سلام
آيا dvd-rw پلكستور يا سوني sata هم اومده و قيمتش چنده ؟
Printable View
سلام
آيا dvd-rw پلكستور يا سوني sata هم اومده و قيمتش چنده ؟
با سلام
به نظر شما دوستان دی وی دی رایتر سونی 830 بهتر هست یا پایونیر البته مدل نویزگیرش ؟!
كدوم مدل پايونير ؟نقل قول:
نويز گير كدومه ؟
کلاً در هال حاضر کليه دی وی دی رايتر های sony در بازار برتری دارن
شک نکن به خوب بودنشون
در مورد مدل هم هرچی شما پول بدی آش ميخوری
به فکر پايونير اين ها هم نباش چون تست کردم زياد چنگی به دل نميزد
نقل قول:
البته..واقعا چقدر علمی و تخصصی... میخوای برات سفارش بدم بجای چنگ یکی 2 سریشم بزنن گیتار و قانون توش بزارن که بدل بزنه؟:27:
وحيد .. يه چيزي راجع به اين نويز گير هاي پايونير يدفعه تو يكي از اين تاپيك ها گفته بودي !نقل قول:
همون كه دو تا چكش زدن بهشون !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيه جريان اين نويز گير ؟ كدوم مدل و مي گن ؟
پایونیر نویزگیر دارش بهتره ولی خیلی گرونتره به خاطر همین من سونی رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
پایونیر نویز گیر دار باعث می شه که درایو زیاد صدا نده و همچنین در موقع رایت Data Lost کمتری داشته باشیم.
نقل قول:
من پلکستور و MSI با رابط ساتا دیدم ولی سونی رو نه!
:20:
مدلهای XL series یه حربه تبلیغاتی دارن به نام نویز فری.. سیستمش چیزی نیست جز یه پارچه دم در درایو برای بی صدا بسته شدن و 4 تا چکش بالای درایو برای خنثی کردن اثر کمی فشار هوای بالای درایو برای جلوگیری از سروصدا...نقل قول:
میشه گفت تو سرعت های بالای 4 ایکس کلا کم کردن سروصدا یه چیز احمقانه و خنده داره چون این نویز نیست که از سروصدای چرخ دنده ها و هوا ایجاد میشه از بالانس نامناسب دیسک های خامه که اکثرا هم ات و اشغال و از اون مهمتر ایسوس ( پایونیر) ها همشون با دیسکای خاصی ابتدای رایت سروصدای وحشتناک دارن.. پس نزدیک 25-30 تومن پول واسه خوشگلی درایو دادن به نظرت منطقیه؟
سلام
2 ماه پیش برای یکی از اقوام رایتر سونی 830a گرفتیم. اما متاسفانه چند روز پیش از کار افتاد. ظاهرا مشکل از بخش پاورش باشه چون وقتی کامپیوتر را روشن میکنیم در عرض چند دقیقه دمای بخش نزدیک به ورودی برقش , خیلی میره بالا و اصلا دیسکی را نمیخونه.
قبلا هم یکی دو نفر از دوستان گفتند که برای خواندن برخی مارکهای دیسک , مشکل داره.
در نتیجه , فکر کنم برای خرید این مدل بهتر باشه کمی بیشتر بررسی کنید. شاید خرید مارکهای دیگری مثل nec یا ... بهتر باشه.
البته این مدل ظاهرا دو نوع تو بازار داره , یکی حدود 42 تومن یکی دیگه بالای 50 تومن. ما اون مدل ارزونتر را خریده بودیم. ممکنه مدل گرونترش , کیفیت بالاتر داشته باشه.
خودم قصد خرید دی وی دی رایتر دارم. دوستانی که تو کار رایت هستند و حسابی از درایوشون کار میکشن , چند مدل خوب ( قیمت زیر 45 تومن ) معرفی کنند. البته من تو کار رایت نیستم ولی میخوام درایوم ناز نازی نباشه !
تو این قیمتها فقط ASUS 1608p3s بگیر.
سلام
من يک دي وي دي رايتر اکسترنال ميخوام
قيمتش مهم نيست
بهترين کيفيت با امکانات لايت اسکرايب
و آيا دي وي دي رايتري هست که از بلو ري و اچ دي وي دي هر دو همزمان يا يکي ساپورت کنه البته اکسترنالش
Blue Ray و HD DVD ساختار متفاوتي دارن و بدليل هزينه بالا هنوز توليد درايوي كه هر دو رو ساپورت كنه ممكن نيست .
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXنقل قول:
پایونیر دو مدل در ایران موجود هست : 1- DVR-A111 و 2- DVR-XL که اولی 40 الی 45 و دومی که معروف به نویزگیر هست بین 60 تا 65 تومن هست .
میخواستم بدونم آیا پایونیر ارزش 25 تومن هزینه بیشتر نسبت به سونی را داره یا نه ؟
سلام
من میخوام یه دی وی دی رایتر بخرم و نهایتا هم 40 تومن بدم به نظر شما چه مارکی خوبه؟
البته فکر کنم 6 ماهی هست الجی هیبرید درایو رو تولید کرده..گرچه رامش رو زودتر و رایترش رو دیرتر داد..نقل قول:
واقعا چقدر این بازاریا مشتریها رو خر فرض میکنن..:31: اخه مگه ممکنه درایوی تو این حد تکنولوژی 2 مدل داشته باشه؟ کدوم شرکتی میتونه تقلبی چیز به این پیشرفته ای رو بزنه؟نقل قول:
البته این مدل ظاهرا دو نوع تو بازار داره , یکی حدود 42 تومن یکی دیگه بالای 50 تومن. ما اون مدل ارزونتر را خریده بودیم. ممکنه مدل گرونترش , کیفیت بالاتر داشته باشه.
فقط پولیه که از جیب شما میره تا جیب بازاریا پر بشه..:27:
سلامنقل قول:
واقعا چقدر این بازاریا مشتریها رو خر فرض میکنن.. اخه مگه ممکنه درایوی تو این حد تکنولوژی 2 مدل داشته باشه؟ کدوم شرکتی میتونه تقلبی چیز به این پیشرفته ای رو بزنه؟
فقط پولیه که از جیب شما میره تا جیب بازاریا پر بشه..
منظور شما چی هست؟
نقل قول:
منظور من این است که رفتین بازار پنبه بزارین تو گوشتون..بخرید بیاین بیرون..این خوبه و اون بده این چینه و اون ژاپنه فقط راهیه واسه خالی کردن جیب شما..:31:
من تو بازار مدلی که هر دو رو ساپورت کنه ندیدم ولی یه سونی دیدم که رایتر BlueRay بود اینترنال 850 هزار تومان! بود فکر نمی کنم این قدر هزینه کردن در حال حاضر که حتی دیسک های بلو ری هم نیست تو بازار و اگه هم باشه هر کدومش بیشتر از 30 هزار تومانه به صرفه باشه.نقل قول:
----------------
سلام چه DVD Writer براي خريد مناسب ميباشد (لطفا باذكر قيمت )
با تشكر
سلام دوستان
کسانی که میخواند dvdwriter بخرند زیاد تفاوتی بین برندهای مختلف وجود نداره و همه اونها کارهای خانگی رایت رو به خوبی انجام میدن و هر مدلی بگیرند کار رایت اونها رو انجام میده حالا بعضی از دوستان میگند که مثلا سونی 830a از کار افتاده خوب پیش میاد این مشکلات پس گارانتی برای چیه ؟؟؟
ولی به تمام دوستان توصیه مینک یا سونی 830a با گارانتی ایران رهجو به قیمت 40 تومن تیه کنند یا ASUS 1608p3s با قیمت 41 تومن و گارانتیه mtc تهیه کنند .
من آمار دی وی دی رایتر ها رو که گرفتم حول و خوش 100 بوده من هم تو همین حدود یه 20 یا 30 بالاتر میخوام البته اکسترنالنقل قول:
[QUOTE=rax;977987]البته فکر کنم 6 ماهی هست الجی هیبرید درایو رو تولید کرده..گرچه رامش رو زودتر و رایترش رو دیرتر داد..
من هم رو همین اصل گفتم که آیا هست و کسی سراغشو داره چون شنیدم که همچین چیزی تولید شده
میخواستم بدونم این دی وی دی رایترهایی که شما گفتید آیا میشه به عنوان دی وی دی رام هم ازشون استفاده کردنقل قول:
یعنی لنزشون اینقار قوی هست که بشه به عنوان دی وی دی رام هم بعضی مواقع ازشون استفاده کرد یا باید حتما فقط باهاش رایت کرد؟
من كه dvd writer سوني داشتم از همان مدل پانل شيشه اي جديد 50 گرفته بودم ولي بعضي از cd و dvd هارو نشون نميداد خالي فرض ميكرد.فروختم ميخواهم يه كومبو بگيرم چون رايت dvd نياز ندارم.ميگن لايتون خوبه.نظر شما چيه؟؟25000 تومانه
سلامنقل قول:
آقا راستش با این حرفتون که همه در یک حد هستند , مخالفم. کیفیت کار برخی مدلها نسبت به بعضی دیگه , تفاوت قابل ملاحظه ای داره. مثلا یکی از همسایگان ما قبل از عید یک دی وی دی رایتر teac خرید که از همان اول توی خواندن دیسکهای درایور همراه قطعات , بعضا گیر داشت. توی سی دی رایتر هم من قبلا تجربه داشتم که مثلا مدل liteon کیفیت خواندن و نوشتن و دوام کار بالاتری نسبت به چند مدل دیگر ( مثل aopen ) داشت.
به هر حال , دوستان با هر مدلی که کار میکنند , اگر اینجا معرفی کنند , باعث راهمنمایی دیگر دوستانشان خواهد شد.
نظرتون درباره دی وی دی رایتر liteon چیه ؟ تا حالا از کسی دربارش , مطلبی نشنیدم.
حالا dvd-rom asus حدوده چنده
در مورد اینکه برای خوندن dvd خوبه یا نه باید بگم که سی دی و dvd های خش دار رو خوب میخونه ولی دیرتر از یه dvdrom لود میکنه بهتره یه dvd rom هم داشته باشی ولی کار کم باشه میشهنقل قول:
من میگم فرقی نمی کنند در مدلهای جدیدی که به بازار اومدن مثل asus 168… یا sony 830aنقل قول:
بعد بعضی از مدلها نیاز به آپدیت فریم ویر دارند من خودم فریم ویر سونی رو آپدیت کردم
در مورد لایتون بگم من با dvdrw اون کار نکردم ولی dvdrom اونو دارم و خیلی ازش راضیم
به نظر من لایتون بگیر منم یه ماه پیش تحقیق کردم دیدم لایتون بهترینه گارانتی خوبی هم داره (سازگار ارقام ) قیمت 19-20 تومن هستشنقل قول:
-------------------------------
در آخر هرکی سونی گرفت با گارانتی رهجو بگیره البته 4 تومن گرونتر هستش ولی مطمئن تر هست
به دوستان پیشنهاد میکنم lg جدیدا مدل های خوبی داده بیرون ال جی بگیرید با گارانتی تعویض 1 ساله مادیران
سلام دوستان عزیز
من یک پلکستور 751 امروز خریدم ؛ آیا این رایتر قابلیت خاصی هم داره ؟
دوستان نظرتون در مورد پلكستور مدلهاي 760sa,755sa,751saچيه و چه تفاوتي با هم دارند قيمت هر كدوم هم اگه لطف كنيد ممنون ميشم
سلام
خسته نباشيد
من dvdwriter LG خريدم نصب كردم ولي DVD رايت نمي كند روي تمام سيستم ها دي وي دي رايت ميكند غير از سيستم خودم من ويندوز نرم افزار ها و كابل IDE را هم تعويض كردم ولي هيچ فرقي نكرد حتي دي وي دي رايتر را بردم گارانتي و چون آشنا بود يك دونه نو گرفتم ولي فرقي نكرد فقط دي وي دي رايت نمي كند ولي سي دي رايت مي كند و دي وي دي مي خواند وليرايت نمي كند متوجه اشكالي شدم وقتي سيستم را ريست مي كنيم در سي دي رام و دي وي دي رايتر داخل نمي ره ولي قبلا مي رفت بايس را هم به حالت پيش فرض در آوردم (چند بار) ولي
فرقي نكرد ممكن است از مينبرد باشد آگر هست من چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
ممنون متشكر
مدل رایترت را بگو
قیمت پلکستور 751 ، 58 تومن با گارانتی سریر .
به نظرتون پایونیر Xlc بهتره یا پلکستور 751 یا صبر کنم برای پلکستور 760 ؟!
درسته که 2 -3 ماه پیش قیمت 751 ، 80 تومن بوده !! :18:
PX-740A (BenQ DW1640) → PX-750A (TEAC DV-W516E) PX-751A (BenQ DW1670)نقل قول:
پلکستور بعد از مدل 716 دیگه درایو تولید نکرده..کما اینکه 716 هم خیلی درایو مالی نیست به نسبت درایوهای فعلی ..
مدلهایی که شما گفتی همگی ساتا هستن و این به کنار...بهتر به جای اونا رو لایتان ساتا فکر کنی..هم قیمتش بهتره هم درایو خیلی جدیدتریه و امکاناتش خیلی بیشتره..:20:
پلکستور بعد از مدل 716 دیگه درایو تولید نکرده..کما اینکه 716 هم خیلی درایو مالی نیست به نسبت درایوهای فعلی ..
خیلی ببخشید اگر پلکستور بعد از 716 دیگه تولید نکرده پس چرا در سایتش مدل های دیگر هم است ؟ در ضمن اگر 751 oem هستش بقیه مارک ها هم اینجوری هستند مثلا همین سونی ؟ فکر کردی سوونی می آید خودش برای شما dvd یا Cd رایتر بزنه عمرا. من جایی ندیدم از این 751 بنچ مارک و یا مقاله ای اگر شما دارید بگید . من خودم در سایت پلکستور به زبان ژاپنی با ترجمه گوگل همه امکاناتش را دیدیم . حالا خود دانی.
قبول که پلکستور قیمت بالای داره . برای خود من هم سوال که این ها که همشون ساخت چین هستند چرا اینقدر گرون هستند ؟
نقل قول:
بله 100% سونی هم OEM هستش..این واضح تر از واضحه..بچه 5 ساله هم میدونه سونی سری 800 رو لایتان ساخت..سری 810 رو بنکیو( 1640) و سری 820 هم مدل همین 751 هستش یعنی بنکیو 1670 و سری 830 هم سامسونگ 182...
شما میدونی ارزش برند تجاری یعنی چی؟ یعنی اینکه من نوعی میرم بازار.. میبینم 1 MP3 پلیر هست روش زده سونی.. کنارش یه دونه کپ همون هست روش زده شین جونگ.. کدومو میخری؟ یا واضحتر.. شما میری بازار.. میبینی یه مادربرد روش زده فاکسکان.. رو دومی زده سویو..کپ هم..حتی یه موفرق ندارن.. هر دو رو فاکسکان ساخته..ولی چون من نوعی سویو رو میشناسم نه فاکسکان میرم اون رو میخرم.. حتی به قیمت بالاتر..
امکاناتی که شما میگی مگه چیز خارق العاده ای هستش؟ یه نگاه به درایوهایی مثه LG H42N و LITE-ON LH-20A1P
بکن که حدود 40 تومن هستن.. بعد بگو امکانات..
مقاله هم دارم ولی درایو 751 توزیع اروپایی نداره..هر چی ریویو و مقاله هست اسیایی هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
درایور های دیگه از پلکستور بهترن ! :18:
از لحاظ قیمت میگید یا ............
چند وقت پیش Px-755 Sa گرفتم حرف نداره
این تکنولوژی ها رو روی هیچ درایوری ندیدم
Q-Check
GigaRec
VariRec
AutoStrategy
PowerRec
SilentMode
SecuRec
فقط GigaRec ش 100 امتیازه یک و خرده ای گیگ روی سی دیه 700 مگی
آیا شرکت دیگری درایور با این توان ساخته ؟
اگر شما دید به هم اطلاع بدید, لطفا
موفق باشید
نقل قول:
اینا که شما بهش میگی تکنالوژی همه درایوهای عالم دارن.. فقط گیگا رک یه نوع رکورد نرم افراریه.. که خود درایو فقط میتونه بخونه... من میگم اصلا این درایوها ساخت پلکستور نیست.. شما میگی شرکت دیگه ای میتونه ؟
وقتی اصل درایو رو جای دیگه ساخته ( اون فایل 751 که بالا گذاشتم نمونه ملاحظه کنید بعد بگید درایوهای بالای 716 رو خود پلکشتور ساخته) همین امکنات درایو مرجع هم داره..
فکر کنم این لینکو 100 بار گذاشتم:
After the very successful release of Plextor's last drive, the 740A, the series continues with the release of yet another OEM drive, the PX-750A which bears the TEAC mark on it. The 750A is the "connecting bridge" to future Plextor releases, which are already well known in the DVD-Burner scene, and go by the model numbers of 755A and 760A, where we will be introduced to 10X +R DL speed and 18X+R writing speed with each release respectively.
همه درایوهای بعد از 716 از شرکتهای دیگه خریداری شدن..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز خوب بودن رايتر كه به سوزاندنش نيست
يك رايتر پسر خالم دارد به نام سامسونگ تا حالا CD را نسوزانده ولي اينقدر بد رايت مي كند كه درايورهاي ديگه از جمله VCD ها ضبطهاي ماشين اينها به سختي سي دي هاي رايت شده را توسط اين رايتر اجرا مي كنند و بعضي وقتها اجرا نمي كنند
ولي رايتر من TDK هست ساخت چين نزديك به 4 سال هست هم CD -ROM و هم RW براي من با 52X سي دي Audio رايت مي كنم مي گذارم روي VCD ها و ضبطهاي ماشين به راحتي آنرا اجرا مي كنند 52X سي دي تصويري مي زنم
يكي از خصوصيات خوب رايت دقت رايت هست دوست عزيز ديگر گذشت آن زمان كه رايترها CD مي سوزاندن
من از اون رايترها داشتم
rax به نظر شما الان كدام DVD RW توي بازار ايران خوب هست؟