تاپیک رو از اول تا آخر زیر وُ رو کردم :)))) آقا کسی فونت پک قلم برتر داره دریغ نکنه خدایی، نیاز مبرم داریم :)
Printable View
تاپیک رو از اول تا آخر زیر وُ رو کردم :)))) آقا کسی فونت پک قلم برتر داره دریغ نکنه خدایی، نیاز مبرم داریم :)
سلامنقل قول:
البته تا جايي كه من اطلاع دارم فونت پك قلم برتر روي هر سيستمي كار نميكنه. بخاطر اينكه اومدن فونت پك را با سريال برنامه قلم برتر هماهنگ كردند. وقتي كه بخوايي نصب كني اخطار ميده كه اين فونت پك مال اين سريال برنامه نصب شده نميباشد!
لذا بايد از اين به بعد با فونت پك براي قلم برتر قفل ش.ك.س.ت.ه خداحافظي كنيد و بيخيالش بشيد.
در هر صورت اگه كسي خواست من ميتونم براش ايميل كنم.
باسلام و احترامنقل قول:
لطفا كرك كلك 2013 رو براي من هم ارسال كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
چی بگم والا، اگه محبت کنید ارسال کنید ممنون میشم ag3ring ( یاهو ) یه تست کنم شاید شد : ))))نقل قول:
دوستان از کرک کلک 2013 خبری نشد ؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
سلام
نمیدونم مشکل از کلک هست یا از کرک ، چون خیلی غیر استیبل شده و زیاد ارور میزنه (البته من در ویندوز 10 تست کردم) و برنامه هنگ میکنه و میپره بیرون.
ولی در کل خوبه.
دست کرکرش درد نکنه. :n33:
فونت پک ها پس از نصب هم در بخش my document و سپس مریم سافت نصب میشه ، منتها هر فونت یک سریالی در کنارش هست که با سریالی که خریداری کردید ست میشه و روی نسخه کرک شده کار نمیکنه ، همچنین اینکه فایل فونت ها یک فایل فونت معمولی نیست ، خود شرکت مریم سافت به نوعی اونو crypt کرده که هم فونت های نسخه جدید روی قدیم کار نمی کنه و هم اینکه مثلا شما نمیتونید خودتان یک فونت به این مجموعه اضافه کنید.نقل قول:
سلام دوستان کسی سریال فارسی نویس مریم که valid باشه (تو سایت مریم سافت کار کنه) نداره آیا؟
سلام
در ایندیزاین 2017 چطور میشه پاراگراف بندی راست به چپ داشت و مهمتر از آن چطور میشه ترتیب صفحات رو از راست به چپ تنظیم کرد یعنی صحافی فارسی باشه بجای لاتین...
ممنون
دوستان اگه کسي برنامه ميرعماد يا مريم و يا بقيه فارسي نويس ها رو داره لينکش رو پيام خصوصي برام بفرسته تا رو کرکش کار کنم.
با تشکر
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
یکی از شرایط راست به چپ بودن صفحات در ایندیزاین انتخاب گزینه «یدعم العربیة» هنگام نصب اولیه است. دیگر اینکه در قسمت تنظیمات پاراگرافها باید Right to Left را انتخاب کنید و گزینه زبان را بر روی فارسی بذارید.
دوستان اگه کسی راه حل این مشکل رو میدونه لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
لطفا راهنمایی کنید دوستاننقل قول:
لینک آخرین راهنمای قلم برتر
s8.picofile.com/file/8281801800/QalamBartar.pdf.htmlPassword: QalamBartar
برو حالشو ببر
در preference ایندیزاین 2017 دربخش advanced type در قسمت default composer عبارت adobe world ready paragraph composer را انتخاب کنید سپس یک بار برنامه را ببندید و مجدد باز کنید.
سلامنقل قول:
خودبرنامه رو هم قرار بدین
سلام واسه منم بفرستید فونتها رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] shclash
سلام خواهش میکنم واسه ایمیل منم بفرستید ممنون میشم
سلام در صورت امکان لینک اصلاح شده نرم افزار قلم برتر رو یک بار دیگه قرار بدید.ممنون
سروران گرامی، اگه ممکنه نسخه جدید قلم برتر نسخهی 3.5.13 (QalamBartar V3.5.13) رو هم برای دانلود قرار دهند.
سلام دوستان......
تو اخرین پست کلک 2013 رو گذاشتم . برا اولین بار فقط تو این سایت....
هرکی میگه کرک شو داره یا میتونه کرک کنه دروغ میگه پس اسپم نکنید .
اگه هم فایلی قرار دادن حتما اول ویروس یابی کنید
امروز یه لینک جدید برنامه رو میزارم .
دانلود کنید ... نصب کنید و به صورت مدیر (Administrator) اجرا کنید
همین جا نتیجه شو بزارید ....
حجم166 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .................................................
این لینک یه نصخه دیگه برنامه اس
یوزر نیم پسورد در صورت نیاز
Username: damas
Password: damas
.................................................. ......................................
کرکش هنوز مشکل داره موقع عوض کردن فونت میپره بیرون
پس اول فونت رو انتخاب کنید بعد ویرایش کنید
کرک کلک 2013
این کرک کار میکنه ولی طبق توضیحات بالا
موقع عوض کردن فونت میپره بیرون که باید فونت رو اول نوشته تعییر بدید
انتی ویروس غیر فعال کنید دوتا فایل رو تو پوشه اصلی برنامه جایگزین کنید
اگه ممکنه عزیز لطف کن و کرک کلک 2013 رو برای من به ایمیلم بفرست، با سپاس فراوان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کرک کلک2013 ذو کسی نداشت؟؟؟
جواب نمیده...
سلام فایل فشرده کرک کلک 2013 خرابه و باز نمیشه لطفاً درستش کنید خیلی بهش نیاز دارم . ممنون
سلام اصلا برنامه رو باز نمیکنه که بخواد بپره بیرون...!
لطفا اگه کسی نحوه ی نصب کلک 2010 در ویندوز 10 رو بلده بگه
2013 نصب کن
Gooooooooood
سلام.لینک خرابه مثل اینکه
2013 رو ویندوز 10 نصب نمیشه
لینک سالمه اسم فایل رو ویرایش کنید
اما کرک ویروسی تشخیص داده میشه
تو ویندوز ده هم اجرا نشد
سلام
نرم افزار قلم برتر رو کسی داره بفرسته استفاده کنیم ؟
------نقل قول:
سلام قلم برتر رو دارید بفرستید ؟
سلام
دوست عزیز کرکشم دارید؟؟؟
اگه لطف کنید خیلی ممنون میشم!:n06: