اها.....فهمیدم کجا گیر کردی!!!نقل قول:
ولی الان دیگه دیر شده!!!
Printable View
اها.....فهمیدم کجا گیر کردی!!!نقل قول:
ولی الان دیگه دیر شده!!!
ُسلام
سیستم من :
cpu:intel 3 fullcash
vga : geforce 7300 (256mb)
ram : 1500 (1gb+512mb)
-a
من هرچی گرافیک بازی رو کم می کنم بازم گیر می کنه.
مشکل از چیه؟فکر نمی کنم مشکل از سیستمم باشه.
کمک کنین ممنون می شم.
من رمم 1 گیگه ولی بقیه ی سیستمم همینه.نقل قول:
سلام
سیستم من :
cpu:intel 3 fullcash
vga : geforce 7300 (256mb)
ram : 1500 (1gb+512mb)
-a
من هرچی گرافیک بازی رو کم می کنم بازم گیر می کنه.
مشکل از چیه؟فکر نمی کنم مشکل از سیستمم باشه.
کمک کنین ممنون می شم.
ببین این بازی یکجورهایی از لحاظ آپشن ضعیفه. AA رو روی 16 بذاری خیلی روونتر میشه از روی None!
همینجوری چپکی بری درسته. رزولوشن هم پایین بیار.
نقل قول:
خیلی دمت گرم ردیف شد.
با سلام به خدا و رهبر کبیر انقلاب
میخواستم بدونم که من میتونم با کارت گرافیگ زیر splinter cell double agent
رو بازی کنم؟
Gforce Fx 5200
:20::20::20::20:
لطفا عصبانی نشید. اینو در نظر بگیری که من همه تنظیمات رو تا اخرین حد پایین میارم. (البته به جز رزلوشن که 800 در 600 ) با این کار می تونم بازی کنم؟
راستی میشه اسم های سری اسسپلینتر سل رو بگید. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا !
نه دوست من .
شما نمیتونی . چون این بازی به یک کارت گرافیکی نیاز داره که بتونه Pixel Shader 3 رو ساپورت کنه .
مال شما نمیتونه این کار رو بکنه . چون مدلش قدیمی هست .
نقل قول:
مطمئنی ؟ من کارتم gforce 256 mg 5500 fx این یکی چی؟ :11:
پیکسل شیدر 3 رو که ساپورت میکنه(در ضمن 128 تا شر میکنه میشه 256. وگرنه در اصل 128 هست) اما من با 7300 GT نمیتونم روون بازیش کنم(روی تنظیمات مدیوم) اگه میتونی تیک رو تحمل کنی بازیش کن.نقل قول:
مطمئنی ؟ من کارتم gforce 256 mg 5500 fx این یکی چی؟
آخرین درایور کارتت رو بگیر. اینجوری بهتر میشه.
بچه ها کسی Save Valitaeor برای این بازی نداره؟
ممنون.
سلام خسته نباشید سلامت باشید
من تو مرحله دوم Splitercell گیر کردم اونجایی که یه دونه مجسمه بزرگ توی حیاط هست
یعنی بازی میگه که باید محافظ لیزری رو خاموش کنی تا بتونی از تو پنجره وارد اتاق اشپز بشی
لطفا اگه میتونید یا منو راهنمایی کنید یا سیو اون مرحله رو به من بدین .
سلام خسته نباشید سلامت باشید
یعنی بازی میگه که باید محافظ لیزری رو خاموش کنی تا بتونی از تو پنجره وارد اتاق اشپز بشی
سلام دوستان !
بالاخره این بازی رو تهیه کردم . خیلی باهاله . فقط من اول یه سئوالی واسم پیش اومد که چرا فیشر رفت زندان ؟!
بعدشم این 2 تا درجه ی Nbs و Jbs ( فکر کنم اشتباه نوشتم ) مال چیه ؟ هی کم و زیاد میشه !
خب خوشش اومد بره زندان ... بازی رو بچسب
من (ASUS 8800 GTS (640MB دارم. splinter cell double agent رو اجرا کردم همه چیز درسته ولی فقط با یه دوربین مشکل داره !!
کسی میدونه از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم عکسش >>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشید دیر جوابتو میدم... سوالتو ندیده بودم !نقل قول:
سم فیشر دست به یه سرقت جعلی بانک میزنه و بعد به زندان میفته تا به گروه John Brown Army یا همون JBA(گروه بده!) نفوذ کنه.
هر کدوم از این ها که مقدارش بیشتر باشه نشاندهنده اعتماد بیشتر اون گروه به سم فیشر. تو باید بین انجام ماموریت های گروه خودت وJBA تعادل برقرار کنی . مقدار هر کدوم که خالی بشه کل عملیات شکست میخوره !
نگران نباش هیچ ربطی به اشکال گرافیکی نداره !نقل قول:
عزیز این کارت تیم ملیه شما Crysis هم قورت میده چه برسه به این ...
سلام چرا هیچ کی جواب منو نمیده انگار اینجا هم پارتی بازی است یکی جواب مارو بده
جون هرکی دوست دارین یه کمکی به ما کنین
سلام.
کسی سیو والیدیتور نداشت؟
ممنون
آقا بهترین کارت گرافیک موجود به همراه قیمت برای این بازی چی هست که راحت بشه با اون بازی کرد.
سلام
1 : بچه ها من وقتی بازی رو اجرا میکنم وسط لودینگش یهو ریستارت میکنه
سیستمم هم اینه:
cpu : 3000 full intel
ram : 512 ddr
VGA : ge force 6200 le
اگه مشکلشو می دونید بهم بگید.........لطفا
اگه اشکال از سیستمه پایینه باید بگم خیلی ها با همین گرافیک و سیستم بازی رو تا آخرش رفتن .......
2 :
یه سیستمه دیگه هم دارم که وقتی میرم تو بازی با گرافیک
کاملا بالا وسط لودینگ از بازی میاد بیرون ولی وقتی تو آپشن گزینه آخر رو خاموش می کنم میره توبازی کمی بازی تیک میزنه و این عجیبه که با این سیستم چرا بازم اینجوریه تازه بعضی موقع ها وسط بازی هنگ می کنه:
cpu : 4200 x2 AMD
ram : 2 GB DDR2
VGA : Geforce 8400 GS
بازم شما فکر می کنید مشکل از کجاست...؟
مرسی
فیشر عزیز ممنون . هی واسم سئوال بود که چرا رفت زندان !
حالا چرا میخواد به این گروه نفوذ کنه ؟!!!
M_Maj2004 دوست عزیز !
بستگی به بودجه ی شما داره . مثلا اگه تا 150 تومن داری ، میتونی یه 7600GT بگیری که تا یه مدت تضمین هستی .
ولی اگه تا 90 تومن داری میتونی 7300GT بگیری که گرافیک خوبی و به راحتی این بازی رو واست میاره . البته به بقیه قطعات کامپیوترت هم بستگی داره .
Brain عزیز ،
در مورد سیستم اول که حرفش رو نزن ! اصلا با اون سیستم نمیاد . چون کمترین گرافیکی که این بازی میخواد یه گرافیکی هست که Pixel Shader 3 به بالا رو ساپورت کنه که گرافیک شما این کار رو نمیکنه .
در مورد سیستم دوم خوب شما که اینطور سیستم توپی داری چرا با سیستم اولی بازی میکنی ؟!
در مورد مشکلش هم احتمالا مال کرک بازی باشه . چون با این سیستم میشه با آخرین تنظیمات بازی کرد !!!
شما یه کرک دیگه امتحان کن ببین درست میشه .
بچه ها دیگه داره مدرسه ها شروع میشه
بازی هاتونو پاک کنید بهتره
چون به هیچ جا نمی رسونتتون...........
یه سرگرمیه کاذبه...........
اين گرافيك شيدر مدل 3 رو ساپورت ميكنه ؟!نقل قول:
1 : گرافیک 6200 شادر مدل 3 رو ساپرت می کنه .......
2 : در مورد این کرکی که گفتید ... باید از کجا گیرش بیارم....ممنون میشم بگید
3 : یه سوال هم داشتم وقتی من تو بازی هستم حرکات سم فیشر و بقیه خیلی کنده ، انگار که اسلو موشنه
حالا من نمیدونم چرا اینجوریه ....... خیلی ماسته............. اعصابمو خورد کرده.....(من پک 6 سیدی از شرکت گیگا رو دارم .....مشکل از اون که نیست..؟)
اگه راه حلشو می دونید بگید حتما ..............
در ضمن 7600gt یعنی از 8400gs من گرون تره ؟!!!!!!!!!!!!! من گرافیکمو خریدم 84 تومان ...نکنه که تقلبیه ...؟؟؟!!
براي كرك ميتونيد در تاپيك زير درخواست كنيد :
در مورد گرافيكت هم شايد تقلبيه ! چون الآن 7600GT قيمتش تا 150 تومن هم ميره !!!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
ولي به احتمال زياد قيمتش همونه چون گرافيك هاي GS معمولا رم خودشون كمه و بيشتر از سيستم Share ميكنند !
یه سرگرمیه کاذبه............
دوست عزیز شما Option خودت و یکی دیگه از دوستات رو با هم مقایسه کن ببین کجاش فرق داره چون مال من هم اسلوموشن هست !!!!نقل قول:
بابا تورو خدا یکی بگه واسه چی اسلوموشنه....بخدا دوستم با کارت گرافیک 6600 نرمه نرم بازی می کرد.....
ربطی به ضعیف بودنه کارت گرافیک و درایور نداره چون جفتش بالاس .... مشکل باید از یه جای دیگه باشه......
تو رو خدا کمکم کنید...دارم دیوونه میشم.......
سلامنقل قول:
virtual drive هاردت رو 2000 MB کن و گرافیکت رو بیار پایین احتمالا درست می شه
البته چند ثانیه اول بازی باز هم سنگین اجرا میشه اما بعدش خوب میشه
راستی تو هر مر حله اول قبل از بازی کردن موس رو به سرعت بچرخون تا مقدار بیشتری از فایل های بازی تو کش cpu بره وقتی دیدی موقع چرخوندن هنگ نمیکنه اونوقت بازی رو شرع کن من خودم با 7300 همین کار ها رو کردم
چند وقت پیش یه تاپیک زدم با این موضوع
splinter cell یا hitman ؟
که بسیاری از اعاظم بازی های رایانه ای مرا مسخره کردند که این چجور مقایسه ای است اما به نظر من splinter cell ایراد دارد.
خودم گفتم hitman چون به نظرم eidos در ساخت یک بازی جاسوسی بهتر عمل کرده تا ubisoft در مورد ساخت یک بازی مخفی کاری به این دلیل که spilinter cell واقعا بدون مخفی کاری و با تفنگ می تونه تمام مراحل رو رد کنه و بر نداشتن تفنگ آدم های کشته شده خیلی مسخره است اما تو hitman هم باید برای اتمام بازی سبک جاسوسی بودن بازی رو به هم نزنی (وگرنه می بازی) هم می تونی از امکانات دیگران استفاده کنی البته گفته باشم حرکات splinter cell واقعا دیدنیه اما من کلا hitman رو ترجیح میدم خلاصه....
خوشحالم که ubisoft به یکی از اشتباهات بزرگش پی برد و بازی رو به حالت جاسوسی در آورد
حالا اون اعاظم کجایند تا باز هم از ubisoft دفاع کنند
سلامنقل قول:
یه عکس بنداز تا بهت بگم
نمی دونم کجا رو می گی
[QUOTE]سلام
راستی تو هر مر حله اول قبل از بازی کردن موس رو به سرعت بچرخون تا مقدار بیشتری از فایل های بازی تو کش cpu بره وقتی دیدی موقع چرخوندن هنگ نمیکنه اونوقت بازی رو شرع کن من خودم با 7300 همین کار ها رو کردم[/
QUOTE]
ببخشید دوست عزیز میشه یکمی واضح تر توضیح بدی باید چیکار کنم ؟ چون منم این مشکل رو دارم . راستی اگه این کاری که میگی بکنم واسه بقیه بازی ها مشکلی پیش نمیاد ؟
در مورد سیستم اول اگر یهو ریست می شه امکان داره دلیلش به تنظیم بایوس شما باشه!
برو تو بایوز سیستمت بعد در سمت راست نوشته Top performance اون رو غیر فعال کن (disable) چون تاثیر داره!
در مورد دوم شاید ویندوزت خیلی سنگین شده اگر دیفراگ کنی خیلی تاثیر داره.
در کل این موضوع به تنظیم سیستم و درایور شما بستگی داره و گرنه با این سیستم که باید راحت کار کنی.
یه روزی به این حرف می رسید بخدا......
[quote=Oracle_Eldorado;1583413]سلامنقل قول:
سلام
راستی تو هر مر حله اول قبل از بازی کردن موس رو به سرعت بچرخون تا مقدار بیشتری از فایل های بازی تو کش cpu بره وقتی دیدی موقع چرخوندن هنگ نمیکنه اونوقت بازی رو شرع کن من خودم با 7300 همین کار ها رو کردم[/
QUOTE]
ببخشید دوست عزیز میشه یکمی واضح تر توضیح بدی باید چیکار کنم ؟ چون منم این مشکل رو دارم . راستی اگه این کاری که میگی بکنم واسه بقیه بازی ها مشکلی پیش نمیاد ؟
my computer(right click)> properties> Advanced> performance> settings> advanced> virtual memory>change> initial size & maximum size> 2000> set>ok>ok>ok
دوست عزیز ممنون . فقط اینو بگو : واسه بازی های دیگه مشکلی پیش نمیاد ؟نقل قول:
سلام
my computer(right click)> properties> Advanced> performance> settings> advanced> virtual memory>change> initial size & maximum size> 2000> set>ok>ok>ok
بعدشم من چند تا درایو دارم . کدومشونو اینطوری کنم ؟
به آدرس زیر برید همه چیز اونجا گفته شدهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=162636
سلام
من برای دومین بار وارد مخفیگاه Jba شدم توی قسمتی که باید یه مرد رو از رختخواب بلند کنم نمیدونم اون ماموریت رو چجوری انجام بدم اگه میشه کمکم کنید
ممنون
ممنون دوست عزیز . مطلب خیلی جالبی بود .نقل قول:
به آدرس زیر برید همه چیز اونجا گفته شده
دوست عزیز من هنوز نرسیدم وگرنه کمکت میکردم .نقل قول:
سلام
من برای دومین بار وارد مخفیگاه Jba شدم توی قسمتی که باید یه مرد رو از رختخواب بلند کنم نمیدونم اون ماموریت رو چجوری انجام بدم اگه میشه کمکم کنید
ممنون