دیشب که اینطور نبود امروز عصر اینطوری شده بود ... :41:نقل قول:
در ضمن اینو بگم که فقط موقع دانلود اینطوری بود ...... :13:
Printable View
دیشب که اینطور نبود امروز عصر اینطوری شده بود ... :41:نقل قول:
در ضمن اینو بگم که فقط موقع دانلود اینطوری بود ...... :13:
با سلام به همه
آقا ما دیگه کم کم اگه خدا بخواد داره کار خطمون درست میشه( تا حالا که نرفتم درخواست بدم برای همین مشکل خط تلفن بوده که داره درست می شه )به احتمال نود درصد آخر هفته برم قرارداد ببندم فقط چند تا سئوال دارم از بچه های شاتلی :
اول اینکه آیا میتونم خودم مودم بخرم ( می دونید که تفاوت قیمتش بیست ، سی تومنه با مودم شرکت ) و اگه بخرم با شرکت مشکل پیدا نمی کنم و بهم گیر نمیدن مثل مشکل دوستمون ( در صورت امکان چند تا مدل رو بگید که با نیماد مشکل نداشته باشه . اگه هم حدود قیمت رو بگید ممنون میشم ) در کل میخوام نظرتونو بدونم که از شرکت بخرم یا از بازار ( تو پرانتز این که چون دانلودم بالاست به احتمال زیاد دیگه از نیماد جایی نرم و نمیخوام هر برای مودم هر بار یه چوب تو پاچم بره )
دوم این اسپیلتر یا همچین چیزی ( همون جدا کننده صوت و دیتا ) رو باید نصب کنم و اگر آره از شرکت بخرم یا از بازار؟
و سئوال آخرو مهمترینش اینه که برای بستن قرارداد چقدر پول همرام ببرم و در کل چقدر نیاز داره ؟
با تشکر
نقل قول:از این سایتنقل قول:
می تونید فایل های تا 62 مگ رو از بیشتر سایت های اشتراک گذاری دانلود کنیدکد:http://rapidgo.net/index.php
به نظرم رقیب سختیه برای رپید باز
می دونید که رپیدباز چند وقتی مشکل داشت به تایپیکش یه نگاهی کنید
این سایت مدعیه که شما می تونید به طور مستقیم دانلود داشته باشید از سایت اصلی
لیست قیمت هاش رو از اینجا ببینید به نظرم منصفانه ست
کد:http://rapidgo.net/price.php
دیروز شرکت نیماد بودم گفتن مرکز چمران پورتاش پر شده
در مورد اسپلیتر :
من یه نوع اسپلیتر رو که رفاتک میده با اسپلیتر پژوهشگران جنوب مقایسه میکنم
رفاتک میده 2500 پژوهشگران میده 10000 تومن
رفاتک با وجود اسپلیترش بازم کمی نویز توی صدای تلفن هست مال پژوهشگران نیست
رفاتک اسپلیترش کالر آی دی رو غیرفعال میکنه ولی مال پژوهشگران کالر آی دی رو هم ساپورت میکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل دانلود با اکانت های free از رپیدشر هم ظاهرا" برطرف شده همین الان تست کردم جواب داد
مودم رو از بیرون بخری بهتره ( بیشتر بدلیل تفاوت قیمت )نقل قول:
ولی قبلش ازشون بپرس که اون مودمی رو میخواهی بخری از بازار ساپورت میکنن یا نه
در مورد اسپیلتر هم باید بگم که بعضی از مودمها توی پکشون دارن
ولی من یه دونه خریدم D-Link دو خروجه 4000 تومن
واسه ی پول هم باید بگم بهت که نقدی پول نمیگیرن باید بریزی بحسابشون
بستگی داره چه سرویسی بخواهی
اگرم باهات نبود یا کم داشتی مشکلی نیست میتونی فرداش واریز کنی و بری فیش واریزیتو بهشون بدی ....
من از رفاتک یکی گرفتم :نقل قول:
نویزها رو کامل نمیگیره ولی آی دی کالر رو هم غیر فعال نمیکنه
من الان دارم استفاده میکنم آی دی کالر فعاله ولی تلفون یه کمی نویز داره ...
تست کردم همین الاننقل قول:
مشکل دانلود با اکانت های free از رپیدشر هم ظاهرا" برطرف شده همین الان تست کردم جواب داد
هنوز واسه من که مشکل داره ....
در مورد مودم میتونی اینارو بگیری که توی بازار هم هست:نقل قول:
TP-link
Tenda
Asus
هر سه تا مارک دارای مدلی هستند که 1 پورت USB و 1 پورت Ethernet دارند.قیمتها هم همشون بین 35-40 هستش
اسپلیتر هم توی جعبه خود مودم هست نیازی نیست جداگانه بخری
هزینه راه اندازی رو جدیدآ نمیدونم ولی واسه من 3 ماه پیش 25000 تومن رو 10000 تومن به خاطر دانشجو بودنم تخفیف داد:21:
موفق باشی:11:
پس انشاا...سری بعد خواستی بخری اطلاع بده:46:نقل قول:
سلام به سوشیانت مبین و بقيه دوستان
من همه مودم هارو بررسي كردم، TP-Link رو شاتل پشتيباني ميكنه امو چون الان تمام كردن ميگن پشتيباني نميكنيم. در ضمن اگه مودم خواستي بهم بگو تا برات رديف كنم.
فقط ميخاي وايرلس داشته باشه؟ روتر هم باشه؟ يا فقط مودم؟ آخه قيمتاش فرق فوكوله.
اينم قبلاً گفتم كه پروتكل TCP/IP ربطي به شركت توليد كننده نداره و همه شركت هاي توليد كننده بايد از پروتكل مشخص پيروي كنن...
سلام
من صبح نیماد بودم گفتن هر مودمی بجز D-Link و Linksys میتونید بگیرید
واسه ی پول هم باید بگم بهت که نقدی پول نمیگیرن باید بریزی بحسابشون:2:
از من که نقدا دریافت کردن....
در ضمن در قراردادم ذکر شده { پس از ثبت مشخصات فیش شما در سیستم جامع مشترکین تاییدیه ان را به صورت پست الکترونیک برای شما ارسال خواهد شد
ایا برای دوستان شاتلی چنین ایمیلی ارسال شده؟:41:
سلامي دوباره
با ساتل تهران هم صحبت كردم، اونا هم گفتن مودمتون Dlink O Linksys كه برند هاي معروف دنيا هستن نباشه چون تو سيستمامون اختلال ايجاد ميكنه!!!!!!!!!!!!!!!. امو چندتا متخصص شبكه صحبت كردم گفتن ربطي به برند مودم نداره.. والا گيج شديم.
امو TP-Link رو ساپورت ميكنن.
هر كي TP خاست بگه...
من نمیدونم چرا موقع دانلود هی دی سی میشه
دیگه اعصابمو خورد کرده ....
هی چی نمیتونم دانلود کنم
عزیزم اکانت پرمیوم واسه همین مواقع ساخته شده دیگه:27:راحت میزاری دانلود منیجر Resume هم داره:12:نقل قول:
دوستان
من دیروز 1 سرویس 512eco سفارش دادم
برای مرکز مدرس چند روز طول کشیده قبلا؟
چشم درست که شد میگیریم .... :27:نقل قول:
راستی زنگ زدم تهران گفتن باید مودمت آپدیت شه
گفت برو از پارس آنلاین فایل آپدیت مودمت رو بگیر بعد زنگ زن به ما تا واست آپدیتش کنیم
جریانش چیه ؟
راه دیگه ای نداره
برم رفاتک فایل آپدیت مودم رو بهم میدن ؟
مودمم هم SYMPHONY هستا ....
با سلام خدمت تمامی دوستان
انگار به امید خدا این تاپیکم داره جون میگیره و اعضاش دارن بیشتر میشن! بچها هنوز سرویسم راه اندازی نشده:19:
بعد از 15 روز زنگ زدم(از بس مشغوله یه، یه ساعتی رو مدام زنگ می زدم تا بالخره یکی جواب تلفنو داد)
خلاصه با یارو که صحبت کردم شماره تلفنو گرفت ببخشید در دست اقدامه!!!!!!!!!:18: 10 روز دیگه براتون وصل میکنیم
یعنی این 15 روز کشک:19: حتی پورتم به من اختصاص نداده بود!!!! می خواستم خفش کنم. نظرم به کل نسبت به شاتل عوض شد!!! ببینید دوستان من بدون تعارف میگم من یه مشتریم که به دنباله سرویسه بهتر با قیمت مناسبه بدون اغراق رفاتک از نظر کیفیت خدمات دهی شامل پشتیبانی، واحد فروش کیفیت اینترنت خیلی بالاست( تا اونجایی که من از شاتل تا به الان دیدیم) اما از نظر اقتصادی نه، اینم از شانس ماست یه 1 سالی با رفاتک کار میکردیم سرویس 128، 19500 بود اما حالا ظاهرا قیمتاش تغییر کرده به علاوه سرعتشم بیشتر شده ،از دوستانی که اشتراک دارن یا می خوان مشترک شرکتی بشن این مواردو که گفتم در نظر داشته باشن، به علاوه (تجربه شخصی خودم) شرکتونو که ازش سرویس می گیرینو عوض نکنین تا اونجایی که می تونیین با اون شرکت همکاری کنید
با این اوصاف فکر کنم رکورد دوست عزیز A.J رو بزنم:19:
این اوج بی مسولیتی شرکت در قبال مشتریاس، متاسفانه تو کشور ما این یه رسم شده که اصلا وقت دیگران براشون ارزش نداره و خ ی ل ی ......... دیگه، ما که همچنان امیدواریم که وصل کنن
دوستان یه چیز دیگه دوسته خودم 128 داره از شاتل و منم چون دیدم از سرویسش راضیه و هم قیمتش مناسبه (البته به علاوه راهنماییهای دوستان در تاپیک) تصمیم گرفتم که شرکتو عوض کنم و مشترک شاتل بشم منتها الان اشتراک دوست من هیچ تفاوتی با 512نداره:18: یعنی چه در روز و در شب با 50 کیلو بیت داره دان میکنه و شایدم بیشتر پس اونایی که 512 دارن ظاهرا پول اضافه دادن دوستان خواهشا در این مورد توضیح بدین:11:
دوستان یه چیز دیگه که جدیدا برام پیش اومده اینه که بعضی از پستام باید به تایید اعضا برسه جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟ نمونش من قبل از پست بالایی یه پست دیگه زدم منتها اون رفت که به تایید اعضا برسه اما بالایی نه!!!!!!!!!!
چون محدودیت حجمی وجود داره شاید سرعت فرقی نداشته باشه.شما فرض کن میخوای با سرویس Eco یه فیلم با حجم 700 مگ دانلود کنی.این 700 مگ از حجم شما کاسته میشه فقط زمان کمتری برای دانلود شدن صرف میکنید.برای شرکت سرویس دهنده حجم ترافیکی که به شما میده اهمیت داره نه سرعت.اگه سرعتتون بیشتر باشه مثل اینه که یه لیوان آب رو بهتون یه دفعه میدن و اگه کمتر باشه قطره قطره...نقل قول:
کسی نمیدونست ؟؟؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
من منظور اين دوستمون رو نگرفتم
سرويس 128 Eco يه ماهه 3 گيگ سرعتشون با Eco 512 طبق گفته ي دوستمون و من اين طوريه كه فرقي نداره منها قيمتشون فرق داره(متوسط 50)
پس چه ربطي به قطره قطره گرفتن داره
شما همون 3 گيگ رو داري متوسط 60 مي گيري من هم دارم با همين سرعت مي گيرم كه سرعت يكسانه و حجم هم يكسانه، پس چه فرقي بين اين دوتاس
موف باشيد
دوستان سایت رپید گو از دست ندین ... یه اکانت گرفتم فوق العاده عالیه برای داونلود با 2 تومان حله:5:نقل قول:
نقل قول:
من سرویس ADSL ندارم . ولی فکر کنم منظور شرکت فریمور مودمت هستش.
اگه همین باشه میتونی از سایت سازنده مودم به راحتی دانلود کنی و دستگاه رو با فریمور جدید آپدیت کنی.
دوست من منم دقیقا سوالم همینه چون اشتراک eco128 با ترافیک برابر وسرعت برابر با eco512 ی 5000نقل قول:
تومن اختلاف قیمت دارن من می خوام بدونم الان 5000 تومن پول بیشتر برایه چیه:18: ؟؟؟؟؟؟
اگه نظر منو می خواین بیاین اعتراض کنیم حداقل تر افیک بیشتری بگیریم یا سرعتو بیشتر کنن :27:
اینهمه دردسر برا گرفتن اشتراک 512 کشیدم پول بیشتریم دادیم آخرش باید سرعتمون با 128 یکی باشه :18:
ببینم دوست من فکر کنم که مشکلو به مودمت ربط دادن که یه جور از پذیرش مسولیت شونه خالی کنن من که فکر نمیکنم زیاد به ورژن فریم ویر مودمت ربطی داشته باشه نهایتا می تونی بری شرکت رفاتک مودمو بشون بدی و بشون بگی که برات جدیدترین فریم وایر رو مودمت نصب کنم متاسفانه من تو اینترنت نتوستم برات پیدا کنم اما ترجیحا برو پیش خودشون برات آپدیت کنننقل قول:
مرسی ....نقل قول:
پس نظر شما اینه که مودمو با خودم ببرم اونجا که واسم فریم ویرش رو آپدیت کنن ؟
بعد از لحاظ config مودم مشکلی پیش نمیاد ؟
بچه های شاتل شما هم با قیلترشکن ها مشکل دارید ؟ cproxy و ultrasurf هیچی باز نمیکنن
با تشکر از همه دوستان واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم از لطفتون
نقل قول:
ببین شانسو حالا که همه مشکلات رو درام حل میکنم این دفعه پورتشون تموم شده ( آقا اگه ما دیگه نیومدیم بدونید
ناامید شدیم رفتیم خودکشی ( دور از جون ) ) جدا دارم دیوونه میشم :19:
نقل قول:
عزیز شما از سایت
دیدن کنید و برای تست عضوش بشید بنا به گفته ی مسئول سایت فایل های تا 64 مگ رو رایگان میتونید دانلود کنید . فقط بی زحمت اگه تست کردید نتیجه رو هم اعلام کنید تا ما هم بدونیم این سایته راست می گه یا نه .کد:http://rapidgo.net/index.php
من شنیدم که tenda قدرت بیشتری داره البته این شنیده های من کارشناسی
نیست تجربی از دوستانم . حالا اگه بخوایم tenda رو با TP-linkمقایسه کنیم به نظر
شما کدومشون بهتره ؟
نقل قول:
ها هم ولایتی ای روتر که گفتی یعنی چه ؟
البته که می خوام فقط هم مودم خالی باشه ( البته بهم بگو روتر چیه آخه میدونی من تازه اومدم پیش دبستانی )
اگر مغازه دارید یا فروشنده اید توی یک پیغام خصوصی شرایط رو برام بفرستید و نشانی یا شماره تلفن هم بدید (البته پیشاپیش
تشکرویژه از شما می کنم )
دوستان اگر فضولی منو ببخشید چرا شما ماهانه اشتراک رپید می گیرید ؟ آیا بهتر نیست حجمی خرید کنید این طور نه پولتون می سوزه نه اگر یه وقتی زمانشو نداشتید دانلود کنید دلتون ـ من خودم همیشه برای هر سرویسی حجمی میخرم ( این یک گفته دوستانه ست و از سر دلسوزی امیدوارم کسی ازم دلخور نشه )
آقا شما برو تو کار وی پی ان صد بار شرف داره به تیلفر شکن . یه سرچ کنی راحت پیدا می کنی
اگر هم پیدا نکردی به خودم بگو نشونی بهت بدم
راستی مث این که ما دوباره نی نی شدیم من سه تا پست فرستادم دو تای اول نقل قول داشت
رفت تایید این بالاییه جواب سریع بود نمایش داده شد ( بحق ندیده و نشنیده )
ای ول خودمونی هم که شدیم
رفتم اول دبستان
UltraSurf من که قویتر از همیشه است:12:نقل قول:
اگه از خود شرکت گرفتی ببر پیش خودشون که دیگه بهانه ای نداشته باشن:3:نقل قول:
با آپدیت کردن فریمور تمام تنظیمات مودمت میپره و دوباره باید کانفیگ کنی:blink:
بگیر نگیر داره:23:شما 128 سفارش بده اگه OK بود و تفاوتی حس نکردی خبرش رو به ما هم بده:33:نقل قول:
از کجا؟!:18:منظورت رپیدبازه؟نقل قول:
نقل قول:
چرا با آپدیت کردن تمام تنظیماتش پاک میشه!!!!!!!
راسی شما مودمتو کانفیگ کردی؟؟؟؟؟؟:13: شایدم مشکل شما از کانفیگ باشه پیشنهاد می کنم قبل از آپدیت کردن فریم ویر، مودمتونو کانفیگ کنید ، کانفیگ کردنش کاری نداره فقط تو یه جای به نام advnced setup باید این اعدادو که میگم وارد کنید
port=0
vpi=0
vci=35
می تونی از خود سایت پارس آنلاین استفاده کنی اینم لینکش:
می ری تو قسمت تنظیمات PPPOE بر روی مودم های NAT و Bridgeکد:http://www.parsonline.net/fa/adslsupport
و این: تنظیمات انواع مودم ها بصورت Bridge
بسته به نوع مودمت ، مودمتو کانفیگ می کنی
یه نکته حتما از اینرنت اکسپلورر استفاده کن
والا ما هم مثل شما رفتیم و 512 سفارش دادیم راسیتش از 128 خسته شده بودم !:2:
اما حالا حس می کنم سرم کلاه رفته ،تاپیک شاتل رو که می خونم فهمیدم نه فقط تو اهواز تو تمام ایران اینطوریه و بیشتر یوزرا سرعتشون (اکثرا) 512 شده ما هم بخیل نیستیم خدا بیشترش کنه منتها می خوام بدونم این 5000 تومن اضافه برا چیه وقتی عملا تمام سرویساشون یکی هستن خوب حداقل بریم ترافیکو زیادتر کنیم
والا همون یاروهه که از شاتل اومد گفت مودمت config شد
آخه یه خورده با تنظیماتش ور رفت
بعدشم من یه بک آپ ازش گرفتم
بعد از آپدیت بک آپش بدردم میخوره ؟
مرسی
ببین دوست من کانفیگ کردن مودم اصلا چیز خاصی نیست من خودم تا حالا از بکاپ استفاده نکردم اما فکر نمیکنم نیاز باشه با توجه به راهنمایی که تو پست 432 کردم دیگه جایه سوالی باقی بمونه تنها چیز مهم برا کانفیگ وارد کردن اعدادvpi=0
vci=35 اگه بازم سوال داشتی در خدمتم:40: