چه تاپیک عجیبی !
عنوان فلسفی است و پست هایش بیشتر به فقه مربوط اند !!
Printable View
چه تاپیک عجیبی !
با اونایی که اینجا هستن تعجب ندراهنقل قول:
چه تاپیک عجیبی !
---------- Post added at 06:43 AM ---------- Previous post was at 06:42 AM ----------
باز خوبه که اعتراف کردی حق هنوز پایدارهنقل قول:
مونده ولی توی جرز دیوارها
لایه قرآن ها یی که هرگز باز نشدن
توی بغز گلوی جوونی که توی 15سالگی سکته کرده بود
---------- Post added at 06:48 AM ---------- Previous post was at 06:43 AM ----------
وقتی یه نفر آدم تو یه جا سخنرانی میکنه صد نفر تفسیرش میکنننقل قول:
یعنی نیازی به تفسیر آدم ها نداره
وگرنه خدا خودش تفسیرش هم میکرد.
حالا شما میگی قرآن نیازی به تفسیر نداره
درست توی قرآن نوشته انا انزلناقرآنا عربیا ولی بعدش گفته لعلکم تعقلون یعنی باید بهش فکر کنی
فهمیدی دوست عزیز
رفتن به دنبل حقیقت اگه جرم شما اجازه بدین من مجرم باشم و اگه اینطوری باشه که شما میگی پس علامه....هم مجرمهنقل قول:
A.فعالیت این مرکز و عضویت در اونها بنا به قوانین ایران(اسلامی)ممنوع هست و بنابراین شما قانون شکنید!
این تفسیر جدید شما از دین هست چه جالبه !!!!!ولی حیف که توهمی است و دین فقط دین استنقل قول:
B.شبه علم=دین هست دیگه
لطف کنید اونجا که قدیمی است توی قرآن را توی تاپیک ارجاع بدین تا به روزش کنم نه چیز دیگرنقل قول:
اگر خصوصیاتشون رو بررسی کنید دقیقآ شباهت فراوان و عجیبی! به هم دارن
در مورد تمام ادیان
خوب حداقل واقعیت رو قبول دارینقل قول:
من به آزادی بیان کاملآ معتقدم
پس نظرتون برام محرتم هست!
عزیزم شما خیلی داری رو پروفایل من مانور میدینقل قول:
دوست عزیز شما با این کارها کاری نداشته باش و به جای اینکه پروفایل درست کنی با پروفایل اصلیت بیا و اینجا پست بزار!
...!
دوست عزیز اسم من پروفایل من همه چیز من جنبش 7 است نه اسمی دیگر پس لطف کن نه اینجا و نه جای دیگر من رو با نام حسن و نمیدونم ممد و حسین صدا نکن اشتباه گرفتی عزیزم
من خودم رو نمیتونم تحریف کنم وحق با شماست جنبش 7 مثل قرآن تحریف نشدنی است پس خودت رو خسته نکننقل قول:
یک چیز هم بهت بگم هروقت تونستی قران رو تحریف کنی میتونی جنبش 7 رو هم تحریف کنی
یه توصیه هم بهت میکنم
لقمه ای بردار که اندازه دهنت باشه وگرنه توو گلوت گیر میکنه و...!
در مورد جمله ی دومت هم اجازه میدم که دیگزان قضاوت کنند که آیا در شان یه ایرانی است که به دیگران توهین وحرف چنینی بزنه
واقعا متاسفم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
آقايون داريد بحث رو سياسي مي كنيد اينجوري اگر هر كسي بخواد جواب بده به پست هاي شما بايد جملات سياسي شما رو هم در نظر بگيره .
دوست عزيز كجاي حرفي كه زدم توهين محسوب مي شه؟بنده از كور و عاشق و ... فقط مثال زدم تا روشن تر بشه مفهومي كه قرار برسونم و شخص خاصي رو مورد خطاب قرار ندادم.نقل قول:
داری با کمال احترام توهین میکنی
یعنی ما کور و عاشق و منافق هستیم دیگه
عزیز دل هر کس که علمش رو داره میتونه تفسیرش کنه مگه منظورت این نیست
خوب این هم میگه من مطالعه کردم یا کسی دیگری مثل این
خدا میگه قرآن را به زبان فصیح عربی نازل کردم میدونی یعنی چی؟
نقل قول:
نه عزیزم ما میگیم .......نگاه نکن که کی داره میگه نگاه کن چی داره میگه
من شما رو نمي شناسم كه نگاه كنم كي داره مي گه! دارم نگاه مي كنم كه چي دارين مي گين.
به همين راحتي قضاوت مي كني؟ شما كه چيزي در مورد من نمي دوني چند تا جمله هم كه اينجا بيشتر نگفتم بحثي هم در مورد آخوند نشده ! شما فهميدي من آخوند پرستم؟نقل قول:
تو هنوز تو تفکر آخوند پرستی گیر کردی در حالی که خود آخوندها با اون مخالفت میکنن و طرفدار نو اندیشی هستند
تعريف شما از نو انديش چيه؟ بايد توضيح مي داديد در غير اين صورت بايد يك طرفه برداشت كنم.اگر منظور شما از نو انديش بودن با تكنولوژي پيشرفت كردنه در جواب بايد بگم بحثي در اين نيست انسان ذاتا نو انديشي رو دوست داره و پيشرفت رو. عقيده من اينه كه انسان فقط نبايد نو انديش باشه بلكه نو انديش و روشنفكر و انديشمند باشه.نقل قول:
دین ماست فکر ماست بیا نواندیش باش نه یه روشنفکر اندیشمند
اگر قرار بود خدا تفسير كنه ديگه نيازي به فكر كردن نبود.شما قرآن رو بخونيد هر روز از يك آيه يه چيز جديد ياد مي گيريد.مي دونيد چرا؟چون هر بار بينشتون ارتقا پيدا مي كنه و دوباره كه مي خونيد با بينش جديد مي خونيد و چيز جديد ياد مي گيريد.نقل قول:
من فكر مي كنم كه تا كسي رو نشناسم در موردش قضاوت نمي كنم پس اين قدر سريع جبهه گيري نكن.بحث فلسفي يعني در كنار هم پيش رفتن تا به يك نتيجه رسيدن و از همديگر دليل خواستن نه جبهه گرفتن و قضاوت عجولانه كردن!نقل قول:
میدونی مشکلت چیه تو فکر میکنی که ما با قرآن و خدا مشکل داریم
توي قران اومده قوانين خدا ثابت هستن و تغيير نمي كنن.نقل قول:
دوست عزیزویزرگوارم حرف شماکاملا درسته اما تک بعدی وناقصه،ناقصه چون یکی ازهمین قوانین ثابت اینه که خدا سرنوشت هرملتی رو به دست خودش سپرده نه یک عده بسیاراندکی که حتی داخل ساختارقدرت هم نیستندامابرمردم حکومت میکنند-بیشترازاین توضیح نمیدم چون اینجابحث سیاسی ممنوع است وبرای من قوانین انجمن بسیارمحترم هستند-و تک بعدی ست چون مذهب درعین حالی که علوم خاص خودش رادارد ماننداصول فقه وکلام وتفسیروغیره اما اساسا علم نیست بلکه راه وروش است. آنهم راه وروش زندگی کردن. یک بخشی ازین راه وروشها مخصوص دوره هایی ست که تمام شده اندولی این روشهابه صورت سنت باقی مانده اند ومافکرمیکنیم اینهاخودمذهب هستنددرحالیکه فقط جزوآداب وسنن محسوب میشوند امیدوارم که نهادهای فرهنگی ومذهبی مابتوانندمذهب را ازین مسیرسنگلاخ وحتی بیراهه بیرون بکشندومردم را دریک مسیرمدرن ومناسب زندگی شیعه امروزی که میخواهد درآینده بشریت نقش وجایگاه شایسته خودش راایفاکند قراربدهند.
اگر مي گم نياز به به روز شدن نيست منظورم اين هست كه در پاسخ آقاي سعيد بود كه به اشتباه نتيجه گيري كردن كه مطالبي كه در قران آمده بايد به روز شوند!! بلكه خود فرد هست كه بايد به روز بشه و اون هم با توجه به قوانين خداست.واضح تر عرض مي كنم قوانيني رو كه خدا قرار داده با توجه به اين قوانين در جامعه ي امروزي بايد نو انديش باشيم , پيشرفت بكنيم , از زندگي لذت ببريم , .... ولي مقلد نباشيم! وقتي كلمه نو انديش رو به كار مي بريم اين نباشه كه مانند آقا سعيد بگيم آمريكايي ها قبلا اين رو اثبات كردن!!! بنده مي گم هر قومي مي تونه نو انديش باشه.ولي برداشت اشتباه نكنيد از نو انديشي , نو انديشي رو تقليد ندونيم.
درود;
دوستان لطفا توهین رو کنار بگذارند و به ارائه نظر هاشون بپردازند... جایه خوبیه که مبحث مطرح, دسته بندی و اظهار نظر بشه تا اینکه هرکی بیاد فقط جواب نفرات قبلی رو بده...
.......
A.رفتن به دنبال حقیقت جرم نیست و من هم از اول که پست گذاشتم به این نکته اشاره کردم!نقل قول:
=جنبش7;5009001]A.رفتن به دنبل حقیقت اگه جرم شما اجازه بدین من مجرم باشم و اگه اینطوری باشه که شما میگی پس علامه....هم مجرمه
B.این تفسیر جدید شما از دین هست چه جالبه !!!!!ولی حیف که توهمی است و دین فقط دین است
C.لطف کنید اونجا که قدیمی است توی قرآن را توی تاپیک ارجاع بدین تا به روزش کنم نه چیز دیگر
D.خوب حداقل واقعیت رو قبول داری
E.عزیزم شما خیلی داری رو پروفایل من مانور میدی
دوست عزیز اسم من پروفایل من همه چیز من جنبش 7 است نه اسمی دیگر پس لطف کن نه اینجا و نه جای دیگر من رو با نام حسن و نمیدونم ممد و حسین صدا نکن اشتباه گرفتی عزیزم
F.من خودم رو نمیتونم تحریف کنم وحق با شماست جنبش 7 مثل قرآن تحریف نشدنی است پس خودت رو خسته نکن
در مورد جمله ی دومت هم اجازه میدم که دیگزان قضاوت کنند که آیا در شان یه ایرانی است که به دیگران توهین وحرف چنینی بزنه
واقعا متاسفم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما شما پارادوکس گویی میکنید
شما الان چیزی رو که قبلآ تاییدش کردی نقضش میکنی؟!!!!نقل قول:
حق موندنيه براي همين هم هست كه مونده
B.من تفسیر نمیکنم و این فقط یک نظریه هست
از نظر من هیچ چیز مطلقی وجود نداره یا حداقل ما نمیتونیم مطلق نظر بدیم و صحبت کنیم!
امیدوارم فرق نظر با تفسیر رو دیگه خودتون بدونید!
C.شما اگر مسلمان هستی بنابه گفته مراجع تقلیدت و موضوعی که دوستومون آنجلو در پستهای پیششون مطرح کردن نه صلاحیت این کار رو داری و نه حقش رو
D.امیدوارم در این مورد هم فرق واقعیت با حقیقت رو بدونی!!
E.در واقع اون حسن یک پلوتیک بود و اینکه چرا شما درک نکردی جای بسی تعجب داره!
نگید که از اول میدونستید چون پروفایل کسانی که در لیست دوستان من بودند+مشاهده کننده های پروفایلم رو زیرو رو کردین!!!
F.جنبش 7
شما در مورد این جنبش هیچ چیز نمیدونید و فقط قصد تحریفش رو داری ولی غافل از اینکه...
دوستان رو به گروه تحریف جنبش هفتت دعوت میکنی و...
این جنبش اساسنامه داره و شما که نمیدونی داری اساسنامه می نویسی!!! و موارد بی شمار دیگه
در مورد جمله آخرتون هم بله قضاوت با دوستان(دوستان از پروفایل بنده حتمآ دیدن کنید)
این نقل قول فقط یکی از پستهای فاجه بار شماست!نقل قول:
عزیزم باور کن اشتباه گرفتی
دادم بچه های اطلاعاتی جنبش 7 دنبال اطلاعاتت بگردن و یه مدت بعد آدرس و شماره شناسنامه ات میاد دست تا باهات بیشتر آشنا بشم
اگه دوست داری توی جنبش بیای اشکال نداره ولی هیچ وقت ادعا شروع اون رو نکن چون من که کسی نیستم ولی اگه یکی از سران جنبش بفهمه همچین ادعایی کردی یه کاری باهات میکونه که مجبور میکنی از کره ی زمین خارج بشی
من همچین ادعایی رو به شوخی پیش بچه های اطلاعاتی جنبش کردم با مشت کوبید تو دهنم و گفت اگه یکی از سران بفهمه .......
من دوست تو هستم نه دشمن میتونی این رو بفهمی
پس سعی کن کمکم کنی
اگه هم جنبشی تشکیل دادی که اسمش شبیه اسم این جنبش است توصیه میکنم اسمش رو تغییر بدی چو ن اگه بفهمن به این اسم جنش زدی به خاطر تحریف کردنت فقط یه گلوله بهت میزنن
اگه باز هم مطمئن نشدی بیا تو گروه تا بهت ثابت کنم
......................................مسئول جنبش7 در ایران ....................
موضوع این تاپیک چیه؟
اوایل Mostafa بود فلسفی بود بعد با saeeddz بحث فقهی کردیم بعد angello1920 که سوال مذهبی میکنه بحث علمی میشه الآن هم یکی اکانت میسازه فرقهٔ ۷ رو تبلیغ میکنه و صحبت سیاسی میکنه
دو سه پست دیگه پیش برین تاپیک قفل شده :31:
اینکه همه یک حرف رو میزنن...یک هدف دارن.
فقط برداشتهای متفاوت اونها از یک موضوع فلسفی که اونم بستگی به سطح آگاهیشون داره باعث تضاد و پیچیدگیه بحث میشه.
حتی در یک مجمع فلسفی که به ظاهر همه دارای یک طرز فکری هستند این تضاد هست.
و این از بنیانگذار به سمت پایین که ضلع پایین مخروط رو تشکیل میده سیر صعودی پیدا میکنه.
به نظر من اصلاً احتیاجی به بحث در باب فلسفه نیست.به اندازه ی تک تک آگاهیه تمام انسانها ما میتونیم بحث داشته باشیم.
با به پا کردن این مباحث فقط هر کس دنبال جواب برای سوال خودشه .
و نمیتونه بگه نمیت.نه بگه 100% حرفی که میزنه صحیحه.
هیچ علم وقانون و... در این دنیای دو قطبی بطور کامل درست نیست.
برای اینکه همیشه چیزی برای کشف شدن و اثبات دوباره باقی میمونه.
نقل قول:
عزیزم باور کن اشتباه گرفتی
دادم بچه های اطلاعاتی جنبش 7 دنبال اطلاعاتت بگردن و یه مدت بعد آدرس و شماره شناسنامه ات میاد دست تا باهات بیشتر آشنا بشم
اگه دوست داری توی جنبش بیای اشکال نداره ولی هیچ وقت ادعا شروع اون رو نکن چون من که کسی نیستم ولی اگه یکی از سران جنبش بفهمه همچین ادعایی کردی یه کاری باهات میکونه که مجبور میکنی از کره ی زمین خارج بشی
من همچین ادعایی رو به شوخی پیش بچه های اطلاعاتی جنبش کردم با مشت کوبید تو دهنم و گفت اگه یکی از سران بفهمه .......
من دوست تو هستم نه دشمن میتونی این رو بفهمی
پس سعی کن کمکم کنی
اگه هم جنبشی تشکیل دادی که اسمش شبیه اسم این جنبش است توصیه میکنم اسمش رو تغییر بدی چو ن اگه بفهمن به این اسم جنش زدی به خاطر تحریف کردنت فقط یه گلوله بهت میزنن
اگه باز هم مطمئن نشدی بیا تو گروه تا بهت ثابت کنم
......................................مسئول جنبش7 در ایران ....................
لطفا كسي بحث رو سياسي نكنه. جنبش چيه !!!(كنايه)نقل قول:
این جنبش اساسنامه داره و شما که نمیدونی داری اساسنامه می نویسی!!! و موارد بی شمار دیگه
من يه پيشنهادي دارم دوستان.مي گم هر كسي هر تعريفي از فلسفه كه داره وقتي در صحبت هاي ديگران مي بينه پاسخ بده اگر فكر مي كنيد توهين شده جواب نديد اينجوري ديگه بحث راهش كج نمي شه!
QUOTE].شما اگر مسلمان هستی بنابه گفته مراجع تقلیدت و موضوعی که دوستومون آنجلو در پستهای پیششون مطرح کردن نه صلاحیت این کار رو داری و نه حقش رو [/QUOTE]
بنده نظرم رو گفتم و من هم كسي نيستم كه بخوام بگم كي مي تونه تفسير كنه يا نه به هر حال اگر فكر مي كنيد قادر به تفسير به روز هستيد مي تونيد ادامه بديد و دوستان هم انتقاد كنن!
چند وقت پيش برنامه چهار سوي علم برنامه اي رو پخش كرد كه نظريات انيشتين رو در مورد زمان بيان مي كرد.در انتها به جايي رسيد كه مي خواست ثابت كنه كه زمان مانند در واقع داراي جرم هست و شكلي رو هم از زمان ترسيم كردن كه در واقع كره ي زمين در زمان سر مي خورد به طوري كه گلوله اي كره اي شكل رو بر روي تختي نرم قرار بديم و اطراف اين كره به سمت پايين كشيده بشن. و ثابت كردن كه با توجه به نظريات انيشتين كه البته در موردي هم اشتباه بود (از نظر كارشناسان) جهاني ديگري رو هم در نظر گرفتن.يعني جهان دوم. تا اونجايي كه بنده از بحثشون سر در اوردم اينطور بيان مي كردن كه جهان داراي تعداد زيادي كهشكشان و ... هستن.براي اين كه اين ستارگان و كهشكشان ها نظم داشته باشن برخورد هايي از سيارات با هم نياز هست.و ... كه آخر به جايي رسيد كه مي گفت نور و انرژي حاصل از برخورد , مقداري به سيارات ديگر جهت انتقال انرژي و مقداري از انرژي هم به فضا يا بهتر است بگم بعدي مي رفت كه نمي تونستن حدس بزنن كجاست .!
تا اين جا اين ها رو عرض كردم تا پيش زمينه ي سوالم شود.
اگر انرژي را از نقطه اي مورد بررسي قرار بديم و بگيم فلان جسم انرژيش رو از فلان جسم ديگر گرفته و تا انتها برويم.در واقع بر مي گرديم به اول كه اولين انرژي از چه گرفته شده.كه عده اي مي گويند از انفجاري اوليه! خوب انفجار اوليه هم نيازمند انرژي مي بايست باشد تا انفجاري رخ دهد! و اصلا آن جسمي كه منفجر شده با چه انرژي اي بوجود امده است؟ مي خواهم بگويم اول مرغ بوده يا تخم مرغ! چه كسي اولين ماده رو و يا اولين انرژي رو بوجود اورد؟
اين سوال رو پرسيدم چون اقا سعيد توي پست هاي قبليشون در مورد وجود خدا شك داشتن ! اگر 50 درصد مطمئن هستيد كه خدايي وجود دارد چطور مي شود اين سوال ها رو انكار كرد؟
فرض مي گيريم كه جامعه بشري اكثريت وحي را قبول نداشته باشن!پس نتيجه مي گيريم كه نه اسلامي و نه مسيحيتي و نه دين هاي ديگري نمي تواند موجود باشند.نقل قول:
شاید من وحی رو قبول داشته باشم ولی همه که قبول ندارن و یا بهتره بگیم اکثریت جامعه بشری قبول ندارن
خب پس باید شما دنبال راهی بگردین که همه و اکثریت اون رو قبول داشته باشن
اون چیز چیه؟
و به فرض كه شما هم مسلمان نيستيد چون وحي به حضرت محمد رو قبول نداريد! با آن همه دليل كه ثابت كرده اند وحي وجود دارد!اگر به دنبال دليل هستيد و اگر به قرآن اعتقاد داريد در سوره اي آمده بود كه فرشته اي (نمي دانم دقيقا چه كسي )
به اندازه ي كماني به پيامبر نزديك شدن و از اين قبيل مباحث كه نشان دهنده ي وحي مي باشند.(براي انتقال پيام)
اگر به نهج البلاغه معتقد هستيد در اين كتاب آمده بود در مورد داستان معجزه ي رشد گياهي كه قبيله قريش از پيامبر خواسته بودند و پيامبر علاوه بر اين معجزه آينده ي آن قبيله را هم بهشان گفته بود و تا جايي كه امام علي آوايي مي شوند و از پيامبر در مورد ان سوال مي پرسد و پيامبر مي گويد اين آواي شيطان است كه نا اميد گشته و به امام علي مي گويد كه فرق بين من و تو اين است كه به من وحي مي شود ولي به تو نه!
به اين مطالب استناد كردم تا اگر به قران و نهج ابلاغه اعتقاد داريد دلايل محكمي باشد.
اگر كسي مايل هست كه چهار چوب فلسفه را بداند به اينجا مراجعه كند.
[PHP]http://fa.wikipedia.org/wiki/فلسفه[/PHP]
شايد شما اعتقاد داشته باشيد كه احتياجي به بحث در باب فلسفه نيست! اگر بحثي باشد پيشرفت هم هست و داناتر شدن.اگر شما به چيزي اعتقاد داشته باشيد كه اشتباه باشد ولي خودتان ندانيد اين اشتباه رو اگر كسي به شما گوش زد نكند بالاخره در جايي از اين اعتقاد اشتباه صدمه خواهيد خورد.بحث باعث مي شود كه نقاط ضعف و همينطور همين اعتقادات اشتباه رو اصلاح كنيم.نقل قول:
اینکه همه یک حرف رو میزنن...یک هدف دارن.
فقط برداشتهای متفاوت اونها از یک موضوع فلسفی که اونم بستگی به سطح آگاهیشون داره باعث تضاد و پیچیدگیه بحث میشه.
حتی در یک مجمع فلسفی که به ظاهر همه دارای یک طرز فکری هستند این تضاد هست.
و این از بنیانگذار به سمت پایین که ضلع پایین مخروط رو تشکیل میده سیر صعودی پیدا میکنه.
به نظر من اصلاً احتیاجی به بحث در باب فلسفه نیست.به اندازه ی تک تک آگاهیه تمام انسانها ما میتونیم بحث داشته باشیم.
با به پا کردن این مباحث فقط هر کس دنبال جواب برای سوال خودشه .
و نمیتونه بگه نمیت.نه بگه 100% حرفی که میزنه صحیحه.
هیچ علم وقانون و... در این دنیای دو قطبی بطور کامل درست نیست.
برای اینکه همیشه چیزی برای کشف شدن و اثبات دوباره باقی میمونه.
سلام.دوست خوبمنقل قول:
من نمیتونم اثبات کنم...ولی برداشت خودمو برات میگم.
دنیای فیزیکی یک دنیای دو قطبی هست.
یعنی تضاد ...شب در مقابل روز
زن و مرد
بد و خوب
تاریکی و نور
زشت و زیبا
زنده و مرده.....و مثالهای دیگه.
حالا تو توی این دنیا ذاتا ً دنبال چیزی میگردی که وجود فیزیکی نداره و اون خداونده.
تو اینجا یاد گرفتی چیزی رو باور کنی هست که وجود داره نور به اون میتابه و بازتابش باعث این میشه که دیده بشه...در انتها تو میگی :من این چیز یا جسم یا... دیدم پس وجود داره و هست.
چون انسان خلق شدی پس قدرت تفکر داری...سوالهای زیادی تو ذهنت میچرخه.
دنبال کسی برای جواب دادن به اونها میگردی.
فرض میکنیم تو از ابتدا پیرو هیچ دین ومسلکی نبودی .
فکر نمیکنی به یک راهنما احتیاج داشته باشی؟
نمیگم در این عصر و زمانه حتما قران و پیامبرو عیسی و موسی چون اینها تشخیص خداوند برای دوره ی جاهلیت بوده .کسانی که حتی نمیدونستن ....
الان دوره ای هست که همه میتونن با تبادل اطلاعات و برداشتاشون از یه موضوع مثلاموضوع وجود خداوند و کنار هم گذاشتن اونها به یک نتیجه ی واحد با داشتن سند و مدرک برسن.
ما توی دورانی از تکامل بشر هستیم که حتی با داشتن یه کتاب ساده ی مدتیشن و تمرینهای معنوی که دینهامون در غالب نماز و روزه و غیره داده خداوند رو اثبات کنیم.
من شخصا به این معتقدم که :نمیتونم و نتونستم دین رو وشناخت خدارو فقط از طریق شناسنامه و اجدادم به ارث ببرم.
برای همین دنبال هر روزنه ای برای اثبات که نه شناخت بیشترم از روح کل هستی هستم.
حالا میخواد حدیث پیامبر اسلامی باشه یا یهودی یا یه جمله یا حتی دیدن یه خواب معنوی..
اصلا نمیتونم آگاهیه خودم رو با یه عرب دوران جاهلیت همترازبدونم که حالا به من همون کارهایی رو بگن نکن که اون نباید انجام میداده.
ما باید با تفکراتمون...حس نوع دوستیمون...عشق به همه ی کائنات و از همه مهمتر بنده ی تسلیم شده ی روح الهی اونو اثبات کنیم.
اون نیازی به اینکه برای ما اثبات بشه نداره.
مثل نسبت مادر به فرزند...مادر هر روز به بچه اش اثبات نمیکنه من مادرتم...به اون عشق و محبت میده.
و از بازتابش که تکامل و رشد کودکشه لذت میبره.مناسب هر سنش برای اون تدارک کلاس یا آموزش و درس خاصی رو میده.
دوست دارم این مثال رو با خودت و خدا در نظر بگیری .
امیدوارم همیشه نور و صدای اشنای خدا روشن کننده ی راهت باشه.:46:
\نقل قول:
به همين راحتي قضاوت مي كني؟
اگه اين رو جواب بدم جواب همه ي پستهات است پس خوب گوش كن
من بي ثبات حرف زدن رو دوست ندارم و كلا مسير و جهتم رو مشخص ميكنم و ازش دفاع ميكنم واگه شما اصلا جهت گيري نميكني و نمي شه براساس پست هاي خودت باهات حرف زد من تقصيري ندارم.
من رو توي پست هام ميتونيد ببينيد و من مجازي پستهايم است .
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
اما در مورد اين
بايد بگم شما اصل كلمه ي مثال رو نميدوني يعني چينقل قول:
دوست عزيز كجاي حرفي كه زدم توهين محسوب مي شه؟بنده از كور و عاشق و ... فقط مثال زدم تا روشن تر بشه مفهومي كه قرار برسونم و شخص خاصي رو مورد خطاب قرار ندادم.
يعني شما ميگي مثل .مانند يعني در واقع خودش
باكلمات بازي نكنيد
سلامنقل قول:
راستی جو تاپیک خیلی بده ، افراد فعال تو این تاپیک یجوری با هم برخورد میکنند !
من واقعا بعضی جاها ترسیدم نظرم رو بگم.
پیشنهاد من اینه که تعصب و دفاع از نظرات شخصی رو کم کنید در عوض به این فکر کنیم طرف مفابل چه چیز جدیدی برای ما داره که بتونیم ازش برای بهتر شدن آگاهیه خودمون استفاده کنیم.
بحث سیاسی رو کم کنید شاید واقعا خیلیها جدا از این موارد دوست داشته باشن توی این بحث شرکت کنن.
موفق باشید.
ميخواستم خودت به اين نتيجه برسي كه بايد تعقل كرد نه تقلبنقل قول:
اگر قرار بود خدا تفسير كنه ديگه نيازي به فكر كردن نبود.شما قرآن رو بخونيد هر روز از يك آيه يه چيز جديد ياد مي گيريد.مي دونيد چرا؟چون هر بار بينشتون ارتقا پيدا مي كنه و دوباره كه مي خونيد با بينش جديد مي خونيد و چيز جديد ياد مي گيريد.
تقليد تقلبه !
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
بحث درباره ي جنبش رو هم از اينجا جمع كنيد اينجا جاش نيست
اوني هم كه حرف ميزد حالا مديران محترم حذفش كردن وجاي تشكر ازشون داره
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
تاييد ميشهنقل قول:
بحث سیاسی رو کم کنید شاید واقعا خیلیها جدا از این موارد دوست داشته باشن توی این بحث شرکت کنن.
حالا پایه ثابت تاپیک رو نگفتینقل قول:
موضوع این تاپیک چیه؟
اوایل Mostafa بود فلسفی بود بعد با saeeddz بحث فقهی کردیم بعد angello1920 که سوال مذهبی میکنه بحث علمی میشه الآن هم یکی اکانت میسازه فرقهٔ ۷ رو تبلیغ میکنه و صحبت سیاسی میکنه
دو سه پست دیگه پیش برین تاپیک قفل شده
MostafaMohammadi که یه مدته ناپدید شده
زياد احساساتي نشونقل قول:
مونده ولی توی جرز دیوارها
لایه قرآن ها یی که هرگز باز نشدن
توی بغز گلوی جوونی که توی 15سالگی سکته کرده بود
عزيزم بنده نياز به رسيدن به اين نتيجه رو نداشتم بلكه نياز داشتم شما رو روشن كنم كه از روي چند تا پست سريع پي به خصوصيات اخلاقي بنده نبري! نمي تونم كه هر چي توي ذهنمه رو توي تاپيك خالي كنم كه.نقل قول:
ميخواستم خودت به اين نتيجه برسي كه بايد تعقل كرد نه تقلب
تقليد تقلبه !
بله پيشنهاد خوبيه ولي عجيبه كه همه دارن فقط نصيحت مي كنن ولي بحثي در كار نيست.من موضوعي رو مطرح كردم صفحه ي قبل ولي خوب ظاهرا دوستان علاقه ي بيشتري به نصيحت و ارزيابي شخصيت بنده دارن تا بحث فلسفي!نقل قول:
سلام
من واقعا بعضی جاها ترسیدم نظرم رو بگم.
پیشنهاد من اینه که تعصب و دفاع از نظرات شخصی رو کم کنید در عوض به این فکر کنیم طرف مفابل چه چیز جدیدی برای ما داره که بتونیم ازش برای بهتر شدن آگاهیه خودمون استفاده کنیم.
موفق باشید.
در همان دوران جاهليت عده ي زيادي به پيامبر ايمان اوردن و حتي جونشون رو هم فدا كردن.نقل قول:
نمیگم در این عصر و زمانه حتما قران و پیامبرو عیسی و موسی چون اینها تشخیص خداوند برای دوره ی جاهلیت بوده .کسانی که حتی نمیدونستن ....
اينها تشخيص خداوند براي جاهليت بوده!!
خوب اين جاي تامل داره كه چطور تونستيد از تشخيص خداوند مطلع بشيد كه قرآن براي دوران جاهليت بوده و نه هم اكنون! اينطور ديگر نيازي به خواندن قرآن نيست!
همونطور كه قبلا هم گفتم قرآن كتابي نيست براي زمان بخصوصي.توي قرآن اومده قران جز پندي براي جهانيان نيست.(از يك بعد)
و جنس ذات انسان هيچ وقت از زمان بوجود آمدن انسان تا به حال كه خودمون رو متمدن مي دونيم تغيير نكرده .پس مطالب توي قران نيازي به روز شدن ندارن.(مطالب نه افكار و نو انديشي)
دوستان این بحث ها رو ول کنید و بیایید فلسفی بحث کنیم...
البته شرطش اینکه متعصبین تاپیک تعصبشون نسبت به دین رو کنار بزارن و فرض کنن همه افرادی که توو بحثا شرکت میکنن بی دین و بی عقیده هستن!
من که گفتم روشم چطوریاست اگه مفهوم نبود برات تکرارش کنمنقل قول:
عزيزم بنده نياز به رسيدن به اين نتيجه رو نداشتم بلكه نياز داشتم شما رو روشن كنم كه از روي چند تا پست سريع پي به خصوصيات اخلاقي بنده نبري! نمي تونم كه هر چي توي ذهنمه رو توي تاپيك خالي كنم كه.
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
spam نده لطفانقل قول:
زياد احساساتي نشو
همه دارن نصیحت میکنن ولی من ترجیح میدم بحث جدید شروع کنم.
1.نظرتون درباره ی اصل خدا چیه یعنی چه اعتقادی دارین وآیا قبولش دارین ؟
اگه دارین چرا با چه دلیلی؟
اگه ندارین چرا ؟
2.در ضمن درباره ی متکلمان کسی اطلاع داره و
اونها اعتقادداشتن جهان وجود داره ویک چیزی باید اون رو به وجود آورده باشه ولی در جواب این که چه کسی اون رو بوجود آورده موندن و به این دلیل زیر سوال رفتن اگه کسی میتونه جواب این سوال رو بده شروع کنه.
3.بحث تقلید رو هم نباید جمع کرد چون تا تکلیفش معلوم نشه همینه که هست و نظر من اینه که اونایی که تقلیدرو قبول دارن بگن چرا و اونایی که قبول ندارن هم بگن چرا ؟
اصلا تو بحث تقلید نقل قول نکنید لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.درباره ی بهترین راه اداره ی دنیا نظرتون چیه درباره ی این که چطور میشه جهان رواز اختلاف و جنگ خالی کرد لطفا راهکار های خودتون رو کامل توضیح بدین.
باتشکر arzeva
خیلی کلّی هست.نقل قول:
نمیشود یکجا درباره چند چیز بحث کرد.نقل قول:
بله، و برای این که بحث عوض بشه و پاسخ این دوستان هم تا حدودی داده باشیم:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
تقریر خوبی از برهان اجماع عام دیدم با این کیفیت:
فرض ۱: هر انسانی طالب آزادی عمل هست و «از هر موجدی با قدرت برتر متنفر است». (اینها چیزهایی هستند که تمایلات انسان میگویند)
فرض ۲: گرایش به دین و خدا در انسان فطری هست.
نتیجه ۱: گرایش به خدا و خداجویی ندای عقل است نه تمایلات. چون کاملاً خلاف تمایلات هست (فرض ۱).
فرض ۳: عقل معتبر است. (اگر خلاف این رو فرض کنیم جستجوی حقیقت، بهکل باطل خواهد بود)
نتیجه ۲: گرایش به خدا بدیهی است. و این گزاره دقیقاً چیزی هست که خیلی از متکلمین و الهیون بهش باور داشتند. درواقع هرکسی بدون دلیل و برهان هم به اعتقاد به موجودیت خدا گرایش داره و کسی هم که منکر موجودیت خدا هست خودش دوست ندارد و نمیخواهد.
بحث هرچي جامع تر باشه بهترهنقل قول:
خیلی کلّی هست.
عزيزان ديگر هم سعي كنيد مثل دانيل جواب مطرح كنيد ونقل قول نكنيد
1.همه تون میدونیدبه چی اعتقاد دارید.نقل قول:
2.اگرکسی به خدا اعتقاد نداره پس به چی اعتراض داره؟ آیااین عقلانی ست که به چیزی که وجودندارد اعتراض شود.
3.تقلید درهیچ زمینه ای جایز نیست مگر درزمینه دموکراسی.اصل ولایت فقیه به همین معناست.
4.با بحث فلسفی کردن.
خوب با اجازه تمام فلاسفه عزیز من رشته تحصیلیم کامپیوتر اما دوست دارم با اعتقادات من هم آشنا بشید.
برای اینکه منظورمو متوجه بشید به این صورت شروع میکنم که :
در کشور آلمان دو حزب قدرت، دمکرات مسیحی و سوسیال دمکرات وجود داره البته احزاب دیگر هم هستند که از قدرت کمتری برخوردارند
در کشور آمریکا دو حزب دمکرات و جمهوری خواه از قدرت برخوردار هستند
و در تمام کشورها در دنیا ....( بدون استثناء )
به تعریف اسم این احزاب نگاه کنید........
این یعنی حکومت به مردم توسط اعتقادات
دین یک ملت تشکیل شده از اعتقادات مردم اون کشور
سیاست مداران کشورها برای بدست آوردن قدرت بیشتر طوری تغییر میدن این اعتقادات رو که به نفع منافع خودشون باشه
.....................................
.....................................
ادیان و پیامبران در گذشته بوده اند و گذشته در تاریخ ثبت شده است و تاریخ همیشه توسط قوم پیروز دوباره نوشته شده است
و در زمان حال پیامبری نداریم و در تمام ادیان به دنبال مونجی میگردن تا ظهور کنه و درست رو از نادرست تشخیص بده
اما به نظر من انسانی که در سال 2010 به دنیا میاد خداوند قدرت تفکر بالاتری به اون داه تا انسانی که زمان حضرت محمد به دنیا
میومده اشتباه نکنید منظورم با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی نیست خود انسان قدرت تفکر بالاتری داره مثل فرق پردازنده
sempron با phenom پس میتونه با قدرت تفکر بالایی که داره راه درست و خدای خودشو پیدا کنه فقط کافیه چشم از هواهای نفسانی برداره تا خدای خودشو ببینه.
این مسائل دیگه خیلی نخ نما شدننقل قول:
بهتره یه سوال جدید مطرح کنیم
آیا حیوانات هم احساسات "انسانی" دارن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش اول حرفتون تاحدودی درسته.البته اونها روی اعتقاداتشون بیشترازماکارکردند.نقل قول:
درموردبخش دوم حرفتون مغایربافلسفه علم هست.
منظورتون اینه که اونها هم مثل ما حقوق بشر دارن؟نقل قول:
به جمع ما خوش اومدی:11:نقل قول:
بله حرف شما درسته و با اعتقادات هست که حکومت می کنند
دین یک ملت تشکیل شده از اعتقادات مردم نیست بلکه کاملآ برعکس
دین هست که جزو اعتقادات مردم هست!
در تمام دنیا دو مفهوم برای همه چیز وجود داره
یک حقیقت و یکی واقعیت
حقیقت چیزی هست که باید باشه و واقعیت چیزی هست که هست و عمومآ تحریف شده!
در مورد منجی یه توضیح مختصری بدم
منجی با صلاح علم و فهم و آگاهی خواهد اومد(اگر وجود داشته باشه!)
احتمال میدم وجود داشته باشه چون پیامبران راستگو وعده دروغ نمیدن!
بنا به برخی اعتقادات تا زمانی که منجی ظهور کنه علم بشر 2 از 27 هست و وقتی او ظهور کنه از 2 به 7 ارتقا میابه
توو دانشگاه یا کلاس درس اگر 0 بشید به شما و به احترام شما استاد بهتون 2 میده
اینجام همونه
اگر 27 رو بیست در نظر بگیریم
در واقع این 2 همون صفر هست و وقتی منجی ظهور کنه به 7 که نمره قبولی هست ارتقا پیدا میکنه و...
درسته که کمی مغز انسان و حتی بدنش تغییر میکنه در طول زمان ولی این تغییر از 1400 سال پیش تا به حال بیشتر از نظر نگرش و آگاهی و نه دانش بوده!
شما کتابهای ابن سینا و یا رازی و یا ابوریحان و... که به نام دانشمند اسلامی خونده میشن(البته این کاملآ غلطه چون تمام دانشمندان اسلامی ایرانی بودند و اغلب هم کافر و بی دین خونده شدن!!!)و یا اگر در موردشون مطالعه کنید
میبینید که همون حرفایی و علمی رو داشتن که ما حالا داریم و حتی پیشرفته تر از ما!
فرقشون اینکه اونا به فلسفه و نجوم و پزشکی و... مسلط بودند و ما فقط به یکی میتونیم مسلط باشیم!
جالبه اگر بدونید دانشمندان امریکایی نظریات و یافته های جدیدشون همون حرفاست ولی تحریف شده به نفع بعضی افراد و برای افراط در مصرف گرایی!
من اطمینان دارم اگر تکنولوژی حالا در اون زمان بود دانشمندان ایرانی دنیا(نه فقط زمین)رو به تسخیر خودشون در میاوردن!!!
من در مورد خدا فقط میدونم که وجود داره و بله خدا رو میشه شناخت
خیلی هم راحته ولی اینکهبفهمی خدا چی اصلآ راحت نیست
من که نمیدونم خدا چیه و چطور ممکنه وجود داشته باشه و از اول باشه و...
در مورد هواهای نفسانی هم باید بگم
بیشتر اشاره به شهوت داره که پیامبر اسلام فرمودن این مورد رو هیچوقت سرکوب نکنید(برخلاف چیزی که در جامعه ما اتفاق می افته!!!!)و سعی کنید از راه درست ارضاش کنید
متاسفانه در جامعه ما به جای اینکه اسباب ازدواج جوانان رو فراهم کنن رفتن و با بی حجابی و.. مبارزه میکنن و با هرچیزی مبارزه کنی اون شدت پیدا میکنه!
کسی بلد نباشه حکومت کنه همین میشه دیگه
به جای مدیریت مبارزه...خیلی جالبه واقعا!!!!
راستی در تمام دنیا مردم عادی رو با شهوت سرگرم کردن و اندیشمندان و دانشمندان رو با 2012 و...
اینها رو گفتم که نگرش و عقیدت ارتقا پیدا کنه وگرنه ما تصمیم گرفتیم که دیگه بحث دینی و سیاسی اینجا نشه حتی دینی فلسفی و سیاسی فلسفی!
دوستان برای اولین موضوع من زمان رو پیشنهاد میکنم برای بحث
آیا زمان حال وجود داره؟
من هنوز نظر خودم رو نگفتم تو هم بهتره مزه نپرونینقل قول:
سوالی که مطرح کردم از این قرار است که:
آیا احساسات ی که ما منحصر به انسان می دانیم می تواند رد حیوانات هم وجود داشته باشد؟
و این لینک رو هم مشاهده کنید:
کد:http://mazhabnews.net/fa/pages/?cid=4423
من قصدم دادن شوك به ميزگرد بود كه به حالت اوليه برگرده كه خدا رو شكر برگشت حالا هركس ميخواد ميتونه راجع به هرچي دلش ميخواد صحبت كنه
به هيچ وجه نميشه گفت وجود داره چون مثل اين ميمونه كه شما بخواي بگي جمعيت جهان الان چقدره درحالي كه ممكنه يك لحظه ديگر يك زلزله بيايد و همه بميرند شايد به نظر بعضي ها اين مثال به زمان بي ربط باشد ولي اصل زمان هم همينطورهنقل قول:
دوستان برای اولین موضوع من زمان رو پیشنهاد میکنم برای بحث
آیا زمان حال وجود داره؟
شما وقتي داري در باره ي حال حرف ميزني در واقع در آينده هستي وداري راجع به گذشته صحبت ميكني
دوستان عزيز من هم توصيه ميكنم همين بحث زمان رو پيش بگيريد چون خدا رو هم ميشه با همين بحث درك كرد چون مشكل ما اينه كه ميگيم قبل از خدا چي بوده و هنوز در بعد زمان قرار داريم پس بايد راجع به اون بحث كنيم.
باتشكرarzeva
اینجا شده عین تاپیک جوک و اس ام اس. هر پستش دربارهٔ یک چیزه! :31:
اگر به این سادگی میشد به نتیجه واحد رسید، الآن این قدر در عقاید (بهخصوص درباره خدا) ضدیت نبودنقل قول:
درنظر نگرفتید خدا اون کارها رو به پیغمبر هم میگفت انجام نده!نقل قول:
نقل قول:اگر از دید فلسفه اسلامی بررسی کنیم خیر حیوان فقط «طبیعت» و «غریزه» داره (ر.ک: فطرت (مطهری) ص ۲۹ به بعد) و مفاهیمی مثل ایثار و عشق و... که فقط در انسان هست کاملاً در تضاد با غرایز هست برای همین جزو «فطریات» بحساب میاد نه غرایز که فقط در انسان هست و از دید تجربی بررسی کنیم اینها یک مورد در میلیارد هم شاید نباشد این یک مورد سگ هم که از سقف پایین پرت شده هزارتا دلیل میتونه داشته باشه!نقل قول:
سلام من تازه وارد بحث شدم اما نميدونم درباره ي چي دارين صحبت ميكنيد
فقط يك چيز را خوب فهميدم اين كه با هم به مشكل خورديد وميتونم يه راه چاره بگم واون اينه كه همه يك موضوع واحد را انتخاب كنيد و درباره ي اون حرف بزنيد
از كجا ميدوني كه در اختيار نداشتننقل قول:
من اطمینان دارم اگر تکنولوژی حالا در اون زمان بود دانشمندان ایرانی دنیا(نه فقط زمین)رو به تسخیر خودشون در میاوردن!!!
اینجا شده عین تاپیک جوک و اس ام اس. هر پستش دربارهٔ یک چیزه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه نظرات جالبي
حرف شما کاملا درسته اما اگه دقت میکردید من کلی گفتم کشور خودمون هم در نظر گرفتمنقل قول:
.البته اونها روی اعتقاداتشون بیشترازماکارکردند.
کم و زیاد داره که در دولت هایی غیر سکولار بیشتر هست این موضوع.نقل قول:
و در تمام کشورها در دنیا ....( بدون استثناء )
درخشنده ترین چهره حکمت درتاریخ بشر،سقراط است. او که اولین بار تاقله بلندنمی دانم صعودکرده است.
به جز تعريف چيزي ازشون باقي نموندهنقل قول:
به تعریف اسم این احزاب نگاه کنید........
از 2به 27نقل قول:
از 2 به 7 ارتقا میابه
اين حرفي است كه پايه ي تاريخ را متزلزل ميكند يعني همه دروغ ميگننقل قول:
ادیان و پیامبران در گذشته بوده اند و گذشته در تاریخ ثبت شده است و تاریخ همیشه توسط قوم پیروز دوباره نوشته شده است
حرفي بزنيد كه بشه عملي كرد لطفا راهكار معرفي كنيد براي درمان مشكلنقل قول:
بیشتر اشاره به شهوت داره که پیامبر اسلام فرمودن این مورد رو هیچوقت سرکوب نکنید(برخلاف چیزی که در جامعه ما اتفاق می افته!!!!)و سعی کنید از راه درست ارضاش کنید
ميخواهيد اصلا بحث نشهنقل قول:
اینها رو گفتم که نگرش و عقیدت ارتقا پیدا کنه وگرنه ما تصمیم گرفتیم که دیگه بحث دینی و سیاسی اینجا نشه حتی دینی فلسفی و سیاسی فلسفی!
من كه مشكلي نميبينمنقل قول:
بخش اول حرفتون تاحدودی درسته.البته اونها روی اعتقاداتشون بیشترازماکارکردند.
درموردبخش دوم حرفتون مغایربافلسفه علم هست.
حكومت را با اعتقاد نميكنند اعتقاد است كه حكومت ميكند(البته در دنياي خيالي نه در دنياي كنوني)نقل قول:
بله حرف شما درسته و با اعتقادات هست که حکومت می کنند
ميدونيد چرا همه منتظر منجي هستن ؟نقل قول:
و در زمان حال پیامبری نداریم و در تمام ادیان به دنبال مونجی میگردن تا ظهور کنه و درست رو از نادرست تشخیص بده
چون به خودشون زحمت پيدا كردن راه از چاه رو نميدن ومنتظرن يه مهدي يه سوشيانس يه مسيحا يه پيامبر يه .....بياد و راه رو نشون بده تا اين ها آن راه رو طي كنند پس در واقع بهشت مجاني ميخواهند واگر گناهي هم ميكنند ميگويند اطلاع نداشتيم
به نظر من اگه الان منجي هم بياد دوتا فتوا ميدن كه دروغ ميگه و بعد مردم ميريزن سرشو كارشو ميسازن....
از همون اولم داشت ولي با به قول خودتون تحريف تاريخ ما از حالشون با خبر نيستيم كه چه ميگفتندنقل قول:
خود انسان قدرت تفکر بالاتری داره
نقل قول:میدانم که نمیدانم
با عرض سلام.
با اجازه بقیه دوستان برای اینکه یک مقدار بحث ها هماهنگ تر پیش بره،سوالات مطرح شده توسط بعضی از دوستان رو بر اساس برداشت خودم مینویسم.
1.اینکه آیا انسان سال 2010 با انسان گذشته از نظر تفکر فرق دارد یا خیر؟اینکه خودش از هنگام تولد دارای تفکر به روز تری هست یا خیر؟(اگه اشتباه متوجه شدم بهم بگید)
2.آیا زمان حال وجود دارد یا خیر؟(به نظر من دوستان در مورد جواب این سوال نظرشون رو در مورد تعریف زمان هم بدن)
3.آیا حیوانات هم دارای احساساتی همانند انسان هستند یا خیر؟یا رفتار هایی مثل انسان رو از خودشون بروز میدن یا خیر؟(مثلا خودکشی در زمان ناراحتی)
فرق بين پردازنده sempron با phenom در جنس و چيزهاي جديد ديگه اي هست كه سازندگان براش تهيه ديدن ولي ما انسان ها هيچوقت از زمان بوجود اومدن انسان اوليه تا الان جنسمون تغيير نكرده. به اين مثال توجه كن:نقل قول:
اما به نظر من انسانی که در سال 2010 به دنیا میاد خداوند قدرت تفکر بالاتری به اون داه تا انسانی که زمان حضرت محمد به دنیا
میومده اشتباه نکنید منظورم با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی نیست خود انسان قدرت تفکر بالاتری داره مثل فرق پردازنده
sempron با phenom پس میتونه با قدرت تفکر بالایی که داره راه درست و خدای خودشو پیدا کنه فقط کافیه چشم از هواهای نفسانی برداره تا خدای خودشو ببینه.
▪ مدل Phenom II X۴ ۸۱۰ شامل چهار هسته پردازشی با سرعت فرکانس ۶/۲ گیگاهرتز، ۱۲۸ کیلوبایت حافظه موقت Cache L۱، ۲ مگابایت حافظه موقت Cache L۲ و ۴ مگابایت حافظه موقت Cache L۳ است.
مدل Phenom II X۴ ۸۰۵ شامل چهار هسته پردازشی با سرعت فرکانس ۵/۲ گیگاهرتز، ۱۲۸ کیلوبایت حافظه موقت Cache L۱، ۲ مگابایت حافظه موقت Cache L۲ و ۴ مگابایت حافظه موقت Cache L۳ است.
دائما دارن چيز هاي جديد بهش اضافه مي كنن كه قابليت هاي جديد پيدا مي كنه .
البته ترجيح داده مي شه كه از كلماتي استفاده بشه كه همه بتونن در موردش بحث كنن نه افراد خاص.
بله دارن .خدا توي قران گفته كه اونها هم مثل شما قومي هستن.حتي يه جا وقتي حضرت سليمان رد مي شده ملكه ي مورچه ها مي گه به مورچه هاي ديگه كه از سر راه سليمان بريد كنار كه مبادا شما رو ندانسته له كنن(خلاصه بود) يا حتي داستان هد هد و حضرت سليمان كه اكثرتون مي دونيد.نقل قول:
آیا حیوانات هم احساسات "انسانی" دارن؟
به نظر من دليل اين كه با هرچيزي مبارزه كني اون شدت پيدا مي كنه اينه كه هر كدوم از دو طرف مي خوان به چيزي برسن كه فكر مي كنن درسته و مي خوان قانون خودشون رو كه شخصا بهش رسيدن رو به اجرا بزارن.يكي براي اين كه به خواهش هاي نفسانيش پاسخ بده بي حجاب مي شه و يكي ديگه مي خواد قوانين خدا رو به اجرا بزاره.به نظرم بايد قبول كرد كه تمام مشكل از طرز فكر ماست .اگر اوني كه بي حجاب مي شد درست فكر مي كرد مي فهميد كه داره بر خلاف چيزايي كه خدا براش مقرر كرده عمل مي كنه .از ارزش خودش مي كاهه براي اين كه نظر يك پسر رو به خودش جلب كنه!چيزي كه ارزشش رو نداره! اگر مردم ارزش رو مي شناختن و راحت از دستش نمي دادن مشكل بي حجابي هم نداشتيم آقا سعيد.اين كه تعريف درستي از كلمه ارزش داشته باشيم مشكل يك مملكت تنها نيست.بر مي گرده به خانواده , مطالعات فردي , اعتقادات شخصي كه خودش از اجتماع و خانواده و ... بر گرفته مي شه.اين اجتماع هم از من و شما و بقيه تشكيل شده .و ما هستيم كه روي اعتقاد همديگه اثر مي زاريم.اگر به بي حجابي به ديده ي طرفداري بنگريم فردي كه از من و شما الهام مي گيره فكر مي كنه كه از حقش كه انتخاب بي حجابي هست بايد دفاع كنه.هر كسي حق انتخاب داره كه چطور باشه و چطور زندگي كنه ولي اگر بخوايم مبنا رو بر اساس حق در نظر بگيريم و از منظر حق به تمام مشكلات بينديشيم , پس بايد حق اجتماع رو هم در نظر بگيريم. اين جامعه اسلامي هست.پس نمي تونيم آهسته آهسته با مشكل بي حجابي كنار بيايم تا جايي برسه كه فردي برهنگي رو حق خودش بدونه! مديريت كلمه ي بزرگي هست كه نمي شه در موردش به راحتي قضاوت كرد.مبارزه هم نوعي مديريته! نمي شه اين انتظار رو داشت كه هر چي بي حجاب رو جمع كنن براشون سخنراني كنن كه بي حجاب نباشين اين كار اشتباهيه و اون ها هم بگن چشم! كسي كه بي حجاب مي شه براي ارضاي هواي نفسش اين كار رو مي كنه حالا تك تكشون رو پيدا كنن (كه ممكن نيست) و بهشون در مورد اشتباه بودن اين كارشون توضيح بدن .قانع كردن يك نفر از اين افراد چه مدت طول مي كشه؟مسلما نيازمند مدت طولاني هست.و از طرفي هم نمي شه جلوي پيشرفت بي حجابي رو گرفت . حداقل نه تا زماني كه چيزي به نام هواي نفس وجود داره!و نا تا زماني كه كساني باشن كه بي حجابي رو حق بدونن.تعريف حق رو از قرآن مي شناسيم هممون, و مي سنجيم باهاش نبايد بي حجاب بود با توجه به چيزي كه قران گفته.(چيزي كه توي قرآن اومده صريحه و نياز به تفاسير گوناگون جهت به حق دونست بي حجابي مورد قبول نيست.)نقل قول:
متاسفانه در جامعه ما به جای اینکه اسباب ازدواج جوانان رو فراهم کنن رفتن و با بی حجابی و.. مبارزه میکنن و با هرچیزی مبارزه کنی اون شدت پیدا میکنه!
کسی بلد نباشه حکومت کنه همین میشه دیگه
به جای مدیریت مبارزه...خیلی جالبه واقعا!!!!
شما چه قصدايي داري !خوب خدا رو شكر كه ما شما رو داريم در غير اين صورت هيچ كس قادر به اداره چيزي نبود.به حالت قبل برگشت و راجع به هر چي دلش مي خواد صحبت كنه؟نقل قول:
من قصدم دادن شوك به ميزگرد بود كه به حالت اوليه برگرده كه خدا رو شكر برگشت حالا هركس ميخواد ميتونه راجع به هرچي دلش ميخواد صحبت كنه
درست مي فرماييد.نقل قول:
درنظر نگرفتید خدا اون کارها رو به پیغمبر هم میگفت انجام نده!
منظورتون چيه!!!نقل قول:
از كجا ميدوني كه در اختيار نداشتن
اگر داشتن علم الان پيشرفته تر بود.علم رو به مرور زمان بدست ميارن.اول يه نفر مياد يه چيزي مي فهمه بعد نفر بعدي مياد از روي چيزي كه نفر قبل فهميده يه چيز ديگه مي فهمه و اين تا الان ادامه داشته.
به قول قرآن انسان هميشه از روي حدسيات قضاوت مي كنه و عمل مي كنه.كسي كه فتوا مي ده قبلا مردم قبولش كردن كه فتوا بده و از روي علم فتوا مي ده از روي مطالعه فتوا مي ده اينطور نيست كه يه چيزي بگه از روي احساس.با دقت نظر بده!نقل قول:
به نظر من اگه الان منجي هم بياد دوتا فتوا ميدن كه دروغ ميگه و بعد مردم ميريزن سرشو كارشو ميسازن....
خيلي جالبه اينكه زمان حال وجود داره يا نه!من فكر مي كنم كه هيچ كدوم از ما معني زمان رو نمي دونيم چون از زماني كه انسان بوجود اومده زمان معني داشته و قبل از بوجود اومدنش هم معني داشته.زمان قبل ار بوجود اومدن فرشته ها هم بوده ولي وقتي برسيم به اينجا كه بگيم آيا زماني كه فقط خدا بوده چيزي به نام مان مي تونست معني پيدا كنه مقداري شبهه پيش مياد.بزارين اينجوري مثال بزنم كه ايا اگر موجودي نبود چيزي به نام پرستش معني پيدا مي كرد؟نقل قول:
.آیا زمان حال وجود دارد یا خیر؟(به نظر من دوستان در مورد جواب این سوال نظرشون رو در مورد تعریف زمان هم بدن)
اینا چیزایی هست که ثبت شدهنقل قول:
البته یکی بوده که یک نظریه رو کامل کرده و چیز جدیدی ارائه نداده
دوستان رعایت کنننقل قول:
این آتیشا از خاستر دانیال بلند میشه ها:31:
1.خیر،فرق زیادی ندارننقل قول:
2.به نظر من زمان حال نمی تواند وجود داشته باشد
دلیلش هم این هست که زمان هموراه در حال گذر هست و ایستی نداره که بشه حال
ترجیح میدم اول دوستان زمان رو تعریف کنن و من در پایان نظرم رو بگم
3.بله
خودکوشی رو نمیدونم ولی در برخی مواقع از انسان ها با هوش تر عمل میکنن
دراین که حیوانات نه فقط گاهی بلکه همیشه ازماانسانهاباهوش ترعمل میکنندشکی نیست. آیا اقلیدوس ولباچوفسکی زودتربه قواعدواصول هندسه پی بردندیاعنکبوتهاوزنبورها؟ درمورد مکانیسم حرکت خفاشهاچطور؟ حتی ابتدایی ترین حیوانات هم زودترازما انسانهابه قوانین طبیعت پی بردند. پس ارزش انسان بودن درچیه؟!!نقل قول: