سلام...آهنگای mass effect 3 رو هم بی زحمت میزارید؟؟
Printable View
آهنگ هاش رو نمیزارم. ولی روش استخراج آهنگ ها رو چرا!نقل قول:
اما نه به این زودی ها!
اگه عجله داری، نرم افزار زیر، شاید کمک کنه:
کد:http://kypapps.co.cc/index.php/afc2ogg
منظورم همون روش استخراجش بود:31:نقل قول:
سلام
آقا آمار Anno 2070 رو هم دربیار
موزیک های خیلی قشنگی داره
tnx
سلام.واسه driver san fracisco هم بزارین..
آقا خواهشا فایل مربوط به موزیک های Mass Effect 3 رو بگو تا خودمون استخراج کنیم
ساند ترک هاش فوق العاده بودن
توی پوشه های بازی هم فقط یه پوشه مشکوک پیدا کردم که اونم Movie بود
بقیه رو زیر و رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم
متاسفانه بازیشو ندارم و در نتیجه نمی دونم موزیک ها در چه فایل هایی قرار دارند.نقل قول:
آقا خواهشا فایل مربوط به موزیک های Mass Effect 3 رو بگو تا خودمون استخراج کنیم
ساند ترک هاش فوق العاده بودن
توی پوشه های بازی هم فقط یه پوشه مشکوک پیدا کردم که اونم Movie بود
بقیه رو زیر و رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم
استخراج موزیک هاش احتمالا باید مشابه نسخه ی قبل باشه.
نرم افزاری رو که در پست شماره ی 402 در همین صفحه معرفی کردم رو هم امتحان کنید.
بازی به این مهمی رو نداری؟؟ چرا آخه؟؟:31:نقل قول:
اگه ممکنه برای rayamn origins رو هم بزارین...
سلام خواهشا ایندفعه جوابمو بدین چون واقعا دیگه اعصابمو خورد کرده ! چجوری صدا های بازی Harry Potter And Deathly Hollows Part 1 رو استخراج کنم ؟من هنوز از دایال آپ استفاده میکنم پس نمیتونم سایت های خارجی و سنگین رو سرچ کنم ممنون میشم جوابمو بدین
Mass Effect 3
برای استخراج موزیکهای این بازی، ابتدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلد و از حالت فشرده خارج کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم دانلد و نصب کنید.
راهنما:
1. در پوشهی EXTRACTOR ، فایل Gibbed.MassEffect3.AudioExtract.exe رو اجرا کنید.
2. در پنجرهی جدید، روی دکمهی @ کلیک کنید و در پنجرهی باز شده ( Search ) ، مطمئن بشید که عبارت mus وارد شده باشه. سپس OK کنید.
اگه همه چیز خوب پیش بره، نرم افزار باید 310 فایل رو انتخاب کنه.
3. روی Start که در پایین، سمت راست پنجره قرار داره کلیک کنید و در پنجرهی جدید، مکانی رو برای ذخیرهی آهنگها تعیین کنید.
کمی صبر کنید تا استخراج به پایان برسه.
محتوای مخفی: مشکل احتمالی
اگه کسی پاسخ سوالتون رو میدونست، جواب می داد.نقل قول:
سلام خواهشا ایندفعه جوابمو بدین چون واقعا دیگه اعصابمو خورد کرده ! چجوری صدا های بازی Harry Potter And Deathly Hollows Part 1 رو استخراج کنم ؟من هنوز از دایال آپ استفاده میکنم پس نمیتونم سایت های خارجی و سنگین رو سرچ کنم ممنون میشم جوابمو بدین
خیلی جالب بود مرسی!:11:
بابت نرم افزاری که برای اکسپلور کردن بازی معرفی کردی متشکرم فقط خروجی صداها با فرمت rpf هست این فرمت رو چطوری به mp3 تبدیل کنم برنامه خاصی هم برای این باید باشه یا همین برنامه کانورتور داره؟نقل قول:
ویرایش...
خوب پیدا کردم در واقع open iv خیلی ضعیف هست نرم افزاری که باید برای اکسپلور کردن استفاده کنیم spark iv هست که هم کانورتور داره و هم خودش پلیر داره
من خودم از Open IV استفاده کردم برای استخراج فایلهای صوتی GTA IV و مخلفاتش.نقل قول:
بابت نرم افزاری که برای اکسپلور کردن بازی معرفی کردی متشکرم فقط خروجی صداها با فرمت rpf هست این فرمت رو چطوری به mp3 تبدیل کنم برنامه خاصی هم برای این باید باشه یا همین برنامه کانورتور داره؟
ویرایش...
خوب پیدا کردم در واقع open iv خیلی ضعیف هست نرم افزاری که باید برای اکسپلور کردن استفاده کنیم spark iv هست که هم کانورتور داره و هم خودش پلیر داره
اون زمون که من Open IV رو معرفی کردم، Open IV امکان استخراج فایلهای صوتی رو به فرمت wav می داد. الان شاید تغییر کرده باشه.
سلام
اموزش alane wake نسخه pc هم میزارید
ممنون
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk
سلام
میخواستم ببینم راهی هست که بشه صداهای بازی Battlefield 3 رو استخراج کرد؟
اگه میشه استخراج Alan wake American nightmare pc رو توضیح بدین
دوستانی که از نرم افزار Alan Wake Tool استفاده می کنند مواظب باشند.
داشت درایوی را که زده بودم فایلها را Export کنه فرمت میکرد.
متاسفانه درایوی بود که اطلاعات چند ساله ام داخلش بود و بیشتر اطلاعاتم را پاک کرد.
===
خب خوشبختانه تونستم با یک برنامه ریکاوری اطلاعاتمو برگردونم .
در وهله اول اصلا از این برنامه استفاده نکنید اگر هم خواستید استفاده کنید حواستون خوب به درایوی که مسیر Export را قرار می دید باشه.
از کجا مطمئنید که مسئول فرمت شدن درایوتون این نرم افزاره؟نقل قول:
دوستانی که از نرم افزار Alan Wake Tool استفاده می کنند مواظب باشند.
داشت درایوی را که زده بودم فایلها را Export کنه فرمت میکرد.
متاسفانه درایوی بود که اطلاعات چند ساله ام داخلش بود و بیشتر اطلاعاتم را پاک کرد.
===
خب خوشبختانه تونستم با یک برنامه ریکاوری اطلاعاتمو برگردونم .
در وهله اول اصلا از این برنامه استفاده نکنید اگر هم خواستید استفاده کنید حواستون خوب به درایوی که مسیر Export را قرار می دید باشه.
من هزار بار از این نرم افزار استفاده کردم و مشکلی پیش نیومد.
درایو مورد نظر را باز کردم سیو Alan Wake را کپی کردم داخلش(همیشه ی سیوهای بازیهامو نگه می دارم) بعد گفتم قبل از پاک کردن باید موزیکاشو استخراج کنم اومدم به تاپیک شما ...دیدم نحوه استخراج برای X360 هست گفتم بگذار برای نسخه PC مون هم یک امتحانی بزنیم(شاید اشتباهم همین بود)...بعدش Alan Wake Tool کذایی را دانلود کردم و توی همون پوشه دانلود اجراش کردم و زدم که فایل rmdp را unpack کنه که بعد از مدت بسیار کوتاهی دیدم هنگ کرد چند لحظه بعد با تسک منیجر بستمش و رفتم ببینم چیزی unpack کرده که با اون صحنه وحشتناک رو به رو شدم:18: ....یعنی پاک شدن اکثر فایلهام البته اگه کنسلش نکرده بودم همه فایلهامو پاک می کرد....اینم مو به مو تمام اتفاقاتی که در اون روز کذایی افتاد.نقل قول:
البته با ورژن جدید این برنامه با موفقیت و بدون مشکلی تونستم unpack کنم هر چند که هیچکدوم از فایلهای fsb را نتونستم به wav تبدیل کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزشی واسه استخراج آهنگ های Fifa Street که ماله همین سال یعنی 2012 هستش ، نداره؟
در ضمن این بازی فقط نسخه کنسولی داره
پیشاپیش ممنون:11:
سلام
اگه می شه آموزش استخراج موزیک و سوند بازی The amazing spider-man رو هم بزارید لطفا
سلام
تو باز کردن آهنگ های the elder scrools v skyrim مشکل دارم
برنامه ای که گفته شده بود رو دانلود کردم ولی وقتی از قسمت open آدر فایل رو میدم میگه loading failed.بقیه قسمت های برنامه هم معلوم نیست چیه؟!
با dragon unpacker باز کردم فقط یه مشت صدای برخورد اجسام بازی رو تحویل داد!!!
مگه آدرس این نیست:
x:\sours\The Elder Scrolls V Skyrim\Data\Skyrim - Sounds.bsa
حجمش هم 931 mb هستش
فکر نکنم بازی ایراد داشته باشه
من تو بازی صدا هارو میشنوم
من با استفاده از Dragon Unpacker دقیقا همونطور که تو آموزش نوشته بود عمل کردم اما بعد از استخراج حجم موزیک ها کمتر از 1 کیلوبایت بود فرمتشون هم OGG و هیچ کردوم هم نمییومدن! در مورد Dracula Origin هم به همین مشکل برخوردم .نقل قول:
H.A.W.X
موزیکهای هیجان انگیز این بازی در چند فایل با پسوند spk در مسیر زیر قرار دارند :
Data\Sounds\PC
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Spec Ops: The Line
موزیک های این بازی در 81 فایل و در مسیر زیر قرار دارند:
SRGame\CookedPCConsole
در اسامی این 81 فایل، واژه ی Music به کار رفته. با یک search ساده می تونید این فایل ها رو پیدا کنید.
برای استخراج موزیک های این بازی، ابتدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلد و از حالت فشرده خارج کنید.
1. تمام 81 فایل حاوی موزیک رو به پوشه ی input انتقال بدید. ( پوشه ی input در پوشه ی EXTRACTOR قرار داره )
2. در پوشه ی EXTRACTOR ، روی فایل Start.bat کلیک کنید تا استخراج آغاز بشه.
کمی صبر کنید تا استخراج به پایان برسه.
موزیک های استخراج شده در پوشه ی music قرار دارند.
ببخشید ما نمیتونیم آهنگ های بازی Darksiders II رو از اینترنت دانلود کنیم اگر امکان داره آموزش خارج کردن آهنگهای این بازی بزارید با تشکر
سلام. اگه امکانش هست یه آموزش واسه resident evil 3 بذارید. با تشکر
Anno 2070
موزیک های این بازی در پوشهی maindata و در فایل Data4.rda قرار داره.
برای استخراج موزیک ها، ابتدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلد و از حالت فشرده خارج کنید.
راهنما:
1. فایل Data4.rda رو به پوشهی EXTRACTOR انتقال بدید.
2. در پوشهی EXTRACTOR روی Start.bat کلیک کنید تا استخراج آغاز بشه.
بعد از استخراج، می تونید موزیک ها رو در پوشهی Music پیدا کنید.
pes 2013 چی شد؟؟؟؟
Dishonored
موزیک های این بازی در فایل هایی با پسوند pck و در مسیر زیر قرار دارند:
DishonoredGame\CookedPCConsole
در اسامی این فایلها، کلمهی Music به کار رفته. با یک جست و جوی ساده میتونید این فایلها رو پیدا کنید.
برای استخراج موزیک ها، ابتدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلد و از حالت فشرده خارج کنید.
راهنما:
1. فایلهای حاوی موزیک رو به پوشهی input انتقال بدید. ( پوشهی input در پوشهی EXTRACTOR قرار داره. )
2. در پوشهی EXTRACTOR روی Start.bat کلیک کنید تا استخراج آغاز بشه.
استخراج کمی طول میکشه.
بعد از استخراج، می تونید موزیک ها رو در پوشهی Music پیدا کنید.
سلام برای بازی nfs mw 2012 از نرم افزار ealayer3-0.7.0-win32 استفاده کردم و فایلهای sps رو به mp3 تبدیل کرد و در پلیر اجرا میشه ولی وقتی میخوام یک mp3 رو به sps تبدیل کنم انجام نمیده.یعنی یک موزیک دلخواه رو به بازی اضافه کنم.باید چکارش کنم؟
Call of Duty Black Ops II
برای استخراج اهنگها ابتدا برنامه زیر رو دانلود کنید
از حالت فشرده خارج کنید سپس فایل اونو در پوشه sound بازی بزارید
اگر روی فایل اکسترکت شده دابل کلیک کنید که همه فایل ها استخراج میشوند
اگر مورد خاصی رو میخواید میتونید اون مورد رو دراپ و درگ کنید تو فایل Black Ops II FLAC Dumper .
بعد از این پوشه ای بنام dumped_flac ایجاد میشه که آهنگ ها اینجا میرند.
این اهنگا با فرمت flac دیده میشند حالا میتونید .flac رو به .mp3 تغییر بدید و با media player
اجراشون کنید یا اگر از برنامه های دیگه مثل vlc استفاده میکنید دیگه نیازی به این کار نیست.
دانلود :
با استفاده از نرم افزار Telltale Music Extractor نه تنها فایلهای صوتی بازی فوق بلکه می تونید فایلهای صوتی بقیه ی بازیهای ساخته شده توسط شرکت Telltale را استخراج کنید.
یرای استخراج کلی ، در کادر اول ادرس پوشه شامل فایلهای aud یا ttarch را انتخاب کنید و در کادر دوم مسیری که می خواهید فایلهای استخراج شده تون قرار بگیرن.
برای Walking Daed ، هر اپیزود به صورت جداگانه استخراج میشه که هرکدوم را از پوشه Pack باید جداگانه از کادر اول یاز کنید.
بعد از استخراج فایلهایی که اولشون mus دارند موزیک های بازیند.
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه امکانش هست یه آدرسی ، لینکی برای دانلود نرم افزار استخراج از فایل های .big قرار بدید خیلی ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
سلام من اهنگ های بازی Need for Speed(TM) Hot Pursuitو Need for Speed Most Wanted-Limited Editionمیخوام از کجا باید دانلود کنم؟؟؟؟؟:n25::n25:
نقل قول:دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Need for Speed Most Wanted-Limited Edition :
همه فایلهای sps رو از پوشه ی ui->songs بازی داخل پوشه برنامه دانلودی بزارید و بعد با درگ هر sps روی ealayer3.exe اونها رو به mp3 تبدیل کنید و لذت ببرید :n05:
Far Cry 3
موزیک های این بازی در پوشه ی data_win32 و در فایل sound.dat قرار دارند.
روش استخراج، مشابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.
مرسی روش بسیار عالی بود :n06:فقط واسه نید فوراسپید هست این روش یا بازی های دیگه هم امکانش هست؟؟؟؟:n01:نقل قول: