اگه وقتی تازه کاری از این تو سریا نخوری تلاش نمی کنی که یاد بگیری .نقل قول:
پس تلاش کن سریع یاد بگیری تا کمتر تو سرت بزنن .( البته این توسری بر خلاف قوانین فرومه . فکر کنم قانون 7 باشه )
Printable View
اگه وقتی تازه کاری از این تو سریا نخوری تلاش نمی کنی که یاد بگیری .نقل قول:
پس تلاش کن سریع یاد بگیری تا کمتر تو سرت بزنن .( البته این توسری بر خلاف قوانین فرومه . فکر کنم قانون 7 باشه )
سلام
آقایون،خانوما، قوربون قد و بالای بازیکنای تیمتون، ماشالا این همه اینجا یوزره یکی بیاد با منم بازی کنه دوستانه،خواهش میکنم.
اسم تيمت رو نميدونمنقل قول:
اين تيم منه خواستی درخواست بده يه جای خالی دارم :کد:http://myfc.ir/match/teams/profile/16929/%D9%83%D9%81%D8%AA%D8%B1%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2
هر کی میخواد به تعداد باخت های تیمش اضافه شه به شهرداری گرگان پیشنهاد بازی دوستانه بده :دی
هر کی هم میخواد به بردهاش اضافه بشه به تیم ری درخواست بده!!!!
هرکی هم میخواد به باخت هاش اضافه بشه به تیم طرفداران محمد پیشنهاد بده !!!
سلامنقل قول:
من در خواست دادم،لطفآ تایید کنید،ممنون
سلامنقل قول:
ری که پیدا نشد یعنی زیاده شما اسم تیمتون پیشوند یا پسوندی نداره؟؟؟
:41: متاسفانه باز هم مثل همیشه یادم رفت آموزش خود سایت رو که نوشته بود حروف 2 حرفی انتخواب نکنید رو بخونم!!!!!:41:اسم مربی هم =میلاد خوش پوشنقل قول:
نکته: وقتی فارسی نیست که نمیتونم بخونم!!!وقتی فارسی هم مینویسند یادم میره بخونم!!!!
kalepoook میدونی چرا ازت باختم ؟ چون من ساعت 4 صبح در لیگ مسابقه داشتم و در ساعت 5 با شما !
منم تیم رو برای بازی در لیگ چیدم و خوابیدم و برای شما با همون ترکیب قبلی اومدم .... به همین دلیل بود : دی
سلامنقل قول:
من پیشنهاد بازی دادم ،ممنون میشم قبول کنید.
یک سول مهم:
بنظرتون آمادگی بازیکنان تو لیگ مهمتره یا قدرت بازیکن؟
آمادگی بازیکنان ...
:41:بازم یه باخت دیگه به تیمم اظافه شد :41:یکی نیست بگه قبل از قبول کردن برو ببین یارو تو چه سطحیه آخه:18::18::18::18::18:نقل قول:
امادگی خیلی مهمه.از 70 که پایین تر بیاد احتمال مصدومیت بازیکن زیاد میشه.نقل قول:
یعنی یه بازیکن با قدرت متوسط وآمادگی صد بهتر از به بازیکن با قدرت عالی و آمادگی هشتاده؟
سلام
تو لیگ قبلی سوم شدم حالا دو برد داشتم که 1 لیگم احتمالا اگه به 12 برسه امتیازم قهرمانم:10:
من فصل قبل با 12 امتیاز سوم شدم.
برای قهرمانی به فکر بالای 12 امتیاز باش. البته به نتایج بقیه تیم ها هم بستگی داره.
myfc.ir/match/league_view/pre/15851
سلامنقل قول:
این حرفا چیه،ما که هنوز بازی نکردیم،منم که تیمم از شما چند امتیاز بالاتره،ایشالا این دفعه میبری.
:13:من با تازه وارد ها بازی کردم و بردم:18:الآن هم تو لیگ12 سوم هستم با یک برد و یک مساوی:13:نقل قول:
منم امروز ثبت نام كردم
اسم تيم:اينتر فيلان
منتظر پيشنهاد هاي بازي دوستانه هستم
فقط چون من تازه كارم
معاني اين پست هاي بازيكنان رو نميدونم (gk.df.md.st)
ميشه بگيد?
GK دروازه باننقل قول:
DF مدافع
MD خط میانی
ST خط حمله
واقعا سیستم بازی خیلی مذخرفی داره !!
الکی پلکی بازی میکنه
من که دیگه ول کردم این بازیو
چرا ممد ؟ :41:نقل قول:
البته سیستمش که مزخرفه بحثش جداست .
باز دو تا بازی باختی سریع میخوای ول کنی ! تا دیروز که تو لیگ داشتی قهرمان میشدی کلی حال میداد حالا نه ؟ :31:
من كه تو ليگ فعلا اولم!!
هر كي خواست دوستانه بزنيم پيشنهاد بده
تيم : شاسكولا
چه اتفاقی واسه کنترل پنل من اومده : ( با فایر فاکس و اپرا تست زدم همین بود .)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پیشنهاد بازی دادم.تايييد كننقل قول:
(با اينكه ميدونم 100درصد ميبازم)
تيم لاتسيو از بچه هاي اينجاست؟
در خواست بازي دوستانه با لاتسيو رو تاييد شد
من می یام اسم تیمم فروم ایران هست منم تو لیگ اولمنقل قول:
واسه منم همین مشکل تایمر بازی ها پیش امده.
به تیم نازی ها و ایبورد هم پیشنهاد دادم.قبول کنید سوسکتون کنم :دی
سلامنقل قول:
من پیشنهاد دادم خوشحال میشم بازی کنیم.
توی هر روز 4 تا بازی دوستانه !!! گل كوچيك هم بود آدم خسته ميشد !!
هر ماه 1 سال بازيكن پير ميشه !!!!
هر هفته يه ليگ !!!
البته تقصير طراح ها هم نيست چون بازی زياد مسائل حاشيه ای ( مثل همين تمرين كردن يا اردو دادن به تيم ) رو نداره
به خاطر همين اينجوريه ! اينترنتشم كه روی اعصابه ... وقتی ميبينی طرف تازه كاره ولی بدنساز داره و استاديومش از مال
تو خيلی پيشرفته تره !!
سلام
خیلی سخت نگیرین،ما که قرار نیست بازی کنیم ،یعنی تو زمین باشیم،یه اتفاقی میفته بستگی به شانسمون داره یه چیزی میشه،این بنده خدا ادمین سایت هم باید از یه جایی خرج و مخارجش در بیاد دیگه ورداشته این جوری کرده،در هر صورت من خودم که سخت نمیگیرم،اسم تیم هم آتزوریها هست ....
الان با تو بازی دارم !! قبلا با با سيستم 3-3-4 همه رو لوله ميكردم الان سيستمم رو عوض كردم ببينم نتيجه چی ميشه ...نقل قول:
چرا همتون با سیستم 4 3 3 من بازی می کنید :دی
اقا تو اب و هوای نیمه ابری چجور بازی کنیم؟
به زودي اضافه ميشه!! قسمت تمريننقل قول:
چون بازی زياد مسائل حاشيه ای ( مثل همين تمرين كردن يا اردو دادن به تيم ) رو نداره
نقل قول:
سلام
آقا من خودم و تیمم لولتیم،این حرفا چیشه،ایشالا میترکونی منو.
باختم !!!!نقل قول: