دوستان مدرک دیپلم من رو دبیرستان محل تحصیلم و دانشگاه قبلیم سالهاست نابود کردن ! از کی باید گواهی بگیرم ؟
Printable View
دوستان مدرک دیپلم من رو دبیرستان محل تحصیلم و دانشگاه قبلیم سالهاست نابود کردن ! از کی باید گواهی بگیرم ؟
به بهنقل قول:
:31:
دفاعیه عالی بود ( اسمایلی دست زدن)
یعنی من بیشتر ترغیب شدم مهندسی شیمی بخونم :31:
شما امسال قبول شدی ؟
آموزش پرورش ناحتون کامپیوتری بهت میدن.نقل قول:
بابا یعنی یه مهندسی شیمی امیر کبیر اینجا پیدا نمیشه همکلاس ما شه..
تموم شدا..
چرا مجید تو همون صفحات اول یه دختره بود اول اسمش الی بود ......
سلام
من یه سوال دارم در مورد کاردانی!!
میشه منی که فرضآ کاردانی برق قدرت قبولیدم بعد از فارق التحصیلی گرایش های دیگه برق رو ادامه بدم یا حتمآ باید همین برق قدرت رو ادامه بدم؟ میتونم کارشناسی PC برم یا نه ؟
در ضمن دانشگاه آزاد هم میشه بعد واسه کاردانی به کارشناسی کنکور بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
منظورت از يه رشته ديگه نيمه متمركزه؟نقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بدي؟
چرا جو سازي ميكنيد؟نقل قول:
مهندسي شيمي به وضوح و به يقين در هر زمينه اي سر تر از عمرانه فقط ممكنه يكي به خاطر علاقش به استاتيك - ديناميك بره عمران ولي از نظر كاري م.شيمي سرتره بلاشك!
سلام من والا یه 5 شش بار بن شدم این اخرین ایدیمه اونارو یادم نمیاد چی بودم...نقل قول:
اره عزیز مکانیکشو اوردم ولی یک سال عقبم...!!
آره من امسال با 1468 م.شيميه تهران رفتم البته ميگن مكانيك خواجه و عمران علم و سنگك يا .. ! هم قبول ميشدم ولي بنا به دلايل فني و متعدد م.شيميه تهرانو زديم كه با 2 تا ديگه از رفيقام هم خداروشكر قبول شديم ! رفيق اين توصيه برادرانه منو بپذير كه به هيچ وجه م.شيميو با عمران عوض نكن اينو ساله 3 دانشگاه خواهي فهميد مسلما عمران ليسانسش با دكتراش فرق داره ولي نه به اندازه 5 سال وقت ولي مهندسي شيمي به اندازه 20 سال فرق داره ! ديگه خود داني ! م. شيمي يعني مكانيك سيالات جنرال ! مخصوصا در طراحي فرآيند ديگه اينكه الان همه مدير پروزه هاي نفتي در سطح كلان م.شيمي يا نفت دارن ولي عمرانيا خودشونو خفه كنن ميرن آفشر يا فراساحل كهاونم كاره مكانيكي هاس! ديگه حسه تايپ ندارم! باي:5:نقل قول:
شك نكن من خودم هم قبول ميشدم رشتت رو ولي رفتم م.شيمي تهران من هم يكي از رفيقا 1207 بود و يكي ديگشون 1420 امده پيشت ! هواي همو داشته باشيد! عمران رشته نيست رفيق اينو از ما بشنو اگه بين ايندو شك داري مكانيكه بهتره چون خواجه و علم و سنگك زياد فرقي ندارن!نقل قول:
قربونت!
آقا مجيد دانشگاه شما م.شيميش بهتره يا ماله ما (تهران) ؟نقل قول:
اگه ميشه دلايلتو واسه انتخاب پلي بگو!
نقل قول:
جناب مرز های دانش و کارهای بروز و این حرفا!!!!
حواست باشه داری کجا درس می خونی و زندگی میکنی و انشاالله وارد بازار کار میشی... اینجا ایرانه
حرکت در مرزهای دانش و لبه ی علم واسه یه جای دیگه هستش که بحثش مفصله...
یه مثلی هست که میگه تو دانشگاه های ایران بهت اژدها کشی یاد میدن ولی وقتی میایی بیرون می بینی حریفت یه موشه!!!
یعنی اونقدر تو رو ساخته و پرداخته می کنن اونقدر از انواع و اقسام درس های قلمبه سلمبه تو دوره کارشناسی برات میزارن که شاید برای کشور های پیشرفته در علم و صنعت تعجب آور باشه... فکر می کنی چرا برق شریف اینقدر تو دانشگاه های خارج اسم در کرده؟ به خاطر اینکه دانشجو هاش دروسی رو میگذرونن که خیلی بالاتر از عرف هستش و جون می ده واسه مراکز علمی تحقیقاتی امریکا و اروپا....
بله اون ها هستن که در لبه های علم حرکت می کنن چون به همون نسبت صنعتشون هم داره باهاشون پیش می ره...
حالا شما صنعت ایران رو حساب کن که همون موشه هستش ولی ما ها رو تو دانشگاه واسه جنگ با اژدها آماده می کنن!!
انشاالله وارد بازار کار می شی متوجه میشی کدوم رشته مرده و کدوم رشته زنده است... متاسفانه خیلی از ماها فقط به اسم دانشگاه نگاه می کنیم که به قول معروف: دانشگاه شریف باشه رشته هر پخی می خواد باشه باشه....!!!!
طرف به جای اینکه به علاقه خودش و آینده کاری رشته تو محل زندگیش نگاه کنه فقط اسم دانشگاه براش مهمه.... مثلا با رتبه 2000 میره علوم کامپیوتر یا فیزیک یا ریاضی شریف یا تهران چون فقط تو خیالاتش اونقدر به این دانشگاه ها فکر کرده که نمی تونه هیچ جوری ازش دل بکنه....( البته من قصد توهین به این رشته ها رو ندارم هاااا همه رشته ها محترم هستن علت نام بردن از این رشته این بود که این ها معمولا تو هر دانشگاه جزء آخرین رشته هایی هستن که پر میشن)
در حال که همون رتبه 2000 علاقه اش عمران یا مکانیک بوده ولی حالا به خاطر اسم دانشگاه...............................!!
چقدر خوب بود که واقع بین بودیم نه دهان بین و احساساتی...
در مورد مرز های دانش و این چیزا باهات موافقم...نقل قول:
اما در مرورد مهندسی شیمی و عمران در حال حاضر بازار مهندسی شیمی بهتره...
بچه ها کسی می دونه دکتری پیوسته ریاضی محض دانشگاه باهنر کرمان تا چه رتبه ای می گیره؟ من پارسال شنیدم یکی با 19 به مصاحبه دعوت نشده!
شما یه نیازمندی همشهری پیدا کن برو بخش استخدام رو یه نگاهی بنداز ببین وضعیت چه جوریه....نقل قول:
خیلی خنده داره ! مهندسی عمران بازار کارشو با مهندسی شیمی مقایسه میکنید ؟
کسی باید این حرفو بزنه که خودش مهندس عمران یا مهندس شیمی باشه و الان دنبال کار باشه نه کسی که هنوز یه ترم هم پاس نکرده ....
البته ببخشیدهاااااا ... ولی پر مسلم است که رشته ی مهندسی شیمی ، نسبت به عمران در اولویت قرار داره ... یه کشور مثل ایران مگه چقدر مهندس عمران می خواد ... چند سال پیش می گفتن این رشته دیگه کاملا اشباع شده ... دیگه وای به حال امروز ...
یعنی میگی عمران بهتره؟؟نقل قول:
من که میگم شیمی..
در ضمن..من خواهرم عمران خونده(فوق ایسانس) شوهر خواهرمم مهندسی شیمی خونده(فوق لیسانس)
پس خیلی خوب میتونم مقایسه کنم..
عمران دیگه گذشت که رشته تاپ بود...البته الانم خوبه ها ولی من مهندسی شیمی رو ترجیح میدم..خصوصا پتروشیمی
دوستان عزیز خواهشا کاری نکنید که این تاپیک بسته بشه چون مسلما هنوز یه سری هستن که رتبه هاشونو نگفتن
اگر هم میخواین در مورد مقایسه ی این دو رشته بحث کنین یه تاپیک جدا بزنین
چون اینجوری که بوش میاد داره کل کل شروع میشه و امکان بستن تاپیک وجود داره
که در اون صورت بقیه که میخوان رتبه شونو بگن محروم میشن
خوب... پس با 283 رای موافق ، 2 رای مخالف و 1 رای ممتنع تصویب شد که مهندسی شیمی بهتره . پایان بحث....:31:
احسنت...احسنت....:31::31:نقل قول:
کل کل کجا بود بابا........نقل قول:
اصلا کی گفته عمران بهتر از م شیمی هستش؟ بگید تا خودم قانعش کنم که اینطور نیست... سند هم دارم ولی الان همراهم نیست تو جایی!!! گذاشتمش ×××××
من که بحث رو شروع نکردم!! یه نفر زمان مرگ مهندسی عمران رو 7 سال دیگه تخمین زده بود منم گفتم نه یه خورده دیر گفتی تو ایران همه رشته ها مردن دنبال زندش باید جای دیگه بگردی!
بله طبق نتیجه گیری های دوستان م شیمی بهتره...
پایان بحث
یکی هم برای ما بحث کنه خب!!!!! بنده مکانیک جامدات آزاد مشهد قبول شدم و مهندسی شیمی شبانه فردوسی
مشهد. کدوم بهتره که برم. خودم به مکانیک علاقه دارم. مشکل مالی هم به هیچ وجه ندارم. بنابراین میخوام برم
آزاد. آیا کسی هست که منو قانع کنه که برم م.شیمی؟:19:
در ضمن از شیمی هم اصلا خوشم نمیاد هااااا!!!!!
دوست عزیز مهندسی شیمی تقریبا شیمی ندارد!فقط اسمش گول زننده است! همان مهندسی مکانیک است با 12 واحد شیمی!بیشتر درساش با مهندسی مکانیک گرایش حرارات سیالات مشترک است.
سلام دوستان
میگم میشه یکی شرایط انتقالی گرفتن رو به من بگه؟
حتما باید تو دانشگاه مبدا یه ترم بگذرونیم بعد انتقالی میدن؟
ممنون میشم جواب بدید
كسي از دانشگاه تهران خبر نداره!
اینو الان میگن؟:19: من همیشه فکر میکردم توش پره شیمیه!نقل قول:
اگه ميشه مديرا چند ساعت تحمل كنن تا اين بحثا تموم شه اين كه هركس بياد رتبشو بگه دردي از كسي دوا نميكنه!
جناب amirmon!نقل قول:
ما كلا مشكلمون اينه كه بحث كردن بلد نيستيم و نميدونيم چجوري بايد جواب بقيه رو بديم!
شما يه سري مسائل منطقي كه كاملا درسته رو مطرح ميكني در صورتي كه هيچ ربطي به بحث نداره بعد مياي ازش نتيجه ميگيري كه ربطي به موضوع نداره.
اولا مهندسي شيمي چهارمين رشته پر طرفدار توي امريكا و كشورهايي مثل فنلاند فرانسه و .. كه مشاورهاي صنايع نفتي هستند مهندسي شيمي به وضوح داراي زمينه هاي گسترده است مثل داروسازي مهندسي پزشكي پتروشيمي بيو تكنولوزي پتروشيمي مهندسي نفت مهندسي گاز و مخازن و رشته هاي بسيار گسترده صنايع غذايي كه واسه خودش دنيايه. از طرفي در زمينه دكترا و ارشد داراي گرايش هاي ميان رشته اي با بچه هاي سيالات و برقه كه به طور مثال روي نانو سيكل هاي گرماگير كار ميكنن و..
پس اگه تصديق بفرماييد مهندسي شيمي "هر رشته اي" نيست !
در مورد بازاركارهم واقعا به منبع موثقي اشاره كردي و من هرچي فكر كردم كه جايي بهتر از نيازمندي ها كجا ميتونه باشه به جايي نرسيدم!!:41:
مشكل ما اينه كه ديدمون نسبت به رشته ها اينجوريه كه ميگيم عمران :استاتيك- ديناميك= طراحي سازه
مكانيك:ديناميك-ترمو-طراحي اجزا - ارتعاشات
مهندسي شيمي:چون يه ذره ديرتر پر ميشه پس هرجور دوست داري!شيمي +شيمي+يه ذره كارهاي فني!
به نظر من اگه بحث بازار كار مطرح باشه اصلا موضوع عوض ميشه گرچه به نظر من شرايط ايران براي كار توي م.شيمي با اين همه صنايع نفت و گاز فقط توي همون مهندسي نفت كه يكي از 10 گرايششه
بهتر از عمرانه من بحثم سر دانشگاه نبود گرچه به نظرم دانشگاه تهران بهترين فني رو داره بحث من مقايسه عمران و مهندسي شيميه كه يه نفر ميتونه تو 2 تا دانشگاه بخونه! به نظرم اي جو دانشگاه ليسانيس واساتيد هستند كه به يه نفر ايده براي حركت هاي آينده رو ميدن پس دانشگاه موثره چون دربينه رشته هاي مهندسي 40 واحد كه مشتركه و بين رشته هايي بين مهندسي شيمي و سيالات اين مقدار 90 هست!
پس به نظرم 50 واحد ارزش عوض كردن دانشگاهو داره! كه اون 50 واحدم بايد فرق كنه چون يه مهندس شيمي داره تربيت ميشه!
به نظرم اون چيزي كه بچه هاي تهران و شريف توي محيط دانشگاه ميبينن خيلي فرق داره با اون چيزي كه بچه هاي .... ميبينن! و اينه به اونا انگيزه رفتن به خارج از ايران و ادامه تحصيل در مرز دانشو ميده!
از بچه هاي شزيف و تهران 70 درصد به بلاد كفر ميرن تا درمرزهاي دانش باشن! و اينجاست كه فرق دانشگاه معلوم ميشه!
در نهايت اميدوارم همه و در هررشته اي كه هستن موفق باشن و به مملكتمون صادقانه خدمت كنن!
من ديگه حسه تايپ ندارم و از مدير ها هم ميخوام اين پست و ناديده بگيرن و اين بخشو نبندن!
قربان شما!:5:
اينم رتبه هاي رفقاي ما:
151:مكانيك تهران
1468:م شيمي تهران
1811:م شيمي تهران
2800:علوم مهندسي تهران
1207:مكانيك خواجه
1430:مكانيك خواجه
1560:برق خواجه
1660:عمران خواجه
1811:صنايع خواجه
880:مكانيك علم و صنعت
900:برق علم و صنعت
مگه خواجه نصیرم دانشگاه حساب میشه؟بیشتر مثل دبیرستان میمونه. تو مهندسیا خواجه نصیر رنک شیشه، علم و صنعت چهاره! مطمئنم هیچ اطلاعی در مورد علم و صنعت نداری و نمیدونی اولین جایی در ایران بوده که آموزش عالی رو شروع کرده (جهت اطلاع مراجعه شود به ویکیپدیای فارسی - دانشگاه علم و صنعت) الانم بعضی دانشکده هاش خیلی خوبه. مثلا دانشکده مهندسی متالورژیش نه تنها تو ایران و خاور میانه بهترینه، بلکه حتی در سطح بین المللی جز 10 تای اوله. بعضی دانشکده هاشم تعریفی نداره. من تعصب و وابستگی به علم و صنعت ندارم ، جز اینکه پدرم اونجا درسشو خونده ( اونم 40 سال پیش )نقل قول:
این همه تعصب روی رشتتون آدم رو به شک میندازه که شاید از سر ناراحتی نیاوردن رتبه ی سایر رشته ها سنگشو به سینه میزنید. لازم به ذکره که من نه عمران میخونم و نه برای هیچ کدوم از مهندسی ها جایگاهی در علم قائلم. مهندسی یعنی این که یاد بگیری چه جوری یه واسطه باشی بین علم و دنیای دور و برت. مهندسا رو کارگرای علوم پایه میدونن توی کشورای توسعه یافته. البته خودمم مهندسی میخونم.
توصیه میکنم اصلا به بازار کار فکر نکنید، اگه برین دنبال علاقتون و تو اون رشته جز بهترینا باشین، همیشه کار هست، جای پیشرفت هم هست.
اينم رفقاي من
85000 : مردود علمي
65000: مردود علمي
62000 : كارداني مديريت صنعتي ساوه
3900: نساجي اميركبير
10000: اقتصاد تهران!
10 كشور: برق شريف دي:
راستشو بگو، خدا وکیلی چقدر دورو بریات با به به و چه چه بهت گفتن "تو یه نابغه ای که دانشگاه تهران قبول شدی :33: " که الان توهم برت داشته و فکر میکنی تو ام آی تی داری درس میخونی؟ :38:نقل قول:
مهندسی شیمی که شیمی نیستنقل قول:
بیشترش مثل مهندسی مکانیک هست
اینو مطمئنم
دوسان منم رتبه ی بعضی از دوستام میذارم شاید به درد بچه های تجربی بخوره.البته رتبه ها دقیق دقیق نیست و ممکنه یه مقدار خیلی کم خطا داشته باشه.ولی اونایی که یادمه ایناس:
{رتبه ها در سهمیه منطقه 1 هست}
32 ->پزشکی تهران یا دندون تهران(نمیدونم چی زده)
70->پزشکی تهران
98->پزشکی تهران
126->پزشکی تهران
160->پزشکی تهران
170->پزشکی تهران
198->پزشکی تهران
400->پزشکی بهشتی
1800->داروسازی زنجان
برای بحث کردن در مورد رشته ها بهتر بود یه تاپیک جدا بزنین و در موردش بحث کنین!
هر دو این رشته به نظر من عالیه هستن ... چه در ایران چه خارج از کشور!!!!!
واسه هر دوتاشونم بازار کار هست فقط بستگی به عرضه ی آدم داره!
:)
خدای من یعنی کسی از نحوه تاثیر معدل تو گزینش خبر نداره ؟! من هنوز منتظرم!
یکی از فامیلای ما با رتبه 6200 نرم افزار علم و صنعت قبول شده !!
واقعا به شهرستانیا ظلم میشه (همیشه از این جور جمله ها بدم میومده اما ...)
این رتبه کشوریه یا منطقه ؟؟؟نقل قول:
اخه دوست من 1200 شد ولی داروسازی تهران قبول نشد :41:
مال منطقه است.منطقه 1.نقل قول: