منبع خبر کجاست از کجا می تونیم اطلاعات زیادی کسب کنیم.نقل قول:
Printable View
منبع خبر کجاست از کجا می تونیم اطلاعات زیادی کسب کنیم.نقل قول:
سایتنقل قول:ایرانخودرو پیش فروش اینترنتیکد:www.iranecar.comسمت
مگه نگفتن روا استاندارد نیست خط تولیدش متوقف شد؟؟!!!
چه طوریه دارند پیش فروش میکنند؟
درسته روا خط تولیدش متوقف شد و استاندارد نبود اما روا سال زمین تا اسمون فرق کرده و اصلاح شده که کامل تو صفحه های قبل کامل توضیح داده شده و با ای بی اس 10300تومان هستش....نقل قول:
سلام این مشکل دور موتور حل شد چقدر هرینه کردی مشکل از کجا بود.نقل قول:
نه حل که نشده. اما بعد از تعویض روغن و این صحبتها خیلی کمتر شده این جریان.نقل قول:
فکر کنم وقتی توی ترافیک هی گاز میدم و ترمز میگیرم این جریان بیشتر میشه.
یه حالتی، انگار گاز توی موتور میمونه...
فقط رو گاز اینطوری یا روی بنزین هم اینجوریه.نقل قول:
یه سوال آیا بدنه ی روا ی سال کپی 405است یا نه ورقه اش نازکه؟
رو جفتش. اما اون جریان پر موندن دور موتور رو بیشتر رو گاز ارم.نقل قول:
خیر عینا مثل405 هستش و هیچ فرقی نداره....نقل قول:
سلام ، منم اين مشكل گير كردن دور موتور رو دارم كه بيشتر وقتي رو گازه اتفاق مي افته البته ماشين من رواي معموليه كه بجز اين مشكل، مشكل ديگه اي نداره و خيلي ازش راضيم چون مثل موم تو دستمه !. كسي ميدونه علت اين مشكل چيه ؟
دوست عزيز ماشين منم اين صدا رو ميداد . وقتي قالپاق رو باز كردم ديدم اون چيز كاسه شكلي كه وسط چرخه (نميدونم اسمش چيه) لق شده .يه نگاه بهش بكن اميدوارم مشكلت حل بشه.نقل قول:
یعنی کجاش میشه؟نقل قول:
قالپاق رو فقط بر دارم ببینم اون گردالی وسط لاستیک لق شده یا نه؟
چجوری میشه سفتش کرد؟
با سلام
لطفا" دوستانی كه خودشون روای سال 89 دارن یا در هر صورت دید فنی خوبی دارند به این سئوالات پاسخ بدن:
1-موتور جی روی هر دو مدل تكسوز و دوگانه هست؟ یعنی اگه تكسوز بگیرم هم موتورش جی 2 هست؟ كه بعدا بشه دوگانه كردش؟
2-قیمت بازارش الان در حالت تكسوز بدون ای بی اس 8200 هست اما قیمت نمایندگی 8550 چه جوری این جوری میشه؟
3-مجموعا" ارزش خرید داره؟ دردسرش زیاد بوده؟
من خودم فكر می كنم می بینم با این پول گزینه ای جز پراید نیست. اما این روآ اقلا" ایمنیش صد بار شرف داره به پراید!
منتظر نظرات دوستان هستم؟:11:
من پایه گاز سوز دارم روی گاز سوز که جی 2نقل قول:
ولی دوگانه سوز اگر از خود نمایندگی بگیری زمین تا اسمون با بیرون فرق فوکوله
نیدونم
دردسری که نداره چون تمام اشکالاتی که در قبلی ها بوده رفع شده
از من می شنوی دور و بر پراید نرو من خودم قبلا صفرش رو داشتم شانس اوردم الان اینجام
هر جور حساب کنی تو این رنج قیمت روا سال صد برابر شرف داره به پراید ....
البته به جز مصرف! پراید مصرف سوختش کمتره.نقل قول:
=======
بعد آقا یه سوالی:
من اوایل که ماشین رو تحویل گرفته بودم، روی گاز نفسش خیلی بهتر از بنزین بود.
یعنی با گاز که کولر میگرفتم اصلا انگار نه انگار اما با بنزین نفس ماشین گرفته میشد.
اما یه قطعه گازش مشکل داشت، وقتی بردم نمایندگی عوض کرد بعد از اون حس میکنم گازم اونجوری مثل قبل نفس نداره. یعنی معمولی شده، یکمی هم کم نفستر از بنزین...
راهی هست که امتحان کنم ببینم درست حس میکنم یا نه؟
فکر کنم تازه ماشینت مثل بقیه شده!!چون گازو بنزین نباید فرقی کنه حالا میگی رو حالت گاز بهتر بوده قبلا.......!نقل قول:
جواب این سئوالو نگرفتم:
-موتور جی روی هر دو مدل تكسوز و دوگانه هست؟ یعنی اگه تكسوز بگیرم هم موتورش جی 2 هست؟ كه بعدا بشه دوگانه كردش؟
ضمن اینكه ترمزهای روآ بدون ای بی اس چطوره؟ چون پراید كه ترمزش به درد خود سایپا میخوره اگه سرعتت بالا باشه ترمز كنی یا چپ میشه و یا موقعی وای میسه كه وای نسه بهتره :13:
به علاوه این مشكل چلق چلق كردن فیلرها تو روا سال حل شده؟ چون من یكی دیدم نو هم بود همون صدای آشنا فیلرها رو داشت.
از من که ای بی اس نداره ولی در حد ای بی اس :46:نقل قول:
یکی از فامیل ها که مکانیک ماشین رفت دوری زد اومد گفت ای بی اس داره :31:
این به شانست بستگی داره :5:
یعنی چی؟نقل قول:
ای بی اس فقط خودشو وقتی نشون میده كه ترمز تا ته بگیری
اینكه میگی خوب ترمز میگیره به خاطر لنت هاست. هر چی لنت خشك تر باشه دیرتر تموم میشه عوضش هم صدا داره هم بد میگیره مثل لنت ایرانی به خصوص پارس. اما اگه لنت شما زودتر تموم بشه بهتر میگیره و كم صداتر.
لنت سرامیكی هم كه امتحان نكردم اما میگن گیراییش خوب نیست اما دوامش بالاست.
اين خودرو با موتور جديد 88 اسب بخاري رقيب اصلي اغلب خودروهاي بازار استنقل قول:
به نقل از ایران خودرو
امكانات جديد :
اسكلت و بدنه اصلي كاملا مشابه 405(بر خلاف مدل هاي رايج)
موتور 1700 سي سي جديد با قدرت 88 اسب بخار
شتاب صفر تا صد 12.8 ثانيه (نزديك به شتاب اغلب خودروهاي گران قيمت )
قرار دادن واحد كنترل الكترونيكي زيمنس ( ECU )
فرمان فول هيدروليك
امكان نصب ABS
گير بكس جديد 5 دنده
جلو پنجره جديد با آرم برجسته كاملا مشابه 405
پخش Mp3
نقد و برسي اين مدل :
مقايسه با خودروي پرايد:
با وجود اين مشخصات و بدنه مقاوم اين محصول رقيب اصلي پرايد ،405 و تندر مي باشد
با اين موقعيت بي نظير خريد و با اين قيمت شما بجاي خريدن اتومبيل پرايد كه با بدنه بسيار ضعيف و ايمني پايين ، بسيار بد عمل كرده است ، مي توانيد يك خودروي ايمن و چالاك و جادار را خريداري كنيد
مقايسه با خودروي پژو 405
با وجود موتور جديد ، شما بجاي پرداختن مبلغ 15 ميليون تومان براي خريد 405 ، مي توانيد اين خودرو را خريداري كنيد و آن لذت ببريد !
تفاوت اين دو خودرو در صفر تا صد مي باشد كه فقط 405 با 1/8 ثانيه زودتر به سرعت 100 كيلومتر مي زسد ، در حالي كه اصلا اين زمان اندك در اين خودرو به نظر نمي آيد و با نصف قيمت شما به 405 رسيده ايد و در هزينه خود بسيار صرفه جويي كرده ايد
البته اینی که اینا رو گفته زیادی رویا پرداز بوده :31::46:
دوست من اخرش روآ هست و موتورش پیکانه و مال 40 سال پیشه!نقل قول:
هر تغییری که روش بدن نمیتونن اون مشکل اساسی موتور و گیربکس قدیمیش و خیلی مشکلات دیگش رو حل بکنن!
به هر حال اینو بدون کسانی که از 405 پیاده بشن روا نمیتونه به هیچ عنوان جای اونو بده براش!
روآ برای کسانی خوبه که یه ماشین خانوادگی و جادار تو رنج 10 تومن (ترجیحا صفر و دوگانه) بخوان بخرن خوبه!
اما من به 80% اون افراد 405 کارکرده رو پیشنهاد میکنم همیشه! البته به نوع مصرفشون هم بستگی داره!
یعنی به نظر شما 405 کار کرده به روآی سال ترجیح داره؟نقل قول:
دوستان چرا 405 با روا سال مقایسه میکنید!اون یه قیمته این یه قیمته دیگست!باید با خودروهای زیر 10 میلیون مقایسه بشه که از لحاظ قدرت جاداری و ایمنی و زیبایی در مقام اوله....موتور و گیربکس دیفرانسیل که در روای معمولی بکار میرفتش تماما ایرادات برطرف شده و در روای سال بکار رفته.....هنوزم مقداری ایراداتی هست که در خودرو های زیر 10میلیون طبیعیه اما بازم مقام اوله...
البته به نظر من همچنان ایراد داره. بقیه دوستان هم چک کنن ببینم این مشکلات رو فقط من دارم یا واسه همه همینجوره:نقل قول:
1. ماشین رو که روشن میکنم، تا یه چیزی در حدود یک ربع دنده ها به زور جا میره. خصوصا دنده 1 و 2. اما وقتی کگرم شد درست میشه.
2. خصوصا توی دنده 2، وقتی دور موتور میاد روی 3.5 تا 4 صدای ماشین خیلی خیلی زیاد میشه. یعنی به حدی که من یکمی میترسم... یه کاملا قابل احساس و خیلی شدیدی روی دنده حس میکنم.
3. این یکی جدیده. تازگیها روی دنده 3 و 4 سرعت ماشین که میاد روی 60، 70 تا یه صدای خسی توی ماشین میاد. چیزی شبیه خر خر از عقب به گوش میرسه. که فکر کنم این هم مال همون دنده و گیربکس باشه.
اینا طبیعیه؟ خصوصا مورد 1 و 2
100% اصلا در این مورد شک نکن!نقل قول:
یعنی به نظر شما 405 کار کرده به روآی سال ترجیح داره؟
البته همین طور که گفتم برای خیلی ها من 405 کارکرده رو به جای روای صفر پیشنهاد میکنم!
نمیدونم اما فکر کنم شاید باید روغن گیربکست عوض شه...اما حتما به مکانیکی یا خدمات پس از فروش مراجعه کن که بدتر از این نشه....نقل قول:
با سلام
من ارديبهشت 89 يك روآ سال خريدم. به دليل مشغله و ... تا حالا 2000 تا بيشتر نتونستم برم. بعد از 800 تا كه گارانتي اول بردم مصرف ماشينم به 15 ليتر بنزين در 100 كيلومتر رسيد. كسي ميدونه مشكل ماشين من چيه؟ ( البته برخي مي گويند از بنزين است.)
حتي يك بار دياگ زدم، گفتند مشكلي نداره. با اين ماشين با سرعت بالاي 100 تا با دنده 4 نرفته ام.( اغلب زير 80)
خیلی وقته به تایپیک سر نزده بودم فکر کنم تایپیک یه مقدار شل شده شایدم به خاطر اینه که دیگه روآ برای مردم جذابیت نداره
آره چندتا ضربه بش بزن تا قشنگ جا بره و لق نباشه مشكل من كه به همين راحتي حل شدنقل قول:
چند روز پيش هم به خاطر همين گير كردن دور موتور ماشينو پيش يه تعمير كار بردم كه استوپر موتور رو تميز كرد و خيلي بهتر شد ولي فكر كنم موقتي بود چون الان هم گاهي اونجوري ميشه و اينم گفت كه بالا بودن دور موتور تا مدتي بعد از روشن كردن ماشين طبيعيه چون اين ماشين هاي جديد كه ساسات ندارن با دور موتور بالا روشن ميشن تا ماشين خاموش نكنه
سلام دوستان
اگر كسي ميتونه كمك كنه ممنون مي شم.
من ارديبهشت 89 يك روآ سال خريدم. به دليل مشغله و ... تا حالا 2000 تا بيشتر نتونستم برم. بعد از 800 تا كه گارانتي اول بردم مصرف ماشينم به 15 ليتر بنزين در 100 كيلومتر رسيد. كسي ميدونه مشكل ماشين من چيه؟ ( البته برخي مي گويند از بنزين است.)
حتي يك بار دياگ زدم، گفتند مشكلي نداره. با اين ماشين با سرعت بالاي 100 تا با دنده 4 نرفته ام.( اغلب زير 80)
آقا ببخشيد من آخرين حرفم را هم بزنم!!
من الان موندم اين ماشين را بفروشم يا نه مثلا برم سمند tu5 يا ef7 بخرم يا v8 بخرم. ولي خداييش من تا الان بجز مصرف سوختش از همه چيش راضي ام. ولي آخه ماشيناي ايران خودرو همشون بدست مهندسان توانمد داخلي حسابي بي كيفيت شده و ارزش دادن پول زياد را ندارند. جايگاه سوختم را عوض كردم مصرفش همون صدي 10، 11 شد. تو جاده صدي 9 . مي خوام بدونم كسي هست كه مثلاً 20000 تا با اين ماشين كاركرده باشه ببينيم چه مشكلاتي پيش مي ياد كه اگر اوضاش خراب مي شه بفروشمش.
به خاطر صفر کیلو متر بودن طبیعی هست که مصرفش بیشتر باشه!نقل قول:
سلام دوستان
اگر كسي ميتونه كمك كنه ممنون مي شم.
به مرور زمان با کمی کارکرد به حالت نرمال برمیگرده!
کلا از هر لحاز بگیم سمند یا 206 از اردی یه سر و گردن بهتره!نقل قول:
آقا ببخشيد من آخرين حرفم را هم بزنم!!
من الان موندم اين ماشين را بفروشم يا نه مثلا برم سمند tu5 يا ef7 بخرم يا v8 بخرم. ولي خداييش من تا الان بجز مصرف سوختش از همه چيش راضي ام. ولي آخه ماشيناي ايران خودرو همشون بدست مهندسان توانمد داخلي حسابي بي كيفيت شده و ارزش دادن پول زياد را ندارند. جايگاه سوختم را عوض كردم مصرفش همون صدي 10، 11 شد. تو جاده صدي 9 . مي خوام بدونم كسي هست كه مثلاً 20000 تا با اين ماشين كاركرده باشه ببينيم چه مشكلاتي پيش مي ياد كه اگر اوضاش خراب مي شه بفروشمش.
اگه رانندگیتون با ماشین خیلی کمه (مثلا هفته ای یکی دوبار هست) همین روآ رو نگه دارید در غیر این صورت من پیشنهادم اینه در صورت داشتن بودجه حتما سمند TU5 یا EF7 یا V8 رو که خودتون میگید رو بگیرید.
دوست عزیز من تا حالا 30 هزار رفتم گوش شیطون کر تا حالا مشکلی نداشته !!!!نقل قول:
فقط دیروز اب رادیاتور ریختم یادم رفت در رو ببندم یه دو ساعتی هم تو شهر بودم بعدش رفتم کارواش دیدم در رادیات بازه !!!
الان باید چیکار کنم هوا گیری کنم یا فقط همون اب بریزم !!!!
ببخشيد من يه مشكل منطقي برام پيش اومده: قيمت سمند موتور ملي (EF7) با روا يكي شده؟نقل قول:
اگه قيمتش يكيه كه واقعا مي صرفه
اما در كل بگم روا مصرفش از سمند خيلي كمتره اما از 206 بيشتره
كلا تو ماشينهاي ايران خودرو كم مصرف ترين ماشين 206 هستش بعد روا
عموي منم رواي سال داره فكر كنم الان نزديك 30000 رفته، هيچ مشكلي با ماشين نداره. خيلي هم راضيه!
نكته مهم اينه كه مصرف گاز اين ماشين هم خيلي پايينه
نقل قول:
سمند EF7 قیمتش حدود 16500000 تومانه چه ربطی به قیمت روآ داره؟:18:
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
نقل قول:
سمند TU5 و EF7 که فعلا تولید نمیشه و فروش هم نداره. V8 گزینه بهتریه.
[Post Deleted]
طبق آخرین اخبار روآ سال هم فعلا برای بازار تولید نمیشه .
برا تاکسیرانی هست و خودروهای فرسوده.
بمناسبت دهه فجر اغاز شد...
پژو روآ سال دوگانه سوز با ABS *** فروش فوري واعتباري بهمن ماه89-*** بيمه شخص ثالث حداکثر *** موعد تحويل20 روزه...در رنگهای مشکی خاکستری متالیک نوک مدادی متالیک نقره ای بژ متالیک قیمت:۱۰۲,۰۵۰,۰۰۰ ریال
سلام بهتر بود بجاش پرايدabsدار ميخريدي بيشتر ماشينهاي روا اين مشكلو دارن