اخه این وی پی ان که من داشتم فایل اگزهست.که رو مک باز نمیشه،
اخه این وی پی ان که من داشتم فایل اگزهست.که رو مک باز نمیشه،
میشه با برنامه cross over 8.0.3فایل اگزیه فیلتر شکن وی پی ان و فری گیتو که مال ویندوز بود نصب کنم؟
وی پی ان اگزه نمیشه، واسه اینکه کار شما رو آسون کنن اگزه گذاشتم، از اونجایی که وی پی ان میخرید، طریقه ساخت کانکشن دستی رو بخوایید
نرم افزار رو که امید معرفی کردنقل قول:
یه راه دیگه استفاده از افزونهfire foxاست به نام flash got
وقتی نصب کنی بعد که صفحهٔy o u t u b e رو باز کنی کلیک راست کنی یه گزینه به نام flash got media میاد انتخاب کن به طور اتوماتیک میره توspeed download
در همین تاپیک نحوهٔ استفادهٔ v p nرو گذشتیم بگرد اگه پیدا نکردی بگو دوباره بذارمنقل قول:
تنظیمات v p n رو میتونی ببینی(ip,user, pass) ?
نوشته شده توسط between2mirrors
سلام بعد از مدتهای مدیدی
نمیدونم تاپیک درستی مطرح میکنم مشکلم رو یا نه
چند روزه که از بوت کمپ نمیتونم به محتویات یوزرم در مک دسترسی داشته باشم
قبلا تمام فولدرهای یوزر مکم مثل داکیومنت ، تصاویر ،دانلود، سایت از ویندوز قابل خونده شدن بود اما الان empty میزنه!
mb 990 lla
thnx
بوت کمپ رو Reinstall کن! (از رو دی ،ی دی سیستم عامل!)
نقل قول:
مشکل ۲
موقع شارز و شبکه جدیدا بیشتر داغ میکنه
و وقتی وصله به برق، دست بکشی روش میلرزه مثل اینکه الکتریسیته ساکن داشته باشه که البته از اول اینطوری بود. عادیه؟!
System Management Controller رو ریست کنید ! حل میشه!
برای اینکار ؛
1 - مک بوک رو خاموش کنید !
2 - کابل مگاسافت (همون شارژر) رو وصل کنید!
این مرحله رو یکم دقت گنید :
3 - کلید های shift ، option ، ctrl و پاور رو همزمان (تاکید میکنم همزمان!) 20 ثانیه نگه دارید!
4 - کلید ها رو بطور همزمان رها کنید! (تاکید میکنم همزمان!)
5 - سریعا پاور رو بزنید! و صبر کنید !
6 - صبر کنید ، تا مک بالا بیاد ، به احتمال 90 درصد مشکلتون حل میشه!
حل نشد، bootcamp ro re instal kardam فرقی نکرد... باید وین عوض بشه؟ ؟؟
دومی هم حل نشد
وقتی نگه داشتی اون دکمه ها روباید چراغ شارزر سبز باشه یا قرمز
ببینید ، من خودم از rain2009 استفاده میکنم! یک وی پی ان با سرعت بسیار بالا!نقل قول:
اینم لینک :
نحوه ی ساخت کانکشن مک هم خودش توضیح داده!کد:www.rain2009.tk
نمیشه!نقل قول:
وی پی ان اگزه نیست!نقل قول:
راستی ، شما به گروه دعوت شدید!:11:
اول خودتون رو معرفی کنید و بعد امضاتون رو درست کنید!
با تشکر ،
M24
مگه فایر فاکس رو مک بدون ویندوز نصب میشه که فلش گاتشو بگیرم؟نقل قول:
نرم افزاری که اقای امید معرفی کردنو گرفتم ولی چطوری میشه ازون ویدیوهارو دانلود کرد؟گزینه دانلود نداره؟
ویندوزتون چیه ؟نقل قول:
از کی اینطوری شد ؟
فقط به پوشه ی یوزرتون دسترسی ندارید ؟
احیانا سیستم امنیتی FileVault رو فعال نکردید ؟
بستگی داره !نقل قول:
دومی هم حل نشد
وقتی نگه داشتی اون دکمه ها روباید چراغ شارزر سبز باشه یا قرمز
شما اگر همزمان نگه دارید جواب میده! یعنی نه یک ثانیه زودتر نه دیر تر!
ولی اصولا موقع شارژ دما بالاتر میره!
پیشنهاد میکنم با smcfancontrol دور فن ها رو تنظیم کنید!
راستی ، شما به گروه دعوت شدید!:11:
اول خودتون رو معرفی کنید و بعد امضاتون رو درست کنید!
با تشکر ،
M24
ببخشید! :18::18::18::18:نقل قول:
ببینید ، شما باید ورژن مخصوص مک رو دانلود ونصب کنید ، اکثر نرم افزار ها ورژن مک دارند!:11:
مک هم یک سیستم عامل ه مثل ویندوز و لینوکس! شما نمیتونی برنامه های تحت ویندوز رو ، رومک نصب و اجرا کنی و بلعکس!
مثلا ، اینم ورژن مک فایر فاکس :
موفق باشید ،کد:http://3347-mozilla.voxcdn.com/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.6.3/mac/fa/Firefox%203.6.3.dmg
امید
واقعا مرسی که به سوالات عجیب غریب من با حوصله و بدون حرص خوردن و فقط در حد یک تعجب شدید جواب می دید.ببخشید چون من تازه کارم شاید سوالام حرفه ای نباشه.شرمنده.نقل قول:
خواهش!نقل قول:
شما هم حرفه ای میشی! فقط عجله نکن! خونسرد باش و به زندگی و دنیای مکینتاش لبخند بزن!
موفق باشید ،
امید
ویندوز ۷
همه فولدرها هست غیر از داخل یوزر خودم، حتی فولدر shared کامل هست هرچی داره. اما یوزرم فقط چندتا هیدن سیستمی داره.
۴،۵ روزه
فکر میکنم آخرین باری که ازش استفاده کنم قبل این بود که jondo نصب کنم و تنظیمات سفری... که البته گمان نمیکنم ربطی داشته باشه!
مشکل دوم لرزش بدنه مک بوک موقع شارز،،، مثل اینکه رو سطحش مقدار زیادی الکتریسیته ساکن جمع شده باشه! حتی شبکه هم که وصل میکنم به شکل خفیفتری هست این لرزش... طبیعیه؟ نگرانم کرده!!!
smcfancontrol باید دانلود کنم؟
ممنون
سیستم امنیتی FileVault رو فعال نکردید ؟نقل قول:
این لرزش ، ربطی به مک بوک شما نداره! مشل از برق منطقه تونه! تو خونه ترانس ندارید ؟؟؟؟نقل قول:
مشکل دوم لرزش بدنه مک بوک موقع شارز،،، مثل اینکه رو سطحش مقدار زیادی الکتریسیته ساکن جمع شده باشه! حتی شبکه هم که وصل میکنم به شکل خفیفتری هست این لرزش... طبیعیه؟ نگرانم کرده!!!
بله ، تو تاپیک هست بگردی پیدا میکنی!نقل قول:
آیا لپتاپ های سری 2010 پرو رو شرکت های گارانتی ارتقا میدن(البته نه در حال حاضر)؟مثلا رم رو از 4 به 8 ارتقا بدن؟هزینش چطوره؟
خیر!نقل قول:
ببینید ، یک مثال ساده براتون میزنم هر سری رم مخصوص خودش رو داره!
اگر شما رم ، رو از بازار آزاد تهیه کنید و به ۸ ارتقا بدید ، چی میشه ؟
سیستم روشن میشه و مشکلی نیست ، اما smart sleep ندارید! دور فن ها بالا میره ، دما ی مین بورد بالا میره و...!
به این دلیل ، اگر قصد ارتقا دارید ، دستگاه رو حتما به یکی از نمایندگی های اپل برسونید! (در کشور های همسایه یا...!)
salam be bakhshed aghar figelesh tayp mikonam akhe kebordam farse nist
chan soal dashtam
aval in ke man ye laptap hp model dv6t2300 kharidam
az koja befahmam blutoch dare ya na?
aghe dare chetor faal esh konam
aghar emkanesh hast ye keybord majazi farsi behem moarfi konid
اولا فارسی تایپ کنیدنقل قول:
دوما این سوال شما چه ربطی به این تاپیک دارد
امید جان یک سوال بزرگ برام پیش آمده ممنون میشم مثل همیشه جاکع و کامل پاسخ بدی
الان من رو مک بوم پرو خودم هم مکینتاش نصبه هم ویندوز 7
حالا ببین من چور باید از مکینتاش و ویندوز بکاپ بگیرم که اگر مجبور به پاک کردن یکی از سیستم عامل ها یا هردو شدم بتونم هم صورت تکی هم با هم بازرگردانی کنم منظور از بازگردانی منظورم همه فایلها ، برنامه های و درایور های سیستم عامل هست
و اینکه نمی خوام بک آپ رو خود هارد باشه یعنی می خوام رو هارد اکسترنال باشه که در هر صورت قابل بازگردانی باشه
اگر به بیش از یک هارد احتیاج دارم ایراد نداره فقط بهترین راه ممکن برای پشتیبان گیری باشه
پیشاپیش ممنون
اینو ببین :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4960419&postcount=79
این پست رو خوندم اما می خواستم ببینم میشه ایمیج و پشتیبانی که میگیرن رو ریخت رو هارد اکسترنال چون مشکله دیگه پیش میاد اگر روی هارد باشن ممکنه پارتیشن رو پاک کنم بعد این هم پاک میشهنقل قول:
بعد اگر ایمیجی که با اون دو تا نرم افزار از دو تا پارتیشن میگیرم به همراه بک آپ ماشین زمان رو یک هارد اکسترنال بریزم مشکلی پیش نمیاد
و سوال اخر اینکه ایمیج اینا کلا مطمئنه یعنی هم ویندوز و هم مکینتاش رو بازگردانی میکنه
ببخشید اگر زیاد شد
هر جایی میزنم به برق همینه.نقل قول:
شاید به خاطر تبدیلی هست که سر پریزش می خوره. جرقه هم میزنه همیشه!
ممنون
بکاپ بهتره رو هارد اکسترنال باشه ، اما ایمیج ویندوز رو میتونی رو پارتیشن مک نگه داری و با ماشین زمان بکاپ بگیری !نقل قول:
اینطوری از هر دو بکاپ گرفتی ، هم مک و هم ویندوز!
پسر خوب ، حداقل ماهی یکبار کل هاردم رو ریستور میکنم!:31: پس شک نکن که ۱۰۰ درصد ، هاردتو ریستور میکنه!نقل قول:
و سوال اخر اینکه ایمیج اینا کلا مطمئنه یعنی هم ویندوز و هم مکینتاش رو بازگردانی میکنه
ولی بکاپ ماشین زمان ، محض احتیاط ، واجبه!
تبدیل ؟؟؟ امکانش زیاده !نقل قول:
جرقه ، طبیعیه!
البته ، من تو خونم ترانس دام برای همین تا حالا از این مشکلات نداشتم! ولی یک سرچی میکنم بهت میگم چکار کنی !
شما اول ، با یک تیدیل دیگه امتحان کن ببین ، جواب میده ؟ یا نه!؟
بازم مثل همیشه امید برنده میشه مثل همیشه کامل و جامع بود ممنوننقل قول:
ببین من اینطوری متوجه شدم اول با استفاده از اون دوتا نرم افزار از دو تا پارتیشن ایمیج بگیرم رو هارد بعد با ماشین زمان یک بکاپ بگیرم رو هارد اکسترنال
بعد اینطوری اگر کل هارد رو فرمت کنم ماشین زمان میتونه هم مک هم ویندوز رو برگردونه ؟؟؟
و اخر اینکه ایمیجی که دو تا نرم افزار میگیرین حجم زیادی اشغال نمیکنه
به سیستم ارت خونه هم بر میگرده . اگر سیم ارت در پریزها بود به چنین مشکل هایی بر نمی خوردید :41:نقل قول:
سلام به همه
والله ما تا حالا با ویندوز کار می کردیم. یه روزه که داریم با مک کار می کنیم. اما راستش بخاید گیج شدم به گونه ای که هر کاری می کنم نمی تونم به درایوهام دسترسی پیدا کنم (بهم نخندید). درایوها را از کجا میشه دید؟
بچه چند پست پیش دوستمون گفت که وقتی دو شاخه رو میزنه جرقه میزنه
چون دوشاخه برای ایران نیست منم از تبدیل استفاده میکنم دقیقا مال من هم جرقه میزنه
حالا می خواستم ببینم اگر من این بسته رو بخرم فکر نکنم دیگ مشکلی باشه برای تبدیل دو شاخه برق
امید جان نظر شما چی هست و اینکه خودت از چی استفاده می کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ببین روزبه جان جرقه طبیعی هست . شما هر کاری کنی جرقه میزنه
منظور دوستمون اینه که بدنه لپ تاپش برق داره .به نظرم اگر سیستم ارت منزل درست باشه به این مشکل بر نمی خورن:13:
درایورهای سخت افزاری را در مک KEXT می نامند واصلاح درایور کاربردی ندارهنقل قول:
سیستم مک بر خلاف ویندوز اصلا درایور نداره و مانند لینوکس همه چیز فولدر هست
محسن جان اتفاقا جرقه طبیعی نیست اما ما چون زیاد تو ایران می بینم برامون طبیعی شده اما نباید جرقه بزنهنقل قول:
چون اتاق من از این پریزهای ضد جرقه استفاده می کنه که مثل سیم ارت عمل می کنه و نباید جرقه بزنه اما از مو قعی که کابل شارژ رو با تبدیل به پریز وصل میکنم جرقه می زنه برای همین که گفتم بهتر نیست از همون کابلهای خود اپل استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من قبلا از تبدیل زیاد استفاده کردم مثلا پرینتر hp ام باید تبدیل بخوره اونم وقتی وصل میکنم جرقه میزنه
حالا می خواستم بدانم این بسته کابلهای اپل بهتر از تبدیل هست نه!!!!!!!!!!!!!!
نه ، شما با win clone از پارتیشن ویندوز ت ایمیج بگیر! و ایمیج رو تو پارتیشن مک ذخیره کن!نقل قول:
حالا با تایم ماشین از پارتیشن مک بکاپ بگیر!
اول با ماشین زمان پارتیشن مک رو ریستور میکنید ، بعد با مک بوت میکنید و Win clone رو باز میکنید و پارتیشن ویندوز رو ریستور میکنید!نقل قول:
بعد اینطوری اگر کل هارد رو فرمت کنم ماشین زمان میتونه هم مک هم ویندوز رو برگردونه ؟؟؟
ماشین زمان ایمیج نمی گیره ، بلکه به صورت حرفه ای بکاپ میگیره!نقل قول:
و اخر اینکه ایمیجی که دو تا نرم افزار میگیرین حجم زیادی اشغال نمیکنه
ولی ایمیجی که win clone میگیره! به اندازه ی پارتیشن ویندوزتون حجم میگیره!
این درسته! :11:نقل قول:
من این پک رو دارم! البته بیشتر برای آیپاد و آیفون ازش استفاده میکنم!نقل قول:
ولی تبدیلی که برای برق ایران تو این پک هست خیلی مفیده! :46:
پیشنهاد نمیکنم ، حتما بخرید! ولی بخرید ضرر نمی کنید! :11:
اولا ، دوستمون گفته : داریو ، نه داریور! :20:نقل قول:
در ثانیه ، KEXT به درایور های هکینتاش گفته میشه! نه مکینتاش ! :13:
و در آخر هم درایور های مک ، همراه سیستم عامل و به صورت پیش فرض نصب میشند!و به هیچ وجه فولدر ، فولدر نیستند! :27:
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
100 درصد تایید میشه!نقل قول:
شاید باورتون نشه ، ولی پریز های خونه ی من ، ارت دارند! :18:نقل قول:
چون اتاق من از این پریزهای ضد جرقه استفاده می کنه که مثل سیم ارت عمل می کنه و نباید جرقه بزنه اما از مو قعی که کابل شارژ رو با تبدیل به پریز وصل میکنم جرقه می زنه برای همین که گفتم بهتر نیست از همون کابلهای خود اپل استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر خوبیه! :11:نقل قول:
چون من قبلا از تبدیل زیاد استفاده کردم مثلا پرینتر hp ام باید تبدیل بخوره اونم وقتی وصل میکنم جرقه میزنه
حالا می خواستم بدانم این بسته کابلهای اپل بهتر از تبدیل هست نه!!!!!!!!!!!!!!
این پک رو کجا داره؟قیمت؟نقل قول:
این پک رو الماس پایتخت و نقش وکلا همه فروشنده های اپل دارننقل قول:
قیمتش هم 60 تومان هست
امید بده من رو تعلیق عضویت کنن تا از دست سوالاتم خلاص شی
ببین هارد من 500 گیگ هست ببین به نظرت من چقدر از این مقدار به پارتیشن ویندوز اختصاص بدم
الان دوباره فقط مک دارم و ویندوز رو پاک کردم می خوام دوباره نصب کنم حالا چقدر فضا به ویندوز اختصاص بدم که هم زیاد از پارتیشن مک کم نشه هم وقتی از درایو ویندوز ایمیج میگیرم دوباره زیاد از پارتیشن مک اشغال نشه
و اینکه ببین هر بار که با win clone ایمیج بگیرم جایگزین ایمیج قبلی میشه دیگه یعنی ایمیج قبلی رو به روز میکنه؟؟/
باسلام خدمت دوستان
من یه مشکلی دارم واسه پارتیشن بندی
لبتاپ رو تازه خریدم
ویندوزش 7
و مدلش اچ پی dv6t 2300
با چه نرم افزاری می تونم پارتیشن بندیش کنم
واقعا عاجز شدم