ّببخشید که اینجا مطرحش می کنم
برای دانلود نقشه های گوگل مپس روشی هست؟
ّببخشید که اینجا مطرحش می کنم
برای دانلود نقشه های گوگل مپس روشی هست؟
سلام
چند روز پیش کارت گوشیمو (5230) فرمت کردم.گوشیمو آنلاین آپدیت کردم (خیلی حال کردم :46:).
الان اومدم ovi map رو آنلاین آپدیتش کنم این ارور رو میده که تو عکس گزاشتم
نمیدونم چشه،قبلا هم همینجوری آپدیتش کرده بودم آخه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنماییم کنید :11:
فک کنم مشکل شیلتر بودن آدرس باشه.آخه یه لحظه با (چیز پی ان) رفتم انگار داشت لود میکرد.نقل قول:
پیولیه مال من چی کارش کنم؟
بیشتر توضیح بدید ! چی پولیـــه ؟ :20:نقل قول:
موقع استفــاده از نقشــه ..
موفق باشید!:40:
سلام من نتونستم تاپیک را تا انتها بخونم
می خواستم بدونم نقشه رشت هم هست
گوشی من ویواز هست این باهاش سازگاره؟
.
می گه اگه صداشو بخوای یا مسیرو بهت بگیم چه جوری بری پولیهنقل قول:
پولی نیســت دوست عزیز صدای فارسی رو دانلـود میکنــی ، آدرس زیر کپی میکنی تو گوشیت و استفاده میکنی :نقل قول:
e:\cities\diskcache\voices
نقشه اکثر جاها هست فکر کنم باشهنقل قول:
آپدیـــت نقشـــه : اضـافه شدن بندرعباس ، قشــم و یــزد :46:
این نقشه ها روی 3.01 جواب نمیده؟
سلام ایمـان جـان نقشه های جدید رو من با ورژن 3.04 تست کردم از برنامه خارج میشــد !نقل قول:
ولی وقتی ورژن گفته شده خودش 3.06 یا 3.08 نصـب کردم درســت بودشــــ :46:
حیف شد.نقشه انگلیسی به درد نمیخوره.
هر وقت خواستم برم بندرعباس 3.08 نصب میکنم.
سلام ببخشید با استفاده این نرم افزار از شارژ سیم کارت هم کم میشه؟
سلامنقل قول:
کسی نیست جواب بده؟
فکر نکنم بشه نصب کردن چون این نرم افزار برای گوشی های با سیستم عامل Symbian هستنقل قول:
سلام ، اگه روی اینترنت موبایل بزاری آره کم میکنه ولی اگه تنظیم کنی روی GPS نه کم نمیکنـه !نقل قول:
سلام ، همینجوری که دوستمون گفـتن برای گوشی های سیمبین هستش ..نقل قول:
گوشی شمـا جـاوا هستش ، شما باید از برنامه های Gps جــاوا استفاده کنید که قسمت برنامه های جـاوا تایپکش هســت :46:
دوستان سلام. من گوشیم نوکیا 5230 هست و از برنامه ی nokia ovi suite برای دانلود مپها روی گوشیم استفاده میکردم ... دو سه بار هم نقشه های ایران که حجمش حدود 30 مگا بایت بود رو گرفتم با دردسر.
الان میخوام اخرین نقشه های ایران رو از قسمت مپ برنامه ی نوکیا ovi suite دانلود کنم اما همش پیغام میده:
could not connect to server!!
به نظرتون مشکل از کجاست؟
کسی جواب سوال ما رو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظرم.
نقل قول:نقل قول:
سلام ، سرور مشکل داره . شما میتونید از تایپک زیـر نقشه های جدید رو دانلود کنیــد :46:نقل قول:
و روی گوشیتون داشته باشیــد . آنلاین کپی کردن دردسـر داره .
سلام من گوشیم نوکیا c5 00 هستش چیکار کنم برای نصب نوکیا مپ3.06 یا نوکیا مپ 3.08 ، ایا راهی است نقشه ها را نصب کنم؟هر چچی گشتم پیدا نشد. دوستان لطفا راهنمایی کنید.
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
من نقشه ی قشم و بندرعباس را دانلود کردم ولی برای ورژن 3.06 و 3.08 هستش و ورژن نقشه ی من 3.04 هستش و مدل گوشی من نوکیا c5 00 هستش . چیکار کنم؟هر چی نوکیا مپ 3.06 بود را دانلود کردم ولی روی گوشی من نصب نمی شه. لطفا دوستان راهنمایی کنند. من به نقشه ی قشم و بندرعباس خیلی نیاز دارم.
سلام
نقشه شمال نیومده؟
بریم اونجا بگردیم
با سلام
میخواستم ببینم برای نصب gps روی گوشی c6 01 باید کدوم برنامه رو نصب کنم؟
سلام ، ضمیمه های پسـت نخست رو دانلود کنید ( ورژن بالا رو دانلود کنیـد ) . :46:نقل قول:
سلام .
چطور میشه قشه موجود تو رم را به رم گوشیم انتقال بدم !
برادرم C7 داشت و توش نقشه Gps شهرمون بود . حالا من C5-03 خریدم و میخوام نقشه موجود تو رمش رو به رم خودم انتقال بدم . بطوری که گوشی من بتونه نقشه رو بخونه .
راهی هست ؟ چی رو باید کپی و جایگزین چی کنم ؟
ممنون
لام من گوشیم نوکیا c5 00 هستش چیکار کنم برای نصب نوکیا مپ3.06 یا نوکیا مپ 3.08 ، ایا راهی است نقشه ها را نصب کنم؟هر چچی گشتم پیدا نشد. دوستان لطفا راهنمایی کنید.
من نقشه ی قشم و بندرعباس را دانلود کردم ولی برای ورژن 3.06 و 3.08 هستش و ورژن نقشه ی من 3.04 هستش و مدل گوشی من نوکیا c5 00 هستش . چیکار کنم؟هر چی نوکیا مپ 3.06 بود را دانلود کردم ولی روی گوشی من نصب نمی شه. لطفا دوستان راهنمایی کنند. من به نقشه ی قشم و بندرعباس خیلی نیاز دارم.
---------- Post added at 06:47 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------
سلاام من گوشیم نوکیا c5 00 هستش چیکار کنم برای نصب نوکیا مپ3.06 یا نوکیا مپ 3.08 ، ایا راهی است نقشه ها را نصب کنم؟هر چچی گشتم پیدا نشد. دوستان لطفا راهنمایی کنید.
من نقشه ی قشم و بندرعباس را دانلود کردم ولی برای ورژن 3.06 و 3.08 هستش و ورژن نقشه ی من 3.04 هستش و مدل گوشی من نوکیا c5 00 هستش . چیکار کنم؟هر چی نوکیا مپ 3.06 بود را دانلود کردم ولی روی گوشی من نصب نمی شه. لطفا دوستان راهنمایی کنند. من به نقشه ی قشم و بندرعباس خیلی نیاز دارم
---------- Post added at 06:48 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------
ام من گوشیم نوکیا c5 00 هستش چیکار کنم برای نصب نوکیا مپ3.06 یا نوکیا مپ 3.08 ، ایا راهی است نقشه ها را نصب کنم؟هر چچی گشتم پیدا نشد. دوستان لطفا راهنمایی کنید.
من نقشه ی قشم و بندرعباس را دانلود کردم ولی برای ورژن 3.06 و 3.08 هستش و ورژن نقشه ی من 3.04 هستش و مدل گوشی من نوکیا c5 00 هستش . چیکار کنم؟هر چی نوکیا مپ 3.06 بود را دانلود کردم ولی روی گوشی من نصب نمی شه. لطفا دوستان راهنمایی کنند. من به نقشه ی قشم و بندرعباس خیلی نیاز دارم
دوستان من 5530 داشتم حالا ویواز گرفتم این نقشه روش کار میکنه؟
روش خاصی داره باید کار خاصی بکنم؟
د مشکل همینه فعلا. راهی نیست تا ورژن مخصوص این گوشی و گوشیهای مشابه بیاد.نقل قول:
:13:
دانلـود نقشـه های جدید برای ورژن های پایین تـر برنامه گوگل مـپ :
آقا این نقشه روی ویواز میشه نصب کرد ؟ چون فقط ورژن 3.01 روش نصب میشه؟
نقشه های پست صفحه قـبل منو تست کنیــد . :46:نقل قول:
برای این ورژن گوشی شما هستـــش .
با سلام
من نقشه ها رو دانلود کردم اما چطور میتونم نقشه شهرهای دیگه رو توی گوشی نگاه کنم چون هر کاری میکنم تنهانقشه خود تبریز میاید و شهرهای دیگه نمیاد گوشی نوکیا سی 5
سلام دوسـت عزیز کدوم نقشـه رو دانلـود کردید اگه نقشه های 11 شهر و راه ها رو دانلـود کنیدنقل قول:
میتونید 11 شهر و راه های شهر ها رو کامل با زوم کردن ببینی و استفاده کنـــی :46:
بايد نقشه كامل رو دانلود كنيدنقل قول:
در حال حاظر شما فقط نقشه تبريز رو دانلود كرديد
من نقشه رو ريختم رو مموري كارت ورژن نقشه هم 3.6 هستش وقتي Ovi Map رو اجرا ميكنم هيچي نشون نميده و زماني كه دوباره حجم CITIES رو ميبينم از 63 مگابايت به 22 كاهش ميده اگه مي دونين راهنماييم كنين:41:
از ورژن های دیگه نقــشه استفاده کنید ببینید بازم همین مشکل رو داریـــد ؟ :46:نقل قول:
همون ورژن اما نقشه ها رو در در پست هاي ديگه گذاشته بوديد گرفتم دانلود كردم درست شد ممنون.:31::21:
ببخشید برای نوکیا 5233 میشه از این استفاده کرد؟ چون روی گوشی من ovi mpa نیست. چه نقشه رو میشه دانلود کرد که کار کنه؟ ممنون میشم کمک کنین
من این برنامه رو نصب کردم ، ولی فقط یک صفحه ی سفید می بینم! چرا؟؟
اگه صفحات قبل رو بخوني بهتره من ديدم تو 10 تايپيك همين جمله رو كپي پست كردينقل قول:
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
سلام اين پستي كه دادي هنوز معتبره يا جديد تر از اون هم هست تو تايپيكنقل قول:
من گوشيم ان97 هستش ورژنه مپش هم 3.03 هستش وقتي وارد مپ ميشم و نقشه رو ميزنم كه بياد ديگه نميشه ازش خارج شد حتماً بايد گوشي رو ريست كنم تا بياد بيرون