نه بابا کسی بلد نیست من خیلی وقته بال بال میزنم یکی بهم یاد بده ولی انگار راهی وجود نداره.همون تکستچر و بیاری تو بهترهنقل قول:
Printable View
نه بابا کسی بلد نیست من خیلی وقته بال بال میزنم یکی بهم یاد بده ولی انگار راهی وجود نداره.همون تکستچر و بیاری تو بهترهنقل قول:
پسر گل كاشتي!موثر بود!
كار بعدي كه مي خوام انجام بدم اينه كه
مثلا رو ي يك آلبوم كليك كنم بعد عكسش فول اسكرين بشه
و بتونم عكس هاشو جلو عقب كنم
كدوم قسمت كتاب يا كدوم آموزش رو بايد ببينم؟
پيشاپيش ممنون
مخصوصا از :11:
tovamohammad
راستي اگر برات مقدوره لينكه gnomon work shop رو بزار
دوستان تو این یکی دو روزه ترکوندن:34:. Tovamohammad جان خیلی خیلی ممنون. یه نکته دیگه اینه که من وقتی دشمن می سازم بدون اینکه مسیری براشون تعیین کرده باشم برای خودشون به حرکت در می یان. مشکل از چیه ؟؟؟؟
یه درخواست دیگه اینه که اگه کسی لطف کنه و آموزش ساخت منو رو بزاره خیلی خیلی ممنون می شم.:31:
Tovamohammad سلام. این کارا که برای ساخت تیم گفتی رو انحام دادم اما فایده نداشت. اینم مپی که ساختم ببین متوجه می شی مشکلش چیه ؟؟!!
کد:http://ir-gust.persiangig.com/UDK/Team-Maker.udk
سلامنقل قول:
قاعدتا باید کار می کرد.:41: واسه همین الان یه سرچ کردم و دیدم بقیه هم همین مشکل رو دارن، ولی خوشبختانه معلوم شد مشکل از کجاست:
نقل قول:
"doesn't matter what if you set the teams up right or not, in the editor bots on the same team still shoot each other. the editor bots are a really dumbed down version of the regular bots."
این طور که معلومه Team Death Match توی ادیتور کار نمی کنه و باید مپت حتما کوک بشه. من این موردو تست نکردم ولی افرادی که ازشون نقل قول کردم، این طوری مشکلشون حل شده. البته می دونم این باگ یا هر چیزی که هست سرعت کارو میاره پایین، مخصوصا واسه کسایی مثل ما که تازه توی تست این مواردیم و هی باید اجرا بگیریم.:13:نقل قول:
"I understand that teaming doesn't work in the editor... so I cooked the level out and tried it in death match and team death match....... death matched played out the same way as in the editor and in Team death match the bots didnt shoot each other..."
یه نفر دیگه هم این کارو به عنوان راه حل داده ولی توضیحاتش بیشتره:
فرصت نکردم ترجمشو بنویسم واست :worried: ولی جملاتش سادست، فکر نکنم مشکلی توش داشته باشی.نقل قول:
"to make this work, You need first to make your map a DM type of map. Second, the demo game on the editor does not run team deathmatch, only deathmatch so the team are never really created therefore everyone if for himself. Now Just because the editor doesnt work, does not mean that it wont in game. To test this, place a copy of your map on the Published folder in the apropriate folder and then run the game and not the editor. Run the game with these settings:
Team Deathmatch
Bots - 0
Score - 0
Time - 0
There, if you run the game that way, you only have the bots that you are spawning through the actor factory and not the preset added bots which will respawn. Btw Actor factory actors do not respawn once killed so that is perfect for a single player mission. I have effectively tested this method and promise it works just fine. One note though, you might want to reload the level upon the player's death so that you dont respawn with a bunch of dead body's and blood splatter that really shoudlnt be there if you hit continue "
مطمئن نیستم ولی فکر می کنم اگه این قسمت رو به جای کیسمت با اسکریپت کار کنی این مشکل پیش نیاد. من زیاد وارد نیستم تو اسکریپت تیم، ولی اگه نوشتی بگو تا یه راه یادت بدم که اسکریپتتو به یه نود کیسمت تبدیل کنی و راحت مثل ActorFactory باش کار کنی.:20:
خواهش می کنم. قابلی نداشت.نقل قول:
دقیقا نمی دونم مشکل از کجاست. با این همه شما یه مقدار روش وقت بذار، مثلا یه مسیر عادی و کوچیک براشون درست کن یا یه همچین چیزی ولی اگه نشد خودتو اذیت نکن چون ممکنه این مشکل عادی باشه:
این طور که معلومه این طرف خیلی وارد بوده و با اسکریپت مشکلش حل شده، ولی اگه شما نتونستی با اون وقت گذاشتن حلش کنی متاسفانه یا باید بی خیال این قسمت بشی و یا باهاش بسازی.نقل قول:
I've had trouble getting UTBots to not behave intelligently as well. I ended up building a new Controller deriving from AIController and then using UTBot as a guide for teaching them the things I wanted them to know such as how to path and shoot.
However, my mod is based heavily around how the AI works so it was worthwhile for me to spend a lot of time reprogramming the bot AI whereas in your situation it may not be worth it, so wait and see if someone else has a better answer for you.
متاسفانه انگار امشب مشکلاتت راه حل درستو حسابی نداشت.:41: البته منتظر بقیه ی دوستان هم باش، اگه راهی داشته باشه حتما بقیه دوستان بهت می گن:20:. فعلا بای.
خواهش می کنم. لطف دارین.نقل قول:
اون لینک که گفتی، باید بگم برای UDK غیر از آموزش های 3D Buzz بقیه ی آموزشها پولی هست و نمی تونی دانلود کنی. مگه اینکه لینک رپید یا تورنت ازش پیدا کنی. البته تو این مورد خوش شانسی. یه سایت ایرانی کوچیک هست که یه سری از این آموزش ها رو گذاشته برای فروش البته قیمتی نداره. 10 تا دی وی دی آموزشی گذاشته، همش رو هم 10 تومن نمیشه.:5: اینم لینکه فروشگاه این سایته:
به نظر من همشو بگیر ضرر نداره. اگه هم فقط اون آموزش Gnomon رو خواستی بگیری این لینکشه:کد:http://www.iran-rose.ir/modules.php?name=Shopping_Cart&file=category&category_id=4
در مورد اون سوال هم نگرفتم موقعیت دقیقا چه جوریه، باید یه مقدار جزئیات از کارت بگی. مثلا اون آلبوم 3 بعدیه یا دو بعدی؟ اگه سه بعدیه دوربینت چیه؟ و...؟کد:http://www.iran-rose.ir/modules.php?name=Shopping_Cart&file=product&c_op=viewprod&prodID=15
در هر صورت یه آموزش هست که کمکت می کنه. توی همون آموزشها که فیزیکشو گرفتی این دفعه UI Scenes رو باید بگیری، 50 مگه. اگه هم یادت نیست این لیکشه:
در کل باید با UI کار کنی. اگه از اینا نگرفتی قضیه رو جزئیات بیشتر بده، اگه بلد باشم بهت می گم، اگه نه هم اساتید اینجا بلدن حتما:20: کمکت می کنن. فعلا بای.کد:http://udn.epicgames.com/Three/VideoTutorials.html
سلام
ببخشيد شما كه اينقدر كار ميكنين و بازي با udk درست مي كنيد چجوري پابليشش ميكنيد
سلام Tovamohammad جان. من مپمو Cooked کردم ولی فایده ای نداشت. من درست نفهمیدم چی نوشته ولی من از Deathmach و هم از team deathmach که می رم مپم اجرا نمی شه و باید روی آیکن Game آنریل کلیک کنم تا بازی اجرا بشه.
دوباره سلام!
شاید برای مثال زدن کتاب بهتر از آلبوم باشه
فرض کنیدمیرید سمت یک کتاب خونه و یک کتاب رو انتخاب می کنید بعد
می تونید که ورق بزنید کتاب رو
در مورد Collision هم Auto convex کمی ابتدایی هست تو اشکال ساده کار رو راه میندازه
ولی بعضی جا هاش باید اصلا ح یا بهتر بگم باید ویرایش بشن
چطوری این کار رو انجام بدم؟
و1 نکته ی مهم شاید به این مشکل بخورد کرده باشین که وقتی
جسمی رو از مکس وارد UDK میکنید گیزموها با مرکز جسم فاصله دارن
چطور این مشکل رو بر طرف کنم؟
بابت لینکها هم ممنون
گذاشتم دانلود بشن
سلام:20:
کسی راهی پیدا نکرد واسه اینکه انیمیشنای یه کاراکتر یو دی کا رو بزاریم رویه کاراکتری که خودمون وارد یو دی کا می کنیم؟؟:21:
باتشکر:40:
منظورت از بابليش جيه؟نقل قول:
Aliscan تو كه داري كاراكترو ميباري خوب انيميتش كن.
البته فكر ميكنم وريا بود كه ميخواست اسكلت بندي كاراكترو تو udk بزاره ما هم منتظريم
سلام يادم رفت
ميخوام ببينم ججوري با udk يه بازي با نماي از بغل بسازم يعني دوربين رو تغيير بدم و كاراكترو عوض كنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نمی دونم چرا مشکل داشتی. من همین نیم ساعت پیش راهی که بهت گفتم رو رفتم و کار کرد.:5: شما یه جا رو اشتباه رفتی. مطمئنی بازی رو درست Cook (و اگه لازمه Full Recompile) می کنی؟
با این همه یه سری تغییر دادم تو مپت و اونو اینجا گذاشتم:
شما اینو بگیر، فایل هاشو بذار توی شاخه ی Content/Map بعد توی Unreal Frontend اول یه Full Recompile بکن و بعدش بازیو Cook کن. لازم نیست مپی رو سلکت کنی. (راستی نباید مپی با این اسم توی شاخه ی دیگه ای داشته باشی اگه نه Cook نمی کنه.)کد:http://www.box.net/shared/q8tb7vcaft
بازی که اجرا شد برو توی Team Deathmatch، مپ Team-Maker رو سلکت کن و تو صفحه ی بعد Number Of Opponents رو صفر کن (واسه اینکه خود آنریل بات به بازیت اضافه نکنه). من مجبور شدم یه سری دکمه توی مپ برات بذارم چون دیگه برای تست ها نمی شه راحت بازیو ببندی تغییراتتو بدی و اجرا کنی، که بتونی با این دکمه ها حالات مختلف رو تست کنی، هر چند برای من همون اولین تست جواب داد.
حالا توضیح دکمه ها: توی اتاقی که بازی شروع میشه روی 3 تا از دیوارها جمعا 8 تا دکمه هست. از سمت چپ (دیواری که دو تا دکمه روشه) اولین دکمه میگه هر بات توی چه تیمیه و دکمه ی دوم همه ی بات ها رو می کشه (برای اینکه مجبور نباشی هر بار بازیو ببندی و باز کنی این دکمه لازمه)، بقیه ی دکمه ها هر کدوم 3 تا بات ایجاد می کنه ولی با تنظیمات مختلف. مثلا دکمه ی سوم همون حالتیه که خودت توی کیسمت درست کرده بودی و اگه بزنی می بینی که کار می کنه. یعنی 3 تا بات درست می کنه دو تا تیمشون آبیه و یکی قرمز. البته احتمالا تا میای از اتاق بری بیرون میزنن اون قرمزه رو می کشن :31: ولی می تونی جسدشو ببینی تا مطمئن شی:21:.
بقیه ی دکمه ها رو هم خودت تست کن. هر کدوم یه log داره که اون حالتو بهت می گه. از این 6 حالت 4 تاش کار می کنه.
خلاصه من تا ندونم یه راه درسته به یه نفر توصیش نمی کنم:46:. اگه سوالی بود بپرس. فعلا بای.
ولی من یادم نرفت، سلام:20:نقل قول:
منظورتو نگرفتم. یعنی چی از بغل؟:13: یعنی مثل همین بازی Bounty Arms که توی UDK Showcase گذاشتن واسه دانلود؟ اگه جوابت مثبته می خوای دوربین با حرکت پلیر توی صفحه چو و راست(و اگه لازمه بالا و پایین) بره یا دست کاربر باشه؟ اگه هم منفیه یعنی چی پس؟:31:
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
سلامنقل قول:
همون جور که آقای نینجا گفتن منظورت چیه؟ از لحاظ فنیش می پرسی یا قانونی؟ خیلی فرقشه. یا شایدم می خوای بگی این همه کار می کنین که تو ایران نخرنش، هان؟:13: حرف سیاسی از خودت در نکنی یه وقت!:20:
دوباره علیک سلام:31:نقل قول:
ببخشید نقل قول ها زیاده، آخه مسائلی که گفته بودی زیاد بود ولی جداشون نکرده بودی با شماره، مجبور شدم جدا کنم.
اگه مسئله الان ورق زدنست که روش معمول که الان توی بازیها استفاده می شه اینه که تا رسیدن و برداشتن کتاب دوربین 3 بعدی خود بازی کار می کنه و زمان دیدن صفحات و ورق زدنشون از UI استفاده می شه، خودمونیش میشه اینکه دوربین دو بعدی میشه. از این قسمت دوم توی Far Cry 2 استفاده شده، یه نگاه بنداز. اون UI Scenes هم که لینکشو بهت دادم دقیقا یه همچین سوئیچی رو بین perspective ها آموزش می ده (البته روی یه دکمه به جای کتاب) که شما باید برای مورد خودت خیلی جاهاشو عوض کنی.نقل قول:
شما اون آموزش UI Scenes رو که گرفتی با دقت ببینش، می تونی چیزی که می خوای رو باهاش در بیاری.
همون طور که قبلا گفتم دو راه اول ساده ترین راهها هستند و در نتیجه نمی تونی توقع داشته باشی دقیقا چیزی رو بهت بدن که مد نظرته. تا جایی که من می دونم نمی شه توی Collision که با دو راه اول ساخته می شه دست برد. اگه می خوای چیزی غیر اینا داشته باشی باید خودت دست به موس شی:27: و از راه سوم بسازیش. راهش رو توی همون آموزش Gnomon Workshop یاد می ده.نقل قول:
من به این مشکل بر نخوردم ولی یه جا خوندم که pivot جسم همون مختصات (0,0,0) مکس موقع اکسپورت می مونه. یعنی اگه بخوای pivot مرکز مدل باشه، باید قبل از اکسپورت مدل رو ببری جایی که صفر مکیس، مرکز مدلت باشه.نقل قول:
البته یه راه آسپیرینی داری که داخل UDK روی مدلت داخل viewport کلیک راست کنی و توی منوی pivot جای pivot رو عوض کنی و بعد توی همون منو جدیده رو save کنی. البته اینجوری فقط همون یه مدل تغییر می کنه و اگه از توی Content Browser دوباره اونو بذاری توی مپ pivot همون جای قدیمی مونده، برای این مشکل هم یه راه داری و اون اینه که بعد از اینکه جای pivot رو save کردی یه prefab ازش بسازی و از این به بعد با اون کار کنی. با این همه به نظر من لقمه رو دور سرت نچرخون و از همون راه اول برو.:8: "دو تا کلیک بیشتر، یه عمر راحت تر." از خودم:31:
خواهش می کنم. قابلی نداشت.:20:نقل قول:
باز هم ممنون:11:
به پیغام شخصیت سر بزن!
دارم به این می رسم که UDK مثل دریاست و منم دارم توش دست و پا میزنم!
اسپم بسه!
در مورد راه سوم (Collision) من 1 ساختمون ساختم که راه پله هاش جلو تر از خودشه
به همین خاطر 1 سری نقاط غیر قابل دسترس توش هست مثل اون ضبدر آبی توی عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر هم که مدل رو ساده تر بسازم باز هم این مشکل وجود داره
این رو هم بگم که در طراحی Base ساختمون جدای دیوارها و بقیه چیزهاست
خواهش می کنم. سر می زنم!نقل قول:
نگران نباش منم توش بلد نیستم شنا کنم، و توی این مورد مثل همیم، تنها کاری که الان می تونیم بکنیم، اینه که دست همو بگیریم.
در مورد اون مدلت باید بگم از اون مدلی که عکسشو گذاشته بودم که پیچیده تر نیست و اصلا با مدل مارکوس قابل قیاس هم نیست ولی برای همه ی اونا با روش سوم Collision ساخته شده. همون طور که گفتم راه سوم کلی هست و حالتی پیدا نمی کنی که نشه باهاش درآورد.:5: اگه یادت باشه گفتم که Collision نباید زاویه ی بیش از 180 داشته باشه و در حالت عادی اگه بخوای بسازی دو تا زاویه ی اینطوری کنار پله هات درست می شه، برای همین باید از دو تا قسمت برای Collision استفاده کنی. مثلا یه همچین چیزی:
البته این فقط یه حالته ولی کارتو راه می اندازه. به جای اینکه قسمت قرمز رو ایجاد کنی، باید براش دو قسمت سبز و آبی رو بسازی که دو تا مدل خیلی سادست. در مورد اون جمله ی آخر هم منظورتو نگرفتم.
اگه مشکلی بود بگو.:8: فعلا بای.
سلام بر همه دوستان. Tovamohammad جان پیغامتو خوندم. دستت درد نکنه . ویرایشش کردم ابن راهی هم که گفتی آزمایش می کنم ببینم چطوریه. بازم ممنون .:31:
منظورت در موردروش3 درست متوجه نشدمنقل قول:
من فکر کردم که مدل ساده می سازی و بعدش روش 1 رو روش پیاده
لطفا بیشتر توضیح بده
اگر با Quest کار کرده باشی با اضافه کردن چندتا کانال این کارو خیلی راحت می کرد
منظورت دقیقا چیه؟نقل قول:
2تا کولیژن بزارم یا شکل رو 2 قسمت کنم و جدا بهش کولیژن بدم؟
روش سوم رو که قبلا گفتم،:20: اگه یادت رفته بخونش دوباره:نقل قول:
جزئیات بیشتر توی آموزش Gnomon هست.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4808028&postcount=402
نه، با Quest3D کار نکردم.
بازم نه، نیازی نیست مدلت رو چند قسمت کنی. ببین شما این 3 تا کار که می گم رو به ترتیب انجام بده ببین کدوم جواب شما رو می ده، دقیق بخون چی می گم، جوابتو می گیری:8: :
قدم اول:
مدلت رو با Unreal Static Mesh Viewer باز کن. از منوی Collision گزینه ی اول رو انتخاب کن و اگه سوالی پرسید تایید کن. بعد توی Toolbar دکمه ی پنجم رو بزن تا Collision رو نشونت بده. بعد از همون منو Auto Convex Collision رو بزن تا اون پنل پایین عکس باز بشه. اینقدر با 3 تا Trackbar بازی کن تا شبیه اون چیزی بشه که مد نظرته، توی این مدل با اینکه از نظر Collision یه مدل پیچیده هست، Trackbar ها نصفه رو هم رد نکرده ولی همونطور که می بینی جواب درست داده. هر چی اونا رو به سمت چپ ببری ساده تر و هر چی به راست ببری پیچیده تر می شن. آخرین خطی که توی Viewport نوشته رو ببین، این Num Primitives همون تعداد قسمت های Collision هست.
همون طور که می بینی به تعداد اون توی Collision قسمتهایی با رنگ متفاوت وجود داره.
قدم دوم:
اگه با کار قبلی جواب نگرفتی از این راه استفاده کن که همون راه کلی هست و توی پستی که بالای صفحه لینک دادم گفتم کلا چه جوریه. با این همه جزئیات بیشترش رو داخل همون آموزش Gnomon می فهمی.فقط همین قدر بگم که مثلا توی مایا باید یه مدل ساده از مدلت رو دقیقا روی خود مدلت طراحی کنی و به آخر اسم مش جدید "UCX_" اضافه کنی. بعد از اکسپورت با پلاگین ActorX ، زمانی که توی UDK ایمپورتش کردی می بینی که خود UDK اونو به عنوان Collision مدلت در نظر گرفته. فقط حواست به یه سری مساله باشه:
توی Collision نباید زاویه ی بیش از 180 وجود داشته باشه.
و همین طور قسمت های مختلف Collision نباید با هم Overlap داشته باشن(نباید روی هم بیافتن).
قدم سوم:
راه قبلی کلی هست و حتما جواب می ده ولی اگه عجله داری و نمی تونی صبر کنی تا Gnomon برسه این کار رو بکن:
توی UDK بعد از اینکه جای مدلت رو درست کردی، یه Brush بردار و اونو دقیقا به همون اندازه ای که می خوای کاربر باهاش Collision داشته باشه درست کن و بذار روی خونت مثلا اونو به اندازه ی خونت ولی ساده تر در بیار. بعد از منوی Brush گزینه ی Add Volume و از داخل اون گزینه ی BlockingVolume رو انتخاب کن و Red Brush رو از توی دست و پا جابجاش کن.مثلا به عکس زیر نگاه کن:
اینجا یه خط تولید هست که نمی خوام کاربر بره توش فضولی کنه:21: و فقط بتونه از بیرون نگاه کنه. اون مکعب صورتی رنگ که می بینی BlockingVolume هست که جلوی حرکت کاربر رو می گیره. بعد Blocking Volume رو انتخاب کن و F4 رو بزن. حالا توی قسمت Collision ، گزینه ی Coliision Type رو بسته به کاری که داری تنظیم کن. به نظر من برای کار فعلی شما همون حالت COLLIDE_BlockAll جوابگو هستش.
فقط حواست باشه نیای کل خونه رو بذاری داخل BlockingVolume اگه قراره کاربر بره توش،:41: فقط قسمت هایی باید اون تو قرار بگیرن که می خوای کاربر دسترسی نداشته باشه.
البته بگم این روش آخری در اصل برای کار دیگه ای طراحی شده (مثل همون خط تولید کارخونه که توی عکس می بینی) ولی توی این مورد خاص کارت رو راه میندازه.
امیدوارم دیگه مشکلت حل بشه.:5: کاری داشتی بگو. فعلا بای.
سلام
ببخشيد مثل اينكه منظور من نفهميديد
من گفتم كه شما دارين با udk بازي درست ميكنيد پس چجوري به فايل اجرايي تيديلش ميكنيد تا بدون انجين بتونيد اجراش كنيد همين
(من هنوز نصبش نكردم)
سلامنقل قول:
آهان پس از لحاظ فنیش می گین. شما زمانی که بازیتون تموم شد یه سری تغییرات توی فایلهای INI موتور می دین و بعد با یه نرم افزار به نام Unreal Frontent که داخل موتور هست اول کدهای جدیدتون رو کامپایل می کنین و بعد مراحل و پکیج های بازی رو به اصطلاح Cook می کنین (فارسیش میشه می پزین:31:). در نهایت آنریل یه تک فایل با پسوند EXE می ده که پکیج نصب بازیتون هست و تمام کاری که کاربر نهایی باید انجام بده اینه که این فایل رو روی سیستمش اجرا کنه، همین.
ببخشین قبلا سوالتون مفهوم نبود. اگه باز سوالی بود بپرس.:8: فعلا بای.
این فقط برای ساختن بازی جنگی استفاده میشه ؟
منظورت از بازی جنگی چیه؟ اگه منظورت اکشن هست باید بگم خیر، تقریبا هر بازی که تصور کنی رو میشه با UDK ساخت. البته به صورت پیش فرض موتور روی بازیهای FPS و TPS تنظیم شده ولی باهاش هر سبک بازی میشه ساخت، Sport, Strategic, Adventure, Simulation ,...نقل قول:
نمی دونم اگه منظورتو درست نفهمیدم!:13:
دوباره سلام Tovamohammad جان. اون مپی که گذاشته بودی کار نکرد ولی مشکلم خدارو شکر حل شد ! حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که وقتی یک Trigger توی مپ می سازم دشمنامم که داخلش می رن اکشنش اجرا می شه . من می خوام یه جوری باشه که فقط وقتی خودم می رم داخلش اجرا بشه ؟؟ بازم ممنون بابت کمکات :40:
سلامنقل قول:
برای هر Trigger که می خوای فقط خودت باهاش کار کنی برو داخل کیسمت، روی event اون کلیک کن و توی Properties ، گزینه ی Player Only رو فعال کن، همین.
در مورد اون مپ هم دو حالت داره فقط، یا شما درست Cook نمی کنی و یا UDK شما خراب شده. در هر صورت یه چند تا عکس از مپ در حالت اجرا می گذارم ببین:
اینا همون 8 تا دکمه هست که اتفاقا تمامی trigger ها هم روی Player Only تنظیم شده بود.
این دو تا هم 3 تا بات رو نشون می ده که تو دو تیم مختلف هستند. اولیش با دکمه ی شماره 3 و دومی با دکمه ی شماره 4 ایجاد شده.
با این همه خوشحالم مشکلت حل شده.:8: فعلا بای.
سلام . شرمنده که این همه سوال می پرسم ولی این کارو کردم یعنی تیک Player Only پیشفرض تنظیم شده بود ولی فایده ای نداشت .نقل قول:
برای هر Trigger که می خوای فقط خودت باهاش کار کنی برو داخل کیسمت، روی event اون کلیک کن و توی Properties ، گزینه ی Player Only رو فعال کن، همین.
سلام، مشکلی نیستنقل قول:
نمی دونم چرا برات جواب نداده :13: ولی با این همه این راه به ذهنم رسید و این دیگه همیشه جواب میده:
بعد از Trigger Event داخل کیسمت بایدیه Compare Object بذاری که چک کنه اگه کاربر این تریگر رو فعال کرده کار انجام بشه یا برعکس. مقایسه کنندت دو تا آبجکت می خواد، برای اولیش نتیجه ی Instigator از Trigger رو باید بهش بدی و آبجکت دوم هم اون چیزی که مد نظرته. مثلا اینجا باید یه Variable از نوع Player ایجاد کنی و گزینه ی All Players رو توش غیر فعال کنی، همین.
اگه سعی کنی از دید برنامه نویسی به قضایا نگاه کنی، معمولا برای هر کار چند راه به ذهنت می رسه، که اگه یکیش جواب نداد، راحت میری بعدی.
این دیگه حتما حتما حتما حتما :31: جواب میده. با این همه اگه مشکلی بود بگو.
دستت درد نکنه ولی دسته Instigator به دسته های Compare Object وصل نمی شه . برای Instigator یه متغیر ساختم و با اون مقایسه کردم ولی فایده ای نداشت !!!!!
اینطوری :
الان دیگه مطمئن شدم که UDK شما مشکل داره. هم اون تیمه نشده بود که اینجا جواب داد هم این مورد. اینا که اینطور نیست یه جا کار کنن روی یه سیستم دیگه کار نکنن، همون شما UDK یا حتی ویندوزت مشکل دار شده. من این Play Announcement که تو عکس دیدی رو گذاشتم، خودم که می رفتم توی Volume کار می کرد، بقیه نه.نقل قول:
اگه هم خیلی از UDK خودت مطمئنی، مپتو بفرست ببینم کجاشو اشتباه گذاشتی.
Tovamohammad جان سلام. با عرض پوزش مشکل از خودم بود نه برنامه !!!! راستش در مورد تیم من توی Cook کردن مشکل داشتم و این بار مقدار Max Trigger رو باید 0 می کردم که یادم می رفت. آخه قبل از اینکه من برم داخل Trigger یه دشمن می رفت داخلش و چون روی 1 تنظیم شده بود از کار می افتاد. خیلی خیلی ممنون .:10:
بابا کسی نمیخواد تو این مسابقه ای که من گذاشتم شرکت کنه ؟:41:
ضرر که نداره فقط چند تا عکس از مپی که ساختید بزارید تا یکی جایزه بگبره!!:20:(برای طراحی هنری )
اگه نمیخواید فقط بگید تا بیخیال بشم:19:
نینجا جان بازیت می خوای راجع به چی باشه؟
موضوع مهم نیست مهم طراحی هنری مپه فقط از نقاط مختلف مپ تو حالت بازی تصویر بزارید و بگید سبک بازی قراره چی باشه(مثلا ترسناک یا استرتتزیک و کودکانه و...):8:نقل قول:
شرکت میکنی دیگه!!؟؟:10:
سلام . این Gnomon workshop راجع یه چیه ؟؟!!!!!
سلامنقل قول:
خواهش می کنم، از این موارد پیش میاد، ایشالا در آینده بیشتر حواست جمعه:20:. قابلی نداشت خلاصه.:8:
بازم سلام:31:نقل قول:
Gnomon Workshop: Intro To UDK یه آموزش واسه UDK هست که فرقش با بقیه ی آموزشها اینه که کلی تر آموزش می ده، عوضش یه نکاتی رو یاد می ده که جای دیگه ندیدم یاد بدن. خودم بعد از دیدن اون با اینکه 5-4 تاآموزش دیگه قبلش دیده بودم، ولی سرعتم 30-20 درصد زیاد شد. توی لکچر 6 هم در مورد ایمپورت مدل و Collision اون بحث کرده. طرف یکی از طراح های Medal Of Honor: Airborn هست که از اولین بازی هایی بود که با UT3 اومد.
اگه هم می خوای بگیریش توی پست زیر توضیح دادم از کجا می تونی بگیری. تو اون سایت که رفتی یه سری فیلم دیگه هم داره، قیمتی نداره. توصیه می کنم هر کدومو نداری بگیر. من همه رو دارم الان، بد نیستن.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4809659&postcount=410
نقل قول:سلامنقل قول:
اول از همه خوشحالم که تیمت جور شده، اگه یه وقت آبدارچی چیزی خواستی بگو منم بیام توتیمت:46:.
در مورد مسابقه متاسفانه من الان توی قسمت های دیگه ی بازیم و مدته Level Design کار نکردم، فقط اگه یکی از کارای قبلیم به دردت بخوره. با این همه ایده ی خیلی خوبیه و چه من اومدم چه نه شما پشتشو داشته باش، جالبه.
چه جالب دستت درد نکنه. حتما می خرمش. بابت همه کمک هاتم ممنون. :20:نقل قول:
طرف یکی از طراح های Medal Of Honor: Airborn هست که از اولین بازی هایی بود که با UT3 اومد.