نقل قول:
منبع داری ؟
من شده باشه برم خارج توالت بشورم تو این مملکت نمی مونم
Printable View
نقل قول:
منبع داری ؟
من شده باشه برم خارج توالت بشورم تو این مملکت نمی مونم
نقل قول:
كافيه يكم تو اينترنت جست جو كني. :cool:
من هم دانشجو هستم و هم مشترک حقوقی !!نقل قول:
ولی میگن نمیدیم :2:
مخابرات منطقه ما به کل همچی رو انکار کرد با اسرار فراوان گفت پورت نداریم باز هم پافشاری کردم گفتن 2 هفته دیگه تماس بگیر خبری در منطقه ما نیست فعلا
دوستان بنا به روایتی با توجه به توسعه زیاد پورتهای adsl البته بسته به منطقه مخابراتی شما سرویس دهی همگانی خواهد شد و دیگر محدودیت شغلی ندارد و همه می توانند درخواست کنند احتمالا از اواخر بهمن در بیشتر مناطق واگذاری شروع می شود
من چیکارمنقل قول:
اعلام خود مخابرات اینه
پست اول همین تاپیک بخون
ببین من دروغ میگم، مخابرات دروغ میگه ، یا شما ؟
نقل قول:
ضريب Sharing سرويس هاي مخابرات از حداقل 6 شروع ميشه تا حداكثر 10. اين طبق گفته خود شركت مخابرات استان تهران هست.
مطمینی این 128 هست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!نقل قول:
خبر جدید
امروز زنگ زدم به مرکز مخابراتی منطقه خودمون گفتم به هیچ صورتی نمیشه اینترنت بالاتر از 128 گرفت؟
گفت با تغییراتی که در مرکز مخابراتی در حال انجامه سرعت بالاتر از 128 به مشترکان خواهیم داد.
گفتم مثلا چقدر طول میکشه ؟
گفت احتمالا تا آخر بهمن کارای تغییرات تموم بشه و سرویس های با سرعت بالاتر ارائه بدیم.
حالا من نمیدونم چقدر میشه بهشون اعتماد کرد.خدا میدونه.
اگه مثلا سرعت128 بگیریم ؛نمیتونیم بعدا سرعت های بالاتر بگیریم؟
چرا دیگه تو فرمی که موقع ثبت نام میگیری یه قسمتی هست که برای تغییر سرعته که برای اولین بار اون رو پر نمیکنی ولی بعدا دوباره میتونی با مراجعه مجدد اون قسمت رو جواب بدی.(در صورت افزایش سرعت)نقل قول:
من هم میخوام adsl از مخابرات بگیرم میخواستم بدونم قیمت مودمشون چنده و سرویس 128 حداکثر تا چه سرعتی دانلود میکنه و همچنین محدودیت حجمی داره یا نه و شبانه قیمتش فرق میکنه یا خیر.
ببخشید اگه سوالم طولانی شد ولی اگه جواب بدید ممنون میشم.:11:
من كه گفتم....تا موقعي كه بالاي 128 نده ، شركت ها همچنان محبوبندنقل قول:
1-قیمت مودمی که خودشون میدن طبق پستهای قبلی فکر کنم 27 هزار تومن باشه(اگه اشتباه گفتم بقیه تصحیح کنن).نقل قول:
2-حداکثر 14.8 تا 15.2.
3-محدودیت حجمی نداره.
4-قیمتش همیشه اینطوره که 10 هزار تومن رو قبض تلفن به صورت جداگانه میاد.
مرکز تلفن هجرت (افسریه )که گفته حالا حالا ها منتظر بمون شاید فرجی شد به شا هم دادیم فعلا پورت محدود ه ؟
.............
این سرعت 15 دانلود سرویس 128 مخابرات آیا تقریبآ ثابته یا اینکه اینم مثل شرکتها بالا پایین داره؟ کلآ اگه بخواهیم یک مقایسه بین سرویس 128 مخابرات با شرکتهای دیگه داشته باشیم صرفنظر از قیمت کدومشون بهتره؟
مطمئنین تا آخر سال یعنی 1 ماه و نیم دیگه توی کل ایران مخابرات سرویس میده؟نقل قول:
فعلا در تهرانه و تا اخر سال در کل ایران--البته سه شهر بندر عباس ---اصفهان---و مشهد انهائی که فیبر نوری خطوط تلفنشان می باشد می توانند از این سرویس ها با همین قیمت استفاده کنند
من مرکز مخابراتی چمران هستم البته خونمون مرز بین چمران و مرکز توحیده . کسایی که مرکز چمران هستن میدونن چه مکافاتی داره اینجا . من برای dsl که واسه ما 128 هم کلی نعمته رفتم مخابرات چمران. خطم مشکل مالکیت دداشت مجبور شدم یه خط دیگه خریدم . پیش شماره 6656 دادن و وصل هم شد امروز . فرم adsl تو مخابراتم پر کردم و گقتن زنگ میزنیم . حالا اومدم search که کردم میبینم 6656 مال مرکز توحیده اما من تو مرکز چمران خط خریدم و اینکه مرکز توحیدو اکثر شرکتها ساپورت میکنن .قضیه چیه ؟ اگه 128 نداد مخابرات یه 256 شرکتی میتونم بگیرم درسته ؟ میدونم اینجا جاش نیست اما بهترین 256 از نظر قیمت با محدودیت حدود 10 گیگ و دانلود رایگان شبانه اگه میشه معرفی کنید البته پیغام خصوصی که بحث اینجا هم منحرف نشه . ممنون
موافقمنقل قول:
سرعت زیر 512 اصلا به درد نمیخوره :5:
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
شرکت ها خیلی بهتر هستننقل قول:
جون 128 رو 512 میبندن برات :31:
من که صبا داشتم 128 الکی رو یک مگ بسته بودن فقط 5 مگ اول رو با سرعت 100 می گرفت بعدش می یومد روی 17 18 !!حتی کمتر!
با سلام
منم از شرکت مخابرات گرفتم.اینترنتی درخواست دادم بعد از 48 ساعت هم وصل شد.(مرکز باهنر)
سرعت دانلود تقریبا 13.8 کیلوبایت در ثانیه و پینگ هم زیر 300 میلی ثانیه است.انصافا خیلی خیلی بهتر از شرکتای خصوصیه هم از نظر قیمت ، کیفیت و اینکه ظرف 48 ساعت خط رانژه تحویل دادن.
تنها مشکلش 128 بودنشه که اگه سرعت بالاتر هم بدن واقعا شرکتای خصوصی ورشکست میشن.
طبق صحبتي كه با مسئول ADSL مركز مخابراتي شهيد بهشتي داشتم از اواخر اسفند ماه اين مركز هم شروع به ارائه پورت پور سرعت به متقاضيان خود خواهد كرد.
مركز بهشتي با پيش شماره هاي:
8840-8841-8842
8843-8844-8845
این تنها مشکلی که میگین بزرگترین مشکلشه.نقل قول:
آقا تكليف ما چي ميشه كه تاحالا تو دانشگاه با سرعت خفن دانلود ميكرديم؟؟
با 15Kb/s من چيكار كنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه دیگه نمیتونین تو دانشگاه دانلود کنین؟نقل قول:
چرا هنوزم ميشه ولي خوب دردسر داره. ميخوام ADSL بگيرم خير سرم كه راحت دانلود كنم :13:نقل قول:
بعضی از دانشگاهها محدودیت گداشتند که تا یک حجمی هر کاربر حق داره دانلود کنه.نقل قول:
تبريك ميگم:8::11: اميدوارم كه بعد ار عيد نشه و ايشالا به ما هم بدن:8::31:نقل قول:
بچه ها مرکز صالح طبری میده؟:20:
نقل قول:تو پست اول لينك شماره تلفن هاي تمام مراكز مخابراتي به تفكيك منطقه مخابراتي قرار داده شده.:20:
ها ای ضریب اشتراک که گفتین ای یعنی چه؟!
نقل قول:ها خوب گوش بده ببي من چي وگوئم. يعني حداقل ضريب شيرينگ سرويس مخابرات 6 و حداكثر 10 هست. به عبارتي يعني در سرويس هاي مخابرات پهناي باندي كه به هر نفر اختصاص داده مي شه حداقل بين 6 نفر و حداكثر بين 10 نفر به اشتراك گذاشته مي شه. ها الان افتاد اي.:31:
:8::8::8::8::8:/ :8: = ضريب شيرينگ 6
:41::41::41::41::41::41::41::41::41:/ :41: = ضريب شيرينگ 10
ها دستت درد نکنه. وگرفتم.
آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
من که دوستام از 128 شاتل دارن استفاده میکنن شبها حدود 1 گیگ دانلود میکنن با سرعت 60K :5:نقل قول:
البته نه همه شبا....بعضي شبا 200 مگ دانلود مي كنم ، بعضي شبا 1.2 گيك دانلود ميكنم.نقل قول:
در مجموع ما كه راضي هستيم:5:، خدا هم راضي باشه
دوست عزیز اگه کسی از مخابرات سرویس گرفته باشه و در این فروم هم عضو باشه و این تاپیک رو هم دیده باشه مطمئن باش در جواب دادن و کمک به شما دریغ نمی کنه.نقل قول:
شما فرض بگیر امثالی هم که این شرایط رو دارن مطمئنا از تورنت استفاده نمی کنند.
ممنون از صبری که به خرج می دید.
رضا
نقل قول:
سرعتش اینه که تو امضاته ؟ :2:
خاک بر سر بعد این همه سال داده تازه این شکلی.....
معلومه دل پری از مخابرات داری :ینقل قول:
سرعت دانلودش که مثل بقیه شرکت(!) هاست ولی به قول تو آپلودش :2: پینگ ـش هم که بدک نیست.