سري 6000 مدل 2011 كيفيتش از 9705 مدل 2010 بالاتره ؟ چي امكانات بيشتري داره نسبت به اون؟
Printable View
سري 6000 مدل 2011 كيفيتش از 9705 مدل 2010 بالاتره ؟ چي امكانات بيشتري داره نسبت به اون؟
سری 9 هزار هیچ وقت قابل قیاس با سری های دیگه فیلیپس نیست حتی اگه یک سال قدیمی شده باشه!نقل قول:
مشخصات سری 6 جدید رو از اینجا چک کن :
کد:http://download.p4c.philips.com/files/4/40pfl6606h_12/40pfl6606h_12_pss_eng.pdf
با درود به همه
میشه در مورد مدلهای جدید فیلیپس و امکاناتشون توضیحی بدین
درود
بچه ها لطف کنید، کسایی که بلدن بگن چه جوری میشه زمان کارکرد تلویزیون های فیلیپس (9705 ) رو کنترل کرد؟
مرسی.
نقل قول:
لطف می کنید اگر جواب بدید
Philips 2011 TVsنقل قول:
Philips 2011 TVs
Philips has unveiled their new 2011 flat panel TVs and we take a look at the new features. Later in this article you can find specs for each model range and pictures. The prices will be updated into this article soon.
Philips has announced a new cheaper TV in the extra wide 21:9 format called Cinema 21:9 Gold. This TV will supplement the Cinema 21:9 Platinum released in 2010. The new Gold edition comes in 50 inches while the Platinum comes in larger formats.
Philips 2011 TVs
The new flagship model is the 9000 range (called 9606K & 9706K) that comes with the most advanced picture technology from Philips. Philips is still using the Perfect Pixel HD engine in 2011 and the Natural Motion picture circuits have been integrated as well to create smooth motion
In 2011 Philips plans to release two different 3D technologies called 3D Max and Easy 3D. The first is an active 3D technology with shutter glasses and the latter is a passive 3D technology that utilizes the cheaper polarized 3D glasses. LG also introduced passive 3D in their [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] range recently.
By giving uses the choice Philips believes that they have a more versatile 3D product line-up in 2011. As a new feature Philips has also integrated a two player full-screen function. Basically this means that you can play multiplayer games from a PlayStation 3 in full screen (and not in split-screen or top/bottom split-screen). Player 1 will only see his picture in full screen and player two will see an entirely different picture in full screen – on the same TV. Obviously 3D glasses are required and this is only possible in 2D.
Philips is also extending their Smart TV features and in 2011 they will focus on four different areas; SimplyShare, Control, Net TV and Program. Basically this means that you have access to a range of on-demand services and that you can add new Apps later on. The Smart TV system also incorporates DLNA and you can control everything with Apple and Android smartphones and tablets.
Philips Cinema 21:9 Gold
Philips is also introducing USB recording in their 2011 TVs. If you connect an external USB stick or a USB hard drive you can record TV shows onto this device or you can pause live TV streams and return to the show an hour later without having to miss anything.
Ambilight is naturally still a key factor for Philips and most mid-range and high-end models come with Ambilight backlighting that adapts to the pictures on the screen.
Philips 2011 TVs
Below is an overview of the new TV ranges from Philips.
The most expensive models are listed first and then the cheaper. Prices will be updated into this article later.
Philips Cinema 21:9 Gold
Philips releases a new TV in the extra wide 21:9 aspect ratio called Cinema 21:9 Gold. This is a supplement to the Cinema 21:9 Platinum
Philips 9606K
21:9 format
Easy 3D (passive 3D)
Dual View mode with 3D glasses
Ambilight Spectra 2
Pixel Precise HD Engine
100 Hz Clear LCD
Edge LED
Smart TV with SimplyShare, Control, Net TV and Program
Multiview
USB Recording
Philips Cinema 21:9 Gold will be available in 50 inches called 50PFL7956K.
Philips 9000 LED
Philips’ 9000 series is the flagship model in the normal widescreen TV format. It comes with Philips Ambilight, LED local dimming and the most advanced picture systems from Philips
Philips 8606K
3D Max (active 3D)
Pixel Perfect HD Engine
Ambilight Spectra XL
400 Hz Clear LCD
LED Pro with local dimming
Perfect Natural Motion
USB Recording
Moth Eye filter (only 9706K)
Philips 9606K (9706K) will be available in 32, 37, 40, 46 and 52 inches called 32PFL9606K, 37PFL9606K, 40PFL9606K, 46PFL9707K and 52PFL9606K.
Philips 8000 LED
Philips’ 8000 series is the step down from the 9000 series. It still comes with 3D and the Smart TV functionality but not with all the advanced Philips picture circuits.
Philips 7606K
3D Max (active 3D)
Pixel Perfect HD Engine
Ambilight Spectra 2
200 Hz Clear LCD
Edge LED
Perfect Natural Motion
USB Recording
Philips 8606K will be available in 37, 40 and 46 inches called 37PFL8606K, 40PFL8606K and 46PFL8606K.
Philips 7000 LED
Philips 7000 is a mid-range TV with Smart TV and Easy 3D with the cheap polarized 3D glasses
Philips 6000
Easy 3D (passive 3D)
Ambilight Spectra 2
Pixel Precise HD Engine
100 Hz Clear LCD
HD Natural Motion
Edge LED
Smart TV with Net TV
USB Recording
Philips 7606K will be available in 32, 37, 42, 47 and 55 inches called 32PFL7606K, 37PFL7606K, 42PFL7606K, 47PFL7606K and 55PFL7606K.
این جدول آخری خلاصه ای از مشخصات مدل های جدید سال 2011 فیلیپس هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر این مشخصات باید منتظر بررسی تخصصی سایت های معتبر باشیم تا بهتر با جزئیات تی وی های جدید فیلیپس آشنا بشیم. ولی من خودم چند مشخصه رو که چک کردم عالی بودند مثل مصرف برق (48 وات برای 40 اینچ!!!)، پخش انواع فرمت های صوتی و تصویری به صورت فول، قابلیت سه بعدی اصلاح شده، قابلیت ضبط همزمان برنامه های تلویزیونی(جدید)، گیرنده داخلی دیجیتال و....
اینم از سری 7 جدید در Philips uk
کد:http://www.philips.co.uk/c/televisions/7000-series-107-cm-42-inch-easy-3d-----t2-c-42pfl7606t_12/prd/
با بودجه 1.8 چه مدل غیر 3D از فیلیپس رو در سایز 40 میشه خرید؟
درود
بچه ها لطف کنید، کسایی که بلدن بگن چه جوری میشه زمان کارکرد تلویزیون های فیلیپس (9705 ) رو کنترل کرد؟
مرسی.
نقل قول:
مشخصات سری 7 و 8 فیلیپس رو چک کن با کدهای 7605 و 8605 اینا به رنج قیمتی شما می خوره البته کمی بالاتر هستن و مدل سال 2010 ...در ضمن در آینده نزدیک مدل های سال 2011 هم از راه خواهند رسید.کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3297&subcats=Y&features_hash=V333&sort_by=price&sort_order=desc
سلام دوستان من راستش نمیدونم کجا زندگی میکنید ولی یه زحمت واستون دارم ایشالا بتونم جبران کنم.
لیست قیمت LCD,LED,3D های 40 اینچ به پایین برند محبوب فیلیپس رو واسم گیر بیارید
آخه بابام اینا توی کنگان کار میکنن و یه مدل از فیلیپس میگن اونجا گذاشته به همراه دی وی دی پلیر و باند و از این چیزا که همه رو روی هم مثل اینکه گفته 550 و یا 570 تومان دقیق یادم نیست
به نظر من که چنین چیزی واقعیت نداره و یه نکته ای باید داشته باشه . بهر حال ممنون میشم لیست قیمت رو واسم گیر بیارید
ماشالا که سرچ گوگل همش شده سایت های اسپم والا که مزاحم شما نمیشدم
پ.ن: دقیقا همین رو واسه یکی از دوستان پیام خصوصی دادم و دیدم اینجا هم درخواستم رو مطرح کنم ضرری نداشته باشه و اینکه امیدوارم دوستی که بهش خصوصی پیام دادم از دستم ناراحت نشده باشه
من دیروز بانه بودم یه 9704 در اوج ناباوری گیر آوردم 1750000 خریدم ، مجارستانه.
9705 رو 2150000 یه مغازه میداد.
فیلیپس های موجود در بازار فعلی بیشتر شامل سری های 9 هزار،8 هزا،7 هزار، 5 هزار و 3 هزار هستند در مورد سایز 32 هم متاسفانه سایز 32 خیلی رایج نیست تو ایران بنابراین فقط از سری های 5 و 3 می تونی سایز 32 پیدا کنی که خوب مشخصاتشون به سری های بالاتر به هیچ وجه نمی رسه.... ولی در مورد قیمت هم باید بگم که با 500 یا 600 هزار تومن نمی شه ال ای دی ال سی دی خرید اونم از برند فیلیپس! ارزون ترین های فیلیپس حداقل در سایز 32 بین 700 هزار تا 1 میلیون 100 هزار تومن قیمت دارند.... در مورد این کیس شما هم احتمالا باید از مدل های دست دوم و کارکرده برای چند سال قبل باشه وگرنه این قیمت با هیچ منطقی سازگار نیست مراقب باش کلاه سرت نره...نقل قول:
اینم یه سایت تا قیمت تی وی های فیلیپس رو ببینی :
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3297&subcats=Y&features_hash=V333&sort_by=price&sort_order=desc
تبریک می گم مبارک باشه مدل خوبی رو خریدی و البته به قیمت مناسب... ولی چقدر قیمت ها پایین اومده!نقل قول:
سلام
دوستا این ال سی دی های فیلیپس کیفیتشون چه جوریه؟
در مقایسه با سونی و سامسونگ در چه حدی اند؟
قیمت 46 اینچ از چند شروع می شه؟
البته با گارانتی
سلامنقل قول:
اینکه من بگم کیفیت ال سی دی های فیلیپس فوق العاده و قابل قیاس با خیلی از برندهای دیگه بازار نیستند شاید کمی اغراق آمیز به نظر برسه برای همین به شما پیشنهاد می کنم که حتمن تصویر تی وی های فیلیپس رو از نزدیک ببینی اونوقت دیگه با هر تی وی و هر تصویری نمی تونی کنار بیای...اصلا سطح توقع ات رو می بره بالا...!
به نظر من ( تجربه شخصی) تی وی های فیلیپس به هیچ وجه قابل قیاس با برندهایی مثل سونی و سامسونگ نیستند! شاید بهتر بود برای فیلیپس رقیب های قدرتری مثل پاناسونیک و یا شارپ انتخاب می کردی.
اما در مورد قیمت... یه لینک از یه فروشگاه اینترنتی برات می گذارم که می تونی قیمت ها رو از اینجا چک کنی :
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3297&subcats=Y&features_hash=V333&sort_by=price&sort_order=desc
خدمت همه دوستداران فیلیپس سلام عرض میکنم ، یه خواهش دارم:11:
میخواستم ببینم فیلیپس زیر یک ملیون و دویست هزار تومن چیز به درد بخوری داره یا نه؟
ممنونم:40:
سلام عزیزنقل قول:
والا بستگی داره چه مشخصاتی رو بخوای ولی یه مدل هست از سال 2010 که نقدهای بسیار مثبت و خوبی از سایت های نقد و بررسی معتبر دنیا گرفته به علاوه اینکه ال ای دی هست ولی از نوع ال ای دی های حاشیه ای که مشکل ابری شدن در تصویر رو داشته باشن یعنی ال ای دی ها پشت پنل به صورت یکسان کار گذاشته شده اند تصویر و صدای فوق العاده ای داره (به نظر من) و اینکه با توجه به مبلغ پرداختی...کالای ارزشمندی هست. مدلش Philips 5605 که قیمتش هم در سایز 32 با گارانتی یک میلیون تومن هست (البته قبلا گرون تر بود)
برای اینکه تعریف و تمجید من از این مدل برداشت شخصی یا تعصب نباشه لینک زیر رو براتون می گذارم که بخونید از یه سایت معتبر که این مدل رو بررسی کرده :
در ضمن حالا که تمام خوبی هایش رو گفتم باید تنها کمبود این تی وی رو هم بگم اونم اینکه این دستگاه گیرنده داخلی دیجیتال نداره و اگر دنبال دریافت دیجیتال شبکه های داخلی هستی باید یه ----T هم بخری...کد:http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1279009235
از شما دوست گرامی بی نهایت تشکر دارم
با اجازت چند تا سوال دارم:
اول اینکه این مدل از اون تکنولوژی پخش کردن نور روی دیوار پشت تلوزیون هم پشتیبانی میکنه؟
دوم میخواستم ببینم بین این مدل و مدل 7409 شما کدوم رو بیشتر میپسندی (یا توجه به اینکه 7409 lcd هست)
و دست آخر اینکه با خرید این تلوزیون dvdplayer هدیه هم تعلق میگیره ؟
ویرایش: ببخشید نظرتون راجع به این فروشگاه چیه؟
میتونم بهش اطمینان کنم و سفارش بدم؟
خیلی خیلی تشکر میکنمکد:http://www.banehstore.com/index.php/product/161
یا حق
سلام
من مدت ها قبل پیش فامیلامون تعریف فیلیپس میکردم ولی همشون بهم میخندیدند البته حقم داشتند چون آگاهیشون کم بود بعضیاشون که فقط یه مارک میشناختن اونم سونی بود بعضی هاشونم که نسل جدیدی بودند شیفته سامسونگ!!!!(البته به سلیقه همه باید احترام گزاشت و حق انتخاب با خودشون هست)
همین چندوقت پیشم میخواستن دی وی دی پلیر بگیرن هر چی گفتم من سرچ زدم فیلیپس عالیها !!آخر رفتن 120 تومان دادن سونی گرفتند که مبارکشون باشه
یه سوالی که واسم پیش اومد اینه که یه سایت درست حسابی واسه نمایندگی فیلیپس شما سراغ ندارید؟
آخه ما شیرازیم اینجا فقط هر جا چشم بندازید سه تا برند هست سونی سامسونگ و ال جی!!!
دنباله نمایندگی شیرازش هستم
یه سوالی دیگه هم داشتم این مدله LED 3D PHILIPS 40 8605 با وجود سه بعدی بودنش چرا این قدر تو سایتی که دوستمون معرفی کردند ارزونه :
قیمت با گارنتیش الان چنده ؟(این بانه که یه سفر قندهاره به نوبه خودش نمیصرفه!!!)کد:http://www.banehstore.com/index.php/product/169
با تشکر از پاسخ گوییتون:11:
سلام، نه این مدل اون آپشنی که شما می خوای نداره در حال حاضر فقط سری 7 و 8 و 9 چنین قابلیتی دارند. والا بین این مدل و 5605 کمی انتخاب سخت خواهد بود چون از طرفی اون سری 7 هست این یکی سری 5 و در مقابل این 5605 ال ای دی هست و مدل سال 2010 ....تا حدی سلیقه و این که شما خودت کدوم رو بپسندی مطرح هستش ولی من خودم ال ای دی رو ترجیح می دم یعنی همون 5605 چون تصویرشو دیدم ولی از 7409 چیزی ندیدم مضافا اینکه نقدی هم ازش پیدا نکردم , و از همه مهم تر ال ای دی ها کنتراست بهتری دارن..... تو سایز 42 اون مدلی که شما دیدی حدود 220 وات مصرف برق داره! در حالی که این یکی با ال ای دی بودنش مصرفش کمتر از 70 وات هستش... در مورد هدیه هم من اطلاعی ندارم گاهی تو جشنواره ها یه چیزهایی میدن ولی الان رو نمی دونم.... در مورد این سایت هم که آدرسشو گذاشتی نم تونم اظهار نظری کنم چون تجربه خرید ازشون رو ندارم.نقل قول:
اول در مورد نمایندگی : متاسفانه نمایندگی فیلیپس تو ایران خیلی خوب عمل نمی کنه و بخش ناچیزی از بازار رو در اختیار داره و اسم نمایندگیش هم پارس الرمس هست که بین یک تا سه سال تی وی ها رو گارانتی می کنه (همون آریا الکترونیک سابق) آدرسش تو میدان فردوسی هست....در مورد نمایندگی می تونی با خودشون تماس بگیری ببینی تو شهرتون جایی دارند یا نه اینم شماره تماسش : 64862-021 (نمایندگی فیلیپس -پارس الرمس)نقل قول:
اگر هم خواستی می تونی از این سایت یه سری قیمت ها رو چک کنی :
رنج قیمت این مدل هم تا جایی که یادم هست با گارانتی (بدون عینک فکر کنم) حدود دو میلیون و 100 هزار تومن بود ولی از قیمت فعلیش اطلاع ندارم.کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3297&subcats=Y&features_hash=V333
سلام دوست عزیزنقل قول:
در اینکه فیلیپس زیبا و با کیفیته بحثی نیست اما زیاده روی در طرفداری هم باعث میشه از جاده انصاف منحرف بشیم. برای نمونه دو ساله که برند های شارپ و پاناسونیک (و یک پله پایین تر از اونا سامسونگ و ال جی و حتی سونی) از سوی سایت معتبر Flatpanelshd که شما هم قبولش دارین و در مطالبتون بهش استناد میکنین، توصیه میشن .در حالی که چندان خبری از فیلیپس نیست و تنها محصول ستایش شده از شارپ یه مدل از سال 2009 هست و به نظر میرسه فیلیپس کمی از قافله عقب مونده. البته این به این معنی نیست که تولیداتش بی ارزش یا معمولی باشند ولی دیگه در این حدی که شما فرمودین هم نیستند. امیدوارم از بیان بی غرضم ناراحت نشده باشید. من هم تا چند سال پیش شیفته سونی بودم ولی الان شیفته بهترین محصول در هر کلاسم حال چه مال صنام خودمون باشه چه مال Eizo شیطان بزرگ.
سلام بزرگوار...حرف شما متین و منطقی هست اول از همه باید بگم که بله به برند فیلیپس علاقه مند هستم اما از اون مهم تر اینکه اینجا تاپیک طرفداران فیلیپس هست!!! اگه تاپیک دیگه ای بود حتمن مدل های دیگه از برندهای دیگه مثل پاناسونیک و شارپ و... در صورت مناسب بودنشون معرفی می کردم....نقل قول:
به برند فیلیپس علاقه دارم ولی تعصب نه (مثالش اینه که تا حالا تجربه استفاده از یک مدل از ال سی دی های فیلیپس و یک مدل از پانی رو دارم)
فیلیپس در اولویت اول منه ولی اگه احیانا اون مشخصاتی رو که می خوام تو برندهای دیگه حتی سامی هم پیدا کنم برام کیفیت در درجه اول و بعد برند مطرح خواهد بود... اما در مورد سایت های نقد و بررسی.... من به سایت های نقد و بررسی اونقدر تکیه می کنم که فقط راهنمای خریدم باشن و نه اینکه منو مجبور به خرید مدل و برند خاصی کنن (برای همینه که همیشه تو پست هایم گفتم که برید از نزدیک تست کنید) مثال چندی پیش که قصد تعویض تی وی رو داشتم می خواستم دستگاهی بخرم که هم گیرنده دیجیتال داخلی داشته باشه و هم اینکه ال ای دی باشه چندمدلی تو برند سونی پیدا کردم و اتفاقا نقدهای مثبتی از سایت های معتبر گرفته بود ولی وقتی از نزدیک صدا و تصویرشو چک کردم نپسندیدم (شاید شخص دیگه بپسنده ولی مورد قبول من نبود) بنابراین چه در این تاپیک ها و چه در سایت های نقد و بررسی تنها باید دنبال جمع آوری نظرات و اطلاعات باشیم و در نهایت با سلیقه خودمون انتخاب کنیم.
اما در مورد فیلیپس.... مدتی هست که قیمت هایی که برای محصولاتش داره خیلی اور هست و این گران بودن محصولات باعث می شه که نتونه در رنج مشخصات یکسان با سایر برندها رقابت کنه در حالی که اگه ارزون تر بود هم فروشش بیشتر و هم اینکه بیشتر در دسترس قرار می گرفت و اینطوری من و شما هم بیشتر ازش مطلب می دیدیم
نکته دیگه ....نظرت در مورد برند bang-olufsen چیه؟ آیا چون کمتر تو سایت های نقد و بررسی ازش مطلب می بینیم پس در حد سامی و ال جی نیست؟ مثال خیلی خوبی نیست فقط خواستم منظورم رو برسونم...
و نکته آخر این که حق با شماست شاید طرفداری زیادی باعث بشه که آدم از حدود انصاف خارج بشه ولی خوب این تاپیک عنوانش اینه : تاپیک طرفداران فیلیپس....... تو تاپیک های دیگه می شه از سایر برندها هم صحبت و جهت تایید و یا رد کردشون اظهار نظر کرد ولی اینجا !:20:
همونطور که در تاپیک پاناسونیک بارها از مدل های مطرح این برند و اون هایی که به چشم دیدم طرفداری کردم مثل سریِ ِD25
به هر حال از اظهار نظر شما ممنونم ببخشید طولانی شد......
سلام علیکم
آقا من میخواستم بدونم این کارت --- که روی تلوزیون نصب میشه چی هست؟
یعنی دیگه لازم نیست گیرنده دیجیتال برای تلوزیون بخریم؟
و اینکه قیمت این کارت ها چند هست؟
ممنونم
درود
اساتید محترم کسی میدونه 9704 ضبط روی فلش داره یا نه؟
من خونده بودم داره اما بعد از خرید چیزی تحت این عنوان توش پیدا نکردم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز سوالت رو اینجا مطرح کنی سریع تر به جواب می رسی (تاپیک گیرنده دیجیتال)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361275&page=358
درودنقل قول:
تا آنجایی که من اطلاع دارم و قبلا هم مشخصات این مدل رو چک کرده بودم چنین امکانی برای این مدل در نظر گرفته نشده....در واقع قرار هست مدل های سال 2011 برای اولین بار چنین قابلیتی رو داشته باشن.
با سلامنقل قول:
کاملا با مطالب شما موافقم. واقعا همه اونها درسته و از تجارب ارزشمند شما حکایت میکنه. مخصوصا اون قسمت که فرمودین همه بررسیها یک طرف و برانداز کردن محصول از نزدیک طرف دیگه. این هم کاملا حق با شماست که تو این تاپیک بخواهید از برند مورد علاقه خودتون طرفداری کنین. شاید من به نوعی (غیر مستقیم) میخواستم از نامناسب بودن قیمت گذاریهای فیلیپس شکایت کنم. اما تصدیق میفرمایید که روی کاغذ در رنج قیمتهای فیلیپس، انتخابهای بهتری هم میشه داشت. حالا اجازه بدین از تخصصتون کمک بگیرم و بپرسم که شما موفق شدین مثلا 8605 رو با LE820 وVT20 و HX800 کنار هم مقایسه کنین و اگر جواب مثبته بدون در نظر گرفتن میل باطنی ، کدوم رو انتخاب میکنین و بطور کلی اولویت بندی خودتون رو اعلام.(ملاک بررسی هم قیمتهای ب ان ه باشه).
شاید بهتر بود این پرسش رو تو این تاپیک مطرح نمیکردم ولی گفتم شاید بقیه هم استفاده کنند. اگه صلاح نیست تو پیام خصوصی پاسخ بدین.
با سپاس از حسن برخورد شما.
سلام ببخشید میدونم طرف سوالتون من نیستم ولی چون منم دارم تحقیق میکنم در مورد این مدل ها شاید بتونم کمکتون کنم شما میتونبد یه ریویو کامل را تو لینک های زیذ از این مدل ها ببنید:نقل قول:
8605:
le820:کد:http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1282638932
vt20:کد:http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1272005448
HX800 :کد:http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1279623234
که البته این تجربه تئوری هیچگاه مثل تجربه عملی و از نزدیک دیدن نمیشه ولی بازم با مقایسه عکسها میشه یه چیزایی رو فهمید مثلا:کد:http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1281011605
8605:
le820:
vt20:
HX800:
یه سوال واسم پیش اومد که چرا 8605 با این کنتراست پایین همچین کیفیت بالایی را داره؟کسی میتونه جواب بده!:11:
سلام....نقل قول:
اول از همه باید بگم مدل هایی که شما انتخاب کردی شامل هم ال ای دی و هم پلاسما هست و این مقایسه و انتخاب رو کمی مشکل می کنه چون اون تصویری رو که پلاسما داره با تصویر ال ای دی خیلی تفاوت داره و گاها اونایی که پلاسما رو می پسندن از جنس تصویر ال ای دی ها خیلی خوششون نمیاد...از همه مهم تر پلاسما رو باید با پلاسما مقایسه کرد... برای همین پشنهاد می کنم برای راهنمایی بهتر سوالتون رو یا تو این تاپیک :
یا تو تاپیک پلاسماها مطرح کنید....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=312995&page=551
اما اگه از پاناسونیک فاکتور بگیریم می مونه یه مدل سونی یکی شارپ و یکی هم فیلیپس.... بدون تعصب می گم اگه این فیلیپس مشکل انعکاس نور رو نداشت بدون تردید انتخاب اول بود...ولی از اونجایی که برای خود من انعکاس مهمه بنابراین نمی تونم توصیه کنم مگر اینکه با این موضوع مشکل نداشته باشی....
در مورد شارپ و این مدلی هم که شما انتخاب کردی باز هم مشکل رفلکس وجود داره و این مشکل تا اونجایی که من دیدم و سایت های نقد هم گفتن خیلی جدی هست (باید ببینی محل قرار گیری تی وی نور مستقیم تابیده می شه یا نه!)
ببین باید خودت تصمیم بگیری مثلا تو این مورد رفلکس من اصلا نمی تونم باهاش کنار بیام یه وقت دیدی شما یا دوست دیگه اصلا با این موضوع مشکل نداشته باشه
اما در کل صرف نظر از مشخصات این تی وی شارپ هم تا اونجایی که من تصویرشو چک کردم بسیار تصویر زنده و خوبی داره و از اون مهم تر با وجود ال ای دی بودن مشکل ابری شدن تصاویر رو هم نداره در حالیکه این مدل از سونی این مشکل رو تا حدی داره.....البته اون جور نیست که به چشم بیاد.... در کل انتخاب بین این مدل ها انصافا کار سختی هست چون همه شون از بهترین های بازار فعلی هستن... گزینه راحت تر اینه که یه سری 9 فیلیپس بگیری و خودت رو راحت کنی (جزء معدود دستگاه هایی هست که جایزه ESIA رو گرفته) البته این دوستمون هم زحمت کشیدن نقدهای مرتبط رو پیدا و اینجا گذاشتن
من اگه بخوام تی وی بگیرم حتمن دنبال این مشخصات می رم :
1- ال ای دی و بدون ابری شدن
2- رسپانس پنل عالی
3- صدای اسپیکر معقول
4- کنتراست
5- قابلیت ----T و اگه باشه ----s
6- مصرف برق پایین!
7- قابلیت پخش انواع فرمت ها از USB
8- حداقل 200 هرتز
9- قابلیت رکورد کردن
بعد از تصویر دلخواه این موارد بالا برای من اولویت داره حالا اگه چیز دیگه هم اضافه داشت که بهتر
gla021 عزیز
سوال شما هم پاسخ داده شد پ.خ رو چک کن.
با تشکر از gla021 عزیز
طبیعیه که من این بررسی که شما زحمت کشیدین آدرسش رو دادین و بررسی سایتهای معتبر دیگه رو در مورد این مدلها خوندم اما عرضم این بود که مشکل من اینه هیچ کدوم رو از نزدیک ندیدم ونتونستم با هم مقایسه کنم. از طرفی شما چقدر جرئیات و اطلاعات تو این نمونه های تصویری میبینید که بتونید با هم مقایسه کنید؟
و اما در پاسخ به پیشنهاد خرید 9705 باید عرض کنم اگر 50% از پولش رو به عنوان وام بلاعوض هبه بفرمایید با کمال میل حاضرم.
از شوخی گذشته آخه این مدل چطور تو اون کلاس قرار میگیره؟ اینو باید با HX929 و LE930 و VT30 مقایسه کرد . در کل اطلاعی از قیمت سایز 46 تو مرزها دارین؟
چرا 200 هرتز؟ چشم که فرق بین 100 و 200 رو نمیتونه تشخیص بده .
بله می گن که از نظر تئوری چشم قادر به تشخیص اختلاف بین 100 و 200 هرتز نیست ولی من خودم هر بار که تصاویر 200 رو دیدم با 100 (از یه سورس یکسان و در شرایط برابر) تصویر 200 هرتز رو بیشتر پسندیدم (حالا نمی دونم شاید فقط تصور من باشه شاید هم واقعا می شه این تفاوت رو تشخصی داد)نقل قول:
در مورد مقایسه با در نظر گرفتن قیمت های مرزی نمی شه درست قضاوت کرد چون بعضی از این مدل ها آخرین روزهای حضورشون در بازار هست و به دلیل اینکه تا چند ماه آینده با مدل های جدیدتر جایگزین خواهند شد بنابراین ممکن قیمتشون خیلی پایین و یا حتی به علت کمیاب شدن خیلی بالا بره... مضافا اینکه شما اول از همه باید قیمت ها رو دربیاری اگه ملاک خریدت قیمت هست
در مورد وام هم باید بگم اگه شما از این وام های بلاعوض یا در عوض! یا هر چیز دیگه پیدا کردی منم پیدا کردم! شما که دنبال سایز 46 هستی که نباید حرف از وام بزنی!
در کل و در صورت امکان تصویر این مدل هایی که انتخاب کردی قبل از خرید به صورت حضوری چک کن...تا بعدا موجب پیشمانی نشه هیچ چیز مثل تجربه شخصی نیست.... به عنوان مثال می گم من همیشه موقع خرید تلویزیون از مشخصات و قیمت مدل های مختلف سونی خوشم اومده ولی وقتی که از نزدیک اونا رو تست کردم ناامید شدم..! همیشه مشخصاتش و حتی اسم و رسمی که داره خیلی بالاتر از تصویر و کیفیت واقعی اش هست...
سلام به اونایی که اخبار تی وی های جدید فیلیپس رو دنبال می کنن
از قرار و طبق معمول بازم سایت خاورمیانه فیلیپس تو معرفی مدل های جدید پیش تاز هستش و قبل از اینکه سایر سایت های منطقه ای مدل های جدید رو برای عرضه تو سایتشون قرار بدن این سایت اینکارو کرده، مدل هایی جدیدی که در سایت خاورمیانه می تونید در حال حاضر مشاهده کنید شامل : قبلا در مورد سری های 6 و 7 هزار صحبت کرده بودم ولی اخیرا سری 5 جدید و 4 جدید هم به گروه اضافه شدن... با کد 5606 و 4606.... نکته قابل توجه اینه که سری 5 هزار جدید دیگه مثل مدل سال 2010 ال ای دی های پشت پنل چیده نشده اند و این مدل هم دور ال ای دی هست....خوشبختانه قابلیت ----t در تمامی مدل های سال 2011 وجود داره
نکته دیگه اینکه مدل های 2010 سری 8 هزار هم از روی سایت برداشته شدن و یحتمل به زودی مدل های جدید سری 8 و 9 هم روی سایت قرار می گیرن....کد:http://www.mea.philips.com/c/televisions-5000-series/33640/cat/#compareState0=compareView%3Dfalse;tabState=0;filterState0=7000_SERIES_FLAT_TV_SE_SA_CONSUMER%3Dtrue%2C6000_SERIES_SU_SA_CONSUMER%3Dtrue%2C5000_SERIES_FLAT_TV_SE_SA_CONSUMER%3Dtrue%2C4000_SERIES_SE_SA_CONSUMER%3Dtrue
با سلام خدمت دوستان
من یک فروند 9705 اینچ46 از بانه به قیمت 2800000 خریدم تلوزیون خوبی هستش ولی نمیتونم از قابلیت brows pc استفاده کنم کابل lan , کراس رو مستقیم وصل کردم نشد کارت وایر لس به pc وصل کردم wifi media conect وصل شد ولی نمی تونم brows pc رو وصل کنم لطفآ اگر دوستان موفق شدن ما رو هم راهنمایی کنن:31:
خدمت دوستان فیلپسی سلام عرض میکنم
دئستان خواستم بپرسم تلوزیون 5605 قابلیت ضبط تصاویر تلوزیون (pvr) رو داره یا نه؟
متشکرم
مبارک باشه عزیز دستگاه واقعا عالی و خوبی خریدی و البته به قیمت خیلی خوب....نقل قول:
سلام عزیز.... این مدل از تلویزیون فیلیپس قابلیتی که شما دنبال هستی رو نداره.نقل قول:
سلام به اساتید محترم میخواستم بدونم چطوری میشه ال سی دی 3605 رو آپ گرید کرد ؟ من نرم افزار و از سایتش گرفتم ولی نشد با تشکر
منم نگاه کردم چیز خاصی پیدا نکردم ولی احیانا باید تو دفترچه دستگاه چیزهایی نوشته شده باشه یکبار دیگه نگاه کنید. مضافا اینکه معمولا برای اینجور دستگاه ها فلش رو کاملا خالی می کنی و بعد فایل آپ رو می ریزی تو فلش و بعدش خود دستگاه فایل مربوطه را می شناسه و کارو انجام می ده.... فقط اگر نیاز ضروری به آپ هست یا مطمئن هستید که با آپ کردن دستگاهی که دارید بهتر کار می کنه اینکارو انجام بدین چون خالی از دردسر نیست.نقل قول:
دوستان ببخشید بهترین مدل فلیپس که سه بعدی نباشه در حال حاضر چه مدلی هست سایز بین 40 تا 46 led هم باشه چه بهتر
اگر کمی صبر کنی مدل های جدید 2011 فیلیپس به بازار راه پیدا می کنند و اون وقت بهتر می شه جواب سوالت رو داد.نقل قول:
اینم از سری 9 هزار فیلیپس با کد 9606 که به تازگی به سایت خاورمیانه این کارخانه اضافه شده...انصافا عجب مشخصات اعجاب آوری داره.... فکر کنم دیگه وقتشه یواش یواش پارس الرمس به فکر وارد کردن مدل های سال 2011 فیلیپس باشه
1000Hz Perfect Motion Rateاینم لینک مشخصات این سری 9 هزار :
آخ داشت یادم می رفت سری 8 هزار جدید هم بالاخره پیداش شد... مژده به اونایی که برای خرید تلویزیون فیلیپس و مدل های جدیدش صبر کردن....یکی از دوستان از نمایندگی آمار گرفته ظاهرا به زودی مدل های جدید وارد می شن...به قول یکی ارزش صبر کردن را داشته... اینم مشخصات 8606کد:http://www.mea.philips.com/c/televisions/9000-series-102-cm-40-inch-full-hd-3d-max-----t-c-40pfl9606h_12/prd/?t=specifications
فقط مشخصات رو چک کنید حال کنید!کد:http://www.mea.philips.com/c/televisions/8000-series-102-cm-40-inch-full-hd-3d-max-----t-c-40pfl8606h_12/prd/?t=specifications