دوستان ما اذر ثبت نام کردیم با شرایط یک ودیعه ای تحویل بهمن یا اسفند89 حالا که پول را ریختیم به حساب گفتن15 اسفند تحویل میدیم حالا به نظرتون همون تاریخی که گفتن تحویل میدن یا تاخیر هم داره؟
Printable View
دوستان ما اذر ثبت نام کردیم با شرایط یک ودیعه ای تحویل بهمن یا اسفند89 حالا که پول را ریختیم به حساب گفتن15 اسفند تحویل میدیم حالا به نظرتون همون تاریخی که گفتن تحویل میدن یا تاخیر هم داره؟
انشا ال.. که بدن تا عید با ماشین نو برین مسافرت. در مورد مدل چیزی نگفتن که مدل 90 میدن یا 89. چون شما آذر ماه ثبت نام کردید.نقل قول:
دیگه ایرانخودرو دیگه. کاریش نمیشه بکنی. همه جوره باید کارش بلنگه. من نمایندگی هم رفتم میگفت که تولید این ماشین متوقف شده و دیگه تولید نمیشه (اطلاعاتشون مال قرن پیشه). نکته جالبش اینجاست که وقتی بهش گفتم خواب دیدید خیر باشه، تولید این ماشین از روزی 200 عدد هم بیشتر شده میگفت این آمار غلط و اون فقط یک قطعه از این ماشین که تولید شده. دیگه این هم نمایندگیه همون خودروسازه دیگه. توقع بیشتری ازش نباید داشت.نقل قول:
بخشنامه اومده بود خودروهایی که دهه فجر میان بیرون رو مدل 90 بدن به جز وانت و روآنقل قول:
ولی فکر کنم دیگه ادامه داشته باشه چون چیزی به آخر سال نمونده
درسته طبق آمار روزی 200 و بالاتر تولید دارهنقل قول:
انشاالله :31:در مورد مدل ماشین هم فکر کنم دیگه مدل 90 باشه چون موقع تحویل 2 هفته دیگه بیشتر به اخر سال نموندهنقل قول:
نقل قول:
دوست من.
من پرسیدم نمایندگی گفت به غیر از خودروهایی که در طرح دهه فجر فروخته میشه
بقیه با مدل 1389 هست حتی اگه 29 اسفند باشه.
مگر اینکه خودروها رو دست شرکت باد کنه دوباره این طرح رو بزارن.
طبق بخشنامه زیر کلیه خودروهایی که بعد از 22 بهمن سند بخوره مدل 90 است:
کد:http://sales.ikco.com/letter/2859.pdf
من هم فکر می کنم همین جوری باشه.نقل قول:
احتمالا خودروهای دیگه رو هم که از این به بعد ملت ثبت نام می کنن رو با مدل 90 میده چون می دونه نمی تونه اونها رو این طرف سال تحویل بده و زمان تحویل خود به خود میافته تو سال 90. (این رو شوخی نوشتم و امیدوارم شوخی هم باقی بمونه).
حق با شماست. طبق بند 7 و 8 باید کلیه خودروهایی که از 22 بهمن به بعد سند می شوند با مدل 90 تحویل مشتری بشن.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز طبق همین اطلاعیه که تو سایت ایران خودرو زده میگه طرح به مناسبت دهه فجر.
منظور ما تا پایان سال هست نه تا پایان بهمن.
نیروی انتظامی اعلام کرده خودروهایی که مجهر به ترمز abs شده اجازه داده شده از 22 بهمن به بعد مدل 90 باشه هیچ کاری هم به ایران فرغون ندارد.
حالا جدا از ا ین حرفها کسی خودروی خود را تحویل گرفته
من که تا حالا 2 ماهه سرکارم هیچ کس هم پاسخ گو نیست .
بند 8 رو بخونید. نوشته برای خودروهایی که به صورت نقدی ثبت نام شده باشه، چه فاکتور قبل از 1 بهمن صادر شده باشه و چه بعدش، چنانچه سند بعد از 22 بهمن بخواهد به نام بشه ماشین با مدل 90 تحویل داده میشه.نقل قول:
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
سلام، میتونم بپرسم که دقیقا کی ثبت نام کردید؟نقل قول:
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
راستی دوستان
بعد از مدت ها که وضعیت ماشین من آماده تخصیص بود امروز که نگاه کردم نوشته شده بود بدون اعتبار.:18:
از دوستان عزیز کسی تجربه ای داره که بگه این یعنی چی؟ الان باید خوشحال باشم یا ......
سلام
من 20 مرداد ثبت نام ودیعه ای کردم با تحویل آذر
و در 17 آبان تکمیل وجه کردم و تاریخ تحویل 12 الی 25 آذر و تا کنون 23 بهمن هیج خبری نیست:21::21::21::42::42:
نقل قول:
فکر کنم یه چند ماهی باید منتظر باشی چون برا یه روآ این بلا سرم اومد.
8 ماه منتظر بودم.
اما پیگیری کن و نذار حقت ضایع بشه.
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
دوست عزیز منظور من تا پایان سال هست نه پایان بهمن.نقل قول:
اینجا نوشته بعد از 22 بهمن
یعنی تا پایان بهمن نه پایان سال عزیز.
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
خوب اگه اینجوره سال 90 میشه 13 ماه.نقل قول:
اینم تو خودروسازی ایران مد شده که از یک ماه قبل از سال جدید خودرو رو با مدل سال دیگه پلاک کنن.
چون ایران خودرو طبق قراردادش باید ماشین رو تحویل میداده و نتونسته تحویل بده خسارت دیرکرد به شما تعلق میگیرهنقل قول:
حتما پیگیری کنید ازز نمایندگی محل ثبت نام که وجه خسارت رو دریافت کنید
این خسارت به چه صورت حساب میشه.ممنوننقل قول:
سلام
امروز 24/11 سایت ایران خودرو را چک کردم اول صبح وضعیت آماده تخصیص بود و یک ساعت بعد وضعیت - بود و طبق گفته صدای مشتری خودرو تا آخر هفته تحویل می شود. میزان حسارت تاخیر را که به حساب 59 روز تاخیر و سود 22 درصد خودم در حدود 600 هزار تومان حساب می کردم در سایت ایران خودرو 444 هزار تومان زده به نظر در محاسبه سود فقط روزهای کاری را حساب کرده اند
بر اساس دیرکرد خودرو از زمانی که تو حواله خودرو ذکر شده پرداخت میشه حتی 1 روز هم شامل میشهنقل قول:
نحوه گرفتن خسارت هم اینه که میری همون نمایندگی که ثبت نام انجام دادی و اونها هم فرمی دارن پر میکنن و بعد از یکی دو هفته چک بانک صادرات براتون صادر میشه و میرید همون نمایندگی چک رو میگیرید
سلام، تبریک میگم دوست عزیز، وضعیت قرار داد من هم دقیقا به همین شکل - تبدیل شده:7:. تاریخ 11/24 سند شده ماشین:26:، ولی هنوز پلاک نشده. به من هم گفتن که تا آخر هفته به احتمال زیاد تحویل میدن. از صدای مشتری در مورد مبلغی که تو سایت نوشته شده سوال کردم. گفتش که این دیرکرد نیست بلکه ما به التفاوت مبلغ فاکتور و مبلغی که شما پرداخت کردید. احتمال میدم به دلیل این باشه که دیگه از این به بعد ایرانخودرو حق بیمه کردن ماشین رو نداره و مشتری با نظر خودش می تونه هر بیمه ای که دوست داره بره و بیمه کنه. این رو چند وقت پیش مجلس تصویب کرد. در ضمن صدار مشتری گفت دیرکرد تا دو یا سه هفته دیگه حساب میشه و میره رو سایت. البته دیگه نمیدونم چقدر میشه به حرفهای اینها اعتماد کرد.نقل قول:
امیدوارم ماشینتون رو هر چه زودتر بگیرید و ان شا الله یک ماشین فوق العاده عالی باشه و چرخش به سلامتی براتون بچرخه و به سلامتی برونیدش :thumbsup:و به هیچ عنوان اذیتتون نکنه. امیدوارم ماشین من هم همینطور باشه. ان شا الله.
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
سلام چند وقت پیش مطلبی خوندم که تمیدوارم بدرد بقه هم بخوره:
1. فقط صبح زود که حرارت زمین هنوز در پایینترین حد قرار دارد بنزین بزنید. به خاطر داشته باشید که در تمام پمپبنزینها مخزن اصلی در زیر زمین قرار دارد و هرچه زمین سردتر باشد، بنزین غلیظتر و متراکمتر است. وقتی هوا گرم میشود، بنزین منبسط میگردد و تمایل بیشتری به بخار شدن دارد. بنابراین، خرید بنزین در بعد از ظهر و حتی شب که هنوز هوا کاملا سرد نشده و بر بنزین اثر نگذاشته، سبب میشود که یک لیتر بنزین، واقعا یک لیتر نباشد. هر درجه حرارت که افزایش می یابد منفعت زیادی نصیب این صنعت میکند. متاسفانه جایگاههای سوخت دارای دستگاه جبران حرارت در پمپهایشان نیستند.
2. وقتی مشغول بنزین زدن هستید، دستگیره را تا آخر فشار ندهید. دستگیره ها دارای سه درجه هستند: کند، متوسط و تند. در حالت کند، میزان تبخیری را که در اثر پمپ شدن بنزین حاصل میشود به حداقل میرسانید. ضمنا همه شیلنگها دارای محل بازگشت بخار هستند. اگر سریع بنزین بزنید، بنزین بیشتری بخار میشود و این بخار، مکیده شده و به مخزن زیرزمینی بر میگردد به طوری که وقتی شما بنزین میزنید، در واقع به آن میزان که دستگاه نشان میدهد، بنزین نزدهاید!
3. یکی از مهمترین نکات برای بنزین زدن این است که وقتی باک اتومبیل نصفه است بنزین بزنید. دلیل آن این است که هرچه بنزین بیشتری داخل باک باشد، هوای کمتری فضای خالی آن را اشغال میکند و بر اساس آن بنزین به مراتب سریعتر از آنچه که تصور میکنید تبخیر میشود.
4. و آخرین نکته اینکه هنگامی که تانکر بنزین در حال تخلیه بنزین است، زمان خوبی برای بنزین زدن نیست. چرا که به احتمال زیاد بنزینی که تخلیه میشود سبب میگردد که بنزین داخل مخزن به هم بخورد و ضایعات و آلودگی که معمولا تهنشین میشوند، بالا می آید و قسمتی از آن نصیب اتومبیل شما می شود.
پیشاپیش مبارک باشه
فقط خریدی یه تستی کن ببین مخزن گازش تو اتوبان چقدر مسافت رو میره و تو شهر چقدر
تو مشخصات فنی که گفته 340 کیلومتردر اتوبان حالا دیگه چقدر صحت داشته باشه الله اعلم
یعنی موتور اش مخصوص گاز دیگه مثل این ماشین های داخلی که بنزینی هستش و گاز سوز شده نیست؟
دروداز مهر 89 سمند ef7 پایه گازسوز خردیداری نموده و خیلی ازش راضی هستم.البته با افزایش قیمت گاز یه مقدار ضدحال خوردیم!!یک سوال و راهنمایی از دوستان:صبح ها (زمانیکه ماشین 6 الی 7 ساعت خاموش است) به سختی روشن می شود و این مشکل فقط زمانی که هوا سرد است پیش می آید. نمایندگی اعلام کرده تمام خودروهای EF7 این مشکل رو دارن و فهرستی تهیه و به شرکت ارسال کردند.زمانی که هوا سرد است پس از روشن شدن نیز تا 4 یا 5 دقیقه موتور بد کار می کند !!!دوستان راهنمایی فرمایید.
دوستان اینا برای تحویل ماشیناشون در تاریخی که معین کردن تا چند روز احتمال تاخیر وجود داره؟
و به ازای هر روز دیرکرد میشه چیزی ازشون کند؟
من تيرماه 89 تحويل گرفتم تا حالا در هيچ شرايط آب و هوايي اين ايرادات رو نداشته به يك نمايندگي خوب مراجعه كنيد.... اصفهان براي ef7 چند تا نمايندگي داره كه آموزش كافي ديدن.نقل قول:
نقل قول:
من با 17 كيلو گاز تو جاده 400 كيلومتر باسرعت متوسط 100 تا باهاش طي كردم.(اصفهان - غرق آبادبعداز ساوه)
نقل قول:
دوست عزیز به پست های قبلی توجه کنید آقای ship storm جواب شما رو دادن .
نباید این مشکل باشه ولی من الان پراید دوگانه سوز از کارخونه تحویل گرفتم صفر کیلومترش اینطوری نیست ولی یکی دیگه دارم که یه 30 هزار تایی راه رفته اون صبح ها که هوا خیلی سرده بد روشن میشه و فکر میکنم تنظیماتی باید داشته باشه که بهم ریخته چون صفر کیلومترش رو استارت میزنی خیلی راحت روشن میشه تو هوای سرد ولی میبری نمایندگی میگن از هوای سردهنقل قول:
نقل قول:
خیلی عالیه واقعا 400 کیلومتر بره
یعنی برای اولین بار میشه گفت تو کاتالوگ یه ویژگی رو کمتر از حد معمول ازش تعریف کردن چون گفته بودن 340 بیشتر نمیره
البته ناگفته نمونه سرعت شما هم سرعت بهینه برای مصرف سوخت بوده که اینطوری مصرف کرده
نقل قول:
دوست عزیز موتور EF7 پایه گازسوز(سوخت اول گاز بعد بنزین) هست یعنی موتور و آلیاژی که برای ساختش به کار میبرن برای گاز هم مناسب هست و آسیبی نمیرسونه و خیلی به صرفه هست.
اما خودروهای دوگانه سوز دیگه موتورش بر پایه بنزین هست واسه همین بعد از مدتی آلیاژ موتور شروع میکنه به آسیب دیدن.
تازه مسافتی که با EF7 طی میکنید طبق گفته دوستان 400 کیلومتر هست
اما با خودروهایی که موتورش پایه بنزینی بوده و دوگانه سوز کردن فکر کنم 100 کیلومتر طی کنید.
به غیر از سمند EF7 دوگانه سوز که موتورش بر پایه گاز ساخته شده و تا الان (Made In Germany) هست
بقیه خودروهای دوگانه سوز مانند :
سمند LX دوگانه سوز
پژو پارس دوگانه سور
پژو 405 دوگانه سوز
پژو 206 صندوقدار دوگانه سوز
همه همون موتورهای فابریک خودشون رو دارن که سیستم سوخت گاز سوز رو روش سوار کردن.
من با سمندlx دو گانه سوز کارخانه ای با گاز با سرعت 110 تا 120 کیلومتر تقریبا حدودا 300 کیلومتر رو رفتم:46:
سرعت اگه دور رو بر 100 باشه حداکثر مسافت رو میشه باهاش طی کردنقل قول:
نقل قول:
سلام SHIP STORM عزیز.
به نظر شما اگر با سمند LX دوگانه سوز کارخانه ای 300 کیلومتر بشه رفت
پس چرا سمند EF7 رو تولید کردن چون فقط 100 کیلومتر بیشتر میبره؟
نقل قول:
به نظر من علت تولید EF 7 فقط پیمایش خودرو تا مسافت بیشتری نبوده و اهداف دیگه ای رو مد نظر داشتند
شما اگر در مرکز تحقیقات صنعتی ایران خودرو رفته باشید خیلی تست ها رو اونجا انجام میدن که مشخص میکنه ویژگی های هر قطعه , مشخصا کاری و راندمان و .... هر محصول چیه
EF 7 پایه گاز سوز ,آلیاژی که موتور باهاش ساخته شده مخصوصا قطعات داخلی مخصوص گاز طبیعی و برای فشار و حرارت بالا طراحی شده و هیمن نکته باعث افزایش طول عمر موتور با استفاده از گاز طبیعی هستش
سمند های معمولی که کارخونه دوگانه سوز میکنه اساس و پایه موتور مخصوص کارکرد تو شرایط بنزینی هست و فشار و حرارت گاز به مرور قطعات رو صدمه میزنه طوری که شما اگر یک موتور رو قرار باشه بعد از 8 سال بیاری پایین و تعمیرکنی تو این حالت به 5 سال نمیکشه(در صورت رانندگی صحیح)
سمند معمولی کیلومتر کارکرد با گاز میانگین 250 باید در نظر بگیرید و استثناها رو باید کنار گذاشت چون تو یک شرایطی پمپ گاز فشار بالایی داره و مخزن رو بیشتر از حد پر میکنه و تو یک شرایط کمتر و ....
نکته دیگه ای هم که هست قدرت و شتاب و کارکرد خوب و بی سرصدا موتور در حالت گاز هست که تو EF7 کاملا محسوس هست ولی تو سمند های معمولی قدرت ماشین روی گاز کاملا گرفته میشه و دیگه اون عملکرد خوب خودش رو نداره
ویژگی های دیگه ای هم هست که میشه گفت 4 چرخ ABS هست و مصرف سوخت کمتر و قدرت موتور در هر دوحالت بنزین و گاز بیشتر از سمند معمولی و....
حالا با این تفاسیر میشه گفت فقط ملاک 100 یا 150 کیلومتر مسافت بیشتر رفتن این خودرو نیست بلکه معیار های دیگه ای هم مدنظر باید قرار بگیره که برتری این خودرو موتور پایه گاز سوز رو به سایر خودرو های دوگانه سوز رو نشون بده
موفق باشید :11:
ولی من با گاز و بنزین رانندگی میکنم و در حین واحد سوئیچ میکنم روی گاز هیچ تاثیری روی شتاب و قدرتم نداشته و حس نکردم(البته تازه کار نیستم حدود 7 سال رانندگی مدام دارم)
ولی به هر حال همه از سمندEf7 تعریف میکنند
ولی خواستم بگم lx دوگانه هم کم نمیاره
راستی سمت راست گلگیر ef7 چی نوشته؟
ولی من با گاز و بنزین رانندگی میکنم و در حین واحد سوئیچ میکنم روی گاز هیچ تاثیری روی شتاب و قدرتم نداشته و حس نکردم(البته تازه کار نیستم حدود 7 سال رانندگی مدام دارم)
ولی به هر حال همه از سمندEf7 تعریف میکنند
ولی خواستم بگم lx دوگانه هم کم نمیاره
راستی سمت راست گلگیر ef7 چی نوشته؟
نقل قول:
CCVT:که همان سیستم متغیرسوپاپ هاست
حتی پراید دوگانه سوز تو اتوبان جاده کفی باشه وقتی بره رو گاز تفاوتی احساس نمیکنی و اصلا متوجه نمیشی فقط تو سرعت های بالای 150 دیگه خودشو نشون میده
یکی از اشناها این ماشین رو داره ولی میگه من با 12 یا 13 کیلو گاز فقط 130 تا میرم .میگه گاز این منطقه اصلا خوب نیست.
همچین چیزی هست ؟؟ { مازندران هستم }
ولی خداییش چند تا ماشین دیگه هم سوار شدم از گاز مازندران شاکی بودن و میگفتند اصلا خوب نیست یا چند نفر میگفتند گاز فشار کافی نداره و وقتی میری گاز میزنی طرف میگه گاز پره ولی در حالی که ماشین خاموش میشه { این رو خوودم 2 بار دیدم تو تاکسی ها که شاکی بودند از گاز }
بستگی داره چه میزان ترکیبات دیگه رو با گاز مخلوط کنن
در بعضی مواقع و در برخی از پمپ گازها به نسبت بیشتر هوا وارد مخزن میشه تا گاز و همین باعث پیمایش مسافت کمتر میشه
نه گاز کیفیت داره نه بنزین.
بیچاره خودروها که باید تحمل کنن.
وقتی بنزین تو پتروشیمی تولید میشه و گاز هم به این شکل که دوستان در پست های گذشته گفتند.
حتی سمند EF7 هم تقصیری نداره و باید هوا بخوره به جا گاز