سلام
کجاها بیشتر Bobby pin یا همون سنجاق برای باز کردن قفلها بیشتر هست ؟
تموم کردم نمیتونم پیدا کنم !
ممنون
Printable View
سلام
کجاها بیشتر Bobby pin یا همون سنجاق برای باز کردن قفلها بیشتر هست ؟
تموم کردم نمیتونم پیدا کنم !
ممنون
آقا من کوئیست آولش گیر کردم. همونجایی که زنه میگه برو دو جا برام دوتاچیز بیار. اولیشو رفتم بالای یک تپه ای چن ا سیب کندم براش ، دومیشو نمی دونم چیکار کنم. کنار یک کنده درخت قطع شده علامت زده!!
همونجا کنار درخت رو زمینو بنگاه :5:نقل قول:
سلام.جاي خاصي نداره.آدم هايي كه ميكشيد جيباشون رو بگرديد يا توي خونه ها هست.ولي دقيق يادم نيست توي يه كوئست يه جا 65 تا Bobby pin بهت ميداد!نقل قول:
NCR گروه پلیس منطقه هستند با پل و نیرو قدرت زیاد ، که DAM رو در اختیار داره . DAM یک منطقه تولید الکتریسیته هست. LEGION هم گروه دزد و قاچاقجی هستن. :دی درسته اینایی که گفتم ؟ ، می خواستم ببینم درست فهمیدم یا نه. دیگه گروهک دیگه ای وجود نداره؟
تو فکرم کلا یه مقاله مانندی درباره تاریخ و جغرافیای دنیای فال آوت بنویسم!نقل قول:
ببین، تو فال آوت 1، یه دهاتی بود به اسم Shady Sands ، که اونجا یه دختر Tandi نامی وجود داشت که که با Vault Dweller (یعنی همون کاراکتر شما تو فال 1) همراه می شد. بین فال 1 و 2 تو اون منطقه کشوری تشکیل می شه به اسم New Calıfornıa Republıc یا به طور مخفف NCR و اون دختر می شه رییس جمهورش. جمهوری اول از 5 تا شهر تشکیل شده بود و کم کم گسترش پیدا کرد. NCR بزرگترین و متمدن ترین اجنماع تو دنیای بعد از جنگه و 700،000 نفر هم جمعیت داره.
شما توی این نسخه هیچ کدوم از مناطق اصلی جمهوری رو نمی بینید، و فقط شاهد تلاش جمهوری برای گسترش مرزها و الحاق نیو وگاس رو شاهد هستین.
اما لژیون دزد و قاچاقچی نیستن و برده دار هستن و اتفاقا از دزدهایی مثل Powder Gangers هم بدشون میاد. برای کارهاشون هم دلیل دارن.
کلا شما نمی تونی بگی جمهوری خوبه ست و لژیون بده. شما اگه دلایل لژیون رو برای کاراشون بشنوی ممکنه بهشون حق هم بدی. ویا به قول بنی، جمهوری بزرگترین گروه دزدهاست که فقط دزدیهاشو به صورت قانون دراورده.
Hoover Dam هم یه سده که فعلا دست جمهوریه.
اگر این کار رو بگنی که عالیه :10::46:نقل قول:
نمیدونم چرا این قدر از لژیون ها بدم میاد (اول براشون اقای خونه رو گشتم بعد دشمنشون شدم :31: )
اون اقای خونه شخصیت خوبی بود نه
:40:
من که فعلا دارم کارای Mr.House رو انجام میدم، البته به علت نصب مافیا 2 یه 3 4 روزیه بازی نمی کنیم، خیلی ممنونم :31:نقل قول:
اون Legion ها هم همچین می خوام برم دروشون کنم، راستی توی بازی بیشتر از 1 همراه میشه داشت ؟ چون من الان فقط سگ و Arcade باهامه
سلام دوستان . این یارو کاراکتر اصلی خونه زدگی نداره همیشه باید آواره باشه؟
یه سوال.
این مراحل فرعی که میگین . مثلا همینا که دختره میگه برو بیار جزو مراحل فرعی محصوب میشه؟؟
بعد. تفنگ که خراب میشه پیش کی باید ببریمش؟
نرفتم دنبالش فقط دیدم تفنگم زد خراب شده!!!
به طور عادی فقط همین تعداد می شه، اما تو فال 3 می شد محدودیتاشو دور زد، شاید تو این هم بعدا راهی پیدا بشه.نقل قول:
چرا دیگه، تو وگاس چند تا سوییت مال شما می شه.نقل قول:
بعضی از بازرگانا تعمیر هم می کنن. پک های تعمیر اسلحه هم هست. اگه مشابهشون رو داشته باشید خودتون هم می تونید تعمیر کنید.نقل قول:
چقدر بازی شبیه elder scrolls oblivion هست! سیستم خوابیدنش ، سیستم کوئیست هاش ، نقشه!!!! این دوتا بازیو یک شرکت نساخته؟
من می خوام karma خوب داشته باشم ، برای همین به Ringo کمک کردم و gang powder هارو کشتم. کار خوبی کردم یا خطرناک؟ gang powder ها خطرناکند؟
جفتشون مال Betheda ست. موتور گرافیکیشونم یکیه.نقل قول:
با این کار کارما به دست آوردید، اگه بر عکسش رو انجام می دادید، یعنی با اونا متحد می شدید و شهرو نابود می کردید کارما از دست می دادید.
البته دست خودتونه که آدم خوبی باشید یا بد.
ما که داریم میریم این New Vegas رو با برادر Yes Man تصاحب کنید و دخل این Dr. House رو بیاریم. اینم عکس من با کت و شلوار Benny در کاباره Strip:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان . این ماموریت این رباته که قرار بود بعد از دو روز یه پیغام از لورنزو بزاره خبری نشد ، چه کارش کنم میشه فعالش کرد به نظرتون
سلام
این بازی با mass effect2 سبکش یکیه دیگه ؟هر دو نقش آفرینیه ؟
من تاحالا نقش آفرینی بازی نکردم این قشنگ ترو هیجانی تره یا مس افکت2؟کدوم احتیاج به زبان قوی تر داره ؟کدوم کوتاه تره ؟هیجانی تر ؟گرافیک کدوم ؟در کل کدوم ؟
دو روز نیست، سه چهار روزه. وقتی تموم بشه خود بازی پیغام می ده که ادی برگشته به پریم.نقل قول:
مس افکت المان های اکشنش بیشتره و ترکیبی از اکشن و نقش آفرینیه. و به خصوص مس افکت 2 خیلی Open World نیست.نقل قول:
جفتشون در سطح قابل قبولی به زیان احتیاج دارن. مس افکت کوتاه تره. گرافیک مس افکت بهتره. در کل جفتشون + Dragon Age + Fable + Oblivion + Fallout 3 + ... . همشون شاهکارن، بهترو بدتر نداره...
البته مس 2 دیگه بهترین بازی سال شد.
پس یه نمور میشه گفت بحثش با اینا جداست...
ای بابا تموم شد خیلی زود بود من تا عید برنامه ریزی کرده بودم :31:
محتوای مخفی: ...
هییییییییییییییییییییییی :19: اینم تموم رفت :19:
چند ساعت شد کلا؟نقل قول:
46 ساعت 23 دقیقه 11 ثانیه
خیلی کم بود :19:
البته کمی فرعی هارو نرفتم
درباره پروفایلم
80302 هم پول داشتم :21:کد:http://s12.aks98.com/images/53066343818185433669.jpg
ای شیطون , چقدر Nuka Cola خوردی که انقدر پول داری :31:نقل قول:
فقط 35 تا کوئست؟ حدود 50 تا کوئست رو نرفتید که!نقل قول:
Ncr support
با بدست آوردن این بخش از بازی شما می توانید از جمهوری کالیفرنیا درخواست پشتیبانی از 3 نوع
1_مهمات
2_سرباز
3_رنجر
برای خواندن ادامه متن برروی نمایش کلیک کنید
محتوای مخفی: ...
راس میگی چراااااااااا نبود کجا بود من نبودم همون بود :34:نقل قول:
حالا شاید بعدا رفتم :15:
اره دیگه کلی هم BEEEEEEEEEEEER خوردم :21:نقل قول:
ای شیطون , چقدر Nuka Cola خوردی که انقدر پول داری
کجا نوشته Nuka Cola خوردم :18:
اینایی که مردمو رو صلیب کشیده بودن legion ها بودن؟ بعدش gang powder ها کیا هستند؟ ربطی دارن به NCR ? آخه پشت لباساشون نوشته NCR . رابطه هاشون چطورین اینا؟ کی با کی خوبه کی با کی دشمن؟
دوستان این بازی به این سیستم میخوره ببخشیدا پریدم وسط:
cpu:2.8
9500gt
2g ram
و یه سوال دیگه این که گرافیکش نسبت به نسخه سوم تغییری کرده؟تو عکسا که چیز زیادی مشخص نیست؟
اره گانگستر هستندنقل قول:
لژیونها با لباس سربازان رومی هستند رئیس شون سزار نام داره
ان سی ار مخفف جمهوری کالیفرنیاست لباسهاشون برنگ خاکی هستش و شبیه سربازهستند به دو دسته رنجر و سرباز تقسیم میشند رابطه این گروه با مردم بسیار خوبه حکم یک نیروی نظامی در منطقه رو داره دشمنان این گروه لژیونها و گانگها و گریت خانها هستند
گانگها کلا بالباس شبیه بی ماموران اف بی ای هستند و جلیقه ضد گلوله و یک بیسم همراه خود دارند رابطه این گروه با ان سی ار و لژیونها و بعضی شهرها خرابه آخه یک گروه گانگستری هستند
گریت خانها با ان سی ار رابطه خرابی دارند و همچنین با وگاس وقتی که با اونها حرف میزنی یک شعار دارند فاک بانی در واقع بانی صاحب وگاس باید باشه و کلوب شبانه از اون متنفرند اونها لباس چرمی و تنگ که عکس یک اسکلت و کلاه خودچنگیزخان
لژیونها این گروه از مذاکره هیچی حالیش نمیشه اونا هرجا برند با خود نابودی به همراه میارند عقرب غول آسا تا موجودات عجیب الخلقه گرفته تا یک گدا همه یکسان هستند و حکم شون مرگه تنها کسی که باهاش رابطه خوبی دارند شما هستید اما دراخر می توان رامشون کرد
ویک گروه دزد سرگردنه که کنار خیابان ها و خانه خرابه ها اطراق می کنند ومعمولا بالباسی هستند که دسته گلوله ضربدری رولباسشون نصبه ویا با لباس زیر هستند این افراد آدم حساب نمیشند بکش تا کشته نشی
گروههای دیگه رو فعلا از شرحشون عاجزم
امیدوارم اطلاعاتم بدردتون بخوره
Powder ganger ها زندانی های NCR بودن که اگه درست یادم باشه برای ساخت و ساز (عملگی، بیگاری) به موخاوه آورده شدن. مرکز نگهداریشون هم NCR Correctional Facility بوده (نزدیک Hidden Valley) . اما یه بار شورش می کنن و موفق می شن که کنترل زندان رو به دست بگیرن و یه گروه غارتگر تشکیل بدن. لژیون هم به شدت باهاشون دشمنه و همونطور که دیدید تو نیپتون به صلیب کشیدتشون.نقل قول:
سلام
من امروز بازی رو تموم کردم 41 ساعت .... آخرش دیگه کم آوردم با ترینر رفتم !
پایان بازی من هم اینطور تموم شد که new vegas رو بدست رباتها و yes man دادم تا بطور مستقل از گروهای دیگه باشه .
ترتیب mr house رو هم دادم Out of Picture !
خلاصه زیاد پایان خوبی نداشت فکر کنم ! برای من .
بازی باگ هم زیاد داشت با اینکه من 2 تا آپدیت رو نصب کرده بودم . مثلا بعضی جاها حشرات میرفتن داخل سنگها گیر میکردن یا 2 بار بازی برای من فریز شد !
در کل از اون دسته بازیهایی هست که خاطره میشه ..
بازی باحالیه تا اینجا که خوبه!!
من عاشق هد شات کردنشم!! یا وقتی تیر میزنه به دینامتی که دست طرفه و یارو آبگوشت میشه!!!
:31:
گفتی هد شات یاد این عکسم افتادم
لامسب شات مشتی شد (هم تیر هم عکس:27:)
اما اون که بالای تفنگه دخلمو اورد آخه زنشو کشتم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18::18:نقل قول:
این یارو غول تشن ها کین :18:من که تا حالا ندیده بودم ازشون.اون اسنایپرو از کجا آوردی:31:؟؟
من الان کلا تو کفه این عکسم:31:!!!!
دوستان توی وگاس از کجا باید یه سویتی واسه خودم دست پا کنم؟ اگه کسی یه نقشه کامل با کیفیت عالی داره ممنون میشم معرفی کنه ؟
اگه اژیون ها با Powder gang ها بدن ، پس چرا وقتی با لباس اونا میرم پیششون با من کاری ندارن؟
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
یعنی powder gang ها زندانی NCR ها بودن ، برای همین پشت لباسشون علامت NCR هست؟
بچه ها چرا این بازی اینطوریه؟ :13: من انگاری توی این بازی هیچ استعدادی ندارم! :31: انگاری همه با من لجن هی به من حمله میکنن!!
من رفتم پیش eddie که یکی از powder gangerها (اگه درست نوشته باشم) هستش، بعد اون به من گفت که برم با یکی به اسم chaval یا اسمی تو همین مایه ها معامله کنم، منم داشتم میرفتم به سمت اون منطقه که chaval توش بود،هنوز نرفته بودم بیرون از محیط که دمه در یکی به من حمله کرد منم کشتمش!! بعدش همهی powder gangerها به من حمله کردن، منم کشتمشون و رفتم پیش chaval و درست نفهمیدم چی بهش گفتم :31: ولی قبول کرد و تو questها اومد که برم پیش eddie و بهش بگم که با chaval معامله کردم، منم داشتم میرفتم پیشش که همشون به من حمله کردن حتی eddie!! نمیدونم چکار کنم؟ اصلاً نفهمیدم چی شد که اینا با من بد شدن؟ باید چه کنم؟
بچه ها جواب این سواله چی میشد؟ من واسم جالب بود بدونم. اول بازی بود!
اونجایی که شما رفتی فکر کنم بیرون شهر شهر primm بوده. اونجا powder ganger ها هستندکه نمیزارن کسی رد شه. منطقه ممنوعه هست.نقل قول:
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
این سوال که جواب نداره!هر جوابی بدی شخصیتت بر همون اساس ساخته میشه.نقل قول:
نقل قول:
اونجایی که شما رفتی فکر کنم بیرون شهر شهر primm بوده. اونجا powder ganger ها هستندکه نمیزارن کسی رد شه. منطقه ممنوعه هست.
ممنون دوست عزیز، ولی من تو شهر primm که بودم رفتم یکیو نجات دادم اسمش یادم نیست، اون گفت که برو یه sheriff پیدا کن بیا، sheriff فکر کنم میشه کلانتر، و تو نقشه هم جایی که مشخص شده بود همین مکان powder gangerها بود واسه همین رفتم داخلش، به اون یارو هم که دمه درش نگهبان بود رشوه دادم تا گذاشت داخل بشم
آقا اینا خیلی مزخرفن، مگه اصلاً میمیرن لعنتیا، 1000 تیر بزن بهشون، دو تا میزنه تو کلت میمیری.نقل قول: