سلام من ال سی دی فیلیپس دارم.از بانه اردیبهشت 88 خریدم 42 اینچ 1400تومن.حالا می خام سینمای خانگی هم فیلیپس بخرم اما حداکثر تا 600 تومن به نظرتون کدوم مدلش بهتره ؟راستی وایرلس چیه و کدومشون داره؟
Printable View
سلام من ال سی دی فیلیپس دارم.از بانه اردیبهشت 88 خریدم 42 اینچ 1400تومن.حالا می خام سینمای خانگی هم فیلیپس بخرم اما حداکثر تا 600 تومن به نظرتون کدوم مدلش بهتره ؟راستی وایرلس چیه و کدومشون داره؟
سلام.من اردیبهشت88از بانه ال سی دی فیلیپس 42 ایتچ گرفتم1400.حالا می خوام سینمای خانگی هم فیلیپس بگیرم .نمیدونم کدوم مدل بهتره.تا حدود600 تومن کدومشونو پیشنهاد میکنید؟راستی وایرلس چیه؟کدوم مدلا دارن؟مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
توی تاپیک از سینماهای سامسونگ خیلی بد شنیدم، من امکان خرید این 2 مدل سینما رو دارم.
اولی سامسونگ TZ-425 به قیمت تقریبی 500 از بانه و دومی فیلیپس 3578w به قیمت 530 به صورت اینترنتی یا پستی، قیمتهای گفته شده هم قیمت نهایی هست با هزینه ارسال.
حالا سوالم اینه، آیا سامسونگ واقعا به همین بدیه که دوستان توی تاپیک گفتن؟ و از اون مهمتر، این بدی شامل TZ-425 هم میشه با توجه به اینکه 160 تومن با 1 مدل پایینتر(TZ-325) و 260 تومن با 2 مدل پایینتر از خودش(TZ-225) اختلاف قیمت داره؟؟؟ چون فکر میکنم دوستان بیشتر از TZ-225 بد میگفتن. در کل اختلاف کیفیت این 2 مدل خیلی زیاده؟
راستش خرید TZ-425 برام راحت تره، چون اولا با 1 ال سی دی سامسونگ میتونم همزمان از 1 جا بخرم، ثانیا 1 سری مزیت نسبت به فیلیپس داره، مثل بلوتوث، داک IPOD ،کابل HDMI احتمالی!، قیمت پایینتر(البته بدون گارانتی) و اینکه میشه تی وی و سینما رو با 1 ریموت کنترل کرد.
به نظر اساتید کدوم مورد را بخرم؟
1 سوال دیگه، کابل HDMI که روی سینماهای سامسونگ هست جزء محتویات کارتونه یا سام سرویس روی اون میذاره؟ یعنی روی سیناهای سامسونگ بدون گارانتی که از بانه خریداری میشه هم هست؟
ممنون:11:
دوست عزیز من خیلی هارو میشناسم که سینمای سامسونگ دارن و از صداش راضین.بستگی به خود شما داره که چه توقعی از صدا دارید.اگه براتون صدای تفکیک شده و طبیعی مهمه اصلا سمت سامسونگ نرو ولی اگه از صدای معمولی هم راضی هستی سامسونگ بگیر.نقل قول:
صدای مدل 225 و 425 هم مثل همدیگست و هیچ فرقی نداره و اختلاف قیمتشون بدلیل امکانات جانبیه که 425 وایرلسه و جنس بدنه براق داره و ...
مدل 3569 به علت اینکه باندهاش چوبیه تقریبا تفکیک بهتری داره.نقل قول:
دستگاه هایی که وایرلس داره یعنی باندهای عقب اون دیگه مستقیم به خود دستگاه وصل نمیشه بلکه یه دستگاه خیلی کوچیک هست که باندهای عقب به اون وصل میشه و دیگه نیازی نیست از جلوی خونه به پشت خونه سیم کشی کنی.
فکر کنم مدل 3578 فیلیپس وایرلس هستش.
مدل 787 پایونیر با قیمت 470 تومن که با یک کابل HDMI مناسب تقریبا میشه 500 تومن.نقل قول:
[HTML] http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=13961 [/HTML]
و یا مدل D7 جی وی سی با قیمت 560 تومن.
[HTML] http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=4398 [/HTML]
و یا مدل 3569 فیلیپس با قیمت 540 تومن.
[HTML] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
و یا مدل 3578W فیلیپس با قیمت 530 تومن.
[HTML] http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=18971 [/HTML]
سلام
من هم از هایپر استار فیلیپس 3378 خریدم به قیمت 389 هزار تومان همرا با یک کابل HDMI.از صداش راضیم مخصوصا بیس که خیلی برام مهمه.تنها مشکلی که تا الان بهش برخوردم اینه که از NTFS پشتیبانی نمیکنه و نمیتونم هارد اکسترنالم رو بهش وصل کنم. قبل از به روز کردن به نسخه 30 دستگاه خیلی کند بود ولی بعد از اون سرعت منو ها و... بیشتر شد.
به نظرتون بهترین و با کیفیت ترین راهی که صدای تلویزیون و ----- رو بهش وصل کنم چیه؟ الان با کامپوننت به هم وصلشون کردم. تلویزیون هم سری 7 سامسونگ هست.
سلام سینمای خانگی سونی قابلیت ارتقا firmware دارن اگر اینطوره باید کجا دستگاهو برد تا اینکارو بکنن؟
لطفا یکی از اساتید راهنمایی کنن.
دوستان میشه لطف کنید و شماره هایپراستار رو به من بدید...
:40:
مدلش 3569 یا 3568 بود! دقیق یادم نیست!نقل قول:
ولی مشخصات جفتش یکی بود با این حال قدرت صدای چوبی بیشتر بود
من از مدلی که گرفتم خیلی راضی هستم
یک سوال!
اگر Frimware رو آپدیت کنم ممکنه MKV پخش کنه؟
هایپر استار شماره هاش جواب نمیدن مخصوصا راجب کالا باید بری اونجا بخری آره 3378 رو 389 میده
چون حراجشه قبلا 3578 هست نمی دونم دقیق گفتم یا نه اونو میداد 470 که حراجش تموم شده الان شده 500 خورده ای
من اکثر مارک های به نام رو داشتم اگر پول داری پایونیر 787 بخر پشیمون نمیشی
هیچکدوم به گردش نمیرسن
اصل مالزی هست و باند هاش هم با افتخار نوشته ساخت چین که واقعا عالی هست
نه مثل سونی و فیلیپس که تازه اینها جزئ مارک های مطرح هستند و اصلا ننوشته ساخت کجا چون ساخت چین هستند
قبلا سونی روی محصولاتش که تلویزیون 40 وی 400 هم ما داریم می نوشت ساخت مالزی ولی الان هیچی نمینویسه
ممنون دوست عزیز
خودم هم پایونیر رو به فیلیپس ترجیح میدم ولی متاسفانه بنا به دلایلی باید وایرلس بگیرم که پایونیر اینجوری نیست
شاد باشید...
سینمای شارپ چطوره؟
من از قیافش خوشم نیومد
به نظر شما تا 500 چی خوبه؟
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
[QUOTE=ghahremanimehdi;4443338]سینمای خانگی DAV-DZ790
سونی
حدود قیمت :480,000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 500 فکنم بهترین گزینه باشه درسته؟
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
سونی
شارپ اصلا صدای جالبی نداره.خیلی ضعیفه.
این مدل سونی هم یکی از دوستان قبلا داشته و اصلا ازش راضی نبوده.
یا پایونیر 787 بگیر یا جی وی سی D7 و یا فیلیپس 3569
محبت کردین
اینایی که گفتید اگر قیمتاشم بگین خوبه
نمایندگی پاینونیر من فقط یه جا نزدیک علائدین دیدم ، کجا دیگه هست؟
فکر نمیکردم سونی ضعیف باشه
سونی همه محصولاتش ضعیف نیست.مدل dz1000 سونی هست که صدای قابل قبولی داره ولی قیمتش در حدود 1200000 هستش که اصلا نمی صرفه و یا مدل fxg99 هم هست که اونم صداش خوبه ولی امکانات پلیرش پایینه.نقل قول:
مدل 3569 فیلیپس قیمتش حدود 540 هستش.
مدل 787 پایونیر قیمتش 470 تومنه.
مدل D7 جی وی سی قیمتش 560 تومن هستش.
نمایندگی پایونیر هم فقط تقاطع جمهوری و حافظ هست.
بالاخره دوستانی که صدای هر دوی این سیستمها رو شنیدن کدوم رو توصیه میکنن ؟ Pioneer HTZ787 یا Philips HTS-3378 ؟
فردا میخوام برم بخرم . لطفا بفرمایید.
ممنون
من مدل پایونیر رو پیشنهاد می کنم.به نظر من صدای زنده تر و فراگیرتری داره.نقل قول:
ولی در کل شما بهتره قبل از خرید حتما خودت صدای هر دوتا رو تست بگیری که دیگه مطمئن باشی.
بازهم من تاکید می کنم من همه این مارک ها رو داشتم هیچ چیز به پای پایونیر نمیرسه با این که االان پایونیر ندارم ولی واقعا پایونیر عالیه
در ضمن دو تا نمایندگی دیگه هم تو پاساژ شرکا دارن
پایونیر تو هر بلندگو دو تا بلندگو داره یکی پخش کننده صدا و دیگری توییتر که کاملا صدا را تفکیک می کنه
صدای ساب اش دان فیلیرینگ هست یعنی از زیر پخش می شه که صدا را واقعا واقعی تر میکنه و بسیار باس نرم داره تصویرشه هم که واقعا اینگار فول اپ دی هست
در صورتی که 3378 فیلیپس تو هر باندش 1 باند هست بقیه دکوری هست یعنی کار نمی کنه درست مثل سونی
این چیز هایی هیت که مشتری رو گول میزنه
منهم مشكلم وايرلس نبودن بلندگوهاي عقب پايونير هست.
آيا براي داشتن كيفيت واقعي حتما بايد آونهارو درچهارگوشه گذاشت.يا با قراردادن هرچهارتاكنارتلويزيون هم كيفيت حاصل ميشه؟
من هم سر همین انتخاب موندم. متاسفانه امکان تست هر دو دستگاه برام مقدور نیست دوستانی که اطلاع دارند لطفاً کمک کنند. یک مورد که برام مهمه اینه که امکان پخش آهنگهای استریو رو از تمام باند ها داشته باشه دوستان قبلاً گفتند بعضی مدلها این امکان رو داره این دو مدل چطور و مخصوصاً از روی usb همینطور آیا قدرت مدل فیلیپس که بیشتره آیا واقعاً محسوسه یا زیاد مشخص نیست ؟نقل قول:
ممنون دوست مننقل قول:
من انتخوابم این شد:
شارپ با سینما خانوادگی پایونیر 787 خوبه؟
پاساژ شرکا کجاست؟
جمهوری -روبروی آلومنیوم (نرسیده به پل حافظ) ، تو اون پاساژ نمایندگی فیلیپس هم هست (فروشگاه الهام)نقل قول:
من پیشنهاد می کنم که پایونیر از پاساژ شرکا نگیرید چون بدلیل اینکه اونجا نمایندگی نیستش کمی قیمتهارو بالاتر میده.منکه قیمت گرفتم تقریبا هر مدل رو 30 تا 40 تومن گرونتر میده.
بهتره از نمایندگی خودش بگیرید یعنی تقاطع حافظ و جمهوری.
شما مطمئنا باید باندهای rear در پشت سر خودتون قرار بدید.بهرحال صداهایی که مربوط به پشت سر هستش باید از پشت سر بیاد و اینطوری صدای دالبی فیلم حس می کنید مثل زمانی که یه ماشین از کنارتون رد میشه و یا صحنه های تیر اندازی و تصادفات و انفجار و ....نقل قول:
مدل پایونیر قابلیت پخش آهنگ از همه باندهارو داره ولی در مورد فیلیپس اطلاع دقیقی ندارم.بهتره دوستانی که این دستگاه رو دارن نظر بدن.نقل قول:
مدل 787 پایونیر 600 وات هست که به راحتی با 1000 وات فیلیپس برابری می کنه.در ضمن به نظر من پایونیر باس نرم تر و فراگیرتری داره و به همین دلیل بهتر از فیلیپس عمل می کنه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4747334&postcount=34
دوست عزیز من نظر شخصیه خودم گفتم.شما همونی رو بخر که دلت پیششه.نقل قول:
پایونیر 600 وات هست ولی برو صداش رو گوش کن و با 1000 وات سونی مقایسه کن.ببین کدوم بلندتر و با کیفیت تره.یه فیلم باهاش تست بگیر ببین کدومشون تورو بیشتر توی جو فیلم قرار میده.
من تجربه کوچیک خودم رو گفتم.ولی شما حتما حتما حتما از هر مدلی که دوس داری تست بگیر که یوقت پشیمون نشی.
نه گرونتر نمیده حتی سره 282 5 تومان هم ارزونتر گفت
حالا مجبور نیستید که حتما از پاساژ شرکا بگیرید من معمولا از 100 جا قیمت میگیرم هر کدوم که بهتر گفت از همون می خرم
در مورد این مدل پایونیر باید بگم ظاهر این دستگاه قدیمی نیست که هیچ خیلی هم ظاهر اصیلی داره !نقل قول:
در اکثر سینماهای خانگی دی وی دی پلیر و آمپلی فایر به صورت یکجا هستند ولی در این مدل (RS710) دی وی دی پلیر و آمپلی فایر جداگانه در نظر گرفته شدند . همین مساله باعث می شه که کیفیت صدا خیلی خیلی بالاتر بره!!! نکته دیگه در مورد این دستگاه اینه که جنس بدنه بلندگوها از چوبه که بسیار در کیفیت صدا تاثیر مثبت داره (بر عکس اکثر دستگاه های متداول که بازار هست از جنس کائوچو هستش.)
اکثر افراد فکر می کنند این جور دستگاه ها برای فضاهای بزرگ کاربرد داره (البته به نظر من درسته) ولی در مورد این دستگاه (با قدرت 1300 وات RMS) کیفیت و شفافیت فوق العاده مطرحه ! به طوری که وقتی حتی با ولوم پایین گوش می کنید کیفیت بالایی رو ارائه میکنه.....
من خودم با اینکه براویا FULL HD دارم اصلا برای سینمای خانگی دنبال سونی نرفتم چون بر خلاف تصویر فوق العاده براویا ، کیفیت صدای سینمای خانگی سونی افتضاح است . (مساله ای که با بارها تست صدا گرفتن به من ثابت شد.)
ولی از وقتی RS70 پایونیر رو دیدم دیگه به هیچ دستگاه دیگه ای نمی تونم فکر کنم ...تنها مساله ای که وجود داره قیمت نسبتا بالای اونه که با میز مخصوصش نزدیک 1 میلیون میشه!
نمایندگی دیگه پایونیر تو پاساژ شرکاست...ولی قیمتاش معمولا با نمایندگی زیر پل حافظ فرقی نداره.
کسی تا حالا با پلیر های Haymer کار کرده صداش رو شنیدم عالی (هم صدای ریز و هم صدای بیس)حتی از پایونر ، یه دونه ساب تنها رو دارم حرف نداره ساختمون رو تو صدای نصف جابه جا میکنه ولی از پلیر هاش چیزی نمیدونم
من اگه به خام سینما بگیرم 100% پایونر میگیرم چون دوسال پیش که یه ضبط برای یک از رفیقام خریدم تقریبا همه ضبط های تو جمهوری تست کردم یا مثل سونی فقط بیس داشت یا مثل پاناسونیک فقط صدای ریز داشت که یه سینما پایونر رو تست کردم خدایی ترکوند فروشنده یه فیلم DVD گذاشته بود با اینکه 5.1 کانال بود و باند ها رو کنار هم گذاشته بود (خیلی بد چیده بود) ولی دالبی بود و چرخش صدا بین بانها کاملا مشخص بود و بیس عالی البته بیشتر فیلم طراحی شده میداد صدای ریز رو که نگو فقط شکستن شیشه حال مداد گوش کونی توش
درسته دوست عزیز.دستگاه با کیفیت توی هر ولومی قدرت خودش رو نشون میده ولی برای کسی که 400 وات صدا برای خونش هم زیاده به نظر من خرید این مدل میشه پول حرومی،حتی از این نکته هم نباید غافل شد که این دستگاه فضای بیشتری از دستگاه های دیگه هم اشغال میکنه.ولی در کل تو زمینه کیفیت و قدرت واقعا واسه خودش هیولاست.نقل قول:
نه دوست عزیز،پایونیر فقط یه نمایندگی داره.اون مغازه هم که توی پاساژ شرکاست نمایندگی نیست بلکه محصولات پایونیر هم می فروشه.نقل قول:
من توی پاساژ شرکا از یه مغازه مدل 282 پایونیر قیمت گرفتم می گفت 420 تومن در صورتی که خود نمایندگیش میده 390 تومن.
نمی خوام چونه بزنم ولی اونها هم با همون گارانتی پایونیر را می فروشند والا من که رفتم اون زمان نمایندگیش 395 میگفت این گفت 420 ولی من گفتم نمایندگیش داره این قیمت میده گفت بیا من بهت 390 میدم
آخر هم رفتم نمایندگیش بهش گفتم 390 گفت باشه از همون نمایندگیش گرفتم
ولی کلا تو نمایندگی خریدن یکسری محدودیت ها داره که مثلا موقع تعویض یا مشگل دستگاه خیلی گیر می دن
اگه می خوای پایونیر بگیری حتما از پاساژ شرکا هم قیمت بگیر....نقل قول:
من دیروز جمعه رفتم جمهوری ....هم نمایندگی زیر پل حافظ باز بود هم پاساژ شرکا....
دستگاه RS30 رو از نمایندگی زیر پل قیمت گرفتم می داد 630 ولی تو پاساژ شرکا با همون گارانتی (منظورم گارانتی پایونیر ایرانه) می داد 570 . باور کردنی نبود ولی می داد 570....حتی دوباره هم ازش پرسیدم ...
رو همین حساب حتما حتما از پاساژ شرکا هم قیمت بگیرید.....
درسته مغازش به شیکی نمایندگی زیر پل حافظ نیست ولی اگه قرار باشه 60 هزار تومن ارزونتر بده خوب صرف با اونه!!!!
نقل قول:
::: معرفی پایونیر RS30 :::
پایونیر RS30 از نظر ظاهر عین RS70 می مونه با چندتا تفاوت کوچیک :
1 - بلندگوهای جلوی دستگاه در RS30 حدود 10 سانتیمتر کوتاه تر است .
2- شکل پیچ ولوم روی آمپلی فایر یه کم فرق داره.(به نظر من خوشگلتره!)
3-دی وی دی پلیر همراه RS30 ، اچ دی ام آی نداره البته می شه با پرداخت 20 هزار تومن اضافه ، همون DVD پلیری رو همراه دستگاه برداشت که رو RS70 می ذارن و HDMI داره....
4-RS70 اینترفیس IPOD داره ولی RS30 نداره.(البته هر دو قابلیت اتصال به IPOD رو دارند. فقط RS70 حرفه ای تره)
با توجه به اختلاف ناچیز RS70 و RS30 در امکانات ،صرفه با RS30 هست چون خیلی ارزونتر از RS70 هستش.
قیمت RS30 به نسبت امکاناتش فوق العاده است !!!! 570 در پاساژ شرکا (مغازه سمت راست) و 620 تومن در نمایندگی زیر پل حافظ . (هر دو با گارانتی اصلی پایونیر ایران)که البته اگه DVD پلیر RS70 رو روش بذارید 20 تومن به قیمت اضافه می شه...
ظاهر دستگاه RS30 عینا همون دستگاه RS70 هستش !!! (عکس بالا)
کلیه امکانات و ویژگی های RS30 و RS70 حتی قدرت خروجی و... عین هم هستند.
دوستانی که قصد خرید پایونیر رو دارند بد نیست یه نیم نگاهی هم به این دستگاه داشته باشند .
من این دستگاه رو تو سونی سنتر تست صدا کردم .... صداش اصلا جالب نیست!!!!
چه جوری بگم؟ یه جورایی صداش شفاف نیست.....فقط بلنده همین....
به نظر من صدای سیستم های Hi-Fi سونی از سیستم های سینمای خانگیش بهتره...
تصویر RS30 پایونیر که عینا مثل RS70 می مونه...نقل قول:
[QUOTE=mohsenking;4743677]سینمای شارپ چطوره؟
من از قیافش خوشم نیومد
به نظر شما تا 500 چی خوبه؟
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
سونی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 500 فکنم بهترین گزینه باشه درسته؟
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
نقل قول:
من این دستگاه رو تو سونی سنتر تست صدا کردم .... صداش اصلا جالب نیست!!!!
چه جوری بگم؟ یه جورایی صداش شفاف نیست.....فقط بلنده همین....
به نظر من صدای سیستم های Hi-Fi سونی از سیستم های سینمای خانگیش بهتره...
پایونیر RS30 چنده؟؟؟
خوبه یا نه؟؟؟
سینمای خانگی که blueray هم بخونه چی هست؟؟؟
پایونیر rs30 در پاساژ شرکا 570 و در نمایندگی زیر پل حافظ 630 تومن....نقل قول:
بلوری هنوز جدیده و گرون!!!!
نمایندگی پایونیر زیر پل حفظ بلوری پلیر تنها رو داره می ده 450 تومن!!!! چه برسه به سینمای خانگی .....
البته اگه پایونیر RS30 رو بگیرید ، چون آمپلی فایر اون جداست می شه بعدا بلوری پلیر رو هم به اون اضافه کرد .
این RS30 پورت USB هم داره دیگه؟؟؟
RS 50 و RS70 هم هست؟؟؟ اگه هست قیمت بگید.
اگه کسی از دوستان در موردشون اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه؟؟؟
کلا با 700 800 چی میشه خوب خرید.اگه کمترم باش که بهتر :31:
من که نه واسه RS70 نه RS30 قابلیت پلی بکه DivX ندیدم. راسته؟!
اگه یه دی وی دی پلیر دایویکس اجرا نکنه که به درده هیچی نمی خوره دیگه!
اینم Specifications دوتاشون:
RS30:
RS70:کد:http://www.pioneer-latin.com/en/products/htprs30-252.html
کد:http://www.pioneer-latin.com/en/products/htprs70-249.html
آره دوست عزیز، تو این دو لینک بالا هم توضیح داده دربارۀ سایر مشخصاتشون.نقل قول: