من فک میکنم usb host ش فقط به درد فلش مموری یا چیزای plug & play میخوره و چیزایی که نیاز به درایور داشته باشن روش جواب نمیدننقل قول:
Printable View
من فک میکنم usb host ش فقط به درد فلش مموری یا چیزای plug & play میخوره و چیزایی که نیاز به درایور داشته باشن روش جواب نمیدننقل قول:
پرینتر به گوشی وصل شه یا گوشی به پرینتر ؟نقل قول:
دستون درد نکنه ، لطف کردین جواب دادین
پس حتما این گوشی رو میگیرم البته وقتی که قیمتش متعادل بشه این مزیتش برام مهم بود
یه سوال دیگه هم دارم اگه مثلا پرینتر رو به گوشی وصل کنم اونوقت باید درایورش رو تو گوشی کپی کنم یا اینکه خود گوشی اونو میشناسه ؟
اگه منظورتون گوشی به پرینتر هست که حتی گوشی های سیمبین هم وصل میشن و تنها کاری که میشه کرد پرینت عکس هست !
در مورد وصل شدن پرینتر به گوشی اطلاعی ندارم ... فک نکنم عملی باشه !
طریقه فلش کردن نوکیا N900:
برای هارد ریست کردن نوکیا دو راه وجود داره:
یکی اینکه از طریق NSU گوشی رو به فریمویو خودش ریستور کرد و یا به فریمویو جدید آپدیت کرد.
دیگری هم اینکه از طریق فلاش کردن گوشی رو به تنظیمات کارخانه برگرداند.
تا جایی که اطلاع دارم از طریق 4 تا دکمه نمیشه این گوشی رو هارد ریست کرد.
البته تو قسمت SETTING خود گوشی حالتی بنام RESTORE ORIGINALSETTING هستش که با زدن کد "12345" گوشی فقط تاریخ و ساعت و دیگر تنظیماتش بر میگرده به حالت کارخانه.
برای هارد ریست کلی باید یکی از طرق بالا رو جلو رفت:
هارد ریست که از طریق nsu(nokia software update) لزومی به توضیح نداره.
ولی هارد ریست از طریق فلش:
ابتدا برنامه(e.g. maemo_flasher-3.5_2.5.2.2.exe) رو از سایت زیر دانلود کنید:
کد:http://tablets-dev.nokia.com/maemo-dev-env-downloads.php
از طریق start>Run کلمه cmd رو تایپ کنید.
دایرکتوری رو بصورت زیر تغییر نام بدید.و ok کنید.
cd "c:\Program Files\maemo\flasher-3.5"
تو قسمت استارت منو آیکون برنامه maemo flasher 3.5 باید اضافه بشه.
سپس آخرین فریمویو در دسترس رو میتونید از سایت زیر دریافت کنید که اول IMEI گوشی خود رو میدید و آخرین فریمویو رو دانلود میکنید:
کد:http://tablets-dev.nokia.com/nokia_N900.php
بعد از گرفتن فایل BIN اونو تو قسمت c:\Program Files\maemo\flasher-3.5 ذخیره کنید.
خوب حالا:
باطری باید فول شارژ باشه.
1:گوشی رو خاموش کنید.
2:کلید u رو فشار داده و بطرف پایین نگه دارید.
3:usb رو به گوشی و pc وصل کنید و کلید u رو ول نکنید.
4:هنگامی که گوشی روشن میشه و حالت فلاش باز میشه.در گوشه سمت راست ال سی دی گوشی نشانگر usb میوفته که اونموقع باید کلید u رو ول کنید.
بعد از اجرای دستور زیر :
flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_1.2009.42-11_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f -R
گوشی شروع میکنه به فلش شدن که حدود 4 الی 5 دقیقه فلشش طول میکشه.
موفق باشید.
این عکسی که من گذاشتم مربوط به ان800 هست...شما صبر کنید نینجا ان900 رو هم تست کنه بعد اقدام به خرید کنید.نقل قول:
البته مطمئنا ان900 هم این قابلیت رو داره:20:
امروز دو یا سه جا پرسیدم ولی مبدل mini usb داشتن.نقل قول:
در حالی که من دنبال مبدل micro usb میگردم.
حالا من موندم اگه این گوشی واقعا قابلیت usb host بودن رو داره پس چرا خود شرکت نوکیا تو پکش یه دونه مبدل نذاشته؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
بلاخره ساخت کجاست؟
made in koreaنقل قول:
پیام بازرگانی :
گوشیشاپ ان900 اورده 992 تومن
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=1783
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این مشکل به گجا رسیدی , حل شد؟
بله ما هم منتظر میمونیم ببینیم میخوره یانه
راستی فکر کنم یه کابل باشه که دو سرش مادگی یو اس بی باشه نمیشه اونو به کابل خود گوشی وصل کرد
Nokia N900 Water Test
متاسفانه نتونستم لینکی رو براتون پیدا کنم :41:
ولی اینجا فایل فلشش هست :
کد:http://www.tehkseven.net/news/nokia-news/part-five-nokia-n900-water-test/
This experience is to simulate rain and to test for water damage. The N900 was subjected to 2 different tests with 2 environments – an indoor test at 20 degrees Celcius, and an outdoor test at 0 degrees Celcius. We wanted to see if a colder temperature would have any affect in damaging the phone. Shortly after the initial filming has been finished for this video, the N900 stopped working.
At the corner of my eye, I noticed that the N900’s screen had suddenly turned off. I assumed that the battery has simply died, as the phone wasn’t charged prior this experiment. However, it became obvious that there were issues after I was unable to get the phone to turn on after plugging the USB cable into the phone (Like the Nokia N97, the N900 can charge via the USB cable).
Shortly after filming our response, I filled an airtight container with white rice and stuck the N900 inside. All over the internet, users have said that rice was the key to saving your device from water damage. We will leave the N900 in the rice for 24-48 hours. Hopefully all goes well and we can continue more tests that requires the phone to be on!
Note: From our experience , we would highly recommend that you avoid exposing your Nokia N900 in heavy rainy weather
سعید جان تو این ویدئو که چیزی نشون نمیده......
سلام .من بررسي تخصصي شو ميخوندم همش ايراد ازش گرفته بود.كه اينو نداره و اونش خوب نيست.تعريف زياد ازش نكرده بود كه آدمو سورپرايز كنه.به نظر شما هم اينطوريه ؟يا به قول معروف زده بود تو سرش؟
يه سوال ديگه.به نظر شما قيمت اين گوشي تا پايان سال جاري خورشيدي به چقدر ميرسه؟تخميني؟
قیمت الان این گوشی چنده؟اومده تو ایران؟
عطا این بچه ی خودته ؟:31:نقل قول:
من امروز 980 دیدم
قیافه اش از تو عکس هاش بهتره
دوستان امروز با یک مشکل دیگه هم تو n900 مواجه شدم.:2:
اونم این بود که وقتی میخوایی تو سیم کارت شارژی ایرانسل به مقدار شارژ باقیمانده از طریق وارد کردن کد 1#*141* نگاه کنی پیغام incorrect number رو میده که واقعا خنده داره.:27::27:
این باعث میشه که نتونی کارتت رو هم از طریق وارد کردن کد بالا و شماره رمز 12 رقمی شارژ کنی.:2::2::2:
مطمئنی؟نقل قول:
ای بابا!
اینا که گند زدن! لابد می گن فراموش شده! :))
یا ایرانس رو تحریم کردن:31:
:10:
نه مطمئن نیستم.:27: عزیز خوبه گوشی دستمه.:31:نقل قول:
به احتمال زیاد تو فریمویو جدید این مشکل حل میشه.:10:
باید دید تو فریمویو جدید نوکیا چیکار میکنه.
چون این فریمویو یه سری مشکلات مضخرفی داره.:2:
چون سیستم عامل این گوشی جدید هستش و تازه اومده، این مشکلات طبیعیه. و نوکیا حلش میکنه.
در ضمن به غیر از بازی Bounce دیگه چه بازی باحال و گرافیکی برای N900 اومده؟؟ اگه اومده عکسشو بزارین.
نينجا جون
روش نصب برنامه ها رو توضيح مي دى؟
قيمت نرم افزاراش چقدره؟ free هم داره؟
(بازى فيزيک رو حتما دانلود کن)
رابط کاربريش برا اينترنت چطوره؟
مى شه کيبرد مجازيش رو فارسى کرد؟
و اينکه واقعيت داره فيلم برداريش تيک داره و روون نيست؟
با تشکر!
روش نصب برنامه خیلی ساده هستش از طریق اینترنت وایرلس و یا gprs وارد سایتهایی مثل maemo.org و maemo.nokia.com میشی و هر کدام از برنامه هایی که تو قسمت دانلود هستش رو دناود کرده و اینستال میکنه و تمام.نقل قول:
ولی مساله اینجاست که من 1 هفته هستش یک مشکل مضخرفی دارم.
اونم اینه که موقع دانلود نرم افزار با مشکل زیر مواجه میشم:
تو فرومهای خارجی هم مشکل رو گفتم ولی با کارهایی که گفتند به نتیجه نرسیدم.
یکی گفت یه بار فریمویو رو رینستال کن درست میشه منم فریمویو رو رینستال کردم ولی درست نشد.
یکی گفت مشکل از اینترنتت هستش که ip رو درست و حسابی نمیشناسه.:13:
و .....
اکثر نرم افزارهایی که واسه این گوشی بیرون میاد بصورت free هستن.
گوشی که واسه اینترنت ساخته شده و بهترین رابط کاربری رو برای اینترنت داره.
کلا وب بروزر گوشی سرعت عالی داره.:40:
همانطوری که میدونید تو خود مرورگر n900 یه حالتی تعبیه شده که اگه انگشتتان رو روی صفحه ساعتگرد بچرخانید زوم میشه و اگه پاد ساعتگرد بچرخانید به حالت اولیه بر میگرده.
ولی من تو صفحات فارسی با مرورگر خودش یه مشکلی دیدم اونم اینه که وقتی روی صفحه زوم میکنی فقط طرف چپ صفحه کشیده میشه و موقع کشیدن صفحه طرف راست زود برمیگرده طرف چپ صفحه.که تو مرورگر فایرفاکس چنین مشکلی وجود نداره.
در مورد کیبورد فارسی هم دو یا سه روز قبل نرم افزار کیبوردی براش دادن بیرون که زبان عربی هم توش بود.
اینم زبانهایی که گوش ساپورت میکنه:
Additional on-screen keyboard layouts
This package provides additional Arabic, Belorussian, Bulgarian (BDS & Phonetic), Croatian (QWERTY & QWERTZ), Czech (QWERTY), English (Dvorak), Esperanto (QWERTY), Hebrew, Hungarian (QWERTZ), Slovak (QWERTY & QWERTZ), Thai and Turkish on-screen keyboard layouts and Arabic, Czech (QWERTY) and Slovak (QWERTY & QWERTZ) hardware keyboard layouts
ولی من نتونستم برنامه رو نصب کنم چون مشکلی که بالا گفتم رو دارم و فقط ارور بالا رو دارم.:13:
در مورد فیلمترداری هم فعلا دقیق تست نکردم.
سلام
امروز زنگ زدم نمایندگی نوکیا گفت یکی دو روز اینده ان۹۰۰ با گارانتی اصلی میاریم ۷۷۰:20:تومن
سلام اگه اینطور باشه که خیلی عالیه پس تا یک ماه دیگه یه 600 هم میرسهنقل قول:
احتمالش هستنقل قول:
ولی گوشی هایی مثل ان۹۰۰.۸۰۰،۸۱۰ افت قیمتشون کمه و زیاد افت قیمت پیدا نمیکنن
البته همه چیز امکان داره:10:
ان800 و ان810 اینترنت تیبل هستند:46:نقل قول:
حرف شما درسته ولی من بر این اساس گفتم چون تو سایتای خارجی در حال حاضر 570 دلار هستشنقل قول:
ان۹۰۰ هم اینترنت تیبل هست:8:نقل قول:
درسته. ولي فقط ان 900 سيمكارت هم ميخوره. و بقيه اين قابليتو ندارننقل قول:
اونو نمیدونستمنقل قول:
فکر میکردم همشون سیم کارت میخورن:18:
سلام
امروز ان۹۰۰ چه افتی پیدا کرده
گوشی شاپ با خدمات پارسه میده ۶۸۵!!!!
دو سه روزه ۲۰۰ اومد پایین!!!!:18::18:
نینجا این مشکلی که داشتی.تونستی حل کنی؟؟
من یکی از دوستام میخواد n900 بخره ولی دو دل شده.:41:
با رفرش کردن تو قسمت app manager و آپدیت قسمت catalog مخازن مورد نیاز به لیست اضافه میشه.نقل قول:
ولی با دانلود کردن ارور رو واسه مخزن maemo extras میده که معلوم میشه ip مشکل داره.
در کل میشه نتیجه گرفت که این ارور رو واسه ip میده و باید با ------ و یا تغییر در DNS اینترنت مشکل رو حل کرد.
کاش وایمکسم پشتیبانی می کرد!
هرچند ایرانسل جیبمون رو خالی می کنه ولی لازم میشه یه جاهایی!
ایول بابانقل قول:
دیدین گفتم تا یک ماه دیگه میشه 600
حالا بیشتر امیدوار شدم پس تا یه ماه دیگه به 580 هم میرسه :5:
یعنی وایمکس ساپورت نمی کنه !!! ؟نقل قول:
کاش وایمکسم پشتیبانی می کرد!
هرچند ایرانسل جیبمون رو خالی می کنه ولی لازم میشه یه جاهایی!
خوب حالا یه نفر بهم توضیح بده وایمکس یعنی چی ؟نقل قول:
درودنقل قول:
وایمکس در سال 2001 میلادی، با هدف انتقال داده به صورت بی سیم معرفی شده و فناوری آن شباهت زیادی به وای فای دارد با این تفاوت که سرعت انتقال و گستره ی آن به مراتب از وای فای بیشتر است.
در واقع از وایمکس به عنوان وسیله ای برای افزایش سرعت باند پهن در مناطقی که از نظر اقتصادی با مشکل روبه رو هستند، استفاده می شود.
شاد و پیروز باشید
با وای فای تو مطنقه محدود مثل یک ساختمان می شه استفاده کرد ولی از وای مکس میشه تو یه محدوده وسیع تر مثل یک شهر استفاده کرد وشما تو هر نقطه و در حال حرکت می تونید کانکت بشید و با سرعت بالا و تا اونجا که علم کم من می گه (دوستان اگر اشتباه می کنم تصحیح کنن), مودم وای فای و وای مکس یکی هستن یعنی با وایرلس لن یه لپ تاپ می شه به هر دو کانکت شد و بنابراین n900 هم می تونه کانکت بشه و بعید می دونم غیر از این باشه.نقل قول:
خوب حالا یه نفر بهم توضیح بده وایمکس یعنی چی ؟
اينو من نمي دونم!نقل قول:
يعني پروتكلش يكيه؟:10:
اگه باشه كه حرف نداره! ولي من يه جا خوندم فقط دوتا گوشي با اين وايمكس سازگاري دارند كه يكيش از سامسونگ بود!:19:
به هر حال :8:
یه اینترنت تبلت نوکیا داده بوده که وایمکس رو ساپورت میکنه (N810 WiMAX Edition).البته سیم کارت نمی خوره. اولین اینترنت تبلت نوکیا که سیم کارت می خوره همون N900 هستش.
اینم لینکش:
کد:http://www.forum.nokia.com/devices/N810_WiMAX/