با سلام
دوستان عزیز، میشه بگین کجای سیستم من مشکل داره که این امتیاز رو به سیستم به این خوبی داده ؟
Printable View
با سلام
دوستان عزیز، میشه بگین کجای سیستم من مشکل داره که این امتیاز رو به سیستم به این خوبی داده ؟
سلام
این هم از سیستم ما:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
من چند روز پیش درایور گرافیکم(5770) رو update کردم (ورژن 10.9) یه اتفاق عجیب افتاد
قبل از update ریتینگ 7.4 داده بود که بعد آپدیت 7.3 داد بهش.
مونم که چرا کمش کرده
چرا به سی پی یو انقدر کم رتبه داده ؟
سلام دوست مننقل قول:
کم نیست این CPUها خیلی وقته دیگه از رده خارجن واسه همین کم داده.
دوستان کسی نمیدونه آخه چرا بعد از آپدیت درایور گرافیک Rating گرافیک رو کم کرده:13:
اینم از سیستم ما:
من 4 گیگ رم DDR3 دارم (2 تا 2)
امتیاز 7.4 میده!
دوتا رم 2 دیگه هم اضافه کردم بازم 7.4 هست!
سلم دوستان من جدیدا یه هارد ssd adata 596turbo خریدم 64 گیگ سرعت خوندن بالای 200 مگ هست
ولی نمیدونم چرا ویندوز 7 بهش امتیاز 5.9 داده
با هاردم همینو قبلا میداد سرعت کامپیوترم 4 برابر شده ولی ویندوز امتیاز اصلی نمیده کمکم کنید :41:
سلام به همگی
لب تاپ ASUS N61JQ
CPU : i7-720QM
HDD:500GB 7200rpm
MEMORY : 4GB DDR3
VGA : ATI Radeon HD5730
این ماله منه؟؟ به نظرتون چرا کم داده به اون 3.6 ؟؟
کارت گرافیکم ATI هستش
شما ویندوز روی همون هارد نصب کردید دیگه؟ می تونید داخل پوشه پرفرمنس ویندوز شسید و در قسمت winsat و data store امتیازات رایت و رید قبلی رو با جدید مقایسه کنید.نقل قول:
راستی از کجا و چند خریدید؟ و من حیث المجموع ارزش خرید داره
اینم از سیستم ما کسی است که کل سیستم از 5.9 بالا باشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی پی یوت با چه سرعتی کار می کنه که 6.7 گرفتی در حالت عادی این امتیازبرای e5300 عجیبه.نقل قول:
3500نقل قول:
بله هست !نقل قول:
اینم امتیاز من :
این نمرات جدید سیستم منه که سی پی یو رو تا 4GHZ آور کردم.نمره قبلی در پست 316 هست
سلام دوستان،علت اینکه روی لپ تاپ ها با مدل متفاوت، امتیاز سی پی های مشابه فرق می کنه،شامل چه چیزهایی هست؟
بایوس, مادربرد, چیپستنقل قول:
ریتیگ ویندوز من کار نمیکنه!
چیکار کنم؟
لپ تاپ cx620 msi می باشد.نقل قول:
کانفیگ رو در این آدرس می تونید ببینید:
کد:http://www.msi.com/index.php?func=newsdesc&news_no=940
ولی بایوس رو نمی دونم.
امتیاز سیستم من با کمی اور :
دوستان قبلا من راحت امتیاز سخت افزاریو میگرفتم اما این اواخر که یه دور ویندوز عوض کردم . بعد از اون دیگه هر چی سعی کردم نشد و این ارور میاد . واسه چیه ؟ چطوری حل میشه ؟
:13:
اینم از سیستم ما:
vaio EA2GFX
احتمال داره شما نسخه اروپایی ویندوز 7 رو نصب کردی که ویندوز مدیا پلیر نداره ، ویندوز مدیا پلیر رو نصب کنی حل میشهنقل قول:
نخیر دوست عزیز همون ویندوز قبلیو که مشکل نداشت رو نصب کردم . اما حالا که میخوام تست بگیرم این ارور رو میده . اینم اضافه کنم که بنده در این بین نه ویندوزمو اپدیت کردم و نه چیزیو حذف کردم .!:41: وحتی سخت افزاریو هم اضافه نکردم:41:مدیا پلیر هم از اول رو سیستم نصب بود :41:چیکار کنم حالا ؟نقل قول:
من فکر می کنم از گرافیک ایراد میگیره.تنظیمات و نرم افزارهاش درست و نصبه؟نقل قول:
بله نصبه . حتی 2 روز پیش درایور nvidia ورژن 260.52 رو هم نصب کردم اما بازم همون ارور لعنتیو میده :41:حتی در حینی که داره چک میکنه من همه چیو میبندم و دست به pc هم نمیزنم هیچ فرقی نمیکنه و باز ارور میده:41:نقل قول:
من 3 تا دلیلش و می دونم چک کن ببین از اینا نیستنقل قول:
1 - از مدیا پلیر
2 - از directX
3 - از active نبودن ویندوز
مدیا پلیرم سالمه .(مثله قبلا):41:نقل قول:
دایرکس هم اخرین نسخه یعنی june 2010 نصبه (مثله قبلا):41:
ویندوزم هم اکتیوه (مثله قبلا):41:
فقط من به تنظیمات مشکوکم و همچنین برنامه های اضافه ای مثله net framework یا JAVA اینجور چیزا که قبلا واسه یه سری کارا و نصب بازی ها مجبوری نصب کرده بودم اما الان دلیلی برای نصبشون ندیدم . فقط net framework3.5 رو یه بازی نیاز داشت که نصبه الان
من دقیقا به همین مدیا پلیرت مشکوکم . میدونی از چیه ؟ از کدک هایی که روی سیستمت نصبه . میگم یه K-Lite Codec Pack رو نصب کن البته به صورت Full Install که تمام کدک ها رو بریزه . بعد دوباره امتحان کن . منم همین مشکل رو داشتم که یا اینی که گفتم درست شد . البته اون بعد از Uninstall K-Lite بود .نقل قول:
نقل قول:
اره . قبلا یه نسخه ی قدیمی نصب بود اما الان نسخه ی جدید K-Lite نصبه . که این اسمشو الان دقیقا از نرم افزار
کپی کردم و نسخه ی فول هستش . دقیقا اینه = K-Lite_Codec_Pack_6.40_Full
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
چه کنم ؟ نسخه ی جدید تر نصب کنم ؟چجور بفهمم این الان نسخه ی mega هست ؟
ببینید این نسخه های مختلف کا لایت مشکلات خاصی هم دارن ... من که استفاده نمیکنم ولی ...نقل قول:
مثلا یه مشکل این که پاور دی وی دی صدا نداره !!!! دلیلش هم نمیدونم چیه دقیقا ولی به نظر میاد درست دیکد نمیکنه و اصلا به مدیا پلیر اجازه ی دیکد فرمتهایی که خودش ساپورت میکنه و مشکل نداره رو هم نمیده و میده به یه دیکدر اکسترنال دیکد کنه و در نتیجه ممکنه مشکل جدید به وجود بیاد.:41: شما کلا پاکش کن ... رجیستری رو با tune Up Utility کلین کن ببین چی میشه ...:11::11::11:
متاسفانه یا خوشبختانه من با پخش هیچ فرمتی مشکل ندارم و نرم افزارر هایی که رو سیستمم نصبه . jet audio - power dvd - media player و همین K-Lite_Codec_Pack هستش که هر فرمتیو بنا به صلیقم با یکی از این پلیر ها اجرا میکنم و تا حالا هم نشده فرمتی باشه که نتونسته باشم اجراش کنم ... به هر حال من برم ببینم نسخه ی جدیدتر این K-Lite_Codec_Pack رو پیدا میکنم یا نه و نصب کنم ببینم مشکل رفع میشه یا نه ....:11:نقل قول:
علیرضا درست میگه . احتمالا از دیکدر های خارجی استفاده میکنه . میتونی تنظیمات پلیرت رو به حالت Default برگردونی .
ممنون از همه ی شما دوستان که راهنمایی کردید . با دانلود و نصب K-Lite_Codec_Pack_6.50_Mega مشکل حل شد . اینم از امتیاز ناچیزه من :31:
.