البته sumsung هم مدل های فاخری رو با بک لایت LED زده که حرف ندارن ولی قیمت اون ها اصلا با G10 قابل مقایسه نیست خیلی گرونن
این هم یکی دیگه از مزایای G10 هست.(قیمت مناسب)
Printable View
البته sumsung هم مدل های فاخری رو با بک لایت LED زده که حرف ندارن ولی قیمت اون ها اصلا با G10 قابل مقایسه نیست خیلی گرونن
این هم یکی دیگه از مزایای G10 هست.(قیمت مناسب)
من 1 ایراد تو جی 10 تا الان دیدم...اون هم فقط در پورت pc و پخش عکس (sd card)تی وی !!!
ایرادش اینه که اگر یک عکس یا تصویری یکم ثابت بمونه و بعد تصویر رو عوض کنی ..سایه اون تصویر قبلی باقی میمونه..!!
باید بگم تو تصاویر sd یا hd تا حالا همچین چیزی ندیم..
نقل قول:
این همون سوختگی پیکسل ها که یکی از اشکالات پلاسماهای قدیمی بود نیست ؟
نه pmax عزيز پلاسماهاي قديمي مشكل burn in داشتن كه اگه يه تصوير زيادروي پنل بمونه با جابجاي اني يه سايه تا كسري از ثانيه روي تصوير باقي ميمونه:31:نقل قول:
سوختيگي پيكسل مال lcd پنل هاست كه امكان داره در يك پنل تعدادي پيكسل سوخته ايجاد بشه كه بسيار كمه قديما زياد بود.الان مشكل burn in به طور كامل در نسل neopdp برطرف شده اما اگه يه تصوير مدت زيادي روش بمونه ويه هو يه تصوير ديگه بياد در يك كسري از ثانيه برطرف ميشه كلا يوزرهاي g10 من نديدم با پورت pc مشكل داشته باشن فوقولاده رازي بودن.
اگر سوختن پیکسل بود که ..درست نمیشد!!!چند تا تصویر رو عوض کنی درست میشه..برای همیشه که باقی نمیمونه!!:20:نقل قول:
نقل قول:
آخه من یکجایی خوندم که نسل قدیمی پلاسما ها مشکل سوختن پیکسل ها رو داشتند ( روی تصاویری که زیاد می موند روی تلوزیون ) که نقش اون تصویر روی تلوزیون باقی می موند ولی نسل جدید این مشکل رو حل کردند . البته طبق اون متن هنوزم وقتی تصویری بصورت ثابت زیاد روی یک پلاسما پنل بمونه بازهم طرح اون تصویر برای مدتی روی صفحه می مونه اما اینبار به مرور و بعد از مدتی از صفحه پاک میشه .
حالا می خواستم بدونم این موضوعی که شما می گی همینه یا نه ؟ و اصلا چنین موضوعی صحت داره یا نه ؟
* دوستانی که می خوان بدونن usb سامسونگ در قبال فیلمهای hd و full HD چقدر کارایی داره ، اگر بخوان می تونن تا سه شنبه صبر کنند . سه شنبه قراره یکی از دوستانم چند تا فیلم hd و full HD برام بیاره و من سعی می کنم روی هارد کپی شون کنم و از طریق شبکه توسط تلوزیون اجراشون کنم و نتیجه رو اطلاع خواهم داد حتما
آپدیت :
فایل های 3gp روی b690 یکی درمیون اجرا می شن
احتما مشکل بیت ریت و این چیزاس ( دقیقا نمی دونم ) اما مثلا فیلمهایی که گوشی من گرفته اجرا نمیشه اما فیلمهایی که گوشی دیگری گرفته با همون فرمت 3gp اجرا میشه !
این قضیه فکر کنم در اغلب فرمتها صادق باشه . یعنی صرفا اینکه نوشته شده فرضا فرمت ts یا avi رو ساپورت می کنه دلیل نمیشه که حتما هر فیلمی رو با این فرمتها پخش کنه . این قضیه رو یکبار همون اوائل دوستمون احسان هم متذکر شده بود .
مشکل burn شدن تصاویر تو پلاسماهای neopdp پاناسونیک تا حدود 95 درصد برطرف شده , و احتمال burn شدن این سری پلاسماها خیلی ناچیزه.
pmax جان پست صفحه قبلو خوندي؟؟:31: اين مشكل مدتهاست در پنل neo pdp رفع شده سوختگي پيكسل مربوط به lcd هاست يعني يك پيكس يا كلا خاموش ميشه يا يه طيف رنگ خاصي رو پخش نميكنهنقل قول:
بله دوست مننقل قول:
نخونده که تشکر نمی کردم ازتون :11:
اشاره من به این قسمت
" شاید شنیده باشید که تلویزیون های پلاسما مشکل سوختن پیکسل ها را دارند ، که البته این مشکل معمولا بین LCD ها به چشم نمی خورد. زمانی بیشتر این اتفاق می افتد که تصویری برای مدت طولانی روی صفحه بماند و باعث می شود سایه آن تصویر کم کم بسوزد. البته فناوری ساخت پلاسما ها بهتر شده و در مدل های جدید تر به علت افزودن امکاناتی مانند محافظ های صفحه نمایش این مشکل کمتر دیده می شود ، اما همچنان این مشکل وجود دارد . بعد از چند روز استفاده ، تصویر سوخته شده محو می شود و دیگر دیده نمی شود. "
از متن زیر
که احتمالا با توجه به تاریخ این متن منظورش از نسل جدید پلاسما ها . نسل قدیمی پلاسماهای امروزی باشه . نمی دونمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=166327
بیشتر می خواستم بدونم این متن درسته یا نه ؟ که دوستان متفق القول گفتند در حال حاضر این مشکل وجود نداره
پنل دیشب رسید .
به نظر من سامسونگ با ساختن این پنل خواسته مجوعه ای از امکانات رو یک پنل جمع کنه یا به قول معروف all in one درست کنه.
اول توضیحی در مورد امکانات این پنل بدم , و در پست های آتی در راطه با کیفیت تصویر پنل می نویسم البته این نکته رو متذکر بشم پنل ریجن اروپایی هست و امکانات بیشتری نسبت به ریجن های دیگه داره
از جمله امکانات این پنل
2 ورودی Optical
optical پیست ؟
کاربرد
صدا از طریق فیبر نوری انتقال داده میشه و درصد دارا بودن نویز صفر هستش همپچنین صدا فوق العاده با کیفیت هست نسبت به خروجی های دیگر .
از جمله پشیتیبانی های optical
DTS-HD
DTS Neo:6
DTS 96/24
DTS-ES Discrete
Pro-DOLBY
LPCM
--- T (تیونر دیجیتال)
کاربرد
مخفف ----Terrestrial هستش و براي ارسال اطلاعات رسانه اي ديجيتال از طريق آنتن هاي زميني براي تلويزيون هايی که تیونر دیجیتال دارن برای دریافت تصاویر دیجیتال کابرد دارد .اخیرن امکان دریافت کانال های دیجیتال در تهران و حومه راه اندازی شده است .
LAN
کاربرد
امکان وصل شدن به اینترنت , امکان یاهو widgets (قابلیتی که کاربر میتونه از وضعیت آب و هوا و نتیجه مسابقات و ... در حال تماشای تلویزیون استفاده ببره) , امکان شبکه کردن تلویزیون با کامپیوتر برای پلی کردن فایل های صوتی و تصویری و عکس .
دو ورودی 2 USB
کاربرد
پلی کردن طیف وسیع فایل ها از روی فلش یا هارد دیسک از جمله پشیتبانی فایل های صوتی اعم از mp3 , فایل های گرافیکی یا همون عکس از جمله jpeg , پلی کردن فایل های تصویری به صوت full hd بدون محدودیت در بیت ریت و رزلوشن تا حداکثر رزلوشن موجود 1080p .
ورودی های
DVI,VGA,D-SUB
اين درگاه ها معرف ورودي سيگنال براي مانيتور هستند. درگاه D-SUB سيگنالها را به صورت آنالوگ منتقل مي نمايد در صورتيكه درگاه DVI یا vga به صورت ديجيتال بوده و سبب افزايش كيفيت تصوير مي گردد.
دارای دو درگاه Scart
پشتیبانی ها
(RGB, YUV o. CVBS)
کاربرد
نوعی کابل است که 21 پایه دارد و کیفیتی بهتر از کابل av یا همون کامپوزیت داراس .
پایه گردان
قابلیت چرخش پنل به جهات مختلف با استفاده ریموت کنترل
آنتی رفلکتور
کاربرد
جلوگیری از بازتاب نورهای مزاحم مانند لامپ و نور خورشید و... بر روی پنل
تایمر
تنظیم کردن پنل که در چه ساعتی روشن بشه بدون دخالت یوزر و بر روی چه کانالی قرار بگیره و در چه زمانی خاموش بشه .
1 گیگ حافظه داخلی
و دارا بودن یه سری برنامه ها از جمله Slide show ّ برای قرار دادن عکس در حین پخش شدن موسیقی همراه با افکت و...
پلاسما مشکل پیکسل سوختن رو نداره و این مربط به lcd هاس البته در نسل گذشته lcd ها این مشکل بسیار حادتر بود اما در نسل فعلی بسیار ناچیزه در حد 5 10 درصدی در کلیه پنل های پیشرفته .نقل قول:
توضیحی در رابطه با Brun in
یکی از مشکلات پلاسما البته در نسل گذشته نه در نسل فعلی امکان ایجاد Burn- In در تلویزیون است. به این معنی هستش که اگر تصویری ثابت برای مدتی طولانی روی صفحه تلویزیون باقی باشد، ممکن است شبحی از آن تصویر همواره باقی بماند. البته از آن جایی که تصاویر تلویزیون معمولاً متحرک اند، این مسئله بیشتر در مورد آرم های شبکه های تلویزیونی در گوشه های تصویر هست اتفاق می افته.
البته Brun- In با پیشرفت فناوی به خصوص neo pdp پاناسونیک و kuro پایونیر دیگه معضل نیستش و بسیاری از تولید کنندگان در تلویزیون های خود این مسئله را با قراردادن امکاناتی همانند Anti- Burn برطرف کرده ان. در کل همونطور تو پست قبلی گفتم احتمال brun شدن در پنل های جدید پانا فقط 5 درصد هست در کل جای نگرانی نداره .
البته در رابطه با Brun in شدن پلاسماهای جدید ال جی و سامسونگ و... گزارش هایی شنیدم که البته حاد نبوده و به صورت 5 6 ثانیه ای شبح تصویرهایی به وجود اومده بوده در بعضی صحنه ها و رفع شده منظور موقتی بوده و همیشگی نبوده این شبح ها .
امیر عجب امکاناتی داره این تی وی که میگی!!!!!
مبارکه..چند اینجه ..چند گرفتی؟؟
:18: فک من باز مونده هنوزنقل قول:
این همون B650 هست یا یه پنل دیگه هست ؟
واقعا 1 گیگ حافظه داخلی داره ؟ نامردا روی این b690 فقط 187 مگ گذاشتن
واقعا --- داره ؟ :18: B690 نداره که
پایه گردون با ریموت ؟!!! مای پروردگارا
اینجوری باشه واقعا همه باید از بانه بخرن
شما چند خریدی ؟
ضمنا همچنان مبارکت باشه
مسئله ای که در پلاسماها باقی مونده Image retention یا ابقاء موقتی تصویر هست که خود به خود برطرف میشه و هر چقدر از عمر پنل بگذره این مشکل هم کمتر به وجود میاد.
پلاسماهای جدید مشکل Burn in ندارن البته موارد گزارش شده از این مشکل در بین برندهای مختلف متفاوت هست ولی به هر حال با وجود نداشتن مشکل جدی از این نظر مستعد به وجود آمدن Burn in هستن یعنی اگر شما سه روز پشت هم یک Image ثابت رو روزی 10 ساعت پشت سر هم روی پنل نمایش بدین ممکنه که Burn in بشن ضمنا این مشکل در تلویزیونهای CRT هم وجود داشته ولی با این وجود خیلیها سالیان دراز از اونها استفاده کردن بدون اینکه مسئله خاصی براشون پیش بیاد.
مشکل سوختن پیکسلها در LCD پنلها هم وجود داره هرچند موارد گزارش داده شده از اونها هم فوق العاده کم هست و مشکل جدی ای وجود نداره ولی به هر حال هنوز هم توصیه های اغلب سازنده ها الین هست که از Screen Saver برای نمایشهای طولانی مدت تصاویر ثابت به خصوص بر روی PC ها استفاده بشه.
به هر حال این گزارش National Research Center یا مرکز پژوهشهای ملی ایالات متحده وابسته به مرکز پژوهشهای جهانی برروی برندهای مختلف و دفعاتی که ایرادهای جدی پیدا کردن و یا تعمیر شدن بر حسب درصد هست.
مسئله بعدی موضوع پیک برایتنس هست:
پیک برایتنس پنل B650 در حدود 366 کاندلا بر متر مربع هست که میشه 105 فوت لامبرت برایتنس G10 در حدود 316 کاندلا بر مربع هست که تقریبا میشه 92 فوت لامبرت اختلاف 13 فوت لامبرت در عمل اختلاف کمی برای چشم انسان هست و برای یک اتاق با نور معمولی 40 فوت لامبرت هم کافی هست.
با این توضیح که از اونجایی که نور هر پیکسل تو پلاسما توسط خود پیکسلها تولید میشه و از منبع نور سفد در پشت کمک گرفته نمیشه رنگها اشباع بالاتر و دلپذیری بیشتری در درخشش بالا دارن و بازتولید مشکی هم در درخشش بالا قویتر هست به همین دلیل تصویر زیباتر دیده میشه(البته این به حس زیبایی شناختی مربوط میشه و فردی هست)
هر فوت لامبرت = 3.426 کاندلا بر متر مربع
سلام به همه دوستان
من امروز2 ساعت تو راسته تلوزیون فروش ها بودم با مطالبی که تو این سایت خوندم امروز چشمم بیشتر دنبال B690 و G10 بود شخصا از B690 بیشتر خوشم اومد از فروشنده ها که میپرسدم میگفتند از تصاویر اچ دی استفاده می کنیم و میگفتند کانالهای اچ دی هم با این کیفیت پخش میشه کسی تجربه دیدن این کانالها رو داره؟
خب الان دیگه میشه به برتری های b690 نسبت به g10 ، قیمت مناسبترش رو هم اضافه کرد .
کم کم داره انتخاب راحتتر میشه :20:
اتفاقا بنده هم ديروز درخيابان سعدي قلب تلوزيون و لوازم صوتي تصويري مشهد بودم(جالبه نمايندگي هاي سامسونگ از مجموع تمام نمايندگيهاي برندهاي ديگه بيشتر بودن):31:
جالب ترين نكته در نمايندگي هاي سوني بود كه هنوز كه هنوزه x350 هاي دره پيت و گرونشونو با وجود تلوزيون هاي برتر سامسونگ و ديگر برندها از جلويه ويترينشون جمع نكرده بودن:2:
اما در نمايندگي هاي سامسونگ بنده به جد برتري محسوس b650 بر b690 اعلام ميكنم(الاخصوص درهنگام اجراي يك فيلم كه نياز به رنگها و مشكي عميق داره جدا از اينها رنگها در b690 به نظر براق تر ميومد اما در نور خونه قطعا زيبايي شديدن به سمت b650 ميل ميكنه:27:
درنمايندگي پاناسونيك كه همدر برج التون و هم در راسته ي سعدي هست هنوز تصاوير بي كيفيت روي پنهاشون پخش ميكنن:2:اما فروشندشون از دوستان پدرم هستن و يكبار اجازه ي تست يك حلقه قرضي بلوري tranformers :reveng of fallen يك فيلم رو دادن كه به نظرم بايد سكته قلبي ميكردم:31:من اونو روي يك w550 سوني هم ديده بودم ميتونم بگم اصلا قابل مقايسشون خنده داره.اما با كيفيت برتر g10 نسبت به b650 چون b650 سايز50هم داره اون انتخاب بهتري هستش (البته با توجه به كاهش قينت سامسونگ)
اما فعلا تمام توجه من به محصول اينده توشيبا cell regza هستش كه از لحاظ تكنولوژي هيچ tv توان رقابت باهاشو نداره و انشالا اون انتخاب اينده من خواهد بود:5:
b650 پلاسماس یا منظورتون b650 ( همون b690 ) اما ورژن اروپایی و جهانیش هست ؟نقل قول:
قطعا منظورم b650 پلاسما هستش:31:ازb7000 led سامسونگ هم كيفيتش در صورت تنظيم درست در فرووشگاه از بهترين حالت b7000 هم بهتر بود(فروشندش و كارمندش واقعا بيسواد بودن:2:)اما b7000 هم عالي بود اما براقي رنگ b690 نسبت به اون كاملا مشخص بود(كلا رنگها تو b690 جيغن يني مشتري پسندن:31:)اما b650 يه مرحله از جفتشون بهتر بود اما توي نور شديد مغازه اونقدر بارز نبود كلا توي نور زياد مغازه ها اونم در شب lcd ها تصويرشوون زيبا تره اما در نور عادي برتري بشدت به سمت پلاسما مييره(نمونش نمايندگي پاناسونيك كه با كم كردن نور مغازش برتري عالي پلاسما هاي پاناسونيكشو به رخ ميكشه) به نظر من سليقه ايه هركي بايه چيزي حال ميكنه من به عنوان يك گيمر 100 در1000 فقط پلاسما اما در كل بازم انتخاب با خود شخصه از چي خوشش مياد.نقل قول:
الان قیمت پلاسما b650 سایز 40 چنده ؟نقل قول:
در قیاس با g10 مصرف برق b650 چطوریه ؟
و اینکه بلحاظ usb و lan فرقی بین b650 و b690 نیست /؟
منم موافقم که رنگهای b690 مشتری پسند هستند :دی ( تعبیر با مزه ای بود )
ممنونم
نمايندگي سامسونگ فقط 50 اينچشو داشت(اونيكه من رفتم) و2.290.000 بود فك كنمنقل قول:
اينرو دقيق نميدونم اما مطمئنم تفاوت خيلي كمي دارن از لحاظ مصرف برق در سايز 42(چندان مهم نيست خوب)
اينو از نمايندگيش پرسيدم گفت نميدونه كدوم فرمت هاي بيشتري قبول ميكنه اما فكر ميكنم b690 دامنه ي وسيع تري از لحاظ ساپورت فرمت هاي تصويري داره اگر از دوستان كسي دفترچه b650 داره لطف كنه يه عكس واسه راهنمايي دوستان بگذاره
درضمن يه نكته كه يادم رفت بگم در هنگام پخش كارتون ice age در نمايندگي سامسونگ چون حركات سريع زيادي با محدوده رنگ مشخص داشت من قشنگ لبه دار شدن سر ورتكس هاي محيط انيميشنو حس ميكردم انگار از رزولوشن تصاوير پرسرعت روي تمام lcd و led هاش كاسته ميشد روي سري 4 تا 6 كه بشدت معلوم بود اما
روي محصولات جديدترش خيلي كمتر بود اما حتي از دورهم تقريبا مشخص بود اما اين مشكل به هيچ عنوان روي b650 حتي با دقت زيادم مشخص نبود.توي نمايندگي سوني كه با x350 هاي فسيلش هنوز هم ميخواد مشتري جلب كنه با اينكه تصوير يك منظره پخش ميشد اما جابه جايي برگ روي يك درخت با اينكه روي يك محيط
كوچيك نوسان ميكرد بشدت تابلو بود وتوي ذوق ميزد اما تصاوير پخش شده روي w550 اين مشكلو نداشتن.دركل پلاسماها روي تصاوير سريع معركه اند مثلا همين z800u با اينكه قديميه اما تويه نمايندگي پاناسونيك پخش تصوير يك مسابقه فوتبال داره حركت سرع توپ رو بدون كاهش رزولوشنش يا چرخش سريع دوربين بدون ايجاد بلور
روي بازيكنانه همين تصاوير روي g10 خارقلادست وعلتشم نرخ سريع هرتز در پلاسماها نسبت به lcd هاست.
دقیقا یکی از برتری های پلاسماها و g10 همین تصویر مطلوبشون هنگام حرکتهای سریع دوربین و سوژه هست .نقل قول:
فکر کنم usb سری b همشون یکجور عمل می کنن و واقعا تلوزیون پلاسما با سایز 5 به اون قیمت انتخاب خیلی خوبیه.
ممنون از توضیحات کاملتون .
در مورد فسیلی به اسم x350 هم باهاتون موافقم :31: واقعا کسانی که این تلوزیون رو باقیمت بالا تهیه می کنن در دام تبلیغات و اسم سونی قرار می افتن . من تصویرش رو دیدم . خیلی افتضاحه
چه تفاوتی بین پلاسمای سامسونگB650 و ال سی دی B690 وجود داره در ضمن قیمت پلاسمای سامسونگB650 اکنون چنده؟
سلام یه همه بعد از یه مدت.
اولا که تبریک به pmax و امیر عزیز که با هم اشتی کردن و خلاصه روابطشون حسنه شد. :10: (الان میگن ما که با هم مشکلی نداشتیم :31:) ....... بیخیال، شوخی کردم.:27:
دوما منم رفتم و یه بی690 سایز 46 گرفتم( که دیگه اینقدر نرم خونه همسایمون تی ویش رو ازمایش کنم) به همراه یه سینمای فیلیپس که بعد از پایونیر بهترین مارکه در زمینه دی وی دی پلیر و سینما
انتخاب بین جی10 و بی690 سخت بود.چون من گیمر نیستم و تا صد ساله دیگه هم سورس فیلم هام HD نیست :13:و موقعیت تی وی هم توی خونه یه جوریه که زیاد زاویه دیدش اذیت نمی کنه (مگه 10-15 درجه که اونم پایه بی690 تا 25 درجه فکر کنم قابلیت چرخش داره) از طرفی سایز 42 جی10 کم بود برام و امکانات بی690 مهم تر بود رفتم بی690 گرفتم.این تی وی حتی انواع زیرنویس هم می تونه از روی usb بخونه.
گرچه یه فیلم HD کوتاه هم باهاش دیدم که از روی usb مثل بنز خوندش(درد و بلاش تو سر جی10:2:) . تصاویر عالی به نظر میرسید. فیلمی که دیدم فیلم کوتاه Wildlife.wmv بود که 720p هست (رزولیشن دقیقش 1720*1280 هست) و با ویندوز 7 توی این مسیر میفته :
C:\Users\Public\Videos\Sample Videos
فیلم دیگه که روش ازمایش کردم یه دی وی دی از مجموعه مستند BBC Planet Earth بود که کیفیتش SD-DVDه ولی بازم تصاویر خیلی خوب بود.
راستی امیر جان بی650 که از بانه گرفتی چند تموم شد کلا ؟
خیلی مبارکه دوست من
مبارکتره که سینمای خود سامسونگ رو برنداشتی و رفتی یه سینمای درست حسابی خریدی
ایشالا پنلش همیشه برات روشن بمونه !
من یه سوالی دارم
یک dvd دارم که سه تا فیلم روی یک dvd هست .
اینو اومدم با سینما ببینم که نتونست اجرا کنه . رفتم ریختم روی هارد - دیدم فرمتش vob هست - و با usb اجراش کردم ( البته از طریق شبکه ) . بقول شما مثل بنز اجرا شد
اما خبری از زیرنویسهای فارسی نبود ( با کامپیوتر اجرا کنم زیرنویس میادا )
هرچیم گشتم توی dvd اصلا فایل زیرنویسی پیدا نکردم . بجز فایلهای تصویری چند تا فایل info بود که اونا رو هم کپی کرده بودم روی هارد اما زیرنویس بی زیر نویس
جریان چیه ؟
مرسی pmax جان بابت تبریک
تی وی فقط می تونه زیرنویس های جدا مثل srt , sim , sub و اینارو که با فایل به صورت جدا ولی هم اسم باشن بخونه که در قیاس با تی وی های دیگه واقعا عالبه
ولی نمی تونه زیرنویس دی وی دی ها رو بخونه چون دکمه ای مخصوص انتخاب subtitle روی ریموت نداره و زیرنویس های مشخصی هم به صورت جداگانه وجود نداره که اجراش کنه چون زیرنویس ها به صورت الحاقی با تنظیمات اولین فایل پر حجم دی وی دی هستن. مگه این که از توی تنظیمات دی وی دی منظورم Setting یه که داخل منو های های خود دی وی هست زیرنویس رو انتخاب کنی که این طوری ازمایش نکردم راستش. می تونی اینو ازمایش کنی و نتیجه رو بگی
در مورد سینما: اینکه سینما نتونه یه دی وی دی رو بخونه به نظر من یه فاجعس که مثلا یه سینما با یه مارک معروف یه نوع دی وی دی که نمی دونم حالا مال شما چی بوده، DVD-R بوده یا DVD+R یا هر چیز دیگه ای رو نتونه بخونه .شما فکر کنین جلوی یه سری مهمون بیاین بخواین یه دی وی دی از فلان جشن عروسی یا جشن تولد رو اجرا کنین ولی نتونه بخونه اونوقت اون مهمونا اگرم چیزی نگن ولی جلوشون واقعا ضایع میشین.برای همین من رفتم یه مارک دیگه برداشتم که خداییش خیلی چیز توپیه و همه نوع دی وی دی به علاوه ی همه نوع فایل رو از روی usb (حتی کاملتر از خود تی وی) راحت اجرا می کنه و upscale قوی هم به 1080p داره.
آره واقعا
بهترین کار رو کردید که سینماش رو برنداشتید . این سینما از اون سامسونگ dvd player ی که 50 تومن خریده بودم محدود تر و بی فایده تره !
شما سینمات دقیقا چه مدلی هست و چند خریدی ؟
مدل من 3378 فیلیپس هست که 460 تومن قیمتشه . البته مدلای بالاترش هم هست که اونا Wireless هستن و قدرت Speaker هاش قوی ترن که یه 200 تومنی گرون ترن که به نظرم دیگه نمی ارزید بیشتر از این پول خرجش کرد
PMAX جان سلام
نظر به اینکه شما خودت 40B690 داری یک سوال از شما دارم اگر ممکنه مفصل توضیح بدید.
کیفیت B690 تو تصاویر اچ دی و فول اچ دی چه جوریه راضی کننده هست؟ به نظر شما تو دیدن کانالهای اچ دی کم نمیاره و ساپورت خوبی داره؟
سلامنقل قول:
دوست عزیزم . یکبار دیگه باید بهت یادآوری کنم که خرید ----- اچ دی مصادف نیست با دیدن کانالهای اچ دی
شما در کنارش لااقل برای هر بازه زمانی بین 6 ماه تا یکسال باید حدود 100 تومن کنار بذارید تا با دانگل بتونید کانالهای اچ دی رو هم ببینید .
اما در مورد تلوزیون
منظورتون رو از کم اوردن متوجه نمی شم
در مورد تصاویر اچ دی . خب این تصاویر اگرچه بزرگتر از تصاویر sd هستند اما اونقدرها هم بزرگتر نیستند . شاید مقایسه دیدن یک فیلم اچ دی با مثلا تصویر کانال امیدایران ! تفاوت فاحشی بین کیفیت این دو رو نشون بده اما در قیاس با شبکه های با کیفیتی مثل a.tv ترک یا کانالهای باکیفیت هات برد ، تفاوت کیفیت اونقدرها هم نیست .
بهرحال روی تصویر فیلمها و کانالهای اچ دی هم آپسکیلینگ صورت می گیره و در زمینه آپسکیلینگ هم b690 یکی از خوبهای موجود در بازاره
خلاصه در تصاویر اچ دی شما کیفیت تصویرت کمی ( مثلا 30% ) بهتر از بهترین و با کیفیت ترین کانالهایی هست که همین الان بصورت sd قابل دریافتند
اما قضیه فول اچ دی فرق می کنه
اندازه تصویر فول اچ دی در عرض گاهی در حدود 2 برابر تصاویر sd و در طول گاهی حدود 3 برابر بزرگتر هست .
تصویر در این حالت دقیقا fit اسکرین تلوزیون شماست . بدون آپسکیلینگ
یعنی من وقتی فیلم فول اچ دی نگاه می کنم چه روی گزینه fit باشم و چه روی گزینه original size تصویر هیچ تغییری نمی کنه
اینجا تصویر خیلی شفافتر و صاف تر از همیشه هست و آدم واقعا لذت می بره دیدن تصاویر و رنگها و جزئیاتی که واضح هستند . ( شما یک سر بری جمهوری اونها اغلب جز فول اچ دی چیزی پخش نمی کن )
اما اگر بهت بگم هیچوقت تصویر نمی لرزه دروغ گفتم . در برخی حرکات سریع شما لرزشی رو اطراف شی متحرک حس می کنی و این همون تفاوت اصلی g10 با b690 هست
این لرزش گاهی 2 ثانیه طول می کشه گاهی1ثانیه ... که اگر همه ی این ثانیه ها رو جمع بزنی
چیزی که می تونم بهت بگم اینه که در یک فیلم 110 دقیقه ای در مجموع 20-10 ثانیه الی 1 دقیقه از تصویر شما با کمی لرزش همراه خواهد بود .
البته بستگی به فیلمشم داره . همچنین بستگی به سورستونم داره . بهرحال فیلم فول اچ دی اوریجینال با فیلمی که توی خونه ها رایت شده و دست به دست گشته خیلی متفاوته
در کل تجربه دیدن فیلم اچ دی و بخصوص فول اچ دی با تلوزیون های جدید تجربه خوشایندیه
pmax جان ممنون از رهنمودهای همیشگیت اطلاعاتم در مورد ----- و کانالهای اچ دی بد نیست من بیشتر دنبال دیدن کانالهای اچ دی باز هستم و الان میدونم چند تا کانال باز اچ دی رو چه ماهواره ای داره پخش میشه
و اهل دانگل و شرینگ و سی سی کم هم نیستم اما به نظر من سال 2010 سال افزایش کانالهای اچ دی است اگه حتی در اول کار 10 در صدش هم به صورت از اد پخش بشه راضی کننده است من احتمالا شب عید خرید می کنم و فقط نظرم رو 40B690 است چون منزل ما به شکلیه که همیشه از روبه رو نگاه میکنیم و مشکل افت تصویر نداریم بعد اگر خدا عمری عنایت کند یک ----- اچ دی کیفیت بالا تو رنج 300 تومان با بهترین کابل کامپونت و بهترین کابل HDMI ضعف های جزیی هم برطرف میشه.راستی اگر کسی فیلم FULL HD بخواد بخره قیمتش چنده؟
سلام خدمت دوستان میخواستم بپرسم اونایی که b690 دارن tvشون توی صحنه های سریع کم نمیاره؟
با سلام به همه اساتید و دوستان
من یکماه پیش b570 گرفتم ولی در حرکات سریع چشمارو چون اذیت میکرد فروختم
حالا نظرم رو Lcd b690 هستش ولی میترسم همون مشکل رسپانس تایم رو داشته باشه
موندم g10 بخرم یا b690؟ خودم از b690 خیلی خوشم میاد مخصوصا از امکانات usb اش
به نظر شما b690 نسبت به b570 مشکل رسپانس تایم و لرزش تصویرش تا حدودی حل شده یا نه؟
لطفا کمکم کنید
سلامنقل قول:
من b570 رو ندیدم و نداشتم ولی خب مشخصاتش پایین تر از b690 هست
b690 مشکل خاصی بابت لرزش تصویر نداره ( اگر گیمر نیستید ) من می گم 5% مواقع تصویر لرزش داره اما این دقیقا به حساسیت بیننده بستگی داره . یکی میشینه کنار من و می گه کدوم لرزش رو می گی ؟ درحالیکه من اون لرزش رو حس می کنم . متوجه منظورم هستید ؟
در نهایت بین lcd ها وضعیت b690 خیلی خوبه و من خودم خیلی حساس بودم الان با تغییراتی که ایجاد کردم ( درست کالیبره کردن + تغییر ----- + کابل کامپوننت + ... ) ازش راضیم .
ولی اگر بخواید بشنوید که 100% مثل g10 تصاویر رو روان ارائه می کنه ؟ پاسخ خیر هست . بهرحال g10 در این زمینه بهتر عمل می کنه
مشخصات b570
VIDEO Screen Size 40"
Resolution 1920 x 1080
Dynamic Contrast Ratio High
AUDIO Sound Output(RMS) 10 watts x 2
Sound Effect System SRS Trusurround HD & Dolby Digital Plus
Input & Output(Side) HDMI 1
composite (AV) 1
S-Video No
Headphone No
Feature Picture-in-Picture No
Dimension Set size(WXHXD) with stand 987.8 x 666.7 x 255.0mm
Set size(WXHXD) without stand 987.8 x 610.3 x 78.7mm
Package(WXHXD) 1,246 x 746 x 239mm
Weight Set weight with stand 18.8Kg
Set weight without stand 15.7Kg
Package weight 23.8Kg
Input & Output(Back) Component(Y/Pb/Pr) 2
S-Video No
Composite(AV) No
HDMI 2
PC input (D-sub) 1
Power consumption Stand-by Power Consumption < 0.3 watt
دوست عزیز مهمترین تفاوتهای b570 و b690 اینهاست که
اولا کنتراست 690 ، 1 به 100000 هست و کنتراست 570 ، 1 به 60000
دوما b690 ، صد هرتز هست و b570 فکر کنم 50 هرتز ( مطمئن نیستم )
سوما ریسپانس تایم 690 حدودا 4 m/s هست و b570 حدودا 6 m/s
چهارم هم وضعیت usb که جایی برای قیاس ندارند
مورد 2 و 3 کافیه برای اینکه بلحاظ لرزش ، تصویر b690 خیی بهتر از b570 باشه
مورد 1 هم به کیفیت رنگ خیلی کمک می کنه و مطمئنا رنگها در b690 خیلی بهتر از b570 دیده می شن
سلام pmax جاننقل قول:
امیرآقا سلام
تا پنلت رو عوض نکردی لطفا یه کمکی به من بکن . مرسی
ببین من با زیرنویس فارسی srt هیچ مشکلی ندارم . همینکه همنام فیلمم باشه و توی یک فولدر ، براحتی اجرا میشه . نمونه اش هم همون زیرنویس انیمیشن up که عکسشو گذاشتم
اما زیرنویس فارسی sub.idx رو نمی تونه بخونه .نه اینکه عجق وجق بیاردشونا . کلا هیچ زیرنویسی نمیاره به این صورت . درصورتیکه عجیبه ، این زیرنویسها عکس هستند قاعدتا و نباید مشکلی باشه
من چند تا divx داشتم با زیرنویس sub/idx که مجبور شدم "هاردساب" شون بکنم تا بتونم با زیرنویس ببینمشون
شما sub/idx فارسی رو امتحان کردید ؟
بنظرتون مشکل کجاس ؟
ممنون
یه چیزی بگم شاید باور نکنین من تا حالا نه فیلم با زیر نویس فارسی دیدم و نه با پسوند هاش برخورد داشتم که امتحان کنم:31:.
همیشه فیلم رو به صورت اورجیینال اون چیزی که بوده با زبان اصلی دیدم بدون هیچ چیز اضافی و هیچ وقت نشده برم دنبال زیر نویس فارسی
بنابرین نمی تونم نظر قاطعی بدم اما سعی می کنم فیلم با زیر نویس فارسی گیر بیارم ببینم مشکل از چه قراره
از لحاظ رسپانس تایم پنل 690 اگه به زبان عامیانه بگم وضعیتش دو برابر بهتر از پنل 570 هست.نقل قول:
من یکماه پیش b570 گرفتم ولی در حرکات سریع چشمارو چون اذیت میکرد فروختم
حالا نظرم رو Lcd b690 هستش ولی میترسم همون مشکل رسپانس تایم رو داشته باشه
موندم g10 بخرم یا b690؟ خودم از b690 خیلی خوشم میاد مخصوصا از امکانات usb اش
به نظر شما b690 نسبت به b570 مشکل رسپانس تایم و لرزش تصویرش تا حدودی حل شده یا نه؟
لطفا کمکم کنید
به دلیل اینکه این پنل 100 هرتز موشن پلاس داره
بنابرین پنل 690 با ایجاد دو برابر فریم اضافه و رفرش چند برابر سریع تر پنل از لحاظ رسپانس تایم در سطح بسیار مطلوبی برای lcd قرار دارد .
به نظر من بهترین رسپانس تایم ممکن رو برای یک ال سی دی پنل در مدل های موجود بازار رو داراس چیزی که اصلان ازش انتظار نداشتم!
تو گیم هم به نظر من نسبتا متوسط در فوتبال و نسبتا خوب در بازی های اکشن عمل میکنه رسپانس تایمش .
در کل از دید شخصی من عملکرد رسپانس تایم متوسط هست.
در رابطه با کیفیت تصویر 690 نسبت به 570
رسپانس تایم بهتر
مشکی 30 درصد عمیق تر (این خیلی مهمه,هر چی رنگ مشکی عمیق تر باشه کنتراست تصویر بالاتر هست و تصویر زیباتر به نظر خواهد رسید رنگ های تیره تیره تر و رنگ های روشن روشن تر)
اشباع رنگ گسترده تر , طبیعی بودن رنگ ها ,دقیق بودن دقت رنگ ها
usb
برایتنس بیشتر
کنتراست native و dynamic بالاتر
و.....
pmax جان من این تاپیک روکه خوندم اولش شما از b690 در همون مورد راضی نبودید ولی فکر کنم الان با یه سری تنظیمات رضایت دارید و دیگه به g10 فکر نمیکنید درسته
بلاخره من یا b690 میگیرم یا g10
در ضمن b570 فکر کنم هرتز نداشت چون توی جدول مشخصات خط تیره کشیده بودند