حسين جان شما چطوري قدرت تيمها را تعديل كرديد من الان با يكي از بچه چند بازي دوستانه داشتم ميزدم متوجه اين شدم كه هر چي از قدرت تيماي خودمون كم كرديد به بقيه تيما اضافه شده؟؟؟!!!
Printable View
حسين جان شما چطوري قدرت تيمها را تعديل كرديد من الان با يكي از بچه چند بازي دوستانه داشتم ميزدم متوجه اين شدم كه هر چي از قدرت تيماي خودمون كم كرديد به بقيه تيما اضافه شده؟؟؟!!!
من یک توضیح کلی بدم . توی راهنمای این بازی هر کردم از این stat ها اینجوری تعریف شده :نقل قول:
attack : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در حفظ توپ داره .
deffence : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در 'گرفتن توپ از حریف داره .
body balane : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از قدرت بدنی بیشتری برخورداره .
stamina : این توانایی مربوط میشه به نفس بازیکنان .
top speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانیکه پا به توپ نیست سرعت بیشتری داره .
acceleration :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن شتاب بیشتری در استارتها داره .
response :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن عکس العمل بهتری نسبت به اتفاقات اطرافش داره .
agility : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن چالاکی بیشتری در حرکاتش داره .
dribble .acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دریبل های دقیق تری هستش .
drrible speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانی که پا به توپه سرعت بیشتری داره .
short pass.acc:هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای کوتاه دقیق تری برخورداره .
short pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای کوتاه اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .
long pass.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای بلنددقیق تری برخورداره .
long pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای بلند اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .
shot.acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از شوتهای دقیق تری بهره میبره .
shot power :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت شوت بیشتریه .
shot technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن مهارت بیشتری در گل کردن توپ از زاویه بسته هستش .
team work :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کار توی کارهای گروهی بیشتری شرکت میکنه ..
fk.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در ضربات ایستگاهی دارای مهارت بیشتریه .
swere :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کات بیشتری میتونه به توپ بده .
heade :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت هد زنی بیشتریه .
jump :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای پرش بیشتریه .
technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از تکنیک و مهارت بیشتری در حرکات بهره میبره .
keeper skill :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای مهارتهای دروازه بانی بیشتریه .
tenacity :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن استفاده بهینه تری از نفسش میتونه داشته باشه ( در زمانیکه کمبود نفس داره ) .
aggression :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن حرکات مفیدتری در بازی انجام میده یعنی هر حرکت و دویدن بی فایده ای انجام نمیده .
week foot.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دقت پای غیر تخصصی بیشتریه .
week foot frequency :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت پای غیر تخصصی بیشتریه .
injury :هر چقدر این فاکتور در یک بازیکن بهتر باشه مسلما اون بازیکن کمتر دچار مصدومیت میشه .
من دو سه ساعت تا جایی برم بر میگردم . بازی بعدی رو محمد باید انجام بده طبق برنامه ایشون ساعت 8.30 تا 9 به تاپیک سر میزنه .
سلام حسین جان. میخواستم بدونم الان که آپشن فایله خودمون رو ریختم تو بازی .آیا میتونم از داخل , بازی رو آپدیت کنم یا نه ؟
حسین جان اون آپشن قرار بود که اورتون رو تغییر بدی کی میذاری؟
راستی من چند تا نکته توی این بازی دیدم.یکی اینکه سرعتهای دفاع وسطهای تیم حریف خیلی با مهاجم تیم خودمون فرق داره و شاید حدود 10 تا واحد فرق داشته باشه که فکر کنم یکمی بازی غیر واقعی بشه.من دوست دارم بازی سخت بشه ولی فکر کنم سرعت بازیکنان در یه حد باشه بازی بهتر و جذابتر بشه.بعد دروازه بان سوم تیم حریف حتی از دورازه بان اول ما بعضی وقتها قوی تره و به خاطر همین شاید موقعیتهای عالی خیلی زیادی از ما میگیرن.به نظر من یا دروازه بان تیم حریف رو یکمی کن کنی یا بازیهای رو 15 دقیقه ای کنی خیلی بهتر میشه چون اینجوری فکر کنم دوستان خیلی زور بزنن شاید بتونن 2 گل بزنن و بیشتر بازی ها هم 1 گل بزنن.نظرتون درباره اینایی که گفتم چیه؟
سلام دوستان.
چرا هروقت من میام اینجا برهوته؟من الان دارم آخرین سیو رو میگرم.موقع بازی دیسکانکت میکنم بعد میام.امیدوارم اونموقع چند نفری باشن تا کمی درباره نقل و انتقالات صحبت کنیم.فعلا من رفتم...
سلام حسين جان اين امار يك بازي دوستانه است كه بقيه تيمهاي ليگ انگليس دارن قدرتي و سرعتي بازي ميكنند و اين به واقعيت نزديك است و بسيار خوب است دارم حال ميكنم
اما تيمهاي خودمون در حد ليگ ايران هستند دوندگي و قدرت ضربه زني و بدنيشون به ليگ انگليس نمي خوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب غلطی کردم دیکانکت کردم.از ساعت نوه و پنج دقیقه تا الان هی دارم صفحه رو ریفرش میکنم.
اینو بگیرین تا بقیه آمار رو بعدا بدم معطل نشین.بازی رو 1-0 بردم!
بازی بیشتر در اختیار من بود.بازم تعداد حمله هام بد نبود ولی گل زدن هنوز سخته برام.اما ببینین با کی گل زدم:پارک!:2:کد:
http://www.multiupload.com/59QFNNYYCH
با اینکه گلش به تیم ملی مارو از جام جهانی محروم کرد و کلا قبل اون هم متنفر بودم ازش،ولی اینجا مثبت بودش.ضمنا یه خطا کردم که کارت قرمز گرفتم .رونی اخراج شد!(البته بازی بعدم با هول سیتیه)
آخه من نمیدونم تکل از کنار اونم پشت محوطه جریمه حریف یک ضرب اخراج داره؟:13:
نه آرمین جان این کار رو نکن که باز همه چی بهم میریزه .نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
حرف شما کاملا درسته مسعود جان اما با توجه به اینکه هوش مصنوعی کامپیوتر خیلی پایین در شرایط برابر ما با هوش انسانی خودمون راحت از تمام تیمها میتونیم ببریم بنابراین چاره نیست غیر از اینکه قدرت تیمهای خودمون رو کم کنیم تا یک تعادلی در بازی بوجود بیاد .
بچه ها خاله بازی که نمیخوایم بکنیم که به هر تیمی 3-4 تا بزنیم میخوایم تواناییهای خودمون رو به چالش بکشیم , میخوایم یک لیگی داشته باشیم که بقیه حریفان هم حرفی برای گفتن داشته باشن .
اگه قرار باشه قدرت تیمهای ما مثل بقیه تیمها باشه مثل این میمونه که با یک بچه 7-8 ساله بخوایم مسابقه بدیم و تازه خیلی هم ذوق بکنیم که توی هر بازی طرفو لولش کردیم و 3-4 تا حوالش کردیم .
با این وجود من هیچ وقت نگفتم که همین آپشن فایل کاملا بی نقصه و همین خوبه نه ابدا من اینو نمیگم من میگم اجازه بدین هر کدوم از بچه ها چند تا بازی با تیمشون انجام بدن بعد یک جمع بندی در مورد سختی بازی بکنیم . پس فعلا عجله نکنین من سه ماهه که دارم روی همین مسائل کار میکنم و سعی و خطا میکنم اگه ممکنه 2-3 تا بازی دیگه همه بکنن بعد یک نظر سنجی در مورد سختی بازیها داشته باشیم .
وحید جان من آپشن فایلو تا فردا بهت میدم .
هفته چهارم مسابقات
میزبان-----------------------------------------------میهمان---------------------زمان برگزاری مسابقه
اورتون-----------------------------------------------بیرمنگام (برگزار شد)
منچستر ----------------------------------------------بولتون (برگزار شد)
چلسی---------------------------------------------لیورپول-----------------------ساعت 9.30الی 10 شب
آرسنال ---------------------------------------------پورتموث --------------------فردا ساعت 4.30 الی 8 شب
منچستر سیتی -----------------------------------استون ویلا----------------- فردا ساعت 8 تا 8.45 شب
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
سرعت اینترنت تا آخر هفته حتما خوب میشه احتمالا الان بخاطر مسائل سیاسی اینجوریش کردن پس نگران نباشید . دقیقا این وضعیت اینترنت برخورد کرد به شروع لیگ ما .
عادل جان نوبت شماست فقط یادت باشه حالت 2 رو برای ترکیب چینی تیم من انتخاب کنی . همون که ترکیب رو براساس آمادگی و همینطور تواناییهای بازیکنان میچینه .
بای منچستر-بولتون نتیجه اون پس کو؟
حرف شما کاملا درسته مسعود جان اما با توجه به اینکه هوش مصنوعی کامپیوتر خیلی پایین در شرایط برابر ما با هوش انسانی خودمون راحت از تمام تیمها میتونیم ببریم بنابراین چاره نیست غیر از اینکه قدرت تیمهای خودمون رو کم کنیم تا یک تعادلی در بازی بوجود بیاد .
بچه ها خاله بازی که نمیخوایم بکنیم که به هر تیمی 3-4 تا بزنیم میخوایم تواناییهای خودمون رو به چالش بکشیم , میخوایم یک لیگی داشته باشیم که بقیه حریفان هم حرفی برای گفتن داشته باشن .
اگه قرار باشه قدرت تیمهای ما مثل بقیه تیمها باشه مثل این میمونه که با یک بچه 7-8 ساله بخوایم مسابقه بدیم و تازه خیلی هم ذوق بکنیم که توی هر بازی طرفو لولش کردیم و 3-4 تا حوالش کردیم .
با این وجود من هیچ وقت نگفتم که همین آپشن فایل کاملا بی نقصه و همین خوبه نه ابدا من اینو نمیگم من میگم اجازه بدین هر کدوم از بچه ها چند تا بازی با تیمشون انجام بدن بعد یک جمع بندی در مورد سختی بازی بکنیم . پس فعلا عجله نکنین من سه ماهه که دارم روی همین مسائل کار میکنم و سعی و خطا میکنم اگه ممکنه 2-3 تا بازی دیگه همه بکنن بعد یک نظر سنجی در مورد سختی بازیها داشته باشیم .
=======================
باشه حسين جان من قانع شدم
نقل قول:
محمد جان میبینم که داری شونه به شونه من حرکت میکنی . از این مسعودم نباید غافل شد بدجوری خودشو نزدیک کرده . یک زمانی من اون بالا یکه تازی میکردم دارین کم کم خطرناک میشن .
الان دارم سیو دان میکنم. بعد میرم برا بازی.
راستی حسین جان این حالت دوم ترکیب چینیه خودت کجاست میشه آدرسشو بگی؟
دقیقا علتش همینه.اما فکر نکنم آخر هفته بهتر از این بشه.نقل قول:
سرعت اینترنت تا آخر هفته حتما خوب میشه احتمالا الان بخاطر مسائل سیاسی اینجوریش کردن پس نگران نباشید . دقیقا این وضعیت اینترنت برخورد کرد به شروع لیگ ما .
این آمار بازی من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه بخوام کلی نظرمو درباره این ادیت فایل بگم،باید بگم که با اینکه شاید کمی تغییر احتیاج داشته باشه اما باعث شده تا استراتژی تیمم بیشتر بر پایه تاکتیکهای تیمی باشه تا خلاقیتهای فردی.نمونش همین بازی آخرم.قبلا که من بیشتر روی سرعت و مهارتهای فردی بازی میکردم درصد مالکیت توپ تیمم نهایت به 45 میرسید.اما الان از چهار بازی فکر کنم سه تاش بالای پنجاه بوده.که علتش همون استفاده از تاکتیک تیمیست.
به این آمارها توجه کنید.البته چون تیم بولتون با نفرات زیاد در دفاع بازی میکرد،بازی بیشتر پشت یک سوم دفاعی بولتون در جریان بود.به پاسها هم یه نگاهی بندازین:
محتوای مخفی: آمار تیمی
اشتباه کردی بودی منو دست کم گرفته بودی.من تنها ترسم خستگی بازیکنام وسط فصل هستش.اما از الان با تعویض های وسط بازی دارم جلوش رو میگیرم.ضمنا یه بازی کمتر از من داری.نقل قول:
محمد جان میبینم که داری شونه به شونه من حرکت میکنی . از این مسعودم نباید غافل شد بدجوری خودشو نزدیک کرده . یک زمانی من اون بالا یکه تازی میکردم دارین کم کم خطرناک میشن .
من میرم و یکی دوساعت دیگه برمیگردم.فعلا با اجازه همگی...
فعلا يكي بايد جلوي ويگان را نگاه داره فكر كنم جدول گلزنان هم مال خودشون كردن
ببین اول وارد این منو شو :نقل قول:
و بعد گزینه 2 رو انتخاب کن :
اصلا از همه چیز مهم تر اینه که اگه بازیها سخت نباشه اصلا بازیها هیجان نداره چون همه بدون استرس راحت میبرن و حقیقتا بازیها خیلی کسل کننده میشه چون نتایج از قبل مشخصه .
انصافا همین الان شما بازیهاتونو با استرتس انجام نمیدین ؟ من که حقیقتا تا وقتی داور سوت پایان رو نزده دلهره دارم که گل نخورم بعضی وقتا حتی به مساوی هم راضی میشم فقط میخوام بازی زود تموم بشه که امتیاز از دست ندم .
دوستان اگه یه راست بازیکن اخراج بشه 3 بازی محروم میشه چون لیگ انگلیس قانونش اینه.
اوخ اوخ محمد واقعا بهت تسلیت میگم . رونی به ملکوت اعلی پیوست جاش کیو میخوای بزاری .نقل قول:
راستی حسین من امروز به لمپارد زنگ زدم گفتم نیم فصل می خوام بخرمت که تیمم مدعی قهرمانی بشه. یه پول خیلی خوب بهش پیشنهاد دادم گفت باشه میام ولی فقط حسین باید اجازه بده.پس حله دیگه
من شدیدا دنبال یک بال کلاسیکم .راستم بدجوری لنگ میزنه اگه بتونی یک راست شیش دنگ برام جور کنی شاید از خیر لمپارد بگذرم ترکیب اسین - بالاک فعلا توی این سه بازی اخیر خوب جواب داده .نقل قول:
اما فکر کنم سه چار تا از بازیکنانتو باید بدی تا بتونی بازیکن مورد نظر منو جذب کنی . اونوقت میتونم باهات معامله کنم .
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
بچه ها خداییش اگه بازیها سخت نباشه اصلا چه لزومی داره ما دنبال تقویت تیم مون باشیم و بازیکن جدید بخریم ؟
همین سختی بازی هیجان و جذابیت بازیها رو چند برابر میکنه .
انصافا قبول دارین یا نه ؟
سلام بچه ها من تونستم بازیمو با نتیجه 0-1 ببرم.نیمه ی اول بیشتر بازی در دست من بود اما به گل نرسیدم.نیمه ی دوم هم بازی با همین منوال پیش میرفت که روی شوت کویوت و برگشت اون با شوت استثنایی تورس به گل رسیدم چلسی یک با هم نتونست موقعیت گل بیافرینه.با اینکه من کل 80 درصد بازیکنام نا آماده بودند ولی در مقابل چلس 40 درصد بازین ناآماده داشت به همین دلیل نتونستم مهاجم دیگری رو کنار تورس قرار بدم تا کمکش کنه و بازی با این چلسیه قدرتمند و با اوج آمادگیش و تیم فلج من تنوستم 3 امتیاز این مسابقه رو به دست بیاورم.
سیو بازی
کد:http://www.multiupload.com/8G3HU3G7ES
الان كسي داره بازي ميكنه؟
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
عادل تورس چطور معامله ميزني
خوب من الان در جدول زیر محمد 4 هستم.
بازیه بعدی بازیه آرمین و پورت موس.که باید تلاشش برای ارتقاء در جدول انجام بده.
تورس صدر جول گلزنان.
مسعود جان من همین یه بازیکن رو دارماونم میخواین ازم بگیرین:31:نقل قول:
عادل تورس چطور معامله ميزني
ایراد نداره برگشت جبران میکنم . مدعیا دارن یکی یکی زیاد میشن .نقل قول:
وحید کجایی تو که قرار بود با اورتون همه رو لوله کنی کجای جدولی نمیبینمت .
بچه ها نظرتون در مورد این ایده چیه ؟ دو تیم آخر بین خودمون پایان فصل از لیگ خارج بشن و بجاش دو نفر دیگه از کسانیکه دوست دارن توی لیگ ما شرکت کنن رو وارد کنیم . الان چند نفر علاقه دارن بیان توی لیگ ما اما به دلیل اینکه لیگ شروع شده نمیتونن . اینجوری انگیزه برای بچه ها ایجاد میشه که بازیهاشونو با جدیت بیشترب انجام بدن تا از لیگ خارج نشن .
من اینو الان گفتم که آخر فصل کسی نگه چرا الان میگین .
در مورد بازیکن مطمئن باش چند بازیکن خوب بهت میدم من دفاع وسط ها و هافبکهای گوشه خوب زیادی دارم. ولی تازه من دروگبا رو هم می خوامنقل قول:
میگم چه طوره هر کسی یه بازیکن آزاد از لیگهای دیگه همین الان بتونه بخره؟توی واقعیت هم میشه بازیکنان آزاد که باشگاه ندارند رو هر موقع بخری.مثلا بازیکنان آسیایی که بیشترشون باشگاه ندارند یا بازیکنانی مثل آدریانو که باشگاه ندارن.حسین نظرت چیه؟
اینجوری خیلی عالی میشه. من هم موافقم.نقل قول:
الان تم منو وحید خیلی ذغالیه.
نوبت ما هم میرسه .من هنوز تیمم جا نیوفتاده.من با بازیکنان معمولی ستاره درست می کنم(نمی دونم چرا شکلک ها بعضی وقتها کار نمی کنه.کلا الان روی هر چی چیزی مثل نقل و قول و رنگ و.... کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته)نقل قول:
حسين جان من ميگم ليگ بعدي را گلچيني از تيم هاي قوي ليگهاي مختلف كنيم هم بازي سخت تر ميشه و هم ميتونيم با تعداد نفرات بيشتري ليگ را دنبال كنيم ؟؟؟نقل قول:
نودم كه شروع شد !
نقل قول:
وحید جان حداقل تا هفته هفتم هشتم صبر کن تا درمورد سختی بازی با بچه ها به یک جمع بندی برسیم اونوقت من با توجه به نظر بچه ها آپشن فایل مسابقات رو تعدیل نهایی میکنم همینطور بازیکنان لیگهای دیگه رو تا با لیگ ما یکسان بشن و در همین زمان اگه همه اکثر بچه ها موافق بودن میتونیم اینکار رو انجام بدیم .
باید همه تغییرات رو یکجا انجام بدیم تا هر دفه یک آپشن فایل جدید درست نکنیم بچه ها سرعت اینترنتشون کمه هر بار اذیت میشن که یک آپشن فایل جدید رو دانلود کن علاوه بر این بچه ها دچار سردرگمی میشن . الان لیگ به یک ثبات نسبی رسید پس اگه ممکنه تا هفته هفتم یا هشتم صبر کن .
اینو هم در نظر داشته باش که قدرت بازیکنان تیمهای دیگه رو هم تعدیل میکنیم پس انتظار نداشته باش بازیکنی مثل مسی بیشتر توانییهاش بالای 90 باشه . از اونم 10 واحد کم میشه که البته با این کاهش بازم بهترین بازیکن جهان باقی میمونه چون اگه 10 واحد ازش کم کنیم بازم میانگین تواناییهاش از تمام بازیکنان لیگ خودمون بالاتره .
__________________نقل قول:
حسين جان من ميگم ليگ بعدي را گلچيني از تيم هاي قوي ليگهاي مختلف كنيم هم بازي سخت تر ميشه و هم ميتونيم با تعداد نفرات بيشتري ليگ را دنبال كنيم ؟؟؟
نودم كه شروع شد !
منم با این قضیه موافقم به همه هم تیم قوی میرسه.
فقط یه ذره حالت غیر واقعی میگیره
فعلا بازی نداریم تا فردا بعد از ظهر که نوبت آرمینه . الان میتونیم در مورد ایده های بچه ها صحبت کنیم . من تمام ایده ها رو جمع بندی میکنم و به رای میذارم رای اکثریت به هر کدوم از نظرات تصویب میشه .
اینجوری که حال نمیده.مثلا اگه همه ی تیم ها یه ستاره جدید جذب کنن که مثل بازیکنای خودشون باشه نقل و انتقالات دیگه هیچ جذابیتی نداره.نقل قول:
سلام.حسابی جمعمون جمه ها.بچه ها واقعا رونی الان سه جلسه محرومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
خب اونجوری هم که کم نشه دوباره میایم سر جای اولمون.دوباره بازیکنان ستاره یه تنه یه تیم رو لوله میکنن.این که نشد بازی.یاد فوتبالیستها افتادم!:31:نقل قول:
اینجوری که حال نمیده.مثلا اگه همه ی تیم ها یه ستاره جدید جذب کنن که مثل بازیکنای خودشون باشه نقل و انتقالات دیگه هیچ جذابیتی نداره.
راستی حسین جان تسلیت میگم!:27:اما مطمئن باش باخت آخرت نیست...:21:
نه عادل جان اینجوری فکر نکن که بازیکنای دیگه هم قدرت بازیکنای خودمون هستن اگه از این بازیکنان 10 واحد کم بشه بازم برای خودشون غولی هستن :نقل قول:
مسی
رونالدو
پاتو
کاکا
بوفون
اگرو
ژاوی
و ...
رونی بازی با هول سیتی،ولور همپتون و استوک سیتی رو از دست داد و بازی چهارم که با اورتون هست در میدان خواهد بود!قابل توجه آقا وحید...
راستی حسین از کجا میفهمی در یک هفته کدوم تیم اول بازی داره؟به ترتیب شماره های تیمهاست؟(همون 1 تا 6)
بچه ها من به دلایل زیر میگم سخت بودن بازیها و لیگ , مسابقات لیگ رو بسیار جذاب و قشنگ تر میکنه :
1- بچه ها برای تقویت تیمشون از طریق جذب بازیکنان جدید انگیزه پیدا میکنن . در صورتیکه بازیها آسون باشه دیگه دلیلی وجود نداره که به فکر تقویت تیم باشیم .
2- اگه بازیها آسون باشه بچه ها بجای اینکه از فکرشون استفاده کنن و به تاکتیکها و تعویض های کارآمد روی بیارن فقط با یک بازیکن سرعتی توپو میگیرن و تا دم دروازه حریف جلو میرن یا با شوتهای سهمگین از فواصل دور راحت دروازه حریفان رو باز میکنن این نشد بازی .
3- اگه بازیها سخت باشه بچه ها در حین بازی استرس یک مسابقه واقعی رو دارن چون نمیدون آخر مسابقه برتده هستن یا بازنده بنابراین این مساله شدیدا هیجان بازیها رو بالا میبره .
4- با سخت بودن لیگ رقابتها هم نزدیکتر و نفس گیر تر میشه و حریفان دیگه دست و پا بسته و از قبل باخته نیستن .
سختی بازیها مزایای دیگه ای هم داره که الان حضور ذهن ندارم
اما سختی بازی نباید به حدی باشه که بچه ها از این مسابقات زده بشن .
نقل قول:
من از طریق کیت سرور زمان مسابقات رو یک دقیقه میکنم و بعد یکی یکی مسابقات رو رد میکنم . هوش رو داری محمد .
بابا اینشتاین...:18:نقل قول:
من از طریق کیت سرور زمان مسابقات رو یک دقیقه میکنم و بعد یکی یکی مسابقات رو رد میکنم . هوش رو داری محمد .
پحسین جان به نکات خوبی اشاره کردی.اما این دومی دقیقا همون حرف منه.یعنی منم با نظراتت موافقم.فقط انگار یه چیزی کم داره بازیها.نمی دونم چجوری بگم ولی وقتی من بازی میکنم احتمال گل زدنم بیش از اندازه پایینه.شاید این فقط یه احساس باشه.چون بد نتیجه نگرفتم.ولی اون قدرت منچستر حداقل توی مهاجمان نیست.(نمی دونم منظورمو تونستم برسونم یا نه...)نقل قول: