7.اتفاقا قلم مخصوص stylus واسش تو بخش لوازم جانبی تو سایت نوکیا گذاشته شده قلمی که قابلیت شارش الکترونها از دست به ال سی دی میشه! البته بازم با دستکش نمیشه باید دستتون قلم رو لمس کنه.نقل قول:
اینم قابل توجه اونایی که به قلم عادت کردن:33:
Printable View
7.اتفاقا قلم مخصوص stylus واسش تو بخش لوازم جانبی تو سایت نوکیا گذاشته شده قلمی که قابلیت شارش الکترونها از دست به ال سی دی میشه! البته بازم با دستکش نمیشه باید دستتون قلم رو لمس کنه.نقل قول:
اینم قابل توجه اونایی که به قلم عادت کردن:33:
منم اینو میدونم! ولی خوب این خودش هزینه هست دیگه!نقل قول:
برایمان محترم هستید ممنون ولی منم یه چیزایی بگم!نقل قول:
اولا بگم SAR مخفف کلمات Specific Absorptions Rate بمعنی قدرت جذب اختصای امواج توسط سلولهای مغز و بدن توسط گوشی یا هر وسیله مخابراتی دیگه هستش و واحدش وات بر کیلوگرم در هر 10 گرم از بافت بدن هستش طبف استاندارد FCC بیشترین یعنی ماکزیمم این عدد نبای داز 2 متجاوز باشه که در اینصورت استاندارد تولید داده نمیشه. هر چه سار گوشی بیشتر میزان قدرت گوشی برای آنتن دهی و گیرندگی و فرستندگی گوشی بیشتر در مقابل میزان ضرر گوشی هم بیشتره. سار کمتر باعث ضعف آنتن میشه که در این صورت ضرر گوشی واسه بدن هم کمتر میشه. البته آنتن دهی دیگه مقوله ایه که باید بیخیالش شد چون تو سیستم سلولی جدید وا سه گوشی های جی اس ام چون در هر سلول یک آنتن BTS نصب میشه دیگه مشکل آنتن دهی حل شده و همچنین بدی آب و هوا یا کمی باتری خللی در آنتن دهی نداره
از گوشی هایی که میزان سارشو نخیلی کم و مناسب برای افرادی که سردرد داشتن میشد به ان 90 با میزان سار 0.29 اشاره کرد. گوشی های 6300 و 6700 نیز حدود 0.5 هستند.
منبع بنده برای میزان سار آن هم با توجه به RM گوشیها سایت sar.nokia.com هستش و بعد اون gsmarena.com که فکر کنم همون منبع اولی حرف رو برای همه چی می بنده!
اگه تو این سایت وارد بشید خودتون میتونید سار هر گوشی رو با توجه به کشور سازنده و آر ام گوشی ببینید.
البته سار رو واسه سر و یکی برای بدن هم اندازه گرفته اند و استاندارد اروپا و آمریکایی داره.
منظورت این هست فریم ویر گوشی ارتقا پیدا کنه تو سرعت گوشی تآثیر داره ؟:46:نقل قول:
فکر کنم مارو گرفتی ! دنیای دیجیتال دنیای گمار پوله خوب! هر چقدر پول بدی آش میخورینقل قول:
خوب فکر کنم نوک قلمش از گرافیت باشه یا هر چی که نیمه رسانا هستش دیگه بیشتر از این نمی دونم شاید ده بیست تومن هم پولش باشه.
ارادتمند داداش امیر هم هستیم!:10:
فکر کنم منظورشون اینه که از پیش نصب نشده بوده بازی ماشین روی گوشی و سوال بعدیشون این بوده که سمت راست گوشی نسبت به سمت چت اختلاف اندازه هست مثلآ سمت چت 5 میل فاصله قاب تا ال سی دی هست و سمت راست 10 میلی مترنقل قول:
دوستان در ولایت ما با گارانتی میفروشن 370 تومن...:5:
فک کنم شارژر فندکی و هلدرو برداشتن .به نظرتون از همینجا بخرم یا وایسم؟؟؟؟
در ضمن قلمی که برای گوشی n8 که تاچ خازنی هست میاد که به x6 هم میخوره مگه نه حمید ؟:5:
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
این عوارض فقط با لمس صفحه بوجود میاد کسی اطلاعی داره در این مورد ؟نقل قول:
اولا اینکه فریم ویر هر گوشی با توجه به سخت افزار هر گوشی کاملا با هم متفاوتهنقل قول:
صدالبته که ارتقا فریم ویر تو سرعت گوشی و مصرف باتری و کاهش درصد باگ ها هنگ ها ارور ها ری ست ها شورت مدار باتری وخیلی چیزها تاثیر داره
دارم کمکم نا امید میشم اگه سرطان زا باشه صفحه لمسی گوشی و اگه به کندی 5800 باشه عالیه دوستان کندیش مانند کدام گوشی هست ؟نقل قول:
1.من هیچگونه کندی تو بخش گالری ندیدمنقل قول:
2.آره.از قسمت راست یکم فاصله داشت .خار هاش دیده میشد!!:18:
3.فقط زیر نور آفتاب صفحش زیاد جالب نیست و از گوشی های دیگه ضعیفتره.
شاید فریم ویرش متفاوته که این بازی روی فریم ویر های جدید یا فریم ویرهای قبلی نصب بوده شاید اینکه فریم ویر گوشی واسه مناطق خاصی با RM متفاوت بوده البته با فرض اینکه گوشیتون آک بوده میگم شاید فروشنده دستکاریش کرده!نقل قول:
در مورد فاصله ال سی دی حرفی واسه گفتن ندارم به ظاهر که این مورد رو من مشاهده نکردم . :41:
نوکیا ان 95 این دوستان بحث سرطان رو پیش کشیدن این ضرر با لمس گوشی هست یا ؟:41:
عاشق گوشی بودم دارید منصرفم میکنید خوبه تو تاپین نیام .
راستی قصد خرید شما هنوز دارید .:10:
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
ای خدا طراح گوشی کی بوده که صفحه جلوی گوشی رو تراز طراحی نکرده چه افتضاحی .:18:نقل قول:
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
گوشی رو مشاهده نکردی پس چطور قصد خریرشو داری اهوار تعدادی از فروشنده ها دارن زرد و مشکی ولی صورتی نیست .نقل قول:
:18:
1.یعنی اینکه بازی ماشین تو گوشی نیست!:41:نقل قول:
2.زبان فارسی فقط تو گوشی های واردات قانونی بود.ولی دوستم بدون گارانتی و به اصطلاح قاچاقی خریده و معمولا زبان عربی از قبل روش نصب میشد ولی این فارس داشت!
3.به هیچ عنوان طبیعی نیست .یعنی چی؟!!:18:
نه ربطی به لمس نداره، موضوع امواجی هست که گوشی منتشر میکنه! و تاثیرش روی سر و بدن!نقل قول:
که من امروز متوجه شدم این گوشی خیلی سطح بالایی داره در ایم مورد و خطرناک تر هست!
با گارانتی اصلی نوکیا 12 ماهه تو دیجیکالا 379 تومن که گوشی های با گارانتی اصلی پکشو ن کامله و هلدر و شارژر فندکی داره.نقل قول:
تو گوشی شاپ فعلا 395
با گارانتی اصلی بگیر چینی و کره ای داره
نقل قول:
به نظر شما این گوشی با این مشکل ارزش خرید داره و آیا این صحبت ها اثبات شده و تآثیرش آنی هست یا زمان و بدن انسان ملاکه :18:
ربطی به لمسی بودن نداره کهنقل قول:
این امواج هست که سرطان زا هست و خوب اون هم که از استاندارد تجاوز نکرده!
نقل قول:
قلم قلمه دیگه البته قلم مخصوص تاچ خازنی!
منظور از عوارضی که با لمس صفحه میاد چیه؟:20: من درست نمی فهمم منظورتو! اگه منظورت سار گوشیه هر وقت با گوشی حرف بزنی باهاش کار کنی این جذب امواج توسط بدنت هستش! و واسه همه گوشی ها هست!
نقل قول:
دوست گل من و همشهری من این تاپیک وارد فاز ضرر های گوشی رفته شما جواب سوال های من رو نمیدی ؟:11:
آره ارزش خریدن رو داره .استاندارد هست.نگران نباش.نقل قول:
فقط موقع خریدن به این نکته توجه کنین که صفحش تراز باشه!!:27:
نقل قول:
جوری که دوست ما تو این تاپیک گفت گفتم 1 ماهه سرطان گرفتیم و 1 ساله مردیم ؟:10:
مضرات گوشی رو نگید
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
نقل قول:
مانند عوارض استفاده از گوشی به طور کل و یا عوارض پارازیت بر بدن که از این ها که بالا تر نیست .
بستگی به تآثیر پذیری بدن شخص داره واسه کوچولو ها و زنان باردار بیشتر مضر هست ؟؟:10:
از سطح استاندارد بالا نرفته ولی بیشتر از گوشی های هم رده سرطان زا هست! حتی 1 ثانیه هم تاثیر داره ولی نه اینکه یک ثانیه ای سرطان بگیری!نقل قول:
در کل هر چقدر کمتر بهتر!
هر چقدر بیشتر = خطر سرطان بیشتر، تومور بیشتر، سردرد بیشتر، سرگیجه بیشتر و.... زود تر خدا رحمت میکنه!:31:
در کل باید کمتر باشه! کمتر کمتر!
بابا چه خبره.این گوشی دیگه انقدرها هم ارزش نداره که 400000 تومن بدیم.تازه باید 10000 تومن هم بدید gps رو نصب کنن!!نقل قول:
1. بابا چه سرطانی چه کشکی چه دوغی! یکی میاد یه چیزی میگه همه رو به وحشت میندازه. دوستان استفاده بیش از حد از گوشی موجب ایجاد ضایعاته . خیر الامور اوسطها! بهترین امور میانه رویست! اگه سرطان زا باشه که هیچ وقت اجازه تولید نمی دن چه سرطانی آخه اه! اگه توجه کنی واسه بچه ها میگن اصل ااز گوشی استفاده نکنن چون از لحاظ الکترونی و از لحاظ جذب امواج و حرکت الکرتونها از مغز مغز رو اومدن به سه لایه تقسیم بندی کردن که هر چقدر این میزان سار زیاد باشه به لایه های درونی مغز نفوذ می کنه و بچه ها هم که استخوانشون زیاد سفت نیست و نرمه راحتتر به داخل بدنشون نفوذ می کنه. مادران باردار هم نیابد بیش زا چند دقیقه از گوشی اتفاده کنند.نقل قول:
اشعه و خطری که تلویزیون واسه آدم داره نوشته اند که بیشتر از موبایله. دستگاههای بیسیم و بعضی وسائل مثل ماکروفر و غیره خیلی زیبانبارتراز موبایل هستند.
این موضوع ربطی به لم کردن صفحه یا لمسی بودن گوشی ها نداره! یه استانداردیه واسه ساطع کردن امواج. همین ان73 که خیلی ها طرفدارش بودن اونم حدود 1 سار داشت و خیلی گوشی های محبوب دیگه
اصلا نترس این گوشی جدیدترین استاندارد اروپا رو داره و جدید ترین و بروز ترین آزمایشات روش انجام شده تا تو آمریکا و اروپا بفروش برسه!
2.بابا من که اینقده این گوشی رو دیدم همچی افتضاحی تو گوشی ندیدم! بیخیال شین تو رو خدا:10:
3.عزیزم من نداشتم ولی دیدم که دست مردم:31: فدات بشم واسه خودم نخریدم ولی این ملاک این نیست که گوشی رو ندیدم باهاش کار نکردم هیچی ازش حالیم نیست اینقده دارم واستون مینویسم تازه میگین که بوی تنباکو از کجا میاد!:31:
تیکه با حالی بود خیلی خندیدم ممنون جدآ صفحه گوشی تراز نیست یا بعضی هاش این طور هست ؟:46:نقل قول:
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
فدات بشم ناراحت نشو اگه می خوای سوال نکنم همشهری قربونت .نقل قول:
یه سوال :
چجوری فایل ها رو مارک کنیم.حتما باید از قسمت آپشن انتخاب کنیم؟
و چجوری چندتا فایل رو یکجا مارک کنیم؟
اولا اینکه دوستتون گفت که ساخت مجاره من از اول شک کردم چون مجار نداره و صددرصد ریمارک شده چین هستش واسه فروش بیشتر و سرکیسه کردن!نقل قول:
یه بوهایی میاد معلومه که یه کاسه ای زیر نیمکاسه هستش! هم فارسی داره هم ماشین نداره هم ال سی دیش یه وریه:31:
من فقط این رو اینطوری دیدم ولی ممکنه به پست شما هم بخوره .مواظب باشنقل قول:
1:n73 مال 4 سال پیش هست! نه امروز! بحث گوشی های بروز هست نه زیر خاکی...:18:نقل قول:
2: سرطان زا تر هست! نیست؟ خطرناک تر نیست؟ در مقایسه با 5800 و N97 امواج بیشتری نداره؟
پس چرا انکار میکنید!
NOKIA X6 خطر سرطان زایی بیشتری داره! خطرناکتر هست از هم رده های خودش! میگید نه؟ دلیل بیارید همین طوری کشکی کشکی که نمیشه!
واقعآ ال سی دی یکوریه جلل خالق تو خواب آلودگی طراحیش کردهنقل قول:
قصد خریدش رو هنوز داری داداش
و به نظرت اصلش چین هست که بخریم
و آیا واسه اروپا چین میزنه یا فنلاند
بابا کجا میزان سارش سطح بالاست! چرا مردم رو می ترسونی!:41::31:نقل قول:
5800 هم مثل این بود نزدیک هم هستش و خیلی گوشی های دیگه! این سایت رو مطالعه کن. این سایت یه مرجعه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خودتون نرم افزار جی پی اس رو دانلود و نصب کنید مگه نمیشه ؟؟
منم واسه همین شک کردم دیگهنقل قول:
آخه کی میاد بازی رو پاک کنه؟!
در حالت عادی نباید فارسی داشته باشه و ریمارک کردن چه ربطی به این مشکلات داره
ولی خداییش سرعتش خیلی خوب بود و از 5800 بهتر
دوست من تو سایت دی جی کالا زده 375 و تو جی اس ام زده 340 هزار قیمت دیروز ؟نقل قول:
شما چرا انقدر جدی گرفتی؟نقل قول:
بابا استاندارد داره.روش مهر استاندارد زدن.چرا قبول نمیکنی؟
قبول که امواج قوی تر هست ولی دیگه غیر مجاز نیست
عزیز سرطان زا تر هست! خطرناک تر هست! ولی در محدوده مجاز!نقل قول:
این مقایسه ای هست بین گوشی های هم رده!
بابا جان این گوشی هیچ مشکلی نداره سارش هم در حد استاندارد fcc اروپا و آمریکا همچنین استاندارد ansi و ieee هستش بابا بیخودی رعب و وحشت تو جون مردم انداختن!نقل قول:
اگه از اون دسته از افرادی هستی که یک دقیقه با گوشی حرف نزده گوشیت درد می گیره پیشنهاد می کنم ان 95 معمولی یا 6300 یا بهتر از اونا 6700 یا 6600 اسلاید بگیر اینا همشون سارشون حدود 0.5 هستش و اینو بگم اصلا ایکس 6 مشکلی در رابطه با بدن و سر نداره و مثل سایر گوشی هاست! تمام
من که اسپانسر نوکیا نیستم که دارم تعریف می کنم از گوشی// مشک آن است که ببوید نه آنکه نوکیا ان 95 بگوید:27:
چرا میشه ولی باید 20000 تومن هم پول اینترنت بدم!!!:31:نقل قول:
خدا رو شکر که شما میگین سرعتش تو گالری عکس از 5800 بهتر هست 16 گیگ دارین یا نه و تو گالری عکس چند عکس داری و چه مقدار از رم گوشی رو پر کردی اگه500 آهنگ و 100 عکس و 100 کلیپ و 20 بازی و 20 تم تو گوشی 16 گیگ بزاریم تو سرعتش تآثیر داره خیلی ؟ نکنه هنگ کنه ؟:46:نقل قول: