که حجمی نبود ؟نقل قول:
همین طوره:20:نقل قول:
اي کاش هائيتي
انسانها گاهي آرزوهايي ميکنند که از نگاه يک ناظر بيروني چندان عقلاني نيست، اما هنگامي که دلايل اين آرزو توضيح داده شود، حداقل اندکي حس همدردي را در مخاطب برميانگيزاند.
به گزارش عصر ارتباط، انسانها گاهي آرزوهايي ميکنند که از نگاه يک ناظر بيروني چندان عقلاني نيست، اما هنگامي که دلايل اين آرزو توضيح داده شود، حداقل اندکي حس همدردي را در مخاطب برميانگيزاند.
يکي از همين آرزوها اين است که اي کاش در هائيتي بوديم. يا اي کاش اينجا هائيتي بود.
حتما در خبرها شنيده و ديده و خواندهايد که به تازگي در هاييتي (فقيرترين کشور آمريکاي لاتين) زلزلهاي مرگبار آمده و تعداد زيادي از مردم اين کشور از دنيا رفتهاند. از آنجا که اين زلزله در پرتوپرنس- پايتخت هاييتي- رخ داده، همه مراکز حياتي و حساس اين کشور دچار آسيب شدهاند و اين موضوع، وضعيت را بغرنجتر کرده است.
در نگاه اول آرزوي در هاييتي بودن، نه تنها نادرست که کاملا غير عقلاني است اما خبري که اتفاقا شرکت ارتباطات زيرساخت آن را منتشر کرده، موضوع را اندکي متفاوت ميکند.
براساس اين خبر، استفاده تركيبي از سيستم ماهواره VSAT و شبكه بدون سيم WiFi توسط گروه NetHope پانزده نقطه از پرتوپرنس را به اينترنت متصل كرد.
سازمانهاي غير دولتي و آژانس فوريتهاي مخابراتي ايالات متحده با همكاري اين گروه توانستهاند با برقراري اين پانزده نقطه اتصال به اينترنت، بيست گروه امدادرسان عضو سازمان صليب سرخ جهاني در سراسر پرتوپرنس را به يكديگر متصل کند.
اين نقاط اتصال كه ارسال و دريافت اطلاعات تا حجم 10مگابايت را ممكن ميکند؛ امكان برقراري پروتكل VoIP را نيز فراهم كرده و به سازمانهاي امدادرسان اجازه استفاده از كليه امكانات و تكنولوژيهاي ارتباطي و در راس آنها GIS را ميدهد.
بله به همين سادگي ميتوان اينترنت را به منطقهاي برد. حتي اگر با فاجعهاي عظيم مواجه شده باشد و در همين حال، ميتوان شرايط را به گونهاي پيش برد که شهروندان پايتخت يک کشور بدون بحران، مدتها در حسرت يک خط اينترنت 128k (به اشتراک گذاشته شده ميان 10 کاربر) بمانند. البته اصلا جاي نگراني نيست. جناب آقاي عبدالمجيد رياضي- معاون فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات كشور- گفتهاند: در برنامه پنجم توسعه بيش از دوره قبل به فناوري اطلاعات توجه شده است. اگر مجلس اجراي برنامه را يک سال به تعويق بيندازد، به اندازه يک قرن در زمينه IT عقب خواهيم افتاد كه اين موضوع صدمات جبرانناپذيري به بدنه IT كشور وارد ميکند. اميدواريم اجراي اين برنامه به تعويق نيافتد.
هم صدا؛ سایت خبری تحلیلی
سلام
من حدود 1 هفته پیش از مخابرات یوزرنیم پسورد گرفتم ولی نمیتونم کانکت شم
مودمم aztech هست و چراغ power و ethernet و usb مودمم به صورت ثابت روشن میشه ولی چراغهای dsl و internet اون کلا خاموشه
وقتی میخوام کانکت بشم ارور 678 میده
مسئول مخابرات منطقمون هم هیچی از اینترنت و از این چیزا سر در نمیاره و شماره های پشتیبانی هم بعد از 3-4 روز از گذاشتن پیغامم هنوز جواب نداده و نمیدونم ایراد از مودمم هست یا اصلا هنوز مخابرات adslم رو وصل نکرده
آیا ممکنه با توجه به اینکه چراغ dsl , internet مودمم روشن نمیشه ایراد از مخابرات باشه و اونا هنوز وصل نکرده باشن؟
به نظر شما چیکار کنم ریسک کنم برم از مخابرات یه مودم بگیرم
وقتی چراعهات روشن نیست بعنی خط هنور رانژه نشده منم این مشگل و 2 هفته داشتم و اینقدر گیر دادم تا یک اشنا پیداشد و درست کرد مطمئن باش اشکال از خودشونه برای اطمینان برو مودمو ببر سز خط وزودی تل به خونه ببین دیتا داری یا نه اگه نداشتی 100% اشکال از اوناس معلوم نیس چیکا می کنن!!!!!!!!!!!نقل قول:
ببینید دوستان پروسه وصل adsl مخابرات این طوریه اول از همه باید مرکز مخابراتی خط شما رو رانژه کنه که در این صورت چراغ وضعیت روشن می شه . سپس مخابرات باید شما رو به مرکز کل دیتای مخابرات معرفی کنه . بعد از اینکه اونها شما رو توی شبکه تعریف کردن می تونید وصل بشید و در اینجا چراغ اکشن یا هر چراغی که حاکی از تبادل اطلاعاته روشن و خاموش می شه .نقل قول:
نکته مهم : اگر مرکز مخابرات به شما یوزر نیم و پس ورد داد دلیلی نمی شه که شما رو توی شبکه تعریف کردن ممکن دو سه روز زمان ببر بعد از رانژه توی شبکه تعریف بشید
چراغ dsl روشن نیست یعنی ارتباطت با مرکز مخابراتتون مشکل داره. تا dsl روشن نشه هم از اینترنت خبری نیست! :19:نقل قول:
به قول این دوستمون باید گیر بدی تا درستش کنند! :13:
mary83 عزیز ممنون از جوابتنقل قول:
فکر نکنم مشکل از طرف من باشه چون قبلا adsl داشتم و مشکلی نبود ولی به خاطر مخابرات اونو کنسل کردم
mary83 - ak313 - lordsaber عزیز ممنون از جوابتون
پس تا یکی دو روز دیگه هم منتظر میشیم ببینیم چی میشه
میگه قنبرک خوشگل بود آبله هم دراورد
این ارور 734 کوفتی دیگه چه مرضیه که دامن این مخابرات رو گرفته ؟
خسته شدم . از ساعت 9 تا 1 شب دیسی مکرر اصلا وصل نمیشه.
یکی هم نیست جواب بده
چند نفر تا حالا این مشکل ارور 734 رو دارند ؟
قبلا هم دیسکانکتی مکرر داشتند ؟
128
دوستانی که در رابطه با adsl مشکل دارند شماره تلفن 1899 در خدمت شماست
برای من همه ی چراغ هام روشن ولی ارور 678 میده چاره چیه؟؟؟
مگه جواب هم میدن ؟ به شما جواب دادند ؟نقل قول:
Error 678: The remote computer failed to respond.نقل قول:
یعنی مخابرات داره دونه دونه ارورها رو آزمایش میکنه .
اول 691- 734-و هم اکنون 678
:19:
دوستانی که قصد دارند ازمخابرات سرویس بگیرند :
خودتونو تو دردسر نندازین. من بعداز گذشت 15 روز که خطم رانژه شد .یک کیلو بیت هم ازش استفاده نکردم .مشکل ارور 678
رفتم مخابرات .حواله دادند به 1898 اونجا زنگ زدم بار اول مودبانه کسی جواب نداد بار دوم با لحن خشن وطلبکارانه جواب دادند بعداز یک ساعت انجام فرامین کارشناس از طریق تلفن .نتیجه این بود که شما دوباره برو مخابرات فرم تحویلی پر کن با لپتاپ و مودم بیان درخونه . رفتم اونجا گفتن صاحب خط باید بیاد تعهد بده. صاحب خط رو بردم تعهد داد وفرم و پر کردم کارشناس به منزل مراجعه کرد. ولی نه لپ تاپ داشت نه مودم. اومد بالا پای کامپیوتر بعد از یک ساعت یارو یه فرم داد پر کردم رفت .امروز هم فرم قطع سرویس رو پرکردم. وقتی خطم از رانژه در اومد از همون شرکت خصوصی که قبلا داشتم دوباره سرویس میگیرم.
تکرار می کنم از مخابرات سرویس نگیرین .
برای من وصل شد
رفتم تنظیمات مودم و درست کردم بعد یوزر پسورد و زدم همونجا وصل شد.
فقط جالب اینجاست اون کانکشنی که درست کردم اصلا با اون کانکت نمیشه همون 678 میاد ولی اینترنتم مستقیم وصله.
از سرعتش هم تو این چند ساعت راضی هستم.