بله ، اگر خود Gsmarena می گفت که شکی درش نبود ولی حالا این شایعات منبع معتبری هم دارند ؟
Printable View
بله ، اگر خود Gsmarena می گفت که شکی درش نبود ولی حالا این شایعات منبع معتبری هم دارند ؟
بابا من که دیگه خسته شدم دو ماهه گوشیه s8003 خودمو فروختم به امید اومدن این ابر گوشی حقیقتش از اون موقع تا حالا روزی بیش از 5 بار به این سایت و تاپیک های I9000 و ویو و I8520 سر میزنم واقعا دیگه از بس انتظار کشیدم خسته شدم. می خوام از دوستان بپرسم واقعا این گوشی ایران میاد که منتظرش بمونم یا که اینکه تا ویو و گالکسی گرونتر نشده برم یکی از اینا رو بگیرم.
یه خبر هم دارم چند روز پیش یکی از دوستانم از دسلدولف آلمان برگشت و گفت که I8520 توی فروشگاه های اونجا موجوده و حتی براش روشنش هم کرده بودن که خیلی کف کرده بود ممکنه الان که آلمان اومده تو کشورهای اروپایی دیگه و ایرانم بیاد؟
اما قیمتش حدودا 745 یورو بوده. اگه اینطور باشه که ایران بیاد یه میلیونو میزنه...
فعلا که نه ولی احتمالش هست که باشه البته به محض اینکه لیک بشه خبرش گذاشته میشهنقل قول:
سلام:5:
درحالیکه که چندی پیش33 معدن چی شیلیایی در معدن طلا-مس گرفتار شده بودند برای انها از طریق یک سوراخ گوشی پروژکتوردار Galaxy Beam برای سرگرمی انها فرستاده شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علت انتخاب این گوشی قابلیت پروژکتور ان بود چراکه این گوشی قادر است تا فیلمها و تصاویر ضبط شده در خود را بر روی هر سطحی در سایز 50 اینچ نمایش دهد.
Galaxy Beam با یک پیام دلگرمی بهمراه فیلمهایی و همینطور بازی فوتبال ضبط شده دوستانه بین شیلی و اکراین از طرف وزیر معدن شیلی برای این معدن چیان گرفتار شده فرستاده شد .
سخنگوی سامسونگ میگوید:
ما مفتخریم که تکنولوژیمان توانست نقشی را در این معدن معجزه شده بازی نماید.
منبع:
کد:http://english.chosun.com/site/data/html_dir/2010/10/22/2010102200286.html
کد:http://www.samsunghub.com/2010/10/22/galaxy-beam-were-sent-to-trapped-chilean-miners/
خیلی جالب بود
من که باز 8510 و بی خیال شدم و همچنان منتظر این گوشی میمونم
ولی ما هم چنان در ته معدن انتظار برای این گوشی هستیم ! :31: کسی خبر از پیدایش این گوشی ندارد ؟
توی معدن های شیلی پیدا میشه ولی توی بازار ما پیدا نمیشه!!!!! :31:
حتما می دانید که از این گوشی تو معدن شیلی هم استفاده شد ولی می دانید چرا ؟
برای مشاهده بازی فوتبال دوستانه شیلی و اوکراین :31: همچنین یک ویدیو ضبط شده از روند موفقیت آمیز کار .
آقای mahroo_z1 چه خبر از این گوشی ؟
سلام دوست من:5:نقل قول:
طبق اخرین اخبار باید تا نزدیکای کریسمس صبر کنید:46:
یعنی واقعا امیدی هست ؟ من که خیلی منتظرم .نقل قول:
سلام دوستان
تا اونجایی که میدونم تولید گوشی 2 مرحله داره
اول اینکه به تعداد خیلی محدود جهت معرفی در نمایشگاهها و اینکه در دست تستر ها قرار میگیره تا معایبش رفع بشه
و دوم اینکه به تولید انبوه میرسه
اما این یه مورد الان چند ماهه که به تولید انبوه(بهتره بگیم نیمه انبوه) رسیده ولی فقط در چند کشور
کسی از علت این موضوع خبر موثقی نداره ؟
سلام دوست عزیز:5:نقل قول:
منبع رسمی که وجود نداره ولی بعضی جاها گفته شده که چون عرضه جهانی این گوشی میتونست رو فروش گوشی گالاکسی اس تاثیر منفی داشته باشه سامسونگ خواسته دیرتر اونو روانه بازارکنه.
میشه اندروید 2.2 رو روی این گوشی ریخت ؟
سلام به دوستان من این گوشی رو از کانادا خریدم 395$ اگه تو ایران بیات احتمالا 450 -500 باشه.
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
اندروید foryo هم می شه رو این گوشی ریخت ولی نیازه نداره
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
اندروید 2.2 foryo هم می شه ریخت البته نیازی نداره
جان من راست میگی :26: خوب حتما می دونی که این گوشی چند تا طرفدار خاص داره یکیش منم .نقل قول:
لطفا این سوالات را پاسخ بده :
1- سرعت و کیفیت صدا و صفحه اش خوبه ؟
2- پروژکتورش چطوره ؟
3- آن آنتن توی جعبه برای چیه ؟
4- اندازه اش که مشکل ایجاد نمی کنه ؟
5- نرم افزار و بازی نصب کردی ؟ کار باهاش راحته ؟
6- جنس بدنه اش چجوریه ؟
آخیش این سوالات مدتی بود تو گلوم گیر کرده بود :31:
( این جمعه خودش نیامد ولی صاحبش آمد :31: )
میبینم که بالاخره این گوشی اومد
این سوالارو هم به سوالای بالا اضافه کنین و بجوابین:
1.کیفیت پخش موزیکش چه طوره؟(لطف کنین کامل توضیح بدین و از همه لحاظ و اگه بشه مثلا با 8910 مقایسه بکنین خوبمیشه)
2.ویدیو های با فرمت avi.mp4.wmv رو بدون کاوورت کردن اجرا میکنه؟
3.تی وی انالوگ داره؟
4.من کم بینا هستم.کلا میشه محیط گوشی درشت کرد و من بتونم باهاش کار بکنم؟
5.فوتو کنتاکت داره؟
6.دوربینش چه طوره؟هم عکس و هم فیلم برداری؟
فعلا همینا
ببخشین یکم زیاد شد
بی صبرانه منتظر جوابتونیم
arz268 جان کجایی؟
من از دیروز تا حالا شونصد بار به تاپیک سر زدم
همه منتظرتیمااااا
دوستمون راست میگه . حالا که این موضوع را مطرح کردی باید حداقل چند روزی آماده باش پاسخ گویی به سوالات باشی :31:
سلام خدمت دوستان عزیز ببخشید من بعد اینکه پست دادم یه سر زدم ولی خبری نبود بعدش هم سرم گرم شد و یادم رفت.
درباره ی سوالایی که پرسیدید به رو چشم من دارم یه متن جامع در این باره تدوین می کنم به محض آماده شدن پست می کنم.
به طور خلاصه اگه بخوام بگم گوشی محشریه،عالیه همه ی گوشی ها حتی n8 هم می زاره تو جیب کوچیکش البته از یه سری نظرایی یه مشکلی هم داره مثل نداشتم قایلت مولتی os ،اگه داشت دیگه هیچی کم نداشت.
کیفیت تصویر و صدا که عالی حرف نداره پروژکتورم که خارق العاده است. صفحه اش ضد خشه جنس بدنش عالیه خیلی قشنگه.دوربینشم خوبه ولی به هر حال کمبود فلاش زنون حس می شه.
در کل این گوشی خیلی بیشتر این حرف ها می ارزه.
همه چی عالی اگه سوالی داشتید بپرسید تا چیزی از قلم نیفته.
این ها را هم جواب بدهنقل قول:
3- آن آنتن توی جعبه برای چیه ؟
5- نرم افزار و بازی نصب کردی ؟ کار باهاش راحته ؟
3.تی وی انالوگ داره؟
تی وی که نداره آنتنم نداشت من از خود نمایندگیش خریدم.
نرافزار فول روش نصب کردم .کارم باهاش عالیه نمی تونی ازش دل بکنی.
این دوست شما که این گوشی را خریده نگفت قیمت گالاکسی اس چند دولاره تا بشه با یک مقایسه قیمت حدودی I8520 را تو ایران پیدا کنیم .
کی می توانیم ما هم توی ایران بخریم !
این چیه ؟ :31:
کد:http://www.sunsm.com/upload/2010/8/11/201081123165652589.jpg
اگه لطف كنين و يه عكس موقعي كه توي دستتونه بزارين ممنونت ميشمنقل قول:
ميخوام ببينم ضخامتش توي دست چجوره
چون ميگفتن كه ضخامتش به خاطر پروژكتور يه كم زياده
وقتی که تصویر روی دیوار می افته شما باید اون تصویر رو فوکاس کنید . یعنی در فاصله 30 سانتی تصویر خوبه ولی وقتی روی دیوار میندازید که فاصلش مثلا 2 متر تصویر تاره که با اون دکمه باید فوکاس بشه . این سیستم روی ویدئو پروجکتورهای بزرگ هم هست . :13:نقل قول:
ما هنوز منتظر Review این گوشی به زیان فارسی برای اولین بار بوسیله شما هستیم !
نقل قول:
arz268 جان سوالای 4 و 5 منو جدا از ریویو جواب بدی بهنره
منتظر جوابتم
چه خبر دیگه ؟ دوست عزیز شما نمی دانی چند نفر منتظر یک review به این مهمی از شما هستند ؟!
اینجا چرا یک دفعه سکوت شد ؟!!!!!!!!!!!
از نظر پست شاید سکوت باشه اما خیلیها هر روز سر میزنند و منتظر خبر های جدید هستند از قرار معلوم هم فقط یک نفر هست که به این گوشی دسترسی دارهنقل قول:
چرا عرضه این گوشی ها از سنگاپور شروع می شود ، مگه این کشور چی داره ؟ شرکت اصل کره گوشیش را توی سنگاپور میده ؟!
این دوستمونم از شانس بد ما فک کنم راه این تاپیکو گم کرده
بازم همچنان منتظریم
راستی ویدیو جددی از این گوشی نیومده؟
سلام دوستان چرا اینقدر پشت سر ما حرف می زنید خوب بگذارید یه هفته بگذره بعد بگید رفت پشت سرش را هم نگاه نکرد.
اون بررسی که گفتم داره کامل میشه یه خوردش مونده به خدا امروز از اول صبح پا شدم روش کار می کنم .
یکی میگه سکو.ت شد یکی دیگه میگه راه رو گم کرد...!!!.دعوا که نداریم با هم که عزیزان من.
كارت درسته عزيز مننقل قول:
فقط يه لطفي كن بررسيت با عكس باشه
حداقل يه عكس توي دستت براي نشون دادن ضخامت گوشي
پروژكتور اين گوشي خوراك من براي سر كلاسه
خیلی ممنون . مثل اینکه می خواهی رو دست gsmarena تو review بلند شی . :31:نقل قول:
خواهش میکنم اما یه خواهش کوچولو دارم من ترم 4 دانشگاه هستم هرروز به جز جمعه و سه شنبه دانشگاه هستم لطفا کمی به من فرصت بدهید.متشکرمنقل قول:
خدمت دوستمون هم عرض کنم بررسی با عکسه.اون عکسی هم که تو دستمه باشه ولی ضخامتش مثل 5800 است.
نمیشه قسمت قسمت بگذاری تا هم فرصت بشه ما روی همان بخش بحث کنیم هم شما فرصت نوشتم بقیه را پیدا کنید ؟ اینطوری ما هم تو این تاپیک بی کار نمی مونیم :31:نقل قول:
نقل قول:
سلام
والا من قصد جسارت نداشتم فقط شوخی کردم
سنگاپور چند تای .....نقل قول:
داره میشه مثل سوییس.
تلویزیون فیلمی دربارش نشون داد برو ببین چکار کردن. 10 تای دبی رو میزاره جیبش
...............
قیمت این گوشی در چه حدودی هست؟ خیلی زود معرفی شده بود فکر کنم قبل از عید
بری تو کلاس روی تخته سفید پروژکتورش روشن کنی
همه انگشت به دهن میشن