آقا مموری خوب میخوام برا این گوشی، لطفا مارک و قیمت برا 8 ،16 و32 بفرمایید.(قیمت ها متفاوتن.من برا 8 از 20 تومن شنیدم تا 35 تومن.)
ممنون
در ضمن می خواستم بدونم این گوشی فایل تصویری flv باز می کنه؟چطوری؟
Printable View
آقا مموری خوب میخوام برا این گوشی، لطفا مارک و قیمت برا 8 ،16 و32 بفرمایید.(قیمت ها متفاوتن.من برا 8 از 20 تومن شنیدم تا 35 تومن.)
ممنون
در ضمن می خواستم بدونم این گوشی فایل تصویری flv باز می کنه؟چطوری؟
ال سيدي نكسوز مال خود سامسونگه. :10:نقل قول:
فركانس سي پي يو هم دوستمون گفتن كه روي low--normal--high--auto قابل تنظيم هست.
من وسط كلاسام ميام اينجا پست ميدم :41: بگرديد ديگه چندبار گفتم جاشونو. :10: :40: :40:نقل قول:
توي فروم MODACO.COM وارد ميشيد.ميايد پايين تا به بخش گوشيهاي سامسونگ برسيد.
از زيرمجموعه هاي بخش سامسونگ يكي مال خود OMNIALITE B7300 رو واردش بشيد و اونجا نوشته
OMNIALITE COSTUM ROM V2
اين رام كوك شده هستش و مشخصاتش رو هم نوشته.(من خودم نصب نكردما) چيزايي رو كه توش تغيير دادن بخونيد.
براي مانيلا هم از زير مجموعه هاي سامسونگ وارد بخش OMNIA I900 بشيد يكي از تاپيكهاي همون اولا واسه نصب مانيلا روي I900 هست كه روي OMNIALITE هم جواب ميده.منخودم قبلا نصب كردم بعد پاك كردم.
کد:http://www.samsung-omnia.org/manilla-2d-and-themes/
برادر من خودم آخر واقع گرام :31:نقل قول:
مطمئن باشيد خوندم كه جواب دادم. :10:نقل قول:
اين (و ..... با ٥ تا نقطه) رو چند تا ديگشو بگيد واضح. :21:نقل قول:
اين گوشي دو تا چيزش در حد عالي نيست.
١-ال سي دي:اونم فقط به دليل وايد وي جي اي نبودن نه كيفيت پايين.كيفيت به مسائلي به جز رزوليشن هم مربوط هست.البته همين ٣ اينچ بودنش و 240*400 بودنش بهتر از كيو وي جي اي بودن هست.
٢-دوربين:به خاطر نداشتن فلاش
شما چند وقت با امنيا ٢ كار كرديد؟نقل قول:
من كه با جفتشون هرروز دارم كار ميكنم ميگم امنيا ٢ فقط ال سي دي بزگتر و البته رزليشن بالا تري داره.اما كيفيت ال سي ديهاشون بهمقدار كم با هم فرق داره.
يكيم خوب دوربين ٥ هست با فلاش.
بقيه ي چيزهاشون از برد داخلي تا ويندوز و برنامه هاي ازقبل نصب شده دقيقا عين هم هست.
البته و صد البته امنيا ٢ گوشي بهتري هست.اما امتيازاتش همين دو تاس.سرعتشون هم عين همه.بازم ميگم من از هر دوي اينها استفاده ميكنم.
الان دقت كردم.چيزي معلوم نيست. :31: خوب داره عين آدمنشون ميده ديگه چيكار كنه ميخوايد قليون هم بچوغه براتون؟؟ :31: :27: :10:نقل قول:
ميتونيدعوضش كنيد برچسب رو .مدل هاي حساس تري تو بازار هست.نقل قول:
دوستان توهم هاردريست دارن.(مخلصشونم هستيما :40: )نقل قول:
هيچي نميشه نترسيد من اينجام. :10:
MOBIDIV 4.54 رو نصب كنيد.واسه نوشتن هم رسكو يا اس پي بي با پچ فارسيشون.
با هارد ريست نرم افزارهاي فابريك چيزيشون نميشه.
براي هارد ريست :
(اين به علاوه ها يعني اولي رو ميزني نگهش ميداري بعد دومي رو بعد سومي رو)
PRESS LOCK KEY
+
CALL KEY
+
HOLD END CALL KEY
قربون شما
فرزین داداش من نوکرتم زدی لت و پارمون کردی کهنقل قول:
درباره اومنیا 2 هم اگه اجازه بدی داداشم اومنیا 2 داره پس منم هر روز باهاش کم ور نمیرم:5:
درباره هارد ریست ممنون
من الان یه مشکلی دارم روی باطری گوشی شک کردم سایتی هست که بشه از اصالتش مطمئن شد؟؟؟
فرزین جان یه عکس با کیفیت از باطریت میگیری ؟؟ از دو طرف لطفا
منبع قابل اتکا برای باتری gsm arena هستش ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربرپسند بودن یا user friendly بودن سلیقه ای نیست و یک فاکتور ارزیابی در نرم افزارهای بزرگ مثل سیستم عامل ها و غیره است. وقتی شما می خواهید شماره ی مربوط یک sms را در دفتر تلفن ذخیره کنی وگزینها ی برای ان وجود ندارد د و باید آن را حفظ کنید و بعد از منوی smsخارج شوید وبعد آن را وارد کنید و ذخیره کنید این یعنی user friendly نبودن!نقل قول:
چون من یک هفته هست که لایت رو خریدم هنوز موارد زیادی پیدا نکردم ولی به عنوان مثال دیگر اصلا گزینه ای مبنی بر remove program در setting/system/ وجود ندارد که در toch2 وجود داشت و نمی دونم چطور یک برنامه حذف میشه یا مثال دیگر gps با نرم افزارهایی که نصب کردم ( garmin و navitel) شناخته نمیشه و مکانیابی نمیکنه البته میدونم که دیر یا زود راهش پیدا میشه (دوستان کمک!!! نرم افزارها، gps داخلی رو پیدا نمیکنن) ولی وقتی همین نرم افزارها رو روی toch2 ریختم بدون نیاز به تنظیمات اضافه و بی معطلی کار کرد. منظور من از این مثال ها رسوندن منظورم از ضعف نرم افزاری یا بهتر بگم ارتباط برقرار کردن سخت افزار با نرم افزار "قوی "لایت هتش! این موارد را فقط با نیم ساعت کار کردن و "تجربه کردن" دو گوشی در یک سانتی متری هم و در دست خودم فهمیدم !نقل قول:
بله ولی اصولی و با حساب کتاب نه با حذف کردن بسیاری از امکانات ویندوز موبایلنقل قول:
نقل قول:دوستان خواهش میکنم موضع نگیرید مگه شما سازنده ی گوشی های سامسونگ هستید من این حرفارو نه به نقل از کسی میگم نه حدس میزنم و نه از روی نقدهای راست و دروغ میگم (اینا مال قبل از خریدنش بود)، من با پسر خاله ام رفتیم بازار موبایل ایران اون toch2 خرید و من لایت، به جرات هرچه تمام تر میگم حساسیت تاچ روی اون حرف نداشت (یه محافظ 4 تومنی هم انداخ روش اگه میخاید محافظ رو بهونه کنید!:13:) این موارد را هم فقط با نیم ساعت کار کردن و "تجربه کردن" دو گوشی در یک سانتی متری هم و در دست خودم فهمیدم !نقل قول:
(انگار کم کم دارم تبدیل به ضد گوشی خوشگل خودم میشم!:45:)
ما داریم راجب کاربری و اینترفیس صحبت میکنیم شما که رفتی تو حال و هوای ماقبل ppc و دوربینش چند مگا پیکسله و ... به نظر من اینا اصلا مشکل محسوب نمیشن کسی دوربین می خواد نباید موبایل بخره اندازه وکیفیت صفحش هم خیلی عالیه ولی تاچش عالی نیست و خوبه نسبت به مثلا toch2.نقل قول:
البته این موردو منم ندیدم!نقل قول:
یک مثال بود از درجه های آزادی بیشتر رابط کاربری toch2 نست به لایت .نقل قول:
در مجموع نمیدونم چرا احساس میکم کار کردن با رابط کاربری لایت مثل برنامه نویسی با پاسکاله که یه زبان سطح بالاست و نمیشه خیلی تو جزییات وارد شد اما ساده تره، برعکس زبان برنامه نویسی c که هم دستوراتش بیشتره وهم کنترل بیشتری روی کامپیوتر داره(اینجوری احساس میکنم دیگه!)
1 ببخشید دوستان cpu رو از کجا باید تنظیم کردنقل قول:
2 کدوم بر نامه ها رو باید از pc نصب کرد ویندوز من 7 هست چه بر نامه ای برای این کار نیاز دارم؟چطوری این کار انجام میشه؟
3 میشه یه جا معرفی کنید فقط نرم افزار های اینو داشته باشه اخه هیچ نرم افزار به درد بخوری واسش پیدا نکردم
4 نرم افزار هایی که از pc نصب میشه رو نمیشه کپی کرد از رو مموری اجرا کرد؟اگه نه چرا نمیشه؟
ممنون از بابت عکس ولی منظورم سایتی هست مثل اون سایتی که اصالت گوشی یا باطری نوکیا رو تست میکنی !نقل قول:
بعد اون نوشته برای دوستان حک شده یا چاپ شده برای من حک شده و برجسته هست طوری که با دست لمس میشه
mmasha جـــــــــــــــون اسمتون رو نمیدونم!:31:
بزارید کمی کمکتون کنم:10:
درباره نصب و حذف برنامه ها باید به این آدرس بریدنقل قول:
چون من یک هفته هست که لایت رو خریدم هنوز موارد زیادی پیدا نکردم ولی به عنوان مثال دیگر اصلا گزینه ای مبنی بر remove program در setting/system/ وجود ندارد که در toch2 وجود داشت و نمی دونم چطور یک برنامه حذف میشه یا مثال دیگر gps با نرم افزارهایی که نصب کردم ( garmin و navitel) شناخته نمیشه و مکانیابی نمیکنه البته میدونم که دیر یا زود راهش پیدا میشه (دوستان کمک!!! نرم افزارها، gps داخلی رو پیدا نمیکنن) ولی وقتی همین نرم افزارها رو روی toch2 ریختم بدون نیاز به تنظیمات اضافه و بی معطلی کار کرد. منظور من از این مثال ها رسوندن منظورم از ضعف نرم افزاری یا بهتر بگم ارتباط برقرار کردن سخت افزار با نرم افزار "قوی "لایت هتش! این موارد را فقط با نیم ساعت کار کردن و "تجربه کردن" دو گوشی در یک سانتی متری هم و در دست خودم فهمیدم !
setting=>memory setting=>main stotrage=>حالا از اینجا میتونید برنامه ها رو پاک کنید نصب هم که برنامه رو داخل گوشی میریزید بعد با اکسپلورر نصب میکنید
در باره جی پی اس هم باید عرض کنم من گارمین رو نصب کردم توی تاپیک جی پی اس واقع در مین فروم پاکت پیسی فکر میکنم ص20-25 بود اون رو بگیر و طبق راهنما پیش برو 100% جوا میده برای من که داد البته یکمی سخت بود دفعه اول.
با این جمله ات موافقمنقل قول:
دوستان خواهش میکنم موضع نگیرید مگه شما سازنده ی گوشی های سامسونگ هستید من این حرفارو نه به نقل از کسی میگم نه حدس میزنم و نه از روی نقدهای راست و دروغ میگم (اینا مال قبل از خریدنش بود)، من با پسر خاله ام رفتیم بازار موبایل ایران اون toch2 خرید و من لایت، به جرات هرچه تمام تر میگم حساسیت تاچ روی اون حرف نداشت (یه محافظ 4 تومنی هم انداخ روش اگه میخاید محافظ رو بهونه کنید!:13:) این موارد را هم فقط با نیم ساعت کار کردن و "تجربه کردن" دو گوشی در یک سانتی متری هم و در دست خودم فهمیدم !
(انگار کم کم دارم تبدیل به ضد گوشی خوشگل خودم میشم!:45:)
من از تاچش زیاد راضی نیستم البته شاید من توقعم بالا هست این موضوع رو شخصی که یک دست لایت رو بگیره و با دست دیگه یه کیوتک 4-5 سال پیش ساخت رو به این موضوع پی میبره البته من بگم تاچش رو نمیخوام با امنیا 2 مقایسه کنم ولی تاچش از اچ تی سی 2 ضعیف تره
کلا تاچش زیاد تو دست روون نیست باید فشار بدی نه اینکه لمس کنید.
به نظر من اینترفیس سامسونگ یه جور محدودیت رو واسه اون سخت افزار قویش ایجاد کرده و الکی رابط کاربریش رو پیچیده کرده من از اون منوی ویجیت هاش خوشم میاد ولی نمیدونم چرا کلا از این اسکین و لباس جدیدی که سامسونگ بر تن وین 6.5 کرده زیاد راضی نیستمنقل قول:
در مجموع نمیدونم چرا احساس میکم کار کردن با رابط کاربری لایت مثل برنامه نویسی با پاسکاله که یه زبان سطح بالاست و نمیشه خیلی تو جزییات وارد شد اما ساده تره، برعکس زبان برنامه نویسی c که هم دستوراتش بیشتره وهم کنترل بیشتری روی کامپیوتر داره(اینجوری احساس میکنم دیگه!
شما روی صفحه today اون بالا روی علامت باطری و انتن و ... کلیک کن برو روی عکس باطری کلیک کن بعدperformance رو بزن بعد میتونی سرعت رو تنظیم کنینقل قول:
آقا جون هر کی دوس دارین جواب بدین!!!:19:خیلی وقته من منتظرما!نقل قول:
والا عارضم به خدمتتون که من خودم یه 8 گیگ توشیبا کلاس 4 به قیمت 22 خریدم سرعتش که خیلی خوبه کلاس 6 خیلی گرون بود 16 هم فکر کنم حدود 40 بودنقل قول:
الان بهترین مارک توشیبا هست سن دیسک هم بد نیست:27:
در باره flv هم باید بگم من با نرم افزار coreplayer اجرا میکنم و باز میشه
محمدنقل قول:
از کمکتون بسیار ممنون مشکل اول حل شد کلا یه کمی از دست این اینترفیس زیبا شاکی شده ام البته حالا هرکی ندونه خیال می کنه چی شده ولی خوب یه ریزه کاری هایی توش نداره دیگه! وگرنه کی میره آیفون بخره 600 تومن که بلوتوسشم زوری کار میکنه!
البته من گارمین را قبلا روی گوشی داداشم نصب کردم(n82) و کمی آشنایی داشتم ولی بازهم از آدرسی که دادید مطالعه می کنم حل نشد زحمتتون میدم!:10:
راستی یه مشکل جزیی دیگه چطور میشه شماره ی کسی که sms زده رو توی دفتر تلفن ذخیره کرد؟
بازم ممنون، منم خوشحال میشم اسمتون رو بدونم.
دوستان ممنون میشم من رو هم به جمع خودتون راه بدید و جواب سوالاتم رو بدید:11:نقل قول:
برای هارد دیست کردن گوشی رو خاموش کنید و بعد دکمه لاک رو نگه دارید و بعد دو دکمه تماس و قطع تماس رو با هم فشار بدید (هنوز دستتون روی لاک باشه) صبر کنید تا گوشی پیغام فرمت بده
هارد ریست کردن هم کاره سختی نیست
شما بلد نيستي كار كني از گوشي ايراد نگير. :10:نقل قول:
هر وقت sms از شماره ناشناس برات اومد واردش شو سئت راست menu رو بزن بعد گزينه ي
make voice dial . :27:
در مورد حساسيت تاچ اين ١٠ بار.مال خودش رو برداريد يكي ديگه بخريد بندازيد.اون مال خودش خيلي زخيمه. :13:
اون remove كردن برنامه ها هم ٥ دقيقه ميدادي دست بقال سر كوچتون برات پيدا ميكرد. :21:
من مزيتهاي omnia2 رو گفتم كاري ندارم شما راجع به چي صحبت ميكردي. :31:
چه امكاني حذف شده از ويندوز ؟ :31: از اون حرفا بودانقل قول:
شما كه كار برنامه نويسي ميكني بايد با خلاقيت و صبر و وقت گذاشتن رو مسئله ميونت خوب باشه.
جاي اينكه گوشي رو بذاريد جلوتون غصه بخوريد يكم باهاش كار كنيد تا رادستتون بشه.
راستي اين smart reader چقدر باهاله.كار ميكنيد باهاش؟
خوب عرضم به خدمتت برای سیو کردن توی کانتکت اول برو داخل پیامک :31:!نقل قول:
بعدش با انگشت یا قلم میری بالاترین قسمت صفحه که شماره رو نوشته (دقیقا میشه بالاترین قسمت صفحه سمت چپ بالای ساعتی که ورود اس ام اس رو نمایش میده)بعد روی اون قسمت کلیک میکنی وارد یه صفحه جدید میشه که شماره رو نوشته از سمت راست وارد منو میشید و گزینه add to contact رو میزنید بعد یه سوال میکنه که میگه این شماره قبلا سیو نشده سیو کنم شما yes رو میزنید به همین سادگی.
تموم شد. راستی فرزین جان این دوستمون میخواست سیو کنه make a vioice call به چه دردی میخوره منظورت این بود شماره تو لیست تماس ها بیوفته بعد از اونجا سیو کنی؟؟:18:
در ضمن یه چیز جدید اونایی که فارسی ساز نصب کردن و حروف فارسی رو در هم ور هم و روی هم افتاده نشان میده علاوه بر نرم افزار resco contact maneger که قبلا دوستان معرفی کرده بودن اگه روی اس ام اس تاچ رو نگه دارید و select all رو بزنید میتونید اس ام اس رو سالم بخونید
===============================================
والا فرزین جون دوست عزیزم ببین هرکی از یه دیدگاه به گوشی نگاه میکنه
یکی برای سرگرمی
یکی کار
یکی تماس و....
و هرکی نیاز های خودش رو داره و توقع داره این گوشی اون ها رو برآورده کنه اگه میاد و از طرف خودش یه نقدی مینویسه این دلیل نمیشه که بقیه بگن شما بلد نیستی باهاش کار کنی یا ..... هرکی میتونه از نظر خودش این گوشی رو نقد کنه و معایب و محاسنش رو بگه یکی ممکنه با 7300 خیلی حال کنه و بره سریع بخره و بگه به به چه چه و یکی بخره و بگه پشیمون شدم ما باید این رو هم در نظر بگیریم اینجا مکانی هست برای نقد گوشی و پی بردن به تمامی زوایای اون من جسارت نمیکنم ولی یه ذره حساسیتتون رو از این گوشی کم کنید.
میرسیم به همون حرف قبلیم
شاید این گوشی شما رو راضی کنه و لبخند رضایت روی لبهاتون بشینه ولی یکی مثل x که قبلا یه وین موب قوی تر از یه برند دیگه داشته این جور نباشه پس اگه من میگم این گوشی اینترفیسش جالب نیست یا سخته یا خشک و کسالت آوره دلیل بر این نیست برای شما هم کسالت آور باشه این دیدگاه من درباره این گوشیه که دارم بیان میکنم و دلیل نمیشه کسی بیاد بگه شما با گوشی بلد نیستی کار کنی یا .....
من منظور بدی نداشتم از این حرفها خواستم یکم موضوع روشن تر بشه تا یه دفعه دیگر بچه ها خیال بد نکن:20:
یا علی
خدمتتون یه بار عرض کردمنقل قول:
روی صفحه today همون صفحه اصلی که ساعت و ویجت و... هست
اون بالا روی اون آیکون های باطری و ارتباطات و.... کلیک که بکنید یه حباب کوچولو باز میشه
از بین اون ها روی آیکون باطری کلیک کنید
perfermance رو بزنید
وارد تنظیمات cpu شدید
---------------------------------
شما باید برنامه activesync رو نصب کنی تا pc به ppc شما وصل بشه
---------------------------------
برای پیدا کردن نرم افزار نیاز نیست مخصوص این گوشی باشه هر نرم افزاری که به پاکت پی سی بخوره و به این رزولیشن به امنیا لایت هم میخوره-توی همین سایت چندتاپیک بالا تر نرم افزار هستir-tci.org-mobilestan.net-و چندتا سایت دیگه که توی گوگولی سرچ کنید پیدا میکنید
--------------------------------
نرم افزار به دو صورت نصب میشه
1-این نرم افزار ها با پسوند cab. هست و باید توی گوشی بریزی و نصب کنی
2-دو قسمت داره یه فایل exe. که باید از کامپوتر نصب کنی بعد خودکار روی پاکت پی سی نمایش میده و ادامه نصب رو از اون میری و گاهی اوقات فایل cab. هم همراهشه که اون رو هم باید توی پاکت پی سی نصب کنی مثل گارمین
شما تو جمع ما هستی نیازی نیست کسی راهت بده:10:
سلام به همگی.
2 تا سوال:
1-این شتاب سنج چطوری غیرفعال میشه؟چون من وقتی که دراز میکشم و می خوام مسیج بدم هی صفحه تغییر جهت میده.
2-من این فارسی ساز + spb keyboard را نصب کردم.الان وقتی میخوام جواب مسیج را به فارسی بدم و ریپلای میکنم کلید اسپیس کیبرد کار نمیکند.حتی وقتی کیبرد را میذارم روی سامسونگ هم کار نمی کند.ولی وقتی یک مسیج جدید بخوام بنویسم مشکلی ندارد.
من فكر كردم ميگن چجوري تماس بگيريم با طرف. :13:نقل قول:
والا منم اين اولين پاكت پي سيم نيست و ٥ ساله پاكت پي سي دارم.
از اين بحثا بگذريم بهتره.هركي هر چيز جالبي پيدا كرد اينجا عنوان كنه.اگه مشكلي بود رفع كنه.
من الان خودم يه سري بازيه خوب نصب كردم.بعدا ليست ميكنم اينجا ميذارم.
خبر كابل تي وي هم تا چند وقت ديگه ميدم.
اميدوارم كسي از من نرنجيده باشه.شرمنده قاطي كرديم. :10: :40:
مخلص همه بر و بچ اهل حال هم هستيم.
:40: :10:
میخوام یه برنامه رو remove کنم،میرم setting و systeme ، ولی گزینه remove نیس؛راهنمایی می کنید؟
smart reader چی هست؟ pdf میخونه یا document یا هردو رو؟نقل قول:
لطفا اگه ویجت جالبی دانلود و پیدا کردید اینجا بزارید دوستان بیشتر به امنیا علاقه مند بشن.نقل قول:
یه سوال: چرا برای فارسی سازی از عربایزر استفاده نمیکنید؟ با win 6.5 سازگار نیست؟
خوب فکر کنم نرم افزار گوشی من با شما فرق دارده چون من این مورد رو ندارم!!!!نقل قول:
چون وقتی وارد sms میشم و اون صفحه ی چت گونه میاد و روی شماره ی اون بالا فشار میدم اتفاقی نمیفته! انگار فقط شماره رو نمایش میده!؟؟؟
توی فروشگاه خودش یه عربایزر روش ریخت نکنه از اونه که اینجور شده؟
صفحه ی اول شما شماره ی 1 2 3 داره (مثل من) یا 3 تا خط؟
من چطور میتونم از صفحه ی گوشی عکس بگیرم که اساتید خودشون ملاحظه کنن؟ اگه نرم افزارش را بزارید ممنون میشم.
آقا ما هیچ ادعایی نداریم ما مخلص همه منجمله بقال سر کوچه که نداریم سر خیابونمون هم هستیم(خودش n97 داره!) اصلا ما نمیدونیم پاکت پی سی رو با کدوم c مینویسن:27: خواستیم اون چیزی که با چشمای خودمون میبینیم منتقل کنیم ولی موافقم که از این بحث بگذریم.نقل قول:
چندتا پست بالا تر رو نگاه میکردید توضیح دادمنقل قول:
setting-memory setting-main stroge
من نوکرتم فرزین جون رنجش کجا بود اینجا ما همه دوستیم و داریم به هم کمک میکنیم منم چندتا برنامه پیدا کردم اگه وقت کردم لیست میکنم راستی اگه شما هم از من دلگیر شدی یا جایی بد صحبت کردم شرمنده اخلاق ورزشیتم:46:نقل قول:
ای بابا دوباره اسمت یادم رفت راستی من محمد حسینم:31:نقل قول:
خوب فکر کنم نرم افزار گوشی من با شما فرق دارده چون من این مورد رو ندارم!!!!
چون وقتی وارد sms میشم و اون صفحه ی چت گونه میاد و روی شماره ی اون بالا فشار میدم اتفاقی نمیفته! انگار فقط شماره رو نمایش میده!؟؟؟
توی فروشگاه خودش یه عربایزر روش ریخت نکنه از اونه که اینجور شده؟
صفحه ی اول شما شماره ی 1 2 3 داره (مثل من) یا 3 تا خط؟
من چطور میتونم از صفحه ی گوشی عکس بگیرم که اساتید خودشون ملاحظه کنن؟ اگه نرم افزارش را بزارید ممنون میشم.
نه برو تو اون منوی چت بهد روی یکی از اون حباب ها کلیک کن بعد اون کاری که گفتم رو بکن یعنی اون کار رو باید بری توی یکی از اون حباب ها انجام بدید
خبرش رو بده ببینم موفق شدی یا نه:10:
من از mobdiv و resco contact manager و resco keyboard استفاده میکنم اگه برنامه خوبی دارید معرفی کنید خوب
راستی دوستان کسی برنامه نگار 89 رو کرک شدش رو نداره؟
محمد حسین جان ممنون شماره را دیدم همینجوری پیدا نبود باید صفحه را بالا میدادم و به خوبی و خوشی ذخیره شد.نقل قول:
گارمین را هم دوباره نصب کردم و کرک هم شده و نرم افزار گارمین مشکلی نداره ولی بازهم ده دقیقه توی فضای باز منتظر موندم ولی به ماهواره ها وصل نمیشه آیا در قسمت تنظیمات gps خود گوشی ، شما چیزی رو تغییر دادی الان اونجا gps program port و gps hardwar port و baud rate چند هست؟
ارادتمند شما محمد.
ایول تاکتیک!:46:نقل قول:
یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که صدای میکروفن ضعیفه.هر کی با من صحبت می کنه میگه بلندتر صحبت کن.راهی هست که صدای میکروفن بلندتر بشه؟
نقل قول:
smart reader يه برنامه ي خيلي باحاله كه من اول فكر كردم توهم هست. :31:
دو تا كار امجام ميده:
1-شما يه متن داري كه به زبان انگليسي هست و وقت نيست كپيش كني.يا ميخواي تو گوشيت اون متن رو داشته باشي.
البته منظورم از متن يه ورق كاغذ هست نه فايل داخل كامپيوتر.با اين برنامه وارد قسمت document ميشيد و از اون متنتون توسط برنامه عكس ميگيريد.
اينجا اين برنامه جادو ميكنه و اون متن رو كاغذ رو براتون تبديل به فايل text ميكنه.بي كم و كاستي. :8:
متن بايد english يا french باشه البته.
2-شما بيزينس كارت دوستتون رو كه البته بايد حرفه اي باشه و به زبون انگليسي ازش ميگيريد و با برنامه از قسمت bus card ازش عكس ميگيريد .
اينجا هست كه باز برنامه جادو ميكنه و از اون بيزينس كارت براتون يه contact درست مي كنه با همه مشخصات روي كارت از جمله اسم و ايميل و ادرس و هر اطلاعاتي تو بيزينس كارت به زبون انگليسي هست. :31:
موبيديو هم از همون دار و دسته ي arabrizer هست ولي جديد تره. با عربرايزر هم همينطوريه.
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
راه حلش رو تو صفحات قبل گذاشتم.الان دم دستم نيست بنويسم برات.بگرد پيدا ميكني.كامل حل ميشه مشكل.نقل قول:
درود
آقا فردا می خواستم برم علائدین بخرم گوشی رو ،
چی چیزائی تو جعبه هستن ؟
گوشیه اصل چه مشخصاتی داره ؟
تشكرم كردم اشتباهي :31: اسپانسر سامسونگم. :20:نقل قول:
والا اصل و غير اصل نداره.لوازم جانبي غير اصل داره مثل باطري.
عكس باطري رو بچه ها صفحه قبل گذاشتن.توي ريويوي gsmarena تمام لوازم داخل جعبش رو عكسش رو كامل انداخته.
cd-مداد--هندسفري-كابل usb
عزیزم تاپیک رو از اول بخون پیداش میکنی من خودم نمیدونم دقیقا تو کدون صفحه هست ولی فرزین جان زحمت آموزشش رو کشیدننقل قول:
محمد جان به تنظیمات گوشی دست نزن بزار مون دیفالت باشه !!!!نقل قول:
شاید نقشه ها رو درست با فرمت مخصوص نزاشتی سر جاشون!!
برو تو tools
browse map
اون بالا روی علامت تعجب کلیک کن
روی مختصاتی که خط چینه کلیک کن
go رو بزن
منتظر بمون تا پر بشه و بهت مختصات بده
گاهی اوقات وقتی من وصل نمیشم روی آنتن کلیک میکنم gps info رو میزنم ماهواره ها رو نشون میده و سریع وصل میشه نمیدونم این تاثیر داره یا نه ولی واسه من که میشه
یه بار دیگه میگم نقشه هات رو چک کن
یاعل
قربانت محمد حسین:31:
منو مسخره میکنه:21: اگه دیگه ترفند گفتم بهت !!:31:نقل قول:
ببین دوست مننقل قول:
اولین کاری که میکنی جعبه پلمپ و با روکش پلاستیک فشرده میخری این یک
دوم طرف جلو خودت بازش میکنه هر چی گفت فلان برنامه رو باید بریزی و..... اگه نریزی ال میشه بل میشه کوتاه نیا
سه
گوشی رو از جلو چشت دور نمیکنی نزار یه دفعه گوشی رو به بهانه نرم افزار و ..... ببره اون پشت مشتا ..!!!
همه لوازم رو هم بچه ها گفتن
فرزین جان یه سوا ازت دارم
من یه اشتباه کردم گوشیم رو برد اون پشت مشتا بعد الان به باطری مشکوکم چه مشخصه هایی داره باطریت؟؟
مثلا واسه من سریالش برجسته هست و چاپ نشده مال تو چه جوری هست؟
ممنون.
راه حل میکروفن توی پست 84 هست اگه کسی دنبالش می گرده.
فقط دو تا سوال دیگه :
1-این شتاب سنج چطوری غیرفعال میشه؟چون من وقتی که دراز میکشم و می خوام مسیج بدم هی صفحه تغییر جهت میده.
2
-GPRS رو چطوری غیر فعال کنم که هی خودش وصل نشه به اینترنت.
برای غیر فعال کردن GPRS هم از این برنامه استفاده کنید که لیست شبکه ها رو نشون می ده و هرکدومو خواستید Disable می کنید.
ممنون بازم از همگی.کد:http://www.modaco.com/content/pocket-pc-software/246171/new-free-utility-nodata/
سلام به همگی
من دو روزی میشه این گوشی رو خریدم، تا الان مشکلی باهاش نداشتم فقط یه چیزی، وقتی برنامه ای رو میخوام ببندم، دقیقا رو گزینه ضربدر میزنم برنامه بسته نمیشه حالا یکم سمت چپ ترشو میزنم(یعنی بین ضربدر و گزینه میزان شارژ باتری) عمل میکنه آیا شما هم این مشکلو باهاش دارین اگه میشه یه راه حل بدین. یه چیز دیگه چرا رو دکمه هاش( بک و کلید قطع و وصل مکالمه) بکلایت نداره!
مال من همينه كه تو GSMARENA انداخته عكسش رو.برجسته نيست سريالم. :10:نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_b7300_omnialite-pictures-2837.php
ممنوننقل قول:
واسه منم دقیقا همون شکلیه مو نمیزنه
فقط پشتش اون قسمت که سریال نامبر و سال تولید و... زده با ناخن که بکشی یه کوچولو احساس میشه نشون دادم گفتن اصله اصله
واسه تو چند روز کار میکنه؟ در چه حد کار میکنی باهاش در شب تا صبح باهاش بازی میکنم و ام پی تری یه روز جواب میده
دیروز 4 ساعت آهنگ 10 دقیقه تماس و یکم بازی و نرم افزار و گارمین تا الان 60 درصد هست
به نظرت چطوریه؟
کسی واسه غیرفعال کردن شتاب سنج یا کم کردن حساسیتش راه حلی نداره؟
ببين نور صفحه و سرعت سي پي يو خيلي تاثير داره.نقل قول:
من يه بنچمارك گرفتم از گوشي در حالتهاي مختلف سرعت سي پي يو.
جالب بود وقتي رو low هم گذاشتمش از o2 xda atom كه سي پي يوش خيلي قوي هست امتياز بهتري گرفت.
از اونجا بود كه فهميدم واسه اهنگ و بازيهاي سبك و حتي تماشاي ويدئو رو low هم باشه مشكلي پيش نمياد.
اگه سي پي يو رو روي low بذاري خيلي كمتر باطري مصرف ميشه.
يه چيز ديگه اينكه باطري اين گوشي از ١٠٠ تا ٧٠ اش خيلي طول ميكشه خالي شه و بر عكس از ٣٠ تا صفرش زود خالي ميشه.
نحوه ي شارژ هم خيلي مهمه.بذار به ٥ درصد برسه.بعد بزن به شارژ و تا نيم ساعت تا يه ساعت بعد از اينكه به ١٠٠ درصد رسيد بذار به شارژ بمونه.اينو خودم تست كردم جواب ميده.
اين حالتي هم كه گفتي تا ٦٠ رسيده خوبه به نظر من.مال منم تو همين حدود كار ميكنه.كلا ٢ روز يه بار هر شب شارژش ميكنم.
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
نقل قول:
والا واسه اينكه تو برنامه ي عمل نكنه من چيزي بلد نيستم. :13: :10:
ولي بر عكسشو واسه اينكه تو برنامه اي اضافه بر اونايي كه به صورت ديفالت كار ميكننن كار كنه بلدم.مثل adobe reader و كلا هر برنامه اي . :31: :27:
با برنامه ي orientation setting :5:
great!:8:نقل قول:
نقشه ها درست بود فقط ازروش آخري چند بار رفتم و كلي هم منتظر موندم تا يه دفعه صفحه سفيد شد و وصل شد از اون به بعد هم سريع وصل ميشه. البته تنظيمات رو قبل از اينكه شما بگي دستكاري كرده بودم :9: و الان روي com3و com9و4800 هستش. بسيار تشكر ميكنم!
مال من كه تو اين يك هفته به طور متوسط دو روز بوده خوب البته همش در حال كار كردن بودم ولي موسيقي و تماس كم بوده. cpu هم كه روي auto بودهنقل قول:
پس يعني ميگي cpu را روي auto نزاريم؟نقل قول:
آقا جسارته ولي اين مورد دومي برميگرده به اون بحث كذاييه! خيلي از گوشي ها رو ديدم كه با يك گزينه gsensor كلا غير فعال ميشه ولي اينجا يادشون رفته بذارن!
اما اگه لطف كنيد برعكسشو ممنون ميشم توي بازي آسفالت!(كه دور خورش مي چرخه) و دو تا بازي ديگه كه ريختم جواب نميده.
دوستان راهی نیست که این دکمه صدا رو تبدیل کنیم به دکمه اسکرول منو؟؟
یعنی منو رو با اون بالا پایین کنیم دقیقا مثل p910
برنامه ای چیزی
----------------------
یه مطلبی رو هم عرض کنم نوع سیم کارتتون توی میزان مصرف باطری خیلی موثر هست همراه اول چون آنتن دهیش بهتره و شبکه تحت پوشش اش بیشتره گوشی شما کمتر در حال searching آنتن هست و به خاطر همین کمتر باطری مصرف میشه
این فعال کردن سنسور رو راهنمایی می کنی حضرت برادر؟نقل قول:
مثل adobe reader و كلا هر برنامه اي
من کیبورد نصب کردم،sum. kayboard،نمی تونم ازش استفاده کنم.اصلا نمی دونم کجاس؟!شما می دونین کجاس؟!
راجع به باطری هم بیشتر از دو روز دوام نمیاره.دوستانی که می گفتن 3-4 روز احتمالا دو روز اول گوشی شون خاموش بوده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن دو طرف باطری یه شکله دیگه نه؟