این پین امروزمه...
سرعت عالیه....امیدوارم شب ضدحال نخوریم:41:
ساعت12:00.....شرکت لایزر.....سرعت192.....
یاحق...
حامد:11:
Printable View
این پین امروزمه...
سرعت عالیه....امیدوارم شب ضدحال نخوریم:41:
ساعت12:00.....شرکت لایزر.....سرعت192.....
یاحق...
این پینگ مال امروزه...ساعت12:00....سرعت عالیه....شرکت لایزر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم شب ضدحال نخورم:41:
پینگ شب رو هم میزارم....
یاحق.....
اینم دو تا تست یکی با IDMو یکی با دانلودر موزیلا فایرفاکس....
قضاوت با خودتون.....جمعه11بهمن1389....ساع 15:00......:5:
خداکنه موقع دانلود رایگان هم اینجوری باشه!!!!:20::20::20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاحق...
دوستان از مخابرات هم پنگ بزارن ببینم وضعیت بقیه چطوریه. مال من که خیلی خرابه. 400 پایینتر نمیاد. اینم از مخابرات گندشو درآورده :41:
ما که نیستیم و ندیدیم!!!!!!!!!!:31::31:
شما که هستی ....از کی سرویس میگیری؟:5:
چندوچون کار چطور بوده؟
همون بهتر که نیستی من نزدیک 6 ماه گرفتم 3 ماه اول خوب بود بعد از اون افتضاح حالا هم که خیلی خرابتر شده اعصابم خورد شده . پینگش 400 پایینتر نمیاد .( در ضمن پیغام خصوصی شما غیرفعال شده.)نقل قول:
اگه لایزر نداری یه تستس بزنی بد نیست:31:
راستی عمو ferii2009سرعتت چیه؟
یه پینگ میزاری تا ببینیم اوضاش چه طوریه؟؟؟؟
این سرعتای منه!!!!
پینگ با گوگل بگیر بگو چنده ؟
اینم پینگ گوگل
ولی یه چی:سعی کن پینگایی که میگیری از یه سایت شلوغ و نسبتاً سنگین مثل یاهو باشه...بهتره:27:
با speed test هم بگیر
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
راستی اکانت شما 128 یا 256 . بعد چند روزه وصل شد. /دیدی مال من چقدر خرابه 256 تازه
ظاهرش که بد نیست!!!
اکانت من 128 هست.یک ساله که سرویس میگیرم..واقعاً راضیم..فقط یه 30روزی سرعت دانلود شبانم کشیده پایین که پیگیری کردم خبر نداشتن(مردتیکه چاقالو؛ نمایندگی همدان رو میگم.فقط بلده با صدای زنونش رو اعصاب آدم راه بره:41:)
اینم از دومی که این مال امروزه!!!!
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
امر دیگه؟ باشه در خدمتم.:10:
اینم پینگ واقعا افتضاحه. قربان دادا ممنون از کمکت. موفق باشی.:10:
خوبه که!!!سرعتای 256 ثابت بیشتر از 32کیلو نمیشه در صورتیکه سرعت تو توی IDMبه 50 هم رسیده!!!
البته اگه نوسان نداشته باشی!!!
نه بابا واسه من پینگ مهمه که اونم خرابه . به هر حال ممنونم. به احتمال زیاد برم وایمکس بگیرم.
امیدوارم که موفق باشی.
امری داشتی پیغام خصوصی بزن میام تاپیک.
یا حق...
باشه ممنون فقط پیغام خصوصی شما غیر فعاله. حق نگهدارت. :11:
سلام دوستان من حدود دوهفته ای هست که با دانلود مشکل دارم. :19::23:
مشکلم اینه که هر فایلی رو که میزارم برای دانلود (لینک مستقیم) از سرورهای متفاوت با شروع دانلود یه مقداری از فایل رو دانلود میکنه و بعد از حدود 7 الی 8 دقیقه سرعت دانلودم صفر میشه و دیگه دانلود رو ادامه نمیده مگر اینکه دانلود رو متوقف کنم و بعد از حدود 20 دقیقه دوباره دانلود رو ادامه بدم البته باز هم بعد از چند دقیقه دوباره صفر میشه.
