خواهش ميكنم عزيزم .....نقل قول:
خدايي نكرده منم قصد جسارت نداشتم ...
اميدوارم هميشه موفق و مؤيد باشي
:11:
Printable View
خواهش ميكنم عزيزم .....نقل قول:
خدايي نكرده منم قصد جسارت نداشتم ...
اميدوارم هميشه موفق و مؤيد باشي
آدرس هاي مراكز علمي كاربردي تهران تو دفترچه سال قبل بايد باشه ... صبر كن دفترچه رو پيدا كنم واست مينويسمنقل قول:
دوستان متقاضی دوره پودمانی هرچند که گفتم نرید پودمانی بعد پشیمون میشید ولی من خودم واحد 49 درس خوندم و یه چیزی هست که اگه انتخاب اول رو اونجا بزنید راحت تر از واحد های دیگه قبول میشید چون ظرفیتش رو مثل اینکه برده بالا تا 1 ماه پیش 1100 نفر دانشجو داشت البته اگه رشته ای که میخواین برید رو داشته باشه ولی در کل سعی کنید نرید پودمانی و برید ترمی علمی کاربردی رو بخونید که خیلی بهتره
دوستان یک راهنمایی بکنند به من ممنون میشم .
من خدمت سربازیم را تازه تمام کردم و 22 سالمه میخواهم برم دانشگاه . دیپلم فنی دارم . به نظر شما با توجه به اینکه من سر کار هم می خواهم برم چه دانشگاهی برم بهتره ؟ خودم نظرم روی همبن پودمانی علمی کاربردی هست ولی خوب دوستان در این تاپیک خیلی ازش بد گفتند . کلاسهای پودمانی چند روز در هفته است ؟ به نظرتون من بین فراگیر پیام نور و پودمانی علمی کاربردی کدام را انتخاب کنم بهتره ؟
خوب اگه دیپلم فنی هستی و دانشگاه آزاد رو نمیخوای بری اول سعی کن دوره های ترمی علمی کاربردی رو بری چون هم زودتر تموم میشه و هم واحد زیاد ارائه میکنند و خیلی هم بهتره ولی اگه میخوای بری سرکار پودمانی بهتر باهات راه میان چون کلاس هایی برای کارمندها داره که بعد از ظهر ها برگزار میشه مثلا 4 تا 7 شب و 5 روز در هفته ولی اگه نری کلاس کارمندها میشه 3 روز در هفته ولی خوب شاید از صبح هم کلاس باشه وباید بری در کل پودمانی خیلی هم بد نیست بخاطر چی میگیم بده بخاطر اینکه 7 ترم طول میکشه و تابستون ها هم باید اجباری بری سر کلاس , انتخاب واحد دست خودت نیست, هر ترم نهایت 10 واحد بهت بدن و 7 ترم هم طول میکشه البته با ترم تابستون هاش و بعد اینکه مدرک رو گرفتی باید بری آزمون جامع بدی که از یکسری از درس هاست که در طول دوره کاردانی خوندی و اگه قبول بشی مدرک میدن وگرنه میره 6 ماه دیگه تا دوباره آزمون جامع بدی بخاطر این میگم اگه شرایطش رو داری و میتونی برو ترمی علمی کاربری رو بخون که تو اون دوره اگه معدلت بالای 18 هم بشه بدن کنکور میری مقطع کارشناسی ولی پودمانی اینطور نیست من خودم پودمانی نرم افزار واحد 49 تهران خوندم معدل کل کاردانیم هم 18.32 شد ولی چه فایده فعلا پشت کنکور هستیم و امتحان جامع رو هم دادیم ولی هنوز نتیجش نیومده(البته هرچند که امتحان جامع رو همش رو تقلب کردیم چون مراقب ها کاری نداشتند) ولی خوب باز آدم دلشوره داره تا مدرک رو بهش بدننقل قول:
آقا ممنون از پاسختون . من ترمی شرکت کردم ولی قبول نشدم .
تو مدرکی که ارائه میده دانشگاه پودمانی ذکر میشه یا نه ؟
این 7 ترم چند سال طول میکشه ؟
ارزش مدرک پودمانی چطوره ؟
کلا شما تا الان چقدر هزینه کردی ؟؟
این 3 روز در هفته کلاس را میشه مثلا چهارشنبه ، پنجشنبه و جمعه رفت ؟
با سلام
دوستان عزیز زمان کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه جامع علمي و کاربردي چه تاریخی است و همچنین زمان دریافت دفترچه؟
خواهش میکنمنقل قول:
بله ذکر میشه
این هفت ترم 2 سال و نیم طول میکشه سالی 3 ترم ارائه میشه با تابستون ها ولی هر ترم حدود 10 واحد ارائه میدن
مدرکش خوبه نمیگم بده و معتبر هم ست و همه جا هم قبولش دارند وبا سایر مدرک های کاردانی فرق چندانی نداره
من ورودی سال 85 بودم اون موقع 115 شهریه ثابت میدادم و یه 110 تومن هم برای واحد ها میدادم حدودا ترمی 220 برام تموم مشد و در کل حدود 1 میلیون 600 هزار هزینه شد
بستگی داره برنامه درسی دانشگاه چه روزایی باشه معمولا اگه تعداد داوطلبان رشته مورد نظر تو اون دانشگاه زیاد باشه چند تا کلاس تشکیلمیدن و برنامه هاشون فرق داره شما میتونید هر کدوم رو که دوست داشتید انتخاب کنید
مثلا سال 85 که من رفتم واحد 49 تهران رشته نرم افزار رو به 6 تا کلاس تقسیم بندی کردن و هرکی هر کلاسی رو دوست داشت انتخاب میکرد یکی دوتا کلاس هم مخصوص کارمندها گذاشته بودن که نمیرسن بیان و بعد از ظهر ها تشکیل میشد
پارسال که من شرکت کردم فکر کنم آبان ماه بود دفترچش اومدنقل قول:
دوست عزيز شما گفتيد براي اينكه مدركتون رو بدن بايد امتحان جامع بدي . به فرض كه داديم و قبول شديم و مدركمون رو دادن . آيا قبولي توي اين امتحان يعني مجوز حضور توي دوره كارشناسي ؟ يا اينكه براي كارشناسي بايد باز هم صبر كني و كنكور كارشناسي بدي ؟
سوال بعديم هم اينه كه بعد از اخذ كارداني ، براي كارشناسي خوندن بايد دوره ي دو ساله رو گذروند ديگه ؟ درسته ؟
شماها دیوونه میکنین...!! :13:نقل قول:
یه کم بگردین هست 100 درصد
تو همین تاپیک هم هست::::::::::::::::
آزمون كارداني ،كارشناسي وكارشناسي ناپيوسته سال 1387 دانشگاه جامع علمي - كاربردي
تاريخ ثبتنام از تاريخ 87/9/4 تا تاريخ 87/9/12
تاريخ برگزاري آزمون :: 1387/10/27
این ماله 87 بود
سال 88 هم همین حدودا ( دی ماه ) میاد
هنوز اعلام نشده
منتظر باشین تا اعلام کنن
صبر کن!نقل قول:
دوست عزيز شما گفتيد براي اينكه مدركتون رو بدن بايد امتحان جامع بدي . به فرض كه داديم و قبول شديم و مدركمون رو دادن . آيا قبولي توي اين امتحان يعني مجوز حضور توي دوره كارشناسي ؟ يا اينكه براي كارشناسي بايد باز هم صبر كني و كنكور كارشناسي بدي ؟
بله ناپیوسته همینطوره.نقل قول:
سوال بعديم هم اينه كه بعد از اخذ كارداني ، براي كارشناسي خوندن بايد دوره ي دو ساله رو گذروند ديگه ؟ درسته ؟
پودماني علمي كاربردي كلاسهاش كل هفته است و امكان داره صبح باشه امكان داره بعدازظهر باشه و كاردانينقل قول:
فراگير پيام نور كلاسهاش پنجشنبه و جمعه است و كارشناسي
پس فراگير پيام نور بهتره .. چون هم ميتونيد كل هفته به كارتون برسيد و هم مدرك ليسانس بگيريد
فقط فراگير پيام نور خوندش نسبت به پودماني علمي كاربردي خيلي سخت تره و خيلي پشتكار و زحمت ميخواد
نقل قول:
با تشكر از دوست عزيز Ship Storm
فقط اين مطلب بالا رو كه نقل قول كردم اصلا تاييد نميكنم .. به هيچ وجه ... مدرك كارداني پودماني خيلي فرق داره با كارداني بقيه دانشگاه ها
اصلا ارزش نداره .. كل اطلاعيه هاي استخدامي مينويسن : مدارك پودماني مورد قبول نمي باشد
الكي نميكم خودم با چشمام ديدم
( استخدام وزارت نفت .. بانك ها .. ثبت احوال و چند جاي ديگه كه الان يادم نيست )
فقط به درد كارمند ها ميخوره كه برن و بخونن و بعد اينكه مدرك گرفتن ارتقاء درجه بگيرن و حقوقشون افزايش پيدا كنه
البته دوست عزيزم Ship Storm خدايي نكرده قصد جسارت نداشتم
موفق باشيد :40:
ممنون از راهنمایی تمام دوستان.
فراگیر پیام نور کاردانی نداره ؟
زمان ثبت نام فراگیر کی هست ؟
کسی که پیش دانشگاهی نداره می تونه فراگیر شرکت بکنه ؟
اگر فوق دیپلم پودمانی علمی کاربردی بگیریم میشه کاردانی به کارشناسی دانشگاه های دیگه هم شرکت کزد ؟
نه عزيزم ... قبولي در امتحان جامع يعني : دريافت مدرك كارداني پودمانينقل قول:
و براي كارشناسي بايد تو آزمون كارداني به كارشناسي ثبت نام كني و امتحان بدي و اگه قبول شدي بري بخوني
در واقع اين امتحان جامع يه چيز مزخرف و اضافي كه گذاشتن
بله بايد 2 سال بخوني ولي فقط تو خود دانشگاه علمي كاربردي
اگه آزاد قبول بشي 20 واحد هم بهت پيش نياز ميدن چون كاردانيت پودماني و اونا پودماني رو به رسميت نميشناسن
دليل اينكه اينقدر دارم تو اين تاپيك خودم رو ميكشم كه نريد پودماني همين چيزاست ديگه
نه فراگير كارداني ندارهنقل قول:
ثبت نامش اسفند بود
نه نميتونه .. مگر اينكه كارداني داشته باشه
بله با فوق ديپلم پودماني علمي كاربردي ميتونيد تو تموم آزمون هاي كارداني به كارشناسي ( آزاد - سراسري - علمي كاربردي ) شركت كنيد
سلام دوستان
کسی هست منو در مرود رشته های دانشگاه جامع کمی کمک کنه.
رشته های کاردانی منظورمه . مثلا عمران یا خلبانی ppl یا اویونیک یا تعمیر و نگهداری هواپیما.
اینکه چه درسهایی باید برای کنکورش بخونن .
امتحانش کی هست .
جزء رشته های بدون کنکور محسوب میشه یا نه
ثبت نامش کیه .
آیا شرط سنی یا معدلی داره .
از دوستانی که کمک میکنن پیشاپیش ممنونم.
روز خوش
نقل قول:
سلام دوست عزیز
امیدوارم ناراحت نشین از صحبتی که میخوام بکنم . اولا علمی کاربردی دانشگاه دولتیه و مدرکش معتبر تر از آزاد هستش.
ثانیا دانشگاه علمی کاربردی رتبه ی 25 در دانشگاه های داخلی رو داره در صورتی که آزاد اصلا توی لیست نیست چون صلاحیت علمی نداره .
جدیدا در لیست استخدامی های پیمانی در مراکز دولتی یا خصوصی معدل دانشگاه دولتی 14 یا 12نوشته شده اما از آزاد 16 یا 15 خواسته میشه.
اگر آزاد بهتره پس چرا باید معدل بیشتر داشته باشی ؟
اگر آزاد بهتره پس چرا توی لیست کیفیت دانشگاه های ایران اصلا وجود نداره ؟
کلام آخر به شما بگن یه نفر رفته دانشگاه آزاد یه نفر دیگه رفته سراسری . به نظرت کدومشون سواد بهتری دارن ؟!
البته اینو هم بگم که پودمانی های دانشگاه جامع به ظاهر کیفیت پایین تر دارن . چون اگه با کاردانی دانشگاه جامع بری آزاد بهت پیش نیاز میخوره در صورتی که اگه با همون مدرک سراسری قبول بشی پیش نیاز نداره . فکر کنم این پیش نیاز گداشتن یه کار جدیده که دانشگاه آزاد گداشته تا پول بیشتری بگیره.
اگر دوستان در صحبتهای من مشکلی مشاهده میکنن خوشحال میشم بشنوم .
تمام مطالب بالا رو یه مشاور تحصیلی در مدارس انرژی اتمی بهم گفت .
روز خوش
درسته دانشگاه علمی کاربردی مدرکش جزء مدارک دولتی ولی باعنوان علمی کاربردی حساب میشه چون شهریش هم به نسبت میشه گفت دولتیهنقل قول:
من خودم در حال حاضر برای کار استخدامم دارم پیگیر میشم مدرکم رو قبول دار و هیچ مشکلی هم نیست چون مدرک وزارت علوم هستش و جزء مدارک معتبر
یکی از دوست های من همین امسال از علمی کاربردی قبول شد برای کاردانی به کارشناسی آزاد ولی شانسی که آورد ترم قبلش 90 واحد ارائه میکردن تا کارشناسی ولی الآن شده 70 واحد و مثل اینکه کمترش کردن
در این مورد بحث زیاد شده
تو تاپیک علمی کاربردی بگردین و مطالعه کنین
احتیاج نبود تاپیک دیگه ای بزنین!
نقل قول:
شرمنده دوست عزیز
چشم
از راهنمایی هاتون ممنون . اما من در مورد رشته هایی مثل خلبانی ppl و مراقبت پرواز مشکل دارم .
البته یه تاپیک جدید زدم که بهم تذکر دادن .
من از این تاپیک های اینجا جواب سوالم رو نمیتونم بگیرم .
لطفا یکی بهم بگه : برای کاردانی رشته هایی که نام بردم چه درسهایی باید خوند .
امتحان و ثبت نامش حدودا چه زمانیه .
شهریه این رشته چقدره .
آیا پودمانی محسوب میشه یا خیر .
از کمکتون ممنون.
نقل قول:
البته بخشید اینو عرض میکنم اما اسفند گذشته ( اسفند 87 ) اولین مرحله کاردانی پیام نور فراگیر ثبت نام کرد .
البته رشته هاش بیشتر دبیری بود . مثل دبیری ریاضی و اگر اشتباه نکنم مترجمی زبان هم توش بود .
به جهت رتبه ی این دانشگاه در کل ایران ( پیام نور ) و سطح علمی که داره بهتر از دانشگاه آزاده .
البته بستگی به شرایط شما هم داره ( منظورم به خاطر خدمت سربازی است ) .
به هر حال موفق باشید
در مورد اینکه چی باید بخونید اینجا سر بزنید:نقل قول:
ثبت نامش ترمیش که آبان ماه بود ولی پودمانی ها سالی 2 بار ثبت نام میکنه یک بار قبل از عید و یکبار حدود اردیبهشت و خرداد اگه اشتباه نکرده باشم (پودمانی آبان ماه هم فکر کنم ثبت نام داشته باشیم برای ترم بهمن)کد:http://www.uast.ac.ir/modules.php?name=treeview&op=viewnodepage&nid=1209
شهریه هم فکر کنم حدود 350 باشه
اینکه پودمانی هست یا ترمی بستگی داره که تو کدوم دوره این رشته رو بیارن
سلام ..نقل قول:
عزيزم اون كارداني نبود .. كارداني به كارشناسي (كارشناسي ناپيوسته) بود كه دوره اول بود و براي اولين بار ثبت نام شد
و رشته هاي كارداني به كارشناسي اينا بودند :
آموزش حرفه و فن
آموزش ديني و عربي
آموزش رياضي
آموزش زبان انگليسي
علوم تجربي
آموزش و پرورش ابتدايي
امور تربيتي
تربيت بدني و علوم ورزشي
مهندسي توليدات دامي
تربيت معلم قرآن كريم
نقل قول:
حق با شماست .
از راهنماییتون ممنون
:11::20:
سلام
یه سوال فنی : ثبت نام ترمی (_ نه پودمانی ) دانشگاه علمی کاربردی برای ترم جدید کی میشه ؟ ایا اصلا میگیرن ؟ من دیپلم دارم ..پایان خدمت هم ندارم ....
ثبت نامش ترمیش که آبان ماه بود
اقا من شنیدم تو اردیبهشت هم ترمی میگیره ...حقیقت داره ؟ فوری فوری
اگه مشکل نظام وظیفه نداشته باشی ثبت نام ترمیش فکر کنم حدو آبان باشه همزمان با ثبت نام دوره های کارشناسی پیوست و ناپیوستهنقل قول:
نقل قول:
یعنی اردیبهشت یا خرداد امسال ثبت نام نداره ..... ؟ :2::2::2:
سلامنقل قول:
فكر نكنم باشه .. چون پذيرش پودماني تازه تموم شده .. هنوز ريزه كاري و ثبت نام و ... اون تموم نشده
اصولا بايد آبان ماه باشه ..
ولي از اين دانشگاه جامع علمي كاربردي نيمشه سر درآورد .. يه موقع ديدي فردا دفترچه ترمي اومد ... و يا اصلا آبان هم پذيرش نداشت ...
هيچ چيزش معلوم و قانوني نيست
شما هم تو اينترنت و .. پيگير باشيد ....
من که دانشگاه بودم تابستون هم یکسری اضافه میشدن به جمع ما
مرداد ماه سری جدید میومدن و فکر کنم دفترچه داشته باشه اواخر اردیبهشت و خرداد
بازم بپرس از خود دانشگاه جامع
این شماره دانشگاه علمی کاربردی تهران واحد 49 یه زنگ بزن بپرس ببین کی پذیرش دارن اون ها میدونن : 44826280-44873796
ساختار تشکیلاتی شورای آموزشی مراکز علمی کاربردی ابلاغ شد
ساختار تشکیلاتی شورای آموزشی مراکز علمی کاربردی و همچنین کمیسیون موارد خاص به واحدهای استانی و مراکز تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی در سراسرکشور ابلاغ شد. به گزارش خبرگزاری مهر، سعید زمانی - مدیر کل خدمات آموزشی دانشگاه اظهار داشت: مجموعه مقررات آموزشی به همراه ابلاغیه ها و مصوبات شورای آموزشی و کمیسیون موارد خاص به واحدهای استانی و مراکز آموزشی علمی کاربردی ابلاغ شد تا این واحدها بتوانند در مورد مباحث مربوط به خدمات آموزشی محوله، در چارچوب آیین نامه آموزشی تصمیم گیری کنند.
وی افزود: این ساختار تشکیلاتی طبق مصوبه ابلاغی شورای آموزشی دانشگاه است که باعث تسریع در اتخاذ تصمیم گیریها می شود.
وی اظهار کرد: واحدهای استانی دانشگاه باید در تاریخ تعیین شده اسامی اعضای شورای آموزشی را جهت ابلاغ حکم به معاونت نظارت و سنجش دانشگاه اعلام و نسبت به پیگیری تشکیل شورای آموزشی در مراکز علمی کاربردی تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی اقدام کنند.
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره فهرست اسامي پذيرفتهشدگان نهايي كد رشتههاي متمركز و فهرست اسامي معرفيشدگان چند برابر ظرفيت كد رشته محلهاي داراي مراحل مصاحبه و يا آزمون عملي پذيرش دورههاي كارداني علمي ـ كاربردي پودماني دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي اسفندماه سال 1387
با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال و ضمن آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدينوسيله فهرست اسامي پذيرفتهشدگان نهايي رشتههاي متمركز و فهرست اسامي پذيرفتهشدگان مرحله اول رشتههاي نيمهمتمركز پذيرش دورههاي كارداني علمي ـ كاربردي پودماني اسفندماه سال 1387 به شرح زير اعلام و بر حسب مورد، نظر داوطلبان را به موارد زير معطوف ميدارد.
الف) بر اساس ضوابط مربوط به گزينش متمركز هر يك از رشتههاي تحصيلي گروههاي آموزشي دورههاي كارداني علمي ـ كاربردي پودماني دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي اسفندماه سال 1387، از بين داوطلباني كه حد نصاب لازم را احراز كردهاند و بر اساس اولويت كد رشته محلهاي انتخابي و ظرفيتهاي تخصيص داده شده به هر سهميه، گزينش انجام و فهرست اسامي پذيرفتهشدگان اعلام ميگردد.
كليه پذيرفتهشدگان لازم است در يكي از روزهاي شنبه 5/2/88 لغايت سهشنبه 8/2/88 با در دست داشتن مدارك مشروحه زير و با توجه به كد رشته محل قبولي، به نشاني تعيين شده در جدول شماره 30 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، به مركز آموزشي ذيربط مراجعه نمايند. ضمناً شروع كلاسها هنگام ثبتنام به اطلاع پذيرفتهشدگان خواهد رسيد.
ب) مدارك لازم براي ثبتنام:
1. تصوير تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.
2. اصل و تصوير گواهينامه پايان تحصيلات متوسطه يا گواهي معتبر ديپلم (براي كليه پذيرفتهشدگان آزاد و شاغل)
تبصره: همه پذيرفتهشدگان بايد قبل از ثبتنام فارغالتحصيل شده باشند.
3. اصل فرم تأييديه معدل جهت فارغالتحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است (در قالب فرم شماره 2 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، ممهور به مهر و امضاء رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصيل).
4. 6 قطعه عكس 4* 3 تمام رخ، تهيه شده در سال جاري.
5. گواهي اشتغال به كار با امضاء و مهر بالاترين مقام مسؤول محل كار (در قالب فرم شماره 1 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش)، تصوير آخرين فيش حقوقي يا حكم كارگزيني يا قرارداد همكاري و اصل آنها جهت تأييد (براي پذيرفتهشدگان شاغل) .
6. اصل و تصوير كارت پايان خدمت، كارت معافيت دايم پزشكي يا كفالت يا كارت معافيت دايم زمان صلح با فرم كامپيوتري (براي آقايان).
7. گواهي اشتغال به كار و حكم كارگزيني از يگان مربوط براي شاغلين نيروهاي مسلح.
ج) بر اساس ضوابط مربوط به گزينش رشتههاي نيمهمتمركز براي رشتههايي كه نياز به اقداماتي نظير مصاحبه و يا آزمون عملي دارند، لازم است براي شركت در مراحل مذكور در يكي از روزهاي شنبه 5/2/88 لغايت سهشنبه 8/2/88 با در دست داشتن مدارك لازم براي ثبتنام (مطابق مندرجات بند «ب») و با توجه به كد رشته محل قبولي به نشاني تعيين شده در جدول شماره 30 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، به مركز آموزشي ذيربط مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه داوطلبان در روزهاي تعيين شده براي انجام مراحل نهايي گزينش، به منزله انصراف قطعي از گزينش در رشته ذيربط تلقي خواهد شد.
ضمناً به اطلاع معرفيشدگان رشتههاي نيمهمتمركز ميرساند، پس از اعلام نتيجه مصاحبه و يا آزمون عملي اين دسته از داوطلبان، گزينش نهايي انجام و فهرست اسامي قبولشدگان نهايي متعاقباً از طريق سايت سازمان سنجش آموزش كشور و دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي اعلام خواهد شد.
روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور
دفترچه پذیرش علمی کاربردی اسفند 87 را کسی می دونه از کجا دریافت کنم ؟
فایلش را حذف کردم از رو سیستم .
من رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات قبول شدم پودمانی شهر خودمون.به نظرتون برم یا صبر کنم برم دانشگاه آزاد ؟؟
چطور رشته ای هست ؟
سلام
میخواستم بدون دفترچه هایه علمی کابردی تو سال جدید کی میاد؟؟؟
کنکورش کی هست؟؟؟
نقل قول:
من خوندم .. رشته خوبيه ... جديده ...
ولي پيشنهاد ميكنم پودماني نخونيد به درد نميخوره ...
من اگر پودمانی نخونم تنها راهی که برام می مونه این هست که دانشگاه آزاد برم .نقل قول:
من الان شاغل نیستم ولی به زودی شاید سر کار بخواهم برم . با توجه به این موضوع به نظرتون پودمانی بهتر نیست ؟
شما برای این رشته هر ترم چقدر هزینه کردید و کلا چقدر شد و چند پودمان طی کردید ؟؟
آزمون جامع قبول شدید ؟
بله .. پودماني براي افراد شاغل خيلي خوبه .. چون بيشتر كلاسها بعدازظهر و اواخر هفته برگزار ميشه :20:نقل قول:
هر ترم نه بايد بگيد هر پودمان ...:31:
7 پودمانه .. 3.5 سال طول كشيد (مهر 1384 الي ارديبهشت 1388) هر پودمان حدود 200 الي 250 هزار تومان
در كل حدود 000 600 1 تومان :13:
الان هم كه 1 ارديبهشت هنوز نتيجه امتحان جامع (23 اسفند 87) رو ندادن .. يعني هنوز مدركي دستم نيست در حالي كه 3.5 سال الاف دانشگاه شدم :2:
ولي دانشگاه آزاد 2 الي 2.5 سال ميتوني تموم كني و بدون هيچ آزموني مدركت رو بگيري :27:
سوالي بود در خدمتم :40::11: