نقل قول:
آقا اگه شما اکانتشو خریدی و آموزشهاشو دان کردی بعد آپشون کن بقیه بچه ها هم فیض ببرن :31: ( چه قدر من پرروم :31::31::31: )
Printable View
نقل قول:
آقا اگه شما اکانتشو خریدی و آموزشهاشو دان کردی بعد آپشون کن بقیه بچه ها هم فیض ببرن :31: ( چه قدر من پرروم :31::31::31: )
کسی سورس کد هوش مصنوعی پیشرفته سراغ داره ؟
چشم ... اگه تونستم آپ میکنم اگه خیلی زیاد بود میدم P30world برای یونیتی پکیج آموزشی بزنه :46:نقل قول:
بابا ایول مرام!!
نبود !!
کسی از بچه ها راهی داره که اگه دشمن تو ارتفاع بود هوش مصنوعی اش کار کنه یعنی تفنگش رو به سمت پایین بگیره و شلیک کنه.؟ این raycast فقط خطی و مستقیم عمل می کنه.
یک چیز دیگه ای کسی برای ساخت لایت مپ ( ادیتوری ، پلاگینی ، چیزی) داخل خود یونیت سراغ داره. البته train خودش داره برای بقیه آّبجکت ها می خوام.
بابا دمت گرم :20:نقل قول:
آقا پی سی ورلد رو بیخیال اگه حجمش 100 گیگ هم بود بده خودم دانش میکنم و رایگان به همه بچه ها میدم :31:
سلام.
ببخشید دوستان من میخوام بزنم تو کار یونیتی.
هیچی هم ازش نمی دونم.
هنوز یه بار هم محیطشو ندیدم.
فقط اینو میدونم که موتور بازی سازی 3 بعدیه!!
ممنون میشم راهنمایی کنین از کجا شروع کنم.
شما اینو دانلود کنیدنقل قول:
یک چیز دیگه ای کسی برای ساخت لایت مپ ( ادیتوری ، پلاگینی ، چیزی) داخل خود یونیت سراغ داره. البته train خودش داره برای بقیه آّبجکت ها می خوام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید از Head Look Controller برای ارتفاع استفاده کنید، برای بازیم هم از همین روش استفاده کردمنقل قول:
کسی از بچه ها راهی داره که اگه دشمن تو ارتفاع بود هوش مصنوعی اش کار کنه یعنی تفنگش رو به سمت پایین بگیره و شلیک کنه.؟ این raycast فقط خطی و مستقیم عمل می کنه.
این هم لینک Head Look Controller
یه سری آموزش ویدئویی برای افراد مبتدی :
کد:http://vimeo.com/channels/ncsuunity
ممنون امید جان . یکی بالاخره به داد ما رسید. این فروم یونیتی هم خیلی بد قواره است آدم نمی تونه جواب چیزی رو که می خواد توش پیدا کنه. کاش یکم تغییرش می دادن.نقل قول:
شما باید از Head Look Controller برای ارتفاع استفاده کنید، برای بازیم هم از همین روش استفاده کردم
سؤال ها رو توی Unity Answers بپرس ... زودتر جواب میگیرینقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سوالی داشتم
من وقتی میرم به یوتوب و آموزشهای یونیتی رو سرچ میکنم یه تعداد خیلی زیادی پیدا میکنه اما خیلی بهم ریخته چه طوری میشه اینا رو بصورت دسته بندی شده پیداشون کرد ؟
نمونه تانک ساخت خودم ( سورس ):11:
[HTML]http://pgomid3000.persiangig.com/TankGame.rar[/HTML]
میتونی فیزیک واقعی تانک رو پیاده کنی؟
من نمیتونم ولی میشه باید طرز استفاده از فیزیک race رو بلد باشینقل قول:
سلام
امروز متوجه ساخت یک میان افزار جالب برای یونیتی شدم ... اسم این میان افزار Fractscape شاید خیلی ها میخوان که توی بازیشون یک جنگل پر جزئیات یا کوه و بیابون داشته باشن ...
یونیتی برای این کار از ابزار Terrain استفاده میکنه که انصافا ابزار بسیار عالی به خصوص در بخش دادن تکسچر به Terrain هست ، اما طراحی یک جنگل پر جزئیات با Terrain کار آسان ولی زمان بر هست
به همین خاطر میان افزار Fractscape طراحی شده تا در مدت خیلی کوتاه Terrain با جزئیات خیلی بالا بسازید
قابلیت های اصلی این میان افزار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:• Generate random fractal terrains
• Tweak lots o' parameters to get many different terrain types (including totally bizarre ones if you like)
• Load in low-res heightmaps and instantly add fractal detailing to generate new, high-res heightmaps
• Instant auto-texturing based on height and slope, with various adjustable parameters
• Export heightmaps to use in Unity's terrain system
• Save and load terrain files
• Export splatmaps...well, not just yet, but that will be added
• Export terrains as .obj files to load into other 3D apps (or Unity, if for some reason you wanted the actual mesh)
• Export colormaps so the .obj files can be colored in other 3D apps
• View landscapes from the editor view, or switch to a 1st-person view so you can explore the terrains on foot
• Plus much more! (That is so cheesy, but someone had to say it. Wink )
این میان افزار رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید:
البته مثل اینکه نسخه ای که دانلود میکنیم شامل محدودیت هایی هست و برای نسخه ی اصلی باید 20 $ به سازنده بدیم !کد:http://www.starscenesoftware.com/Fractscape.html
Terrain Tutorial
[HTML]http://www.unifycommunity.com/wiki/index.php?title=Terrain_tutorial[/HTML]
سلام
یه مشگلی برای من پیش اومده
ببینید وقتی من یه صحنه بازی رو توی تری دی مکس میسازم و بعد میارمش توی یونیتی اگه برای نور از لایت مپ استفاده کنم که خوبه ولی وقتی از نور های خود یونیتی استفاده میکنم سرعت خیلی خیلی خیلی میاد پایین یعنی به طور کل فریم ریت از بین میره اگه سایه ها رو هم روشن کنم که دیگه هیچی سیستم سکته میکنه
مشخصات سیستم من اینه :
cpu intel 5200e
ram 2gb
vga gforce fx5500 256mb
البته گرافیکم ارجینال نیست ولی به هر حال من با همین گرافیک دارم بازی میکنم
چرا توی یونیتی اینطوری میشه ؟
برای متریال از Specular Map استفاده میکنی ؟نقل قول:
چند تا نور تو صحنه ات استفاده میکنی؟
چند نا Triangle داری؟
نه هیچ متریالی استفاده نمیکنمنقل قول:
به چند تا نمیرسه همون اولی رو که میزارم داغون میشهنقل قول:
هـــا ؟؟ :31:نقل قول:
این Triangle چی هست خوردنیه ؟؟ :31::31::31:
Tri همون مثلثه ... اگه Tri زیاد باشه قاعدتا باید موقعی که از لایت مپ استفاده میکنی هم فریم ریت بیاد پاییننقل قول:
یه عکس وایر فریم از اون صحنه میزاری ؟
آها منظورتون سگمنتاش هستنقل قول:
آره پایینه
ببین من اگه یه باکس هم توی صفحه بزارم و یه نور با سایه بدم سرعتم خیلی پایین میاد
من قبلا با همچنین سیستمی کار میکردم اصلا نمیشه بازی کرد نمیدونم شما چطور یونیتی رو لود کردید!:31:دیگه اگه UDK رو اجرا کنید فکر کنم یه انفجار بزرگ صورت میگیره:31:نقل قول:
با سیستم 6200 خوب جواب میده:46:
پس مشکل از سیستمه ؟نقل قول:
راستش دارم میرم تو نخ i7
ممنون
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
راستی امید جان میشه شما یه قطعات توپ معرفی کنید که به درد بازی کردن و بازی سازی با یونیتی بخوره و کم نیاره
قیمتش مهم نیست فقط قطعات توپ باشه و با هم مچ باشن
ممنون
به آدرس Edit->Project Settings->Quality برو و Editor Quality را روی Sample بزار اگه باز هم آهسته بود بزار Fast حتما سرعت بالا میاد
اگر باز هم سرعت پایین بود به آدرس Edit->Graphics Emulation برو و SM 1.4 به پایین رو انتخاب کن با این کار سرعتت خیلی خیلی بالا میاد!
موفق باشی
سیستم مننقل قول:
AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs)
RAM 2GB
GeForce 9600 GT
من مترو 2033 رو با آخرین تنظیمات اجرا کردم ولی کمی کند بود!
شدر اقیانوس ( Ocean Shader )
Ocean shader 3.4 Unity Free & Pro 2.6.1
[HTML]http://www.unity3d-france.com/unity/images/Ocean-v3.4Repack.unitypackage[/HTML]
به نام آفریننده هنر و زیبایی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و درود
با یاری خداوند متعال و همت و تلاش تیم مدیریت، سایت Unity3d.ir با امکانات جدید راه اندازی شد.
امکانات سایت جدید:
1- ایجاد وبلاگ با نام انتخابی شما yourdomain.unity3d.ir
2- 10 مگابایت فضای رایگان
3- ایجاد گروه
4- ایجاد دوستی
5- ....
تلاش بسیاری شده است تا بتوان تمامی مطالب فارسی آموزش موتور بازی ساز یونیتی و ساخت بازی رایانه ای را یکپارچه و در یک مکان جمع آوری کرد، امید است به این مهم دست پیدا کنیم.
آموزش ساخت جدول High Scores
کد:http://www.unifycommunity.com/wiki/index.php?title=Server_Side_Highscores
این چرا قضیه رو اینجوری پیچونده؟ با سی شارپ مینوشت مستقیم وصل میشد به دیتابیس دیگه:18:نقل قول:
والا من که هیچی ازش نفهمیدم گفتم شاید یه نفر بفهمه به ما هم توضیح بده :31:نقل قول:
شاید یه جاهایی احتیاج باشه از Image Effect ها استفاده کنید ... مثلا وقتی کاراکتر تیر میخوره یا میدوئه میخواین Motion Blur بزارین
یا مثلا دوربین دیر در شب بسازید . زیر آب میرین Blur بشه و ...
برای اینکار :
اول باید Main Camera رو انتخاب کنید و از Component > Image Effect افکت مورد نظرتون رو انتخاب کنید
الان با کلیک کردن بر روی Play باید به دوربین اون افکتی که انتخاب کردید اضافه بشه
اما برای اینکه در مواقع خاص از این افکت استفاده کنید باید از دستور GetComponent استفاده کنید ... این دستور رو در Scripting Manual سرچ کنید
برای سی شارپ :
با دستور بالا از یک اسکریپت به یک اسکریپت دیگه دسترسی پیدا میکنید ... نام اسکریپت BlurEffect هست که درون <> نوشته میشهکد:gameObject.GetComponent<BlurEffect>().enabled = false;
به طور کلی دستور بالا Blur Effect رو غیر فعال میکنه . برای فعال کردن کافیه به جای false کلمه ی true رو قرار بدید
ايول!خيلي ممنون!مدتي بود دنبال اين اسكريپت براي وقتي كه دشمن نارنجك گيج كننده ميندازه تو بازيم نياز داشتم!ايول!:46:
آقا ميخوام تو بازيم به مدت 10 ثانيه كيبرد و موس قفل كنن.يعني اصلا كار نكنن.چي كار بايد كنم؟به C# بديد ممنون ميشم.
برا بازيم شديدا نيازه!
من برای بازیم برای قفل شدن تمام Component هارو غیر فعال کردم ... از همین دستور GetComponent هم استفاده کردمنقل قول:
برات توی Unity Answers میپرسم اگه جواب دادن بهت میگم ...
کد قفل شدن تمام کلیدهای کیبورد برای 10 ثانیه
نقل قول:
using UnityEngine;
using System.Collections;
public class NewBehaviourScript : MonoBehaviour {
private float maxTime;
void Update() {
PauseJeyboardV1(10);
}
void PauseJeyboardV1( float minTime ){
maxTime += (10* Time.deltaTime);
if ( maxTime <= 100 )
Input.ResetInputAxes();
}
}
fبه نظر من باید یه متغیر flag که بصورت عمومی و استاتیک تعریف میشه تو یه کلاس درست کنی. هر وقت داری یکی از رویدادهای مبوط به کیبورد یا ماوس رو اجرا میکنی درستی این متغیر رو چک کنی. حلا هرقت خواستی ماوس و کیبوردت قفل شه. کافیه این flag رو false کنی.نقل قول:
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
راه پیشنهادی Omid_Sadeghvand خیلی احت تره.
برای قفل شدن و موس و کیبورد
نقل قول:
This will stop something happening if for instance you changed levels and wanted the player to stop shooting even if he had the fire button held down during the change.کد:http://unity3d.com/support/documentation/ScriptReference/Input.ResetInputAxes.html
Alternatively you can just put a boolean flag to stop inputs when you want
e.g
کد:var canMove : boolean = true;
function Update(){
if(canMove){
MouseInput();
}
}
function MouseInput(){
var h = horizontalSpeed * Input.GetAxis ("Mouse X");
}