دانلود منیجرم رو هم عوض کردم ولی جواب نداد. حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.:41:
سرویسم رو از پارس آنلاین گرفتم
حالا میخواستم ببینم آیا بقیه دوستانی هم که از سرویس های پارس آنلاین استفاده میکنن همین مشکل رو دارن یا فقط من این مشکل رو دارم و شاید یکی از دوستان راه حلی برای این مشکل داشته باشه.:11:
راستی دانلود منیجرم هم idm 6.04 هست و یه چیز دیگه اینکه من بیشتر در هنگام دانلود شبانه با این مشکل روبرو میشم.:37:
سلامsm-315جان
من دو روزه پارس آنلاین گرفتم و لایزر ملعون رو به درک واصل کردم!!!
امشب یه تست میگیرم و بهت نتیجه رو خبر میدم.
راستی یه تست سرعت بذار تا ببینم وضعیتت چه طوره.
این تست امروز منه.
واقعاً معرکست.............:20:
احتمالاً پارس جون زحمت دانلود شبانه رو کشيدن مشکل از شما نيستنقل قول:
زنگ بزن بگو دانلود شبانه من مشکل داره خودشون رديفت ميکنن
اگه با اين سرعت تروجان بگيريد تو 1 ساعت محدوديت به فنا ميرهنقل قول:
لايزر که واقعاً اشغاله
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
دوستان مخابراتی توجه کنن دانلود شبانه مخابرات يه نمه تريپ کلاه برداری گرفته
حتماً قبل از دانلود شبانه سيستم رو رستارت کنيد چون حجم شبانه رو ميکنه تو پاچه روزانه
همه تو اين مملکت دزدن
بروبچ کی پارس آنلاینیه؟؟؟؟:31:
سرعت دانلودتون بعد از 1صبح چطوره؟؟:20::20:
این مطلب رو هم بخونید بد نیست....
۴ سرویس دهنده برتر اینترنت ایران در آذر ماه ۸۹
:18::18::18::18:
مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت (متما) ۴ شرکت اینترنتی – ISP – برتر آذرماه را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت دریافت و ارسال اینترنت به کاربران را معرفی کرد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، این بررسی در بازه های زمانی مختلف انجام شده است. جدول ISP های برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور – متما – در آذرماه با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تستهای انجام شده نشان می دهد که شرکت های شاتل، ارس آنلاین، نداگستر صبا، افرانت، و ارتباطات فن آوا رتبه های اول تا چهارم برترین شرکت های اینترنتی را از نظر میزان سرعت دسترسی مشترکان به خود اختصاص داده اند و به عبارتی در ارایه اینترنت به مشترکان خود کم فروشی نکردهاند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعریف آزمایش سرعت
در این نوع آزمایش کاربران با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم افزار سنجش(Client Side و Server Side) با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بستهها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه میکند.
سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط ارتباطات دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.
حذف برخی از سرویس دهندگان
سرویس دهندگانی که دارای تعداد تست کمتر از ۱۰ می باشند حذف می گردند. لذا این سرویس دهندگان می توانند با تشویق کاربران خود به انجام تست، در این رده بندی قرار گیرند.
منبع:کد:http://www.barsam.ir
ای بابا!!!
چندروزه کسی پست جدیدی نداده:13:
....................جای بسی تعجبه......................
من به لطف و حول و قوه الهی از شر لایزر ملعون و شرکت ریتون لعین خلاص شدم.اولش خوشحال بودم که بالاخره یه شرکت خدمات اینترنتی(ISP)پیدا کنم که خدمات صادقانه و باکیفیت مطلوب و به دور از هر گونه دله دزدی ارائه بده!!!!
ولی زهی خیال باطل...:41:
طاهراً این پارس آنلاینم توزرد از آب دراومدش.من با امروز 14/11/89 دو روزه که از این شرکت سرویس میگیرم...سرعت دانلود شبانه اول کار بد نیست اما بعد از 2یا 3 دقیقه سرعت انچنان افت پیدا میکنه که آدم شاخ درمیاره...
من یه سرویس 512K-1Mگرفتم.در طول روز سرعتم زیر 170 نمیاد و تا 220 هم میرسه...ولی موقع دانلود شبانه سرعتم 10برابر کم میشه و به 17-20میرسه!!!!!
امشب قراره به پشتیبانی بزنگم و یه درد و دل کوچیک کنم.
در ضمن یادم رفت بگم من اصلاً در طول دانلود با سرعت افتضاه قطعی نداشتم.
منتظر نتیجه درد و دل و صحبتهای ردوبدل شده باشید.
یاحق.
تابیک داره از دست میره!!!!!!!!
بروبچ همدانی پس کجایین؟؟؟؟نکنه اینترنتتون قطع شده!!!!
user ها زياد شدن سرعت امده پايين اينم فوق جوابی هست که ميدن ولی گير بدين درست ميشهنقل قول:
پارس آنلاينهم که جزو اشغالا محسوب ميشه همين پارس انلاين باعث شد که مخابرات نا محدودش رو جمع کنه
کلاً همه ايران به دزدی شون واقف هستن تو همدان هم که ديگه
اون زمان هم که فييلتريينگ متمرکز نبود isp داوطلب بودن در اين زمينه
مردشور پارس آنلاین رو ببره!!!!!!!!!!!
کفریم کرده .سرعت دانلود شبانه بالای 20تا نمیره.اون خانومه که داخل شرکته و خیلی ادعاش میشه و قتی رفتم واسه عضویت کلی تعریف کرد.
راستس بروبچ مخابرات کی داره و سه ماهه چقدر ترافیک میدن؟دانلود شبانش خوبه؟؟
من از همون اول اين تاپيک گفتم همشون سرو ته يه کرباسن هرکدم ارزونتر بده بهترهنقل قول:
مخابرات سرويسش رو سايتش هست شبانه هم من بين 700 تا 800 مگ داون ميکنم البته از تورنت
ماهيانه هم 8.5 گيگ ميده 13 تومان يه 256 ديگه هم داره 8 تومان 3 گيگ ترافيک داره
کد:www.tch.ir
آقا ممنون از راهنماییات....
راستی سه ماهه بگیری تخفیفی چیزی نداره؟؟؟؟؟
سلام
من اینترنت مخابرات دارم چند روزه مرتب قطع و وصل میشه به صورتی که بیشتر قطع هست تا وصل کسی تو این چند روز مشکلی داشته؟
از اين ماهيانه ها بگير که مياد رو قبض فکر کنم بهترهنقل قول:
تو سايت خودشون که بری همه قيمت ها رو زده
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
من هميشه گفتم زنگ بزنيد کچلشون کنيد هی بگيد چی شد؟ اينا خودشون خوب ميدونن چه گندی ميزنننقل قول:
وقتی بهشون فشار مياد درستش ميکنن
سلام دوستان
من ADSL مخابرات رو 2 روزه گرفتم. آيا يك ماه از روزي كه مشترك ميشي تا 30 روز بعدش براي ترافيك محسوب ميشه يا بايد تا انتهاي همين ماه تمامي مثلا 8 گيگ ترافيك رو مصرف كنم كه ضرر نكنم؟ اگه حالت دوم باشه يكم غيرمنطقي هست!
سلام دوستان.
واسه خط ماADSLارائه نمیشه.
یه طرح زمستانی مبین نت گذاشته که به نظرم عالی میاد.
مودم200.000تومنی رو میده90.000تومن.
اشتراک یکساله512با محدودیت20GBماهانه200.000تومن.
هیچ هزینه ای واسه راه اندازی هم نداره.
به نظر شما چطوره؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
در مورد سوال شما باید بگم که ترافیک شما اگه برای یک ماه باشه فقط تا یک ماه قابل استفاده است و اگر در این صورت ترافیکتون اضافه بمونه قابل انتقال به ماه بعد یا چکیج دیگه نیست و یا اگر تا قبل از یک ماه همه ترافیکتو تموم کنی باید به ازای هر یک گیگ ترافیک اضافی مصرفی 2200تومن بدی به مخابرات.
سوالی بود در خدمتم:46:
یاحق.
نقل قول:
سلام حسین جان.
راستش اگه همین طوری که شما میگید باشه بدک نیست اما نسبت به ADSLسیمی خیلی گرونتره.اگه واقعاً میبینی احتیاج داری سراغش برو...
راستی شرکت یا نمایندگی فروش مبین نت همدا کیه؟؟؟؟
.......من مطمئن نیستم ولی فکر کنم جهان نما باشه!آیا حدس من درسته؟؟؟نمایندگیش رو بگو تا بیشتر راهنماییت کنم....
مخلص بروبج همدان:10:
...........این مطلب حاصل تجربیات شخصی است نه غرض ورزی..........من ساکن شهر همدانم و تا حالا از دو تاISPبه نام های پارس آنلاین(نت گستر و جهان نما)ولایزر(ریتون) خدمات گرفتم.به دوستان همشعری این توصیه را دارم که از هیچ یک از این شرکت به هیچ وجه خدمات ADSLنگیرند حتی اگه مجبور شدید از DialUpاستفاده کنید ولی سراغ اونها نرید
..........ماجرای لایزر از این قرار بود............گرفتن اشتراک از لایزر(ریتون)رو به هیچ کدوم از هم شهری (استانی)هام پیشنهاد نمیکنم.اول اینکه دزدی اولین شیوه ی این شرکت وخیلی از شرکتای دیگه داخل ایرانه.اینام که ماشاالله سرعت دانلود شبانشون از ساعت 12نیمه شب تا 6.30 الی 7صبح بالای 900بایت نمیرسه.من یه بار یه فایل صد مگی رو گداشتم واسه دانلود و بعد از 4ساعت 1درصدش دانلود شد.لایزر چند ماهه اول خدماتش خوب بود و مشکلی نداشت تا اینکه بعد از گذشت 2ماه اینترنت قطع شد. یک ماه قطع بود بعد از اینکه رفتم نمایندگی و گفتم که من یک ماه قطعی داشتم،منکر یک ماه شدند و به کی هفته اکتفا کردند(ملعونهای دزد)....
بعد از اینم یه یک ماهی همه چیز خوب بود تا اینکه یک هو دانلود شبانه این شرکت هم از بین رفت و سرعت ماکسیمم دانلود شبانه به 800 یا 900 بیت محدود شد...
قریب به 4 بار به تهران زنگ زدم و هر بار یه چی میگفتند..منم خسته از این همه تماس و کلی پول تلفن ثابت لعنتی نثارشان کردم و قرارداد رو لغو کردم.
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
اما پارس آنلاین؛ شاه دزدی به تمام معنا...
تا امروز یک هفته است از پارس یک پکیچ 512-1024گرفتم.سرعت در طول روز عالیه اونم واسه تخلیه سه صوتی ترافیک.....اما بشنوید از دانود شبانه و پشتیبانی تهوع آور این دزدلن روسپی:
در هنگام دانلود شبانه که از یک تا شش صبح است سرعت دانلود با این پکیج من بالای 14کیلو نمیرفت.نکته جالب این بود که من 6 تا فایل واسه دانلود میزاشتم و همه اتودانلودها رو میبستم اما وقتی صبح همون روز به بخش ترافیکهای مجانی مورد استفاده رفتم با یه چیز عجیب روبرو شدم" حجم دانلودی من رو زده بود 660مگابایت در صورتیکه از اون 6 تا فایل من 3تاش صددرصد دانلود شده بودند و بقیه همه روی 50 یا 45 دردصد بودند!!!!
دو روز بعد ساعت1صبح واسه مشکل کندی سرعت به پشتیبانی تهران زنگ زدم و طرف بعد از کلی ور رفتن با سیستم من و تست از هزار تا سایت+سایت خودشون به این نتیجه رسید که مشکل از طرف من نیست...گفت من ثبت مشکل میکنم و شما واسه پیگیری رفع مشکل موقع ساعات اداری زنگ بزن.
چشمتون روز بد نبینه، صبحش زنگ زدم و وقایع رو شرح دادم و با گستاخی تمام به من گفتند که برای شما هیچ مشکلی ثبت نشده، درضمن اگر مشکلی هم ثبت میشد ما نمیتونیم در این ساعت برای شما کاری انجام بدیم.شما باید در همون ساعتی که مشکل داری زنگ بزنی، یعنی ساعت1صبح.
یه چند روزی مثل توب به این ور اون ور پاس کاری شدم و در اخر تنها نتیجه ای که گرفتم چند ده هزار تومن پول تلفن بود.
...اونا رو هم پول کفاره این چند مدت بود که از این دو تا شرکت دزد خدمات میگرفتم...
حالا شما اگه دوست دارید به روزگار من دچار شوید به سراغ یکی از این دو شرکت بروید.من به شخصه شرکتهای اینترنتی دیگر را که در شهر همدان هستند مانن شاتل-فن اوا-مبین نت امتحان نکردم، ولی اگه شما هم مثل من بخواهید چند تا شرکت رو امتحان کنید باید هم پول تلفن بیخودی بدهید هم پول فعالسازی(رانژه)را.............من آنچه شرط بلاغت بود گفتم، تو خواه پند گیر خواه ملال..................
سلام داش حامد گل.
منم مخلصم.هم مخلص داش حامد و همه بچه های همدان....:11:
آره عزیزم.همون جهان نماست.البته آتی نت هم نمایندگی داره.
البته آتی نت تلاش کرد وایرلس بهم بده و میگفت سرعت وایرلس ما چند برابر وایمکسه!:18: